توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( شبهاي شيشه اي با حضور مدیر کل انجمن --> The Shadow <-- ) *
Dash.Ali
02-01-2014, 09:17 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
همونطور که قول دادیم قرار شد تا از امروز تا شنبه هفته آینده پژمان عزیز ادمین محترم سایت رو بیاریم به شب شیشه ای
یکی از طرفداران سرسخت امینم و یک چلسی فن دو آتیشه
دوستانی که آماده حضور در شب شیشه ای هستن در این تاپیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)اعلام حضور کنن
دوستان سوالاتتون رو با ادمین مطرح کنید :ی ضمن اینکه حواستون به سوال پرسیدنتون باشه پژمان اعصاب نداره بن میکنتتون :ی
این شما این هم ادمین
The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دوستان تازه وارد هم توجه کنن که لطفا" سوالاتی نپرسند که به زندگی شخصی و علایق مهمونمون توهین باشه
پژمان یه بیو بده تا بچه ها شروع کنن
The Shadow
02-01-2014, 12:38 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
این سومین شبهای شیشه ای من توی سایت محسوب میشه و امیدوارم این یکی هم باز به پر بازدیدی و پر سوالی قبلی ها باشه
اولین بار 4-5 سال پیش بود که مدیر گیم بودم و شب های شیشه ای اومدم. بار دوم 2 سال پیش بود مدیر بازنشسته بودم و با عنوان کاربر با سابقه به شبهای شیشه ای اومدم و حالا هم به عنوان مدیر کل سایت ! چنین پیشرفتی داشته روند من :4:
پژمان منشوری هستم متولد 2 بهمن 72 ( همین چند روز پیش تولدم بود ) متولد تهـران اما ساکن اصفهـان
دانشجوی سال دوم یا ترم چهارم کامپیوتر رشته فنـاوری اطلاعـات ( it )
دیگه نیازی به گفتن نیست و همه میدونند که چلسی فن دو آتیشه و شِـیدی فن قهار هستم.
بیشتر نمیگم تا جا واسه سوال کردن باشه.
ممنون
r v d
02-01-2014, 01:14 PM
به به عزیزه دلم :x
پژی من جواب سوالایی که میخوام بپرسم رو اکثراً میدونم :ی ولی خُب شب شیشه ایی هست و یکسری سوال که طبق روال باید پرسید ، دوست داشتی ج نده :1:
بریم سر سوالای فوتبالی اول
1. چی شد که چلسی فن شدی ؟ قبلش طرفدار تیم خاصی بودی ؟ اسم اون تیم ؟
2. 5 تا از بهرتین بازیکن های تاریخ باشگاه ، از ابتدا تا کنون ( سلیقه ایی )
3. فکر میکنی با توجه به جدول لیگ ، شانس کدوم تیم بیشتره ؟ جدا از هر گونه تعصب لطفاً
4. نظرت راجع به رفتن خوان ماتا ، چلسی بیشتر سود میکنه با توجه به سیاستی که باشگاه و مورینیو داره یا ماتا ؟ ( چون من فکر میکنم یکی از دلایل رفتن ماتا فیکس بازی کزدن تو من یو و رسیدن به جایگاه اصلی تو تیم ملی بود ، ولی هرچقدرم ماتا فیکس بازی کنه تو من یو آماده باشه ولی با توجه به سیستم دل بوسکه فکر نمیکنم تو ولد کاپ دل بوسکه فیکس بزارتش )
5. به نظرت جوکول لیاقت پوشیدن شماره 1O چلسی رو داشت ؟ نظرت راجع به جوکول ؟ ( اگه قدر خودش رو میدونست بیشتر از اینا جای پیشرف داشت ، اینطـــور نیست ؟ )
6. نظرت راجع به بازیکن های مقایل : مارسل دسایی ، ماکلِلِه :ی ، آرین روبن ، کرسپو ، دِکو ، بالاک :x
7. چرا با اینکه چلسی فن هستیم و تیم اول شهر لندن رو چلسی میدونیم ولی دلمون غش میره واسه تی تی هنری ـــه زمان آرسنال ؟ :ی
8. به نظرت فوتبال و سیستمی که مورینیو تو چلسی پیاده کرده بود ( این فصل نه ) جذاب تر و قشنگ تر بود یا اون فوتبالی که چلسی زمان گاس هیدینگ انجام میداد ؟
9. نظرت راجع به وَنسا ؟ :))) چرا جی تی آخه ..... ( سانسور) :ی خدایی منم بودم وسوسه میشدم :ی
10. بهترین کاشته زن چلسی تو دهه گذشته : لمپارد ، الکس ، داوید لوئیز ، دکو ، ماتا
بریم چند تا هم موسیقی بپرسیم
11. 4 تا از خواننده های مورد علاقت ( ایرانی ) ؟
12. سه تا از بهترین آلبوم هایی که شنیدی ( ایرانی ) ؟
13. نظرت راجع به خواننده های مقابل : محسن یگانه ، محسن چاوشی ، احسان خواجه امیری ، رضا صادقی ، فرزارد فززین :ی ، بابک جهانبخش :x ، بهنام صفوی
14. چرا سلنا گومز ؟ :ی
15. چی شد امینم فن شدی و بهش علاقه پیدا کردی ؟
حال خوب و آرامش برات آرزو میکنم :1:
Dash.Ali
02-01-2014, 01:23 PM
خوب قفلی میزنم رو امینم و چلسی :ی
اول امینم :ی
چند ساله امینم گوش میکنی؟
اولین آهنگی که ازش شنیدی چی بود؟
اصلا چطوری هوادارش شدی؟
با آهنگایی که تو سبک گنگ میخونه بیشتر حال میکنی یا بقیه سبک ها؟ (دقیق نمیدونم اسم اون یکی سبک چیه :ی امیدوارم منظورم رسیده باشه)
تنها کسی که حس میکنی تو رپ میتونه با امینم رقابت کنه کیه؟
بهترین آهنگ امینم رو معرفی کن که گوش کنیم
در پایان یه آرزوی امینیم ـی بکن (مقلا از نزدیک ببینیش یا به کنسرت بری و ...)
حالا چلسی :ی
اولین بازی که از چلسی دیدی
آخرین بازی که از چلسی دیدی
بهترین و محبوب ترین بازیکن الان چلسی
بهترین و محبوب ترین بازیکن که از چلسی رفته
بهترین مربی تاریخ تیم به جز مورینیو
اصلا چجوری هوادار چلسی شدی؟
منفورترین بازیکن چلسی کسی که دوست داری اصلا تو چلسی نباشه
نظرت راجع به ماتا که اومد تو تیم محبوب ما :ی
بهترین لحظه عمرت در رابطه با اتفاقات چلسی
بدترینش (به جز پنالتی که جان تری از دست داد تو فینال 2008)
تیم ملی انگلیس ـم دوست داری؟ بیشتر کدوم بازیکنش
بااینکه میدونم از منچستر خوشت نمیاد اما کدوم بازیکنش رو بیشتر میپسندی؟
در پایان یه آرزوی چلسی ـی :ی
حالا بقیه سوالات :ی
چرا IT ؟
لیسانس میخونی؟ 8 ترم ـه تموم میشه؟
چجوری این انجمن رو پیدا کردی؟
قدیمیترین دوستت مال چند سال پیش ـه؟
چند تا جی اف داری :ی (بن نکنی ما رو :ی )
هدفت از درس خوندن چیه؟میخوای در همون زمینه کار کنی یا بری تو یه کار دیگه؟
با چند نفر از بچه های انجمن تو دنیای واقعی دوستی؟
الان که زوده راجع بهش حرف بزنیم اما فکر میکنی ادمین بعدی کیه؟دوست داری بعد از ادمین بودن چه رنگ یوزری داشته باشی؟
و در آخر نظرت راجع به این موارد:
SASAN
Scofield
Ғ Д † Д Ł β
ABOLFAZL
The Phantom Pain
El Niño
Tombstone
MAMAD
DEAD MAN
r v d
Mr. Movie
The Phenom
MrHOF
Brodus Clay
J B L
MasterRmind
The Great One
Jack Sparrow
S.H.A.Y.A.N
02-01-2014, 02:53 PM
سلام به پژمان عزیز :heart_mini:
خب بدون مقدمه میرم سراغ سوالات که همش فوتبالی هست :4:
1 - چرا با اینکه منچستر 20 قهرمانی داره و چلسی 4 تا اما بیشتر رکوردهای لیگ جزیره دست چلسیه ؟ :4: ( واقعا سوال شده برام :4: )
2 - بهترین مربی تاریخ چلسی به نظرت کدوم مربی بوده ؟
3 - 5 تا از قشنگ ترین مسابقاتی که از چلسی دیدی بگو ...
4 - شانس منچستر سیتی رو برای قهرمانی تو لیگ چقدر میدونی ؟
5 - به نظرت تیمی مثل منچستر سیتی تا چه زمانی میتونه تو اوج باقی بمونه ؟
6 - کدوم چلسی زیباتر بازی میکرد ... چلسی 2004/05 یا چلسی 2009/10 ؟
7 - به نظرت شوچنکو و تورس تو چلسی موفق بودن ؟
8 - چرا خیلی ها میگن لیگ اسپانیا 2 قطبیه اما بسیاری از تیم های لالیگا ( غیر از بارسا و رئال ) در لیگ قهرمانان و لیگ اروپا میدرخشند ؟
9 - نظرت در مورد اتلتیکو مادرید تو این فصل چیه ؟ تو لیگ قهرمانان تا کجا میتونه پیش بره ؟
10 - قهرمان چمپیونزلیگ تو این فصل ؟
11 - تیم اول شهر لندن چلسی هست یا آرسنال ؟ چرا ؟
12 - نظرت در مورد زوج رونالدینیو و اتوئو چیه ؟
13 - چرا چلسی مقابل بازل رفت و برگشت شد ؟ مشکل چی بود ؟ کلا چرا بازل مقابل تیم های انگلیسی اینقدر خوب بازی میکنه ؟
14 - به نظرت نقش دروگبا تو قهرمانی چلسی در چمپیونزلیگ 12-2011 چقدر بود ؟
15 - نظرت در مورد سبک دفاعی دی متئو که با همون روش چلسی رو قهرمان اروپا کرد ؟
16 - به نظرت چه اتفاقی برای منچستر یونایتد بدون فرگوسن میفته ؟
17 - زیباترین بازی که بین بارسلون و چلسی برگذار شده کدوم بوده ؟
18 - محمد صلاح یا خوان ماتا ؟
19 - چرا به مورینیو میگن آقای خاص ؟
20 - نظرت در مورد پیترچک ؟
فعلا همینا ... اگه بازم وقت شد میام :4:
SHAHIN
02-01-2014, 05:32 PM
درود به پژمان عزیز:4:
خب پژمان جان من هم با سوالات همیشگی امدم :4:
نظرت در مورد من چیه
یه نکته مثبت و یه نکته منفی من
یه انتقاد کوبنده بکن از ما
بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟
نظرت در مورد اواتارم و امضام:4:
دوست داری یا فکر میکنی بعد از خودت کی ادمین بشه؟
نظرت در مورد افرا زیر بگو و نقدشون کن
ابوالفضل
میر علی
امیر جی بی ال
ساسان
سید محمد
آرمان دیرتی
محمد حسین ( گیم )
علی رولت
مهرزاد
آرمان
ممد:8:
علی Tombstone
عارف
محمدرضا
دایی بهمن
حامد
خودت
خودم
شوک فروم بگو
تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه روزه چیه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(105).gif
آخرین باری که یه بانو اوردی خونه اوضاع چطور بود ابری با بارانی:4:
بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمفونیک / گوتیک متال
ترنس
هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پست راک
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رپ و هیپ هاپ خارجی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif
رپ و هیپ هاپ فارسی
بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(177).gif
از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
توی فروم با کی حال نمیکنی ؟کیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چبا این جمله چقدر موافقی ?
یک پدر زن خوب یک پدر زن مردست!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
میتونی بیت اول این شعر رو تکمیل کنی ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
.............................................. ............................ - هر دو لرزان است اما این کجا و آن کجا
تا حالا خفن ترین مدل مویی که درست کردی چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با ابرو ورداشتن مردا موافقی ؟ خودت ور میداری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگه بهت بگن یک میلیارد بهت میدن تو هم لخت شو یه دور تو خیابون بزن اینکارو میکنی یا نه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
چقدر میگیری تا آخر عمرت دیگه فروم نیای ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اینارو با یک کلمه توصیف کن : فقط 1 کلمه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کیتی پری
آکادمی گوگوش
لازانیا
ص.ک.ص در جنگل:4:
فلسطین
کدو
کلم پلو
جاستین بیبر
لیدی گاگا
آیفون
بیانسه
یاهو مسنجر
نیکی میناژ
بهترین آلبوم تاریخ
امینم
سنندج
لینک مستقیم
ویدیوی Im sexy and I know it
دمو
پیتبول
فلو ریدا
مرگ
سیگار
مدیریت کل
عضو باسابقه
کوکو سیب زمینی
سلنا گومز
سیاست های خارجی دولت روهانی
سیاست های اقتصادی اهمدی نجاد
زد بازی
تنبه 10
جادوگران
میکس
تی ام بکس
کچل
دلار 40000تومنی
تایتانیک
ایمون زاید
مدونا
مایکل جکسون
پارازیت
کافی شاپ
اسرار
پاره و پوره
شاهین
زامبی
همین دیگه
Scofield
02-01-2014, 06:07 PM
سلام پژمان :5:
چطوری یا نه ؟ :دی
فکر می کردی یه روزی ادمین شی ؟
معدل دوم دبیرستان ــت ؟ :دی
نظرت در مورد من ؟
نقاط ضعف و قوت ــم ؟
به نظرت حق ـم بوده که توی انتخاب برترین کاربر های سال رأی بیارم ؟ چرا ؟
نظرت در مورد لــیگ ایران ؟
با استعداد ترین بازیکن ایرانی ؟
نظرت در مورد فرهاد مجیدی چیه ؟
با رشته ــت ( iT ) حال می کنی ؟
اهل دود و دَم هستی ؟ :22: :دی
خَلاف ترین کاری که کردی ؟
تو مدرسه شَر بودی ؟
فعلاً هــمــیــن ..
Вαңгαмi
02-01-2014, 06:44 PM
ماهم یه ولی با این سوالا بریم
خوب شروع میکنیم
سلام
چطوری ؟
حالت چطوره ؟
آقا تو زمان مدیریت در چه زمینه ای از گیم فعالیت میکردی ( اخبار گیم ، دانلود گیم و ... ) ؟
از شغلت تو انجمن راضی هستی ؟
منو دوست داری ؟
علی را چی ، همه علی های انجمن که معروفن ؟
نظرت درباره ی من چیه ( یک بندی توضیح بده ) ؟
خیلی ببخشید این سوال را می پرسم ، اهل چیزای خاک بر سری هستی ؟
رشته ی چی هستی ؟
شغلت چیه ؟
اهل سیگار و میگار و عشق کردن هستی ؟
The Shadow
02-01-2014, 09:59 PM
سوالات r v d (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
به به عزیزه دلم :x
پژی من جواب سوالایی که میخوام بپرسم رو اکثراً میدونم :ی ولی خُب شب شیشه ایی هست و یکسری سوال که طبق روال باید پرسید ، دوست داشتی ج نده :1:
به به جیگر :8:
من همه رو ج میدم خیالت داحت :4:
بریم سر سوالای فوتبالی اول
1. چی شد که چلسی فن شدی ؟ قبلش طرفدار تیم خاصی بودی ؟ اسم اون تیم ؟
اینو کامل توضیح داده بودم واسه همین میخوام اون توضیحاتم توی شب شیشه ای قبل رو کپی کنم اینجا چون خیلی کامل توضیح داده بودم : ( مختصر بگم قبل چلسی، یونایتد فن و رئال فن بودم )
اولین علاقم از سال حدودا 2000 شروع شد ، داییم طرفدار تیم ملی انگلیس بود منم از همون اول جرقه ی انگلیس پرستیم زده شد و عاشق تیم ملی انگلیس شدم به خاطر دو نفر ! اولین نفری که دیوانه وار عاشقش شدم دیوید بکهام بود ، دومین نفر فرانک لمپارد . به دنبال علاقم به دیوید بکهام طرفدار منچستر یونایتد شدم . کم کم تا یکم سواد دار شدم روی عکسها و تیتر های روزنامه های ورزشی رو میخوندم و لذت میبردم عکس بکهام رو روی روزنامه میدیدم :4: بعد یه روزنامه پیدا کردم روش نوشته بود پادشاه فوتبال انگلستان به چلسی پیوست و یه همچین چیزی بود . اون وقت عکس های دوران طلایی و جوانی لمپارد رو انداخته بود با وستهم که من از تیم ملی بهش علاقه داشتم . از همون سال 2001 و 2002 به چلسی هم علاقه مند شدم اما اونقدری به بکهام و منچستر علاقه داشتم که اصلاً به تیمهای دیگه نگاه نمیکردم ! تا رسید به بازی خاطره انگیز 03-2002 که چلسی و منچستر با هم بازی داشتن بازی خیلی خیلی خفنی بود ! مربی چلسی هم که رانیری بود و توی این بازی که 2-2 مساوی شد بکهام یه ضربه ایستگاهی قشنگ زد . من طرفدار منچستر بودم اما یه نیم نگاهی به بازی لمپارد هم داشتم و لذت میبردم . توی این بازی بکهام و گیگز عالی بودن ! برای چلسی هم واقعاً من از بازی بودوین زیندن و زولا و لمپارد لذت بردم . توی جام جهانی هم که فقط طرفدار انگلیس بودم و اولین باری که ناراحت شدم ، شکست انگلیس مقابل برزیل و حذفش از مسابقات بود . با رفتن بکهام به رئال طرفدار رئال شدم یکم اما چون عاشق انگلیس بودم سریع ولش کردم و چسبیدم به چلسی ! البته از بکهام هم دیگه مثل قبل خوشم نمی اومد ! با رفتنش به رئال شخصیتش عوض شد و دیگه بازی هایی به خوبی زمانی که توی منچستر بود ازش ندیدم . دیگه طرفدار چلسی شدم اما اون زمان بازی های چلسی رو نشون نمیداد کانال 3 ! فقط بازیاش مقابل تیم های بزرگ اون زمان مثل آرسنال و یونایتد و لیورپول رو نشون میداد و برای همین دیر به دیر ازشون بازی میدیدم اما تیم ملی رو که نشون میداد و من دیگه فقط عاشق یه نفر بود و اونم فرانکی بود . با آمدن آبراموویچ و مورینیو و شروع شدن دوره ی جدید در چلسی ، بازی های چلسی بیشتر پخش شد و دیگه اون زمان آغاز آبی شدن خون درون بدنم بود :4: دیگه عاشق چلسی شدم و تا عمر هم دارم هستم .
2. 5 تا از بهرتین بازیکن های تاریخ باشگاه ، از ابتدا تا کنون ( سلیقه ایی )
اینو با توجه به آماری که میدونم خودم انتخاب میکنم و کاملاً سلیقه ای اما با منطق
یک- سـ ـوپر فرانکی ( بهترین گل زن تاریخ باشگاه )
دو- کاپیتان جان تری ( گلزن ترین مدافع تاریخ لیگ برتر )
سه- پیتر چک ( بیشترین کلین شیت تاریخ لیگ برتر و همچنین بهترین دروازه بان تاریخ لیگ انگلیس در آخرین نظرسنجی سایت پرمیر لیگ )
چهار- دیدیر دروگبا ( سلطان ومبلی و ناجی آلینز آرنا )
پنج- جیانفرانکو زولا یا ادن هازارد یا جیمی فلوید هسلبینک یا جو کول ( از نظر کیفیت )
3. فکر میکنی با توجه به جدول لیگ ، شانس کدوم تیم بیشتره ؟ جدا از هر گونه تعصب لطفاً
شانس منچستر سیتی از همه بیشتره بدون هیچ تعصب. خود مورینیو هم گفت بخت اصلی قهرمانی من سیتی هست چون در حال حاضر آماده ترین باشگاه اروپا هست. اما بعد سیتی شانس دوم چلسی هست. آرسنال هم که با بازی های سختی که پیش رو داره مطمئنم امتیاز از دست میده مخصوصاً بازی با چلسی توی استمفورد بریج که خیلی سخته واسشون. بقیه هم که فاصله هاشون دیگه کارساز شده واسشون. توی لیگ انگلیس اختلاف همین موقع فصل از رقابت خارجشون میکنه.
4. نظرت راجع به رفتن خوان ماتا ، چلسی بیشتر سود میکنه با توجه به سیاستی که باشگاه و مورینیو داره یا ماتا ؟ ( چون من فکر میکنم یکی از دلایل رفتن ماتا فیکس بازی کزدن تو من یو و رسیدن به جایگاه اصلی تو تیم ملی بود ، ولی هرچقدرم ماتا فیکس بازی کنه تو من یو آماده باشه ولی با توجه به سیستم دل بوسکه فکر نمیکنم تو ولد کاپ دل بوسکه فیکس بزارتش )
به نظر من به سود هم باشگاه بود هم ماتا. خب درسته حق مسلم ماتا هست امسال سال جام جهانی هست و باید بیشتر بازی میکرد تا بازیکن به این سطح بالا بتونه به ترکیب تیم ملی راه پیدا کنه اما با بازی نکردن بیشتر خودش ضرر میکرد. مورینیو هم که نیازی بهش نداشت و با قیمت خوبی هم بازیکنی که نیمکت نشین بود رو فروخت. ما جایگزین برای ماتا زیاد داریم اما ماتا میتونه با فیکس بودن توی یونایتد به ترکیب اصلی تیم اسپانیا هم برسه.
5. به نظرت جوکول لیاقت پوشیدن شماره 1O چلسی رو داشت ؟ نظرت راجع به جوکول ؟ ( اگه قدر خودش رو میدونست بیشتر از اینا جای پیشرف داشت ، اینطـــور نیست ؟ )
جو کول خیلی بازیکن تکنیکی هست و بازیکن فیکس تیم ملی هم بود. جو کول زمانی که با روبن توی چلسی بودن همزمان جو کول بهتر و تاثیرگذار تر از روبن بازی میکرد. اگه افت پیدا نمیکرد میتونست از روبن بازیکن بزرگتری هم بشه. جو کول تکنیک خیلی بالایی داشت بیشتر از حتی ماتا و به نظرم بازیکن خیلی خوب و تاثیرگذاری بود.
6. نظرت راجع به بازیکن های مقایل : مارسل دسایی ، ماکلِلِه :ی ، آرین روبن ، کرسپو ، دِکو ، بالاک :x
مارسل دسایی: لجند چلسی ! عامل اصلی قهرمانی سـ ـوپر کاپ اروپا 98. وقتی چنین بازیکن قدرتمندی توی دفاع داشته باشی معلومه بازیکنای افسانه ای رئال مادرید اون زمان نمیتونند از سد چلسی رد بشن ! زوج دسایی و فرانک لیبوف به نظرم یکی از بهترین زوج های دفاعی لیگ برتر بوده البته بدشانس بودند که نتونستند قهرمان لیگ بشن.
ماکلله : بهترین هافبک دفاعی دهه ! یعنی کامل تر از کلود ماکلله من تا به حال ندیدم ( توی پست هافبک دفاعی ) همه کاری میکرد. اگه مایکل اسین یه زمانی بعد ماکلله بهترین هافبک دفاعی دنیا شده بود به خاطر بازیکردن کنار ماکلله بوده. یعنی من توی کف زوج دفاعی اسین ماکلله هنوز هستم :4:
آرین روبن : روبن بازیکن خیلی بزرگیه. من خیلی دوسش دارم اون شوتهای کات دار مخصوصش حرف نداره. خیلی دلم میخواست میموند و مثلاً الان شاهد بازی هازارد و روبن کنار هم میبودیم. روبن چلسی بهترین حالت روبن بوده به نظرم. خیلی هنوز حسرت نبودنش رو میخورم چون واقعاً دوستش دارم و سبکش مورد علاقمه.
هرنان کرسپو : بازیکن با کیفیتی بود اما سبکش بدرد همون ایتالیا میخورد و بدرد لیگ برتر نمیخورد. موفق نبود توی چلسی و زیاد به کار نیمد.
دِکو : خیلی شاخ بود :8: موقعی که اومد چلسی خیلی خوشحال بودم اسکولاری خریدش اما خب هیچ وقت اون هافبک استثنایی و با اون شوت های مخصوصش توی بارسا نبود برای چلسی.
بالاک : بدشانس ترین بازیکن تاریخ فوتبال از نظر خیلی ها. لقب مرد نایب قهرمانی ها رو داره. همیشه با بدشانسی نتونسته قهرمان بشه. چه تو آلمان که نایب قهرمان شدند 2002 و ... چه با بایرن و توی چلسی هم لیگ قهرمانان با اینکه تازه اومده بود اما جلوی بارسا و اون بازی معروف نشون داد که چقد تعصب داره. خوشحالم که باهاش قهرمان لیگ شدیم 2010. خیلی دوستش دارم و خوشحالم که یه زمانی توی چلسی بوده.
7. چرا با اینکه چلسی فن هستیم و تیم اول شهر لندن رو چلسی میدونیم ولی دلمون غش میره واسه تی تی هنری ـــه زمان آرسنال ؟ :ی
واسه اینکه بازیکنای متعصب و افسانه ای مهم نیست کجا بازی میکنند، همه دوستشون دارن. علاقه ی من به شخصه به هانری بزرگ به خاطر بلایی ـه که توی اروپا سر تیم های دیگه اورد. مهاجم کامل
8. به نظرت فوتبال و سیستمی که مورینیو تو چلسی پیاده کرده بود ( این فصل نه ) جذاب تر و قشنگ تر بود یا اون فوتبالی که چلسی زمان گاس هیدینگ انجام میداد ؟
به مراتب من چلسی 2004 مورینیو رو بیشتر از همه سبک های دیگه دوست داشتم. گاس هیدینک خوب بود تیمش اما هیچی اون چلسی 05-2004 و اون اقتدارش مقابل تیم ها نمیشه. 3-0 یونایتد رو نابود کردیم، بارسا رو زدیم. بایرن رو زدیم، ارسنال لیورپول اینا که شده بود خوراکمون و ... :4: 2005 تیم ها برای دومی میجنگیدن.
9. نظرت راجع به وَنسا ؟ :))) چرا جی تی آخه ..... ( سانسور) :ی خدایی منم بودم وسوسه میشدم :ی
خوب چیزی بود :4: و البته یه زمانی هم داستان و عاشقی و رابطه داشته با جی تی قبل از وین بریج. واسه همین بعد ازدواج هم باز تری رفت باهاش ... :4: البته غیر از تقصیر کار بودن جی تی، دختره هم بدش نمیومده و اون وسوسه کرده .
10. بهترین کاشته زن چلسی تو دهه گذشته : لمپارد ، الکس ، داوید لوئیز ، دکو ، ماتا
چلسی کلاً ضربه ایستگاهی زن آنچنان ماهری که هر موقع ایستگاهی بگیره گل کنه نداشته. بهترینشون لمپارد بوده مخصوصاً برای فاصله های دور که خیلی خوب گل میکرده اما همون لمپارد از هر 3-4 تا ایستگاهی یدونشو گل میکنه. بقیه هم که کلاً بعضی اوقات. برعکس تیمهای دیگه مثل مثلاً دل پیرو یووه، بکهام منچستر، جونینیو لیون، کریس و مسی رئال و بارسا و ... . اما الان خیلی امیدوارم که اسکار هم بتونه تبدیل شه به ایستگاهی زن خوب در حد بزرگان. همونطور که مورینیو گفت تمرینات اختصاصی داره و اون گل هم هفته پیش که عالی بود.
بریم چند تا هم موسیقی بپرسیم
11. 4 تا از خواننده های مورد علاقت ( ایرانی ) ؟
یک- احسان خواجه امیری
دو- بابک جهانبخش
سه- فرزاد فرزین
چهار- رضا صادقی
12. سه تا از بهترین آلبوم هایی که شنیدی ( ایرانی ) ؟
من متاسفانه خیلی خوب اسمها رو یادم نیست اگه اشتباه نگم خوبه
یک- زندگی من ( بابک جهانبخش )
دو- شوک ( فرزاد فرزین )
سه- برای آخرین بار ( احسان )
13. نظرت راجع به خواننده های مقابل : محسن یگانه ، محسن چاوشی ، احسان خواجه امیری ، رضا صادقی ، فرزارد فززین :ی ، بابک جهانبخش :x ، بهنام صفوی
محسن یگانه: یکم جواد پسنده اما کارای خوب هم زیاد داره. بدم نمیاد ازش کلاً
محسن چاووشی: خیلی باهاش ارتباط برقرار نمیکنم:4: از تحریر هاش خوشم نمیاد
احسان خواجه امیری: خیلی خوشم میاد ازش. صداش و تسلط و قدرت خوندنش خیلی خوبه
رضا صادقی: همه کاراش خوبه. کاراش حرف نداره :4: خیلی درست میخونه. خوشم میاد
فرزاد فرزین: خودت میدونی عاشقشم :4: اصن این اوج هایی که میخونه دیوانه کنندس :4:
بابک جهانبخش: آقای احساس :4: خیلی خاطره دارم با آهنگاش و خیلی دوسش دارم.
بهنام صفوی: اگه معروف شد به خاطر شباهت صداش به رضا صادقی بوده. از صدا های شبیه به خواننده های دیگه خوشم نمیاد کلاً :4:
14. چرا سلنا گومز ؟ :ی
بیخیالمون شو پوری :4: یه زمانی خوشم میومد ازش اونم نه بخاطر صداش که به خاطر .... :4: اما دیگه نه اصلاً حال نمیکنم باهاش
15. چی شد امینم فن شدی و بهش علاقه پیدا کردی ؟
هر انسان عاقلی با یک بار دیدن موزیک ویدئو " Stan " و شنیدن داستان اون آهنگ به خاص بودن سبک امینم و جدا بودن سبک خوندنش از بقیه پی میبره. من از 2006 تا حالا طرفدار پر و پاقرصش شدم با دیدن ویدئو هاش توی کانال وی اچ وان و ویوا پلسکا و ... کلاً حرفاش و شعراش حماسی و امیدوارانس. خیلی ازش توی زندگی استفاده میکنم و کلاً هیچ صدایی و هیچ بیتی جز آهنگ های امینم منو به وجد نمیاره. یه Lose Yourself و Beautiful مهم نیست تو چه شرایطی باشی، اینا حالتو خوب میکنن.
حال خوب و آرامش برات آرزو میکنم :1:
بازم بیا پوری جون :8:
جواب بقیه دوستان هم به زودی میدم. مرسی از حضورتون
deadking
02-01-2014, 10:25 PM
خب ما هم اومدیم
1- نام:
2- فامیلی:
3- سن:
متولد کدوم شهری:
4- الان کدوم شهر زندگی میکنی:
5- تا حالا خارج رفتی:
6- دوست داشتی کدوم کشور و شهر خارجی زندگی میکردی:
7- استارهای مورد علاقت:
8- از کدوم استارها بیشترین نفرت رو داری و چرا ؟
9- فوتبالیست و مربی ای که ازشون نفرت داری:
10- شغل:
11- رشته ی تحصیلی:
12- مدرک:
13- دوست داشتی دختر بودی:
14- فیلم خارجی مورد علاقه:
15- فیلم ایرانی مورد علاقه:
16- از چه نوع فیلم هایی خوشت میاد:
17- انیمیشن نگاه میکنی:
18- بدترین فیلمی که تا حالا دیدی و چرا بدترین بوده:
19- اخرین فیلمی که در سینما دیدی:
ترسناک ترین فیلمی که دیدی:
20- اگه میتونستی یک قدرت ماورالطبیعه داشته باشی یک قدرت رو انتخاب کن:
21- علم بهتره یا ثروت:
22- چاقی یا لاغر:
23- از استارهای سنگین وزن مثل باتیستا خوشت میاد یا سبک وزن مثل میستریو:
24- تا حالا بن شدی:
25- نام کاربری قبلی:
26- بهترین دوستت در انجمن:
27- با کدوم کاربر قبلا دعوای شدید داشتی ولی الان دوستش هستی:
28- خواننده ی خارجی مورد علاقه با دلیل:
29- خواننده ی ایرانی مورد علاقه:
30- سبک موسیقی مورد علاقت رو بگو و بگو چرا خوشت میاد:
31- بهترین اهنگ زندگیت:
32- بهترین کنسرتی که دیدی:
33- بهترین موزیک ویدئو که دیدی:
34- بدترین اهنگ و بدترین موزیک ویدئو که دیدی رو بگو:
35- از کدوم خواننده بیشترین نفرت رو داری:
36- نظرت راجب هرکدوم از خواننده های زیر در یک کلمه:
مایکل جکسون:
امینم:
مدونا:
متالیکا:
انریکو:
تتو:
بریتنی اسپیرز:
تیلور سوئیفت:
اوریل:
شکیرا:
جنیفر لوپز:
37- از سبک متال و راک خوشت میاد:
38- موهات بلنده یا کوتاه:
39- دوست داشتی جای چه کسی بودی:
40- به نظرت کدوم سوپراستار خیلی لیاقت داره ولی بهش بها نمیدن:
41- کشتی کج جدیدا نگاه میکنی یا کنار گذاشتی:
42- نظرت راجب من:
43- بهترین امضای انجمن مال کیه:
44- بهترین اواتار انجمن مال کیه:
45- بازیگر مورد علاقه:
46- سریال مورد علاقه:
نظرت راجب کاربرهای زیر در یک کلمه:
The Dark Knight
Jack Sparrow
Hesienberg
Abolfazl
JBL
Tombstone
MasterMind
Mehdi Cr7
Zombie
یک آرزو کن فرض کن همین الان براورده میشه:
اگه سوپراستار بودی دوست داشتی اسمت چی بود، چه تیپی داشتی و هیل بودی یا فیس، با کدوم استار درگیر میشدی با کدوم رفیق: ( اگه براساس استوری نبود )
تا حالا عاشق شدی:
خوشگلترین زنی که تا حالا دیدی:
حیوان مورد علاقه:
حیوانی که نفرت داری:
موجود دریایی مورد علاقه:
موجود دریایی مورد نفرت:
به جن و روح اعتقاد داری:
به ادم فضایی اعتقاد داری:
غذای مورد علاقه:
به نظرت بعد از مرگ به بهشت میری یا جهنم:
از مرگ میترسی:
موفق باشی
The Shadow
02-02-2014, 12:40 AM
سوالات Jack Sparrow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
خوب قفلی میزنم رو امینم و چلسی :ی
بزن خوب کاری میکنی
اول امینم :ی
چند ساله امینم گوش میکنی؟
گفتم از 2006 حدوداً. یعنی یه چیزی حدود 7-8 ساله
اولین آهنگی که ازش شنیدی چی بود؟
اولین آهنگی که شنیدم ازش Lose Yourself بوده فکر میکنم. فیلمش رو دیده بودم که خوشم اومده بود شاید از قبل 2006 امینم فن بودم حتی.
اصلا چطوری هوادارش شدی؟
گفتم هر کسی با دیدن استن یا 8 مایل عاشقش میشه.
با آهنگایی که تو سبک گنگ میخونه بیشتر حال میکنی یا بقیه سبک ها؟ (دقیق نمیدونم اسم اون یکی سبک چیه :ی امیدوارم منظورم رسیده باشه)
آره یه چیزایی از حرفات متوجه شدم. من به شخصه با آهنگای حماسی و اجتماعیش مثل Beautiful بیشتر حال میکنم تا دیس ترک ها یا دیس لاو ها و ... . اونا جذاب هستند برای یه مدت اما اون چیزی که میمونه اون اشعاد حماسی و قدرتمند مثل بیوتیفول هست مخصوصاً جمله ای که خیلی جاودانه شد " Don't Let 'em Say You Ain't Beautiful " یا حدیث معروف حضرت امینم که میگه " Be Proud Of Who You Are "
تنها کسی که حس میکنی تو رپ میتونه با امینم رقابت کنه کیه؟
کلاً کسی رو در حد رقابت با امینم نمیدونم چون احساس من به امینم نسبت به بقیه مثل این میمونه که کلاً سبک امینم با بقیه رپر ها فرق داشته باشه. اما در وهله های بعدی قدرت رپ خونی و جمله بندی کندریک لِمار، سبک رپ خوندن ایزپ راکی، صدای باب رپ و بیت های جذاب جی-زی و سبک کانیه وست مخصوصاً واسه آهنگ افسانه ای Heartless رو تحسین میکنم.
بهترین آهنگ امینم رو معرفی کن که گوش کنیم
خیلی سخته بخوام از توی این همه اثر فوق العاده یدونه رو انتخاب کنم اما از نظر خاص بودن، " Stan " رو مخصوصاً موزیک ویدئوش رو توصیه میکنم. بعدش هم Beautiful و Lose Yourself و یا حتی داستان زندگیش مثلاً Mockingbird
در پایان یه آرزوی امینیم ـی بکن (مقلا از نزدیک ببینیش یا به کنسرت بری و ...)
آرزو میکنم مدیر برنامه هاش بشم :4: یا مثلاً منیجر من باشه
حالا چلسی :ی
اولین بازی که از چلسی دیدی
اولین بازی که دیدم از شبکه 3 بود بازی چلسی منچستر یونایتد فکر کنم 05-2004 که وین رونی توش مصدوم شد یا اخراج شد دقیق یادم نیست. چلسی اون بازی رو برد یادمه.
آخرین بازی که از چلسی دیدی
آخرین بازی همین بازی با استوک سیتی هفته قبل که با سـ ـوپر گل اُسکار بردیم
بهترین و محبوب ترین بازیکن الان چلسی
محبوب ترین که همیشه فرانکی بوده اما در حال حاضر بهترین بازیکنمون ادن هازارد ـه
بهترین و محبوب ترین بازیکن که از چلسی رفته
دیدیر دروگبا افسانه ای :8: هیچوقت فراموش نخواهد شد
بهترین مربی تاریخ تیم به جز مورینیو
بهترین مربی تاریخ به نظرم دی متئو بازیکن سابق باشگاه که ما رو قهرمان اروپا کرد
اصلا چجوری هوادار چلسی شدی؟
اینو کامل توی سوال پوریا جواب دادم
منفورترین بازیکن چلسی کسی که دوست داری اصلا تو چلسی نباشه
من هیچ بازیکنی رو توی چلسی منفور نمیدونم و همه رو دوست دارم. مثلاً بعضی ها از میکل بدشون میاد اما من عاشق میکل هستم. همشون رو دوست دارم
نظرت راجع به ماتا که اومد تو تیم محبوب ما :ی
حقش بود بازی کنه و از اینکه رفت باشگاهی که بتونه فیکس بازی کنه خوشحالم با توجه به اینکه سال جام جهانی هستیم و چنین بازیکن با کیفیتی باید بتونه توی تیم ملی هم موفق باشه و توی ترکیب اصلی قرار بگیره. برای ما خیلی زحمت کشید و هیچوقت فراموشش نمیکنیم آقای پاس گل های اروپا رو. امیدوارم موفق باشه
بهترین لحظه عمرت در رابطه با اتفاقات چلسی
این جواب برای تمام چلسی فن های دنیا احتمالاً مشترک هست. پنالتی آخر چلسی مقابل بایرن، شوت دیدیر دروگبا، دویدن بازیکنا به سمتش، گریه ی دروگبا، گریه ی دی متئو ! بهترین لحظات تاریخ باشگاه. فتح آلینز آرنا
بدترینش (به جز پنالتی که جان تری از دست داد تو فینال 2008)
غیر از لیز خوردن تری ؟ بال بال زدن بالاک و دویدن دنبال داور سوئیسی به همراه فریاد، اعتراض و زل زدن دروگبا به دوربین آخر بازی ( چلسی بارسا 2009 )
تیم ملی انگلیس ـم دوست داری؟ بیشتر کدوم بازیکنش
بله. تیم ملی رو که گفتم از 2000 - 2002 علاقم شروع شد. زودتر از چلسی. فرانک لمپارد بیشتر از هر بازیکنی من دوستش دارم چه تو باشگاه چه تیم ملی
بااینکه میدونم از منچستر خوشت نمیاد اما کدوم بازیکنش رو بیشتر میپسندی؟
وین رونی رو خیلی دوست دارم. تنها بازیکنایی که دوستشون دارم توی یونایتد وین رونی هست و اسکولز بود.
در پایان یه آرزوی چلسی ـی :ی
امیدوارم با مورینیو 3 گانه ببریم
حالا بقیه سوالات :ی
چرا IT ؟
نمیدونم. کلاً احساس میکنم با کلاس تر از رشته های دیگر کامپیوتر هست و دوستش دارم واسه همین.
لیسانس میخونی؟ 8 ترم ـه تموم میشه؟
آره. عمراً :4: الان ترم 4 میرم اما روی هم 40 واحد هم پاس نکردم . حالا حالا ها دانشجوی کارشناسی هستم.
چجوری این انجمن رو پیدا کردی؟
اصلاً یادم نیست !!!! توی شبهای شیشه ای های قبلیم توضیح داده بودم چون اون زمون نزدیک تر بود به دوران عضویتم و یادم بود. فکر کنم بازی آندرتیکر شان مایکلز 1998 رو سرچ کردم اینجا پیدا کردم. درست یادم نیست
قدیمیترین دوستت مال چند سال پیش ـه؟
فروم یا واقعی ؟ واقعی مال دبستان. از 11-12 سال پیش
چند تا جی اف داری :ی (بن نکنی ما رو :ی )
اهل فاب و جی اف نیستم، اما اهل جاست هستم ( البته با جاست همه کار میکنیم ! )
هدفت از درس خوندن چیه؟میخوای در همون زمینه کار کنی یا بری تو یه کار دیگه؟
مطمئناً به خاطر علاقم به کامپیوتر میرم دنبال همون کار کامپیوتری نه زمینه ای که علاقه نداشته باشم.
با چند نفر از بچه های انجمن تو دنیای واقعی دوستی؟
با شروین، حامد، آرمان، امیر جی بی ال، رسول، حسین، اون یکی آرمان، عرفان و ... ( کسایی رو گفتم که از نزدیک دیدمشون و باز هم خواهم دید )
الان که زوده راجع بهش حرف بزنیم اما فکر میکنی ادمین بعدی کیه؟دوست داری بعد از ادمین بودن چه رنگ یوزری داشته باشی؟
تا زمانی که من هستم بعید میدونم ادمین دیگه ای بیاد برای همین فکر میکنم تا چند سال دیگه تا به مشکلی بر نخورم کسی نیاد. فرقی نداره هر جا باشم دوست دارم خدمت کنم به فروم.
و در آخر نظرت راجع به این موارد:
SASAN
ساسی اولین دوستم توی سایت بود. چون شروع فعالیت هام و راه افتادنم توی فروم رو از ساسان یاد گرفتم و از اون راهنمایی میگرفتم واسه همین وضعیت الانم رو و به هرجایی که توی فروم رسیدم مدیون ساسان هستم.
Scofield
علی خیلی خوبه فعالیتش. باهاش آشنایی کامل ندارم و در ارتباط نبودم اما از فعالیتش و سبک تاپیکاش خیلی خوشم میاد
Ғ Д † Д Ł β
بابک از بچه های با صفا و با معرفت فروم که سبک خاصی رو توی بخش گوناگون با خودش اورد. کارش درسته
ABOLFAZL
اگه ابوالفضل نبود فروم سال 2010 فاتحش خونده بود و شاید حتی دامینش هم باقی نمیموند ! متعصب ترین عضو فروم. اوج گیری دوباره سایت رو مدیون ابوالفضل و علاقه ی شدیدش به سایت هستیم. خیلی با معرفت و با منطق به علاوه شوخ طبع هستش و آدم از بودنش لذت میبره
The Phantom Pain
سید دوست داشتنی. اخلاق یک، رفتار یک، کردار یک، همه چیز تموم. یه پارچه آقا ! خیلی دوستش دارم :8:
El Niño
آرمان پر رو سایت، خجالتی بیرون سایت :4: پسر خوب و باحالیه فعالیتش هم خیلی خوبه از قدیم یادمه تا الان فعالیتش همیشه خوب و زیاد و مستمر بوده.
Tombstone
عاشق فعالیت و شیوه ی مدیریت علی هستم همیشه هم گفتم. علی روبات ـه روی یه ساعت تنظیم شده میاد تاپیکش رو میزنه میره. نه بحث میکنه نه توی کل کل ها هست نه مشکلی باهاش داریم. کلاً من مدیریت رو بخوام بسنجم معیارم رو میذارم علی. همه ی اُپشن های یک مدیر خوب و کامل رو علی داره.
MAMAD
ممد متعصب، زحمت کش و دوست داشتنی. چلسی فن بزرگ. ممد هم خیلی پسر خوب و خوش اخلاقی ـه و حضورش توی سایت نعمتیه مخصوصاً وضعیت الان که پشتیبان سایتمونه.
DEAD MAN
ممد حسین گیمر هم یکی از قدیمی ترین رفیقامه. دوسش دارم. پسر آروم و خوبیه. خر خونم هست.
r v d
پوری :8: چلسی فن درجه یک. با معرفت و با صفا. خودش رو که دوست دارم هیچ، داداشش هم دوست دارم :4: ( هم اسم خودم پژی ) راستی پژی کجاس پیداش نیست ؟ سلام برسون بهش. تبریک گفته بود تولدم رو تو اف بی :4:
Mr. Movie
مهرزاد هم بچه با صفایی ـه. باهاش زیاد در ارتباط نبودم اما از فعالیتش خیلی راضی هستم.
The Phenom
دایی بهمن با معرفت و با صفا. شوخ طبعی بهمن نکته ی مهمش هست. دوست داشتنی خیلی. چقدرم که طرفدار داره :4:
MrHOF
علی پسرک متعصب و حساس. پسر خوبیه فقط بیش از حد حساسه خودشم میدونه منظورم چیه. میخوام یه عنوان کاربری هم درست کنم به نام علاف ترین کاربر سال و بدم این لقب رو بهش. خیلی علاقه داره به سایت، همش کل 24 ساعت آنلاینه
Brodus Clay
اسمش رو یادم رفته. چند باری توی اف بی باهم چت کردیم. پسر خوبیه قبولش داریم.
J B L
امیر عشق منه :8: بهترین پسری که از نزدیک دیدم. با صفا ترین و مهربون ترین آدمی که دیدم. خیلی جیگره. خیلی دوسش دارم یدونس. One And Only :4: دلمم تنگ شده واسش
MasterRmind
امیر پسر خوبیه. یکم جاده خاکی میره. اگه مسیرش رو همینطوری صاف ادامه بده و بدون حاشیه خیلی خوب میشه. یکی از آینده داران سایت
The Great One
نوید هم خیلی صمیمیم باهاش :8: از اولین دوستانم توی سایته، خیلی خیلی باهم جوریم دوستش دارم کلی :4:
Jack Sparrow
علی پسر خوبیه قبولش دارم. میخوام ازش بابک 2 بسازم.
بازم بیا
The Shadow
02-02-2014, 01:57 AM
سلام به پژمان عزیز :heart_mini:
سلام شایان جون
خب بدون مقدمه میرم سراغ سوالات که همش فوتبالی هست :4:
1 - چرا با اینکه منچستر 20 قهرمانی داره و چلسی 4 تا اما بیشتر رکوردهای لیگ جزیره دست چلسیه ؟ :4: ( واقعا سوال شده برام :4: )
چون چلسی 3 تا بازیکن افسانه ای داره که بقیه تیم های جزیره ندارن حتی یونایتد. هافبکی به گلزنی و کاملی لمپارد دیگه توی لیگ برتر تکرار نخواهد شد. دوران خوبی رو چلسی این چندین ساله گذرونده
2 - بهترین مربی تاریخ چلسی به نظرت کدوم مربی بوده ؟
چون گفتی بهترین مورینیو رو میگم که هیچکس نتونسته توی لیگ برتر باهاش رقابت کنه.
3 - 5 تا از قشنگ ترین مسابقاتی که از چلسی دیدی بگو ...
1- چلسی لیورپول ( لیگ قهرمانان 2008 )
2- چلسی ناپولی ( لیگ قهرمانان 2012 )
3- چلسی بایرن مونیخ ( لیگ قهرمانان 2005 که 4-2 در مجموع صعود کردیم مخصوصاً سـ ـوپر گل لمپارد به الیور کان )
4- چلسی بارسا ( 2004 که در مجموع 5-4 صعود کردیم )
5- چلسی منچستر یونایتد ( 2005 که 3-0 شکست دادیم )
4 - شانس منچستر سیتی رو برای قهرمانی تو لیگ چقدر میدونی ؟
بیشتر از همه ی تیم ها. شانس منچستر سیتی رو توی چمپیونز لیگ هم بیشتر از همه میدونم چه برسه به لیگ :4:
5 - به نظرت تیمی مثل منچستر سیتی تا چه زمانی میتونه تو اوج باقی بمونه ؟
اونقدری پول و بازیکن داره که بگم دیگه همیشه توی اوج که میمونه هیچ تازه به قدرتش هم افزوده میشه.
6 - کدوم چلسی زیباتر بازی میکرد ... چلسی 2004/05 یا چلسی 2009/10 ؟
چلسی 2004/05 که دیگه تکرار نمیشه. خیلی مقتدرانه بازی میکرد و توی اروپا رقیب نداشت اما چلسی 2010 در حد لیگ عالی بود. چلسی 2004 بهترین چلسی و یکی از بهترین تیم های تاریخ لیگ برتر بود.
7 - به نظرت شوچنکو و تورس تو چلسی موفق بودن ؟
شوچنکو که اصلاً اما تورس به نظرم خوب بوده. هم مقام اورده هم گل های تاثیرگذار زده. به عنوان یه بازیکن موفق بوده
8 - چرا خیلی ها میگن لیگ اسپانیا 2 قطبیه اما بسیاری از تیم های لالیگا ( غیر از بارسا و رئال ) در لیگ قهرمانان و لیگ اروپا میدرخشند ؟
خب ببین نسبت به تیم های دیگه میگن دو قطبیه. مثلاً اختلافی که بین قدرت رئال و بارسا با بقیه هست این توی ذوق میزنه اما مثلاً لیگ انگلیس رو ببین . حداقل 5-6 تا تیم داره که مقابل هم بازی میکنند حرفی واسه گفتن داشته باشن نه مثل لالیگا که مثلاً رئال و بارسا همه رو 4-5 تا بزنن. حالا این فصل البته خیلی بهتر شده با اومدن اتلتیکو به جمع قطب های اصلی قهرمانی. جذاب تر شده
9 - نظرت در مورد اتلتیکو مادرید تو این فصل چیه ؟ تو لیگ قهرمانان تا کجا میتونه پیش بره ؟
توی لیگ قهرمان فکر میکنم یا همین بازی مقابل میلان یا نهایتاً بازی بعدش متوقف شه. درسته قدرتمند هستند اما مطمئناً بازی رفت و برگشت در مجموع با یه تیم قوی بیفتند حذف میشن اما توی لیگ فکر کنم امسال شگفتی ساز بشه.
10 - قهرمان چمپیونزلیگ تو این فصل ؟
فکر میکنم یه باشگاه انگلیسی قهرمان بشه امسال. یا سیتی یا چلسی ( چلسی رو البته خود مورینیو هم گفت شانس نداره اما من به عنوان یه هوادار همیشه آرزومه بازم قهرمان شیم )
11 - تیم اول شهر لندن چلسی هست یا آرسنال ؟ چرا ؟
چلسی. به خاطر هم افتخارات اروپایی و بین المللی بیشتر، هم به خاطر تعدد بازیکنان بزرگی که در حال حاضر داره و همچنین به خاطر قدرت زیادی که چلسی نسبت به آرسنال داره و مهره های فراوان که نمیشه این قدرت رو کتمان کرد.
12 - نظرت در مورد زوج رونالدینیو و اتوئو چیه ؟
هرچیزی که از یک زوج خطرناک بشه انتظار داشت رو این زوج داشتند. تکنیک، تموم کنندگی، فرصت طلبی، راه گشایی، تعصب، سرعت، دقت و...
درسته مسی خیلی بازیکن بزرگی ـه اما به هیچ وجه برتر از رونالدینیو نمیدونمش. اتوئو بارسا هم که بهترین مهاجم دهه اخیرش بوده.
13 - چرا چلسی مقابل بازل رفت و برگشت شد ؟ مشکل چی بود ؟ کلا چرا بازل مقابل تیم های انگلیسی اینقدر خوب بازی میکنه ؟
بازی ها رو اتفاقاً دیدم. بازل توی دوران بحران جلسی و یونایتد مقابلشون پیروز شد. دلیل پیروزیش مقابل چلسی که فقط ضد حمله های برق آسای محمد صلاح بود. توی هر دو بازی چلسی فقط حمله میکرد و به در بسته میخورد و بازل خوب دفاع میکرد اما توی ضد حملات هرچی محمد صلاح زد، گل شد ! :4:
14 - به نظرت نقش دروگبا تو قهرمانی چلسی در چمپیونزلیگ 12-2011 چقدر بود ؟
بعد از پیتر چک که نقش اول قهرمانی رو ایفا کرد و با عکس العمل های فوق العادش مقابل ناپولی و بارسا چلسی رو به فینال اورد، دروگبا نقش دوم رو ایفا کرد. اگه گلش به ناپولی یا گلش به بارسا نبود به فینال نمیرسیدیم و همچنین اگه گلش مقابل بایرن نبود و اون آرامشش موقع پنالتی زدن و خلاف جهت پرش نویر زدنش نبود که قهرمان نبودیم. پیتر چک ما رو نگه داشت و دروگبا ما رو تا قهرمانی پیش برد.
15 - نظرت در مورد سبک دفاعی دی متئو که با همون روش چلسی رو قهرمان اروپا کرد ؟
به نظرم روش بی نقصی بود. این سیستمی که چند ساله داره چه مورینیو چه رافا بنیتز ازش استفاده میکنند زود تر از همه دی متئو اجراش کرد. مخصوصاً استفاده از لمپارد به عنوان هافبک دفاعی. دی متئو با اینکه تجربه مربیگری نداشت اما از پس مستحکم ساختن دفاع تیمش به خوبی بر اومد و هیچ روزنه ای توی دفاع واسه حریف نمیذاره این روش دی متئو. فوتبال که همش حمله نیست، دفاع هم خیلی مهمه.
16 - به نظرت چه اتفاقی برای منچستر یونایتد بدون فرگوسن میفته ؟
یونایتد تیم بزرگ و با ریشه ای هست. خودش رو به زودی پیدا میکنه و باز به اوج بر میگرده اما به نظرم یکی دو فصل این روند ادامه داره تا یونایتد به خودش بیاد. اما تنها چیزی که هست اینه که یونایتد با قدرت بر میگردد
17 - زیباترین بازی که بین بارسلون و چلسی برگذار شده کدوم بوده ؟
زیباترین بازیشون همون 2004/05 بود مه چلسی صعود کرد و فصل بعدش که بارسا صعود کرد
18 - محمد صلاح یا خوان ماتا ؟
خوان ماتا که دیگه رفته. نباید حسرتش رو بخورم امیدوارم محمد صلاح بتونه مثل ماتا موفق و ثمر بخش باشه اما تنها چیزی که مطمئناً میدونم اینه که محمد صلاح از ماتا تموم کننده تره. به هر صورت ماتا امتحانش رو پس داده حالا باید ببینیم صلاح توی چلسی چطوری میشه.
19 - چرا به مورینیو میگن آقای خاص ؟
واسه سبک های خاص و منحصر به فردی که داره. شادی گل منحصر به فرد ، انتقاد منحصر به فرد، مصاحبه های منحصر به فرد، تخریب های منحصر به فرد، تفکرات منحصر به فرد ( بازی ندادن بهترین بازیکنای تیمش یعنی کاسیاس و ماتا ) و همچنین تاکتیک ها و چینش منحصر به فرد و تصمیمات خاصش. همه اینا تبدیلش کرده به آقای خاص
20 - نظرت در مورد پیترچک ؟
واقعاً فاکتور های یک دروازه بان افسانه ای رو داره. تعصبش و از جان گذشتگیش به نوع خودش حرف نداره. هر بازیکن دیگه بود شاید توی اوج خداحافظی میکرد بعد اون مصدومیت شدید اما بعد حدود 8 سال از او قضیه هنوز توی بالاترین سطح و توی اوج داره بازی میکنه. به تازگی هم که بیشترین کلین شیت باشگاه رو کسب کرد و به افتخاراتش افزوده میشه. واقعاً دروازه بان بزرگیه.توی نظرسنجی سایت پرمیر لیگ هم که به عنوان بهترین دروازه بان تاریخ لیگ انگلیس انتخاب شد.
فعلا همینا ... اگه بازم وقت شد میام :4:
شایان جون مرسی بازم بیا :8:
The Shadow
02-02-2014, 08:08 PM
سوالات Zombie (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
درود به پژمان عزیز:4:
درود بر تو
خب پژمان جان من هم با سوالات همیشگی امدم :4:
نظرت در مورد من چیه
پسر خوبی هستی، مث خودم امینم فن و موزیک بازی. فعالیتت هم خوبه از وقتی مدیر شدی بیشتر قبولت دارم
یه نکته مثبت و یه نکته منفی من
نکته ی مثبت همین فعالیتت و آپدیت کردن به موقع و به روز بودن اطلاعاتت هست. نکته منفی هم که دیگه خداروشکر نداری اما قبلنا سرت درد میکرد واسه بحث و کل کل و سرک کشیدن توی کار بقیه. الان خوب شدی
یه انتقاد کوبنده بکن از ما
همون که بالا گفتم دیگه :4:
بدترین و بهترین تاپیکی که از من دیدی؟
بهترین، مقاله هات مخصوصاً در رابطه با امینم باشه. بدترین هم اون دیس ترک رپ گاد. نه که تاپیکت بد باشه. اون یارو دیـ ـوس بوده :4:
نظرت در مورد اواتارم و امضام:4:
ترسناکترین غول بچگی هام. رزیدنت ایول نمیسیز یا 3 رو 7-8 سالم بود بازی کردم. واقعاً هر وقت اثری ازش یا صدایی ازش میومد تا خیس کردن خودم ترسم پیش میرفت :4:
دوست داری یا فکر میکنی بعد از خودت کی ادمین بشه؟
نمیدونم واقعاً. ادمینی همچین کشکی نیست که به کسی یهو برسه :4: حالا منم که تازه اومدم و حالا حالا ها هستم.
نظرت در مورد افرا زیر بگو و نقدشون کن
ابوالفضل
تکراری
میر علی
میر علی دوست داشتنی و با صفا. عشق تیم ملی برزیل. خیلی باهاش حال میکنم. مخصوصاً نه که چلسی این چند ساله همیشه رو به بازیکنای برزیلی اورده بوده من همیشه تا میگفتن فلانی رو چلسی میخواد سریع به علی میگفتم بهم اطلاعات بده که خوبه یا نه ! :4: اون موقع که کسی رامیرز رو نمیشناخت و تازه از بنفیکا اومد چلسی میر علی کلی ازش تعریف میکرد. یا مثلاً اسکار که اومد گفتم چطوره گفت اونقدری عالی هست که با این سن کم شماره 10 افسانه ای برزیل رو به تن میکنه ! واقعاً هم عجب چیزی از آب در اومد :8:
امیر جی بی ال
تکراری
ساسان
تکراری
سید محمد
تکراری
آرمان دیرتی
آرمان هم از قدیمی ترین دوستام هست و از نزدیک هم دو بار دیدمش خیلی دوسش دارم :8: خیلی با معرفته. تازه همسایه مامان بزرگم هم هست توی تهران، همسایه محسوب میشیم :4:
محمد حسین ( گیم )
تکراری
علی رولت
تکراری
مهرزاد
تکراری
آرمان
تکراری
ممد:8:
تکراری
علی Tombstoneتکراری
عارف
عارف هم از قدیمی های سایت و لجند ها محسوب میشه. خیلی کم باهاش در ارتباط بودم مخصوصاً قدیما بیشتر باهم در ارتباط بودیم. در کل خیلی آقاس
محمدرضا
محمد رضا کدومشون ؟ گلزار ؟
دایی بهمن
تکراری
حامد
سلطان حامد :4: عشقه :8: حامد هم دوبار دیدمش خیلی دوسش دارم، رئیس :4:
خودت
نظرم در مورد خودم؟ خدایی آدم بدی نیستم :4:
خودم
30 بار تورو گفتم :4:
شوک فروم بگو
هـان ؟ یعنی چه؟ تو پروفایلم بگو همون جا جوابت رو میدم.
تو زندگیت از چی پشیمونی ? اگه زمان برگرده عقب چه چیزاییرو عوض میکنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از اینکه چرا بعضی افراد رو توی زندگی واقعی نگهشون داشتم. اگه برگرده به عقب دیگه اصلاً نمیذارم سمتم بیان.
هدفت از زندگی چیه ? آیندتو چطوری میبینی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هیچ هدفی ندارم. همین که خوب باشه و دهنمون رو سرویس نکنه زندگی خدا رو شکر میکنم.
نظرت راجبه روزه چیه ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نظر خاصی ندارم. موضوع مذهبی و ریشه ای میشه و من اهلش نیستم.
کدوم آهنگ رو تو زندگیت بیشتر از همه گوش دادی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بیوتیفول امینم
This I Love از گروه Guns N' RosesToo Much Love Will Kill You از گروه Queen
چند بار تو زندگیت اخراج شدی ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
زیاد اخراجی نبودم. آدم آرومی هستم توی کلاس و ... .
نظرت راجبه ازدواج چیه ? <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پیوند قلب دو نفر ( اُق :4: )
دوست داری زن آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
موهاش بلوند باشه - اسمش هیلی باشه - دختر امینم باشه ترجیحاً
اصلا فکر میکنی کسی حاضره دخترشو بده بهت?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(105).gif
آره از خداشونم باشه :4: البته من دم به تله نمیدم.
آخرین باری که یه بانو اوردی خونه اوضاع چطور بود ابری با بارانی:4:
کلاً اوضاع مساعده همیشه. خیلی با خانواده راحتم هر وقت بشه میارم میرم توی اتاق درس میخونیم :4:
بهترین کتاب ,فیلم ,بازی, انیمیشن ,تئاتر ,سریال و موسیقی متنی که دیدی رو بگو...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کتاب اهلش نیستم.
فیلم: Prisoners
بازی: The Last of Us - Heavy Rain و با اختلاف کم نسبت به اینا The Walking Dead: Telltale Gamesانیمیشن: تنگلز - Despicable Me
تئاتر ؟ نمیدونم
سریال: دِ وان اَند اُنلی >> The Walking Dead :8:
موسیقی متن: لوزیور سلف - 8 مایل
خواننده یا گروه مورد علاقت در این سبکا :
راک ( ایندی, آلترنتیو , آرت و ... )<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کویین - اِرواسمیت - گانز اند روزس- لینکین پارک
سمفونیک / گوتیک متال
اگه ویتین تمتیشن جزو این سبک محسوب بشه
ترنس
دیوید گتا بعدش هم آرمین
هاوس<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دفت پانک
پست راک
نمیدونم چیست
پاپ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بانو بیانسه - بانو پینک - آقای برونو مارس
دنس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نمیدونم دقیقاً منظورت کدوم سبک دنس هست. مثلاً دنس پاپ، هیپ دنس،دنس میکس یا ...
کانتری اگه گوش میدی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بله. مستر بلیک شلتُن - لیدی آنتبلوم - همسر بلیک شلتُن :4: ( میراندا لمبرت )
کلاسیک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
جُرج مایکل - سلن دیون - آبا
رپ و هیپ هاپ خارجی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].gif
ام - کندریک - فیفتی - ویز خالیفا - تی آی - ویزی - ریکی روزِی- دریزی دریک و ...
رپ و هیپ هاپ فارسی
یـاس فقط ( حالت تهوع میگیرم از زد بازی به طور مثال :4: )
بهترین صدایی که دوست داری بین همه سبکا (خواننده) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
صدای اوج بانو سلن دیون - صدای جیغ سلطان استیون تیلر - صدای صرفه و ناز و عشوه های امینم :4:
ساز مورد علاقه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ویلن و پیانو
کدوم کشور رو از نظر موسیقیایی دوست داری ? فقط یکی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آمریکا
اهل سیاست هستی ? به نظرت آینده ایران چی میشه ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اصلاً اهلش نیستم. اما آینده اینه که هر روز بدتر از دیروز
ایران رو دوست داری ? فکر میکنی ایران واسه توئه ? یعنی فکر میکنی توش سهمی داری ? حاضری جونت رو برای کشورت فدا کنی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نمیدونم. الان جوابم منفیه اما اگه توی موقعیتش قرار بگیرم شاید. چون من آدم موقعیت سنجی هستم
چه ورزشی دوست داری ؟ خودت چه ورزشایی کردی تا الان ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فوتبال - خودم تا به حال فوتبال و ورزش بدن سازی :4:
اگه تو دنیا میتونستی یه چیزو عوض کنی اون چی بود ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ایران عضو اتحادیه اروپا میشد مثلاً :4:
نظرت راجبه تئوری بیگ بنگ چیه ? آیا خلق این جهان نیاز به وجود خالقی هوشمند نداره ? اگه فکر میکنی داره هدف از خلقت چی بوده ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بحث رو دینی نکن شاهین جون که اصلاً اهل صحبت های تخصصی نیستم :4:
سرنوشت این فروم رو چی میبینی ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(177).gif
سرنوشت ؟ بچه های ابوالفضل مدیر بخش رسلینگ و گوناگو شدن. منم مرخصی گرفتم از سایت واسه زایمان همسرم مثلاً. همیشه توی اوج هستیم و خواهیم ماند. پایان نداریم
از بین موسیقی دانای ایرانی کیو بیشتر دوست داری ?<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
موسیقی دان منظورت چیه ؟ مثلاً ترانه سرا ؟ اگه ترانه سرا منظورته چندتا اسم میگم : یغما گلرویی- رستاک حلاج - ترانه مکرم - بانو مونا برزویی
از کدوم خواننده ها و گروه ها متنفری ؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
از محمد علیزاده متنفرم + جاستین بیبر
از زد بازی + شاهین نجفی :4:
توی فروم با کی حال نمیکنی ؟کیو بیشتر از همه قبول داری ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ادمین رو وارد حاشیه نکن. با همه حال میکنیم ما
تو بقیه شاخه های هنر به چیزی علاقه داری یا نه ? عکاسی ,نقاشی , خطاطی , شعر , نویسندگی و ...<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
با عکاسی و نقاشی علاقه دارم اما سر رشته ندارم
چه غذا هایی دوست داری از چیا بدت میاد ? یه قرمه سبزی یا قیمه توپ رو ترجیح میدی یا پیتزا رو ? من همه غذایی میخورم و دوست دارم. ایرادی نیستم. جز خورشت کرفس و بادمجون. پیتزا :4:
یه دختر که میبینی اولین چیزیش که توجه میکنی چیه؟ اولین و مهمترین چیزی که توجه میکنم نگاه و توجه و طرز برخورد اولیشه. کلا قیافه برات مهمتره یا تیپ ؟
قیافه و تیپ هر دو ظاهر محسوب میشه. توش این دو معیار ظاهری من قیافه رو ترجیح میدم بهترين هديه كه گرفتي چي بوده و از كي بوده؟
بهترین هدیه که گرفتم پلی استیشن 2 بود دوران کودکی توسط پدر گرامی. خدا رو بنده نبودم اون زمان از خوشحالی حاضری با یه دختر به خاطر پولش باهاش ازدواج کنی ؟
هرگز ( اگه تنها نکته ی مثبت طرف پولش باشه عمراً اما اگه نکته های مثبت، بر رو، خانواده رفتارو کردار و ... داشته باشه چرا :4: ) چبا این جمله چقدر موافقی ? یک پدر زن خوب یک پدر زن مردست!
موافق نیستم. آدم خوب و بد داره. پدر زن خوب آدم محترم و متشخص و خوش اخلاق و خوبیه در کل :4: میتونی بیت اول این شعر رو تکمیل کنی ؟ سیـ ـنه لرزان یار، نقطه ای و نقطه ای در شهر لار - هر دو لرزان است اما این کجا و آن کجا تا حالا خفن ترین مدل مویی که درست کردی چی بوده ؟
مدل موی تایو کروز :4: با ابرو ورداشتن مردا موافقی ؟
خیر خودت ور میداری ؟
وسط ابرو آره اگه بهت بگن یک میلیارد بهت میدن تو هم لخت شو یه دور تو خیابون بزن اینکارو میکنی یا نه ؟ اگه کاریم نداشته باشن آره چرا که نه :4: چقدر میگیری تا آخر عمرت دیگه فروم نیای ؟
همون یک میلیارد بالا رو بهم بده دیگه نمیام اینارو با یک کلمه توصیف کن : فقط 1 کلمه کیتی پری (فقط قیافه) آکادمی گوگوش(عکدمی) لازانیا(زندگی :8:) ص.ک.ص در جنگل(داستان زیاد میخونی؟) فلسطین(کشور رویایی ساندیس خورا) کدو(نظری ندارم) کلم پلو(دوست دارم) جاستین بیبر(بانو) لیدی گاگا(کوئین آو پاپ) آیفون(بهترین) بیانسه(هوری بهشت) یاهو مسنجر(یار بیگانه من) نیکی میناژ(به قول لیل وین: All That A$S) بهترین آلبوم تاریخ امینم(MMLP1) سنندج(سیروان :4:) لینک مستقیم(چی بگم آخه) ویدیوی Im sexy and I know it(با مزه) دمو پیتبول فلو ریدا(در مورد هیچ کدوم نظر ندارم) مرگ(حقه) سیگار(علاقه ندارم) مدیریت کل(زورگو) عضو باسابقه(مظلوم) کوکو سیب زمینی(سـ ـکشن آخر دانشگاه) سلنا گومز(دوست دخترم قبل از هیلی) سیاست های خارجی دولت روهانی(...) سیاست های اقتصادی اهمدی نجاد (...) زد بازی(تنفر) تنبه 10 (اون دختره جاستینا خوبه) جادوگران (گوش نکردک چیزی ازشون) میکس(...)تی ام بکس(رپ دنس) کچل(...) دلار 40000تومنی(...) تایتانیک(تشت آب :22:) ایمون زاید(10 نفره 10 دقیقه 3 گل )مدونا(کویین آو پاپ تمام دوران) مایکل جکسون(سلطان پاپ) پارازیت(...) کافی شاپ(عرفان) اسرار(ابولی) پاره و پوره(...) شاهین زامبی (دهنم رو سرویس کرد سوالات)
همین دیگه
sasan cr7
02-02-2014, 08:22 PM
سلام
خوبی
سوالات بچه ها رو نخوندم شاید تکراری باشه .ببخشید
چی می کنی؟
fifa یا pes
چرا گیم؟
مدیر گیم بودن بهتره یا ادمین
اماده ترین بازیکن حال حاضر چلسی ؟
بازیکن مورد علاقه؟
نظرت در مورد جان سینا ؟
رئا بارسا ؟
cr7 یا messi
مجیدی یا کریمی؟
استقلال یا پرسپولیس؟
فیس بوک یا کلوب ؟
بهترین بخش فروم؟
اولین تاپیک مفیدی که زدی یادته ؟
چرا iwe؟
تیم ملی مورد علاقه ؟
ایران در جام جهانی چند امتیاز می گیره ؟
گوشیت مدلش چیه ؟
لب تاپ مدلش چیه ؟
روست داری چلسی در مرحله بعد لیگ قهرمانان به کدوم تیک بخوره ؟
منفور ترین بازیکن
منفور ترین تیم ؟
مدیر کل سایت ؟
نظرت در مورد فعالیت من ؟
دل کسی ر وشکستی ؟
خواننده مورد علاقه ات ؟
کلیپ جدید ریحانا و شکیرا رو دیدی ؟ دیدی نظر بده؟
تو play کدوم تیم رو می گیری؟
بیل یا نیمار ؟
دیگه نمیدونم
دوباره میرسم خدمتت
The Shadow
02-02-2014, 08:27 PM
دوستان یه نکته ای رو توجه کنند
مثل این شاهین بر ندارن توی سوالاتشون کلی فونت و شکلک و ... بذارن که اینطوری قاطی کنه تاپیک :4: تاپیک برای لحظاتی رفته بود به حالت دیتا بیس اصن از بس سنگین شده بود :4:
پدرم در اومدم تا جوابش رو بدم.
جواب سوالات به زودی
The Wollek
02-02-2014, 08:38 PM
آقا های :4:
واتس آپ ؟
چند تا سوال داریم بدلیل گشـادی خاطر کم میپرسیم :4:
1- نظرت در مورد من ؟ :4:
2- به نظرت ایا داووید لوییز به بهترین دفاع جهان تبدیل میشه ؟ ( اگه بگی حالاشم هست قبولت دارم :4: )
3- به نظرت تو ucl تا کجا پیش میرید ؟
4- نظرت در مورد گیم ؟ چند درصد گیم تو وجودت هست؟
5- به نظرت عبدی افغانیه یا از سیاه پوستای سومالیه؟ :w:
6- نظرت در مورد تیم وولک انجمن :4: ؟
7- کازرون یا شیراز تا حالا اومدی؟
8- بدترین آدم انجمن ؟
9- اگه کسی از سر نادونی بیاد بهت توهین کنه چیکار میکنی؟ ( تو سطح نت آدم مریض زیاده )
10- خوب همینا رو جواب بده تا بعد دوباره بیام بپرسم :4:
راستی یه چیزی یادم رفت اگه عبدی اومد سوال تکراری پرسید بهش جواب نده تا آدم شه :4:
1_اهنگ مورد علاقت از اسليم شيدی؟
2_sing for the moment or the way i am?
3_نظرت در مورد جرارد؟
4_تا حال کتک کاری کردی؟
5_نظرت درمورد آلبوم جديده سلطان(امينم)؟
6_کشتيو هنوز با جديت دنبال ميکنی؟
7_اهل سريال ديدن هستی اگه دوست داری سريال مورد علاقت چيه؟
Capt. Flint
02-02-2014, 08:41 PM
سلام.خوبی ؟.چه خبر ؟
زیاد سوال نمیپرسم :)
چند سالته ؟
اهل کجایی ؟
چطوری با رستلینگ آشنا شدی و طرفدار چه سوپراستاری هستی ؟
توی فیلم و سریال چطور ؟ از چه فیلم و سریالی خوشت میاد ؟
بازیگر و خواننده مورد علاقت ؟ (مرد و زنش فرق نداره)
بهترین کاربر اینجا ؟
نظرت در مورد فعالیتای من ؟
خب سرتو درد نیارم ;)
J B L
02-02-2014, 11:28 PM
سلام پژمانم با چند تا سوال در خدمتت هستیم .:8:
1- بدترین خریدهای چلسی رو توی این چند وقته کدوم خریدها میدونی ؟
2- پیتر چک رو بهتر میدونی یا کورتیوس گلری که به اتلتیک مادرید قرض داده شده ؟
3- از جام جهانی 98 و ستاره های چلسی توی این جام چیزی یادت میاد ؟ مثلا امانوئل پتی که توی فینال به برزیل گل زد ؟ یا دن پترسکیوی رومانیایی که اون گل لایی خاطر انگیز رو به دیوید سیمن زد و باعث شد کل تیم ملی رومانی غیر اون گلر کچلشون موهاشون رو طلایی کنن ؟
3- تیم منتخب تاریخ چلسی از نظر خودت ؟
4- ضعیف ترین سرمربی این چند ساله ی چلسی ؟ به نظرت واسه ی چلسی زشت نبود کسی مثل بوآس سرمربیش بشه ؟ کسی که بعدها از تاتنهام هم اخراج شد ؟
5- بین بازیکن هایی که چلسی به تیم های دیگه قرض داده به ترتیب دوست داری کدوما فصل بعد برگردن چلسی ؟
6- از بین بازیکنای بزرگ چکی مثل پاول ندود ، یان کولر ، روسیچکی و .... دوست داشتی کدومشون به چلسی میومد ؟
7- یادته اون موقعی که ابراموویچ تازه به چلسی اومده بود دستش رو روی هر اسمی میگذاشت اون فرد به احتمال زیاد به چلسی می پیوست ؟ مثلا بالاک از تیمی مثل بایرن مونیخ که به راحتی بازیکن به کسی نمیده یا شوچنکو از میلان که سمبول میلان اون موقع بود ؟ به نظرت چرا نتونست پاول ندود رو جذب بکنه ؟ اگه حتی خاطرت باشه تلویزیون ایران هم گفت پاول ندود با چلسی قرار داد بست !!!!
8- به نظرت به دور از تعصب بهترین گلر ، بهترین دفاع وسط ، بهترین مدافع کناری (چپ یا راست ) ، بهترین هافبک وسط ، بهترین هافبک کناری (چپ یا راست ) ، بهترین مهاجم و بهترین وینگر فوتبال جهان کیان ؟
9- پست من توی اسرار در مورد جی بی ال رو دیدی ؟ به نظرت حقش بود توی رویال اون تئاتر مضحک رو بازی بکنه ؟ به نظرت خودشم مقصر نیست که انقدر شخصیتش رو کوچیک کردن ؟
10 - فوتبال رو توی خونه با پی سی بازی میکنی یا کنسول ؟ سنگین ترین شکست فوتبالی فیفا یا پی اِست رو یادت میاد ؟:dd:
11- اولین فوتبالی که بازی کردی توی چه کنسولی بود ؟ فوتبال 96 سگا که گزارشگر داشت رو یادته ؟
12- خاطر انگیزترین تاپیکی که از بدو ورودت توی انجمن زدی ؟
13- اگه به عقب برمیگشتیم بازم همین رشته ی تحصیلی رو انتخاب میکردی ؟ کلا به رشته های دیگه علاقه نداری ؟
14- نظرت راجع به کلمه ی دروغ چیه ؟
15- اگه میخواستی یه رشته ی رزمی رو کار بکنی اولویتت چه رشته ای بود ؟ نظرت راجع به این رزمی کارها چیه ؟
بروسلی
فرانکی
راکی
پاگنده !!!:dd:( فیلم پاگنده به هنگ هنگ میرود !!)
16 - نظرت راجع به دورتموند و مربیش ؟ به نظرت امسال حقشون نبود حداقل یه نفر از تیمشون توی لیست منتخب فیفا باشه ؟ اگه مورینیو بره دوست داری چه کسی جاش بیاد ؟ یورگن کلوپ یا فرد دیگری ؟
17- بزرگ ترین نقطه ضعف های خودت رو چه میدونی ؟
18- اگه دستت خودت بود کدوم شهر ایران رو برای سکونت انتخاب میکردی ؟ چرا ؟
19- یکی از سوتی هایی که در زندگی شخصی دادی رو تعریف کن .
20- اگه رییس جمهور ایران میشدی اولین کارت در جهت توسعه ی کشور چی بود ؟
خسته نباشی ....
The Shadow
02-03-2014, 12:00 AM
سوالات Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام پژمان :5:
سلام علی جان :4:
چطوری یا نه ؟ :دی
نه بابا
فکر می کردی یه روزی ادمین شی ؟
عمراً ! به ذهنم خطور هم نمیکرد.
معدل دوم دبیرستان ــت ؟ :دی
تو بگو معدل این ترمت چند شد من یادم نیست ! اونوقت دبیرستان یادم باشه ؟؟ فکر کنم حدود 14 اینا
نظرت در مورد من ؟
نظرم رو گفته بودم تو سوال بقیه. پسر خوبی هستی. از نظر فعالیت که قبولت دارم.
نقاط ضعف و قوت ــم ؟
ضعف که من ندیدم. قوت هم نتایج و اخبار رسلینگ و... خیلی خوبه کارت
به نظرت حق ـم بوده که توی انتخاب برترین کاربر های سال رأی بیارم ؟ چرا ؟
آره چرا که نه. توی این مدتی که من توی سایت ثابت بودم بعد مدت ها یعنی از تابستون که ناظم شدم بعد دورانی که توی سایت نمیومدم، همیشه فعالیتت رو دیدم و کاملاً خوب بودی این 6-7 ماهه که من شاهد بودم
نظرت در مورد لــیگ ایران ؟
بهتره وقتم رو تلف نکنم راجبش نظر بدم :4:
با استعداد ترین بازیکن ایرانی ؟
اشکان دژاگه
نظرت در مورد فرهاد مجیدی چیه ؟
بازیکن خوبیه اما به نظرم مقایسش با بازیکن بزرگ و سطح بین المللی مثل علی کریمی زِ کل اشتباهه
با رشته ــت ( iT ) حال می کنی ؟
حال نکنم چیکار کنم ؟ سعی میکنم حال کنم :4:
اهل دود و دَم هستی ؟ :22: :دی
نات اَت آل :4: به هیچ وجه
خَلاف ترین کاری که کردی ؟
هیچی والا. خلاف ترین کار این بود که از مدرسه با 10-12 نفر دیگه جیم زدیم که البته ناظم ههمون رو برگردوند. این بزرگترین خلافم بود توی مدرسه
تو مدرسه شَر بودی ؟
به طور کلی آدم شر و پر حرفی هستم اما قانونمندم. سر کلاس و محیط مدرسه و اینا زیاد شر نبودم.
فعلاً هــمــیــن ..
بازم بیا علی
shahramwalker
02-03-2014, 12:02 AM
سلام اقای {Shadow} "سایه"
ما هم چنتا سوال بپرسیم ببینیم چی میشه
اگه چلسی رنگ پیراهنش از ابی به قرمز تغییر کنه چی میشه ؟
بعد از چلسی چه تیمی رو می پسندی ؟
اولین پیراهن چلسی رو در چه سنی خریدی ؟
بهترین مربی تاریخ چلسی ؟
لمپارد یا جرارد ؟
نماد تعصب در لیگ جزیره ؟
بهترین فیلمی که تماشا کردی ؟
اخرین ارزو ؟
بهترین کشور برای اقامت ؟
نظرت در رابطه با فروش سی دی خفن تو مدرسه ؟
playstation4 یا xbox ؟
Call of Duty یا IGI ؟
DJ Shadow رو میشناسی ؟
Brian Tylerرو میشناسی ؟
با موزیک های Marilyn Manson حال میکنی ؟
چه خواننده ای از EMINEM بهتره ؟
رسیور HD یا FULL HD ؟
:197:Muchas Gracias
The Shadow
02-03-2014, 12:17 AM
سوالات MasterRmind (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
ماهم یه ولی با این سوالا بریم
خوب شروع میکنیم
سلام
علیک سلام
چطوری ؟
شکر خوبم
حالت چطوره ؟
این هم که همون بالایی بود گول میزنی ؟
آقا تو زمان مدیریت در چه زمینه ای از گیم فعالیت میکردی ( اخبار گیم ، دانلود گیم و ... ) ؟
تو زمان مدیریت گیم ؟ الان بهت میگم:
اخبار گیم - پیش نمایش گیم - نقد و بررسی گیم - مقاله - دانلودساندترک بازی ها، تریلر ها و اسکرین شات های بازی ها
همزمان توی بخش رسلینگ هم فعالیت داشتم. اخبار و نتایج
دانلود آهنگ و موزیک ویدئو هم بودم. اخبار ورزشی هم بودم
از شغلت تو انجمن راضی هستی ؟
بله که راضی هستم
منو دوست داری ؟
من همه کاربرا رو دوست دارم
علی را چی ، همه علی های انجمن که معروفن ؟
همه علی ها هم مثل همه کاربرایی که دوست دارم، دوست میدارم
نظرت درباره ی من چیه ( یک بندی توضیح بده ) ؟
تورو هم کامل تا جایی که میتونستم توی سوال داش علی فکر کنم در موردت حرف زدم
خیلی ببخشید این سوال را می پرسم ، اهل چیزای خاک بر سری هستی ؟
خب تا منظور از خاک بر سری چی باشه ! منظورت رو متوجه نشدم. یا تو سوالای بعدیت بپرس یا خواستی توی پروفایلم بگو جوابت رو میدم
رشته ی چی هستی ؟
کامپیوتر فناوری اطلاعات
شغلت چیه ؟
خانه دار :4: بیکار و علاف
اهل سیگار و میگار و عشق کردن هستی ؟
سیگار میگار نه اما عشق کردن چرا !!!!! :4: ( چقدر تلمیح ناجوری داره این عشق کردن )
مرسی امیر
برای راحتی دوستان و همچنین راحتی خودم و رعایت تعداد کاراکتر های پست ها، جواب سوال هر دوست عزیز رو توی یه پست مجزا میدم.
The Shadow
02-03-2014, 12:53 AM
سوالات Evil Deadking (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
خب ما هم اومدیم
1- نام: پژمـان
2- فامیلی: منشوری
3- سن: 20 سال و 13 روز
متولد کدوم شهری: تهران ( شمیران )
4- الان کدوم شهر زندگی میکنی: اصفهـان
5- تا حالا خارج رفتی: خیر
6- دوست داشتی کدوم کشور و شهر خارجی زندگی میکردی: لندن یا لاس وگاس
7- استارهای مورد علاقت: آندرتیکر - گلدبرگ - مرحوم کریس بنوا
8- از کدوم استارها بیشترین نفرت رو داری و چرا ؟ جان سینا. خیلی نمایشی و غیر تخصصی کشتی میگیره ولی در عوض خیلی بها بهش دادن و گندش کردن
9- فوتبالیست و مربی ای که ازشون نفرت داری: ریو فردیناند و پپ گواردیولا
10- شغل:بیکار
11- رشته ی تحصیلی:کامپیوتر فناوری اطلاعات
12- مدرک:فعلاً که دیپلم دارم
13- دوست داشتی دختر بودی:به هیچ وجه.
14- فیلم خارجی مورد علاقه: Prisoners
15- فیلم ایرانی مورد علاقه: من مادر هستم
16- از چه نوع فیلم هایی خوشت میاد: فیلمهای اکشن و فیلم هایی که عشقی نیست اما اتفاق درام میفته و آدم آخر فیلم داغون میشه :4:
17- انیمیشن نگاه میکنی: آره معروفارو نگاه میکنم.
18- بدترین فیلمی که تا حالا دیدی و چرا بدترین بوده:یادم نمیاد چیزی
19- اخرین فیلمی که در سینما دیدی: پل چوبی
ترسناک ترین فیلمی که دیدی: پارانورمال اکتیویتی 1
20- اگه میتونستی یک قدرت ماورالطبیعه داشته باشی یک قدرت رو انتخاب کن:بتونم غیب بشم و از همه جا هم رد بشم
21- علم بهتره یا ثروت: امروزه که ثروت بهتره اما با علم میشه به ثروت رسید. پس علم
22- چاقی یا لاغر: متوسطم. نه چاق نه لاغر. تو پُر
23- از استارهای سنگین وزن مثل باتیستا خوشت میاد یا سبک وزن مثل میستریو: سنگین وزن و با ابوهت
24- تا حالا بن شدی: بله که شدم. اونم توسط ساسان
25- نام کاربری قبلی: قبل The Shadow، نام کاربرم Dark Lord بود.
26- بهترین دوستت در انجمن: مجازی زیاد دارم واسه همین از کسایی که دیدمشون از نزدیک میگم. شروین، حامد، آرمان، امیر جی بی ال و...
27- با کدوم کاربر قبلا دعوای شدید داشتی ولی الان دوستش هستی: ساسان
28- خواننده ی خارجی مورد علاقه با دلیل: امینم. دلیلش هم توی سوالای قبلی دوستان گفتم به طور کامل
29- خواننده ی ایرانی مورد علاقه: سه تا میگم احسان خواجه امیری - بابک جهانبخش - فرزاد فرزین
30- سبک موسیقی مورد علاقت رو بگو و بگو چرا خوشت میاد: هیپ هاپ. چون خیلی نا خود آگاه منو به وجد میاره
31- بهترین اهنگ زندگیت: Beautiful امینم
32- بهترین کنسرتی که دیدی: کنسرت 2006 امینم یادم نیست کجا ( فکر کنم دیترویت سیتی )
33- بهترین موزیک ویدئو که دیدی: Stan از امینم
34- بدترین اهنگ و بدترین موزیک ویدئو که دیدی رو بگو:بدترین واقعاً سخته نمیشه گفت. ساسی مانکن و این خالطورا
35- از کدوم خواننده بیشترین نفرت رو داری:
جاستین بیبر فکر کنم
36- نظرت راجب هرکدوم از خواننده های زیر در یک کلمه:
مایکل جکسون: سلطان پاپ
امینم:سلطان هیپ هاپ
مدونا:ملکه پاپ
متالیکا: بزرگن اما علاقه ندارم بهشون
انریکو: مغرور
تتو: قدیما گوش میکردم
بریتنی اسپیرز:بعد مدونا دوران جوونیاش شده بود ملکه پاپ که حاشیه خرابش کرد
تیلور سوئیفت: الکی گنده شده
اوریل: خوب بود افت کرد و دیگه اون اوریل قدیم نشد
شکیرا: عامل نابودی پیکه :4:
جنیفر لوپز: زیاد علاقه ای ندارم
37- از سبک متال و راک خوشت میاد: اِی ! تک و توک بعضی کار های خاص
38- موهات بلنده یا کوتاه: الان کوتاهه. تازگی ها کوتاه کردم اتفاقاً
39- دوست داشتی جای چه کسی بودی: جای خودم. راضیم
40- به نظرت کدوم سوپراستار خیلی لیاقت داره ولی بهش بها نمیدن: به نظرم گریت کالی، کسی که 2007 آندرتیکر رو به زانو در میورد نباید طوری استوری براش بنویسن که قاطی دلقک بازی های دبلیو دبلیو ای بشه. چنین رسلری با اون قد و قدرت بهش باید بیشتر بها داده میشد. نه به کسایی مثل دولف زیگلر یا کودی رودز پیزوری
41- کشتی کج جدیدا نگاه میکنی یا کنار گذاشتی: پی پی وی ها رو نگاه میکنم فقط
42- نظرت راجب من: هیچ آشنایی باهاتون ندارم متاسفانه
43- بهترین امضای انجمن مال کیه: خودم :4: چلسی
44- بهترین اواتار انجمن مال کیه:بازم چون چلسی خوبه خودم
45- بازیگر مورد علاقه: مِل گیبسن - رابرت دنی جونیر
46- سریال مورد علاقه: دِ واکینگ دِد
نظرت راجب کاربرهای زیر در یک کلمه:
The Dark Knight: خارجی :4:
Jack Sparrow: کاپیتان جک گنجیشکه
Hesienberg: نظری ندارم
Abolfazl: متعصب
JBL: با معرفت
Tombstone: روبات
MasterMind: طلایی
Mehdi Cr7: آینده دار
Zombie: شیطون
یک آرزو کن فرض کن همین الان براورده میشه: چیزی به عنوان مشکل از زندگی خارج بشه
اگه سوپراستار بودی دوست داشتی اسمت چی بود، چه تیپی داشتی و هیل بودی یا فیس، با کدوم استار درگیر میشدی با کدوم رفیق: ( اگه براساس استوری نبود )
تا حالا عاشق شدی: دوست دارم هیل بودم و با ابوهت و ترسناک مثل کاراکتر آندرتیکر. با جان سینا درگیر میشدم. رفیق هم نداشتم دوست دارم تنها میبودم و ترسناک.
خوشگلترین زنی که تا حالا دیدی: زن ؟ توری بـ ـلک :4:
حیوان مورد علاقه: علاقه ای ندارم
حیوانی که نفرت داری: همشون :4:
موجود دریایی مورد علاقه:ماهی سرخ
موجود دریایی مورد نفرت: ندارم نفرت
به جن و روح اعتقاد داری: آره
به ادم فضایی اعتقاد داری:نه
غذای مورد علاقه:انواع فست فود و پیتزا
به نظرت بعد از مرگ به بهشت میری یا جهنم: سوالای مذهبی پاسخ نمیدم چون تخصصی ـه
از مرگ میترسی: هرکسی از مرگ میترسه وقتی در شرایطش قرار بگیره
موفق باشی
مرسی
The Shadow
02-03-2014, 01:04 AM
سوالات sasanmsr (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام
سلام
خوبی
مرسی
سوالات بچه ها رو نخوندم شاید تکراری باشه .ببخشید
اشکال نداره
چی می کنی؟
هیچی به خدا
fifa یا pes:
فیفا 4 اِور
چرا گیم؟
چون لذت بخشه
مدیر گیم بودن بهتره یا ادمین
پیکان گوجه ای بهتره یا ماذراتی :4: ؟
اماده ترین بازیکن حال حاضر چلسی ؟
ادن هازارد
بازیکن مورد علاقه؟
فرانکی لمپارد
نظرت در مورد جان سینا ؟
بدرد همون بازیگری بیشتر میخوره تا رسلینگ
رئا بارسا ؟
هیچکدام
cr7 یا messi
رونالدو
مجیدی یا کریمی؟
کریمی بزرگ
استقلال یا پرسپولیس؟
هیچکدام
فیس بوک یا کلوب ؟
اف بی
بهترین بخش فروم؟
رسلینگ
اولین تاپیک مفیدی که زدی یادته ؟
آره دانلود آهنگ رسلر ها سال 2008 بود.
چرا iwe؟
چون که صفا و صمیمیت توش موج میزنه
تیم ملی مورد علاقه ؟
انگلیس
ایران در جام جهانی چند امتیاز می گیره ؟
صفر امتیاز
گوشیت مدلش چیه ؟
اچ تی سی وان ایکس
لب تاپ مدلش چیه ؟
ایسوس ان 56
روست داری چلسی در مرحله بعد لیگ قهرمانان به کدوم تیک بخوره ؟
دوست دارم و یه حسی بهم میگه به رئال
منفور ترین بازیکن
ریو فردیناند
منفور ترین تیم ؟
من یونایتد
مدیر کل سایت ؟
جانم ؟
نظرت در مورد فعالیت من ؟
خوبه فعالیتت. بگیر نگیر داره. اگه ادامه دار باشه خوبه
دل کسی ر وشکستی ؟
آره اما سعی کردم سریع بدست بیارم
خواننده مورد علاقه ات ؟
امینم
کلیپ جدید ریحانا و شکیرا رو دیدی ؟ دیدی نظر بده؟
نه هنوز. چون با آهنگش حال نکردم زیاد واسه همین واسه دانلود ویدئوش عجله نکردم
تو play کدوم تیم رو می گیری؟
منظورت پلی استیشن ـه و چه تیمی بر میداری ؟ چلسی
بیل یا نیمار ؟
بیل
دیگه نمیدونم
منم همینطوری
دوباره میرسم خدمتت
خوشحال میشم
The Shadow
02-03-2014, 12:04 PM
سوالای The Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آقا های :4:
هـای
واتس آپ ؟
ناتین :4:
چند تا سوال داریم بدلیل گشـادی خاطر کم میپرسیم :4:
1- نظرت در مورد من ؟ :4:
من نفهمیدم آخر شما وولک ها برادرین یا پیمان برادری بینتون خوانده شده یا چیز دیگه. والا زیاد با تو آشنایی ندارم اما پسر خوبی هستی فعالیتت رو هم قبول دارم. خوبه. مدیرا ازت راضی باشن منم راضی هستم
2- به نظرت ایا داووید لوییز به بهترین دفاع جهان تبدیل میشه ؟ ( اگه بگی حالاشم هست قبولت دارم :4: )
حالاشم هست که هیچ ! اگه نبود بارسا با مبالغ بالای 45 میلیون خواهانش نبود. اما در حال حاضر مورینیو داره تبدیلش میکنه به بهترین هافبک دفاعی جهان چون ما دیواری به نام کیهیل داریم. لوئیز هافبک دفاعی تکنیکی و شوت زن خیلی خوبیه بدون شک بهترین هافبک دفاعی دنیا هم میشه به زودی
3- به نظرت تو ucl تا کجا پیش میرید ؟
ایشالا امیدوارم تا فینال بریم
4- نظرت در مورد گیم ؟ چند درصد گیم تو وجودت هست؟
نظر نمیخواد که همه میدونن من عشق گیمم. من زندگی رو جدی نمیگیرم، اما بازی ها رو بیشتر جدی میگیرم و با داستان هاشون زندگی میکنم.
5- به نظرت عبدی افغانیه یا از سیاه پوستای سومالیه؟ :w:
فکر کنم سومالی
6- نظرت در مورد تیم وولک انجمن :4: ؟
تو و عبدی ؟ خیلی دِرتی هستین یاد تگ تیم Rated RKO میفتم :4:
7- کازرون یا شیراز تا حالا اومدی؟
نه متاسفانه ولی شیراز رو خیلی دوست دارم برم یه بار
8- بدترین آدم انجمن ؟
هر کی از این سوالا بپرسه خودش رو میگم :4: سامی دِ وولک
9- اگه کسی از سر نادونی بیاد بهت توهین کنه چیکار میکنی؟ ( تو سطح نت آدم مریض زیاده )
قدیما که خودم هم توهین میکردم بهش و دعوا میکردم. اما الان کسی توهین کنه لطف میکنه ، نه که حوصلم سر میره میزنم بنش میکنم یکم سر حال میام.
10- خوب همینا رو جواب بده تا بعد دوباره بیام بپرسم :4:
بیا بازم این سوالا خوبه خسته نمیشم.
راستی یه چیزی یادم رفت اگه عبدی اومد سوال تکراری پرسید بهش جواب نده تا آدم شه :4:
باشه خیالت راحت حواسم هست.
------------------------------------------------------
سوالای AREF-JERICHO (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
1_اهنگ مورد علاقت از اسليم شيدی؟Beautiful
2_sing for the moment or the way i am?خوب هر دوتاش رو دوست دارم سخته اما خب به خاطر علاقه ای که به Dream On دارم Sing For The Moment
3_نظرت در مورد جرارد؟اسطوره و رهبر واقعی
4_تا حال کتک کاری کردی؟آره مگه میشه کسی کتک کاری نکنه توی زندگیش
5_نظرت درمورد آلبوم جديده سلطان(امينم)؟خوب بود. بیشتر انتظار داشتم ازش و فکر میکردم یه چیزی در حد آلبوم استثنایی MMLP1 میشه اما خب اما بدک نبود. به همه پسند بودن ریکاوری نیست اما خوب خاص تر از ریکاوری بود و در کل قابل قبول بود.
6_کشتيو هنوز با جديت دنبال ميکنی؟ نه فقط پی پی وی ها رو اونم مهما مثل رسلمنیا و رویال رامبل و ...
7_اهل سريال ديدن هستی اگه دوست داری سريال مورد علاقت چيه؟فقط یه سریال میبینم و عاشقش هستم اونم The Walking Dead
-------------------------------------------------------------------
سوالایHeisenberg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام.خوبی ؟.چه خبر ؟
سلام مرسی سلامتی
زیاد سوال نمیپرسم :)
مرسی :4:
چند سالته ؟20 سال و 14 روز
اهل کجایی ؟تهران
چطوری با رستلینگ آشنا شدی و طرفدار چه سوپراستاری هستی ؟من از بچگی یعنی مثلاً 5-6 سالم بود نگاه میکردم. بابام چون از قدیم علاقه داشت و نگاه میکرد از کانال TNT مسابقات WCW رونگاه میکرد و خودش عشق گلدبرگ و برت هارت بود و منم از همون سنین علاقه مند شدم و دنبال میکردم تا دیگه کانال های دیگه ای پیدا شد مثل ایتالیا 1 و کانال های عربی و اکشن و ... که WWE نشون میداد و دیگه عشق آندرتیکر شدم و تا الان که میبینین :4:
توی فیلم و سریال چطور ؟ از چه فیلم و سریالی خوشت میاد ؟سریال فقط واکینگ دِد میبینم و دوست دارم
بازیگر و خواننده مورد علاقت ؟ (مرد و زنش فرق نداره)مل گیبسن و رابرت دنی جونیر - امینم و استیون تایلر
بهترین کاربر اینجا ؟
علی تامبستون
نظرت در مورد فعالیتای من ؟
تازگی ها خوب شدی و یکم جدی بگیری فعالیتت رو بهتر هم میشه
خب سرتو درد نیارم ;)
مرسی بازم بیا
سلام آقاببخشيد انقدر سوال ميپرسم1_نظرت در مورد جريکو؟2_امسال کی قهرمان ليگ برتر ميشه؟(کی دوست داری بشه؟)3_نظرت در مورد فرهاد فجيدی چيه؟4_قشنگ ترين مسابقه که ديدی(کشتی)؟5_دوست داری کدوم از سلبرتی هارو از نزديک ببينى 5تاشونو بگو؟6_اهل نماز روزه هستی؟(البته خودم نيستما:-d)7_فک ميکنی من کاربره خوبی بشم:-d؟8_کی قهرمان جام جهانی ميشه؟9_از چی بيشتر از همه ميترسی؟10_از چه کاری بدت مياد؟11_رنگ مورد علاقه؟سرتو درد آوردم ببخشيد:-d
El Niño
02-03-2014, 02:48 PM
سلام
منم اومدم :22:
خوبی؟
من کجام داخل سایت پرروئه؟ :4:
چرا فقط واکینگ دد؟ بریکینگ بد رو بشین ببین حرف نداره :8:
به نظر خودت رفتارت نسبت به وقتی که مدیر بودی و بعد ناظمی و آدمینی چقدر عوض شده؟ اصلا باید این تغییر رفتار باشه یا نه؟
آینده ی انجمن را چطور میبینی؟
تیم مدیریتی فعلی انجمن چی کم داره؟
از گرفتن کدوم پست تو انجمن بیشتر از بقیه خوشحال شدی؟
الان جای کی تو انجمن خالیه؟
قشنگ ترین یوزرای انجمن غیر خودت؟
ایده ی دِ شَدو از کجا اومد؟
بهترین تاپیکی که زدی؟
کنسولایی که از اول داشتی؟
بهترین کنسولی که داشتی؟
سری بتمن هارو بازی کردی؟ اگه آره بهترینش کدوم بوده؟
از چه سالی از pes به سمت فیفا رفتی؟ pes از چه سالی برات مرد؟ :4:
در آینده امیدی به رسیدن pes به فیفا هست؟ امسال که بازی رو با موتور جدید ساختن کلا گند زدن توش :22:
اون اوایل که عضو شده بودم انصافا یکی از کسایی که باهام خیلی خوش برخورد بود خودت بودی (این سوال نبود بالاخره باید از آدمین تعریف کرد دیگه :4:)
یه تیم 11 نفره از بهترین بازیکنای چلسی؟
یه تیم 11 نفره از بهترین بازیکنای تاریخ؟
بایرن ، بارسا ، یونایتد؟ در کل از کدوم بیشتر بدت میاد؟
مسی شایسته 4 توپ طلا بوده؟
قهرمان ها و آقای گل لیگ های زیر؟
لا لیگا ، سری آ ، بوندس لیگا ، جزیره ، چمپیونز لیگ
تو دور بعد بخورید به رئال که میبازید خوب حیفه اینقدر زود حذف شید :4:
نظرت درباره کارلتو؟ بیش از حد آروم نیست؟
شنیدی می گن هازارد عشق رئال داره و یکی از آرزوهاش اینه بیاد رئال؟ :4:
چرا تورس موفقیتی که تو لیورپول داشت رو نتونست تو چلسی تکرار کنه؟ مشکل چیه؟ (یادت باشه تورس بیشترین گل رو تو لیورپول به همین چلسی زده بود) بعد جالبه تورس تو اکثر بازی های اروپایی که واسه چلسی بازی کرده گل زده ولی جلو تیم های انگلیسی زیا موفق نبوده دلیل این چیه؟ سبک بازی تیمهای مقابل یا سبک بازی خود چلسی؟
اگه قرار باشه سه تا بازیکن از رئال بیاد چلسی کدومارو انتخاب میکنی؟
اگه قرار باشه سه تا بازیکن از چلسی برند کدومارو انتخاب میکنی؟
نظرت درباره زوج ماکه له له و ژابی؟ (اگه شکل میگرفت چی میشد :8:)
از رپرای ایرانی از کدوما خوشت میاد؟(فهمیدیم از زدبازی بدت میاد نمیخواد باز بگی :4: :50:)
به نظرت آی تی بهتره یا سخت افزار یا نرم افزار؟ دلیل؟ (تابلوئه رشته خودت رو میگی دیگه :4:)
طبق معمول یه نقد کلی کن منو؟ :22:
در آخر هم نظرت راجع به این شکلک »» :22: ؟
خوب دیگه خسته شدم فعلا همینا بسه :4:
The Shadow
02-05-2014, 12:12 AM
سوالای J B L (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام پژمانم با چند تا سوال در خدمتت هستیم .:8:
سلام امیر جون :8:
1- بدترین خریدهای چلسی رو توی این چند وقته کدوم خریدها میدونی ؟
از نظر اینکه نسبت به قیمت ازش استفاده نکردیم من میگم تورس اما قلباً واقعاً من تورس رو دوست دارم حتی از زمانی که لیورپول بود. حضورش برای ما هوادارا واقعاً لذت بخشه. میبینی که خیلی هم بازیکن پرطرفداریه توی این چند ساله همیشه بیشترین لباسی که سایت باشگاه فروشش رو اعلام میکنه شماره 9 تورس هست. من خیلی خوشحالم. این انرژی مثبتی که تیم و تماشاگرا میگیرن 50 میلیون ارزشش رو داره. با اینکه به اندازه 50 میلیون گل نزده واسمون. اما در اصل بدترین خرید و حال بهم زن ترین خرید 7-8 سال اخیر خرید یوسی بنایون بود. اصلاً از اول ازش خوشم نمیومد. هر وقت هم کارلو آنجلوتی بازیش میداد روی اعصابم میرفت :4:
2- پیتر چک رو بهتر میدونی یا کورتیوس گلری که به اتلتیک مادرید قرض داده شده ؟
ببین امیر جون، پیتر چک یه دروازه بان افسانه ای ـه. دروازه بان های زیادی میان مثل همین کورتیوس مثل هارت مثل نویر و ... هر چقدر هم تواناییشون بالا باشه اما نمیتونند جای پیتر چک، بوفون، کاسیاس، کان، فن در سار یا ... رو بگیرن. چیزی که مشخصه کورتیوس خیلی خیلی خیلی آینده دار هست. همین الان به اندازه ی کافی اسم و رسم دست و پا کرده توی اتلتیکو. از ارکان اصلی موفقیت های چند سال اخیر اتلتیکو مادرید هست. بازی های درخشانش مقابل رئال و بارسا رو هم که دیدین همه. همین پارسال که توی فینال کوپا دل ری اتلتیکو مادرید، رئال رو شکست داد و بهترین بازیکن فینال هم کورتیوس شد ! سـ ـوپر واکنش هایی انجام داد و توپ هایی از رونالدو گرفت که مورینیو (مربی وقت رئال) بعد بازی گفت، پشت دروازه ی کورتیوس، عیسی مسیح وایساده بود که این توپ ها رو میتونست بگیره !!! کورتیوس خیلی خیلی شبیه به همون پیترچک جوانی هست که سال 2004 با اقتدار بهترین دروازه بان جهان شد. کورتیوس رو با پیتر چک مقایسه نمیکنم اما چیزی که مشخصه اینه که کورتیوس یه دروازه بان معمولی نیست و به زودی بهترین دروازه بان دنیا میشه. همین امسال توی لیست بهترین دروازه بان اروپا، در کنار نام های بزرگی مثل نویر و چک و بوفون و کاسیاس قرار گرفته بود با این سن کم ! اعجوبه ی دروازه بانی سال های آینده ی دنیای فوتبال و تیم ملی بلژیک. اونقدری خوب هست که بارسلونا خودش رو به هر آب و آتشی میزنه تا با هر مبلغی که شده به تیمش بیاره اما چلسی بهترین دروازه بان جوان دنیا رو از دست نخواهد داد و جانشین پیتر چک بزرگ خواهد بود.
3- از جام جهانی 98 و ستاره های چلسی توی این جام چیزی یادت میاد ؟ مثلا امانوئل پتی که توی فینال به برزیل گل زد ؟ یا دن پترسکیوی رومانیایی که اون گل لایی خاطر انگیز رو به دیوید سیمن زد و باعث شد کل تیم ملی رومانی غیر اون گلر کچلشون موهاشون رو طلایی کنن ؟
نه داداش اون موقع من 5 سال بیشتر نداشتم :4: من اولین جام حهانی که دیدم و دیگه یعنی حالیم بود و یادمه قشنگ 2002 بود. امانوئل پتی فرانسوی رو هم یادمه و میشناسم اما بازیکن رومانیایی رو اصلاً اولین باره اسمش رو میشنوم :4: به دوران من قد نمیده
3- تیم منتخب تاریخ چلسی از نظر خودت ؟
دروازه بان : پیتر چک
مدافعان : اشلی کول (مدافع چپ) - جان تری - مارسل دسایی ( یا رود گولیت ) - ایوانویچ (مدافع راست)
هافبک ها : کلود ماکلله (هافبک دفاعی) - ادن هازارد (سمت چپ) - دنیس وایز (وسط) - فرانک لمپارد (سمت راست)
مهاجمین : دیدی دروگبا - جیانفرانکو زولا
4- ضعیف ترین سرمربی این چند ساله ی چلسی ؟ به نظرت واسه ی چلسی زشت نبود کسی مثل بوآس سرمربیش بشه ؟ کسی که بعدها از تاتنهام هم اخراج شد ؟
ضعیف ترین از نظر نتیجه اول لوئیز فیلیپ اسکولاری و بعد آندره ویاس بواس. نه خب اون موقع ویاس بواس خیلی مربی بزرگی شده بود با پورتو، به مورینیو 2 معروف بود. تاکتیک و تفکر خوبی هم داشت و خرید های خوبی هم برای چلسی کرد مخصوصاً کیهیل ! ماتا هم که اون خرید. بازیکنهایی که در آینده بیشتر ازشون خواهید شنید هم بواس خرید مثل لوکاس پیازن برزیلی، مثل اسلام فیروز، مثل کنت اومرو و ... اما خوب کارهایی کرد که باعث شکست تفکراتش شد. بازی ندادن گارد قدیمی چلسی یعنی لمپارد، تری، دروگبا. توی خیلی بازی های مهم این بازیکنا که مهمترین بازیکن های چلسی هستند رو بازی نمیداد که باعث شد هم نتیجه نگیره هم هوادارا صداشون در بیاد. بعدم که کلاً موفق نبود توی تاتنهام هم حتی. اما برای آینده داری خرید های خوبی کرد.
5- بین بازیکن هایی که چلسی به تیم های دیگه قرض داده به ترتیب دوست داری کدوما فصل بعد برگردن چلسی ؟
تورگن هازارد ( برادر کوچیک ادن ) که امسالم بهترین بازیکن جوان بلژیک شد و کفش طلایی بلژیک رو گرفت. همچنین روملو لوکاکو که این فصل با اورتن غوغا کرد. وقتشه برگرده
لوکاس پیازن برزیلی که یک تنه امسال باعث شد تیم ویتسه آرنهام هلند تا اینجای فصل با آژاکس مساوی باشه امتیازاش ( فکر کنم زده باشه بالا حتی ) و بعد از سالها تیمی رقیب قهرمانی لیگ هلند شه.
برتراند ترائوره بازیکن برکینا فاسویی ساخت خود باشگاه. همچنین جاش مک اکران
کورتیوس هم با اینکه خیلی مشتاقم ببینمش زود تر اما تا پیتر هست بهتره چلسی نیاد که روی نیمکت بشینه
6- از بین بازیکنای بزرگ چکی مثل پاول ندود ، یان کولر ، روسیچکی و .... دوست داشتی کدومشون به چلسی میومد ؟
پاول ! اصلاً دوران اوج و طلایی پاول رو با 2004 فرانک لمپارد ! فکر کن کنار هم زوج هم میشدن. خدایا توبه
پاول خیلی حرفه ای و دوست داشتی و خوب بود.
7- یادته اون موقعی که ابراموویچ تازه به چلسی اومده بود دستش رو روی هر اسمی میگذاشت اون فرد به احتمال زیاد به چلسی می پیوست ؟ مثلا بالاک از تیمی مثل بایرن مونیخ که به راحتی بازیکن به کسی نمیده یا شوچنکو از میلان که سمبول میلان اون موقع بود ؟ به نظرت چرا نتونست پاول ندود رو جذب بکنه ؟ اگه حتی خاطرت باشه تلویزیون ایران هم گفت پاول ندود با چلسی قرار داد بست !!!!
نمیدونم والا چی شد که نیمد. بازیکنان بزرگ دیگری هم نزدیک بودند به چلسی اما نیمدن مثلاً استیون جرارد! دیگه حتی لباساش هم با لباس چلسی چاپ شده بود و همه چیز قطعی بود اما تهدید های معروف لیورپولی ها نذاشت این انتقال صورت بگیره و جرارد موند لیورپول ! یادم نیست شایدم اشتباه گرفتم اما مثل اینکه رونالدینیو هم نزدیک بود به چلسی. دلیل اینکه نیمدن رو نمیدونم واقعاً. مخصوصاً پاول ندود که اصلاً یادم نیست. شاید واقعاً راضی بودن و نمیخواستن جایی برن.
8- به نظرت به دور از تعصب بهترین گلر ، بهترین دفاع وسط ، بهترین مدافع کناری (چپ یا راست ) ، بهترین هافبک وسط ، بهترین هافبک کناری (چپ یا راست ) ، بهترین مهاجم و بهترین وینگر فوتبال جهان کیان ؟
من واقعاً نمیدونم تعصبه یا حقیقته اما دروازه بانی رو نمیتونم جای پیتر چک قرار بدم. با غیرت تر از پیتر چک وجود نداره. با اینکه خطر مرگ همیشه باهاش بوده اما بازم فوتبال و حرفه ی خودش رو ادامه داده، بازم سخت ترین واکنش ها رو انجام داده، همیشه هم توی اوج بوده. من دروازه بان رو پیتر چک میذارم. بقیه هم طبق این ترم میچینم.
مدافعین: آلبا - جان تری - تیاگو سیلوا - لام
هافبک ها: ریبری - مارکو رویس - ادن هازارد
مهاجمین : رونالدو - مسی - ابراهیمویچ
9- پست من توی اسرار در مورد جی بی ال رو دیدی ؟ به نظرت حقش بود توی رویال اون تئاتر مضحک رو بازی بکنه ؟ به نظرت خودشم مقصر نیست که انقدر شخصیتش رو کوچیک کردن ؟
آره !! :4: واقعاً جالب بود مخصوصاً سوتی کین که خودم دقت نکرده بودم اما بعد که دیدم فهمیدم :4: نمیدونم واقعاً این چه مسخره بازی بود. این مسخره بازی ها مال کسایی مثل همون مثلاً جری لالر یا مایکل کول که اصلاً امادگی ندارن اما جی بی ال هیکلش نشون میده که میتونست مثل مثلاً کوین نش که اومد یه خودی نشون داد اونم بیاد یه کلوزلاین فرام هِل مثلاً بزنه بعد بیفته نه به این مسخرگی بیفته. خودشم زیادی فیلم بازی کرد جدی نگرفت.
10 - فوتبال رو توی خونه با پی سی بازی میکنی یا کنسول ؟ سنگین ترین شکست فوتبالی فیفا یا پی اِست رو یادت میاد ؟:dd:
کنسول. فیفا فکر کنم بدترین شکستم 6-1 بود از داداشم. تاحالا از کسی دیگه شکست نخوردم نهایتاً با یکی دو تا اختلاف باختم.
11- اولین فوتبالی که بازی کردی توی چه کنسولی بود ؟ فوتبال 96 سگا که گزارشگر داشت رو یادته ؟
اولین فوتبالی که بازی کردم وینینگ الون پلی استیشن 1 بود. نه اونو یادم نیست :4:
12- خاطر انگیزترین تاپیکی که از بدو ورودت توی انجمن زدی ؟
خاطره انگیز ترینش اون پانکد در iWE بود که چندتا بچه ها رو سر کار گذاشتم :4: یادمه خیلی سر و صدا کرد و بازدید داشت اما به دلیل ناراحت شدن بعضی ها هامون تاپیک رو بست :4:
13- اگه به عقب برمیگشتیم بازم همین رشته ی تحصیلی رو انتخاب میکردی ؟ کلا به رشته های دیگه علاقه نداری ؟
آره . من از اول تنها رشته ای که یکم بهش حس داشتم همین آی تی بود :4: بازم همینو انتخاب میکردم
14- نظرت راجع به کلمه ی دروغ چیه ؟
کلمه ی کثیفیه و کار بدیه اما بعضی اوقات خیلی لازمه :4:
15- اگه میخواستی یه رشته ی رزمی رو کار بکنی اولویتت چه رشته ای بود ؟ نظرت راجع به این رزمی کارها چیه ؟
کیک بوکسینگ دوست داشتم :4:
بروسلی: اسطوره ی بچگیامون بود دیگه :4: قوی ترین و شجاع ترین آدمی که میشناختیم اون بود. با اون جیغ های معروفش :4:
فرانکی: فرانکی هم خیلی خوب و اکشن بود فیلماش. یادمه داییم اون زمان ایران بود عشق فرانکی بود همش پوستراش رو داشت منم خوشم میومد. خیلی حرکاتش خوب بود.
راکی: راکی رو هیچوقت حال نکردم باهاش. چون واقعی میجنگید و کار خارق العاده و مهیجی نمیکرد توی بچگیم زیاد حس نداشتم بهش.
پاگنده !!!:dd:( فیلم پاگنده به هنگ هنگ میرود !!): پاگنده عشق بود :8: انقدر دوست داشتم خود شخصیت شو که هیچکس جلو دارش نبود و مخصوصاً اون دوبلری که داشت اون زمان لاتی حرف میزد :4: مثلاً میگفت زِکی ! نیگا میکنه. بیگیر بینم :4: یه مشت ول میداد
16 - نظرت راجع به دورتموند و مربیش ؟ به نظرت امسال حقشون نبود حداقل یه نفر از تیمشون توی لیست منتخب فیفا باشه ؟ اگه مورینیو بره دوست داری چه کسی جاش بیاد ؟ یورگن کلوپ یا فرد دیگری ؟
مظلوم ترین تیم امسال اروپا. غیر از اینکه حق چنین تیم شایسته ای توی لیست منتخب فیفا خورده شد تازه بازیکناش بایرن به تاراج برد :22: رویس و لواندوسکی حداقل کسایی بودند که حقشون از بقیه بیشتر بود برای توی لیست بودن. مخصوصاً لواندوسکی در حد مسی و رونالدو شایدم بیشتر حقش بود. کسی که چهار تا به رئال زد. به لیست منتخب اصلاً توجهی نمیکنم هر سال چرت تر از پارساله.
اولاً که خدا نکنه تازه مورینیو اومده :4: چند سالی میخوایم باشه اما آره جدی یورگن کلوپ رو دوست دارم خیلی. مربیهایی که حتی از کادر مربیگری به بازیکنا روحیه میدن بالا پایین میپرن جو میدن مثل مورینیو رو خیلی دوست دارم. از نظر بار فنی و علمی هم که یورگن واقعاً یکی از بهترین های چند ساله بوده.
17- بزرگ ترین نقطه ضعف های خودت رو چه میدونی ؟
خیلی سریع اعتماد میکنم و متاسفانه خیلی جاها احساسی برخورد میکنم بیشتر.
18- اگه دستت خودت بود کدوم شهر ایران رو برای سکونت انتخاب میکردی ؟ چرا ؟
همین اصفهان :4: با اینکه خودم تهرانی هستم و هر دو جا هم میام و میرم اما واقعاً اصفهان رو دوست دارم جو خیلی خوبی داره. مخصوصاً مناطق ارامنه نشین و معروف اصفهان که هیچ جای ایران نداره. انگار خارج از ایرانه :4: جو خیلی جالبی داره آدماش و رفتار و قیافه ها و فرهنگ و ....
19- یکی از سوتی هایی که در زندگی شخصی دادی رو تعریف کن .
سوتی که زیاد میدم معمولاً اما الان اصلاً یادم نمیاد :4: اگه یادم اومد چیزی همینجا ویرایش میکنم مینویسم
20- اگه رییس جمهور ایران میشدی اولین کارت در جهت توسعه ی کشور چی بود ؟
اولین و مهمترین کاری که میکردم مردم رو خر فرض نمیکردم ! پارتی بازی و ضعیف کشی و زور و اجبار رو از بین میبردم.
خسته نباشی ....
خودت خسته نباشی امیر جون. بازم بیا :4:
The Shadow
02-05-2014, 12:38 AM
سوالای KINGRED (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام اقای {Shadow} "سایه"
سلام آقای قرمز سلطان
ما هم چنتا سوال بپرسیم ببینیم چی میشه
اگه چلسی رنگ پیراهنش از ابی به قرمز تغییر کنه چی میشه ؟چیزی نمیشه اما همچین چیزی امکان نداره چون It's Blue, What Else Matters
بعد از چلسی چه تیمی رو می پسندی ؟اگه توی چمپیونز لیگ باشه، هر تیمی مقابل تیم های انگلیسی قرار میگیره دوست دارم ببازه. یعنی توی اروپا طرفدار تیم های انگلیسی هستم بعد چلسی
اولین پیراهن چلسی رو در چه سنی خریدی ؟من لباس چلسی نخریدم تاحالا ! قسمت نشده هر وقت خواستم نشده فقط یه بار 2006 اینا یه کادو گرفتم. لباس چلسی ماکلله بود اونم :4:
بهترین مربی تاریخ چلسی ؟مورینیو ( دی متئو هم میشه گفت )
لمپارد یا جرارد ؟سـ ـوپر فرانک
نماد تعصب در لیگ جزیره ؟ رایان گیگز و جان تری
بهترین فیلمی که تماشا کردی ؟Prisoners
اخرین ارزو ؟چرا آخرین ؟ من جوونم هنوز آرزو دارم. سلامتی
بهترین کشور برای اقامت ؟کانادا فکر کنم
نظرت در رابطه با فروش سی دی خفن تو مدرسه ؟خفن ؟ کار خوبی نیست، مجانی بده حالشو ببرن
playstation4 یا xbox ؟ سـونی 4 اور
Call of Duty یا IGI ؟کال آو دیوتی
DJ Shadow رو میشناسی ؟اسمش رو شنیدم اما نمیشناسم
Brian Tylerرو میشناسی ؟خیر متاسفانه
با موزیک های Marilyn Manson حال میکنی ؟اصلاً :4: فقط فیتشون با امینم با هم رو دوست داشتم واسه آهنگ The Way I Am
چه خواننده ای از EMINEM بهتره ؟ هیچکس ( نه که رپر ایرانی ها ! )
رسیور HD یا FULL HD ؟ فول
:197:Muchas Gracias
تنکیو
The Shadow
02-05-2014, 12:50 AM
سوالای aref-jericho
سلام آقاببخشيد انقدر سوال ميپرسمخواهش میکنم خوب میکنی
1_نظرت در مورد جريکو؟نظری ندارم. استار خوبیه اما این سالا بهش کمتر بها داده میشد
2_امسال کی قهرمان ليگ برتر ميشه؟(کی دوست داری بشه؟)اصلاً مهم نیست واسم و دنبال نمیکنم. هر کی بشه :4:
3_نظرت در مورد فرهاد فجيدی چيه؟هیچوقت پی نبردم دلیل مقایسش با بازیکنی در حد علی کریمی چی بوده !!! کریمی که از سر فوتبال ایران هم زیاد بود
4_قشنگ ترين مسابقه که ديدی(کشتی)؟رسلمنیا 20 بازی کریس بنوا، شان مایکلز و تریپل اچ
5_دوست داری کدوم از سلبرتی هارو از نزديک ببينى 5تاشونو بگو؟امینم - دریک - سلنا گومز :4: - بیانسه - داکتر دری
6_اهل نماز روزه هستی؟(البته خودم نيستما:-d)خیر
7_فک ميکنی من کاربره خوبی بشم:-d؟ایشالا
8_کی قهرمان جام جهانی ميشه؟برزیل
9_از چی بيشتر از همه ميترسی؟تنهایی
10_از چه کاری بدت مياد؟درس خوندن
11_رنگ مورد علاقه؟آبی :8:
سرتو درد آوردم ببخشيد:-d
خواهش میکنم
The Shadow
02-05-2014, 02:05 AM
سوالای El Niño (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
1
سلام
منم اومدم :22:
سلام. خوش اومدی :22:
خوبی؟آره تو چطوری ؟
من کجام داخل سایت پرروئه؟ :4:
خیلی پرروئی دیگه قبول کن :4:
چرا فقط واکینگ دد؟ بریکینگ بد رو بشین ببین حرف نداره :8:
آخه عشق زامبیم من :4: اما جدی برکینگ بد رو هم خیلی دوست دارم ببینم اگه وقت کنم. دلیل اصلی اینکه نمیبینم برکینگ رو واسه اینه که به مشکلی ه نوید داره دچار هستم ( If You Know What I Mean )
به نظر خودت رفتارت نسبت به وقتی که مدیر بودی و بعد ناظمی و آدمینی چقدر عوض شده؟ اصلا باید این تغییر رفتار باشه یا نه؟
خیلی عوض شده و خودم هم خیلی سعی کردم تغییر کنم. بالاخره هر مقامی اخلاق و رفتار خودش رو داره دیگه. ناظمی باید تند تر برخورد میکرد و اجازه ی شوخی به کسی نمیدادم تا جدی بگیرن حرفامو چون که وظیفه ی سنگینی بر گردن ناظم هست و باید نظم و امنیت فروم رو فراهم کنه. اما قدیم وقتی مدیر بودم روی کاربرا هیچ وظیفه ای بر گردنم نبود. ادمین هم که مثل همون ناظم بودنم هستم اما شوخی و اینا بیشتر میکنم چون بالاخره هر تغییر و برخوردی بخواد صورت بگیره باید از صافی ادمین بگذره و تصمیمات مهم همه با منه و بر عهده منه اکثراً
آینده ی انجمن را چطور میبینی؟خدا رو شکر همش صعودی ـه پیشرفتمون. امیدوارم به اوج برسیم
تیم مدیریتی فعلی انجمن چی کم داره؟
کاربرای با تعصب و عاشق واقعی و تمام و کمال در اختیار فروم کم داره. تعدادی از مدیر هستند اینطوری اما خوب بعضی ها هم نیستند متاسفانه.
از گرفتن کدوم پست تو انجمن بیشتر از بقیه خوشحال شدی؟
زمانی که مدیر گیم شدم. خیلی خوشحال بودم انگار دنیا رو گرفتم
الان جای کی تو انجمن خالیه؟
جای آرمان درتی، حامد، شروین، ساسان، عرفان و ...
قشنگ ترین یوزرای انجمن غیر خودت؟
The Dark Knight - Ð-i-R-Ť-Y - I Am Legend - مال خودتم باحاله
ایده ی دِ شَدو از کجا اومد؟
واقعاً یادم نیست. همینطوری به ذهنم خطور کرد منم اسمم رو این گذاشتم :4: یا چیزی بوده یادم نیست
بهترین تاپیکی که زدی؟
یه تاپیک ترفند اجرای بازی هایی مثل اسَسین کرید و نید 4 اسپید که باید ایکس باکس داشبوردش آپدیت میشد اما با فلش چند تا برنامه میریختیم و خودمون آپدیت موقت میزنیم. یادمه اون زمان بیرون 30-40 تومن میگرفتن انجام بدن ( 4 سال پیش ) اما من این کارو رایگان یاد دادم. خیلی سایت ها هم مطالبم رو کپی کرده بودن و واسم جالب بود. خودم هم البته از یکی یاد گرفته بودم نه تو اینترنت واسه همین مطلبم توی اینترنت تازه بود و پر طرفدار
کنسولایی که از اول داشتی؟
میکرو جنیوس - سگا جنسیس - پلی 1-2-3 - ایکس باکس 360 ( 2 بار :4: )
بهترین کنسولی که داشتی؟
پلی 3 ( هنوزم دارم )
سری بتمن هارو بازی کردی؟ اگه آره بهترینش کدوم بوده؟
نه هیچکدومش رو بازی نکردم. خوشم نمیاد
از چه سالی از pes به سمت فیفا رفتی؟ pes از چه سالی برات مرد؟ :4:
من نه که چلسی فن بودم همیشه و پی ای اس چلسی رو درست نمیساخت واسه همین از همون قدیم فیفا بازی میکردم. از فیفا 2004 تا الان.
در آینده امیدی به رسیدن pes به فیفا هست؟ امسال که بازی رو با موتور جدید ساختن کلا گند زدن توش :22:
پی ای اس دیگه یه مهره ی سوختس ! هیچوقت به گرد پای فیفا هم نخواهد رسید. فیفایی که هر سال پیشرفت میکنه و در مقابل پی ای اس هر سال بدتر از پارسال میشه و افت میکنه.
اون اوایل که عضو شده بودم انصافا یکی از کسایی که باهام خیلی خوش برخورد بود خودت بودی (این سوال نبود بالاخره باید از آدمین تعریف کرد دیگه :4:)
خوشم میاد خوب بلدی خودتو تو دلم جا کنی آفرین :4: یادم باشه برای ناظم سایت بیشتر راجبت فکر کنم
یه تیم 11 نفره از بهترین بازیکنای چلسی؟
توی سوال امیر جی بی ال یکم بالاتر گفتم اینو
یه تیم 11 نفره از بهترین بازیکنای تاریخ؟
پیتر چک :4:
کارلوس --- مالدینی --- فرانکو بارزی --- فرانز بکنباور
میشل پلاتینی --- رونالدینیو --- زیدان --- بابی چارلتون
پله --- مارادونا
بایرن ، بارسا ، یونایتد؟ در کل از کدوم بیشتر بدت میاد؟
متاسفانه اون صحنه های چمپیونز لیگ 2009 از بین نمیده. از بارسا
مسی شایسته 4 توپ طلا بوده؟
به هیچ وجه. شاید 2 تا قابل قبول باشه
قهرمان ها و آقای گل لیگ های زیر؟
لا لیگا(رئال-رونالدو) ، سری آ(یووه-ویدال) ، بوندس لیگا(بایرن-لواندوسکی) ، جزیره(چلسی-سوارز) ، چمپیونز لیگ(چلسی-رونالدو) نمیتونم انتخاب کنم تیمی جز چلسی واقعاً
تو دور بعد بخورید به رئال که میبازید خوب حیفه اینقدر زود حذف شید :4:
شماها که سابقه ی مربیگری مورینیو توی تیمتون رو دارین چرا دیگه ؟ فراموش نکن مورینیو بخواد با تیم دوم هم میتونه ببرتتون مثل تیم دوم رئال که باهاش بارسا رو فرط فرط میزد :4:
نظرت درباره کارلتو؟ بیش از حد آروم نیست؟
قبولش دارم کار کشتس ما را هم با اقتدار قهرمان لیگ کرد اما خوب واقعاً مربی خوش فکری نیست. مربی مثل مورینیو توی شرایط سختی اگه قرار بگیره و تیمش به بن بست بخوره سریع یه Plan B رو میکنه و تیمش رو نجات میده اما آنجلوتی تیمش گیر کنه دیگه کاری نمیتونه بکنه.
شنیدی می گن هازارد عشق رئال داره و یکی از آرزوهاش اینه بیاد رئال؟ :4:
هازارد به گور باباش خندید :4: از خودشون شایعه در میارن ! هازارد کسیه که به زودی توپ طلا رو از رونالدو خواهد گرفت :4:
چرا تورس موفقیتی که تو لیورپول داشت رو نتونست تو چلسی تکرار کنه؟ مشکل چیه؟ (یادت باشه تورس بیشترین گل رو تو لیورپول به همین چلسی زده بود) بعد جالبه تورس تو اکثر بازی های اروپایی که واسه چلسی بازی کرده گل زده ولی جلو تیم های انگلیسی زیا موفق نبوده دلیل این چیه؟ سبک بازی تیمهای مقابل یا سبک بازی خود چلسی؟
تورس از بعد مصدومیت زانو اگه اشتباه نکنم دیگه تورس قبل به هیچ وجه نشد. کلاً کم گل میزنه واسه ما مشکلش واقعاً معلمو نیست کجاست. اما گل هایی که میزنه حساس و به یاد ماندنیه. تورس همه کار میکنه هنوز تکنیکش رو داره مثل قبل اما فقط گل نمیزنه. تورس به تموم کنندگی معروف بود و الان اون تمام کنندگی رو نداره وگرنه که خوب دریبل میزنه و دوندگی و روحیه خوبی هم داره.
اگه قرار باشه سه تا بازیکن از رئال بیاد چلسی کدومارو انتخاب میکنی؟
رونالدو - دی ماریا - ژابی آلونسو
اگه قرار باشه سه تا بازیکن از چلسی برند کدومارو انتخاب میکنی؟
دمبا با - میکل - ویکتور موزس
نظرت درباره زوج ماکه له له و ژابی؟ (اگه شکل میگرفت چی میشد :8:)
فوق العاده قدرتمند میشد. البته ماکلله و اسین چیز دیگری بود :4: قدرت و تکنیک
از رپرای ایرانی از کدوما خوشت میاد؟(فهمیدیم از زدبازی بدت میاد نمیخواد باز بگی :4: :50:)
از یاس فقط. از زد بازی بدم میاد :4:
به نظرت آی تی بهتره یا سخت افزار یا نرم افزار؟ دلیل؟ (تابلوئه رشته خودت رو میگی دیگه :4:)
اصلاً کلاسی که آی تی داره هیچی دیگه نداره :4: دلیلش هم اینه که اسمش خارجکیه :4:
طبق معمول یه نقد کلی کن منو؟ :22:
نقدت کردم که بسته دیگه تو هم اندازه بقیه نقد شدی :4:
در آخر هم نظرت راجع به این شکلک »» :22: ؟
تنها شکلکی که بلدی دیگه. توی چت باکس شکلکی جز این نمیدی اصن.
خوب دیگه خسته شدم فعلا همینا بسه :4:
بازم بیا :4:
The Hitman
02-05-2014, 08:09 PM
داش پژمان شرمنده تا اومدم بیام یکم دیر شد، شرایطم ... است!
الانم معلوم نیست کی وقت کنم بیام جوابت را بخونم!
خوب بریم!
چطور با انجمن آشنا شدی؟
اولین یوزرت توی فروم چی بود؟
قدیمی ترین خاطره ای که از من یادت میاد چی بود؟
بهترین روز زندگیت چی بوده؟
بدترین روز زندگیت چی بوده؟
اهل کتاب خوندن هستی؟ اگر نه چرا؟ اگر بله چه جور کتابایی را می پسندی؟
شعر چی؟ دوست داری؟ شاعر مورد علاقت؟
انسانیت را در چند جمله شرح بده، جوری که امروزه معناش را بشه درک کرد؟
تعریفت از یه آدم شاد چیه؟
تا حالا شده یه شب تا صبح نخوابی و به چیزی فکر کنی؟
نسبت به چیز خاصی وسواس داری؟
از تقلید خوشت میاد؟ (منظورم صرفا تقلید مذهبی نیست)
توی خانواده با کی بیشتر احساس راحتی می کنی و بهش نزدیکی؟
نظرت راجع به سوسک چیه؟ از سوسک می ترسی؟
توی این دنیا از چی خیلی بدت میاد و از چی خیلی خوشت میاد؟
به عشق اعتقاد داری؟ هم عشق دنیایی و هم عشق عرفانی؟ اگر آره اصلا تا حالا عاشق شدی؟
چه رنگی را دوست داری؟
پشه ها شبا کجا میرند؟
یه چیز بگو بخندیم!
توی زندگیت بیشتر سعی می کنی چه چیزی و چه کسی یا کسانی را الگو قرار بدی؟
روی کره زمین کجاش را بیشتر دوست داری؟
اگه یه فرصت بهت بدن و بگن یا میتونی بری به گذشته یا میتونی بری به آینده کدومش را انتخاب می کنی؟ هر دو نه!
از خواب دیدن خوشت میاد؟
کابوس را ترجیح میدی یا رویا؟
اگر رنگ پیراهن چلسی آبی نبود دوست داشتی چه رنگی بود؟
EmInEm
02-05-2014, 08:50 PM
سلام پژمان
زندگی خوبه؟
گفتی از یاس خوشت میاد...از کدوم اهنگاش بیشتر خوشت اومد؟
کندریک لامار میتونه مثه ام بشه؟
بنظرت امینم تا چند سال دیگه میتونه بخونه و طرفداراش لذت ببرن؟
بهترین فیت امینم تا به حال؟
بهترین ویدیو ام؟چرا؟
بهترین لیریک رو کدوم اهنگ ام داشته که هیچوقت از یادت نره؟چرا؟
داکتر دره یه جا گفته اگه من مارشال رو هم نمیدیم و کشفش نمیکردم بازم موفق میشد؟موافقی؟بنظرت استعداد کافیه یا یکم شانسم مهمه؟
Heavy Rain یا Beyond? دلیل؟
بتلفیلد 4 رو بازی کردی؟بنظرت با وجود برتری محسوس COD:Ghost بازم عالی میفروشه؟ایا این باعث نمیشه اکتی همین روندو ادامه بده؟یعنی نمیخواد تغییر بده تو روند کلی بازی؟
بهترین بازی سال گذشته؟
بنظرت Ps4 یا X One?دلیل؟
تو این نسلیکه جدیدا واردش شدیم (تو گیم) یکی میتونه اون یکی رو بزنه کنار یا مثه نسل قبل سونی و ماکروسافت رقابتشون نزدیکه ؟چرا؟
اصن این نسل زود نرسید؟تغییراتیکه نسبت به قبل داشتن کنسولا چشمگیر بودن؟
بنظرت واقعا باید به مویس فرصت داد؟اخه منچستریکه بیست و خورده ای سال پیش فرگی تحویل گرفت با منچستریکه قهرمان لیگ شده بود و مویس تحویل گرفت خیلی فرق داشت...
مورینیو با فرگی کل کلاش جالب تر بود یا با گواردیولا؟
حست بعد بازی چند شب پیش چلسی با من سیتی چی بود؟امیدت خیلی رفت بالا؟
چلسی امسال خیلی مهره داره خیلی و البته مربیشم فوق العاده...اینکه امسال تیم تو دوره گزاره فقط برداشتن فشار بود؟قبول نداری؟چلسی مگه چیزیم کم داره؟
بنظرت لیورپول امسال سهمیه چمپیونز رو میگیره؟من یو چطور؟
قهرمان چمپیونز؟بدور از تعصب؟لیگ اروپا چطور؟
نیمار یا بیل؟
رویس یا گوتزه؟
لواندوفسکی یا ابراهیموویچ؟
چه سبک بازیکنی رو میپسندی؟
بنظرت اینکه به مسی ایراد گرفته میشه گاهی که فقط از چپش استفاده میکنه پس قابل مقایسه با کریس نیس(فک کنم از عبدیم شنیدم) درسته؟ اصن نیاز داره از راستشم استفاده کنه؟
من هنوزم از اینکه هازارد منچسترو به اندکی پول بیشتر :4: به چلسی فروخت میسوزم...کوفتتون نشه...:2:
شرمنده مزاحم شدم:9:..فعلا خداحافظ:8:
موفق باشی
The Shadow
02-06-2014, 12:09 AM
سوالای The Hitman (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
داش پژمان شرمنده تا اومدم بیام یکم دیر شد، شرایطم ... است!
الانم معلوم نیست کی وقت کنم بیام جوابت را بخونم!
خوب بریم!
سلام شهاب جون :8: دشمنت شرمنده خوشحالم کردی اومدی
چطور با انجمن آشنا شدی؟
گفتم قبلم توی سوال یکی دیگه از دوستان، دقیق یادم نیست فکر کنم دنبال بازی هل این اِ سل شان مایکلز و آندرتیکر 98 میگشتم که اینجا رو پیدا کردم و بحث ها رو دیدم که همه فارسی زبانها اینجا خیلی تخصصی و جالب بحث میکنند و تاپیک ها و ... و همین شد که علاقه مند شدم به سایت و موندگار شدم.
اولین یوزرت توی فروم چی بود؟
PEJMAN M و P.M
قدیمی ترین خاطره ای که از من یادت میاد چی بود؟
خاطره ای یادم نمیاد با اینکه ما باهم حرف و چت و غیره هم داشتیم زیاد اما خوب تو هم مثل خودم هستی، دیر به دیر یاهو میای و مشغله داری و ... . خاطره ی خوبی که دارم مال زمانی بود که صورتی شده بودی ( مدیر اون زمان بخش رسلینگ ). همیشه مقاله هات رو از قدیم میخوندم بازم گفته بودم خیلی سبک مقاله ها و مطالبت رو دوست دارم.
بهترین روز زندگیت چی بوده؟
همین چند وقت پیش که دوستام برام تولد گرفته بودن و منو سورپرایز کردن :4:
بدترین روز زندگیت چی بوده؟
بدترین روز وقتی که عمه ام فوت کرد ( پارسال بود این اتفاق افتاد، تنها فامیلی که توی اصفهان داشتیم عمه ام بود که خوب پس وقتی میگم تنها ترین بهتر میتونی درک کنی که چه فرقی با بقیه عمه ها داشته واسم )
اهل کتاب خوندن هستی؟ اگر نه چرا؟ اگر بله چه جور کتابایی را می پسندی؟
خیر متاسفانه :4: کلاً از خوندنی زیاد خوشم نمیاد چون من یه چیزی رو که یه مدت میخونم سریع فکرم میره طرف دیگه و هیچی از کتاب نمیفهمم اون موقع :4: حتی موقع درس خوندن هم همینطوری هستم.
شعر چی؟ دوست داری؟ شاعر مورد علاقت؟
شعر هم متاسفانه نه. چون اونم جز درس و کتاب این چیزای مدرسه بوده علاقه پیدا نکردم :4:
انسانیت را در چند جمله شرح بده، جوری که امروزه معناش را بشه درک کرد؟
واقعاً بحث های فلسفی و دینی من زیر صفره. نه چیزی میفهمم ازش نه راجبش بلدم حرف بزنم. اما چیزی که متوجه میشم اینه که انسانیت یعنی انسان بودن به معنای واقعی. ظلم نکردن، حق انسان دیگری را ضایع نکردن، آزار و اذیت نکردن و نرنجوندن.
تعریفت از یه آدم شاد چیه؟
آدم شاد آدمیه که در هر حالت و در هر شرایطی که باشه پر انرژی و خندون باشه. فکر و ذکرش فردا و آینده نباشه در زمان حال زندگی کنه و بخنده. چنین آدمی که بی نیزا هم باشه شاد و خوشحاله.
تا حالا شده یه شب تا صبح نخوابی و به چیزی فکر کنی؟
نه خدا رو شکر تاحالا مشغله فکری چنان شدید نبوده که یه شب تا صبح درگیرم کنه.
نسبت به چیز خاصی وسواس داری؟
آره. نسبت به تیپ و ظاهر خودم خیلی وسواس دارم، نسبت به سر و رو و مدل مو و ... یه بیرون بخوام برم خیلی سعی میکنم کدوم لباس با کدوم ست بشه، کدوم لباس منو بهتر و خوش هیکل تر نشون میده و موهام چطور باشه و غیره، خیلی واسم مهمه :4: همیشه کلی وقت صرف میکنم و وسواس دارم شدید.
از تقلید خوشت میاد؟ (منظورم صرفا تقلید مذهبی نیست)
تقلید از یه کار خوب مثلاً آره خوبه و منم بدونم به نظرم خوبه انجام میدم اما تقلید از کار بد و کلاً بدی ها حماقته.
توی خانواده با کی بیشتر احساس راحتی می کنی و بهش نزدیکی؟
با داداشم. البته به طور کلی با پدر و مادرم هم خیلی خیلی خیلی راحتم. هر بحث و مشکلی دارم بهشون میگم حتی در رابطه با مثلاً دختری کسی در این حد.
نظرت راجع به سوسک چیه؟ از سوسک می ترسی؟
نه اما چندشم میشه :4: نه که از فاضلاب و اینا میاد اَصی کــِ کــِ کاری میشِد :4:
توی این دنیا از چی خیلی بدت میاد و از چی خیلی خوشت میاد؟
از درس بدم میاد، از خواب و تنبلی خیلی خوشم میاد :4:
به عشق اعتقاد داری؟ هم عشق دنیایی و هم عشق عرفانی؟ اگر آره اصلا تا حالا عاشق شدی؟
آره اعتقاد دارم. بله عشق اول :4:
چه رنگی را دوست داری؟
آبی
پشه ها شبا کجا میرند؟
نیمیدونم کوجا میرن این آکله ها دادا :4: کورش توی طنز نقطه چین همیشه توی کف این سوال بود فکر کنم
یه چیز بگو بخندیم!
تازه یادم افتاد که اصفهانی هستی توام واسه همین هی جمله اصفهانی میگم :4:
توی زندگیت بیشتر سعی می کنی چه چیزی و چه کسی یا کسانی را الگو قرار بدی؟
کلاً زیاد توی دنیای واقعی خودم اهل الگو و این چیزا نیستم. آدم کله شـ ـقی هستم. هرکاری خودم فکر میکنم درسته همون کارو میکنم
روی کره زمین کجاش را بیشتر دوست داری؟
هرجاش بیشتر خوش بگذره و آدم شاد باشه. مثلاً برزیل که شادترین کشور دنیاس :4:
اگه یه فرصت بهت بدن و بگن یا میتونی بری به گذشته یا میتونی بری به آینده کدومش را انتخاب می کنی؟ هر دو نه!
من آدم خوشگذرونی هستم. توی هر فرصتی من سعی میکنم خوش بگذرونم. اگه بخوام برم آینده ممکنه خیلی اتفاقای عجیب و شگفت انگیز زندگی رو نبینم دیگه. در عوض میتونم برگردم به یه مدتی قبل تر مثلاً یه اتفاقی افتاده بوده یا در حال کاری بودم که خیلی خوش گذشته بهم واسه همین اگه برم به اون موقع گذشته لذت بخشه واسم دوباره.
از خواب دیدن خوشت میاد؟
آره !!! عاشق خواب دیدنم. چه خواب خوش چه خواب بد. کلاً خیلی دوست دارم خواب ببینم اما کم میبینم.
کابوس را ترجیح میدی یا رویا؟
در مورد خواب گفتم برام فرقی نداره چون هر دو خیال هستندو واقعی نیستند دوست دارم جفتش رو. کابوس ممکنه بعد بیداری تا چند ساعت حتی آدم رو دپرس و ناراحت کنه اما بعدش فراموش میکنم. اما توی دنیای واقعی رویا رو ترجیح میدم. رویای شیرین و لذت بخش
اگر رنگ پیراهن چلسی آبی نبود دوست داشتی چه رنگی بود؟
سبز پررنگ. رنگ لباس تیم ملی ایرلند جنوبی :4: از بچگی عاشق رنگ لباس ایرلندی ها بودم. مخصوصاً اون سالی که ایران باهاشون بازی کرد.
شهاب بازم بیا :8:
Arsal4n
02-06-2014, 11:01 AM
سلام پژمان جان . خوبی ؟
با اجازه من هم چند تا سوال بپرسم . سوال هارو دوستان پرسیدن .. امیدوارم تکراری نباشه سوالام .
از زندگیت راضی هستی؟
برنامت برای آینده چی هست ؟ کلا آدم با برنامه ای هستی یا میگی هر چی پیش بیاد ؟
گفتی شیراز دوست دارم بیا . اگه اومدی یه زنگ بزن گیم نتی بزنیم :4:
لایو بازی میکنی تو ایکس باکس ؟ اگه آره اکانت من Arsal4n هست . خوشحال میشم بازی کنم باهات .
به جز فیفا چه بازی هایی رو خیلی بازی میکنی ؟
تو فیفا کریر بازی میکنی ؟ اگه آره اولین بازیکنی که میخری کیه ؟
قوی ترین تیم تو فیفا 14 ؟
اگه یادت باشه موقع Ps2 فیفا زیر سایه Pes بود ولی از فیفا 2010 اینا بود که کلا جایگاهشون عوض شد . چرا انقدر بد کار کرده Pes ؟
تو ورزش به چه رشته ای علاقه داری ؟ تو چه رشته ای مهارت داری ؟ رشته ای هست که حرفه ای روش کار کنی ؟
گفتی به Prisoners علاقه داری. به نظرت اونجا که یکی از دختر بچه ها به اون مرده میگن تو هم اونجا ( همونجایی که نگه داشته میشدن ) بودی ، واقعا اونجا بود ؟ اصلا این صحنه رو نفهمیدم ..
بریم سراغ فوتبال ..
تو سال 2004 یا 2005 اینا یادمه هر فصل چلسی و بارسا کلی با هم بازی میکردن . اون موقع هم انقدر بدت میومد از بارسا ؟؟
رونالدینیو یا هانری یا زیدان ؟ ( تو اوج )
خیلی ها میگن هانری تو بارسا خراب شد . ولی جام هایی با بارسا برد که هیچوقت نمیتونست ببره با آرسنال . کم هم گل نزد . به نظر تو واقعا خراب شد ؟؟؟
بوسکتس یا یایا توره ؟
چرا رونالدو با وجود اینکه 29 سالش هست ولی بازم بعضی وقتا کارایی میکنه که یاد یه بچه مغرور میفته آدم ؟
چرا انقدر از تورس انتقاد میشه ؟ میدونم به نسبت 50 میلیون کم گل زده ولی به نظر من خیلی مثبت هست حضورش تو زمین ..
وقتی جان تری چند روز پیش گفت نمیرم تیم ملی ، به نظر من انگلیس بهتریم مدافعش رو از دست داد ( البته از سال پیش از دست داد ولی برای جام جهانی میگم . ) با این حال شانس انگلیس رو چقدر میدونی ؟
آرژانتین با وجود اینکه تا نیمه نهایی خیلی کارش راحت هست ، تا کجا میتونه بالا بره ؟
قهرمان جام جهانی و فینالیست هارو کیا میدونی ؟
چرا با وجود اینکه تو سایت WhoScored ریتینگ مسی از رونالدو بیشتر بوده ، ولی بازم کلی ازش انتقاد میشه ؟
کلا بارسا اگه گل بخوره همه میپرن به دفاع و وقتی گل کم بزنه میپرن به مهاجماش . با وجود اینکه فقط اتلتیکو کمتر گل خورده ازش و بهترین تفاضل رو داره . چرا انقدر تحت فشار هست بارسا ؟ به نظرت سطح انتظار ها انقدر بالا رفته که همش بهش گیر میدن ؟
واقعا خرید بیل ضروری بود برای رئال ؟ با وجود بازیکنی مثل خسه ؟
چرا مهاجما وقتی تو تیم های دیگه هستن همینطوری گل میزنن و وقتی میان چلسی کم فروغ میشن ؟ شاید مردم انتظار دارن همه مثل دروگبا باشن ؟!
بایرن امسال باز سه گانه میبره ؟
فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد .
خوشحال شدم :4:
فعلا
The Shadow
02-06-2014, 01:53 PM
سوالای EmInEm (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام پژمان
سلام شِیـدی :4:
زندگی خوبه؟
ای خدارو شکر. بدک نیست
گفتی از یاس خوشت میاد...از کدوم اهنگاش بیشتر خوشت اومد؟
همون آهنگ های اجتماعیش مثل طلاق و اون آهنگی که واسه بچه های روستایی خونده بود که آتیش گرفته بودن و ...
کندریک لامار میتونه مثه ام بشه؟
نه فکر نمیکنم. ام خوب با همه رپرا فرق داره هم سبک خوندنش هم کلاس کاراش. سفید پوستم هست و سبک نوعی داره مثل بقیه نیست اما کندریک میتونه مثل نَـس یا جی-زی بشه و به اون بزرگی و مرتبه برسه.
بنظرت امینم تا چند سال دیگه میتونه بخونه و طرفداراش لذت ببرن؟
امینم همیشه آهنگاش جذاب و طرفدار جمع کن هست اما خوب، ام اونقدری طرفدار ثابت و عاشق داره که تا زمانی که بتونه رپ کنه همه دنبال کاراش میرن و عاشق همه کاراش هستند بازم. توی مثلاً اف بی تعداد طرفدارای ام رو با رپر های دیگه مقایسه کنی میبینی که پرطرفدار ترین رپر دنیاس و آهنگاش و خاطراتش همیشه میمونه و کاراش هم مثل قبل طرفدار داره. همین آلبوم MMLP2 خیلی خوب فروش کرد و با اینکه مثلاً کسایی مثل من که همه کاراش رو از قدیم دنبال کردن و این آلبوم رو به قدرت آلبوم های قبلی ندیدن اما بازم دیدی که آلبوم فروش خودش رو کرد و رکورد خودشم زد.
بهترین فیت امینم تا به حال؟
بهترین فیتش به نظرم با دایدو و ســِر التون جان بود واسه آهنگ Stan
بعد خیلی هم جو رپی بخوایم باشه فیتش با فیفتی سنت و لیلوید بنکز و کشیز بود واسه آهنگ You Don't Know، هر دو آهنگاش با لیل وین هم خیلی قدرتمند بود لیریکهاش ( No Love و Drop The World ) فیتهاش با داکتر دری و آهنگ Renegade با جی زی
بهترین ویدیو ام؟چرا؟
بدون شک Stan. خوب واسه اینکه این ویدئو حدوداً 5 دقیقه ای در حد یک فیلم سینمایی 2 ساعته داستان و متن شعر فوق العاده ای داشت. کماکان منتظر ویدئو شدن آهنگ Bad Guy هستم که ادامه ی استن هست و داستان برادر کوچیکتر استن و ...
بهترین لیریک رو کدوم اهنگ ام داشته که هیچوقت از یادت نره؟چرا؟
بهترین و حماسی ترین جملات رو آهنگ Beautiful داشت و No Love با لیل وین. یکم حس و حال اعتماد به نفس دادن داشت و متکی بودن به خود و جنبه ی اجتماعی بیشتری داشت نسبت به آهنگ های دیگش واسه همین خیلی تاثیر گذار و بیاد ماندنی بودن.
داکتر دره یه جا گفته اگه من مارشال رو هم نمیدیم و کشفش نمیکردم بازم موفق میشد؟موافقی؟بنظرت استعداد کافیه یا یکم شانسم مهمه؟
ببین آره راست میگه. امینم کاراش و لیریک هاش و استایل خودش رو داشته همیشه پس با هر پرودیوسر دیگری هم کار میکرد بازم دیده میشد و معروف میشد چون لیریک ها و استایل امینم ناب بود و کسی مثلش نبود چه همون زمان چه الان. درسته داکتر دری باعث شد خیلی خیلی سریع امینم معروف بشه و دیده بشه اگه نبود به این زودی ها معروف نمیشد و همه نمیشناختنش اما اگه داکتر هم کشفش نمیکرد چنین استعدادی بازم کشف میشد اما خوب به سرعت کار با داکتر معروف نمیشد.
Heavy Rain یا Beyond? دلیل؟
Heavy Rain بــزرگ ! داستان و سبک و سیاقی که هوی رین داشت هیچ بازی دیگه یا حتی هیچ فیلمی توی تاریخ سینما میتونم به جرات بگم نداشته. Beyond جذابیت خاصی داشت و سبک جالبی داشت اما بازی موندگاری نیست، خیلی سریع فراموش میشه اما هوی رین توی تاریخ صنعت گیم باقی خواهد موند. بیاند جذاب بود اما وسطای بازی خیلی خسته کننده میشد و یکنواخت، چیزی که توی هوی رین معنا نداشت، یعنی کسل کننده نبود هوی رین اصلا. دلیلش هم داستان چندگانه و شخصیت های متفاوت و مرتبط به پرونده ی هوی رین بود.
بتلفیلد 4 رو بازی کردی؟بنظرت با وجود برتری محسوس COD:Ghost بازم عالی میفروشه؟ایا این باعث نمیشه اکتی همین روندو ادامه بده؟یعنی نمیخواد تغییر بده تو روند کلی بازی؟
گاست رو بازی کردم خیلی خوب نبود اما از وسط بازی تا پایان بازی به شدت حال داد و خوشم اومد از داستانش مخصوصاً نا تموم موندنش ! اصلاً عجیب فاز داد اون تیکه پایانی بازی :4: اما بتلفید خیلی گیم پلی ابتدایی و خشکی داشت و واسه همین جز یه تیکه اولش که بازی کردم دیگه حال نداشتم بیشتر بازی کنم. اون حرکات دستوریش خیلی ضایع بود خوشم نیمد. دستور میدی مثلاً اون دشمنا که با رنگ نارنجی مشخص شدن رو بزنن اما نمیمیرن که :22: ببین چیزی که مشخصه همیشه اکتیویژن بازیش یکم خشک بشه و طرفداراش کم بشن توی قسمت بعدی یا نسخه ی بعدی بازیش جبران میکنه پس هیچوقت نگران اکتیویژن بزرگ نیستم.
بهترین بازی سال گذشته؟
The Last Of Us ! حرف نداشت، لنگه هم نداره.
بنظرت Ps4 یا X One?دلیل؟
PS4 ! همون پیش نمایش های ابتدایی دو کنسول نشون داد که کنسول سونی 50 درصد سخت افزاری قوی تر از ایکس باکس ـه !!! سونی همیشه برگ برنده رو در دست داره.
تو این نسلیکه جدیدا واردش شدیم (تو گیم) یکی میتونه اون یکی رو بزنه کنار یا مثه نسل قبل سونی و ماکروسافت رقابتشون نزدیکه ؟چرا؟
ایکس باکس 360 و پی اس 3 به هم نزدیک بودن و برتری پی اس یکم بود. اما اینطور که بوش میاد پی اس 4 کلی برتری داره نسبت به ایکس وان !
اصن این نسل زود نرسید؟تغییراتیکه نسبت به قبل داشتن کنسولا چشمگیر بودن؟
ببین همیشه عناوین ابتدایی کنسول های نسل جدید اونقدر چشم گیر نیستند و تفاوت زیادی نسبت به کنسول قبلی نداره. مثلاً ببین من یادمه از عناوین اولیه پی اس 2، Resident Evil: Code Veronica بود اما تفاوت آنچنانی با رزیدنت ایول Nemesis نداشت. اما بعداً تو گرافیک و گیم پلی Resident Evil 4 رو مقایسه کن با نسل قبل یا حتی Nemesis ! این تغییرات پی اس 4 و ایکس وام هم زمانی مشخص میشه که پی اس 3 و ایکس باکس 360 رو به از رده خارج شدن باشن و دیگه بازی نیاد واسشون.
بنظرت واقعا باید به مویس فرصت داد؟اخه منچستریکه بیست و خورده ای سال پیش فرگی تحویل گرفت با منچستریکه قهرمان لیگ شده بود و مویس تحویل گرفت خیلی فرق داشت...
اون زمان هم منچستر باشگاه بزرگی بود هم توی اروپا هم توی انگلیس و نگه داشتن فرگی ریسکی بود که ارزشش رو داشت. حالا مویس هم شاید ارزش این ریسک و نگه داشتنش رو داشته باشه. یکم باید بگذره
مورینیو با فرگی کل کلاش جالب تر بود یا با گواردیولا؟
با گواردیولا. مورینیو همیشه به فرگوسن احترام میذاشت و همیشه مربی بزرگی تلقی میکردش اما گواردیولا رو چون تقریباً هم سن بودن و زیاد فاصله سنی نداشتن واسه همین راحت تر باهاش کل کل میکرد دعوا میکردن با هم. البته کسی از پس زبون مورینیو بر نمیاد
حست بعد بازی چند شب پیش چلسی با من سیتی چی بود؟امیدت خیلی رفت بالا؟
گفته بودم خودم توی تاپیک پیش نمایش چلسی و سیتی که خوش بینانه ترین نتیجه ای که پیش بینی میکردم این بود که مساوی بگیریم ولی اگه قرار بود ببازیم 3-4 تا میخوردیم. اما بعد که بردیم تازه به خودم اومدم که این چه پیش بینی مسخره ای بود که من کردم ؟ ما روی نیمکت کسی رو داریم که اختلاف ما نسبت به تیم های دیگس. تا مورینیو هست نتایج همیشه به نفع ماست.
چلسی امسال خیلی مهره داره خیلی و البته مربیشم فوق العاده...اینکه امسال تیم تو دوره گزاره فقط برداشتن فشار بود؟قبول نداری؟چلسی مگه چیزیم کم داره؟
فکر میکنم درست منظورت رو متوجه نشدم. منظورت مصاحبه مورینیو بود که گفت امسال ما مدعی قهرمانی نیستیم ؟
بنظرت لیورپول امسال سهمیه چمپیونز رو میگیره؟من یو چطور؟
لیورپول میگیره اما منچستر یونایتد مطمئناً نه ! تیم اول تا سوم که از بین چلسی من سیتی و آرسنال انتخاب میشه اما تیم چهارم لیورپول آماده خواهد بود احتمالاً. همین جای فصل هم اختلاف لیورپول و یونایتد به اندازه ای هست که با اطمینان بگیم یونایتد لیگ قهرمانان سال بعد حضور نخواهد داشت.
قهرمان چمپیونز؟بدور از تعصب؟لیگ اروپا چطور؟
ببین توی اروپا تیم های قدر مشکلات زیادی دارن. بارسلونا مثلاً دفاع ضعیفی داره، بایرن هم که اول فصل باهاشون بازی کردیم و با اینکه آمادگی الان رو نداشتیم و دفاعمون هم به مستحکمی الان نبود و دیدی که میتونستیم ببریم و 15 ثانیه آخر بازی مساوی شد وگرنه برده بودیم. اون موقع بازیکنامون تازه بودن کسایی مثل اسکار توی تیم جا نیفتاده بودن. داوید لوئیز مثل الان انقدر قدرتمند نبود. ویلیان توی ترکیب اصلی نبود و ماتا هم که شروع بازی هاییش بود که مناسب ترکیب مورینیو نبود. من با این دفاع مستحکم و آماده و همچنین حمله قوی میدونم میتونیم موفق باشیم توی اروپا. تیم هایی مثل بایرن و بارسا و رئال که مدعی هستند مقابل دفاع های قوی دست و پا بستن و مطمئنم مقابل دفاع و هافبک دفاعی ما هم کار سختی خواهند داشت. این که چلسی رو قهرمان امسال بدونم که خوب تعصبی میشه اما خوب بخوام تعصبی نباشه با آمادگی رونالدو و رئال، حدس میزنم رئال قهرمان بشه. لیگ اروپا هم اعضای حاضر درش رو نمیدونم دقیقاً. یوونتوس هست و ناپولی. شانس اینا بیشتره دیگه. فکر کنم یووه قهرمان شه.
نیمار یا بیل؟بیل
رویس یا گوتزه؟رویس
لواندوفسکی یا ابراهیموویچ؟ابراهیموویچ
چه سبک بازیکنی رو میپسندی؟بازیکنای تکنیکی پر سرعت مثل هازارد و رونالدو و بیل با این قد و هیکل
بنظرت اینکه به مسی ایراد گرفته میشه گاهی که فقط از چپش استفاده میکنه پس قابل مقایسه با کریس نیس(فک کنم از عبدیم شنیدم) درسته؟ اصن نیاز داره از راستشم استفاده کنه؟
درسته من رونالدو رو به مسی ترجیح میدم اما این ایراد خیلی بچه گانه و مسخره هست. خوب با چپش استفاده کنم یا با راستش چه فرقی داره. دلش میخواد با چپ بزنه اصن :4: واقعاً دلیل خنده داری بود
من هنوزم از اینکه هازارد منچسترو به اندکی پول بیشتر :4: به چلسی فروخت میسوزم...کوفتتون نشه...:2:
هازارد رو ما پیدا کردیم اول، بعد باشگاه های دیگه پیشنهاد دادن و خب اون موقع ما قهرمان اروپا هم شده بودیم و شانس بیشتری برای گرفتن هازارد داشتیم. البته جو کول، هم بازی اون زمان هازارد توی لیل فرانسه هم توی این انتقال نقش کمی نداشت. اون به هازارد گفت به چلسی بره و با توجه به اینکه خودش سالها واسه چلسی بازی کرده کاملاً شرایط باشگاه رو براش توضیح داده بود
شرمنده مزاحم شدم:9:..فعلا خداحافظ:8:
موفق باشی
قربانت. خوش اومدی بازم بیا.
The Shadow
02-06-2014, 03:58 PM
سوالای Arsal4n (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام پژمان جان . خوبی ؟
سلام ارسلان جان مرسی
با اجازه من هم چند تا سوال بپرسم . سوال هارو دوستان پرسیدن .. امیدوارم تکراری نباشه سوالام .
اشکال نداره تا جایی که بشه جواب میدم باز.
از زندگیت راضی هستی؟
آره خدا رو شکر بد نیست خوبه.
برنامت برای آینده چی هست ؟ کلا آدم با برنامه ای هستی یا میگی هر چی پیش بیاد ؟
دومی متاسفانه :4: برنامه ای ندارم
گفتی شیراز دوست دارم بیا . اگه اومدی یه زنگ بزن گیم نتی بزنیم :4:
گیم نت ؟ یعنی نمیخوای خونتون دعوتم کنی ؟؟ اصفهانی پول هتل نیمیده هـا :4:
لایو بازی میکنی تو ایکس باکس ؟ اگه آره اکانت من Arsal4n هست . خوشحال میشم بازی کنم باهات .
نه ایکس باکسم رو خیلی وقته فروختم. پی اس ان هستم اگه اونجا اومدی بگو ادد کنیم :4:
به جز فیفا چه بازی هایی رو خیلی بازی میکنی ؟
Generals: Zero Hour :4: هنوزم هفته ای 2-3 بار میرم گیم نت با دوستام بازی میکنم در حد حرفه ای بلدم.
تو فیفا کریر بازی میکنی ؟ اگه آره اولین بازیکنی که میخری کیه ؟
آره. تو فیفا های قبل همیشه جرارد و بکهام و رونی جز اولین خریدام بودن توی چلسی همیشه از سال 2005 تا حالا. اما این چند ساله که منیجر مود شده کریر فالکائو رو میگیرم :4:
قوی ترین تیم تو فیفا 14 ؟
هم فیفا 13 هم 14 بایرن از همه قوی تره. باگه لامصب ریبری و روبن
اگه یادت باشه موقع Ps2 فیفا زیر سایه Pes بود ولی از فیفا 2010 اینا بود که کلا جایگاهشون عوض شد . چرا انقدر بد کار کرده Pes ؟
2010 ؟ از 2008 به بعد فیفا بهتر شد اما از 2005 من همون موقع ها هم چون چلسی فن بودم و پی ای اس نداشت چلسی رو من فیفا فن بودم. البته از نظر گرافیک و سبک بازی پی ای اس بهتر بود اون زمان اما همیشه فیفا گیم پلی قوی تر و واقعی تری داشته.
تو ورزش به چه رشته ای علاقه داری ؟ تو چه رشته ای مهارت داری ؟ رشته ای هست که حرفه ای روش کار کنی ؟
هیچ رشته ای :4: بی هنر بی هنر. همون فوتبال بازی میکنم فقط و دروازه بانیم خوبه
گفتی به Prisoners علاقه داری. به نظرت اونجا که یکی از دختر بچه ها به اون مرده میگن تو هم اونجا ( همونجایی که نگه داشته میشدن ) بودی ، واقعا اونجا بود ؟ اصلا این صحنه رو نفهمیدم ..
دختر سیاه پوسته رو میگی :4: آره دیگه. اون موقع که هیو جکمن میره خونه پیره زنه نشون داد که پیره زنه تا فهمید بابای دختره اونجاس دهنش رو بست که باباش رو صدا نکنه. واسه همین میگه همون روز که تو هم اونجا بودی ما توی اتاق بودیم
بریم سراغ فوتبال ..
تو سال 2004 یا 2005 اینا یادمه هر فصل چلسی و بارسا کلی با هم بازی میکردن . اون موقع هم انقدر بدت میومد از بارسا ؟؟
اصلاً ! اون موقع بازیکن بزرگی به نام رونالدینیو بود که از هر لحاظ چه از نظر مهارت و فوتبال چه از لحاظ اخلاق ورزشی الگو بود. خیلی قابل احترام بود و واقعاً لجند های اون زمان چیز دیگری بودند. اون موقع اتفاقاً تیم قابل احترامی بود واسم. نه ناداوری داشت نه تمارض و ...
رونالدینیو یا هانری یا زیدان ؟ ( تو اوج )
خیلی سخته واقعاً بین زیدان و رونالدینیو نمیشه یکی رو انتخاب کرد. من میگم زیدان. دریبلای خاص خودش رو داشت چون
خیلی ها میگن هانری تو بارسا خراب شد . ولی جام هایی با بارسا برد که هیچوقت نمیتونست ببره با آرسنال . کم هم گل نزد . به نظر تو واقعا خراب شد ؟؟؟
ببین بحث کاپ گرفتن نیست. تورس با چلسی به همه چیز رسید اما با لیورپول هیچی نگرفت اما تورس لیورپول کجا که سومین بازیکن جهان شد و این تورس کجا. هانری هم توی آرسنال یکی از بهترین ها بود اما توی بارسا یه بازیکن خیلی معمولی شده بود. به نظر من توی بارسا دورانش به سر رسید
بوسکتس یا یایا توره ؟
واقعاً قابل مقایسه هستند ؟ :4: یایا توره ! توره همه کاری بلده، شوت ضربه ایستگاهی، سرعت بالا داره قدرت بدنی بالا، به راحتی توپ از دست نمیده، پاس های دقیق میده، تکل های خوب میزنه و ...
چرا رونالدو با وجود اینکه 29 سالش هست ولی بازم بعضی وقتا کارایی میکنه که یاد یه بچه مغرور میفته آدم ؟غرور ربطی به سن نداره. آدم مغرور هرچقدر هم سنش باشه مغروره. البته رونالدو اخلاق واقعی مغروری نداره اما توی بازی روی سطح بالای خودش خیلی غرور داره که بی راه هم نیست چون واقعاً بهترینه
چرا انقدر از تورس انتقاد میشه ؟ میدونم به نسبت 50 میلیون کم گل زده ولی به نظر من خیلی مثبت هست حضورش تو زمین ..
انتقاد ها از طرف به قول معروف Hater ها هست که کارشون مخالفت و انتقاده وگرنه چلسی فن ها عاشقش هستند. لباساش توی چند سالی که به چلسی اومده بیشتر از بقیه بازیکنا فروش داشته. تاثیر خودش هم میذاره همیشه و تلاشش رو میکنه که همین مهمه و ارزش داره.
وقتی جان تری چند روز پیش گفت نمیرم تیم ملی ، به نظر من انگلیس بهتریم مدافعش رو از دست داد ( البته از سال پیش از دست داد ولی برای جام جهانی میگم . ) با این حال شانس انگلیس رو چقدر میدونی ؟
انگلیس امسال هیچ شانسی نداره ! مربی خیلی زپرتی هم داره. سال 2006 که بکهام و لمپارد و جرارد و کول و تری و رونی همه جوون و روی اوج بودن نتونستیم به جایی برسیم چه برسه به الان. تازه جان تری که امسال بهترین مدافع لیگ برتر بوده نبودش به ضرر انگلیس و اتحادیه هست وگرنه تری توی باشگاهش که عالیه و چیزی واسه از دست دادن نداره. اتحادیه باید برای برگردوندنش به غلط کردن بیفته :4: بودن تری با تجربه توی این تیم جوون و کم تجربه تر و همچنین زوج شدنش با کیهیل که همم خوب میشناسن به نفع انگلیسه
آرژانتین با وجود اینکه تا نیمه نهایی خیلی کارش راحت هست ، تا کجا میتونه بالا بره ؟
آرژانتین ؟ ایران حذفش میکنه :4: آرژانتین از نظر حمله بهترین تیم حال حاضر جام جهانی هست اما واقعاً دفاع و دروازه بان خوبی نداره. غیر از زابالتا مثلاً دیگه کسی رو نداره. در عوض تیم هایی مثل آلمان و اسپانیا و مخصوصاً برزیل توی تمام پست ها آماده هستند.
قهرمان جام جهانی و فینالیست هارو کیا میدونی ؟
قهرمان رو برزیل میدونم با این بازی هم که مقابل اسپانیا کرد همه چیز رو مشخص میکنه که بهترین تیم و مدعی اصلیه. فینالیست هم فکر کنم آلمان باشه
چرا با وجود اینکه تو سایت WhoScored ریتینگ مسی از رونالدو بیشتر بوده ، ولی بازم کلی ازش انتقاد میشه ؟
من کلاً اعتقادی به ریتینگ و این چیزا ندارم. چیزی که مشخصه توی زمین معلوم میشه. انتقاد و اینها هم همیشه هست و بخش جدا ناپذیر فوتباله.
کلا بارسا اگه گل بخوره همه میپرن به دفاع و وقتی گل کم بزنه میپرن به مهاجماش . با وجود اینکه فقط اتلتیکو کمتر گل خورده ازش و بهترین تفاضل رو داره . چرا انقدر تحت فشار هست بارسا ؟ به نظرت سطح انتظار ها انقدر بالا رفته که همش بهش گیر میدن ؟
ببین آخه بارسای الان رو با بارسای پپ مقایسه میکنند و بارسا هم همیشه تیمی بوده که ادعا میکنه بازیکن از لاماسیا میاره و نیازی به تیم های دیگه نداره اما نیمار رو میخره گرون قیمت تازه بعداً گندش در میاد که چقدر پول هنگفتی داده بودن بابتش بد تازه با این خرج ها هم بازم بد بازی میکنه و نیمار هم که اندازه خرجی که کردن نتیجه نداده. مقایسه این تیم که بازیکن بیشتر داره با تیم پپ و مقایسه نتایجشون بارسا و مارتینز رو تحت فشار میذاره. حالا بارسا توی چمپیونز لیگ میتونه یا فشار روی خودش رو افزایش بده ( با شکست از سیتی ) یا با رفتن به مرحله های بعدی چمپیونز لیگ و موفقیت این فشار رو کم کنه.
واقعا خرید بیل ضروری بود برای رئال ؟ با وجود بازیکنی مثل خسه ؟
رئال کلاً اعتقادی بع ضرورت بازیکن توی پست مختلف نداره فقط میخره :4: مثلاً میبینه نیاز به مدافع داره اما به جاش بهترین پاسور تیمش رو میده آرسنال باهاش 100 میلیون یه بازیکن دیگه میخره. یعنی کار مثبتی انجام نگرفته. یا حتی خود بارسا ! به نیمار احتیاجی نداشت عوضش به دروازه بان و مدافع خوب احتیاج داشت که نگرفت.
چرا مهاجما وقتی تو تیم های دیگه هستن همینطوری گل میزنن و وقتی میان چلسی کم فروغ میشن ؟ شاید مردم انتظار دارن همه مثل دروگبا باشن ؟!
این اتفاق فقط سر شفچنکو و تورس اومد. مهاجمین آماده و اسم و رسم دار نتونستن خوب نتیجه بدن واسه چلسی اما کسایی مثل آنلکا ! آنلکا تموم شده بود و توی بولتون بازی میکرد اما چلسی خریدش و حتی 2008 بود فکر کنم بالا تر از رونالدو شد آقای گل لیگ ! یا سالامون کالو هم ارزون و بازیکن معمولی بود اما خوب توی لیگ گل میزد واسه چلسی. کلاً مهاجمای شوت زن و هیکلی مثل دروگبا بیشتر از مهاجمای ریز و تکنیکی تر مثل تورس و کرسپو و ... جواب میدن واسه چلسی
بایرن امسال باز سه گانه میبره ؟
سه گانه رو فکر نکنم اما لیگ رو که میبره. جام حذفی هم میبره احتمالاً چون با داغون کردن دورتمند بازم آلمان تبدیل به یک قطب بزرگ شد فقط.
فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد .
بازم بیا
خوشحال شدم :4:
منم همینطور :4:
فعلا
بای
S.H.A.Y.A.N
02-06-2014, 07:42 PM
سلامی دوباره خدمت پژمان جان ... :4:
سری بعدی سوالات رو میپرسم :
1 - به نظرت عجیب نیست که چلسی و رئال مادرید تا الان تو لیگ قهرمانان به هم نخوردند !؟ اگه امسال به هم بخورن کدوم تیم شانس بیشتری برای پیروزی داره ؟
2 - به نظرت مورینیو بیش از حد به مسائل داوری نمیپردازه ؟
3 - چرا یه سری برای اینکه توانایی های فنی گواردیولا رو زیر سوال ببرن میگن همیشه میره تو تیم های آماده و در اوج ؟ خودت گواردیولا رو تا چه اندازه قبول داری ؟
4 - چرا داوید لوییز رو به ما نمیدید ؟ :4:
5 - به نظرت اینکه میگن درخشش مسی بخاطر ژاوی و اینیستاست احمقانه نیست ؟ خیلی راحت میشه ثابت کرد که این حرف مضحک هست . کلا نظرت در این مورد چیه ؟
6 - به نظرت نیمار میتونه در آینده راه دیگر بازیکنان بزرگ برزیلی رو ادامه بده ؟ توپ طلا رو میتونه بگیره یا نه ؟
7 - لیگ اروپای امسال رو کدوم تیم میبره ؟ شانس تیم های اسپانیایی مثل والنسیا , سویا و بتیس رو چقدر میدونی ؟
8 - قبل از 2009 چه حسی نسبت به بارسا داشتی ؟ اون زمان هم اینقدر از بارسا بدت میومد یا نه ؟
9 - قهرمان لیگ های اروپایی رو در این فصل بگو .
10 - سبک هجومی رو بیشتر قبول داری یا دفاعی ؟ بهترین تیم های حال حاضر تو هر سبک کدوما هستند ؟
11 - نظرت در مورد خیانت در فوتبال چی هست ؟ مثلا کار فیگو رو تایید میکنی که بخاطر پول بیشتر حاضر شد به تیم رقیب بپیونده ؟
12 - ریشه دار بودن تیم یعنی چی ؟ منظور تاریخ تاسیس هست یا افتخارات یا ... ؟
13 - امسال منچستر سیتی میتونه رکورد 103 گل چلسی در فصل 2009/10 رو بشکنه ؟
14 - رنگ آبی رو کلا دوست داری ؟ یعنی این رنگ روی علاقت به چلسی تاثیر داشته یا نه ؟
15 - عملکرد زلاتان تو اون 1 فصلی که در بارسا حضور داشت رو چطور میبینی ؟
16 - در مورد جان فرانکو زولا چی میدونی ؟ بازیهاش رو دیدی ؟ در کل سبک بازیش چطور بود ؟
17 - نظرت در مورد ریوالدوی بزرگ چیه ؟
18 - به نظرت چرا آمار گلزنی مسی و رونالدو تو چند هفته اخیر پایین اومده ؟
19 - عنوان های کفش طلا و بازیکن سال اروپا و توپ طلای سال بعد برای کدوم بازیکن خواهد بود ؟
20 بعنوان سوال آخر نتایج مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان رو پیشبینی کن ( نتیجه مجموع رفت و برگشت رو بگو ) :
بارسلونا - منچستر سیتی
منچستر یونایتد - المپیاکوس
اتلتیکو مادرید - میلان
پاری سن ژرمن - بایرلورکوزن
چلسی - گالاتاسرای
رئال مادرید - شالکه
دورتموند - زنیت
بایرن مونیخ - آرسنال
تمام ... :4:
The Shadow
02-06-2014, 11:47 PM
سوالای S.H.A.Y.A.N (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلامی دوباره خدمت پژمان جان ... :4:
سلام جیگر :4:
سری بعدی سوالات رو میپرسم :
1 - به نظرت عجیب نیست که چلسی و رئال مادرید تا الان تو لیگ قهرمانان به هم نخوردند !؟ اگه امسال به هم بخورن کدوم تیم شانس بیشتری برای پیروزی داره ؟
همیشه رئال یا به لیون خورده یا به یه تیم آلمانی ! بعد میگن چرا قهرمان نشدیم :4: اصلاً به انگلیسی ها نیفتادن. درسته رئال پر مهره تره اما بازم گفته بودم، ما مورینیو داریم که از همه مهره ها مهم تره. به رئال اتفاقاً دوست دارم بخوریم مطمئنم با این خطر میانی و دفاعی آماده و قوی این روز های ما خیلی اذیت بشن. ما الان تیم آماده ای داریم، شکست منچستر سیتی اونم توی اتحاد نشون داد که چقدر آماده هستیم. من سیتی آماده ترین تیم اروپا بود و رکورد بزرگی هم داشت، 161 بازی توی خونه نباخته بود که سلطان رکورد ها رکوردشون رو شکست. بازی با رئالم میتونیم پیروز بشیم
2 - به نظرت مورینیو بیش از حد به مسائل داوری نمیپردازه ؟
مدلشه :4: مورینیو خیلی صحنه ها که تابلوئه خطا هست و منم به عنوان چلسی فن قبول دارم به اندازه ی موقعی که واقعاً ناداوری میشه اعتراض میکنه :4: توی همین بازی با من سیتی اتفاقاً یه خطا بود ایوانویچ بعد گلش مرتکب شد که زرد گرفت و درست بود اما مورینیو اعتراض کرد.
3 - چرا یه سری برای اینکه توانایی های فنی گواردیولا رو زیر سوال ببرن میگن همیشه میره تو تیم های آماده و در اوج ؟ خودت گواردیولا رو تا چه اندازه قبول داری ؟
دروغ نگم منم مثل همون دوستان ! :4: ببین مثلاً مورینیو امتحان خودش رو پس داده. پورتو، چلسی کم فروغ، اینتر کم ستاره رو به قدرت عجیبی رسوند و توی اونها موفق بود. اما گواردیولا توی بارسا فقط درس پس داد که اونم معتقدم اگه سال 2009 پنالتی های چلسی گرفته میشد و لمپارد هم که استاد پنالتیه دروازه بانتون هم که آش دهن سوزی نیست :4: اگه اون بازی رو چلسی با 4-5 تا گل میبرد که خارج از منطق هم نبود، شاید پپ جوان اصلاً اخراج میشد و به بزرگی الان نمیشد. حالا هم که تیم قهرمان سه گانه هاینکس رو تحویل گرفته و کار بزرگی نکرده اکه حتی قهرمان شه. مورینیو اون اینتری که شده بود تیم درجه چندم ایتالیا گرفت و تمام بازیکناش رو فوق ستاره کرد و با اقتدار هم قهرمان شد. این مهمه
4 - چرا داوید لوییز رو به ما نمیدید ؟ :4:
ما بخوایم هم خودش نمیخواد :4: دیروزم باز مصاحبه کرد و آب پاکی رو روی دست ما و شما ریخت. " من عاشق چلسی هستم، من عاشق فوتبال هستم !!! " هیچ تیم عاقلی هم نمیاد بازیکنی که توی دو پست دفاع و هافبک دفاعی یکی از بهترین هاست رو از دست بده. لوئیز خیلی متعصبه :8: هیچ وقت ما چلسی فن ها یادمون نمیره چلسی وقتی از کورنتیاس برزیل باخت توی فینال لیگ قهرمانان جهان، فقط داوید بود که مثل ابر بهار گریه میکرد.
5 - به نظرت اینکه میگن درخشش مسی بخاطر ژاوی و اینیستاست احمقانه نیست ؟ خیلی راحت میشه ثابت کرد که این حرف مضحک هست . کلا نظرت در این مورد چیه ؟
ببین مسی متاسفانه ایراد هایی که بهش میگیرن سندش موجوده اما رونالدو نه ! مسی توی آرژانتین پر مهره تر از پرتقال، اصلاً اون مسی باشگاهش نیست اما رونالدو چه توی منچستر چه توی پرتقال کم مهره و چه توی رئال، همیشه رونالدو بوده و مرد اول تیمهاش. پرتقال رو رونالدو به جام جهانی اورد و موفقیت های سال های اخیر پرتقال و بازی های خوبش رو مدیون رونالدو هست اما آرژانتین موفقیتی با مسی نداشته و مرد اولش نبوده.
6 - به نظرت نیمار میتونه در آینده راه دیگر بازیکنان بزرگ برزیلی رو ادامه بده ؟ توپ طلا رو میتونه بگیره یا نه ؟
چیزی که مشخصه اینه که توانایی و پتانسلش رو داره نیمار. این جام جهانی خیلی چیز ها رو مشخص میکنه. نیمار میتونه باعث بشه تیم کشورش توی کشور خودشون قهرمان جهان بشه و اگه خودش رو خوب نشون بده میتونه خودش رو واسه گرفتن توپ طلا در سال های بعد ضمانت کنه.
7 - لیگ اروپای امسال رو کدوم تیم میبره ؟ شانس تیم های اسپانیایی مثل والنسیا , سویا و بتیس رو چقدر میدونی ؟
لیگ اروپا اتفاق های جالبی توش میفته همیشه. اون سال که یونایتد و سیتی توش بودن همه گفتن یکی از این دوتا قهرمان میشه. بالاخره بازیکناشون یه سر و گردن از بقیه تیم ها بهتر بود اما فکر کنم اتلتیکو مادرید قهرمان شد اون سال. حالا هم روی کاغذ شانس یوونتوس و ناپولی بیشتره اما باید دید چه تیمی قهرمان میشه. اتلتیکو مادریدی هم که موفقیت هایی توی لیگ اروپا کسب کرد به قدرت الانش نبود واسه همین والنسیا و سویا و بتیس هم میتونن راهی که اتلتیکو رفت رو طی کنند.
8 - قبل از 2009 چه حسی نسبت به بارسا داشتی ؟ اون زمان هم اینقدر از بارسا بدت میومد یا نه ؟
ارسلان هم پرسید این سوالو که به اونم گفتم خیر. حضور شخصیت فوتبالی و اخلاقی بزرگی مثل رونالدینیو توی تیمتون بود. دشمن اصلی خودتون توی ورزشگاه خودشون تماشاگرا برای این بازیکن بزرگ بلند میشدن و دست میزدن ! معلومه هر انسانی که به فوتبال علاقه منده نمیتونه از رونالدینیو بدش بیاد. اون زمان ناداوری و تمارض و ... هم شکل نمیگرفت :4:
9 - قهرمان لیگ های اروپایی رو در این فصل بگو .
انگلیس: چلسی | اسپانیا: رئال | آلمان: بایرن | هلند: ویتسه آرنهام :4: | ایتالیا: یووه
10 - سبک هجومی رو بیشتر قبول داری یا دفاعی ؟ بهترین تیم های حال حاضر تو هر سبک کدوما هستند ؟
من وجدانن دوستانم هم توی دنیای واقعی منظورمه، میدونن عاشق سبک دفاعی و سبکهای مورینیو هستم یعنی دفاع الویت بعد حمله و ضد حمله. در حال حاضر بهترین تیمهای دفاعی همین چلسی هست که کمترین گل رو توی انگلیس خورده و رم که کلاً کم تر از هر تیمی توی اروپا گل خورده. حمله هم رئال و بارسا و بایرن و من سیتی. طبق آمار گل خورده و گل زده مشخصه بهترین تیم دفاعی و حمله کدوما هستند.
11 - نظرت در مورد خیانت در فوتبال چی هست ؟ مثلا کار فیگو رو تایید میکنی که بخاطر پول بیشتر حاضر شد به تیم رقیب بپیونده ؟
ببین چیزی که مشخصه اینه که باشگاه فراتر از بازیکنه. اینکه بازیکنی به تیم رقیب میره یا از تیم خودش میره دلیلش اینه که از شرایطش راضی نیست. مثلاً ماتا رفت منچستر چون از نیمکت نشین بودن راضی نبود. تورس اومد چلسی چون دید چلسی تیم آماده تر و قدرتمند تری نسبت به لیورپول هست. فن پرسی اومد یونایتد چون دید آرسنال بوی قهرمانی و جام نمیده و ... . اینکه بخواد طرفداری تلاش های بازیکنی که مثل بت میپرستیدنش یه زمانی رو واسه رفتنش نا دیده بگیرن و فوحش و نا سزا بهش بدن این کار اشتباه تریه به نظرم. فوتبالم یک اقتصاد بزرگ هست و این وسط بعضی ها سود میکنند بعضی ها ضرر اما در نهایت باشگاه میمونه.
12 - ریشه دار بودن تیم یعنی چی ؟ منظور تاریخ تاسیس هست یا افتخارات یا ... ؟
ریشه دار بودن اینطور که همه معنی میکنند دوران اوج طولانی محسوب میشه. تیم هایی مثل بارسا رئال لیورپول بایرن منچستر یونایتد و ... که از خیلی سال ها پیش همیشه جز بهترین ها بودن اینا رو میگن ریشه دار. اما باشگاهی که هیچ ستاره و هیچ افتخاری نداشته و به یکباره با پول قدرتمند شده رو میگن بی ریشه. من چلسی رو هم تیم ریشه داری میدونم برعکس بقیه که انتقاد میکنند. چلسی قبل از آبراموویچ تری و لمپارد رو داشته. رود گولیت، مارسل دسایی، دنیس وایز، جیانفرانکو زولا، ایدور گودیانسن، جیمی فلوید هسلبنک، جیانلوکا ویالی، توره آندره فلو، گاس پویت، فرانک لیبوف، سلستین بابایارو و ... رو داشته ! خودت میدونی همشون بازیکنای بزرگ باشگاه و کشورشون بودن. حتی چلسی 1998 جام اروپایی هم گرفته بوده. سـ ـوپر کاپ رو قهرمان شده بوده اونم با شکست رئال مادرید با همه ستارگانش مثل رائول، کارلوس، فرناندو هییرو، سیدورف، مورینتس و ... اما تیمی مثل من سیتی میبینی که افتخار اروپایی نداشته ستاره های نامی در حد این همه ستاره چلسی هم نداشته.
13 - امسال منچستر سیتی میتونه رکورد 103 گل چلسی در فصل 2009/10 رو بشکنه ؟
بعید میدونم :4: الان من سیتی 4-5 تا گل میزنه نهایتاً اما اگه یادت باشه چلسی آنجلوتی بازی هارو 8-0 یا 8-1 یا 6-0 و ... میبرد. نمیدونم اما فکر میکنم با بازیهای خارج از خانه سختی که واسش باقی مونده نتونه رکورد چلسی رو بزنه
14 - رنگ آبی رو کلا دوست داری ؟ یعنی این رنگ روی علاقت به چلسی تاثیر داشته یا نه ؟
نه برعکس چلسی روی علاقم به رنگ آبی تاثیر داشته :4:
15 - عملکرد زلاتان تو اون 1 فصلی که در بارسا حضور داشت رو چطور میبینی ؟
ببین اون سال خوب بود حتی گل ارزشمندی هم به رئال زد و گل های زیبا و تاثیر گذار دیگری هم زد حتی یادمه ضربه ایستگاهی هاش هم. اما چیزی که مشخصه اینه که وقتی گل ها و عملکرد زلاتان رو در آژاکس و اینتر و میلان و یووه مقایسه میکنی با عملکردش توی بارسا میبینی واقعاً توی اون یک فصل هیچ کاری نکرد در عوض اینتر میلان سود کرد و با انتقال اتوئو به تیمش برد کرد. اینهمه پول به جیب زدن و تازه اتوئو مورینیو هم با میلیتو یه تنه اینتر رو قهرمان 3 گانه کرد ( اسنایدر هم بی تاثیر نبود )
16 - در مورد جان فرانکو زولا چی میدونی ؟ بازیهاش رو دیدی ؟ در کل سبک بازیش چطور بود ؟
آره. خوب قدیم خیلی ازش بازی ندیده بودم چون به زمان چلسی فن شدن من وصال نمیداد و زیاد از اون زمانش یادم نیست اما این چندین ساله که اینترنت دارم و وبگردی میکنم و ... به اندازه کافی ازش بازی با لباس چلسی و ویدئو دیدم. زولا یکی از بهترین خارجی های تاریخ لیگ برتر بوده و همه هم قبول دارن این حرف رو. زولا تکنیک خیلی بالایی داشته ودر سبک بازیکن با تکنیک فوتبال مدرن یکی از پرچمداران هست. بازیکن ریز نقش اما تاثیر گذار. ایتالیا خیلی پر مهره بود زمان زولا وگرنه به چیزی که واقعاً استحقاقش رو داشت میتونست برسه.
17 - نظرت در مورد ریوالدوی بزرگ چیه ؟ ریوالدو سلطان قیچی برگردون :4: خیلی بازیکن با تکنیک و کاملی بود تنها چیزی هم که ازش خوب به یاد دارم اینه که فقط بلد بود سـ ـوپر گل بزنه. واقعاً برزیل 2002 عجب تیمی بود. هرکی قبول نداره بهترین تیم تاریخ بودن خیلی نامردی کرده :4:
18 - به نظرت چرا آمار گلزنی مسی و رونالدو تو چند هفته اخیر پایین اومده ؟
نمیدونم والا در جریان وضعیت بازی های تیم رئال و بارسا و گلزنی این دو نبودم. فکر کنم به خاطر فشردگی بازی ها بوده توی کوپا دل ری و لیگ که بازیکنا خسته هستند یکم
19 - عنوان های کفش طلا و بازیکن سال اروپا و توپ طلای سال بعد برای کدوم بازیکن خواهد بود ؟
تعصبی بگم ؟ :4: توپ طلا رو دوست دارم حداقل اگه نمیبره ادن هازارد اما توی لیست 3 نفر آخرش باشه. بازیکن سال اروپا هم بازم دوست دارم چلسی توی چمپیونز لیگ موفق بشه تا ادن هازارد بگیره. کفش طلا هم که شوخی نیست، میرسه به رونالدو باز :4:
20 بعنوان سوال آخر نتایج مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان رو پیشبینی کن ( نتیجه مجموع رفت و برگشت رو بگو ) :
بارسلونا - منچستر سیتی
متاسفانه به دلم افتاده من سیتی امسال سال خوبی داره و بارسا رو شکست میده در مجموع 3-2 میره مرحله بعد
منچستر یونایتد - المپیاکوس
یونایتد 5-1 میره مرحله بعد
اتلتیکو مادرید - میلان
اتلتیکو 3-1 میره مرحله بعد
پاری سن ژرمن - بایرلورکوزن
پی اس جی 3-0 میره مرحله بعد
چلسی - گالاتاسرای
چلسی هم در مجموع با نتیجه 2-1 میره مرحله بعد
رئال مادرید - شالکه
رئال در مجموع 6-1 میره مرحله بعد
دورتموند - زنیت
دورتمند در مجموع 3-1 میره مرحله بعد
بایرن مونیخ - آرسنال
این بازی هم ایشالا اینبار حق به حق دار یعنی آرسنال برسه چون پارسال شایسته تر بود حالا امسال انتقام میگیره و 4-3 میره مرحله بعد
تمام ... :4:
مرسی :4:
Dash.Ali
02-07-2014, 12:04 PM
خوب با اجازه دوستان لازم دونستم یه نکته ای رو یاداوری کنم اونم اینکه امروز جمعه روز آخر حضور پژمان جان تو شب شیشه ای هست :ی
سوالاتتون رو دیگه حتما امروز بپرسید که پژمان هم ایشالا نهایت تا فردا جواب بده و از فردا با مهمون جدید در خدمتتون باشیم :ی
Dash.Ali
02-07-2014, 06:51 PM
خوب دوستان عزیز با تشکر از همه عزیزان که شرکت کردن و به این تاپیک اومدن
شب شیشه ای ادمین عزیز بعد از یه هفته به پایان رسید به امید موفقیت های روز افسون :ی در آینده برای پژمان عزیز
از فردا با شب شیشه ای با حضور مدیر رسلینگ علی اسکوفیلد در خدمتتون هستیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.