PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × نظر جيم راس در مورد پر طرفدار ترين استار حال حاضر + خبر هايي از سي ام پانک ×

King MahDi
02-26-2014, 02:44 PM
× نظر جيم راس در مورد پر طرفدار ترين استار حال حاضر ×

ديروز از جيم راس سوالي پرسيدند مبني بر اينکه بين جان سينا و دنيل برايان کدام يک پر طرفدار ترين است

و او اين گونه پاسخ داد :

" به نظر مي رسد که دنيل برايان هر هفته محبوب تر مي شود و برنامه دارد جواب مي دهد . البته بايد عرض

کنم که بسياري از تماشاگران جوان صبر زيادي نشان نمي دهند . "

× حذف سي ام پانک از Comic Con ×

طبق گزارش هاي اخير ، کمپاني نام سي ام پانک را از ليست استار هاي حاضر در Comic Con که 28 مارچ

برگزار مي شود ، خط زد . رندي اورتن جايگزين سي ام پانک براي Comic Con شد .

× عکس جديد سي ام پانک ×

اين هم عکس جديد پانک در کنار يک طرفدارش در شيکاگو :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Persian Dragon
02-27-2014, 01:09 AM
" به نظر مي رسد که دنيل برايان هر هفته محبوب تر مي شود و برنامه دارد جواب مي دهد . البته بايد عرض

واقعا هم نمیشه صبر زیادی نشون داد :dd: برایان الان 4 ساله تو کمپانیه جمعا کمتر از 24 ساعت کمربند دستش بوده!

BMW
02-27-2014, 02:00 AM
واقعا هم نمیشه صبر زیادی نشون داد :4: برایان الان 4 ساله تو کمپانیه جمعا کمتر از 24 ساعت کمربند دستش بوده!
حرفتو قبول دارم در ضمن اینکه بازم قبلا زیاد خوب کار نمیکرد ولی حدودا یک سالیه که واقعا عالی کار میکنه و با هر کی مسابقه میده سرعت و هیجان به مسابقه میده . اگه قبلا نه ولی یک سالی هست که در چندین مورد حقش پایمال شد و خدایی حقش بود در چند مورد قهرمان بشه .

THE VAIPER
02-27-2014, 09:02 AM
سی ام پانک هم الان بره. اگر جای دیگه ای فعالیت نکنه. به همون چیزی دچار میشه که الان باتیستا شده. نباید بدنش از روی فرم بیاد بیرون.باید همیشه فعالیت کنه

jessi
02-28-2014, 01:33 AM
نه اینا بد با پانک چپ افتادن ، اصلا دلم نمیخواد که پانک به این سادگی
و با این بهانه های بچگانه کمپانی رو ترک کنه

BMW
02-28-2014, 01:58 AM
قابل توجه بعضیا که میگن جان سینا همش بوو میشه یا برایان اصلا خوب نیست .سوال اینه پر طرفدارترین استار حال حاضر کیه 1_جان سینا 2_دنیل برایان

alimilan
02-28-2014, 09:54 AM
قابل توجه بعضیا که میگن جان سینا همش بوو میشه یا برایان اصلا خوب نیست .سوال اینه پر طرفدارترین استار حال حاضر کیه 1_جان سینا 2_دنیل برایان

بحث طرفداری یا عدم طرفداری نیست
بحث کاراکتر یکنواخته
الان کاراکتر کنونی سینا و برایان روی مخ طرفداران کشتی کچ است
مثلا آندر چندبار کاراکترش عوض شده تا یکنواخت نشه
البته این شرایط خواسته سینا و برایان نیست
پول و درآمد همه چیرو تعیین میکنه

deadking
02-28-2014, 10:19 AM
× نظر جيم راس در مورد پر طرفدار ترين استار حال حاضر ×

ديروز از جيم راس سوالي پرسيدند مبني بر اينکه بين جان سينا و دنيل برايان کدام يک پر طرفدار ترين است

و او اين گونه پاسخ داد :

جالبه هرچقدر برایان در خارج پرطرفدارتر میشه ( میان کودکان البته )

در کشور ما نفرت انگیز تر و منفورتر میشه ....

Persian Dragon
02-28-2014, 08:09 PM
جان سینا پیش نوجوون ها و بچه ها محبوب تره و برایان پیش بزرگسال ها در کل با توجه به شرایط کنونی سینا محبوبتره ریتینگ ها که اینو میگه
اگه سینا بووو میشه از طرف بزرگسالا هست ولی توی طرفدارای معمولی و گهگداری casual fans سینا طرفدار بیشتری داره خب میشه گفت سابقش هم بیشتره.

الان کاراکتر کنونی سینا و برایان روی مخ طرفداران کشتی کچ است
سینا آره ولی برایان نه.تقریبا برایان هر کاراکتری داشته باشه بزرگسالا و طرفدارای خوب رسلینگ دوسش دارن به خاطر مهارتش تو رینگ کاراکتری هم که داره همون طور که گفتی مخصوص casual fans و کودکان و نوجوون هاست که پشتشو بگیرند الان market دابلیو دابلیو ای رو قشر کم سن و ساله واسه همین مجبورن همچین کاراکتریو واسش بسازن.

جالبه هرچقدر برایان در خارج پرطرفدارتر میشه ( میان کودکان البته )

در کشور ما نفرت انگیز تر و منفورتر میشه ....
شما هر چه قد دلت می خواد اصرار کن که برایان میون کودکان فقط طرفدار داره وقتی نمی خوای حقیقتو ببینی من چی کار میتونم کنم ولی قبل از این حرفا باور کن یه تحقیقی اینور و اونور کنی بد نیست هم ثواب دنیوی داره هم اخروی :dd:
"کشور ما" که ازش صحبت می کنی کمتر از 500 تا طرفدار رسلینگ مداوم و دو آتیشه داره اینو آمار فروم ها و سایتای رسلینگ ایرانی میگن
از بین همین 500 تا هم بیش از 70 درصد با سبکی غیر از براولینگ آشنا نیستن پس از نظر من منفور شدن برایان تو ایران زیاد چیزی رو تغییر نمیده :dd:

deadking
02-28-2014, 09:00 PM
شما هر چه قد دلت می خواد اصرار کن که برایان میون کودکان فقط طرفدار داره وقتی نمی خوای حقیقتو ببینی من چی کار میتونم کنم ولی قبل از این حرفا باور کن یه تحقیقی اینور و اونور کنی بد نیست هم ثواب دنیوی داره هم اخروی :dd:
"کشور ما" که ازش صحبت می کنی کمتر از 500 تا طرفدار رسلینگ مداوم و دو آتیشه داره اینو آمار فروم ها و سایتای رسلینگ ایرانی میگن
از بین همین 500 تا هم بیش از 70 درصد با سبکی غیر از براولینگ آشنا نیستن پس از نظر من منفور شدن برایان تو ایران زیاد چیزی رو تغییر نمیده :dd:

اینجا هم اتفاقا کسانی هستند که همه ی سبک هارو میشناسن

اما حقیقت اینه استارهای سبک وزن در اینجا طرفدار ندارن، فقط ری میستریو طرفدار داره که اون هم بچه های زیر 17 سال طرفدارشن

Persian Dragon
02-28-2014, 09:09 PM
اینجا هم اتفاقا کسانی هستند که همه ی سبک هارو میشناسن

اما حقیقت اینه استارهای سبک وزن در اینجا طرفدار ندارن، فقط ری میستریو طرفدار داره که اون هم بچه های زیر 17 سال طرفدارشن
ما شناختن داریم تا شناختن.اگه شناخت به اندازه ی کافی می بود الان ما این وضعو نداشتیم
بیخیال ...