PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × پــانــک به براین حسودی می کند ,, این علتِ رفتنِ تو است ! ×

Scofield
02-08-2014, 07:48 PM
× پــانــک به براین حسودی می کند ,, این علتِ رفتنِ تو است ! ×

به تازگی فردی در Wwe که اصرار داشته اســت نامش فاش نشود , مصاحبه ای جنجالی در مورد پانک انجام داده اسـت .

در زیر نگاهی می اندازیــم به صحبت های جنجالی او :

حقیقتاً , پانـک جدیداً یکم جـــنــ ـده شده ! من قبلاً خیلی او را دوســت داشتم اما او کاملاً تغییر کرده است . بعد از Money In The Bank در شیـکاگو ,
او مغرور شـد و همه را به نوعی بَرده ی خود می دید .
فیود با کـیــن و سپس مسابقه با تریپل ایچ در WrestleMania بــد نیست . او احساس می کرد که این آخرین WrestleMania او خواهد بود و دوست داشت
که در مـیــن اونـت باشد . افراد زیادی حسرتِ جایگاه پانک رو می خورند اما پانک قدرِ جایگاه ـش رو نمیدونه . من شــک ندارم که او نسبت به ریکشن هواداران
نسبت به برایــن حسودی می کند و این دلیل رفتنِ او از Wwe است ! این باعـث می شود او کـ ــیـ ــری ( :22: ) باشد .
پانک نمیخواد فیسِ Wwe باشد , او چیزِ دیگری می خواهد . من از شنیدن جملات کلیشه ای و تــ ــخــ ـمــ ـی پانک متنفرم ! اینجا ROH و OvW نیســـت ,
بلکه اینجا Wwe است و باید برای بدسـت آوردن پولِ زیاد زحمت بکشی . باید دوشنبه به شهرِ راء سفر کنی , قبل از راء Make-A-Wish داشته باشی , در راء
حضور داشته باشی . در اسـمــکدَون حاضر باشی , در لایـو اونــت ها باشی و و و ... اما انجامِ این کارها برای پانــک سخت بود ! او شاید به Wwe برگرده اما
شاید هم اصلاً برنگرده . به نفع ــشِ برگرده چون اگه بر نگرده خودش میدونه هواداران چقدر پشتِ سرش حرف های صدمَن یه غاز می زنند .
او فـکــر می کند Wwe در حق ــش نامردی کرده اما اینطور نیست . من از وینس و تریپـل ایچ دفاع نمی کنم , مخصوصاً اون تریپل ایچِ لعنتی ! کسی که با تریپل ایچ
دوست باشد ، رول خوبی می گیرد .. شان مایکلز , X-Pac , فلـیر , باتیستا , .. و این جادوی تــ خــ ـمیِ تریپل ایچ است !!

The Enforcer
02-08-2014, 07:55 PM
سـ ـ ـرشو بخور باو :4:

دقیقا چیزی که باعث شد پانک انقدر پر طرفدار باشه همین متفاوت بودنش بود . پانک لیاقتشو داره که تو مین ایونت رسلمنیا باشه . اصلا هر سال تو مین ایونت :4:

شاید یه خورده اقراق باشه ولی حقیقته . پانک با استعداد ترین رستلر توی پی جی اراست همین و بس !

شات آپ هیترز ! :4:

MrHOF
02-08-2014, 07:58 PM
حسودی پانک به برایان :136:

ببخشید بابت اسپم اصن نمیشد جلو خودمو بگیرم

:136: :137: :136: :137:

DEAD MAN
02-08-2014, 08:13 PM
من از وینس و تریپـل ایچ دفاع نمی کنم , مخصوصاً اون تریپل ایچِ لعنتی ! کسی که با تریپل ایچ
دوست باشد ، رول خوبی می گیرد .. شان مایکلز , X-Pac , فلـیر , باتیستا , .. و این جادوی تــ خــ ـمیِ تریپل ایچ است !!

ولی این یه قسمتش حقیقت بود .

یه مقدار هم باید به پانک حق داد . ریــ ــ ــ ــدن دیگه . غیر اینه ؟ اصلاً باتیستا نباید رامبل رو می برد :4:

Dash.Ali
02-08-2014, 08:28 PM
نظر من اینه که همه اینها دارن پانک رو تحریک میکنن که برگرده :ی

AƦAƾH
02-08-2014, 08:30 PM
چه جـــ اکـــ ش بوده این یارو ! احمق برو سایتا و کامنتا رو بخون , هرکی از پانک بد گفته و نظرش مثل این چــاقـال بوده منفی بارون شده ! :22:

درصد خیلی کمی طرف پانک رو نگرفتن .

حق با پانک ـه .

این یارو هم یکی از نـوچه هـا و مـایه خـالا خودِ تریپل اچ هست ! چه بسی خودش بوده ! :4:

عمه ننه ها لیاقتتون همون باتیستا مفت خورو ، دِ راک ـه بی نفس و سانتینو مارلا هست !

Tyler Black
02-08-2014, 08:42 PM
من خودم طرفدار پانک نیستم ولی این مورد رو دبلیو دبلیو ای اشتباه کرد چون بهش نیاز داشت و استار تاپ خیلی کم داره , نتیجه رفتن پانک ، پوش دادن به امثال برایان (:|)

هستش ... واقعاً متاسفم که اون احمقی که این چیزا رو نوشته طرفدار دنیل برایان بوده و گفته اون به دنیل برایان حسودی میکنه . اصلاً این بشر چی داره که بهش حسودی بکنه ؟

پانک به نظرم از بعد کمربند دبلیو دبلیو ای هم همش تو پوش بوده و استوری هاش رو با موفقیت پشت سر گذاشته , مسابقه دادن با آندرتیکر در رسلمنیا , پایان فیودش با کریس

جریکو (و خوار شدن کریس جریکو تا ته...) با موفقیت + فیودش با پول هیمن رو هم که خوب پشت سر گذاشت . اونوقت برایان 1 دقیقه قهرمان دبلیو دبلیو ای بوده 1 روز هم به

صورت اتفاقی قهرمانی دبلیو دبلیو ای رو داشته و به خاطر Yes Yes گفتنش الکی خیلی ها که هیچی در اون نمی بینن همراهیش میکنن . همینا که خودشون رو برای برایان میکشن

روزی که هیل بشه محل سگ بهش نمیذارن :d

در مورد جمله آخر هم بگم درسته این آخرا تریپل ایچ هر چی رفیق داشته رو داره پوش میده :| باتیستا (اصلا به برد نیاز نداشت در رویال رامبل) , رندی اورتون (شایسته قهرمانی

هست و به نظرم در این مورد بد کار نکرده) و نیو ایج اوتلاز (حالا این رو هم میشه در نظر نگرفت چون زیاد بد نیست ولی خب حق سایر تگ تیم های دبلیو دبلیو ای خورده شده چون

اینا نمیتونن 2 سانتیمتر بپرن بالا چجوری کمربند های تگ تیم رو گرفتن :|

با سپاس .

Naser
02-08-2014, 08:45 PM
درود

بچه ها از خنده مردم ، دم همتون حسابی گرم... :d
خیلی دوست دارم که پانک برگرده و این یارو هم همش مزخرف نوشته و بس... به نظرم پانک به دلیل اینکه تو قرار دادش قید شده که حق دخالت در تیم کریتو رو داره و حتما نزاشتن دررابطه با فعالیت خودش در رامبل و بعدش دخالت کنه گذاشته رفته...

A.R.D.A.L
02-08-2014, 09:22 PM
کاملآ هم درسته.
البته واقعآ نمیفهمم چرا اینقدر از پانک تعریف میشه؟ یعنی انقــــــــــــــــــــــ ـدر سطح مسابقه ها پایینه که بهترینش بشه سی ام پانک :4739434564671250362:4739434564671250362:473943456 4671250362

یعنی دهها سال دیگه از پانک به عنوان لجند نام برده میشه؟!!!!!!!!!!
Kill yourself

deadking
02-08-2014, 09:59 PM
از حرف های اون یارو خیلی خوشم اومد

هرچی گفته راست و حقیقت است

نظرش عین من بود ....

deadking
02-08-2014, 10:01 PM
کاملآ هم درسته.
البته واقعآ نمیفهمم چرا اینقدر از پانک تعریف میشه؟ یعنی انقــــــــــــــــــــــ ـدر سطح مسابقه ها پایینه که بهترینش بشه سی ام پانک :4739434564671250362:4739434564671250362:473943456 4671250362

یعنی دهها سال دیگه از پانک به عنوان لجند نام برده میشه؟!!!!!!!!!!
Kill yourself

بله دیگه

ببین کار کشتی کج به کجا رسیده که از کسی مثل سی ام پانک تعریف میکنن !!!

قدیم کشتی کج چی بوده الان چی شده ....

Cna3zar
02-08-2014, 10:32 PM
فقط امیدوارم برگرده همین ../

mulove
02-08-2014, 11:19 PM
ببينيد كه كمپاني به چه روغن سوزي افتاده كه امثال پانك و برايان شدند تاپ فيس هاش تريپل اچ هم كار خاصي نتونست انجام بده و بيشتر ريـــــــــــــــد به استوري ها
قسمت آخر حرف هاي اين يارو خيلي جالب بود تريپل اچ به تمام رفيق هاش پوش داده رندي يونيفاي چمپيون شده باتيستا كلا دو هفته است برگشته اومده برنده رويال رامبل شده نيو اج اوتلا اصلا نمي تونند يه مسابقه 5 دقيقه اي درست و حسابي انجام بدهند قهرمان تگ تيم شدند اين وسط رومن رينز هم شده نور چشمي جناب تريپل اچ و همه ركورد ها رو داره ناك اوت مي كنه اول كه بيشترين تعداد حذف در سوروايور سريس رو شكست دو هفته پيش هم به صورت كاملا مسخره اي ركورد كين در رويال رامبل رو شكست :dy4twz:مي ترسم استريك تيكر رو هم بشكنه كه با اين همه لطفي كه تريپل اچ بهش كرده بعيد هم نيست

deadking
02-08-2014, 11:34 PM
ببينيد كه كمپاني به چه روغن سوزي افتاده كه امثال پانك و برايان شدند تاپ فيس هاش تريپل اچ هم كار خاصي نتونست انجام بده و بيشتر ريـــــــــــــــد به استوري ها

به نظر من با کارهایی که تریپل اچ میکنه کم کم مسابقات داره خیلی جذاب تر میشه !

کشتی کج دوباره داره باحال میشه و به دوران اوجش برمیگرده

البته هنوز هانتر کاره ای نیست فعلا وینس مکمن اصل کاری هست

..........................................
...........................................

من نمیدونم چرا همه از قهرمانی باتیستا در رویال رامبل ناراضی هستن ... نکنه دوست داشتید پانک و برایان قهرمان رویال بشن ؟!

Naser
02-09-2014, 12:06 AM
به نظر من با کارهایی که تریپل اچ میکنه کم کم مسابقات داره خیلی جذاب تر میشه !

کشتی کج دوباره داره باحال میشه و به دوران اوجش برمیگرده

البته هنوز هانتر کاره ای نیست فعلا وینس مکمن اصل کاری هست

..........................................
...........................................

من نمیدونم چرا همه از قهرمانی باتیستا در رویال رامبل ناراضی هستن ... نکنه دوست داشتید پانک و برایان قهرمان رویال بشن ؟!

بله بدون شک قهرمانی رویال رامبل حق کسی بود که 400 روز کمربند اصلی رو در اختیار داشت و بعد راک یک هفته بعد بازگشتش اومد حق زحمت سالهای این فرد رو خورد ، قهرمانی حق کسی بود که لزنر نتونست کلین ببرتش و با دخالت هیمن به زور تونست ببردش ، قهرمانی حق کسی بود که شیلد رو یک به سه برد و کریس جریکو رو شکست داد ، قهرمانی حق کسی بود که داره زحمت میکشه و هر مسابقه ش برای تماشاگران جذابه و تا پای برد تیکر هم پیش رفت ، قهرمانی حق کسیه که نفر اول میاد توی رینگ و تا چهار نفر میمونه و بعدشم بصورت غیرقانونی حذف میشه نه کسی که یک هفته از بازگشتش میگذره و بدنش افت شدیدی داره و نمیتونه پنج دقیقه توی رینگ حضور داشته باشه.

punk69
02-09-2014, 08:20 AM
پانک به برایان حسودی میکنه! واقعا باید فاتحه ی این دبیلو دبلیو ای رو خوند.... یکی از تاپ ترین استاراش رفتن. یعنی واقعا این برایان تو حدی است که مین ایونتر باشه و بتونه جای کسی مثل پانک رو بگیره...:computer1:

:dy4twz:
ویرایش توسط مدیر به علت رعایت نکردن ادب.

deadking
02-09-2014, 11:42 AM
بله بدون شک قهرمانی رویال رامبل حق کسی بود که 400 روز کمربند اصلی رو در اختیار داشت و بعد راک یک هفته بعد بازگشتش اومد حق زحمت سالهای این فرد رو خورد ، قهرمانی حق کسی بود که لزنر نتونست کلین ببرتش و با دخالت هیمن به زور تونست ببردش ، قهرمانی حق کسی بود که شیلد رو یک به سه برد و کریس جریکو رو شکست داد ، قهرمانی حق کسی بود که داره زحمت میکشه و هر مسابقه ش برای تماشاگران جذابه و تا پای برد تیکر هم پیش رفت ، قهرمانی حق کسیه که نفر اول میاد توی رینگ و تا چهار نفر میمونه و بعدشم بصورت غیرقانونی حذف میشه نه کسی که یک هفته از بازگشتش میگذره و بدنش افت شدیدی داره و نمیتونه پنج دقیقه توی رینگ حضور داشته باشه.

اون 400 روز که یادمه مسابقات خواب اور شده بود، بعدشم راک زمین تا آسمون بهتر و برتر از سی ام پانکه، راک در wwf حظور داشته و اتفاقا بهترین شخصی بود که میتونست کمربند رو از پانک بگیره

درباره ی مسابقات جذاب هم تا حالا در عمرم مسابقه ی زیبایی از پانک ندیدم

اما درباره ی باتیستا

باتیستا کسی بود که پای گلدبرگ رو شکست، باتیستا کسی بود که در سال 2004 به محبوب ترین عضو اوولوشن تبدیل شده بود، باتیستا کسی بود که 3 دفعه تریپل اچ رو شکست داد که پانک حتی در خواب هم نمیتونه، باتیستا کسی بود که اندرتیکر رو شکست داد و نزدیک بود استریکش رو هم بشکنه، باتیستا کسی بود که اسطوره ای مثل شان مایکل رو شکست داد، باتیستا کسی بود که تا سال 2007 پرطرفدار ترین استار کمپانی بود، باتیستا کسی بود که 1 سال کمربند سنگین وزن رو نگه داشت اون هم در دورانی که کسانی مثل اندرتیکر و ادج و گریت کالی فعال بودن، باتیستا کسی بود که یک زمانی تنهایی برند اسمکدان رو میچرخوند، باتیستا کسی بود که در المیشن چمبر 2005 جذاب ترین مبارزه رو به نمایش گذاشت و قوی ترین استار المیشن چمبر بود، باتیستا کسی بود که یک زمانی پرطرفدار ترین استار در کشور ایران بود حتی از اندرتیکر هم محبوب تر بود، باتیستا کسی بود که بعد از رفتنش از WWE در سال 2009 خیلی ها حالشون از WWE بهم خورد، باتیستا کسی بود که وینس مکمن شب تا صبح بهش التماس میکرد برگرده و گفته بود هرچی هم بخواد قبول میکنن

در حالی که الان که سی ام پانک رفته شاهد هستیم هیچکس در کمپانی به رفتنش اهمیت نمیده، وینس مکمن هم اصلا براش مهم نیست که پانک میخواد بره

Naser
02-09-2014, 11:52 AM
اون 400 روز که یادمه مسابقات خواب اور شده بود، بعدشم راک زمین تا آسمون بهتر و برتر از سی ام پانکه، راک در wwf حظور داشته و اتفاقا بهترین شخصی بود که میتونست کمربند رو از پانک بگیره

درباره ی مسابقات جذاب هم تا حالا در عمرم مسابقه ی زیبایی از پانک ندیدم

اما درباره ی باتیستا

باتیستا کسی بود که پای گلدبرگ رو شکست، باتیستا کسی بود که در سال 2004 به محبوب ترین عضو اوولوشن تبدیل شده بود، باتیستا کسی بود که 3 دفعه تریپل اچ رو شکست داد که پانک حتی در خواب هم نمیتونه، باتیستا کسی بود که اندرتیکر رو شکست داد و نزدیک بود استریکش رو هم بشکنه، باتیستا کسی بود که اسطوره ای مثل شان مایکل رو شکست داد، باتیستا کسی بود که تا سال 2007 پرطرفدار ترین استار کمپانی بود، باتیستا کسی بود که 1 سال کمربند سنگین وزن رو نگه داشت اون هم در دورانی که کسانی مثل اندرتیکر و ادج و گریت کالی فعال بودن، باتیستا کسی بود که یک زمانی تنهایی برند اسمکدان رو میچرخوند، باتیستا کسی بود که در المیشن چمبر 2005 جذاب ترین مبارزه رو به نمایش گذاشت و قوی ترین استار المیشن چمبر بود، باتیستا کسی بود که یک زمانی پرطرفدار ترین استار در کشور ایران بود حتی از اندرتیکر هم محبوب تر بود، باتیستا کسی بود که بعد از رفتنش از WWE در سال 2009 خیلی ها حالشون از WWE بهم خورد، باتیستا کسی بود که وینس مکمن شب تا صبح بهش التماس میکرد برگرده و گفته بود هرچی هم بخواد قبول میکنن

در حالی که الان که سی ام پانک رفته شاهد هستیم هیچکس در کمپانی به رفتنش اهمیت نمیده، وینس مکمن هم اصلا براش مهم نیست که پانک میخواد بره

دقیقا مسئله من و یا پانک هم همینه... راک و یا باتیستا در زمان خودشون و در دوران اوجشون که خدمت میکردن و فعال بودن و تلاش میکردند مزد زحماتشون رو گرفتند و افتخارات زیادی کسب کردند اما الان که سی ام پانک بهترین استار پی جی ارا هست صدرصد باید بهش بها داده بشه و برد رامبل حق اون بود نه کسی که نمیتونست نفس بکشه و فقط هیکل گنده کرده بود (بحث سر افتخارات گذشته باتیستا نیست... پس الان هوگن خیلی پرافتخاره...باید بیاد تو مین اونت رسلمنیا)
بحث سر بها دادن به افرادی هست که درحال حاضر دارن زحمت نمیشکن مثل راک و باتیستا...

El Niño
02-09-2014, 12:06 PM
باتیستا کسی بود که وینس مکمن شب تا صبح بهش التماس میکرد برگرده و گفته بود هرچی هم بخواد قبول میکنن

در این مورد کاملا در اشتباهید تو اکثر اخبار مربوط به پانک گفته شده که وینس از مخالفای رفتن پانک بوده و حتی یکی از دلایلی که دبلیو دبلیو ای تا حالا رفتن پانک را به طور رسمی اعلام نکرده اینه که وینس به بازگشت پانک تا رسلمنیا امیدواره!!!

Dash.Hossein
02-09-2014, 01:17 PM
اگه باتیستا تو رمبل بی خبر ریترن میکرد این همه مشکلات به وجود نمیومد

deadking
02-09-2014, 01:53 PM
ولی من 100 سال دیگه هم ازم بپرسن باز هم میگم باتیستا بهترین شخص برای قهرمانی رویال بود

Persian Dragon
02-09-2014, 03:01 PM
بدون شک این شخص رایبک بوده از نارضایتی های wwe از اون و ناامیدی اون از پوشی که سال پیش قرار بود دریافت کنه میشه نتیجه گرفت همچنین راایبک تو توویتر غوغای زیادی کرده بود
و تنها دلیل این حرفای بی سر و ته هم ایجاد دودسته گی بین طرفدارای پانک و برایان بوده.

the icon sting
02-09-2014, 06:56 PM
بنظر منم بهترین استار یونیورس ارا( پی جی ارا) در حال حاضر پانکه ولی از یه طرف اتفاق خوبیه رفتن پانک
شاید این باعث شه کمپانی به افرادی که لیقاتشون بیشتر از جایگاه الانیشون بوده بها بده
یه نمونه از این افراد میسون رایان که میتونیست یکی مثل باتیستا باشه
ولی قربونی استوری های غلط کمپانی شد
از این قبیل افراد تو کمپانی کم نیستن

کسی که با تریپل ایچ
واقعا خنده دار ترین چیزیه که شنیدم
اکس پک که دوران اوجش تو wcw بود و بهترین عمل کرد ممکنو داشت
درمورد بقیه ام حرفی نمیشه زد همه میدونن

Naser
02-09-2014, 07:00 PM
بنظر منم بهترین استار یونیورس ارا( پی جی ارا) در حال حاضر پانکه ولی از یه طرف اتفاق خوبیه رفتن پانک
شاید این باعث شه کمپانی به افرادی که لیقاتشون بیشتر از جایگاه الانیشون بوده بها بده
یه نمونه از این افراد میسون رایان که میتونیست یکی مثل باتیستا باشه
ولی قربونی استوری های غلط کمپانی شد
از این قبیل افراد تو کمپانی کم نیستن

تفکر شما اشتباه هست ، با رفتن کسانی مثل پانک که بهترین استار پی جی اراست چیزی درست نمیشه ، با نبود افرادی مث راک و یا باتیستا اگه میخوان گند بزنن توی استوری ها همه چیز درست میشه و جوون ها بها میگیرن (من از اومدن باتیستا خوشحالم البته اگر واقعا زحمت بکشه و از چیزی دریغ نکنه...دلیل تفکرم هم اینه که چون پانک سالهاست داره شبانه روز زحمت میکشه و هر شب و روز مسابقه میده ف اما باتیستا نباید یک روزه بیاد پس از سالها رامبل رو ببره و یا راک نباید یک روزه بیاد تایتل بگیره وقتی کسانی مثل زیگلر و رینگز دارن جون میکنن... جالبه هردو افرادی که نام بردم(راک و باتیستا) حق پانک رو خوردن.

the icon sting
02-09-2014, 07:12 PM
تفکر شما اشتباه هست ، با رفتن کسانی مثل پانک که بهترین استار پی جی اراست چیزی درست نمیشه ، با نبود افرادی مث راک و یا باتیستا اگه میخوان گند بزنن توی استوری ها همه چیز درست میشه و جوون ها بها میگیرن (من از اومدن باتیستا خوشحالم البته اگر واقعا زحمت بکشه و از چیزی دریغ نکنه...دلیل تفکرم هم اینه که چون پانک سالهاست داره شبانه روز زحمت میکشه و هر شب و روز مسابقه میده ف اما باتیستا نباید یک روزه بیاد پس از سالها رامبل رو ببره و یا راک نباید یک روزه بیاد تایتل بگیره وقتی کسانی مثل زیگلر و رینگز دارن جون میکنن... جالبه هردو افرادی که نام بردم(راک و باتیستا) حق پانک رو خوردن.
حضور افردای مثل راک باتیستا و همینطور بیلی گان و رود داگ به چند دلیل خوبه
1-طرفدارای قدیمی کمپانی باز جذب رسلینگ میشن
2-به نوعی قدر دانی از این کشتی گیر هاس
3-باعث اعتبار بخشیدن به تایتل ها میشن
اما
اینایی که گفتم درشرایطی خوبه که تایتل رو به یکی از همین استعداد های قربانی شده کمپانی واگذار کنن

deadking
02-09-2014, 07:13 PM
بهترین استار پی جی ارا جان سینا است نه سی ام پانک

چون جان سینا بسیار در میان کودکان محبوبه و محصولاتش خیلی فروش میره

هرکس گفته بهترین استار پی جی ارا پانک است سخت در اشتباهه چون پانک در میان کودکان هیچ طرفداری نداره

Naser
02-09-2014, 07:19 PM
حضور افردای مثل راک باتیستا و همینطور بیلی گان و رود داگ به چند دلیل خوبه
1-طرفدارای قدیمی کمپانی باز جذب رسلینگ میشن
2-به نوعی قدر دانی از این کشتی گیر هاس
3-باعث اعتبار بخشیدن به تایتل ها میشن
اما
اینایی که گفتم درشرایطی خوبه که تایتل رو به یکی از همین استعداد های قربانی شده کمپانی واگذار کنن

حضور این افراد خوبه ولی در شرایطی که امادگی بدنی داشته باشن و البته زحمت بکشن نه اینکه بیان و یه شبه تایتل رو بگیرن... این ف ا ک به افرادی هست که دارن شبانه روز زحمت میکشن...شما خودتون رو بزار جاشون...

بهترین استار پی جی ارا جان سینا نیست چون سینا خیلی خیلی تکراری و خسته کننده است و تنوع فنون و شیوه مبارزه نداره ، اما پانک استاد بازیگری و میک اسکیلز و رینگ اسکیلزه... تو شرایط مختلف از فنون مختلفی استفاده میکنه و البته به کل نمیشه گفت سینا استار پی جی هست چون در دوره های مختلفی کشتی گرفته و مسابقات خونین هم حتی داشته...

سپاس

Dash.Hossein
02-10-2014, 03:05 PM
البته به کل نمیشه گفت سینا استار پی جی هست چون در دوره های مختلفی کشتی گرفته و مسابقات خونین هم حتی داشته...
راست میگی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

deadking
02-10-2014, 03:28 PM
حضور این افراد خوبه ولی در شرایطی که امادگی بدنی داشته باشن و البته زحمت بکشن نه اینکه بیان و یه شبه تایتل رو بگیرن... این ف ا ک به افرادی هست که دارن شبانه روز زحمت میکشن...شما خودتون رو بزار جاشون...

بهترین استار پی جی ارا جان سینا نیست چون سینا خیلی خیلی تکراری و خسته کننده است و تنوع فنون و شیوه مبارزه نداره ، اما پانک استاد بازیگری و میک اسکیلز و رینگ اسکیلزه... تو شرایط مختلف از فنون مختلفی استفاده میکنه و البته به کل نمیشه گفت سینا استار پی جی هست چون در دوره های مختلفی کشتی گرفته و مسابقات خونین هم حتی داشته...

سپاس

PG یعنی جذب کودکان پس هر استاری در دوران PG میان کودکان محبوب تر باشه و محصولاتش بیشتر فروش بره بهترین استار PG Era است

به همین دلیل جان سینا بهترین استار PG Era بوده و هست و خواهد بود

سی ام پانک بهترین استار PG Era نیست چون طرفدارهای خیلی کمی در میان کودکان داره و محصولاتش هم پرفروش نیست

ربطی به تکنیک و تکراری بودن هم نداره حتی اگه کسی هیچ تکنیکی نداشته باشه ولی میان کودکان خیلی محبوب باشه بهترین استار PG Era میشه

همونطور که قهرمانان کمیک ها از قبیل سوپرمن و بتمن همیشه برنده و تکراری هستند اما در عین حال محبوب ترین هم هستن

دقت کنید وینس مکمن هم به استوری نویس ها گفته بود جان سینا استاری است که پول شب مارو درمیاره و تا زمانی که لازم باشه مین اونتر خواهد بود

Naser
02-10-2014, 05:05 PM
بنده از نظر ارزش فنی و معیارهای مناسب یک استار کشتی کج بهترین استار کنونی رو انتخاب کردم نه بر اساس قائده ای که شما تعریف کردین...

Persian Dragon
02-10-2014, 05:26 PM
راست میگی<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خون که نشد رسلینگ!!!
هر کی خون الکی یا واقعی به صورتش بزنه که بهترین نمیشه!

AMIRPPV
02-11-2014, 05:50 PM
به نظر من پانک یکی از بهترین استار های دبلیو دبلیو ای هست و امیدوارم که برگرده

AMIRPPV
02-11-2014, 05:59 PM
اما به نظرمن رومن لیاقتش رو داره اون میتونه در آینده جای کسایی مثل پانک آندر راک سینا براین اورتون رندی و.... رو بگیره

THE VAIPER
02-12-2014, 12:02 AM
من. یک هفته ای نبودم. الان اومدم اینو خوندم. خندم گرفت. پانک به برایان حسودی می کنه. یعنی چرت ترین جمله ای بود که تا حالا شنیدم. سی ام پانک کبیر کجا و برایان ... کجا فرقشون از زمین تا اسمونه. اصلا الان انقدر مضخرف شده رسلینگ حتی نمی ارزه ادم وقت بذاره براش. وقتی مسابقات اورتون که استار مورد علاقه ام را می بینم حالم بهم می خوره. وقتی مسابقه وایت فامیلی را می بینم می زنم جلو. مسابقه برایان هم همینجور. تا چند هفته پیش شوی راو و اسمکدون را با امید دیدن مسابقات قشنگ پانک می دیدم. از وقتی پانک رفته یه مسابقه قشنگ ندیدیم. خدا کنه هرچه زودتر برگرده. اگر برنگرده تا قبل رسلمنیا و سینا هم قهرمان المیشن چمبر نشه . میشه گفت فقط باتیستا و اورتون دو کمربند را خواهند داشت. چون بعد منیا با فاصله 3 ماهه پی پر ویو مانی این دبنک هست. و بعد این پی پر ویو احتمالا کمربندها دوباره از هم جدا می شوند. اگر پانک کمربندها را می گرفت خیلی عالی بود.

ویرایش توسط مدیر به علت رعایت نکردن ادب...

BMW
02-12-2014, 01:56 AM

سپاس

Naser عزیز من از تعدادی از پستهای شما رو که خوندم نتیجه گرفتم که شما طرفداری از رستلر مورد نظر خودت نمیکنی فقط و فقط میخوای از جان سینا بد بگی حالا موضوع هر چی باشه ولی بد گفتن و نفرت شما از جذابیت اون پیش خیل عظیم طرفداراش هیچی کم نمیکنه در ضمن پانک هم جزو کشتی گیرای خوب کمپانیه مخصوصا سخنوریش تو رینگ خوبه ولی نمیتونه به برایان حسودی کرده باشه چون با اینکه از برایان بدم نمیاد ولی پانک رو یه سر و گردن بالاتر از اون میدونم