PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| فوری : جواب ترپیل اچ به سوالگران توییـتری او

Вαңгαмi
02-28-2014, 12:17 PM
» جواب ترپیل اچ به سوالگران توییـتری او «

همانطور که میدونید قرار بود که ترپیل اچ یک مصاحبه ی توییـتری داشته باشد

و خبر این مصاحبه قرار گرفته است در تاپیک های قبلی ، حالا ما جواب و سوال هارا مشاهده میکنیم :

اگر قرار بود شما از NxT یه فیس پیدا کنید ، اون کی بود ؟ ( منظورش از فیس مثل جریا رندی اورتن هست ) : " سوال خوبی بود ، من میگم Neville و Zayn هردوشون معرکه هستن . آینده ی Wwe

آیا میتونیم انتظار داشته باشیم که پس از امشب ، استاری خیلی زود به مین راستر راه پیدا کنه ؟ " این همش مربوط به برنامه ریزی و زمانبندی دقیق هست و باید مطمئن شد که در زمان مناسب انجام میشه .

نظرت راجع به Tyler Breeze : همیشه با استعداد بوده . و بلاخره فرمول و راه مناسب خودش رو پیدا کرده . من آینده بزرگ و روشنی برای او میبینم .

آیا شما دخترهاتون رو برای رفتن به رسلینگ بیزنس تشویق میکنید ؟ من هرچیزی که اونها بخوان ساپورت میکنم . اگر هم که Wwe باشه چیزی که میخوان قطعا !

آیا شما روکی را تمرین دادید یا از بین اونها به کسی علاقه دارید ؟ با تمام اونها تا جایی که وقت باشه کار میکنم . کس خاصی رو در نظر ندارم , میخوام همشون موفق بشن .

چرا Adrian Neville در راو نیست ؟ هروقت وقتی بیاد که بیشترین شانس برای موفق شدن رو داشته باشه , حضور پیدا میکنه .

آیا شما روکی را تمرین دادید یا از بین اونها به کسی علاقه دارید ؟ من اونارو تا جایی که میتونم آموزش میدم و آن ها موفق خواهند شد .

» ویدیوی جدید کریس جریکو «

دیروز یک ویدیو از جریکو در حال انجام یوگا بود منتشر شد و او حرف هایی از اینکه

این ورزش چه قدر باعث موفقیت DDP و همچنین افراد شد ، حرف هایی زد : Download Video (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» رودی پایپر بر می گردد «

قرار بر شد که رودی پایپر به همراه هوگان در امضای حضور خود در Wwe

شرکت داشته باشد که در ماه مارس خواهد بود .

AƦAƾH
02-28-2014, 01:41 PM
دوست عزیز تمام سوالا و جواب هارو اشتباه نوشتی ! یعنی با جابجا کردن دو سه کلمه کلا سوال ها عوض شده توسط شما ! برخی سوال ها هم کلا ننوشتی

واسه اطمینان من مینویسم ، قضاوت با دوستان ...

اگر قرار بود شما از NxT یه فیس پیدا کنید ، اون کی بود ؟ ( منظورش از فیس مثل جریا رندی اورتن هست ) : " سوال خوبی بود ، من میگم Neville و Zayn هردوشون معرکه هستن . آینده ی Wwe

آیا میتونیم انتظار داشته باشیم که پس از امشب ، استاری خیلی زود به مین راستر راه پیدا کنه ؟ " این همش مربوط به برنامه ریزی و زمانبندی دقیق هست و باید مطمئن شد که در زمان مناسب انجام میشه .

نظرت راجع به Tyler Breeze : همیشه با استعداد بوده . و بلاخره فرمول و راه مناسب خودش رو پیدا کرده . من آینده بزرگ و روشنی برای او میبینم .

آیا شما دخترهاتون رو برای رفتن به رسلینگ بیزنس تشویق میکنید ؟ من هرچیزی که اونها بخوان ساپورت میکنم . اگر هم که Wwe باشه چیزی که میخوان قطعا !

آیا شما روکی را تمرین دادید یا از بین اونها به کسی علاقه دارید ؟ با تمام اونها تا جایی که وقت باشه کار میکنم . کس خاصی رو در نظر ندارم , میخوام همشون موفق بشن .

چرا Adrian Neville در راو نیست ؟ هروقت وقتی بیاد که بیشترین شانس برای موفق شدن رو داشته باشه , حضور پیدا میکنه .

دو سه تا آخری هم دیگه گذشتم ... یعنی خودت مقایسه کن حاجی , چی نوشتی شما ؟

5 - آیا روکی های شما ( شاگردان شما ) با استعداد هستند و علاقه دارند ؟

آیا شما روکی را تمرین دادید یا از بین اونها به کسی علاقه دارید ؟

این دوتارو مقایسه کنید ...

به هر حال تشکر از تاپیک ...

Вαңгαмi
02-28-2014, 01:45 PM
خبر کمی این ور اون ور شده بود البته کلماتش

با تشکر ویژه از جناب آقای آرش

خبر ویرایش شد

AƦAƾH
02-28-2014, 01:48 PM
شما خیلی ساده میگزرید همه اشتباهتت رو دوست عزیز . واسه همینه تو خبرات از 10 کلمه 9 تاش اشکال داره .

خبر کمی اینور اونور شده بود ؟ والله من که خیلی فرق میبینم در سوالات !

4 - آیا دختران شما اهل کشتی کچ هستند و دنبال میکنند کشتی کچ را ؟

آیا شما دخترهاتون رو برای رفتن به رسلینگ بیزنس تشویق میکنید ؟

شما الان فرقی بین اینا نمیبینی ؟ کلا از خودت ساختی سوالات رو ... فقط دو سه تا اسم رو درست از رو خبر نوشتی ...

از این همه سوال تک تکشون رو اشتباه ترجمه کردید .

Persian Dragon
02-28-2014, 08:32 PM
حالا ایشالا دفعه ی بعد درست مینیویسن سوالارو .کاری نکنین که از خبر گذاشتن هم پشیمون شن :dd:

AƦAƾH
02-28-2014, 09:16 PM
حالا ایشالا دفعه ی بعد درست مینیویسن سوالارو .کاری نکنین که از خبر گذاشتن هم پشیمون شن

من واقعا نمیفهمم اینجا چه خبره :22: بعضیا من باشون شوخی دارم و رفیقامن یه چیز میگن . ولی برخی که اصن من باشون ارتباطی ندارم میان یه چیز میپرونن .

دوست عزیز ایشون با من در پ.خ صحبت کرد و هیچ مشکلی نداشت , منم نظرمو بش گفتم و حتی آخرشم تشکر کرد از راهنماییم . خودش میتونه بیاد بگه .

شما چتونه ؟ :22: خیلیا بودن این اشتباهاتو داشتن و باشون برخورد شده ( حالا اینجا من حرف بدی هم نزدم که , اومدم خبر درست رو نوشتم . همین و بس ) بعد از مدت ها هم حرفه ای شدن .

خود من اولش خوب نمنوشتم . بم اخطار دادن تا یه روز مدیر هم شدم .

واقعا نمیدونم مشکلتون چیه .

به ولله خودش ناراحت نشده ! صبح تا الان هم آرمان و علی اسکوفیلد که مدیرن نبودن من اومدم اشتباه رو گوش زد کردم . الانم اگر خطایی از من بوده مدیر هست , میاد تذکر میده بم .

خلاصه اینکه جوری رفتار نکنید بین کاربرا به هم بخوره . الان طرف بیاد ببینه فکر میکنه من منظوری داشتم از پستام و بیخود ناراحت میشه ...

Persian Dragon
02-28-2014, 09:52 PM
من واقعا نمیفهمم اینجا چه خبره :22:
بعضیا من باشون شوخی دارم و رفیقامن یه چیز میگن . ولی برخی که اصن من باشون ارتباطی ندارم میان یه چیز میپرونن .

دوست عزیز ایشون با من در پ.خ صحبت کرد و هیچ مشکلی نداشت , منم نظرمو بش گفتم و حتی آخرشم تشکر کرد از راهنماییم . خودش میتونه بیاد بگه .

شما چتونه ؟ :22:
خیلیا بودن این اشتباهاتو داشتن و باشون برخورد شده ( حالا اینجا من حرف بدی هم نزدم که , اومدم خبر درست رو نوشتم . همین و بس ) بعد از مدت ها هم حرفه ای شدن .

خود من اولش خوب نمنوشتم . بم اخطار دادن تا یه روز مدیر هم شدم .

واقعا نمیدونم مشکلتون چیه .

به ولله خودش ناراحت نشده ! صبح تا الان هم آرمان و علی اسکوفیلد که مدیرن نبودن من اومدم اشتباه رو گوش زد کردم . الانم اگر خطایی از من بوده مدیر هست , میاد تذکر میده بم .

خلاصه اینکه جوری رفتار نکنید بین کاربرا به هم بخوره . الان طرف بیاد ببینه فکر میکنه من منظوری داشتم از پستام و بیخود ناراحت میشه ...
منم شوخی کردم دوست عزیز شوخی :22:.
نمیدونم شما چزا فکر می کنید خودتون فقط طبع طنز دارید.
چرا اینقدر کولی بازی در میارید؟ :22:

El Niño
02-28-2014, 09:53 PM
دوستان ادامه ندند.

بسته شد.