PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| .: مچ کارد و پوستر احتمالی رسلمنیا 30 ، حضور تیکر در راء :.

El Niño
03-01-2014, 04:50 AM
»» پوستر احتمالی رسلمنیا 30 ««

هالک هوگن در جدیدترین عکس منتشر شده برای پوستر رسلمنیا 30 در بالای عکس حضور دارد.

در پوستر های قبلی هوگن حضور نداشت ولی بعد از رسمی شدن حضور او در رسلمنیا به پوستر هم اضافه شد.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

»» مچ کارد احتمالی رسلمنیا ««

به نظر میاد دبلیو دبلیو ای به طور سرسختانه خواستار اضافه کردن شخص سومی به مسابقه

رندی اورتن و باتیستا است. آخرین مچ کارد داخلی در نظر گرفته شده برای رسلمنیا به شرح زیر می باشد.

Batista vs Orton vs ??

Big E vs. Dean Ambrose to unify the Intercontinental and United States Titles

Luke Harper & Erick Rowan vs. Seth Rollins & Roman Reigns

Sheamus vs. Christian

Cody Rhodes vs. Goldust

some kind of NXT match on the main card

»» حضور تیکر در راء این هفته ««

به احتمال زیاد شعار های سی ام پانک در راء این هفته قسمت اعظمی از شوء را در بر خواهد گرفت.

زیرا این راء در شیکاگو زادگاه پانک برگزار خواهد شد دبلیو دبلیو ای نیز مسابقات زیر را برای این شوء

در نظر گرفته است.

-Brock Lesnar will confront The Undertaker

-The Shield vs The Wyatt Family in an Elimination Chamber rematch

-"Need for Speed" and "Breaking Bad" star Aaron Paul will guest host the show.

mr10
03-01-2014, 10:44 AM
بنظر من احتمالا نفر سومر سی ام پانک هست
یه حسی بهم میگه برش میگردونن و میزارنش تو مسابقه رندی باتیستا کمربند رو هم بهش میدن :504:

Naser
03-01-2014, 11:30 AM
بنظر من احتمالا نفر سومر سی ام پانک هست
یه حسی بهم میگه برش میگردونن و میزارنش تو مسابقه رندی باتیستا کمربند رو هم بهش میدن :504:

اگه بشه چی میشه....:D:winking:
سیم ام پانک خداوکیلی از همشون بهتر و آماده تره...باتیستا که آمادگی بدنی نداره و اون انیمال وحشتناک سابق نیست...رندی هم که متاسفانه خیلی ترسو و ضعیفه...پانک هم مورد حمایت تماشاچیانه و هم خیلی آماده ست...

MrHOF
03-01-2014, 11:31 AM
من ترجیح میدم اورتن حالا حالا ها چمپ بمونه :22:

سی ام پانک تایتل رو بگیره یه چی تکراری میشه ، 1 سال و خورده ای تایتل دستش بود ، باتیستا هم که دیگه بدرد تایتل نمیخوره باس مثل براک

بره سراغ یه سری مسابقات که مهم میکنه یه پی پی وی رو !!!

mr10
03-01-2014, 11:39 AM
دقت کردین ایده هائی که ما تو سایت میدیم خیلی از ایدههای نویسنده ها بهرته باور کنید ما بریم استوری بنویسیم خیلی بهتر است :3479501245079639014

AƦAƾH
03-01-2014, 11:48 AM
Jesse Pinkman Is Here Baby :heart_mini:

آخ بیاد پا میک بگه وات آپ بــــــــِــــچ ؟!؟! :8:

АЯЭF
03-01-2014, 11:55 AM
اين هفته مطمئنم راوء زيبايی ميبينيم wweهرکاری ميکنه تا مردم راضی باشن و شعار cm punk ندن حتی شده باشه برای يه شب قيده pgرو ميزنن

MrHOF
03-01-2014, 11:56 AM
اين هفته مطمئنم راوء زيبايی ميبينيم wweهرکاری ميکنه تا مردم راضی باشن و شعار cm punk ندن حتی شده باشه برای يه شب قيده pgرو ميزنن

چه سخن آشنایی !! :w:

АЯЭF
03-01-2014, 12:01 PM
چه سخن آشنایی !! :w:

من با هرکی حرف زدم اين حرفو زده :-d
يه عبارت کليشه اه هستش:-d

Dash.Hossein
03-01-2014, 01:05 PM
یعنی اگه سی ام پانک اضافه بشه فوق العاده میشه.ببازه هم اشکالی نداره.اخه چرا میخوان دوتایتل رو یونیفای کنن.اه اه نمیتونن دو استوری بسازن میخوان کار خودشون رو راحت تر کنند.احتمالا الکساندر روسوهم تو رسلمنیا هست

ILOOVEURANDY
03-01-2014, 01:24 PM
اگه بشه چی میشه....:D:winking: سیم ام پانک خداوکیلی از همشون بهتر و آماده تره...باتیستا که آمادگی بدنی نداره و اون انیمال وحشتناک سابق نیست...رندی هم که متاسفانه خیلی ترسو و ضعیفه...پانک هم مورد حمایت تماشاچیانه و هم خیلی آماده ست... یعنی شما میگید سی ام پانک از رندی بهتره و رندی ترسو هستش مثل اینکه شما رسلینگ نگاه نمیکنی همین سی ام پانک شما بود ک با 5 نفر حریف رندی نمیشدند همین سی ام پانک شما بود رندی با پای شیکسته تو رسلمنیا بردش پس لطف کنید تو تظد هاتون کمی فکر و ارزیابی کنید

Naser
03-01-2014, 01:38 PM
یعنی شما میگید سی ام پانک از رندی بهتره و رندی ترسو هستش مثل اینکه شما رسلینگ نگاه نمیکنی همین سی ام پانک شما بود ک با 5 نفر حریف رندی نمیشدند همین سی ام پانک شما بود رندی با پای شیکسته تو رسلمنیا بردش پس لطف کنید تو تظد هاتون کمی فکر و ارزیابی کنید

حرف هزار سال پیش رو پیش نکشید و تعصبی نگاه نکنید قضایا رو عزیز...من خودم هم رندی رو دوست دارم اما واقعا الان پانک شجاع تر ، دوست داشتنی تر قدرتمند و محبوب تره.. رندی الان و حال حاضر کسیه که با خفت و خواری با کمک کین و بری وایات تونست دنیل برایان رو شکست بده و کمربند رو پیش خودش نگه داره ، البته قبلش هم بماند که چوب خوره بیگ شو بود و اونهم با نامردی و با کمک هانتر برد و البته این روهم یادم رفت بگم که توی چند تا راو هفتگی چوب خور شیمس و برایان و سینا شده بود ....معلومه که پانک الان صدهزار بار بهتر از رندیه...پانک کسیه که تک به سه شیلد رو برد ، رامبل نفر اول اومد و تا چهار نفر آخر موند و بعدش با دخالت کین بصورت غیرقانونی حذف شد ، پانک کسیه که کریس جریکو رو نابود کرد و البته براک لزنر هم نتونست کلین ببردش و با کمک پول همین و نامردی بردش...دیگه چه چیزی میخوای ببینی که برات ثابت بشه که رندی حال حاضر یه هیل ترسو هستش و پانک یه فیس فوق العاده قوی و محبوب.

MrHOF
03-01-2014, 01:40 PM
خوبه همه میدونن ترسو بودن یا سوپرمن بودن دست wwe ـه !! :22:

Naser
03-01-2014, 02:18 PM
خوبه همه میدونن ترسو بودن یا سوپرمن بودن دست wwe ـه !! :22:

چه ربطی داره؟ خب درسته همه چیز براساس استوری هست دیگه ، صحبت منم بر اساس استوری هست ، یعنی الان تیکر که نمیتونه لزنر رو در واقعیت شکست بده ولی در استوری و کشتی کج اسطوره هست و رقیب نداره ، رندی هم در کشتی کج و استوری ترسو و پانک شجاعه...

AƦAƾH
03-01-2014, 02:24 PM
اگه اشتباه نکنم منظور علی بیشتر به این پست بود که کلا فضایی بود :

یعنی شما میگید سی ام پانک از رندی بهتره و رندی ترسو هستش مثل اینکه شما رسلینگ نگاه نمیکنی همین سی ام پانک شما بود ک با 5 نفر حریف رندی نمیشدند همین سی ام پانک شما بود رندی با پای شیکسته تو رسلمنیا بردش پس لطف کنید تو تظد هاتون کمی فکر و ارزیابی کنید

در کل این که : اوه مای گـاش :ی

Dash.Ali
03-01-2014, 02:28 PM
لعنت به این مکمن بیشعور که با روح و روان بچه ها بازی میکنه :ی

البته اگه مسابقات بخواد بی حد و مرز باشه یکی از مسابقاتی که اصلا قابل پیش بینی نیست همین پانک و رندی میشه

AmirScofield
03-01-2014, 02:54 PM
به امید بازگشت پانک:blondhair:

ILOOVEURANDY
03-01-2014, 04:42 PM
چه ربطی داره؟ خب درسته همه چیز براساس استوری هست دیگه ، صحبت منم بر اساس استوری هست ، یعنی الان تیکر که نمیتونه لزنر رو در واقعیت شکست بده ولی در استوری و کشتی کج اسطوره هست و رقیب نداره ، رندی هم در کشتی کج و استوری ترسو و پانک شجاعه...

الکی به پانک بها دادن اونم ب خاطر این ک دچار کمبود استار شده بودن وگرنه اصلا در حد و اندازه رندی نیست نه این که بخوام فن بازی در بیارم ولی خدایی نیست داشتم مسابقه پانک با لسنر رو میدیدم بیشتر فامیلامون خونه بودن هی میگفتن ی مشت براک اندازه قد پانک اگه اون مسابقه رو پانک میبرد دیگه کشتی کج ک ب اندازه کافی چرت شده دیگه اون موقع عروسک بازی میشد از لحاظ ترسو بودنم خیلی هم رندی ترسو نشده بلکه کمی زرنگش کردن هنوز مونده ب رندی بزسه از هر لحاظ

ILOOVEURANDY
03-01-2014, 04:43 PM
اگه اشتباه نکنم منظور علی بیشتر به این پست بود که کلا فضایی بود :

در کل این که : اوه مای گـاش :ی

اون وقت اوه مای گاش یعنی چی؟؟؟؟ رفیق

Naser
03-01-2014, 06:55 PM
الکی به پانک بها دادن اونم ب خاطر این ک دچار کمبود استار شده بودن وگرنه اصلا در حد و اندازه رندی نیست نه این که بخوام فن بازی در بیارم ولی خدایی نیست داشتم مسابقه پانک با لسنر رو میدیدم بیشتر فامیلامون خونه بودن هی میگفتن ی مشت براک اندازه قد پانک اگه اون مسابقه رو پانک میبرد دیگه کشتی کج ک ب اندازه کافی چرت شده دیگه اون موقع عروسک بازی میشد از لحاظ ترسو بودنم خیلی هم رندی ترسو نشده بلکه کمی زرنگش کردن هنوز مونده ب رندی بزسه از هر لحاظ

به به...اصلا بدون تعصب و کاملا با دلایل واضح نظر دادین...

Persian Dragon
03-01-2014, 07:21 PM
من ترجیح میدم اورتن حالا حالا ها چمپ بمونه
:22:

سی ام پانک تایتل رو بگیره یه چی تکراری میشه

موافقم قهرمان بودن اورتن واسه بار 12هم باید چیز جالب و جدیدی باشه! چرا به فکر من نرسیده بود؟:w:

MrHOF
03-01-2014, 07:39 PM
موافقم قهرمان بودن اورتن واسه بار 12هم باید چیز جالب و جدیدی باشه! چرا به فکر من نرسیده بود؟:w:

اول اینکه شوما سعی کن زیاد با تیکه انداختن صحبت نکنی چون بعدآ یقتو میگیره

دوم, من گفتم سی ام پانک یکسال و نیم تایتل داشت نگفتم چند بار چمپ شده !!!

سوم, باز مراقب رفتارت باش ... :3:

باشد تا رستگار شوید ...

Persian Dragon
03-01-2014, 07:43 PM
اول اینکه شوما سعی کن زیاد با تیکه انداختن صحبت نکنی چون بعدآ یقتو میگیره

دوم, من گفتم سی ام پانک یکسال و نیم تایتل داشت نگفتم چند بار چمپ شده !!!

سوم, باز مراقب رفتارت باش ... :3:

باشد تا رستگار شوید ...
شما حرف غیرمعقول زدید منم جوابتونو دادم.تهدید ؟:wassat[1]:

ILOOVEURANDY
03-01-2014, 07:47 PM
اخه چرا نمیخواین قبول کنین که لیاقت اورتن از پانک بیشتره اخههههههههههههه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

Naser
03-01-2014, 07:53 PM
اخه چرا نمیخواین قبول کنین که لیاقت اورتن از پانک بیشتره اخههههههههههههه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

باشه عزیزم لیاقت اورتن بیشتر از پانکه...چشم...

ILOOVEURANDY
03-01-2014, 08:02 PM
دمت گرم داش

The Enforcer
03-02-2014, 04:29 AM
»» مچ کارد احتمالی رسلمنیا ««

مغز کریتیوم معیوبه ! نمیدونم چه لزومی داره هر پی پر ویویی که میبینی مسابقه ی کمربند آی سی و یواسش سینگل باشه ؟ مثلا بیگ ای ورسز امبروز واقعا چیه ؟ مگه کشکه کمربندارو یونیفای کردن ؟ این دو کمربند خیلی کمربند های قدیمی و با ارزش هستن بعد آخرش یونیفای بشن ؟!
اگرم یونیفای نشه احتمالا مسابقه کمربند آی سی میشه بیگ ای مقابل یه نفر . آقا راب ون دم بر می گرده ، جریکو هم شایعش هست ، زیگلرم بچپونید توش یه فور وی مچ قشنگ در شان رسلمنیا برگذار شه .
یا همینطور کمربند یو اس . یا اصلا کمربند های تگ تیم با این همه تگ تیم زیادی که تو کمپانی هست نمیتونه یه تری وی تگ تیم باشه ؟
فقط می خوان مین ایونتو جذاب کنن به میدکارد اهمیت نمیدن