توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × کیتی پری: نمیدونید زبون مایلی سایرس تا کجاءِ دهنم رفت! | دیگر اخبار ×
SHAHIN
03-06-2014, 04:36 PM
× کیتی پری: نمیدونید زبون مایلی سایرس تا کجا دهنم رفت! ×
احتمالا اخبار هفته پیش هنوز در ذهن دارید که مایلی سایروس در تور خود کیتی پری را بوسید. هیچکدوم از این دو
در این مدت صحبتی نکردن تا اینکه امروز کیتی پری در یک مصاحبه گفت: هیچ کس نمیدونه زبون مایلی سایرس که
تو دهنم بود تا کجا رفت! فکر کنم فقط خدا میدونه اون زبون کجا رفته بود! زمانی که او [مایلی سایرس] به من اشاره کرد
من فکر کردم که قراره ماننده همه دختران دبیرستانی همدیگرو ببوسیم که جنبه شوخی داره ولی مایلی خیلی به من فشار
میاورد و تغریبا داشت منو هل میداد.
× همکاری احتمالی Pharrell با کیتی پری ×
Pharrell تو این مدت همکاری های زیاد و موفقی داشته که از جمله میشه به همکاریش با مایلی سایروس , رابین , نیکی میناژ
و درفت پانک اشاره کرد. وی ساعاتی پیش با Sunrise یک مصاحبه داشت و زمانی که ازش پرسیدن دوست داری با کی همکاری
داشته باشی وی گفت: دوست دارم با کیتی پری یک همکاری داشته باشم چون تا حالا با اون همکاری نداشتم!
× زمان و مکان مراسم عروسی کانیه وست و کیم کارداشیان ×
کیم کارداشیان در جدیدترین صحبت هایش گفته که مکان عروسی آن ها در فرانسه هست زمان برگزاری آن 24 می امسال است.
همچنین وی چندی پیش گفته بود که قصد دارد در حین برگزاری مراسم عروسیش از کانیه وست حامله شود!
لازم به ذکر است چندی پیش اعلام شده بود که این مراسم ازدواج به صورت خصوصی برگزار میشود ولی گویا نظر این زوج تغییر کرده
و قراره از این مراسم فیلم برداری هم شود. همچنین لازم به ذکر است ستاره شناسان قبلا اعلام کردنند که در این تاریخ باید منتظر یک رگبار
آسمانی از ستاره ها باشیم. لازم به ذکر است مهمانان این مراسم از چند روز قبل به این کشور مسافرت میکنند.
deadking
03-06-2014, 09:45 PM
از نظر من به شخصه کتی پری حتی از مایلی سایرس هم بدتره با اون توهینی که به اسم الله کرد ....
میلی هم خوب کاری کرد که آبروشو برد ....
SHAHIN
03-06-2014, 09:51 PM
از نظر من به شخصه کتی پری حتی از مایلی سایرس هم بدتره با اون توهینی که به اسم الله کرد ....
میلی هم خوب کاری کرد که آبروشو برد ....
اتفاقا کیتی پری تو این چند سال هیچ حاشیه ای نداشته (بخاطر هین انفدر محبوبه) جز اینکه همین کارو کرد تو ویدئوش
درضمن آبروی کسی نرفت چون این چیزا خیلی هم عادیه تو امریکا و مردم حاضر تو کنسرت خیلی هم خوششون امد از اون
لحظه و همه جیغ کشیدن سوت زدن
ا
deadking
03-06-2014, 10:16 PM
اتفاقا کیتی پری تو این چند سال هیچ حاشیه ای نداشته (بخاطر هین انفدر محبوبه) جز اینکه همین کارو کرد تو ویدئوش
درضمن آبروی کسی نرفت چون این چیزا خیلی هم عادیه تو امریکا و مردم حاضر تو کنسرت خیلی هم خوششون امد از اون
لحظه و همه جیغ کشیدن سوت زدن
ا
خیر عادی نیس اگه عادی بود خود امریکایی هم این همه حرف پشت سر مایلی سایرس درنیاوردن
اون هایی که سوت و جیغ زدن هم از خوشحالی نبوده از شدت تعجب و برای مسخره کردن بوده ( مردها خندشون گرفته برای مسخره کردن سوت زدن، زن ها هم از تعجب جیغ زدن )
در ضمن اگه این کارها اونجا عادی بود که نیست، کنسرت ادام لمبرت موقع پخش از تلویزیون امریکا از وسط قطع نمیشد زمانی که ادام شرت خودش رو دراورد و ....
باید هم بگم اولین دفعه ی کتی پری نیس که همچین کار هایی میکنه
چند وقت پیش در یک موزیک ویدئوی دیگه هم پرچم ایران رو مسخره کرده بود
King Of Darkness
03-06-2014, 10:22 PM
مرسی از شاهین
__________________________________________________ _
داداش شما که انقدر خدا خدا میکنی انگار دین خود خدا رو قبول نداری که تو امضات سلیب میزاری :504:
در ضمن توهین به الله و پرچم ایران برای اونا که به خدا اعتقادی ندارند چیزی نیست همینطور که ما میریزیم بیرون پرچم آمریکا و اسرائیل رو آتیش میزنیم و بعدشم خودمون رو معدن فرهنگ میدونیم نباید از اونا انتظار داشته باشی بیان الله وسط پرچم ایران رو ببوسن که . :504:
SHAHIN
03-06-2014, 10:58 PM
خیر عادی نیس اگه عادی بود خود امریکایی هم این همه حرف پشت سر مایلی سایرس درنیاوردن
اون هایی که سوت و جیغ زدن هم از خوشحالی نبوده از شدت تعجب و برای مسخره کردن بوده ( مردها خندشون گرفته برای مسخره کردن سوت زدن، زن ها هم از تعجب جیغ زدن )
در ضمن اگه این کارها اونجا عادی بود که نیست، کنسرت ادام لمبرت موقع پخش از تلویزیون امریکا از وسط قطع نمیشد زمانی که ادام شرت خودش رو دراورد و ....
باید هم بگم اولین دفعه ی کتی پری نیس که همچین کار هایی میکنه
چند وقت پیش در یک موزیک ویدئوی دیگه هم پرچم ایران رو مسخره کرده بود
من فقط اون قسمت بوسه گفتم عادی هست. نمونش این صحنه که Robert Pattinson چند سال پیش
تو یه مراسم به عجله میره پیش Taylor Lautner و اونو میبوسه که بعد هم همه میخندن دست میزنن
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(جریان این اتفاق یکم مفصله که نمیگم)
اون جیغ سوت هم همونطور که گفتم از خوشحالی بوده و بخاطر جنبه FUN این حرکت و گرنه همون لحظه مردم "هو" میکردن این دو رو
عزیز شما یه بوسه که هیچ جا پخش نمیشده با حرکت ادام لبرت که شلوارشو وسط اجرا دراورده یکی میدونی؟ بعدم اجرای مایلی سایروس پخش تلوزیونی نداشته
در این مورد اطلاعی ندارم اگه اسم ویدئو بگید ممنون میشم
deadking
03-06-2014, 11:16 PM
من فقط اون قسمت بوسه گفتم عادی هست. نمونش این صحنه که Robert Pattinson چند سال پیش
تو یه مراسم به عجله میره پیش Taylor Lautner و اونو میبوسه که بعد هم همه میخندن دست میزنن
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(جریان این اتفاق یکم مفصله که نمیگم)
اون جیغ سوت هم همونطور که گفتم از خوشحالی بوده و بخاطر جنبه FUN این حرکت و گرنه همون لحظه مردم "هو" میکردن این دو رو
عزیز شما یه بوسه که هیچ جا پخش نمیشده با حرکت ادام لبرت که شلوارشو وسط اجرا دراورده یکی میدونی؟ بعدم اجرای مایلی سایروس پخش تلوزیونی نداشته
در این مورد اطلاعی ندارم اگه اسم ویدئو بگید ممنون میشم
اون بوسه درسته به زشتی حرکت ادام لمبرت نبود ولی به هرحال باعث ابرو ریزی بود فرقی هم نمیکنه مردم خوششون اومده باشه
مثلا چند سال پیش وسط یک کنسرت مدونا اومد بریتنی اسپیرز و کریستین اگولرا رو بوسید
درسته تماشاچی ها بعد از دیدن اون صحنه واکنش خاصی نشون ندادن و حتی شاید خوششون اومد
اما اون کار مدونا بجز اینکه باعث شد ابروی بریتنی و کریستین بره ... باعث شد هزار تا شایعه درباره ی اون 2 تا بیچاره بسازن ( حرکت مدونا بعدا اثرات خودش رو نشون داده بود، من که از زندگی بریتنی کاملا خبر دارم میدونم بخاطر اون یک حرکت مدونا چه شایعاتی درباره ی بریتنی ساختن که هنوز هم اثراتش پاک نشده )
اون ویدئو هم که کتی پری پرچم ایران رو مسخره میکنه اسمش اگه اشتباه نکنم Dark Horse بود که در اون پرچم ایران در زمان هخامنشیان توسط کتی پری به طرزی مسخره نابود میشه که خب همه میدونن بهترین دوران تاریخ ایران دوران هخامنشیان بوده و کتی با این کارش چه توهین بزرگی به سرزمین ایران و تاریخش کرده !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.