PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| Top 5 : شکه کننده ترین لحظات در مسابقات

The Enforcer
02-07-2014, 05:17 PM
با سلام ...

5 . Kurt Angle Vs. Chris Benoit | WWE Raw

در یک شوی راو ، کرت انگل کریس بنوا را در یک استیل کیج مچ چلنج کرد . مسابقه ، همان طور که انتظار می رفت ،
داشت عالی پیش می رفت که ناگهان انگل تصمیم گرفت یک حرکت ریسکی انجام دهد .انگل از گوشه ی قفس بالا رفت
و از آن ارتفاع - درحالی که همه فکر می کردند می خواهدخارج شود - یک مونسالت زیباانجام داد ؛ اما بنوا جاخالی داد !

متاسفانه این مسابقه فراموش شده است .

4 . Hardy Boyz Vs. Dudley Boyz Vs. Edge & Christian | Wrestlemania X7

در رسلمنیا X7 ، هر 6 شرکت کننده ی این TLC مچ فوق العاده ، کریر و زندگی خودشان را گذاشتند تا مردم را سرگرم کنند .
در این مسابقه می توانست به هر نفر آسیب جدی وارد شود . در یک لحظه ، ادج از نردبان بالا رفته بود و جف هاردی را که
از تایتل ها " آویزان " بود ، اسپیر کرد . جفت کشتی گیر آسیب دیدند ؛ مخصوصا ادج که دلیل اصلی بازنشستگی او ، دو
سال پیش ، به خاطر آسیب دیدن گردن در همین مسابقه بود . در لحظه ای دیگر نیز بوبا ری ( بولی ری ) و مت هاردی بالای
یک نردبان 20 فوتی بودند و وقتی نردبان افتاد ، هر دو به بیرون رینگ پرتاب شدند و روی 4 میز شکستند اما آسیب جدی ندیدند .

3 . Shane McMahon Vs. Steve Blackman | Summerslam

به عنوان پسر رئیس کمپانی ، شین مکمن هیچوقت خودش را به خطر جدی نمی انداخت ؛ تا اینکه در سامراسلم او
استیو بلکمن را برای تایتل هاردکور چلنج کرد . او در طول مسابقه از بلکمن فرار می کرد . تا این که در اواسط مسابقه
به سمت رمپ و بالای تیتانترون ( صفحه ی نمایش ) رفت و آنجا با هم درگیر شدند و سر انجام بلکمن او را یه سمت پایین
پرتاب کرد . تماشاچیان شکه شده بودند . چند ماه بعد شین مکمن باز هم چنین کاری را مقابل بیگشو تکرار کرد تا نامش
به عنوان یکی از های ریسک ترین رستلر ها ثبت شود .

2 . Bubba Ray Dudley Powerbombs Mae Young | WWE Raw

در یکی از شو های راو ، می یانگ 77 ساله توسط بوبا ری پاوربامب شد . بوبا ری مدتی بود به پاوربامب کردن زن ها
مشغول بود ! لیتا ، تریش استراتوس و ... از قربانی های او بودند . اما کسی فکرش را نمی کرد که مرحوم می یانگ
نیز توسط او پاوربامب شود . به این دلیل است که می یانگ را سرسخت ترین زن پرو رستلینگ معرفی می کنند . او
بعد از واقعه کاملا سالم بود و حالش از قبل هم بهتر شده بود !

1 . Edge Vs. Mick Foley | Wrestlemania 22

میک فولی از سرسخت ترین و هاردکور ترین استار های کل تاریخ بود . مسابقه ی او با میک فولی در رسلمنیای 22
پر از صحنه های زیبا و هاردکور بود . میک فولی با میستر ساکو ، که مجهز به سیم خاردار بود ! ، دهان ادج و لیتا را
خون آلود کرد . سپس به بیرون رینگ رفت و میزی را آتش زد . وقتی در بیرون رینگ ، در Apron بود ادج ناگهان او را اسپیر
کرد و هر دو به کام آتش رفتند . توانایی ادج و فولی در رستلینگ ستودنی است .

با تقدیر از هل این ا سل مچ آندرتیکر و میک فولی !
به نظر شما بهترین صحنه کدام بود ؟

Scofield
02-07-2014, 05:33 PM
مسابقه لــسنر Vs. کـرت انـگل

حرکتِ شوتینگـــ اِستار پرس توسط استاری بزرگ هیکل مثل لــسنر خیلی شوکه کـنــنده بود !

کــه البته بعدش با سـوتــی همراه بود :22: :ی

AƦAƾH
02-07-2014, 05:36 PM
Swanton Bomb جــِــف هــاردی هم رو رنـــدی اورتن خیلی خوب بود .

یا ویشپر این دِ ویند که از روی کیج به اوماگا زد تو راء خیلی خفن بود .

کلا شوکه کننده میخواین جف , دو تا قرص مینداخت بالا از بالا کوه اورست هم واستون Swanton Bomb میزد :4:

Dash.Ali
02-07-2014, 06:21 PM
مسابقه ادج و میک فولی لامصب همه چی داشت از همون شروعش که ادج با چوب بیسبال افتاد دنبال فولی میشد حدس زد یه مسابقه تاریخی در پی داره

البته بیشتر از تلاش دو استار حضور لیـتا در کنار ادج بسیار تاثیر گذار بود آدم لیـتا رو تو دوران اوجش با دیـواهای الان مقایسه میکنه خندش میگیره اگه اون دیـوا

بود الانی ها همه مربی مهد کودک هستن یا پـ..ــورن استار :ی

Persian Dragon
02-07-2014, 06:28 PM
همون طور که مدیر عزیز گفت شوتینگ استار پرسی که لزنر انجام داد واقعا واسه لزنر با اون وزن و سبک و اینا تعجب برانگیز بود حیف شد که نتونست درست اونو انجام بده اگر میتونست الان جز تاپ فایو بهترین لحظات رسل منیا بود.
لحظه ی کیک اوت شان مایکل از تامستون آندرتیکر در رسلمنیای 25 هم خیلی شکه کننده بود تا قبل از اون زمان کسی نتونسته بود از توبستونه تیکر جون سالم به در ببره یه غیر از کین در رسل منیای چندین سال پیشش.
یکی دیگه از لحظات شکه کننده پرتاب کردن فولی یا منکایند از بالای قفس بود(نه یکبار بلکه دوبار) :4:

johncena78
02-07-2014, 06:52 PM
پدیگری زدن تریپل اچ به برایان کش کردن کیف توسط رندی اورتن توی سامراسلم به نظرم شوکه کننده بود .

mulove
02-07-2014, 07:18 PM
پس چرا هيچ نشونه اي از مسابقه آندرتيكر و منكايند در هل اين سل نيست
منكايند دو بار از بالاي سل شوت شد پايين بازم پا شد ادامه داد آخرش هم كه دو بار تيكر زدش روي پونز ها واقعا ميك فولي عجب سگ جوني بود
خدايي اين مسابقه به اندازه تمام اين لحظات بالا لحظه شوكه كننده داشت

АЯЭF
02-07-2014, 09:19 PM
مسابقه ی آندر با باتيستا بکلش ۲۰۰۷ که لست من استندينگ بود تهش خيلی قشنگ تموم شد من وقتی اولين بار ديدم تا نيم ساعت تو کف بودم :-d:-d

Hamid
02-07-2014, 11:55 PM
من هر وقت دلم برای رستلینگ تنگ میشه میشینم بازی انگل و بنوا رو نگاه می کنم!
دایوینگ هد بات کریس هم در ادامه اون مسابقه رخ داد وقتی داشت از رینگ بیرون می رفت استون کلد اجازه خروج رو بهش نمی داد و ناگهان...
هنوزم وقتی اون دو تا صحنه رو میبینم به آدم بودن این دو تا شک می کنم

A.R.D.A.L
02-08-2014, 04:16 AM
بازگشت ادج در رویال 2010 هم حداقل برای من شکه کننده بود. اون موقع ها سورپرایزهای دبل دبل ای به تابلویی الان نبود که یک ماه قبل رامبل معلومه باتیستا میاد و اسپاین باستر :3669973684562034669 میزنه و میره رسلمانیا!!!

کش کردن کیفش در نیو یرز ریوولوشن 2006 مقابل سینا هم برای من فوق العاده عالی بود