PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × حضور پانک و آستين در شو ufc + نظر هالک هوگن در مورد سي ام پانک و ... ×

King MahDi
02-23-2014, 03:11 PM
× حضور پانک و آستين در شو UFC ×

استيو آستين و سي ام پانک هر دو ديشب در شو UFC 170 که در شهر لاس وگاس برگزار شد

حضور داشتند . اين هم عکس پانک در کنار دانا وايت :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اين هم عکس ديگري از سي ام پنک در اين شو :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× نظر هالک هوگن در مورد سي ام پانک ×

هالک هوگن اخيرا در جواب مردم که از او در مورد سي ام پانک سوال کردند اين طور جواب داد :

" من يکي از طرفداران پانک هستم . نميدانم جريان چيست و چرا او رفته ، اما دوست دارم که

هرچه زودتر و به خصوص براي رسلمنيا 30 برگردد . اين همان چيزي است که طرفدارانش هم ميخواهند "

× تويـيـت لوک هارپر در مورد شيلد ×

لوک هارپر ديشب در مورد گروه شيلد و مسابقه با آنها تـويـيـتي را فرستاد :

" شما سه پسر راه زيبايي را براي مردن انتخاب کرديد ... روز يک شنبه جنگ است که آغاز مي شود

#WyattFamily #FollowTheBuzzards "

THE VAIPER
02-23-2014, 03:34 PM
میگن هرکی خودشو لوس کنه بیشتر بهش بها می دن. این هم نمونه بارزش. پانک ول کرد رفت استار مورد علاقه همه شد و پیش همه عزیز شد تا قبل اینکه بره اصلا کسانی مثل استون کلد و هوگان نظری در موردش نمی دادن حالا استار مورد علاقه شون شد. من هم خیلی خوشم میاد هم از ریکشنش و هم مسابقاتش . ولی این نمیشه که هرچی خواست بهش ندادن ول کنه بره اگر الان اینطور بود جریکو و اورتون و بیگ شو و برایان و رایبک باید همه ول می کردن می رفتن. اورتون که دو سال تو مین اونت نبود باز نرفت جریکو که چند ساله نمی ذران ببره و مقابل فاندانگو بازوندنش. قهر نکرد. رایبکو که تو 1 سال بیش از 5 مین اونت گذاشتن و بهش برد ندادن باز نرفت. و برایان که از سامراسلم همه موفقیت ها را ازش گرفتن باز ول نکردبره. ولی پانک به دلیل اینکه مسابقش تو منیا مهم نیست ول کرد رفت

Persian Dragon
02-23-2014, 04:31 PM
میگن هرکی خودشو لوس کنه بیشتر بهش بها می دن. این هم نمونه بارزش. پانک ول کرد رفت استار مورد علاقه همه شد و پیش همه عزیز شد تا قبل اینکه بره اصلا کسانی مثل استون کلد و هوگان نظری در موردش نمی دادن حالا استار مورد علاقه شون شد. من هم خیلی خوشم میاد هم از ریکشنش و هم مسابقاتش . ولی این نمیشه که هرچی خواست بهش ندادن ول کنه بره اگر الان اینطور بود جریکو و اورتون و بیگ شو و برایان و رایبک باید همه ول می کردن می رفتن. اورتون که دو سال تو مین اونت نبود باز نرفت جریکو که چند ساله نمی ذران ببره و مقابل فاندانگو بازوندنش. قهر نکرد. رایبکو که تو 1 سال بیش از 5 مین اونت گذاشتن و بهش برد ندادن باز نرفت. و برایان که از سامراسلم همه موفقیت ها را ازش گرفتن باز ول نکردبره. ولی پانک به دلیل اینکه مسابقش تو منیا مهم نیست ول کرد رفت
معمولا این حرفا زیاد میزنن که آره این استار مورد علاقه ی من بود و این حرفا ولی همه ی این استارای قدیمی از هم دیگه و بعضی استار های تازه خوششون نمیاد بالاخره این حرفایی که زده میشه.
دلیل هم نمیشه که چون الان گفته این استار مورد علاقمه قبلا هم نبوده باشه.کلا این جرفا رو نباید جدی گرفت.