King MahDi
01-27-2014, 07:08 PM
× تـويـيـت کشتي گيران پس از پي پر ويو رويال رامبل ×
کوين نش پس از حضور در مسابقه 30 نفره رويال رامبل تـويـيـت زير را ارسال کرد :
" لحظه اي بزرگ براي ديدن رفقا و دوستانم . تشکر از مردم Pittsburgh به خاطر محبتي که نسبت به
من داشتيد . تشکر از wwe به خاطر اجازه دادن حضور در رويال رامبل . Kodiak نقطه ديوانه "
پس از اينکه در رويال رامبل وايات فميلي به جان سينا حمله کردند او تـويـيـت زير را فرستاد :
" هيچکس از ناراحت نيست از اينکه او هرگز با سختي مواجه نشده است . او نمي تواند
خودش را ثابت کند "
بري وايات نيز در همين رابطه تـويـيـت زير را ارسال کرد :
" من امپراطوريم را در کنار دريا خواهم ساخت . بنابراين من مي توانم با تاج و تختم دشمنانم
را غرق کنم و بخندم . FollowTheBuzzards# "
بري بلا هم پس از اينکه دنيل برايان در رويال رامبل حضور نيافت ، تـويـيـت زير را فرستاد :
" دنيل برايان بايد در رويال رامبل خضور مي يافت . او بايد براي قهرماني مي رفت . ما صداي
همه ي شماها را شنيديم ، من آرزو دارم که با قدرت انجام دهد . yesyesyes# "
گلداست نيز پس از حذف کردن کودي رودز در مسابقه رويال رامبل تـويـيـتي را فرستاد :
" رفتن به سوي جنگ و من جنگ را يافتم . متاسفم کودي رودز . دوست دارم کودي .
The Brotherhood# از بين خواهد رفت "
باتيستا نيز پس از پيروزي در رويال رامبل تـويـيـت زير را فرستاد :
" بهترين شب . و وينس مکمن پس از پيروزي من در رويال رامبل با شادي و سلامتي راه مي رفت
چه مرا دوست داشتيد يا چه از من متنفر بوديد به خاطر اينکه مسابقه مرا ديديد تشکر مي کنم "
× تيشرت جديد کشتي گيران ×
wwe به تازگي تيشرت جديدي را براي شيمس و رايبک درست کرده که تصاوير آن را مي بينيد :
تيشرت جديد شيمس :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تيشرت جديد رايبک :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× اتفاقات پس از رويال رامبل ×
پس از به پايان رسيدن رويال رامبل باتيستا به خوشحالي کردن پرداخت اما از سوي تماشاگران
بو شد و با چند تا از تماشاگران هم درگيري لفظي پيدا کرد .
کوين نش پس از حضور در مسابقه 30 نفره رويال رامبل تـويـيـت زير را ارسال کرد :
" لحظه اي بزرگ براي ديدن رفقا و دوستانم . تشکر از مردم Pittsburgh به خاطر محبتي که نسبت به
من داشتيد . تشکر از wwe به خاطر اجازه دادن حضور در رويال رامبل . Kodiak نقطه ديوانه "
پس از اينکه در رويال رامبل وايات فميلي به جان سينا حمله کردند او تـويـيـت زير را فرستاد :
" هيچکس از ناراحت نيست از اينکه او هرگز با سختي مواجه نشده است . او نمي تواند
خودش را ثابت کند "
بري وايات نيز در همين رابطه تـويـيـت زير را ارسال کرد :
" من امپراطوريم را در کنار دريا خواهم ساخت . بنابراين من مي توانم با تاج و تختم دشمنانم
را غرق کنم و بخندم . FollowTheBuzzards# "
بري بلا هم پس از اينکه دنيل برايان در رويال رامبل حضور نيافت ، تـويـيـت زير را فرستاد :
" دنيل برايان بايد در رويال رامبل خضور مي يافت . او بايد براي قهرماني مي رفت . ما صداي
همه ي شماها را شنيديم ، من آرزو دارم که با قدرت انجام دهد . yesyesyes# "
گلداست نيز پس از حذف کردن کودي رودز در مسابقه رويال رامبل تـويـيـتي را فرستاد :
" رفتن به سوي جنگ و من جنگ را يافتم . متاسفم کودي رودز . دوست دارم کودي .
The Brotherhood# از بين خواهد رفت "
باتيستا نيز پس از پيروزي در رويال رامبل تـويـيـت زير را فرستاد :
" بهترين شب . و وينس مکمن پس از پيروزي من در رويال رامبل با شادي و سلامتي راه مي رفت
چه مرا دوست داشتيد يا چه از من متنفر بوديد به خاطر اينکه مسابقه مرا ديديد تشکر مي کنم "
× تيشرت جديد کشتي گيران ×
wwe به تازگي تيشرت جديدي را براي شيمس و رايبک درست کرده که تصاوير آن را مي بينيد :
تيشرت جديد شيمس :
تيشرت جديد رايبک :
× اتفاقات پس از رويال رامبل ×
پس از به پايان رسيدن رويال رامبل باتيستا به خوشحالي کردن پرداخت اما از سوي تماشاگران
بو شد و با چند تا از تماشاگران هم درگيري لفظي پيدا کرد .