PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| .: برنامه کمپانی برای لزنر ، نقش هوگن در رسلمنیا و جزئیات قرارداد باتیستا و... :.

El Niño
01-30-2014, 08:14 AM
»» جزئیات قرارداد باتیستا ««

قرارداد فعلی باتیستا با دبلیو دبلیو ای دو ساله و به صورت تمام وقت بسته شده است.

امــا بــه خــاطــر تــعــهــداتــی کــه بــاتــیــســتــا بــرای پــیــشـبـرد فیلم های خود دارد.

در بعــضــی از اوقــات در ســال ایــن قــرارداد به صــورت پــاره وقــت تــبــدیــل مـی شود.

»» نقش هوگن در رسلمنیا ««

با توجه به تصمـیـمات گرفته شده در تعطیلات هفته گذشته به نظر می رسد که نقشه ی

فــعــلــی بــرای هــالــک هــوگــن حــضــور وی به عــنوان مــیزبان رسلمنیا 30 می باشد.

در حــال حــاظــر بــرای هــوگــن هیچ اســتــوری و برنامه فیزیکی برنامه ریزی نشده است

و هــمــانــطــور کــه قــبــلا هم بارها اعلام شده بود او اجازه ی انجام فعالیت های فیزیکی

را از پــزشــکــان دبــلــیــو دبــلــیــو ای دریــافــت نــکــرده اســت.

»» برنامه کمپانی برای لزنر ««

دبــلــیــو دبــلــیــو ای هــیــچ مــســابــقــه ای را بــرای بــراک لــزنــر تــا مــاه مــارچ و در

رسـلـمــنـیـا 30 و مــســابــقــه در مــقــابــل آنــدرتــیــکــر بـرنـامـه ریــزی نــکــرده اســت.

بــه ایــن تــرتــیــب احــتـمال دخالت لزنر در یکی از مسابقات الیمینیشن چمبر وجود دارد.

MrHOF
01-30-2014, 09:36 AM
»» نقش هوگن در رسلمنیا ««

با توجه به تصمـیـمات گرفته شده در تعطیلات هفته گذشته به نظر می رسد که نقشه ی

فــعــلــی بــرای هــالــک هــوگــن حــضــور وی به عــنوان مــیزبان رسلمنیا 30 می باشد.

در حــال حــاظــر بــرای هــوگــن هیچ اســتــوری و برنامه فیزیکی برنامه ریزی نشده است

و هــمــانــطــور کــه قــبــلا هم بارها اعلام شده بود او اجازه ی انجام فعالیت های فیزیکی

را از پــزشــکــان دبــلــیــو دبــلــیــو ای دریــافــت نــکــرده اســت.

پس داستان راک رو دوباره قراره ببینیم !! :22:

2011 میزبان رسلمنیا ، 2012 حریف سینا ، 2013 هم حریف سینا :504:

THE VAIPER
01-30-2014, 09:41 AM
پس داستان راک رو دوباره قراره ببینیم !! :22:

2011 میزبان رسلمنیا ، 2012 حریف سینا ، 2013 هم حریف سینا :504:

بابا راکی فقط 40 سالش بود. و2013 هم که باخت 42 ساله بود. هوگان بالای 60 ساله چطور می خواد 2 سال دیگه مسابقه بده. اصلا دو سال دیگه زنده هست

YumMoon
01-30-2014, 10:26 AM
پس یعنی تو راو24فوریه تیکر و لزنر باهم درگیر میشن؟هیچ خبری بابت برگشت تیکر نیست ولی میشه گفت100در100 تو راو بعد چمبر یعنی24فوریه این افسانه شکست ناپذیربرمیگرده

تیکر و لزنر باهم درگیری شخصی دارن کسی میدونه مشکلشون چیه؟یعنی لزنر باوجود مشکلات شخصی ای که با تیکر داره حاضر میشه به تیکر ببازه؟

داداش یه سوال داشتم رسلمنیا امسال ورزشگاهش چقدر ظرفیت تماشاگر داره یعنی چند هزارتا؟یجا شنیدم کوچیکه برای چی کوچیک انتخاب کردن وقتی برای رسلیمنیا مزخرف پارسال80هزار تا رقت
مردم میدونن کل کشتی کج شده یه رسلمنیا برای همین همیشه رسلمنیا پر پر میشه حداقل بخاطر حضور افرادی مثل تیکر و لزنر و تریپل اچ نه بخاطر حضور سینا و رندی و پانک
وقتی تو هل این سل سینا برگشت با اینکه همه میدونستن سینا قهرمان میشه فقط9هزارتا اومدن باز بگین کمپانی جدید یعنی سینا

YumMoon
01-30-2014, 10:54 AM
هرکی میدونه ورزشگاه رسلمنیا امسال چند نفر ظرفیت داره بگه ممنون

Persian Dragon
01-30-2014, 03:50 PM
من به دلیل اینکه پی سی دستمنیس با مب اومدم و زیاد نمی تونم حرف بزنم فقط اینو بگم که مدیر گرامی یا این خبرارو که هم من میدونم از کجا میاری هم خودت لینکشو بزار که بقیه برند بخونن یه خورده آگاه تر شن یااینکه تمام اخبارارو بزار نه اونایی که به نفع و ذوق یک سری افراد تو این فرومه اگر هم حوصلتون نمیشه اخبارای بلندو ترجمه کنین بدین دست یکی دیگه قصد توهین و ایناهم ندارم اما یک سری اخبارو هدفدار سانسور می کنین.در جواب یکی از دوستانم بگم که ظرفیت 75000 هست که احتمالا کمپانی بیشتر برآورد می کنه.اما رکورد تماشاچی اونجا 85000 نفر بوده تا ببینیم کمپانی چقد میتونه جا بده دی

El Niño
01-30-2014, 04:17 PM
من به دلیل اینکه پی سی دستمنیس با مب اومدم و زیاد نمی تونم حرف بزنم فقط اینو بگم که مدیر گرامی یا این خبرارو که هم من میدونم از کجا میاری هم خودت لینکشو بزار که بقیه برند بخونن یه خورده آگاه تر شن یااینکه تمام اخبارارو بزار نه اونایی که به نفع و ذوق یک سری افراد تو این فرومه اگر هم حوصلتون نمیشه اخبارای بلندو ترجمه کنین بدین دست یکی دیگه قصد توهین و ایناهم ندارم اما یک سری اخبارو هدفدار سانسور می کنین.در جواب یکی از دوستانم بگم که ظرفیت 75000 هست که احتمالا کمپانی بیشتر برآورد می کنه.اما رکورد تماشاچی اونجا 85000 نفر بوده تا ببینیم کمپانی چقد میتونه جا بده دی

دوست عزیز چرا جو میدی من اصلا 3 ساله کشتی کچ نگاه نمیکنم که بخوام طرفدار کسی باشم این که شما میگی اخبار جهت دار ترجمه میشه و سانسور میشه تنها توهم شماست.

همه ی اخبار هم منبع دارند که لزومی نمیبینم اینجا مطرح کنم.

Naser
01-30-2014, 04:26 PM
درود دوستان

اسمکداون این هفته کی برگزار شد؟ کی قرار میگیره؟

Naser
01-30-2014, 05:45 PM
چرا کسی جواب نمیده؟

Dash.Hossein
01-30-2014, 05:57 PM
درود دوستان

اسمکداون این هفته کی برگزار شد؟ کی قرار میگیره؟
اسمکدان همیشه یکی دو روز بعد راو ضبط میشه وجمعه پخش و منتشرمیشه

Persian Dragon
01-30-2014, 06:23 PM
دوست عزیز چرا جو میدی من اصلا 3 ساله کشتی کچ نگاه نمیکنم که بخوام طرفدار کسی باشم این که شما میگی اخبار جهت دار ترجمه میشه و سانسور میشه تنها توهم شماست.

همه ی اخبار هم منبع دارند که لزومی نمیبینم اینجا مطرح کنم.
من نگفتم جهت دار ترجمه میشه منظورم این بود که تمام اخبار ها پوشش داده نمیشه و تنها گزیده ای از اخبار که به دست خودتون گلچین شده ترجمه می کنین:4:

El Niño
01-30-2014, 06:52 PM
من نگفتم جهت دار ترجمه میشه منظورم این بود که تمام اخبار ها پوشش داده نمیشه و تنها گزیده ای از اخبار که به دست خودتون گلچین شده ترجمه می کنین:4:

بله خوب این طبیعیه که قرار گرفتن اخبار مهم در اولویت قرار داره ولی سعی میشه اکثر اخباری که در سایتهای خبری گزاشته میشند ترجمه شه و در فروم قرار بگیره.