King MahDi
02-23-2014, 03:11 PM
× حضور پانک و آستين در شو UFC ×
استيو آستين و سي ام پانک هر دو ديشب در شو UFC 170 که در شهر لاس وگاس برگزار شد
حضور داشتند . اين هم عکس پانک در کنار دانا وايت :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اين هم عکس ديگري از سي ام پنک در اين شو :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× نظر هالک هوگن در مورد سي ام پانک ×
هالک هوگن اخيرا در جواب مردم که از او در مورد سي ام پانک سوال کردند اين طور جواب داد :
" من يکي از طرفداران پانک هستم . نميدانم جريان چيست و چرا او رفته ، اما دوست دارم که
هرچه زودتر و به خصوص براي رسلمنيا 30 برگردد . اين همان چيزي است که طرفدارانش هم ميخواهند "
× تويـيـت لوک هارپر در مورد شيلد ×
لوک هارپر ديشب در مورد گروه شيلد و مسابقه با آنها تـويـيـتي را فرستاد :
" شما سه پسر راه زيبايي را براي مردن انتخاب کرديد ... روز يک شنبه جنگ است که آغاز مي شود
#WyattFamily #FollowTheBuzzards "
استيو آستين و سي ام پانک هر دو ديشب در شو UFC 170 که در شهر لاس وگاس برگزار شد
حضور داشتند . اين هم عکس پانک در کنار دانا وايت :
اين هم عکس ديگري از سي ام پنک در اين شو :
× نظر هالک هوگن در مورد سي ام پانک ×
هالک هوگن اخيرا در جواب مردم که از او در مورد سي ام پانک سوال کردند اين طور جواب داد :
" من يکي از طرفداران پانک هستم . نميدانم جريان چيست و چرا او رفته ، اما دوست دارم که
هرچه زودتر و به خصوص براي رسلمنيا 30 برگردد . اين همان چيزي است که طرفدارانش هم ميخواهند "
× تويـيـت لوک هارپر در مورد شيلد ×
لوک هارپر ديشب در مورد گروه شيلد و مسابقه با آنها تـويـيـتي را فرستاد :
" شما سه پسر راه زيبايي را براي مردن انتخاب کرديد ... روز يک شنبه جنگ است که آغاز مي شود
#WyattFamily #FollowTheBuzzards "