PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × حضور هالک هوگان در رسلمنيا قطعي شد + حضور براک لسنر در Elimination Chamber + و ... ×

King MahDi
02-22-2014, 01:32 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pg

× حضور هالک هوگان در رسلمنيا قطعي شد ×

قبلا حضور هالک هوگان در شو راو 24 فوريه و همچنين در مراسم افتتاح شبکه wwe اعلام شده بود

و امروز هم وينس مک ماون با ارسال تـويـيـتي حضور هالک را در رسلمنيا 30 تاييد کرد . تـويـيـت وينس

به اين شرح است :

" ما خيلي هيجان زده هستيم که او به wwe برگشته . خوشحال مي شويم که رسلمنيا 30 را با

حضور هالک هوگان جشن بگيريم "

× تغيير مليت گريت کالي ×

پس از اينکه گريت کالي چندين سال در آمريکا زندگي کرد ، سرانجام او ديشب تغيير مليت داد و اکنون

او بعنوان يک شهروند آمريکايي مي باشد . در زير عکس او را همراه پرچم کشور آمريکا مي بينيد :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× حضور براک لسنر در Elimination Chamber ×

ديشب کين در يک مصاحبه اي اعلام کرد که براک لسنر در پر پر ويو Elimination Chamber حضور

خواهد داشت .

АЯЭF
02-22-2014, 01:36 PM
هالک هوگن که فک نکنم بتونه مسابقه بده ولی خب حضورش موثره براکم به احتمال زیاد خودشو وارد چمبر میکنه یا درگیریشو با تیکر به صورت رسمی اعلام میکنه خارج این 2حالت چیزه دیگه احتمال نداره

bomb5
02-22-2014, 01:37 PM
همون طور که امروز تو اخبار اومد هوگن بعنوان میزبان رستلمنیا انتخاب شد :4: (مثل راک در سال 2011)

YumMoon
02-22-2014, 02:09 PM
هوگن که به احتمال قوی با سینا درگیر میشه ولی لزنر اگه تو چمبر بیاد پس تیکر لزنر کنسل میشه چون لزنر اگه تو چمبر باشه یا قهرمان میشه و به باتیستا میبازه تو رسل یا با سینا درگیر میشه تو رسل

Dash.Hossein
02-22-2014, 02:11 PM
حضور لزنر تو راو 24فوریه هم تایید شده

MrHOF
02-22-2014, 03:14 PM
همون نقش راک رو فک کنم قراره ایفا کنه هالک هوگن

میزبان رسلمنیا

مسابقه با جان سینا رسلمنیا بعد

گرفتن تایتل سال بعدش :22:

باو اینا نیان سنگین ترن :d

THE VAIPER
02-22-2014, 05:28 PM
اگر پانک بیاد تو چمبر خیلی عالی تر میشه نسبت به براک. به نظرم پانک برگرده تو چمبر تماشگرا هم بیشتر می پسندن. بعد سزارو را حذف کنه. و تو چمبر شرکت کنه و برنده چمبر بشه.بعد اورتون ریمچ می خواد و عصبانی و از این حالت ترسو گونه خارج میشه.اگر تو شخصیت اورتون تفاوت ایجاد کنن استوری ها خیلی قشنگ می شن. مثل 2012 سینا که بعد باخت به د راک . نیاز به تلنگر داشت. که ادج اومد بهش یه تلنگر زد تا برگرده به حالت قبلش. اورتون هم می تونه از پدرش تلنگر بخوره و یه هیل قدرتمند بشه این طوری اسطوریشون خیلی جالب میشه. براک به نظرم با تیکر مسابقه بده بهتره. اگر بیارنش برای کمربند اون جور که باید استوری ها جذاب نمیشه. بعد کیو می خوان بذارن در برابر تیکر حتما یا شیمس یا برایان

Dash.Hossein
02-22-2014, 05:41 PM
اگر پانک بیاد تو چمبر خیلی عالی تر میشه نسبت به براک. به نظرم پانک برگرده تو چمبر تماشگرا هم بیشتر می پسندن. بعد سزارو را حذف کنه. و تو چمبر شرکت کنه و برنده چمبر بشه.بعد اورتون ریمچ می خواد و عصبانی و از این حالت ترسو گونه خارج میشه.اگر تو شخصیت اورتون تفاوت ایجاد کنن استوری ها خیلی قشنگ می شن. مثل 2012 سینا که بعد باخت به د راک . نیاز به تلنگر داشت. که ادج اومد بهش یه تلنگر زد تا برگرده به حالت قبلش. اورتون هم می تونه از پدرش تلنگر بخوره و یه هیل قدرتمند بشه این طوری اسطوریشون خیلی جالب میشه. براک به نظرم با تیکر مسابقه بده بهتره. اگر بیارنش برای کمربند اون جور که باید استوری ها جذاب نمیشه. بعد کیو می خوان بذارن در برابر تیکر حتما یا شیمس یا برایان
استینگ ایشاللاه

YumMoon
02-22-2014, 06:35 PM
استیگ درحد تیکر نیست لزنر بهتره ولی به انظرم تیکر لزنر کنسل شده چون لزنر قراره تو چمبر باشه و درنتیجه تو رسل با سینا یا باتیستا بازی میکنه
ادج چه تلنکری به سینا زد من درجریان نیستم تاجاییکه من یادمه سینا بعد باخت به راک درجا جلوی لزنر تحقیر شد و جزئت نکرد تا دوباره چلنجش کنه و انتقام بگیره عین تیکر که از تریپل اچ انتقام رسلمنیا27رو گرفت

Dash.Hossein
02-22-2014, 07:44 PM
استیگ درحد تیکر نیست لزنر بهتره ولی به انظرم تیکر لزنر کنسل شده چون لزنر قراره تو چمبر باشه و درنتیجه تو رسل با سینا یا باتیستا بازی میکنه
ادج چه تلنکری به سینا زد من درجریان نیستم تاجاییکه من یادمه سینا بعد باخت به راک درجا جلوی لزنر تحقیر شد و جزئت نکرد تا دوباره چلنجش کنه و انتقام بگیره عین تیکر که از تریپل اچ انتقام رسلمنیا27رو گرفت
ببخشید اگه لزنر نشد استینگ بهترین گزینه است مارک هنری پانک بیگشو ای ترین و...اینا هیچ کدوم درحدتیکر نبودند.مسابقه سینا بابری وایات هم قطعی شده باتیستاهم چون رمبلو برده تو رسل سرتایتل مسابقه میده پس سیناوباتیستا کنسله.
درمورد اج هم بگم وقتی راک سیناروبرد فرداشبش لزنر پس از سالها اومد وبعد دست دادن به سینا دهنش رو سرویس کرد هفته بعدش اج به سینا گفتبه خودت بیا مرد بازم میخوای ببازی به من قول بده که میبری بعدش تو اکستریم رولز2012سینا که کلی کتک خورده بود اخراش به خودش اومدو لزنروبرد بعدش استوریشون تموم شد

deadking
02-22-2014, 07:51 PM
ممکنه حریف اندرتیکر در رسلمنیا بری وایت باشه برخلاف پیشبینی ها

YumMoon
02-22-2014, 08:36 PM
بیگشو و ای ترین خب مسابقشون با تیکر2به1بود
ولی قبول دارم که پانک و هنری از ضعیف ترین ها بودن
غیرقابل باوره که سینا با بری وایات تو رسل مسابقه بده مگراینکه هوگن توش نقش داشته باشه

mr10
02-22-2014, 09:58 PM
یه حسی بهم میگه توی چمبر امشب تیکر رو میبینیم :504:
مطمئن هستم
بنظرم براک و رندی اخرش میمونن یهو تیکر میاد براک رو میزنه و رندی پین میکنه و میبره بعدش براک در مقابل تیکر میشه :3669973684562034669

YumMoon
02-22-2014, 10:36 PM
این ایده ای که mr10 دادی عالیه که تیکر باعث باخت لزنر شه و مسابقشون درست شه من دوست دارم تیکر لزنر رو چلنج کنه تا لزنر تیکر رو

Black Hawk
02-23-2014, 12:20 AM
مطمئن هستم
بنظرم براک و رندی اخرش میمونن یهو تیکر میاد براک رو میزنه و رندی پین میکنه و میبره بعدش براک در مقابل تیکر میشه :3669973684562034669

بعد دقیقا میشه مث بازی شان و تیکر که شان اومد از زیر قفس و تیکر رو زد. :)

BMW
02-23-2014, 12:54 AM
اگر دقت کنید کین گفته براک لزنر در پی پر ویو الیمینیشن چمبر حضور داره پس نمیشه بطور قطع گفت که حتما در مسابقه سر تایتل باشه البته اگه باشه که مسابقه خیلی هیجانی تر و جذابتر میشه . در مورد تیکرم قبلا گفته بودم با اینکه از طرفدارای آندرتیکر هستم ولی حضور بدون استثنا هر ساله و برد هر سالش تو رسلمنیا لس و بی معنی و بدون هیجان شده چون همه میدونن که آخر سر تیکر میبره پس بخاطر خودشم که شده امیدوارم امسال جلو هر کی مسابقه میده ببازه . بعدشم اصلا تو پست اصلی هیچ حرفی از تیکر نبود .

Naser
02-23-2014, 01:11 AM
مطمئن هستم

درود

فکرمیکنم چمبر فردا شب برگزار میشه نه امشب...درسته؟

YumMoon
02-23-2014, 10:11 AM
bmw از طرف طرفدارای تیکر نظرنده کاملا مشخصه دشمن تیکر هستی تو پی جی ارا تمام نتایج مشخصه ازدوال قبل مسابقه سینا راک همه میدونستن قراره سینا تو رسل27و28 به راک ببازه(27رو درواقع با راک بازی کرد نه با میز)بعد تورامبل رو سینا ببره و راک قعرمان شه و سینا تو رسل راک رو ببره و قهرمان شه راک هم که فول تایم نبود مشخص بود که نمیتونه قهرمان بمونه پس بیخود به نتایج تیکر گیر نده مردم عاضق همین تیکر هستن دیدی که باز هم بیشترین رای رو ابرد با39درصد

Dash.Hossein
02-23-2014, 01:42 PM
نه فقط در پی جی ارا بلکه درتمامی دوران ها نتایج از قبل مشخص شده است.
من دوست دارم شب بعد چمبر که رندی میبره تمام بازنده ها به اضافه رندی تورینگ هستنو واسه هم رجز میخونن براک بیاد همه رو داغون کنه بعد بگه هیچ کی جلو دار من نیست بعدش یهو صدا میاد:دنگ.....دنگ بعد یه ربع تیکر به رینگ میرسه که همه فرار کردندو فقط لزنر مونده بعدشم خودتون میدونید تیکر براک رو له میکنه.......

THE VAIPER
02-23-2014, 02:59 PM
اگر دقت کنید کین گفته براک لزنر در پی پر ویو الیمینیشن چمبر حضور داره پس نمیشه بطور قطع گفت که حتما در مسابقه سر تایتل باشه البته اگه باشه که مسابقه خیلی هیجانی تر و جذابتر میشه . در مورد تیکرم قبلا گفته بودم با اینکه از طرفدارای آندرتیکر هستم ولی حضور بدون استثنا هر ساله و برد هر سالش تو رسلمنیا لس و بی معنی و بدون هیجان شده چون همه میدونن که آخر سر تیکر میبره پس بخاطر خودشم که شده امیدوارم امسال جلو هر کی مسابقه میده ببازه . بعدشم اصلا تو پست اصلی هیچ حرفی از تیکر نبود .

همه با اینکه می دونن تیکر می بره هر سال منیا میان. چون مسابقاتش قشنگ هستند. وهمه مسابقاتش جز 3 مسابقه برتر سال می شن. مسابقات سینا لوس و بی معنی مثل خر کتک می خوره از هر کسی از فاندانگو گرفته تا لسنار بعد با یه ای ای علکی مسابقه را می بره. راو این هفته بنظرت حقش برد بود سزارو از اول مسابقه شروع کرد زدن فنیشرهاش تا اخر مسابقه. بعد یه ای ای می زنه سینا که برابر همه فنیشرهای سزارو هستند.این لوس بازی نیست. تماشگرا را ندیدی بعد برد سینا خوشحال نبودن.چون کسی که لایق برد نبود برد.بعد مسابقات اورتون را مردم بیشتر راضی هستند ازش چون عدالت اجرا میشه مثلا مقابل سزارو و برایان و سینا حقش برد نبود که نبرد هیچ کس هم ناراحت نشد

Persian Dragon
02-23-2014, 04:26 PM
بعد مسابقات اورتون را مردم بیشتر راضی هستند ازش چون عدالت اجرا میشه مثلا مقابل سزارو و برایان و سینا حقش برد نبود که نبرد هیچ کس هم ناراحت نشد
تعصب بیخود نمونه ی حرف زدن شماست آدم نباید چشم و گوششو ببنده و با تعصب صحبت کنه تعصب واقعی به این حرفای شما میگن.

THE VAIPER
02-23-2014, 05:54 PM
تعصب بیخود نمونه ی حرف زدن شماست آدم نباید چشم و گوششو ببنده و با تعصب صحبت کنه تعصب واقعی به این حرفای شما میگن.

تعصب نسبت به چی. من که الان حالم بهم می خوره از اورتون. نسبت به اورتون منظورتونه

YumMoon
02-23-2014, 06:11 PM
درسته تو تمام تاریخ نتایج ازقبل تعیین میشد منظورم این بود که تا قبل پی جی ارا پیش بینی ها یه مقدار سخت تر بود و تو مسابقات سورپرایز بیشتری وجود داشت که همین باعث هیجان بود ولی تو پی جی ارا تمام نتایج و اتفاقات از6ماه قبلش معلومه عین قضیه پارسال سینا و پانک و راکدرضمن تو پی جی همیشه فیس ها میبرن تا بچه ها شاد شن ولی قدیم هیل ها هم میبردن

Persian Dragon
02-23-2014, 06:44 PM
تعصب نسبت به چی. من که الان حالم بهم می خوره از اورتون. نسبت به اورتون منظورتونه
نسبت به محبوبیت سیزارو و برایانن .

deadking
02-23-2014, 07:18 PM
سزارو استار خیلی خوبیه

من به شخصه خیلی بیشتر از سینا، برایان، پانک و رومن قبولش دارم

از اون استارهای با استعداده

Capt. Flint
02-23-2014, 07:23 PM
حضور هوگان عالیه ولی وقتی که مسابقه ای نمیده خب حضورش خیلی فایده ای هم نداره
البته اگه بعنوان جنرال منیجر اسمکداون اعلام بشه یعنی بهترین کار در حق هوگان انجام میشه
و از طرف دیگه استینگ بعنوان جنرال منیجر راو اعلام بشه میشه گفت هر دوشون میتونن درگیری های زیبایی بین دو برند رو بوجود بیارن
در مورد تیکر هم باز میگم که لسنر نباید حریفش بشه. برنده کاملا مشخصه ولی این مسابقه تیکر رو شدیدا مصدوم میکنه و این اصلا خوب نیست

YumMoon
02-23-2014, 07:43 PM
به تیکر و لزنر اجازه یه مبارزه سنگین رو نمیدن و کسی صدمه نمیبینه تازه تیکر جلوی تریپل اچ تو مسابقه20-0که مدام صندلی میزد و تمام تن تیکر کبود شده بود هم دووم ابرد تیکر پیرشده ولی هنوز هم توانایی برگزاری مسابقات سنگین رو داره البته کمپانی که اجازره برگزاری یه مسابقه خشن رو تو پی جی ارا نمیده تا بچه ها ناراحت نشن چون بیننده ها هم که همه بچه هستن شده کارتونwwe دیگه