PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : | ساخت اکانت یاهو و گذر از تحریم |

MrHOF
02-14-2014, 09:44 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تو چت باکس بحث یاهو و تحریم شد گفتیم این فیلم کم حجم رو که چندین ماه پیش درست کرده بودم

رو بذارم دوستان استفاده کنن :D

فقط این نکته رو بگم که هنگام درست کردن یه اکانت این فیلم رو گرفتم پس به اسمی که داخل فیلم هست دقت نکنید :D

برای دانلود کلیک کنید (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دوستان راه دیگه ای داشتند میتونن همینجا بگن فقط اسپم خونه نکنید اینجا رو خــــواهــــشـــــآ

باشد تا رستگار شوید !!! :D :D

SASAN
02-14-2014, 09:46 PM
بهترین ترفند همین است دوستان ، من خیلی اکونت با این ترفند ساختم . کاملا تست شده و قابل قبول است .

ممنون علی جان .

Warrior
02-21-2014, 11:44 AM
سلام اول خیلی خیلی ممنون بابت این فیلم آموزشیویک سوال از کدوم ورژن فایر فاکس بید استفاده کنم؟مال من نسخه 27 (Final)هست ولی در قسمت tools گزینه tamber data رو ندارم.لطفا بگید:1:

MrHOF
02-21-2014, 12:51 PM
سلام اول خیلی خیلی ممنون بابت این فیلم آموزشیویک سوال از کدوم ورژن فایر فاکس بید استفاده کنم؟مال من نسخه 27 (Final)هست ولی در قسمت tools گزینه tamber data رو ندارم.لطفا بگید:1:

ورژن فرقی نداره

اول باید از توی Add-ons از قسمت سرچ Tamper Data رو سرچ کنی و نصب کنی روی موزیلا بعدآ خودش توی Tools اضافه میشه :3:

Warrior
02-21-2014, 02:37 PM
ورژن فرقی نداره

اول باید از توی Add-ons از قسمت سرچ Tamper Data رو سرچ کنی و نصب کنی روی موزیلا بعدآ خودش توی Tools اضافه میشه :3:

ممنون اومد:wink2: