PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| اسکات هال در Hall Of Fame | کشتی گیر جدید TNA و ...

The Enforcer
02-15-2014, 05:45 AM
» اسکات هال : هال آو فیمر 2014 ؟

به گزارش سایت های خبری ، WWE قصد دارد اسکات هال ( ریزر رامون ) از اعضای اصلی سابق nWo و کشتی گیر WWF و WCW را در سال 2014 به هال آو فیم اضافه کند .

تا کنون برای امسال اسم های آلتیمیت واریور ، جیک " د اسنیک " رابرتز و لیتا تایید شده اند .

» امضای قرارداد یک کشتی گیر زن با TNA

به گزارش PWInsider ، کمپانی TNA با کشتی گیر زنی به نام Santana Garrett قرار داد امضا کرده است . همچنین این کمپانی به دنبال کشتی گیر مکزیکی ، Extreme Tiger

نیز هست .

» بینندگان ایمپکت رستلینگ

ایمپکت رستلینگ این هفته 1.421 میلیون بیننده داشته . این تعداد نسبت به هفته های پیش کاهش داشته اما باز هم بالاتر از شو های ایمپکت سال 2013 بوده است .

» خبری از شین مکمن

شین مکمن اکنون 1,541,224 سهم از WWE دارد که با آخرین نرخ سهام حدودا 36 میلیون دلار می شود . همچنین او 2,333,334 سهم از YOU On Demand دارد که کمی بیشتر

از 13 میلیون دلار می شود .

» فروش تمام بلیط های راو 24 فوریه

بلیط های شو ماندی نایت راو بعد از الیمینیشن چمبر ، 24 فوریه ، که در شهر گرین بِی ، ویسکانسین برگزار می شود ، سه شنبه ی هفته ی پیش تماما به فروش رسید . در این شو

انتظار می رود آندرتیکر و هالک هوگن برگردند و همچنین شروع کار WWE Network است . تا به حال این در گرین بِی بی سابقه بوده .

THE VAIPER
02-15-2014, 10:28 AM
چقدر خر پوله شین مکمن. فکر کنم استفانی و تریپل اچ هم اینقدر ثروت نداشته باشن. ونیس مکمن و زنش هم که میلیارد هستند. دیگه

Black Hawk
02-15-2014, 11:27 AM
یادش بخیر تو بچگی کلی با تیپ و ظاهر Bad Guy حال میکردم و همیشه هم اسمشو میپرسیدم. :)) هنوز تلفظ کردن اسمش تو گوشمه... یادش بخیر اون موقع ها

YumMoon
02-15-2014, 11:42 AM
یه سوال دارم من شنیذم رسلمنیاها تو ورزشگاه فوتبال انجام میشه و تو ورزشگاه صندلی و رینگ میذارن و یه سری تغییرات ایجاد میکنن درسته؟؟؟؟؟

MrHOF
02-15-2014, 12:04 PM
یه سوال دارم من شنیذم رسلمنیاها تو ورزشگاه فوتبال انجام میشه و تو ورزشگاه صندلی و رینگ میذارن و یه سری تغییرات ایجاد میکنن درسته؟؟؟؟؟

اره تو ورزشگاه های رو باز انجام میشه که فضای بیشتری داشته باشند برای جا دادن تماشاچی ها

عکس های آماده سازی هر رسلمنیا هم هر سال پخش میشه که جرثقیل و یه مشت دم و دستگاه دیگه میریزن تو استادیوم که استیج و خیلی چیز های دیگه رو ردیف کنن

YumMoon
02-15-2014, 12:20 PM
رسل امسال ورزشگاهش فقط75هزارتا گنجایش داره برای دیدن مسابقه تیکر لزنر مخصوصا که مسابقه خداحافظی افسانه هم هست راحت 100هزارتا میومدن باید تو ورزشگاه بزرگتری برگزار میکردن برای رسل مزخرف پارسال80هزارتا اومدن کل کشتی کج شده یه رسلمنیا

deadking
02-15-2014, 12:27 PM
رسل امسال ورزشگاهش فقط75هزارتا گنجایش داره برای دیدن مسابقه تیکر لزنر مخصوصا که مسابقه خداحافظی افسانه هم هست راحت 100هزارتا میومدن باید تو ورزشگاه بزرگتری برگزار میکردن برای رسل مزخرف پارسال80هزارتا اومدن کل کشتی کج شده یه رسلمنیا

من حاظرم شرط ببندم امسال اخرین مسابقه ی تیکر نیست و اتفاقا با براک هم مسابقه نخواهد داد

احتمال میدم شاید خداحافظی پانک استوری بوده تا یکدفعه برگرده و در رسلمنیا با تیکر مسابقه بده

البته احتمالش هم هست که حریف امسال تیکر در رسلمنا البرتو دلریو یا بیگ شو باشه

Dash.Hossein
02-15-2014, 12:58 PM
من حاظرم شرط ببندم امسال اخرین مسابقه ی تیکر نیست و اتفاقا با براک هم مسابقه نخواهد داد

احتمال میدم شاید خداحافظی پانک استوری بوده تا یکدفعه برگرده و در رسلمنیا با تیکر مسابقه بده

البته احتمالش هم هست که حریف امسال تیکر در رسلمنا البرتو دلریو یا بیگ شو باشه
امکان این که با بیگ شو ودلریو مسابقه بده از صفر هم کمتره.بازم میگم امسال خداحافظی نمیکنه

YumMoon
02-15-2014, 01:02 PM
اینکه با لزنر مسابقه نده به نظرمن هم احتمالش خیلی زیاد هست چون باهمدیگه دشمنی شخصی دارن ولی مسابقه با استارهای ضعیفی مثل دلریو و بیگشو که خنده داره پانک هم بعید میدونم چون پانک با تریپل درگیر میشه
چرا هیچ کس نمیدونه دشمنی شخصی تیکرلزنر سرچیه؟

The Enforcer
02-15-2014, 07:30 PM

البته بگم این آمار واقعی نبود . رسلمنیا ی پارسالو گفتن 80,000 ولی آمار واقعی بین 70 تا 72 هزار بود

و خیلی جاهای دیگه هم تو آمار دستکاری می کنن

این رسلمنیا خیلی سالن بخواد پر شه همون 80 تا 82 هزار تاست