توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| .: تایید بازگشت تیکر در این ماه ، حضور بنوا در دبلیو دبلیو ای نتورک و... :.
King MahDi
02-08-2014, 09:48 PM
× تایید بازگشت تیکر در این ماه ×
پی دبلیو اینسایدر تایید کرد که بازگشت آندرتیکر برای حضور در راء 24 فوریه که در
گرین بی برگزار خواهد شد برنامه ریزی شده است. همچنین در این گزارش به این
موضوع اشاره شده است که بازگشت تیکر در 48 ساعت گذشته نهایی شده است.
شنیده می شود که دبلیو دبلیو ای برای کمک گرفتن از تیکر برای افتتاحیه دبلیو دبلیو ای
نتورک و همچنین برای شروع استوری لاین خود برای رسلمنیا با او تماس گرفته است.
× آپديت بر DVD جديد پاول هيمن ×
به تازگي ستاره سابق ECW و WWE تامي درومر مصاحبه اي را بر روي DVD جديد پاول هيمن
که قرار است امسال بصورت DVD و Blu-ray منتشر شود ، انجام داده است . قبلا نيز جيم راس
مصاحبه اي را در مورد هيمن انجام داده بود .
× بازگشت جف هاردي به TNA ×
مدتي بود که جف هاردي به دلايلي در شوهاي TNA حضور نداشت و کرت انگل علي رغم مصدوميت
به خاطر خالي نبودن برنامه مجبور بود که در شوها حضور پيدا کند و مسابقه دهد . اما جف هاردي در
شو TNA اين هفته به مسابقات بازخواهد گشت .
YumMoon
02-08-2014, 10:39 PM
10فوریه برنمیگرده چون خیلی زوده مطمئنا تو راو بعد چمبر یعنی24فوریه برمیکرده خیلی دوست دارم بدونم تیکر لزنر رو چلنج میکنه یا لزنر تیکر رو چلنج میکنه خیلی کم پیش میاد افسانه رسلینگ کسی رو چلنج کنه من که فقط20-0 رو یادمه که افسانه حریفش رو چلنج کرده باشه
مردم همه منتظر بازگشت این افسانه شکست ناپذیر رو بی رقیب هستن
حیف که کارکتر تیکر جوریه که وقتی امسال خداحافظی کنه دیگه تو شوها حاضر نمیشه مطمئنا همه حتی دشمناش هم دلتنگ این مرد بی رقیب میشن خصوصا که هیچ وقت نمیتونن ببیننش بخاطر کارکترش تیکر تنها کسیه که حتی دشمناش هم یجورایی طرفدارشن و بهش احترام میذارن
زنده باد افسانه بی رقیب و دست نیافتنی و شکست ناپذیر رسلینگ آندرتیکر
تا میتونید از دیدنش لذت ببرید چون امسال آخرین مسابقه کریرش هست و قراره با شکست دادن قهرمانانه قهرمان یو اف سی از رسلینگ بره
El Niño
02-09-2014, 06:08 AM
»» تایید بازگشت تیکر در این ماه ««
پی دبلیو اینسایدر تایید کرد که بازگشت آندرتیکر برای حضور در راء 24 فوریه که در
گرین بی برگزار خواهد شد برنامه ریزی شده است. همچنین در این گزارش به این
موضوع اشاره شده است که بازگشت تیکر در 48 ساعت گذشته نهایی شده است.
شنیده می شود که دبلیو دبلیو ای برای کمک گرفتن از تیکر برای افتتاحیه دبلیو دبلیو ای
نتورک و همچنین برای شروع استوری لاین خود برای رسلمنیا با او تماس گرفته است.
»» حضور بنوا در دبلیو دبلیو ای نتورک ««
با توجه به دیده شدن مسابقات کریس بنوا در دبلیو دبلیو ای نتورک اخبار جدید حاکی از آن
است که بنوا تنها در شوء هایی که قرار است به طور کامل پخش شود حضور خواهد داشت
و برنامه ای برای حضور او در هیچ مجموعه جدیدی وجود ندارد.
»» تولد بیگ شو ««
بیگ شو دیروز 42ـــمین ساگرد تولدش را جشن گرفت. همچنین امروز 15ـــمین سال حضور
او در دبلیو دبلیو ای است. شو اولین قرارداد خود با دبلیو دبلیو ای را در روز 9ــم فوریه سال 99 امضا کرد.
Rey Mysterio 619
02-09-2014, 10:40 AM
ببخشید ولی مگه کریس بنوا فوت نکرده ؟ پس چجوری ممکنه تو شو ها حضور پیدا کنه ؟
El Niño
02-09-2014, 10:42 AM
ببخشید ولی مگه کریس بنوا فوت نکرده ؟ پس چجوری ممکنه تو شو ها حضور پیدا کنه ؟
منظور پی پی وی های قدیمی دبلیو دبلیو ای است.
YumMoon
02-09-2014, 11:27 AM
همه منتظر بازگشت افسانه هستن فقط15روز مونده تا بازگشت افسانه
آقا یه سوال تیکر که قراره امسال بره پس چرا چیزی راجع به خداحافظیش نمیگن یعنی قراره خودش تو راو بگه که اخرین مسابقش هست
deadking
02-09-2014, 11:33 AM
عنوان تاپیک رو که خوندم یک لحظه فکر کردم کریس بنوا دوباره زنده شده از تعجب شاخ دراوردم !!!
Dash.Hossein
02-09-2014, 01:20 PM
همه منتظر بازگشت افسانه هستن فقط15روز مونده تا بازگشت افسانه
آقا یه سوال تیکر که قراره امسال بره پس چرا چیزی راجع به خداحافظیش نمیگن یعنی قراره خودش تو راو بگه که اخرین مسابقش هست
کی گفته تیکر قراره امسال بره؟اون میتونه رکوردش رو تا25 ارتقا بده
Dash.Hossein
02-09-2014, 01:26 PM
10فوریه برنمیگرده چون خیلی زوده مطمئنا تو راو بعد چمبر یعنی24فوریه برمیکرده خیلی دوست دارم بدونم تیکر لزنر رو چلنج میکنه یا لزنر تیکر رو چلنج میکنه خیلی کم پیش میاد افسانه رسلینگ کسی رو چلنج کنه من که فقط20-0 رو یادمه که افسانه حریفش رو چلنج کرده باشه
حیف که کارکتر تیکر جوریه که وقتی امسال خداحافظی کنه دیگه تو شوها حاضر نمیشه مطمئنا همه حتی دشمناش هم دلتنگ این مرد بی رقیب میشن خصوصا که هیچ وقت نمیتونن ببیننش بخاطر کارکترش تیکر تنها کسیه که حتی دشمناش هم یجورایی طرفدارشن و بهش احترام میذارن
تا میتونید از دیدنش لذت ببرید چون امسال آخرین مسابقه کریرش هست و قراره با شکست دادن قهرمانانه قهرمان یو اف سی از رسلینگ بره
سال 2007هم تیکر باتیستارو چلنج کرد.برای بار بیستمه که میگی امسال تیکر میره.چه اصراری داری که امسال بره؟برچه مبنایی میگی تیکر میره؟
deadking
02-09-2014, 01:55 PM
کی گفته تیکر امسال خواهد رفت؟؟؟
اصلا من بعید میدونم امسال تیکر با براک لسنر مبارزه کنه
Black Hawk
02-09-2014, 02:17 PM
امیدوارم تیکر خداحافظی نکنه...اصن رسلمنیاس و آندرتیکرش...
YumMoon
02-09-2014, 02:33 PM
من هم بعید میدونم با لزنر مسابقه بده چون لزنر و تیکر دشمنی شخصی دارن ولی لزنر چند روز پیش گفته اماده شکست دادن تیکر هست تمام احتمالات هم از1سال پیش روی مسابقه تیکر لزنر بوده راجع به رفتنش هم باید بگم از19-0 همه میگفتن تیکر قراره بعد22-0 اصلا مشکوکه تیکر چرا بعد20-0 که بزرگترین مسابقه کریرش بوده نرفته همه میگن تیکر بخاطر 22-0 کردن مونده نمیدونم چرا حتی جیم راس هم چندسال پیش گفت تیکر بعد22-0 کردن از رسلینگ میره
YumMoon
02-09-2014, 02:35 PM
تیکر بخواد تا30-0 هم میتونه ادامه و بده ممترش اینکه همینطور مردم رو جذب کنه ولی بحث سر اینه که تمام استناد ها از چندسال پیش مبنی بر خداحافظی تیکر در22-0 بوده
Dash.Hossein
02-09-2014, 02:37 PM
من هم بعید میدونم با لزنر مسابقه بده چون لزنر و تیکر دشمنی شخصی دارن ولی لزنر چند روز پیش گفته اماده شکست دادن تیکر هست تمام احتمالات هم از1سال پیش روی مسابقه تیکر لزنر بوده راجع به رفتنش هم باید بگم از19-0 همه میگفتن تیکر قراره بعد22-0 اصلا مشکوکه تیکر چرا بعد20-0 که بزرگترین مسابقه کریرش بوده نرفته همه میگن تیکر بخاطر 22-0 کردن مونده نمیدونم چرا حتی جیم راس هم چندسال پیش گفت تیکر بعد22-0 کردن از رسلینگ میره
اینا دلایل محکمی نیستن
YumMoon
02-09-2014, 02:39 PM
شاید ولی باتئجه به کارکتر تیکر و قضایاش فکرمیکنم تیکر امسال خداحافظی کنه یعنی مطمئنم میره بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم ولی یه نگاه به کارکترش بندازی متوجه میشی که چرا بعد22-0 میره یا چرا بعد20-0 نرفت
تمامی اسطوره ها با شکست رفتن ولی تیکر شکست ناپذیر با برد میره
همه میدونن بزرگی به تایتل نیست که عکس تایتل های سینا رو گذاشتی وگرنه استون کلد و تیکر و شان و راک به اینجا نمیرسیدن رندی ارتن و ادج دو برابر کلد و شان تایتل بردن ولی هیچوقت به این ها نمیرسن همونطورکه فلیر هیچوقت به هوگن نرسید 11قهرمانی سینا تو پی جی ارا بوده که ارزشی نداره اونم با میاتگین56روز قهرمانی
کسی نیست که آندرتیکر رو بهترین استار تاریخ ندونه
deadking
02-09-2014, 02:50 PM
اگه قرار بود اخرین مسابقه ی تیکر با براک لسنر و امسال باشه از مدت ها قبل با همدیگه استوری پیدا میکردن، چون آخرین مسابقه ی تیکر چیزی نیست که با استوری 2 ماهه ختم به خیر بشه
من احتمال میدم تیکر امسال با کسانی مثل مارک هنری، وید برت یا البرتو دلریو مسابقه بده و سال بعد با براک بجنگه
کلاء بعید میدونم امسال اخرین سال حظورش باشه
شاید ولی باتئجه به کارکتر تیکر و قضایاش فکرمیکنم تیکر امسال خداحافظی کنه یعنی مطمئنم میره بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم ولی یه نگاه به کارکترش بندازی متوجه میشی که چرا بعد22-0 میره یا چرا بعد20-0 نرفت
همه میدونن بزرگی به تایتل نیست که عکس تایتل های سینا رو گذاشتی وگرنه استون کلد و تیکر و شان و راک به اینجا نمیرسیدن رندی ارتن و ادج دو برابر کلد و شان تایتل بردن ولی هیچوقت به این ها نمیرسن همونطورکه فلیر هیچوقت به هوگن نرسید 11قهرمانی سینا تو پی جی ارا بوده که ارزشی نداره اونم با میاتگین56روز قهرمانی
کاملا موافقم که بزرگی به کمربند نیست
اگه به کمربند بود پس باید میگفتیم ریک فلایر از استون کولد و اندرتیکر بهتر بوده
تازه با اینکه قهرمانی های فلایر از هوگان بیشتر بوده باز هم هوگان استار خیلی بهتری بود
YumMoon
02-09-2014, 02:56 PM
دل خجسته ای داری دلریو و برت و این نفله هارو ازکجا پیدا کردی تیکر همیشه بهترین ها رو شکست داده امسال هم یه رقیب عالی داره تیکر همیشه برای2ماه به کمپانی میاد نه بیشتر چون
مسابقه دادن تو این کمپانی برای افرادی مثل تیکر و کلد و گلدبرگ افت داره خداحافظیش هم دوماهه هست و با استوری1مسابقه ای
تا وقتی سینا جرئت مبارزه با تیکر رو پیدا نکنه نمیتونه ادعایی داشته باشه
تحقیرهای سینا تو اوج محبوبیتش سال2007و2009 جلوی تیکر رو یادت رفته؟؟؟؟؟؟؟؟
Dash.Hossein
02-09-2014, 04:05 PM
داداش من گفتم دچمپ از هیرمن هیچ وقت نگفتم سینا بهترینه سینا به تیکر وشان واستین وگلدبرگ عمرا برسه نمیدونم چرا بدفهمیدی اگه ناراحتی عوضش میکنم عکس امضام گلدبرگ و استینگ بود به خاطر سایز بهم سفارش شد عوضش کنم اینو موقتی گذاشتم ازنظر من هم تیکر بهترین استار تاریخه.خودشم یه ماهه این سه جمله رو تکرارمیکنی:تیکر امسال میره.تیکر با لزنر مشکل شخصی داره.تیکرسینا رو 2007و2009تحقیرکرد.
YumMoon
02-09-2014, 04:27 PM
بلخره یه سینایی پیدا شد منطق داشته باشه خدارو شکر به اعتقاد من سینا سومین استارتاریخ هست بعد تیکر استون کلد یا چهارمین اگه یخوایم گلدبرگ رو هم حساب کنیم میشه تیکر گلدبرگ استون کلد سیناخیلی وقته که به مدیریت میگم بالای صفحه یه نظرسنجی بذاره که بهترین استارتاریخ کیه با اسمهای تیکر گلدبرگ سینا استون کلدولی جوابی نمیده دلیلش چیه نمیدونم شاید با یه استارخاص از این4تا مشکل داره
یه سوال فنی چیجحوری میشه امضا گذاشت؟؟
deadking
02-09-2014, 06:04 PM
بلخره یه سینایی پیدا شد منطق داشته باشه خدارو شکر به اعتقاد من سینا سومین استارتاریخ هست بعد تیکر استون کلد یا چهارمین اگه یخوایم گلدبرگ رو هم حساب کنیم میشه تیکر گلدبرگ استون کلد سیناخیلی وقته که به مدیریت میگم بالای صفحه یه نظرسنجی بذاره که بهترین استارتاریخ کیه با اسمهای تیکر گلدبرگ سینا استون کلدولی جوابی نمیده دلیلش چیه نمیدونم شاید با یه استارخاص از این4تا مشکل داره
یعنی استارهایی مثل تریپل اچ، شان مایکل، ریک فلیر، هالک هوگان به نظر شما کشک هستن که گلدبرگ و جان سینا رو سومین و چهارمین بهترین استارهای تاریخ میدونی ؟؟؟
از نظر سابقه، افتخارات، قهرمانی، سطح مسابقات، هیل و فیس بودن و کلاء همه چیز گلدبرگ و جان سینا عمرا در حد و اندازه ی کسانی مثل تریپل اچ، فلیر، شان و هوگان نیستند
تازه خود wwe شان مایکل رو بهترین استار تاریخ دونست و هیچ اسمی از گلدبرگ نبرد
گلدبرگ فقط 5 سال سابقه ی رسلینگ داره، خجالت اوره کسی مثل گلدبرگ رو سومین استار تاریخ بدونیم
deadking
02-09-2014, 06:09 PM
دل خجسته ای داری دلریو و برت و این نفله هارو ازکجا پیدا کردی تیکر همیشه بهترین ها رو شکست داده امسال هم یه رقیب عالی داره تیکر همیشه برای2ماه به کمپانی میاد نه بیشتر چون
مسابقه دادن تو این کمپانی برای افرادی مثل تیکر و کلد و گلدبرگ افت داره خداحافظیش هم دوماهه هست و با استوری1مسابقه ای
تا وقتی سینا جرئت مبارزه با تیکر رو پیدا نکنه نمیتونه ادعایی داشته باشه
تحقیرهای سینا تو اوج محبوبیتش سال2007و2009 جلوی تیکر رو یادت رفته؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا مگه من از جان سینا تعریف کردم که شما میگی سینا تحقیر شده ؟
YumMoon
02-09-2014, 06:34 PM
خب من که خودم گفتم سینا سوم ولی اگه بخوایم گلدبرگ رو حساب کنیم چهارم من حقیقت رو میگم وگرنه من از سینا خوشم نمیادتازه استون کلد هم سابقش فقط7-8سال هست اگه به سابقه باشه که تیکر اول و سینا دوم چون سینا موقع خداحافظی سابقش میرسه20-25سال
خب یه نظرسنجی بین افراد بیشتری بذاره مدیریت
شان که همیشه بازنده بوده تریپل هم فقط ستاره سازی کرده و مسابقات زیبا برگزار کرده واقعا باید به فردی مثل تریپل تعظیم کرد ولی نمیشه تریپل رو جز بهترین دونست
اون لیست رو حتی 1 نفر هم قبول نداره چه مردم عادی چه استارها و گزارشگرها چه کارشناس هادقیق یادم نیست لیست رو ولی یادمه خیلی خیلی خیلی صوتی توش بود
به هرحال با اینکه طرفدار تیکر هستم و از سینا خوشم نمیاد ولی باید بگم بعد تیکر که همیشه اول میمونه سینا هست چون به قول شما استون و گلدبرگ سابقشون خیلی کمه که حرف درستی هم هست
Dash.Hossein
02-10-2014, 03:13 PM
هرکسی میتونه براساس سلیقه شخصی خودش افراد رو رتبه بندی کنه هیچ ایرادی هم نداره نظرسنجی درمورد بهترین هم کار غلطیه.من اگه خودم بخوام رتبه بندی کنم:تیکر استون کلد شان گلدبرگ راک تریپل اچ برت هارت سینا ادج پانک رندی و.................
Dash.Hossein
02-10-2014, 03:24 PM
برو کنترل پنل ویرایش امضا برو insert image روبزن.یه عکس تو جایی مثل<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>اپلود کن بعد وارد کن میتونی چیزی هم بنویسی
Naser
02-10-2014, 05:13 PM
خب من که خودم گفتم سینا سوم ولی اگه بخوایم گلدبرگ رو حساب کنیم چهارم من حقیقت رو میگم وگرنه من از سینا خوشم نمیادتازه استون کلد هم سابقش فقط7-8سال هست اگه به سابقه باشه که تیکر اول و سینا دوم چون سینا موقع خداحافظی سابقش میرسه20-25سال
خب یه نظرسنجی بین افراد بیشتری بذاره مدیریت
شان که همیشه بازنده بوده تریپل هم فقط ستاره سازی کرده و مسابقات زیبا برگزار کرده واقعا باید به فردی مثل تریپل تعظیم کرد ولی نمیشه تریپل رو جز بهترین دونست
اون لیست رو حتی 1 نفر هم قبول نداره چه مردم عادی چه استارها و گزارشگرها چه کارشناس هادقیق یادم نیست لیست رو ولی یادمه خیلی خیلی خیلی صوتی توش بود
به هرحال با اینکه طرفدار تیکر هستم و از سینا خوشم نمیاد ولی باید بگم بعد تیکر که همیشه اول میمونه سینا هست چون به قول شما استون و گلدبرگ سابقشون خیلی کمه که حرف درستی هم هست
درود
بدون شک تیکر بهترین استار تاریخ و بعد از آن شان و تریپل اچ و استون کلد قرار دارن...گلدبرگ و راک و سینا و رندی و ادج و بقیه در رده های بعدی هستن..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.