PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| .: جدیدترین عکس آندرتیکر ، اولین نظر مکمن در مورد پانک و... :.

El Niño
02-21-2014, 06:25 AM
»» جدیدترین عکس آندرتیکر ««

در ادامه جدیدترین عکس منتشر شده از آندرتیکر را مشاهده می کنید. در این عکس تیکر با ظاهری

جدید و ریش های سفید در کنار یکی از طرفداران دیده می شود. همانطور که اطلاع دارید آندرتیکر

در راء این هفته به دبلیو دبلیو ای باز خواهد گشت.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

»» تویـــیـــت آر وی دی در مورد بازگشت به دبلیو دبلیو ای ««

یکی از طرفداران امروز در تویـــتـــر راب ون دم در مورد زمان بازگشت او به دبلیو دبلیو ای پرسید

که ون دم اینگونه جواب داد : "به زودی ، ولی نه همین امروز"

»» اولین نظر مکمن در مورد پانک ««

وینس مکمن امروز اولین نظر عمومی خود بعد از رفتن پانک را در مورد وضعیت او در کنفرانس خود

با سرمایه گزاران کمپانی اعلام کرد. یکی از سرمایه گزاران سوالی در مورد وضعیت کنونی پانک

پرسید که مکمن اذعان کرد که او (پانک) یکی از بزرگترین پرفورمر های کمپانی است و همچنین

در مورد شرایط کنونی پانک اعلام کرد :

"او در حال حاظر در مرخصی به سر می برد اجازه دهید او به کارهایش برسد."

mulove
02-21-2014, 09:49 AM
حاجي چه بلايي سرت اومده خيلي پير و شكسته شدي :2:
ريشت هم كه مدل سال 99 زدي نكنه دوباره بخواهي مينيستري اف داركنس رو ايجاد كني :4:

the icon sting
02-21-2014, 11:21 AM
من اشتباه میکنم یا این خالکوبی روی گردن جدیده؟
منم به مینستری آف دارکنس امیدوار شدم اوون استایل رو خیلی دوس داشتم

Dash.Hossein
02-21-2014, 11:28 AM
شنیدم مکمن میخواد باشگاه نیوکاسل رو بخره

MrHOF
02-21-2014, 11:31 AM
من اشتباه میکنم یا این خالکوبی روی گردن جدیده؟
منم به مینستری آف دارکنس امیدوار شدم اوون استایل رو خیلی دوس داشتم

نه قدیمی ـه !!

تا اونجایی که من اطلاع دارم اسم زن اولش یعنی Sarah رو روی گردنش خالکوبی کرده :1:

میگم قدیمی یعنی قدیمی هاااا نه اینکه مال 3 4 سال اخیره :D

Naser
02-21-2014, 11:34 AM
درود و تشکر بابت اخبار

امیدوارم پانک برگرده و در حال حاضر کمپانی خیلی بهش احتیاج داره ، این روهم اضافه کنم که خیلی بعید هستش که مستر مکمن ایشون رو از دست بده چون هم استار تاپ و سطح بالایی هستش و هم اینکه مردم علاقه شدیدی بهش دارن ، خیلی جالبه که توی این روزهایی که سی ام پانک قهر کرده مکمن واسش مرخصی رد کرده :D
بهرحال با تمام این حرفها امیدوارم پانک برگرده و خیلی عالی میشه اگه توی چمبر بیاد و یکی رو مصدوم کنه و بیاد داخل چمبر و قهرمان بشه ...:heartsmile:

Dash.Hossein
02-21-2014, 11:38 AM
من دوست دارم رمبل2015 بدون اطلاع قبلی بیاد وبرنده شه

Naser
02-21-2014, 11:41 AM
من دوست دارم رمبل2015 بدون اطلاع قبلی بیاد وبرنده شه

اون جالب میشه اما دلمون میترکه تا اونموقع ، پانک فوق العاده ست

Вαңгαмi
02-21-2014, 11:44 AM
واقعا تیکر اصلا دیگه انصافی پیر شده ، حالا باید قدرشو دونست که به خاطر خوشحالی ما سیبیلارو رنگ میکنه میاد به مسابقات :heart_mini:

THE VAIPER
02-21-2014, 11:46 AM
تیکر. هم در زندگی عادی مثل یه ادم 50 ساله است. این که عجیب نیست ریش سفید داشته باشه. خدا کنه راو این هفته هم پانک برگرده و هم تیکر کبیر.هر استاری فقط یه دوره ای مورد علاقه اکثر تماشگران مثلا 2011 اورتون خیلی طرفدار داشت یا سال 2012 شیمس و رایبک. و 2013 الی 2014 برایان و پانک . بعد یه مدت استار دیگری جاشون را می گیره. یعنی حالا که پانک تو اوج و مورد علاقه ی هم طرفدارها است نباید می رفت شاید 3 سال دیگه این علاقه وجود نداشته باشه

the icon sting
02-21-2014, 11:48 AM
نه قدیمی ـه !!

تا اونجایی که من اطلاع دارم اسم زن اولش یعنی Sarah رو روی گردنش خالکوبی کرده :1:

میگم قدیمی یعنی قدیمی هاااا نه اینکه مال 3 4 سال اخیره :D
داداش اوون تتو سارا رو که حاجی خیلی وقته سوزونده
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MrHOF
02-21-2014, 12:56 PM
داداش اوون تتو سارا رو که حاجی خیلی وقته سوزونده

من که گفتم تا اونجاییکه میدونم یعنی فکر کنم :d

آخه من هر وقت میبینمش اون تتو ـه هست :d درواقع اصن ندیدم اون سوخته باشه :d

AƦAƾH
02-21-2014, 01:08 PM
علی جان بچه هارو گمراه نکن :4:

اون تتو سارا رو چند سال پیش وقتی از هم جدا شدن پاک کرد .

این جدیدِ به نظر :4:

The Last Outlaw
02-21-2014, 08:23 PM
حاجي سالاره همه كچ كاراي دنياس! اين هفته هم مياد دهن مهن همه اين جك و جوون را رو مورد عنايت قرار ميده!

YumMoon
02-21-2014, 09:02 PM
به اعتقاد من عمدا تیکر بیرون رینگ خودش رو انقدر پیر نشون میده وگرنه چرا ریشش و موهاش رو رنگ نمیکنه برای همون تیپ بیرون رینگشهمه منتظر افسانه هستن دوشنبه افسانه رو میبینیم و لذت میبریم
تتو سارا رو خیلی وقته سوزونده این تتو احتمالا اسم زنش میشل مک کول هست اگه کسی راجع به تتو جدیدش خبری داره بگه

АЯЭF
02-21-2014, 09:30 PM
ريش سفيدم بهش ميادا بی صبرانه منتظر بازگشتشم سی ام پانکم که معلومه وينس اصلا دوست نداره بره

hamed kami
02-21-2014, 10:13 PM
این تیکره؟:6168154326427106949
نمی گفتید نمی شناختمش!!!!

YumMoon
02-21-2014, 10:40 PM
تیکر بعد20-0 بیرون رینگ همیشه همی شکلی هست و تو رینگ که میخواد بیاد گریمش میکنن به نظرم از عمد بیرون رینگ پیرش میکنن تا بگن تیکر با این سن و سال هم شکست ناپذیره

Black Hawk
02-21-2014, 11:29 PM
این تیکره؟:6168154326427106949
نمی گفتید نمی شناختمش!!!!

بله. حاجی عشق داره. هر سال برا من و شما میاد تو رسل که دلمون شاد بشه.

deadking
02-22-2014, 12:09 AM
جری لاور با اینکه 60 سالشه ولی 40 ساله به نظر میرسه

بعد تیکر با اینکه 50 سالشه بیرون رینگ طوری به نظر میرسه انگار 40 سال از جری بزرگتره !

BMW
02-22-2014, 01:13 AM
با اینکه طرفدار آندرتیکرم و مسابقاتشو تو رینگ دوست دارم ولی امسال واقعا دلم میخواد جلو هر کسی که مسابقه میده حالا هر کی میخواد باشه ببازه چون هم دیگه خیلی پیر شده و هیکلش هم دیگه مثل جوونیاش نیست هم دیگه استوری بردن هر سالش تو رسلمنیا واقعا تابلو و لس ( با ضمه ل ) شده و اگه ببازه برای محبوبیت خودشم بهتره . رسلمنیا بخاطر این مهمترین پی پر ویو ساله که هم مهمترین مسابقات توش انجام میشه هم هیچکس نمیتونه بطور قطع بگه کی میبره . این خیلی بده که همه از مدتها قبل از شروع رسلمنیا بدونن تیکر حضور داره و با یه نفر مسابقه میده و مطمئنا میبره . خب هرچقدرم مسابقه زیبایی باشه دیگه هیجانی نداره چون همه میدونن آخر سر تیکر میبره . بخاطر این امیدوارم برای هیجانشم که شده امسال ببازه و همه رو سورپرایز کنه . البته با عذر خواهی از دیگر طرفدارای آندرتیکر

Naser
02-22-2014, 01:22 AM
با اینکه طرفدار آندرتیکرم و مسابقاتشو تو رینگ دوست دارم ولی امسال واقعا دلم میخواد جلو هر کسی که مسابقه میده حالا هر کی میخواد باشه ببازه چون هم دیگه خیلی پیر شده و هیکلش هم دیگه مثل جوونیاش نیست هم دیگه استوری بردن هر سالش تو رسلمنیا واقعا تابلو و لس ( با ضمه ل ) شده و اگه ببازه برای محبوبیت خودشم بهتره . رسلمنیا بخاطر این مهمترین پی پر ویو ساله که هم مهمترین مسابقات توش انجام میشه هم هیچکس نمیتونه بطور قطع بگه کی میبره . این خیلی بده که همه از مدتها قبل از شروع رسلمنیا بدونن تیکر حضور داره و با یه نفر مسابقه میده و مطمئنا میبره . خب هرچقدرم مسابقه زیبایی باشه دیگه هیجانی نداره چون همه میدونن آخر سر تیکر میبره . بخاطر این امیدوارم برای هیجانشم که شده امسال ببازه و همه رو سورپرایز کنه . البته با عذر خواهی از دیگر طرفدارای آندرتیکر

درود بر شما

نظر شما محترم است و تاحدی هم درست می باشد اما دوست من باید به دونکته توجه داشته باشیم هربازی آندرتیکر جزو کاندید بهترین مسابقه سال میشه و مسابقاتش فوق العاده سطح بالا و جذاب هستند و به نحوی میتوان گفت یک رسلمنیا هست و یک تیکر... دومین نکته هم جذابیت آن است ، همانطور که خودتان میگویید هرساله مخاطبین این هیجان را دارند که آیا تیکر خداحافظی میکند یا خیر؟ و آیا اگر خداحافظی کند استریکش میشکند یا خیر...که این مسائل باعث جذابیت بیش از پیش اون میشند.

deadking
02-22-2014, 01:43 AM
متسفانه یک حقیقتی وجود داره که تیکر دیگه اونقدر کم مسابقه میده و کم حظور پیدا میکنه داره به فراموشی سپرده میشه و دیگه حتی نصف طرفدارهای سابقش رو هم نداره

بعد احساس میکنم چون هرسال فقط یک مسابقه میده و در همونم برنده میشه کم کم داره یک حس نفرتی میان مردم نسبت بهش ایجاد میشه

بعدشم عجیب اینه استارهایی مثل ریک فلایر، استینگ و غیره موقعی که سن بیشتری نسبت به تیکر داشتن همیشه فعال بودن و دائم مسابقه میدادن ... اما تیکر شده سالی یک مسابقه ... یعنی چی اخه ؟

والا من هم دوست دارم امسال ببازه برا همیشه خداحافظی کنه ... سالی 1 مسابقه که نشد کشتی کج ... مگه بیکار هستیم 1 سال تموم منتظر یک مسابقه ی ایشون باشیم؟

بهتره براک لسنر، باتیستا یا کین استریک رو بشکنه

یا اینکه خودش امسال در حالی که استریکش شکسته نشده خداحافظی کنه و جای خودش رو به فعال ها بده

مصدوم نیست و سنش از ریک فلایر و استینگ کمتره ولی شده سالی 1 مسابقه ... چه وضعشه اخه ....

BMW
02-22-2014, 01:55 AM
درود بر شما

نظر شما محترم است و تاحدی هم درست می باشد اما دوست من باید به دونکته توجه داشته باشیم هربازی آندرتیکر جزو کاندید بهترین مسابقه سال میشه و مسابقاتش فوق العاده سطح بالا و جذاب هستند و به نحوی میتوان گفت یک رسلمنیا هست و یک تیکر... دومین نکته هم جذابیت آن است ، همانطور که خودتان میگویید هرساله مخاطبین این هیجان را دارند که آیا تیکر خداحافظی میکند یا خیر؟ و آیا اگر خداحافظی کند استریکش میشکند یا خیر...که این مسائل باعث جذابیت بیش از پیش اون میشند.

ممنون البته مسابقاتش زیبا هست ولی من میگم هیجان نداره چون از قبل همه یا اکثرا میدونن که تیکر میبره . مثلا مسابقه پارسالش با پانک رو با چند ا از بچه ها که میدیدیم همه میدونستیم که دست آخر تیکر میبره . اینه که هیجانشو از بین میبره وگر نه هیچ کس نمیتونه منکر زیبا بودن کاراکتر آندتیکر بشه .

BMW
02-22-2014, 02:41 AM
در مورد پانک وینس مکمن خیلی دلش میخواد که بمونه بخاطر همینم میگه مرخصی رفته و با این حرفا امیدواره که برگرده . البته منم امیدوارم که برگرده چون هم زیبا مسابقه میده هم سخنور ماهریه

deadking
02-22-2014, 04:32 AM
البته ممکنه همونطور که قبلا گفتم رفتن پانک یک استوری باشه ( کمپانی به پانک گفته طوری وانمود کن انگار قهر کردی )

احتمالا قراره پانک یکدفعه ای برگرده و دوباره در رسلمنیا با تیکر بجنگه

YumMoon
02-22-2014, 11:36 AM
تیکر سالی1بار مسابقه میده چون مسابقه دادن تو پی جی ارا براش افت داره وگرنه آمادگشی خوبه تو مسابقه20-0 هم که تمام تنش کبود شده بود و مسابقه سنگینی برکزار کرد همه دوست دارن تیکر بمونه و ببره اینو از اوضاع آرنا میشه فهمید ولی خب به هرحال هرکسی هم دشمن داره هم طرفدار