PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × صدای ا.رگاسم مدل مشهور در آهنگ جدید گروه راک The Pretty Reckless | و... ×

SHAHIN
02-08-2014, 06:47 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× صدای ا.رگسام مدل معروف در آهنگ جدید گروه راک The Pretty Reckless ×

Taylor Momsen خواننده گروه راک در جدیدترین مصاحبه اش گفته که در آهنگی که چندی پیش پخش شد

شما در ابتدا آهنگ صدای ا.رگاسم دوست صمیم من یعنی Jenna Haze شنیدید. نام این اهنگ Follow Me Down

است که چند روز پیش منتشر شد لازم به ذکر است این دو یعنی Taylor Momsen و Jenna Haze رابطه صمیمی

خوبی با هم دارند. Taylor Momsen همچنین گفت اینکار از گروه Guns N' Roses الهام گرفتنه است. و یکی دیگه

دلایلی که چنین کاری انجام دادند ابتکار و خلاقیت بوده و بیشتر جنبه مالی داشته.

× موزیک ویدئو دیگه ای از البوم MMLP2 ×

روز گذشته مدیر برنامه های امینم زمانی که در تو.یتر ازش پرسیدند:آیا احتمال داره ما ویدئو دیگه از امینم

که مربوط به البوم باشد ببینم؟ وی در جواب گفت بله حتما! ولی هنوز معلوم نیست کدوم آهنگ قراره ویدئو

شود.

× The X Factor USA کنسل شد ×

سایمون کاول تهیه کننده برنامه X Factor که برنامه استعداد یابی موسیقی است در جدیدترین صحبت هاش

گفت: ورژن آمریکایی این برنامه برای امسال کنسل است و من دارم به انگلیس میرم. امریکا سال بعد میبینمت.

هنوز دلایل اصلی اینکار مشخص نیست. پس طبق این خبر امسال فقط The X Factor UK را خواهیم داشت که

جایزه اش 5 میلیون دلار است + قرار داد ضبط یک آلبوم.

× Jurassic World در کجا فیلم برداری میشود؟ ×

كالين تره ورو کارگردان فیلم دنیایی ژولاسیک در روز گذشته اعلام کرد که قرار است این فیلم در اوآهو هاوايي و لوييزيانا

فیلم برداری شود. لازم به ذکر است این فیلم نسخه 3D نیز خواهد داشت و تهیه کنندگان این فیلم اسپيلبرگ و فرانك مارشال

نیز هستند.این فیلم با دوربین های مخصوص 35 و 65 ميلي متري فيلمبرداري مي شود. فلیم برداری این فیلم از آوریل شروع میشود.

× سلنا گومز: بخاطر جاستین بیبر به مرکز درمانی رفتم ×

سلناگویز روز گذشته در یک مصاحبه گفت دلیل اصلی که به مرکز درمانی رفتم و دو هفته در آن جا بود الکل یا مواد مخدر نیست.

بلکه بخاطر جاستین بیبر رفتم و ضربه عاطفی که بهم زد. همچنین وی گفت دلیل این اتفاق های که برای جاستین افتاده دوستاش

مخصوصا خلیل میدونه.

King Of Darkness
02-08-2014, 06:50 PM
اون یارو که وسط عکس و پشت اون یکیه (:ی) چورن استار نیست ؟ :a: تو یه فیلم که همش تو هواپیماس بازی کرده بود :a:

SHAHIN
02-08-2014, 06:56 PM
اون یارو که وسط عکس و پشت اون یکیه (:ی) چورن استار نیست ؟ :a: تو یه فیلم که همش تو هواپیماس بازی کرده بود :a:

ممتاز انجمن مارو باش:|
اون پشتی همون Jenna Haze هست که من شنیدم مدل هست حالا اگه شما چیز دیگه شنیدی یا دیدی من نمیدونم:D

MrHOF
02-08-2014, 07:21 PM
در اصل این خانوم بازیگره نه مدل :a:

البته تا اونجایی که من میدونم :D

اصلآ بچه ها اطلاعاتشون از CIA هم بیشتره :b:

Capt. Flint
02-08-2014, 07:35 PM
به به :| چشمم روشن
این گروه یکی از گروهای مورد علاقه من بود :| ماشالا ابتکار و خلاقیت:504:

The Phenom
02-08-2014, 08:06 PM
جنا هیز :136::136:

The Shadow
02-08-2014, 08:40 PM
بله خود چورن استار معروف هستند ایشون.

اتفاقاً متاسفانه من دوست و همکار ایشون یعنی خانوم الکسیز تگـ ـزاس رو توی اینستاگرام دارم که چند وقت پیشا عکس گذاشته بودن با خانوم جنا هیز ! بعد زیرش ایرانی ها باز هنرنمایی کرده بودن.

یکی نوشته بود : " ای کصافططط . شما باعث شدین کل ایران جـ ...ی بشن "

Dash.Ali
02-09-2014, 04:16 PM
خوب دوستان من دیدم در مورد شغل این خانوم بحث زیاد ـه :ی یه سرچی تو ویکیپدیا زدیم و آمارش ـون رو بیرون کشیدیم :ی

ایشون یه مدت کارگردان فیلم های اونجوری بودن :smiley (19):

یه مدت هم بازیگر همون جور فیلم ها بودن از سن 19 سالگی :3229:

اما اخیرا" از کارهای اونجوری خودشون رو بازنشست کردن و مـدل هستن فقط :150fs464885:

Cna3zar
02-09-2014, 06:09 PM
من دیروز این آهنگ رو دی ال کردم ، اسپیکر هم صداش زیاد بود :دی

دیگه خودتون میدونید چه اتفاقی افتاد :))

SHAHIN
02-09-2014, 06:38 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خواننده : The Pretty Reckless | نام آهنگ : The Pretty Reckless | کیفیت : MP3 | حجم : 5 MG |زمان : 5 دقیقه| هاست : TrainBit

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

King MahDi
02-09-2014, 07:35 PM

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

شاهين اين که ارور ميده ؟ :504:

SHAHIN
02-10-2014, 04:48 PM
شاهين اين که ارور ميده ؟ :504:

مشکلی نداره

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Mr. Movie
02-10-2014, 05:30 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MrHOF
02-10-2014, 05:33 PM
ببین چطور با احساسات مأموران CiA بازی میکنن :22: