PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × تـويـيـت جديد باتيستا + اخراج استينگ از tna + پيش نمايش اسمکدان امشب و ... ×

King MahDi
01-24-2014, 10:04 AM
× تـويـيـت جديد باتيستا ×

باتيستا ديروز تـويـيـتي را ارسال کرد که به شرح زير مي باشد :

" فقط مي خواستم از هر کسي که از بازگشت من حمايت کرده تشکر کنم . دل من براي شما بچه ها

تنگ شده بود . هر کس که مخالف من هست مي تواند تخــم هاي من را بخورد ! ها ها . "

× اخراج استينگ از TNA ×

استينگ در مسابقه ي ديشب در پي پر ويو GENESIS با مگنس که سر کريرش بود شکست خورد

و از کمپاني TNA اخراج شد و اين شايد زمينه ي بازگشت او به wwe باشد .

× پيش نمايش اسمکدان امشب ×

براي اسمکدان امشب مسابقات زير ثبت شده که به اين شرح است :

Big Show and Rey Mysterio vs. The Real Americans

Brodus Clay vs. The Miz

AJ Lee vs. Cameron

Ryback and Curtis Axel vs. Los Matadores

Erick Rowan and Luke Harper vs. The Prime Time Players

Kofi Kingston vs. Fandango

Cody Rhodes and Goldust, Big E Langston and The Usos vs. The Shield and The New Age Outlaws

× آمار و ارقام حضور تماشاگران ×

آمار و ارقام حضور تماشاگران در سالن از 17 ژانويه تا 19 ژانويه به شرح زير مي باشد :

در house show کمپاني به تاريخ 17 ژانويه در شهر سنت لوئيز ميسوري 6000 تماشاگر در سالن حضور داشتند .

در house show کمپاني به تاريخ 18 ژانويه در شهر سينسيناتي اُهايو 6000 تماشاگر در سالن حضور داشتند .

در house show کمپاني به تاريخ 18 ژانويه در شهر هاموند اينديانا 3900 تماشاگر در سالن حضور داشتند .

در house show کمپاني به تاريخ 19 ژانويه در شهر کلمبوس اُهايو 6500 تماشاگر در سالن حضور داشتند .

در house show کمپاني به تاريخ 19 ژانويه در شهر کالامازو ميچيگان 2000 تماشاگر در سالن حضور داشتند .

YumMoon
01-24-2014, 01:27 PM
استینگ خیلی هم کارای بزرگی انجام نداده چرا انقدر بزرگش کردن؟
کارکترش هم اصلا خاص نیست منظورم عین تیکر که خاصه

Dash.Ali
01-24-2014, 03:15 PM
مگنس استار فوق العاده ایه مخصوصا این مدت اخیر خیلی پیشرفت کرده و در حدی هست که بتونه استینگ رو راحت شکست بده

اما پایان کریر استینگ به دست مگنس چندان درست نبود میتونستن بدن به دست یه آدمی که پیشینه درخشان تر داشته باشه

bomb5
01-24-2014, 03:38 PM
استینگ خیلی هم کارای بزرگی انجام نداده چرا انقدر بزرگش کردن؟
کارکترش هم اصلا خاص نیست منظورم عین تیکر که خاصه
استینگ بدون شک یکی از بزرگ ترین استارهای تاریخ کشتی کج هست. بازی های استثنایی اون در لیگ wcw رو کسی از یاد نمیبره. در کمپانی تی ان ای هم مسابقات عالی ای ازش دیدیم... کارکتر منحصر به فردی هم داره.. :4:
کمپانی هم بدون شک استینگ رو برای 1 بازی در برابر آندر میخاد...

h360mh
01-24-2014, 04:20 PM
فراموش نشه ک استینگ الان 54 سال سن داره

WWE's Bad Boy
01-24-2014, 04:38 PM
عاقا این یکی رو هم برگشته حساب کنید . میگی نه؟ خوب بگو . ولی استینگ به wwe میاد چه خودش بخواد چه نخواد . . .:1:

Capt. Flint
01-24-2014, 04:55 PM
فراموش نشه ک استینگ الان 54 سال سن داره

همین میتونه دلیلی باشه که هم استینگ و هم آندرتیکر میخوان آخرین مسابقشون رو با هم بدن

Dash.Ali
01-24-2014, 05:16 PM
استینگ تا جایی که من میدونم تا حالا برای دبلیو دبلیو ای هیچ مسابقه ای نداشته

بنا بر این اگه قرار باشه واس رسل به دبلیو دبلیو ای بیاد نشون دهنده اینه که دبلیو

دبلیو ای از نظر مالی هم استینگ رو هم تی ان ای رو به شدت تغذیه کرده که حاضر

به انجام این کار شده باشه

Batista666
01-25-2014, 12:30 AM
مـن هـر چـقد تـویــ ـیتر باتـیستا رو گـشتم چـنین تویـ ـیتی پیـدا نـکردم !

MrHOF
01-25-2014, 12:34 AM
استینگ تا جایی که من میدونم تا حالا برای دبلیو دبلیو ای هیچ مسابقه ای نداشته

بنا بر این اگه قرار باشه واس رسل به دبلیو دبلیو ای بیاد نشون دهنده اینه که دبلیو

دبلیو ای از نظر مالی هم استینگ رو هم تی ان ای رو به شدت تغذیه کرده که حاضر

به انجام این کار شده باشه

استینگ فقط wcw بوده که چون wwe یه جورایی زد نابودش کرد میگن استینگ به wwe ربط داره :d

deadking
01-25-2014, 02:55 AM
جالب اینجاس اینقدر میگن کاش استینگ و اندرتیکر مسابقه بدن شخصیت استینگ تقلید از تیکر است

The Enforcer
01-25-2014, 06:03 AM
جالب اینجاس اینقدر میگن کاش استینگ و اندرتیکر مسابقه بدن شخصیت استینگ تقلید از تیکر است

ببخشید جمله رو نفهمیدم گیمیک استینگ از نظر شما تقلید از آندرتیکره یا نه ؟ :4:

به هر حال برای کسانی که همچین چیزیو فکر می کنن باید بگم که استینگ سابقهش چند سال پیش تر از تیکره . من خودم گیمیک استینگو بیشتر دوست دارم ( بلک اسکورپیون )

مسابقشون تو رسلمنیا معلوم نیست چی از آب در میاد ( یه 48 ساله با یه 54 ساله ) ولی حد اقل آرزوی این مسابقرو به گور نمی بریم !

deadking
01-25-2014, 06:18 AM
ببخشید جمله رو نفهمیدم گیمیک استینگ از نظر شما تقلید از آندرتیکره یا نه ؟ :4:

به هر حال برای کسانی که همچین چیزیو فکر می کنن باید بگم که استینگ سابقهش چند سال پیش تر از تیکره . من خودم گیمیک استینگو بیشتر دوست دارم ( بلک اسکورپیون )

مسابقشون تو رسلمنیا معلوم نیست چی از آب در میاد ( یه 48 ساله با یه 54 ساله ) ولی حد اقل آرزوی این مسابقرو به گور نمی بریم !

این گیمک تقلیدی که گفتم فکر خودم نبود بلکه در یک مقاله خوندم

البته شما هم اگه دقت کنی اشتباه نیست

شخصیت ماورالطبیعه ای اندرتیکر که اولین در نوع خودش بوده در دهه ی 90 اونقدر محبوب، جذاب و پولساز میشه که WCW هم برای محبوب تر کردن استینگ و افزایش درامد به فکر تقلید از اندرتیکر میفته

به همین دلیل WCW شخصیت استینگ که یک American Hero است رو به یک Black Scorpion تبدیل میکنه

King MahDi
01-25-2014, 01:15 PM
مـن هـر چـقد تـویــ ـیتر باتـیستا رو گـشتم چـنین تویـ ـیتی پیـدا نـکردم !

اين هم تـويـيـت باتيستا :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>