PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| تـاریخ برگشت هوگان | آمار جدید Wwe | هال اف فیم جدید Wwe

Вαңгαмi
02-23-2014, 06:08 PM
» نظر هواداران درباره ی برنده های الیمینیشن چمپر «

نظر هواداران درباره ی مسابقات الیمینیشن چمپر :

در مسابقه ی باتیستا و دل ریو ، باتیستا رای بیشتری در رابطه با پیروزی آورده است .

در مسابقه ی برادران یوسو و The New Age Outlaws ، گروه The New Age Outlaws بیشتر رای آورده است .

در مسابقه ی وایت فامیلی و د شیلد ، گروه وایت فامیلی در رابطه با پیروزی رای بیشتری آورده است .

در مسابقه ی بیگ ای و جک اسواگر ، بیگ ای رای بیشتری در رابطه با پیروزی آورده است .

در مسابقه ی تایسل اونیول و دری یانگ : تایسول اونیول رای بیشتری در رابطه با پیروزی آورده است .

در مسابقه ی برادران رودز در مقابل گروه رایبکسل ( رای بک و کورتیس اکسل ) : برادران رودز رای بیشتری آورده اند .

در مسابقه ی شش نفره ، رندی اورتون بیشترین رای را آورده و بعد از آن برایان در همین رابطه است .

» هال اف فیم جدید Wwe «

به احتمالی به گوش میرسد که اگر اسکات هال امسال هال اف فیم شود ، کوین نش نیز

طبق اخباری به تالار مشاهیر می پیوندد .

» تاپ تن جدید Wwe «

Wwe قصد دارد به مناسبت برگشت هوگان ، یک تاپ تن برای آن درست کند و موضوع

آن این است که 10 لحظه ی برتر هوگان در Wwe / Wwf را به نمایش بکشد .

Вαңгαмi
02-23-2014, 06:14 PM
خبر با پاک شدن خبر تکراری و با اضافه شدن خبری که دو دقیقه پیش به Wwe اضافه شد ، آپدیت شد .

THE VAIPER
02-23-2014, 09:35 PM
چقدر عجیب فکر می کردم تماشگرا بالای 60 درصد بگن برایان بعد 30 درصد سینا و 10 درصد بقیه 4 نفر باقیمونده

BMW
02-24-2014, 12:34 AM
البته میدونم که سینا در رسلمنیا قراره با بری وایت فیود داشته باشه و مسابقه بده ولی دلم میخواست که تو المینیشن چمبر سینا ببره تا تو رسلمنیا تریپل ترد مچ باتیستا و اورتن و جان سینا رو داشته باشیم که اگه این کارو میکردن عجب مسابقه بیستی میدیدیم . به هر حال امیدوارم اورتن ببازه تا برای رسلمنیا مسابقه تریپل ترد مچ باشه .

Naser
02-24-2014, 01:07 AM
البته میدونم که سینا در رسلمنیا قراره با بری وایت فیود داشته باشه و مسابقه بده ولی دلم میخواست که تو المینیشن چمبر سینا ببره تا تو رسلمنیا تریپل ترد مچ باتیستا و اورتن و جان سینا رو داشته باشیم که اگه این کارو میکردن عجب مسابقه بیستی میدیدیم . به هر حال امیدوارم اورتن ببازه تا برای رسلمنیا مسابقه تریپل ترد مچ باشه .

درود بر شما

تریپل ترت مچ در مین اونت رسلمنیا فقط زمانی خوب میشه که پانک و یا لزنر بیان و قهرمان چمبر بشن و رندی هم ریمچ بخواد و اونوقته که یه مسابقه عالی و دیدنی میبینیم نه سینا که هر سال تو مین اونه و دریغ از یک حرکت و فن تازه...خستمون کرده بابا...من عقیده دارم امسال سینا باید روبه روی تیکر قرار بگیره ...اینجوری دیدنی و جذاب میشه ... فقط و فقط امیدوارم پانک و یا لزنر دخالت کنن در چمبر و در غیر اینصورت امیدوارم رندی قهرمانیش رو حفظ کنه...

BMW
02-24-2014, 01:44 AM
درود بر شما

تریپل ترت مچ در مین اونت رسلمنیا فقط زمانی خوب میشه که پانک و یا لزنر بیان و قهرمان چمبر بشن و رندی هم ریمچ بخواد و اونوقته که یه مسابقه عالی و دیدنی میبینیم نه سینا که هر سال تو مین اونه و دریغ از یک حرکت و فن تازه...خستمون کرده بابا...من عقیده دارم امسال سینا باید روبه روی تیکر قرار بگیره ...اینجوری دیدنی و جذاب میشه ... فقط و فقط امیدوارم پانک و یا لزنر دخالت کنن در چمبر و در غیر اینصورت امیدوارم رندی قهرمانیش رو حفظ کنه...

ممنون ....... شما که میگی دریغ از یه فن تازه از سینا فکر میکنی همون پانک که میگی چه فن تازه ای داره والا ما که هر چی دیدیم پانکم فن تازه ای نداره همش هموناییه که از اول اجرا میکرده همون لزنرم همه فناش هموناییه که قبلا هم انجام میداده بعدشم هر رستلری یه سری فنهای مختص خودشو داره . اصلا سینا تو هر مسابقه ای که باشه همیشه هیجان داره بالاخره یه چیزی هست که بقول خودت اکثرا مین ایونتره . البته با مسابقه سینا تیکرم موافقم در صورتی که سینا ببره . نه بخاطر اینکه طرفدار سینا هستم البته از طرفدارای تیکرم هستم که در جای دیگه ای هم گفتم بخاطر اینکه حضور و برد بدون استثنا هر ساله تیکر در رسلمنیا دیگه واقعا لس ( با ضمه ل ) و بدون هیجان و تکراری شده و از طرفدارای تیکر خیلی کم کرده . به هر حال امیدوارم سینا با وایت مسابقه نده چون اصلا در حد و اندازه جان سینا بزرگ نیست .

steve austin
02-24-2014, 03:32 PM
ممنون ....... شما که میگی دریغ از یه فن تازه از سینا فکر میکنی همون پانک که میگی چه فن تازه ای داره والا ما که هر چی دیدیم پانکم فن تازه ای نداره همش هموناییه که از اول اجرا میکرده همون لزنرم همه فناش هموناییه که قبلا هم انجام میداده بعدشم هر رستلری یه سری فنهای مختص خودشو داره . اصلا سینا تو هر مسابقه ای که باشه همیشه هیجان داره بالاخره یه چیزی هست که بقول خودت اکثرا مین ایونتره . البته با مسابقه سینا تیکرم موافقم در صورتی که سینا ببره . نه بخاطر اینکه طرفدار سینا هستم البته از طرفدارای تیکرم هستم که در جای دیگه ای هم گفتم بخاطر اینکه حضور و برد بدون استثنا هر ساله تیکر در رسلمنیا دیگه واقعا لس ( با ضمه ل ) و بدون هیجان و تکراری شده و از طرفدارای تیکر خیلی کم کرده . به هر حال امیدوارم سینا با وایت مسابقه نده چون اصلا در حد و اندازه جان سینا بزرگ نیست . بله همه استارا فنون ثابتی دارند اما نه 5 تا روند مسابقه دادن جان سینا (مثلا) بزرگ هم همیشه ثابته درضمن مسابقات تیکر اگه تو رسلمانیا این چند سال نبود من دیگه کشتی کج نگاه نمی کردم مسابقات تیکر 49 ساله خیلی جذابن یکم مسابقش با پانک بد بود ولی مسابقات قبلیش با تریپل اچ و شان مایکلز و فیودش با اونها خداااااااا بود بعد هیجان مسابقات سینا دقیقا چیه؟ اینکه کتک میخوره کاور میشه رو دو کیک اوت میکنه کامبک موو ش رو انجام میده بعد یو کنت سی می بعد ای ای بعدم یا با کاور میبره یا با اس تی اف

Naser
02-24-2014, 03:49 PM
ممنون ....... شما که میگی دریغ از یه فن تازه از سینا فکر میکنی همون پانک که میگی چه فن تازه ای داره والا ما که هر چی دیدیم پانکم فن تازه ای نداره همش هموناییه که از اول اجرا میکرده همون لزنرم همه فناش هموناییه که قبلا هم انجام میداده بعدشم هر رستلری یه سری فنهای مختص خودشو داره . اصلا سینا تو هر مسابقه ای که باشه همیشه هیجان داره بالاخره یه چیزی هست که بقول خودت اکثرا مین ایونتره . البته با مسابقه سینا تیکرم موافقم در صورتی که سینا ببره . نه بخاطر اینکه طرفدار سینا هستم البته از طرفدارای تیکرم هستم که در جای دیگه ای هم گفتم بخاطر اینکه حضور و برد بدون استثنا هر ساله تیکر در رسلمنیا دیگه واقعا لس ( با ضمه ل ) و بدون هیجان و تکراری شده و از طرفدارای تیکر خیلی کم کرده . به هر حال امیدوارم سینا با وایت مسابقه نده چون اصلا در حد و اندازه جان سینا بزرگ نیست .

درود بر شما

دوست گرامی ، پانک و لزنر فنون زیادی دارند و و در طول مسابقه از فنهای مختلفی استفاده میکنند ، اما جان سینا این فنونش به مراتب کمتره و مخصوصا فینیشر فوق العاده ضعیف و الکیش ، آخه ای ای از یک سوپلکس ساده هم ضعیف تره ، این با این فینیشر مثلا میخواد باتیستا یا لزنر رو پین کنه؟ خب خنده داره دیگه عزیزم ...
همین بری وایاتی که میگی امیدوارم فیود نداشته باشه فوق العاده استار پتانسیل دار و خوبی هستش و بنده اعتقاد دارم بجای برایان باید به این پوش داد چون خیلی خوب کشتی میگیره... همون سیستر ابیگیلش رو با ای ای جان سینا مقایسه کن خودت متوجه میشی...یا دقت کن هربازیش داره سوپلکس سرپا میزنه بدون اینکه کمر و پاهاش رو خم کنه، میدونین چه قدرتی میخواد؟؟؟ سینا فکرنمیکنم تاحالا اینکارو توی دوران کریریش داشته باشه...

درضمن شما که میگی سینا باید تیکر رو ببره و این اصلا بخاطر تعصبتون بخاطر سینا نیست اصلا و اصلا فکر نمیکنین که احیانا استریک تیکر افراد بزرگ و اسطوره هایی مانند تریپل اچ و کین رو برده و کریری شخصیث مثل شان رو تموم کرده؟؟؟

mulove
02-24-2014, 04:38 PM
گاهي اوقات نظرات سينا فن ها رو كه مي خونم خندم ميگيره
استريك تيكر توسط سينا شكسته بشه:4739434564671250362 مسابقات تيكر در رسلمنيا بدون هيجانه ؟؟؟:4739434564671250362 خيلي جالبه كه سري مسابقات تيكر مقابل dx در رسلمنيا هاي 25 تا 28 هر سال توسط تمام مجلات معتبر رسلينگ به عنوان مسابقه سال انتخاب ميشدند در مقابل استاد سينا 10 ساله در مين ايونت رسلمنيا حضور داره محض رضاي خدا يكبار هم بهترين مسابقه رسلمنيا رو برگزار نكرده واقعا يه خسته نباشيد حسابي بايد بهش گفت

hamed kami
02-24-2014, 05:05 PM
اقا این نتایج راو امروز رو نمیزارید تا اونجایی که می دونم تازه شروع شده اگه اشتباه نکنم

bomb5
02-24-2014, 05:21 PM
اقا این نتایج راو امروز رو نمیزارید تا اونجایی که می دونم تازه شروع شده اگه اشتباه نکنم
داداش مسابقات راو صبح 3 شنبه ساعت 4.30 برگزار میشه. در صورت امکان مدیران نتایج رو زنده یا با تاخیر میزارن :4:

Persian Dragon
02-24-2014, 06:03 PM
چقدر عجیب فکر می کردم تماشگرا بالای 60 درصد بگن برایان بعد 30 درصد سینا و 10 درصد بقیه 4 نفر باقیمونده
اینجا شاید به خوبی براتون ترجمه نشده ولی این آمار شرط بندی ها و پیش بینی هایی که بر اساس سیاست های wwe صورت گرفته و واسه مردم واضحه که اورتن این چمبر رو می برد.

hamed kami
02-24-2014, 06:03 PM
داداش مسابقات راو صبح 3 شنبه ساعت 4.30 برگزار میشه. در صورت امکان مدیران نتایج رو زنده یا با تاخیر میزارن :4:
نه من فک کردم لانچ wwe network همزمان با راو هست
به هر حال ممنونم