توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ḠÅℳIℕḠ ḺЇℱℰ
DEAD MAN
02-02-2014, 03:11 PM
به نام خدا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
با سلام خدمت تمام کاربران محترم انجمن iWE
ḠÅℳIℕḠ ḺЇℱℰ تاپیکی هست که هر چیزی مربوط به گیم توش پیـــدا می شه و تقـریباً مثل تاپیک کافی شاپ خودمونه ولی با تـِـم گیم .
یعنی دوستان بحثـــی راجع به بازی های رایانه ای داشتــن که دوست دارن بقــــیه هم این بحث رو ببینن تو این تاپیـک ارسال می کنند .
فقط دوستان دقت داشته باشید که عکس های حجیم رو به صورت پیش نمایش ارسال کنید و از توهین به نظرات همدیگه خودداری کنید .
امیدوارم مثل تاپیک های اسرار ، کافی شاپ و ~¤§¦ Football ¦§¤~ از این تاپیک هم استقبال خوبی صورت بگیره .
I Am A GAMER
Not Because I Have No Life
But Because I Choose To Have Many
The Fury
02-02-2014, 03:19 PM
یکی از بازی های که هیچوقت فراموش نمیشود :heart_mini:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
DEAD MAN
02-02-2014, 03:23 PM
یکی از بازی های که هیچوقت فراموش نمیشود :heart_mini:
یعنی نمیشه عکسی از این بازی ببینی و تم زیبای اصلی بازی رو یادت نیاد . این اثر که توسط آقای
یوزو کوشیرو (Yuzo Koshiro) ساخته شده جزو محبـــوب ترین و ماندگار ترین Soundtrack های بازی های
رایانه ای به حساب میاد . تمام قطعات موسیقی شماره های 1 تا 3 ی این بازی رو که مجموعاً 63 قطعه
میشن رو کوشیرو ساخته .
دانلود این قطعه با کیفیت 320 و حجم 5 مگ :
ÐЇℜ€℃✝ Ð☮₩ℵℒ☮ÅÐ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 3)
Dash.Ali
02-02-2014, 03:37 PM
بازم یه خاطره :ی
فوتبال 99 یکی از بخش های مهم تو زندگی بچه های دهه 60 و 70 به حساب میاد
من با 22 سال سن و داییم با 32 سال سن هنوزم بازی میکنیم آخرین بار هم هفته پیش پنجشنبه تولد داداشم بود واقعا هیجانش و لذتش واس من یکی که از همه بازیهای امروزی بیشتره
شما هم خاطره دارید؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دو بار بالا دو بار پایین چپ راست چپ راست ضربدر دایره :ی
shahramwalker
02-02-2014, 03:43 PM
عجب بازی های بود بعضی وقت ها یکی رو میخریدی بیشتراز 50 تا بازی داخلش بود
نه کرک میخواست نه سی دی بود که خراب بشه تازه جلدشم باز میشد
سـ.ـوپر ماریو محبوب ترین بازی میکرو بود
DEAD MAN
02-02-2014, 04:43 PM
این شخصی که تو تصویر زیر مشاهده می کنید Stan Lee یکی از بزرگترین نویسنده های کتاب های کمیک هست که
برای شرکت مارول کار می کنه . این بنده خدا خیلی از کاراکتر های کمیک های مارول مثل اسپایدر من رو خلق کرده .
طی پروژه ی تبلیغاتی بازی اینجاستیس استن لی خیلی با شرکت دی سی و وارنر براس
همکاری کرد . بعد از عرضه شدن بازی این عکس رو روی پیج فیسش به اشتراک گذاشت :
Hunter Man
02-02-2014, 06:06 PM
این فردی که در تصویر فوق می بینید « تام کــلـنـسـی » نویسنده ی مشهور عناوینی چون Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, Hawk و بازی جدید The Division است.
تام کلنسی در 1 اکتبر 2013 چشمان خویش را آرام فرو بست و آخرین لبخند را به این جهان هستی نثار کرد.
" روحش شاد "
The Enforcer
02-02-2014, 06:58 PM
من هیچوقت عشق گیم نبودم ، الآنم نیستم
وقتی 6-7 سالم بود یه فامیلی داشتیم آتاری داشت به همراه خیلی از بازی های عتیقه
الآن خیلی از بازی های آتاری رو تو پی سی دارم و گاهی بازی هم می کنم :4:
مثلا دو تا از ساده ترین بازی ها:
Outlaw
کل فضای بازی همین تصویره .
:4:
و همچنین ....
Pac Man
واقعا کسی هست اینو نشناسه ؟ فوق العادس :8:
Вαңгαмi
02-03-2014, 11:48 AM
از این سایت میتونید بازی را دانلود کنید ، همه ی بازی های سگارو
من الان عشقم یعنی شورش در شهر 1 را دانلود کردم به خدا عشقه ، عشق
Hunter Man
02-04-2014, 10:47 AM
درود
قرار شد که تصاویر خنده دار دنیای بازی در این تاپیک قرار بگیره!! و اینکه امیدوارم از تصاویر خوشتون بیاد.
----------------------------
« ترجمه متن »
سخنی به یاد ماندنی از جان مارســتـون
من فقط می دونم که در درگیری با خانم ها دو راه وجود دارد که هیچ کدوم از آنها حواب نمی ده!!
Вαңгαмi
02-04-2014, 10:57 AM
یادی هم از بازی بکنیم ، الان بعد از مدت ها دوباره نصبش کردم و دارم بازی میکنم
یادش بخیر ، چه خاطراتی داشتیم با این
ورژن های 2 و 3 و 4 و 5 این بازی خوب نیست ولی ورژن اول ( 1 ) عشق است
RezaBisMark
02-05-2014, 12:38 PM
کل شخصیت های میکرو و آتاری و ps1 و ps2 و ps3 و xbox یه طرف،
این یه طرف :
Ezio Auditore da Firenze :X
Hunter Man
02-05-2014, 06:43 PM
این هم تصویری از بتلفیلد که چه چیزی بود و چه چیزی شد...
Hunter Man
02-07-2014, 05:25 PM
خاطرات GTA :504:
Black Hawk
02-09-2014, 12:28 AM
خوشبختانه کار من با گیم عجین شده و همیشه از نعمت گیم برخوردار هستم.تو این انجمنم چند وقتیه عضو هستم ولی این اولین پستمه و خوشحالم بغیر از فروم های تخصصی گیم،اینجا هم گیمر داریم. با عکسها هم حال کردیم و یاد گذشته افتادیم....بسیار عالی و ممنون.
امیدوارم بتونم به پیشرفت اطلاعات تو زمینه گیم و اینجور موارد کمکی بکنم.
Hunter Man
02-15-2014, 11:04 AM
درود بر دوستان
باز هم یک بازی خاطره انگیز و نوستالژیک:61:
اینبار می خوام که خاطرات شیرین ماریو یا قارچ خور رو با استفاده تصاویر زیر براتون تداعی کنم!
وای که چه حالی می داد!! چه شب هایی که تا صبح بیدار می موندیم تا رکورد بهتر و بیشتری بزنیم .
شما را نمیدونم ولی من که خاطرات زیادی با **** ماریو و میکرو و ... داشتم .
Ali.kaka
02-15-2014, 01:26 PM
به یاد بازی Harvest Moon:Back to Nature ps1
بازی در مورد پسر بچه ای بود که یه مزرعه رو باید سر و سامون میداد و ازدواج میکرد و بچه دار میشد و خلاصه مزرعه رو گسترش میداد
میشه گفت یکی از بهترین بازی های عمرم بود که با لذت انجام میدادم
یادمه بعضی از ایتم ها رو با سی دی گیم شارک انجام میدادم و باز میکردم هر چند بیشتر مواقع قفل میشد بازی!
یاد فستیوال های مختلفی که در این بازی بود بخیر!
من فکر میکردم این پسر بچه اخرش میره شهر(از چند جا خونده م)ولی با اینکه 2 سال این بازی رو انجام دادم و شب و روز واسم نذاشته بود اخرم شهری در کار نبود و همچنان ادامه داشت :دی
نسخه ps2 رو هم گیر اوردم ولی هیچوقت مث نسخه ps1 نبود
آرزوش به دلم میمونه که یه نسخه پیشرفته با جزئیات فراوون ازش واسه پی سی بیاد ولی خب هر چی میاد واسه کنسول نیتندو هست :دی
Blood Raven
02-15-2014, 05:28 PM
PS4 در کنار Xbox One، البته تا الآن Xbox One رو بیشتر می پسندم بعد ببینم چی می شه؟ Titanfall تو حلق همه ی سونی فن ها :4:
Black Hawk
02-18-2014, 12:09 AM
ps4 در کنار xbox one، البته تا الآن xbox one رو بیشتر می پسندم بعد ببینم چی می شه؟ titanfall تو حلق همه ی سونی فن ها :4:
نوش جونت داداش. فقط اسراف نکن... Lolllll
مم که شخصا تا زمانی که کنسولا هک نشن و کاملا هم دیباگ نشن عمرا برم سمتشون. مجله هم نمیخره که حداقل باهاشون بازی کنیم.
DEAD MAN
03-13-2014, 11:16 PM
واقعاً دست تیم سازنده ی عناوین آرکام درد نکنه که یه همچین شخصیت فوق العاده ای رو به دنیای گیم تحویل دادن . بین سازندگان بازی 2 نفر بیشتر از همه تو زیبا تر جلوه دادن این شخصیت نقش داشتن : یکی Paul Dini نویسنده ی دو قسمت اول آرکام که متاسفانه دیگه از تیم سازنده جدا شده و بعدی مارک همیل صدا گزار این شخصیت در دو بازی اول . چون دیگه این شخصیت رو تو بازی شوالیه ی آرکام نخواهیم دید بنده به عنوان یادبود چند تا از نقل قول هاش رو تو این 3 عنوان براتون انتخاب کردم :
Batman: Arkham Asylum
"Welcome to the madhouse, Batman! I set a trap and you sprang it gloriously! Now let's get this party started"
"Plans, plans, plans. They always have their plans. But the problem with their plan... is that when you take an insane person to the asylum, you're just taking him home - the very place he "knows best
"?Croc, old boy! Is that you"
"!C'mon, Bats, get crazy. It's the only way to beat me"
"Joker here! I'd just like to remind all our inmates that here in Joker Asylum we only abide by one rule! Punishment for breaking that rule is death. No buts, ifs or ands! But you want to know !what's the best thing about this rule? It's a secret! Ha ha"
Batman: Arkham City
"Twinkle, twinkle, little bat. Watch me kill your favorite cat."
"It's ok to die, Bats, I'll be here to protect Gotham! I'll do a real good job."
"Get out of the way, Bats! I've got a date with immortality!"
"...That actually is... [coughs] pretty funny"
Batman: Arkham Origins
"Ding dong! The bat is dead! Which old bat? The damn old bat! Ding dong, the damned old bat is dead!"
"I present to you: the death of the Batman!"
"If you actually let me finish a sentence, you might learn something! You might learn we're not so different. You might even learn something about yourself."
"Jingle bells, Batman smells, Gotham's quite a mess! Blackgate's mine and you're out of time, which means you'll soon be dead!"
"Come on, baby! Beat me 'til your knuckles bleed... And why quit there? You know there's only one way to stop me."
DEAD MAN
03-16-2014, 10:06 PM
The Buzzards
03-16-2014, 11:17 PM
3535
3536
بازیای خاطره انگیزه سگا ، هنوز که هنوزه سگا رو دارم
El Niño
04-04-2014, 10:58 AM
Hunter Man
04-07-2014, 06:11 PM
باخبر شدیم که آقای شروین استاد زاده از منتقدین و نویسندگان باسابقه نشریه دنیای بازی دار فانی را وداع گفتند. آن مرحوم 39 سال سن داشت و دکترای کامپیوتر و یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه اسلامی واحد علوم و تحقیقات بود. چندی پیش نیز به عنوان عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی های رایانه ای منصوب شد اما در تاریخ سیزدهم فروردین بر اثر ایست قلبی آخرین لبخند را نثار این جهان کرد. مراسم تدفین ایشان دیروز ساعت 16 در شهرستان بابل در آرامستان معتمدی برگزار شد.
شروین جان روحت شاد و یادت گرامی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Hunter Man
06-02-2014, 02:03 PM
سلام
امروز براتون یه سری عکسهای خنده دار جدید رو میزارم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(1).jpg
ترجمه متن :
از چپ / شخصیت اول : من یک قاتل [کشنده] قهار هستم .
شخصیت دوم : برو به جهنم ! من یک کشنده واقعی هستم .
شخصیت سوم : ببند در جهنم رو ! من خودم یک قاتل حقیقی هستم .
سایپای ایران : فقط هرسه تاتون خفه شید .
فعلا...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.