PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |موزیک| درخواست موزیک ویدئوهای خارجی | پست اول مطالعه شود

deadking
02-09-2014, 05:38 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

با سلام

در این تاپیک میتونید موزیک ویدئوی خارجی درخواست بدهید و من براتون میذارم ( اگر شخصی دیگه با رعایت قوانین گذاشت هم اشکالی نداره )

قوانین

1- فقط موزیک ویدئوهای خارجی درخواست کنید

2- برای درخواست موزیک ویدئو اسم کامل خواننده و اسم کامل آهنگ رو به انگلیسی ذکر کنید ( مثلا یک نمونه از درخواست درست Michael Jackson - Smooth Criminal است و یک نمونه از درخواست غلط مایکل جکسون - سارق زیرک میباشد )

3- هرکاربر میتونه روزی فقط 2 موزیک ویدئو درخواست کنه

4- موزیک ویدئو فقط با کیفیت زیر 1080p براتون میذارم، اگه خواستید موقع درخواست کیفیت مورد نظر رو ذکر کنید ( اکثر موزیک ویدئوها با 3 کیفیت 720 و 360 و 240 هستن )

5- اگه خود شما هم خواستید برای شخصی دیگه موزیک ویدئو بذارید باید حتما تگ انجمن در اسم لینک دانلود باشه ( فراموش هم نکنید اینجا تاپیک درخواست است نه تاپیکی که هر ویدئویی خواستید برای دیگران بذارید، پس فقط یا درخواست کنید یا به درخواست دیگران پاسخ دهید )

6- از ارسال پست های اسپم مثل "درخواست من چی شد دیگه" و "کیفیتش بد بود" خودداری نمایید، برای تشکر هم فقط روی دکمه ی تشکر کلیک کنید

7- لطفا تا درج شدن درخواست تون صبر نمایید

================================================
پسورد فایل ها = deadking
================================================

Dash.Ali
02-09-2014, 07:44 PM
خوب سلام مرسی از تاپیک خوبت :ی مشتری پر و پا قرص ـت خودمم :ی

inna . in your eyes 480p

inna . be my lover 480p

deadking
02-09-2014, 09:27 PM
خوب سلام مرسی از تاپیک خوبت :ی مشتری پر و پا قرص ـت خودمم :ی

inna . in your eyes 480p

inna . be my lover 480p

هردوشون فقط کیفیت های 720 و 360 و 240 داشتن که با کیفیت 360 براتون آپلود کردم

Inna - In Your Eyes

iranwwe1.net.INNA_feat._Yandel_-_In_Your_Eyes__Official_Music_Video___YT-f18__Od-6uzcLGqw_.mp4 - 15.4 MB (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Inna - Be My Lover

iranwwe1.net.INNA_-_Be_My_Lover__Official_Video___YT-f18__GAvr5_EtOnI_.mp4 - 17.5 MB (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Dash.Ali
02-09-2014, 09:30 PM
دم شما گرم چون گفتی هر کاربر روزی دو تا درخواست من سه تا درخواست میدم :ی چه ربطی داشت

inna . world of love 360p

deadking
02-09-2014, 09:34 PM
دم شما گرم چون گفتی هر کاربر روزی دو تا درخواست من سه تا درخواست میدم :ی چه ربطی داشت

inna . world of love 360p

Inna - World of Love

iranwwe1.net.INNA_-_World_of_Love__Online_Video___YT-f18__2CU70WskLXs_.mp4 - 19.8 MB (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

hassanmanutd
02-09-2014, 09:37 PM
من یه درخواست بیشتر ندارم:فول آلبوم جنیفر لوپز:wassat[1]:

deadking
02-10-2014, 11:27 AM
من یه درخواست بیشتر ندارم:فول آلبوم جنیفر لوپز:wassat[1]:

اینجا تاپیک درخواست موزیک ویدئو است نه فول آلبوم

حالا اگه شما همه ی موزیک ویدئوهای جنیفر لوپز رو میخوای روزی در تاپیک اسم 2 تاشون رو بگو تا برات بذارم، بعد از یک مدت میشه فول ویدئو

Dash.Ali
02-17-2014, 12:06 PM
she makes me go

arash ft sean paul

360p

plz

deadking
02-17-2014, 01:09 PM
she makes me go

arash ft sean paul

360p

plz

Arash feat Sean Paul - She Makes Me Go

iranwwe1.net.ARASH_feat._Sean_Paul__-_She_Makes_Me_Go_Official_Video_HD_YT-f18F83aAuX1c7A.mp4 - 15.8 MB (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

YumMoon
03-05-2014, 09:39 PM
داداش اگه ممکنه دانلود موزیک ویدئوهای wrecking ball و we cant stop مایلی سایروس رو بذار ممنون

deadking
03-05-2014, 10:14 PM
داداش اگه ممکنه دانلود موزیک ویدئوهای wrecking ball و we cant stop مایلی سایروس رو بذار ممنون

Wrecking Ball

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

We Can't Stop

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

SHAHIN
03-24-2014, 03:59 PM
Skylar Grey ft. Eminem - C'mon Let Me Ride

Danial
03-24-2014, 07:38 PM
واسه پیت بال خوباشو بزار هر چی بشتر بهتر