توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × بولي ري ميخواهد يک مسابقه با سي ام پانک داشته باشد + 10 کار زنان که جان سينا را مي ترساند ×
King MahDi
01-31-2014, 09:27 PM
× بولي ري ميخواهد يک مسابقه با سي ام پانک داشته باشد ×
پس از ترک کمپاني wwe توسط سي ام پانک ، بولي ري کشتي گير TNA از پانک دعوت کرد تا به
اين کمپاني برود و او گفت که دوست دارد تا يک مسابقه با او انجام دهد .
" اگر شايعات درست باشد ، اجازه دهيد تا من سي ام پانک را به IMPACT WRESTLING دعوت کنم
و با او يک مسابقه انجام دهم . طرفداران راضي هستيد يا نه ؟ "
× 10 کار زنان که جان سينا را مي ترساند ×
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
جان سينا به تازگي مقاله اي را نوشته که در آن به 10 کار زنان که او را مي ترساند اشاره دارد .
در اين جا 5 مورد آن را مي خوانيم :
1 - چقدر طول مي کشد تا شما آماده بيرون رفتن شويد . کشور ها در مدت زمان کمتري تشکيل مي شوند
2 - چقدر نسبت به کارهاي کوچک اهميت مي دهيد . من واقعا نميدانم که هماهنگي رنگ لاک ناخن شما
با لباسي که مي پوشيد چه قدر مهم است .
3 - چقدر شما خلاق هستيد . من قبلا خانمي را ديده ام که از کاغذ براق آدامس بعنوان آينه براي ديدن
رژ لبش استفاده کرده است .
3 - چقدر کينه اي هستيد ؟ راستش من به ياد نمي آورم که در سومين سه شنبه ماه آپريل سه سال قبل چه
چيزي به طرف گفته ام که ناراحت شده است .
5 - چگونه شما بسياري از تاريخ هاي تولد و ... را به ياد مي آوريد ؟ آيا واقعا لازم هست که رفتنمان به يک
رستوران کوچک ايتاليايي در پايين خيابان در سه سال قبل را جشن بگيريم .
AREF TAKER
01-31-2014, 09:32 PM
داداش تو که پنج تاشونو نوشتی، خب بقیه اش رو هم میزاشتی. واسه اولی بار تو این همه سال یه چیز درست از عمه ما شنیدیم :4:
THE VAIPER
01-31-2014, 10:24 PM
بولی ری هم حرف چرت زیاد می زنه. اصلا در حد واندازه پانک نیست باهاش مسابقه بده. فاندانگو را هم بفرستیم شکستش می ده. از جف هاردی که شکست خورد از استینگ و بابی رود که شکست خورد از ای جی استایلز که شکست خورد. کمربندی را هم که گرفت به خاطر گروهش بود. وگرنه تنهایی هیچی نیست. بعد الان استینگ را از دست دادن. هالک هوگان هم که جدا شده. کرت انگل هم که داره صحبت از جدایی می زنه. جف هاردی که تو زمان افت خودش هست. و اون کشتی گیری که از یو اف سی گرفتن هم که اصلا به گرد پای براک لسنار هم نمی رسه. حالا می خوان با اوردن پانک چیکار کنن. می خوان بیننده هاشون را ببرن بالا. بنده خدای خدا تا حالا حتی 1 و نیم میلیون بیننده نداشتن. در صورتی که شو مین اونت دبلیو دبلیو ایی که دوتا مسابقه ساده انجام می گیره اندازه شوی اصلیشون ببیننده داره. قبلا اعتقاد داشتم اگر پانک کمپانی را ترک کنه خیلی می تونه خوب باشه براش. ولی الان که به این درجه رسیده. ترک کمپانی می تونه براش زیان اور باشه. شاید هم واقعا کمپانی های دبلیو دبلیو ایی و تی ان ای دارن به هم می پیوندن. چون استینگ که داره میاد با هوگان که قرارداد بستن و پانک هم رفته . بولی ری که گفته دوست دارم با پانک مسابقه بدم. ریس کمپانی که حرفشو تایید می کنه. کمپانی دبلیو دبلیو ایی هم دوتا کمربندها را یکی کرده. شاید واقعا همش استوری بوده. این کارها. من پارسال وقتی جری دکینگ لالر سکته کرد فکر کردم استوری هست باز این سکته اش. چون دیگه واقعیت و استوری را نمیشه تشخیص داد.
با تشکر از Mahdi CR7 عزیز در رابطه با موضوع جان سینا امیدوار بودم هر 10 مورد رو مینوشتی ولی همین مقدار هم واقعیتو گفته تو همه کشورها هم همین طوره .
بولی ری هم حرف چرت زیاد می زنه. اصلا در حد واندازه پانک نیست باهاش مسابقه بده. فاندانگو را هم بفرستیم شکستش می ده. از جف هاردی که شکست خورد از استینگ و بابی رود که شکست خورد از ای جی استایلز که شکست خورد. کمربندی را هم که گرفت به خاطر گروهش بود. وگرنه تنهایی هیچی نیست. بعد الان استینگ را از دست دادن. هالک هوگان هم که جدا شده. کرت انگل هم که داره صحبت از جدایی می زنه. جف هاردی که تو زمان افت خودش هست. و اون کشتی گیری که از یو اف سی گرفتن هم که اصلا به گرد پای براک لسنار هم نمی رسه. حالا می خوان با اوردن پانک چیکار کنن. می خوان بیننده هاشون را ببرن بالا. بنده خدای خدا تا حالا حتی 1 و نیم میلیون بیننده نداشتن. در صورتی که شو مین اونت دبلیو دبلیو ایی که دوتا مسابقه ساده انجام می گیره اندازه شوی اصلیشون ببیننده داره. قبلا اعتقاد داشتم اگر پانک کمپانی را ترک کنه خیلی می تونه خوب باشه براش. ولی الان که به این درجه رسیده. ترک کمپانی می تونه براش زیان اور باشه. شاید هم واقعا کمپانی های دبلیو دبلیو ایی و تی ان ای دارن به هم می پیوندن. چون استینگ که داره میاد با هوگان که قرارداد بستن و پانک هم رفته . بولی ری که گفته دوست دارم با پانک مسابقه بدم. ریس کمپانی که حرفشو تایید می کنه. کمپانی دبلیو دبلیو ایی هم دوتا کمربندها را یکی کرده. شاید واقعا همش استوری بوده. این کارها. من پارسال وقتی جری دکینگ لالر سکته کرد فکر کردم استوری هست باز این سکته اش. چون دیگه واقعیت و استوری را نمیشه تشخیص داد.
قبول دارم که سی ام پانک کشتی گیر بزرگیه ولی بولی ری هم اینقدری که شما میگی کشتی گیر سطح پایینی نیست در ضمن چند سال هم در wwe حضور داشته و قهرمان تگ تیم هم بوده .
Persian Dragon
02-01-2014, 12:54 AM
توانايي هاي بولي ري واسه خيليا اثبات شده است گرچه من بيشتر تو تگ تيم ها قبولش دارم،اين شكست خوردن ها هم مصلحتي بوده :4: پانك از تي ان اي بدش مياد پس جاي نگراني نيست :4:
deadking
02-01-2014, 12:59 AM
چرا خبر نصفه نیمه میذاری ؟ از این به بعد خواستی خبر نصفه بذاری کلاء نذار ....
خب 5 مورد دیگه از حرف های سینا رو هم بذار کنجکاو شدم
انصافا جان سینا راست گفته دمش گرم
هر 5 چیزی که گفته حقیقت محض هستن ....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.