PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اسپویل| × تـويـيـت کشتي گيران پس از پي پر ويو رويال رامبل + تيشرت جديد کشتي گيران و ... ×

King MahDi
01-27-2014, 07:08 PM
× تـويـيـت کشتي گيران پس از پي پر ويو رويال رامبل ×

کوين نش پس از حضور در مسابقه 30 نفره رويال رامبل تـويـيـت زير را ارسال کرد :

" لحظه اي بزرگ براي ديدن رفقا و دوستانم . تشکر از مردم Pittsburgh به خاطر محبتي که نسبت به

من داشتيد . تشکر از wwe به خاطر اجازه دادن حضور در رويال رامبل . Kodiak نقطه ديوانه "

پس از اينکه در رويال رامبل وايات فميلي به جان سينا حمله کردند او تـويـيـت زير را فرستاد :

" هيچکس از ناراحت نيست از اينکه او هرگز با سختي مواجه نشده است . او نمي تواند

خودش را ثابت کند "

بري وايات نيز در همين رابطه تـويـيـت زير را ارسال کرد :

" من امپراطوريم را در کنار دريا خواهم ساخت . بنابراين من مي توانم با تاج و تختم دشمنانم

را غرق کنم و بخندم . FollowTheBuzzards# "

بري بلا هم پس از اينکه دنيل برايان در رويال رامبل حضور نيافت ، تـويـيـت زير را فرستاد :

" دنيل برايان بايد در رويال رامبل خضور مي يافت . او بايد براي قهرماني مي رفت . ما صداي

همه ي شماها را شنيديم ، من آرزو دارم که با قدرت انجام دهد . yesyesyes# "

گلداست نيز پس از حذف کردن کودي رودز در مسابقه رويال رامبل تـويـيـتي را فرستاد :

" رفتن به سوي جنگ و من جنگ را يافتم . متاسفم کودي رودز . دوست دارم کودي .

The Brotherhood# از بين خواهد رفت "

باتيستا نيز پس از پيروزي در رويال رامبل تـويـيـت زير را فرستاد :

" بهترين شب . و وينس مکمن پس از پيروزي من در رويال رامبل با شادي و سلامتي راه مي رفت

چه مرا دوست داشتيد يا چه از من متنفر بوديد به خاطر اينکه مسابقه مرا ديديد تشکر مي کنم "

× تيشرت جديد کشتي گيران ×

wwe به تازگي تيشرت جديدي را براي شيمس و رايبک درست کرده که تصاوير آن را مي بينيد :

تيشرت جديد شيمس :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تيشرت جديد رايبک :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× اتفاقات پس از رويال رامبل ×

پس از به پايان رسيدن رويال رامبل باتيستا به خوشحالي کردن پرداخت اما از سوي تماشاگران

بو شد و با چند تا از تماشاگران هم درگيري لفظي پيدا کرد .

h360mh
01-27-2014, 07:23 PM
وااااااااااااااااااااای .آخه چرااااااااااااااااااااااا اا؟؟؟؟؟؟ . اگ باتیستا هیل بشه من دیگه رسلینگ نگا نمیکنم

AhrimanM
01-27-2014, 10:32 PM
یعنی این طرفداری رسل تو آمریکا یه مشت بچه و آدم کم شعورن . باتیستا رو بو میکنن بعد واسه رومن رینز هورا میکشن !

این wwe هم کلا مغزشو از دست داده ، برایانو انقد فیس میکنه که ملت واسه کل استارها رو هم اندازه برایان هورا نمیکشن . 30 نفر اون وسطن ، باتیستا هست ، پانک هست ، شیمس برگشته ! بعد میان بازم اینو تشویق میکنن . اصلاً گند زده کلا !

تنها و تنها نقطه روشن رویال رمبل این بود که باتیستا رومن رینزو حذف کرد ! من خودم تو پیش بینی گفتم رومن رینز رمبل رو میبره ولی سکته میکردم اگه میبرد ! واقعاً اصلا رومن رینز در حد یه استار برنده رمبل نیست . خدا رو شکر که باتیستا حذفش کرد .

ولی کلاً اگه اینا یه استوری نریزن که کمربند و بدن به دنیل برایان به توجه به اینهمه طرفداری که الان پیدا کرده ، فاتحه wwe خوندست . حیف این کمپانی به این بزرگی ! حیف اینهمه استار بزرگ ، واقعا حیف کین که رکوردش به دست رومن رینز بشکنه ! حیف باتیستا که تو مبارزه با رومن رینز بو بشه ! حیف شیمس که تو رینگ باشه و دنیل برایان تشویق شه !

و اون دوستانی که میگن سایز مهم نیست ! بدونن که اینجا پینگ پنگ نیست که سایز مهم نباشه !!! آندر تیکر اگه قدش اندازه دنیل برایان بود هیچوقت آندرتیکر نمیشد . کشتی کج یه رشته ایه که جثه ی بزرگ توش یه اهمیت و ارزشه ! من نمیگم کلاً برایان بازی نکنه ، ولی دیگه نیان انقدر بدون فکر فیسش کنن که خودشونم توش بمونن !!!!

در مورد مسابقه جان سینا و رندی اورتونم که اصلا مسخره کردن دیگه ! هردفعه رندی با کمک یکی میبره .

فقط من از مسابقه بیگ شو و براک لزنر لذت بردم اونم نه واسه اینکه مسابقه قشنگ بود ( که اصلاً نبود ) ، فقط چون حداقل یه سورپرایزی توش داشت ! و البته براک برد !!!