PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اسپویل| .: ثبت یک مسابقه برای چمبر ، کامل شدن لیست افراد الیمینیشن چمبر مچ و... :.

El Niño
01-29-2014, 06:19 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

»» جریمه شد براک لزنر ««

دبلیو دبلیو ای دات کام در مقاله ای بر اساس استوری لاین اعلام کرد که براک لزنر

به دلیل حمله به داور در پی پی وی رویال رامبل 10 هزار دلار جریمه شده است!!!

»» کامل شدن لیست افراد الیمینیشن چمبر مچ ««

در تیپینگ امشب اسمکداون آنتونیو سزارو موفق شد دالف زیگلر را در یک مسابقه

کوالیفایینگ برای الیمینیشن چمبر شکست دهد و به 5مین فردی تبدیل شود که

به این مسابقه راه یافته است.

همچنین در ادامه شوء کریسچن به رینگ بازگشت و با شکست جک سواگر تونست

به عنوان آخرین نفر مسابقه ی الیمینیشن چمبر راه پیدا کنه.

به این ترتیب لیست نهایی برای مسابقه الیمینیشن چمبر به این صورت می باشد.

Elimination Chamber for the WWE World Heavyweight Title

Sheamus vs. Daniel Bryan vs. John Cena vs. Antonio Cesaro vs. Christian vs. Randy Orton

»» ثبت یک مسابقه دیگر برای چمبر ««

در تیپینگ امشب اسمکداون یک مسابقه دیگر هم برای پی پی وی الیمینیشن چمبر ثبت شد.

تریپل اچ اعلام کرد که در پی پی وی ماه آینده د شیلد به مصاف وایت فمیلی خواهد رفت.

Dash.Ali
01-29-2014, 02:03 PM
»» ثبت یک مسابقه دیگر برای چمبر ««

در تیپینگ امشب اسمکداون یک مسابقه دیگر هم برای پی پی وی الیمینیشن چمبر ثبت شد.

تریپل اچ اعلام کرد که در پی پی وی ماه آینده د شیلد به مصاف وایت فمیلی خواهد رفت.

ای جونم تگ تیم مچ فقط خدا کنه تگ تیم عادی نباشه یا کلا خر تو خر باشه و همه همزمان تو مسابقه باشن

یا مثلا تیبلز مچ یا اصلا مثل تی انی حالا که چمبر هم هست بندازنشون تو چمبر و نوبتی یکیشون رو آزاد کنن

АЯЭF
01-29-2014, 02:19 PM
با اومدن برایان تو چمبر به نظر من استوری یه تغییراتی پیدا می کنه احتمالش هست که کمپانی بعد اون ری اکشنی که تو رامبل گرفت بخواد به برایان پوش بده(که کاملا ایده مزخرفیه از همین الان امیدوارم نشه)و بخواد برایانو برنده چمبر کنه :504:
فقط یه سوال مگه قرار نبود براک سره کمربند با رندی مسابقه بده؟اگه مسابقه نده که اینجوری به نظر میاد کمپانی از یه استوری خفن صرف نظر کرده و امسالم یه ساله چرت مثل پارسال میشه
الکی الکی برایانو گنده کردن اینم نتیجش:flamingmadf:

Naser
01-29-2014, 02:32 PM
درود

وای این استوری نویسا چقدر خنگن... بهترین وضع اینه که براک در چمبر رندی رو ببره و قهرمان بشه و در رسلمنیا با باتیستا یه مسابقه رویایی بده ، سینا هم بزارن با تیکر که خیلی مسابقه عالی میشه البته اگر استینگ برگرده قضیه فرق میکنه ، پانک و تریپل اچ باهم مسابقه بدن و میتونن یه مسابقه هم برای شان و برایان بزارن البته اگر شان بپذیره...این وسط میتونن از اسطوره ای مثل کین هم استفاده بکنن...

دیگه از این بهتر چی میخوان...استار خوب فراوان هست این استوری نویسا هستن که بقول دوستمون با سیرک اشتباه گرفتن...

THE VAIPER
01-29-2014, 02:39 PM
اگر برایان قهرمان دوتا کمربند بکنن. با اطمینان کامل میگم . استارانی مانند باتیستا و لسنار و اورتون و شیمس و پانک و رایبک . از کمپانی می رن. چون هیچ کدوم اینا نمی یان تو مین اونت رسلمنیا با یه دلقک مسابقه بدن. برایان سال 2012 کمربند سنگین وزنو در 18 ثانیه واگذار کرد .حالا ببین می خواد برای دوتا کمربند ها در چمبر شرکت کنه

Naser
01-29-2014, 03:37 PM
اگر برایان قهرمان دوتا کمربند بکنن. با اطمینان کامل میگم . استارانی مانند باتیستا و لسنار و اورتون و شیمس و پانک و رایبک . از کمپانی می رن. چون هیچ کدوم اینا نمی یان تو مین اونت رسلمنیا با یه دلقک مسابقه بدن. برایان سال 2012 کمربند سنگین وزنو در 18 ثانیه واگذار کرد .حالا ببین می خواد برای دوتا کمربند ها در چمبر شرکت کنه

این استارانی که نام بردین همگی با کمپانی قرارداد دارن و این به اون معناست که نمیتونن بدون عذرموجه ازکمپانی برن و یا کاری غیر از خواسته اونها انجام بدن چون کمپانی سرگرمی هست نه مسابقات ورزشی ، و اگر چنین کاری بکنن باید قید بخش عمده ای از قرار داد و پولشون رو بزنن و فکرمیکنید چند تا از این استاران چنین کاری میکنن؟؟؟

The Enforcer
01-29-2014, 04:35 PM
سزارو تو چمبر میترکونه ، اما کریسچنو مطمئن نیستم

برنده ی چمبر به احتمال زیاد خود اورتنه

طرفدار شدید برایان هم هستم ولی امیدوارم نبره چون افتضاح میشه

Cna3zar
01-29-2014, 05:15 PM
.به قول دوستمون مگه قرار نبود براک با رندی مسابقه بده ؟ خیلی جذاب میشد بخدا . حاضر بودم به جا کریسشن که قطعا تو این مسابقه بازم مصدوم میشه :)) رومن رینز حضور داشت .

ای بابا آخه خسته شدن همه از یس یس یس .. من نمیدونم چرا بازم مردم تو آرنا میگن یس یس یس :|

تحت تاثیر جون .

واقعا از پی پر ویو نایت آف چمپیونز به بعد یه استوری خوبو مهیج و یه مسابقه قشنگ شاهد نبودیم . همه چی تکراری شده . قبلا برایانو دوس داشتم ولی الان میخوام سر به تنش نباشه :دی

رایبک ، وید بریت ، دلف خودمون ، کین ... باو چقد قراره اینارو خوار کنید آخه ..

خیلی دلم پره از اینا .. واقعا دیگه تازگیا به خودم میگم کشتی کجو ببوسم بزارم کنار چون کاملا قضیش شده مثه دربی خودمون .

چی بگیم فقط میتونیم بگیم امیدواریم درست بشه ..