PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × دنيل برايان در مسابقه Elimination Chamber قهرمان ميشود ؟ + تـويـيـت جديد راک و ... ×

King MahDi
02-17-2014, 02:20 PM
× دنيل برايان در مسابقه Elimination Chamber قهرمان ميشود ؟ ×

با وجود اين که استوري هاي مربوط به دنيل برايان تا اين زمان تغييري نکرده اما در صورتي که سي ام پانک

براي مسابقه با تريپل اچ به wwe برنگردد ، به احتمال فراوان استوري زير جايگزين اين استوري خواهد شد :

" دنيل برايان از درگيري با هيئت مديره خارج مي شود و در مسابقه Elimination Chamber کمربندها

را از رندي اورتن مي گيرد و به عنوان قهرمان در رسلمنيا 30 به مصاف باتيستا خواهد رفت . همچنين

شيمس هم وارد استوري با تريپل اچ مي شود و با او در رسلمنيا مسابقه خواهد داد . "

× تـويـيـت جديد راک ×

راک به تازگي تـويـيـتي را ارسال کرده است که به شرح زير مي باشد :

" تمرين کردن مثل زندگي مي ماند و مي تواند سرنوشتتان را مشخص کند . کافي است که به

هر دو دستتان اعتماد داشته باشيد و تمرينات سخت را شروع کنيد "

× حضور استار سابق wwe در لايو اونت ×

استار سابق wwe به نام Val Venis ديشب در لايو اونتي که در شهر Phoenix, Arizona برگزار

شد در بک استيج حضور داشت .

hamed kami
02-17-2014, 02:28 PM
اگه برایان برنده بشه من کشتی کج رو میبوسم میزارم کنار

Black Hawk
02-17-2014, 03:29 PM
بخدا برایان لیاقتش همون کمربند تگ تیم بود... برین دارندگان دو کمربند رو ببینین، اگه برایان برنده بشه نتنها ارزش کمربند ها،بلکه ارزش اون افرادی رو که دارنده کمربند ها بودن رو هم پایین میاره

mr10
02-17-2014, 03:31 PM
حتما برایان قهرمان میشه رندی هم اصلا چلنج نمیکنه و راسلمنیا رو از توی خونه نگاه میکونه و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه
بنظرم بیان برایان رو تو راسلمنیا دو بازی براش بزارن هم با تیکر و هم با باتیستا
اینجوری که به این بها میدن به تیکر هم بها نداده اند :504:
منم رسما میگم اگر برایان چمبر رو برد من دیگه رسما میگم خداحافظ رستلینگ
برایان :flabbergasted:

THE VAIPER
02-17-2014, 03:53 PM
من اگر برایان برنده. بشه. بعد المیشن چمبر فقط رسلمنیا را به خاطر لسنار و تیکر نگاه می کنم. مسابقه هانتر با شیمس هم که تکراریه. خدا کنه برایان را قهرمان کنه. کمپانی تا بدترین دوران تاریخ خودشو تجربه کنه. برایان در برابر باتیستا مین اونت رسلمنیا 30 ه ه هه حتی جمله اش خنده داره. بعد این مسابقه هم امکان نداره لسنار دیگه تمدید کنه. باتیستا هم با اینکه قرار داد داره. ول می کنه می ره . اورتون و شیمس هم همینجور . استینگ و هوگان و کرت انگل. هم دیگه بر نمی گردن. ونیس مکمن هم بشینه وسط رینگ با استفانی و تریپل اچ و کین منچ بازی کنه. دنیل برایان خیلی خوب باشه فوقش حقشه تو مین اونت راو و اسمکدون یا پی پر ویو های معمولی باشه. نه مین اونتر رسلمنیا. ولی کمپانی سال 2011 هم این حماقت را با د میز انجام داد.

Dash.Hossein
02-17-2014, 07:24 PM
من با مین اونتر شدن برایان مشکلی ندارم با گرفتن دوکمربند جهانی تو یه شب مشکل دارم.نمیشه اگه این قدر اصرار دارن برایان به مسابقه ارتن وباتیستا اضافه شه مثل بچه ادم بعد چمبر یه مسابقه بادوسه نفر دیگه سر رفتن به wmمسابقه بده؟

АЯЭF
02-17-2014, 07:34 PM
آوردن برايان تو مين ايونت باعث ميشه که رسلمنيا 22تکرار شه که مطمئنم که ديتينگا بدجور افت کنه