PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ×نظر چاوو گوئررو در مورد راک و جان سينا + تگ تيم شدن باتيستا با ري ميستريو , ... ×

King MahDi
02-02-2014, 03:21 PM
×نظر چاوو گوئررو در مورد راک و جان سينا ×

استار قبلي wwe و کشتي گير حال حاضر TNA ، چاوو گوئررو به تازگي در برنامه زنده تلويزيوني حاضر شد .

او در اين برنامه در مورد راک و جان سينا صحبت هايي را انجام داد که در زير مي خوانيد :

: The Rock

" اين مرد ، يک مرد خوبي است . من دوستش دارم . نه تنها در رينگ حتي در بازيگري . او واقعا خودش را به يک مرد

تاثير گذار تبديل کرده است . پس قطعا او مورد اطمينان است . "

: John Cena

" بگوييد آنچه را که شما درباره ي او مي خواهيد ولي من او را دوست ندارم . به من اعتقاد داشته باشيد . اما او

يک مرد خوبي است . او خيلي خونسرد است و شما مي توانيد آنرا در چهره اش حس کنيد . او خيلي سخت

کار ميکند و او واقعا به طرفدارانش علاقه دارد . "

× تگ تيم شدن باتيستا با ري ميستريو ×

در لايو ايونت wwe به تاريخ 16 فوريه که در شهر لاس وگاس برگزار خواهد شد ، مسابقه بين باتيستا

و ري ميستريو در برابر گروه شيلد به ثبت رسيده . همچنين در مين اونت اين شب نيز در يک مسابقه ـي

Steel Cage مچ رندي اورتن به مصاف جان سينا خواهد رفت .

× کاور DVD رويال رامبل ×

ديروز کاور DVD پي پر ويو رويال رامبل براي تماشاگران منتشر شد . اين هم عکس اين کاور :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>