توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد کاربران >>>>> با حضور arman
Dash.Ali
03-08-2014, 07:20 AM
دوستان سلام
از امروز تا شنبه هفته آینده در تاپیک نقد کاربران میزبان آرمان مدیر تالار عکس هستیم
قوانین هم در این تاپیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ذکر شده
دوستان نقد کنن سوال نپرسن سوال و جواب مختص شب شیشه ای هست
اینجا از دوستتون انتقاد کنید و در صورت نیاز آرمان میتونه بهتون جواب بده
ARMAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
deadking
03-08-2014, 08:22 AM
خب
پسر خوبیه ... مدیر خوبی هم هست ... یادمه قبلا اسمش El Nino بود
اخلاق خوبی هم داره اهل مسخره کردن دیگران نیس
از یک لحاظ شبیه همدیگه هستیم که هردومون "ماه واره" نداریم :8337354629461904487
تا حالا 2 دفعه برای من اخطار فرستاده ولی چون پسر گُلی است به هیچ وجه ناراحت نشدم :8337354629461904487
ایرادی نداره که بخوام ازش انتقاد کنم ....
موفق باشید
آرمان پسر خوبيه از اون مديرای خوب
خيلی از شکلک:22:استفاده ميکنه يه جورايی منم هی:22:ميذارم
مهم ترين نکته درمورد آرمان استقلالی بودنش چون همه استقلاليا عشقن
لامصب عاشق اين امضا آواتاراشم از کجا گير مياری حرف ندارن:8:
به من که تاحالا اخطار نداده:-d
در کل پسر خوبيه و دوستش ميداريم:8:
Dash.Ali
03-08-2014, 08:53 AM
نقدهای که میدونید انجام بدین..تیریپ رفاقتی نباشه...اینکه بیام بگم فلانی خوبه چیزی به اون شخص اضافه نمیکنه...ما با گفتنه نقاط ضعف دوستانمون میتونیم به اونها کمک کنیم...تا جایی که اطلاعات دارین در این تاپیک همکاری کنید....
چرا اینقدر شوخی میکنی؟ یعنی از منم بدتری بعضی اوقات :ی
حس میکنم جدیدا بی حوصله شدی و فعالیتت بیشتر تو همون گالری عکس شده و در نبود مدیران رسلینگ تو بخش اخبار کار میکنی
اما مثل قبل نمیبینیم آرمان نینو تو هر بخشی بیاد و تو بحث ها شرکت کنه
مخصوصا وقتی طلایی بودی یادمه یه فعالیت های ریزی تو بخش موزیک داشتی البته خیلی ریز :ی
ضمن اینکه رو مواردی که بهشون تعصب داری یه کم زیادی حساسی و زود رنج
مثلا رئال یا فرهاد مجیدی
بعضی حرف ها راجع به بحثی مثل فوتبال هست که حقیقته باید گاهی اوقات قبولشون کرد اما کافیه تو فوتبال یکی بگه رئال فلان :ی
اولین کسی که سینه سپر میکنه میاد واس دفاع آرمان ـه :ی
MrHOF
03-08-2014, 09:03 AM
اقا هیچ جا هوای ما رو نداره :(
نه تو مسابقه امضا ، نه ... :22: همون مسابقه امضائه فقط :a:
شوخی کردم
چند نفری تو سایت هستن که از نظر من کلآ انتقاد نمیشه کرد ازشون چون هیچی ندارن و بی شیله پیله ـن !!!
یکیشون همین آرمان ـه بقیه هم که خودتون برید شناسایی کنید :D
The Wollek
03-08-2014, 12:43 PM
کمتر آدمی دیدم تو نت که خورده شیشه نداشته باشه ولی یکی از گل ترین بچه هایی که تو نت سراغ دارم همین آرمانه سومین نفریه تو انجمن که من بیشتر از همه دوسش دارم و بهش احترام میزارم
اگه قسمت شد تهرون بیوفتیم یه سفر حتما یه دیدار با آرمان خواهیم زد :5:
کلا تا اینجا که خوندم کسی نقد نکرده همش شده خوبی ایشون
یه چیز دیگه نمیدونم ایشون هنوز هم مشاوره میده به ملت یا نه :w:
AƦAƾH
03-08-2014, 01:05 PM
هی بش میگم موشکچلی نداری میگه بیا فحش بده :ی
بابا پسر به این خوبی چرا نقد کنم الکی آخه :ی
حالا واسه اینکه ناراحت نشه , یوزنیمش حس بدی بم میده . هرچی زودتر تغییر بده :ی تو بعضی موردا خیلی شول و ول میگیره داستان رو ولی یهو جو میگیرش :ی
همین .
کلا خیلی دوسش دارم , مشکلی نداره ، زورـه مگه :ی
Blood Raven
03-08-2014, 01:16 PM
جیگر خودمه:4:
Warrior
03-08-2014, 01:20 PM
.یک مدیر با اخلاق و خوب هستن.
.احترام دیگران رو نگه میدارن و کسی رو از خودشون ناراحت نکردن تا جایی که من دیدم.
فقط یه اشکالی هست
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
King MahDi
03-08-2014, 01:22 PM
واقعا آرمان يکي از مدير هاي نمونه هست چه تو بخش گالري عکس چه تو بخش اخبار رسلينگ
کارش حرف نداره . :heartsmile:
r v d
03-08-2014, 01:30 PM
خُب بریم سره نقد
نقد که آخه نمیشه درست حسابی انجام داد تو فضای نت و انجمن ؛ باید طرف و بشونی جلوت بزاریش لای منگنه دهنش رو ســـ رویس کنی :ی
آرمان از نظر اخلاقی و رفتاری ؛ تو بیرون از نت و برخورد رو در رو خیلی فرق داره تا تو نت :ی البته این فرق که میگم جنبه منفی نداره ؛ آرمان و من خب زیاد دیدم ؛ خیلی مودب خیلی آروم ؛ خیلی نسبت به سنش پخته هستش ؛ خیلی سنجیده حرف میزنه و کلاً هرکی از نزدیک ببینتش احساس راحتی میکنه ؛ خوبه در کل
تو نت هم ؛ تقریباً اینجوریه ولی بعضی وقتا که میبینم تو چتباکس حرف میزنه یا تو تاپیک فوتبال حرف میزنه ؛ تعجب میکنم این همون آرمانه خودمونه یا نه :ی یکم زبون در میاره :ی که خوبه اینم البته :ی کلاً ساکته بچمون :ی
مدیریتش هم تو زمینه گالری که تا اینجا خیلی خوب بوده آچار فرانسه بخش رسلینگ هم هست ؛ فبل از اینکه من ارمان و از نردیک ببینم ؛ یادمه یه بار ساسان بنش کرده بود :ی با اینکه ندیده بودمش تا حالا تو یاهو به ساسان گفتم این هم بچه خوبیه هم کاربر فوق العاده ایی تو نت و انجمن ؛ برشگردون که ساسان هم یه چیزایی گفت که قابل پخش نیست :ی :ی
در کل یکی از دوستای خیلی خوبمه که بیرون از نت هم میبینمش ؛ تنها نقدی که دارم اینه که ( از خود راضی بودنش رو عوض کنه تو تنظیمات شخصیش ) چون اصلاً همچین آدمی نیست .
همین
Dash.Ali
03-08-2014, 01:31 PM
هر کی بیاد تعریف کنه سفارش بن شدنشو میدم :ی
یه مورد دیگه به ذهنم رسید
چرا از وقتی مدیر شدی کلا به طور مخفی میای سایت سر میزنی؟
چرا آنلاین نمیشی؟
Danial
03-08-2014, 01:43 PM
یه مدیر کاملا بی نقص این آواتاراش جیلی تو چشه از کجا پیدا میکنه خدا میدونه. عیبی نمیبینم که نقد کنم فقط نمیدونم اون ریپورت منو داد تو چت باکس بن شدم یا کس دیگه:4:
sasan cr7
03-08-2014, 02:22 PM
اینجا باید نقد کنیم یا تعریف کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا پسر چرا سرت تو کار خودت نیست مدیر کدوم بخشی ؟؟ یه بار عکس میزاره یه بار اخبار کج یه بار مسابقه امضا یه بار تاپیک فوتبالی:3669973684562034669
تو کار همه دخالت میکنی ؟؟؟
اما همه زحمات ما به دوش ارمانه از امضا اواتار گرفته تا عکس مقالات . کارش درسته
Dash.Hossein
03-08-2014, 02:25 PM
دوستان همه راست میگن.چیزی واسه نقد نداریم.اما دوساعت فک کردم یه چیزی به ذهنم رسید.
این استاتوس چی میگه داداش؟
Sgt.Wollek
03-08-2014, 02:36 PM
آرمان رو والا من یکی نمیتونم نقدش کنم چون مشکلی ازش ندیدم تا حالا.
یکی از با اخلاق ترین و بهترین کاربرای سایت و یکی از بهترین دوستان ما از هر نظر :6joq4o:
ویرایش : البته این بشر یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که نقد نداره. بمیری ایشالله :504::dd:
Batista666
03-08-2014, 02:44 PM
چون نمیشه ازش نقدی کرد ، باید تیتر تاپیک میزدید قدردانی نه نقد :504:
این قبول نیس ، چرا یه جور رفتار نمیکنی ما ازت ایراد بگیریم ؟ :132d5a68025c8cd6:
Holy Diver
03-08-2014, 02:59 PM
آرمان علاوه بر اینکه خوب بچه ایه، بچه ی خوبیم هست :دی
مدیر خوبیه، فقط یکم باید رو علایقش کار کنه، خیلی افت داره یکی به خوبی آرمان طرفدار تورس و استقلال باشه :دی
deadking
03-08-2014, 03:01 PM
آرمان علاوه بر اینکه خوب بچه ایه، بچه ی خوبیم هست :دی
مدیر خوبیه، فقط یکم باید رو علایقش کار کنه، خیلی افت داره یکی به خوبی آرمان طرفدار تورس و استقلال باشه :دی
طرفدار استقلال بودن جرمه ؟؟؟
من هم طرفدار استقلال هستم
Holy Diver
03-08-2014, 03:03 PM
یه شوخی بود با یکی از دوستانم، وگرنه من با علایق شما کاری ندارم.
Dash.Hossein
03-08-2014, 03:09 PM
اه اه میگم چقد بد سلیقه ای .پس تو از نظر من یه هیل یه حساب میای.
البته صرفا حهت شوخی گفتم ولی کلا از عدد شش خوشم میاد مخصوصم وقتی بعدش کلمه ی (تایی)میاد
King Of Darkness
03-08-2014, 03:17 PM
آرمان :145fs63704: این مردک فقط شده تو یاهو به من تیکه بندازه :blushdown: تازه دروغگو هم هست . با حسینی های که صحبت میکرد میگفت " شک نکنید رتبه یک کنکور همینجاست " ( زرتینا :ی ) ولی 1000 هم نشد :ی
حالا بی شوخی آرمان بچه خوبیه :ی علاقه زیادی بهش دارم و باهم یه کارایی داریم می کنیم :ی ولی روی یه چیز کلید کنه باید حتما اون کارش انجام بشه وگرنه دهن آدم رو سرویس می کنه .
Scofield
03-08-2014, 03:18 PM
دوستان لــُـنگی تشریف بیارن تایپک " فوتبال " از خجالت همگی در میام ( اینجا جای کل کل نیس ! :ی )
اما میریم سراغِ آرمان ..
من کــُـلــُـهــُـم یه انتقاد از آرمان دارم ; اونم اینِ که چرا هــِـی تو چت باکس " :22: " میذاری ؟ چرااااا ؟ ,, خیلی رو مخِ این حرکت ! :ی همین :ی
آرمان نکات مثــبت زیاد داره که اصلی ترین ــش استقلالی بودن ــشِ ! استقلالی بودن یه افتخارِ که پرسپولیسی ها از این افتخار بی بهره ــند ! :ی
آرمان اخلاق ــش هم خوبِ , فعالیت ــش هم حرف نداره ..
یه موضوع هم که همین الان یادم افتاد گذاشتن لقب " سوسیس " بود :-L مگه آزار داری لقب میذاری ؟ :z:
صرفاً جهت شوخی ..
راستی یوزرنیم ــت هم عوض کن , از این سبک یوزرنیما خوشم نمیاد ( آرش در جریانِ ! :ی )
The Enforcer
03-08-2014, 03:31 PM
آرمان :w:
صرف نظر از کیسه ایــتش و این که همش به من می ** دوست عزیز و همش :22: میزاره ... :دی
هم پسر گلیه هم مدیر نمونه :8:
PICCASSO
03-08-2014, 04:48 PM
واقعا یکی از مدیران نمونه فرومه
استقلالی هم هست که دیگه از همه چی بهتره و استقلالی ها 20هستن
واقعا توی بخش گالری داره میترکونه و امیدوارم همین جور ادامه بده !
MrHOF
03-08-2014, 04:49 PM
اقا تو چرا هی یوزر عوض میکنی ؟!! :50:
Psycho بود گفتم بذار El NINO گذاشتی ، دیگه چرا عوض کردی باز ؟! :50:
Вαңгαмi
03-08-2014, 06:30 PM
آرمان جان را از زمــانـی که آمـده ام بـهـ انـجـمـن نـقـد مـی کـنـم !
آرمـان پـسـر خـوبـیـه و بـسـیـار در کــارهـایـش بـا نـظـم و انـضـبـاط اســت :wink2:
آرمان از نظر رفاقت خوب با معرفته و دست رفاقت نتی که میده تا تهش است یعنی من اینطوری فهمیدم از اخلاقش
در تاپیک هاش با نظم زیادی کار میکنه و از جون و دل برای انجمن مایه میزاره ، آرمان پسری است که هیچ وقت کارهای حاشیه
را به رفاقت برتری نمیده :3dexp: کاری که کم تر مدیری انجام میده ، بعد از مدیریت بی جنبگی نشون نمیده و ادای بزرگارو درنمیاره
و همیشه صادق بوده و به نظم در انجمن حساس بوده ، همیشه با لحن خوب با انسان صحبت میکنه و اهل دلبازی است .
آرمان واقعا خیلی سریع است در کارهاش ، از جون و دل برای انجمن کار میکنه و هیچ منتی از فعالیتش نمیزاره .
در یک کلام ، آرمان خیلی با معرفتی و واقعا مدیر نمونه ای برای کل انجمن هستی :d0s69thbefhiffti:
:svartpuss[1]:
El Niño
03-08-2014, 09:14 PM
خوب مثل که باید جواب هم بدیم من فکر می کردم باید روز آخر جواب بدم ولی گفتن در طول تاپیک جواب بده.
فقط قبلش بگم که دوستان انقدر لطف داشتن که واقعا منو شرمنده کردن از همه تشکر می کنم.
Evil Deadking (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
خب
پسر خوبیه ... مدیر خوبی هم هست ... یادمه قبلا اسمش El Nino بود
اخلاق خوبی هم داره اهل مسخره کردن دیگران نیس
از یک لحاظ شبیه همدیگه هستیم که هردومون "ماه واره" نداریم :8337354629461904487
تا حالا 2 دفعه برای من اخطار فرستاده ولی چون پسر گُلی است به هیچ وجه ناراحت نشدم :8337354629461904487
ایرادی نداره که بخوام ازش انتقاد کنم ....
موفق باشید
ممنون از لطفتون دوست عزیز فقط ببخشید اسمتو بلد نیستم :ی
امیدوارم دیگه اخطار نگیرین :ی
AREF-JERICHO (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان پسر خوبيه از اون مديرای خوب
خيلی از شکلک:22:استفاده ميکنه يه جورايی منم هی:22:ميذارم
مهم ترين نکته درمورد آرمان استقلالی بودنش چون همه استقلاليا عشقن
لامصب عاشق اين امضا آواتاراشم از کجا گير مياری حرف ندارن:8:
به من که تاحالا اخطار نداده:-d
در کل پسر خوبيه و دوستش ميداريم:8:
ممنون اط لطفت عارف جان
این شکلک :22: از علایقمه دیگه باید باهاش کنار بیاین :ی
درباره استقلالی بودن که حرف حقو زدی دیگه :8:
ااز سایتای فوتبالی که میرم اگه عکس خوبی ببینم سیو می کنم بعدا واسه امضا آواتار استفاده می کنم :ی
Dash.Ali (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چرا اینقدر شوخی میکنی؟ یعنی از منم بدتری بعضی اوقات :ی
حس میکنم جدیدا بی حوصله شدی و فعالیتت بیشتر تو همون گالری عکس شده و در نبود مدیران رسلینگ تو بخش اخبار کار میکنی
اما مثل قبل نمیبینیم آرمان نینو تو هر بخشی بیاد و تو بحث ها شرکت کنه
مخصوصا وقتی طلایی بودی یادمه یه فعالیت های ریزی تو بخش موزیک داشتی البته خیلی ریز :ی
ضمن اینکه رو مواردی که بهشون تعصب داری یه کم زیادی حساسی و زود رنج
مثلا رئال یا فرهاد مجیدی
بعضی حرف ها راجع به بحثی مثل فوتبال هست که حقیقته باید گاهی اوقات قبولشون کرد اما کافیه تو فوتبال یکی بگه رئال فلان :ی
اولین کسی که سینه سپر میکنه میاد واس دفاع آرمان ـه :ی
هر کی بیاد تعریف کنه سفارش بن شدنشو میدم :ی
یه مورد دیگه به ذهنم رسید
چرا از وقتی مدیر شدی کلا به طور مخفی میای سایت سر میزنی؟
چرا آنلاین نمیشی؟
در مورد شوخی کردن همیشه سعی می کنم جوری باشه که از حد خارج نشه حالا اگه یه موقعی از دستم در رفته و کسی رو رنجوندم همینجا عذرخواهی میکنم :ی
در مورد بی حوصله شدن تا حدودی قبول دارم که اونم به خاطر دانشگاه و درس و... است ولی فک کنم جوری نبوده که بخواد رو فعالیتم تاثیر بزاره اما خوب همونطور که گفتی قطعا دیگه خیلی حوصله و وقت شرکت تو بحثارو ندارم.
اما درباره تعصب حرفتو کاملا قبول دارم ولی تو چند وقته اخیر سعی کردم کمتر با دید تعصبی با مسائل برخورد کنم.
نمیدونم اون همه آنلاین بودم حالا گفتم تنوع شه یکم هم مخفی بشم :ی
MrHOF (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اقا هیچ جا هوای ما رو نداره :(
نه تو مسابقه امضا ، نه ... :22: همون مسابقه امضائه فقط :a:
Spoiler: show (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چند نفری تو سایت هستن که از نظر من کلآ انتقاد نمیشه کرد ازشون چون هیچی ندارن و بی شیله پیله ـن !!!
یکیشون همین آرمان ـه بقیه هم که خودتون برید شناسایی کنید :D
مردک رفتم بت رای دادم دیگه :ی
درباره اون قسمت قرمز هم چیزی جز تشکر کردن نمیتونم بگم :8:
The Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
کمتر آدمی دیدم تو نت که خورده شیشه نداشته باشه ولی یکی از گل ترین بچه هایی که تو نت سراغ دارم همین آرمانه سومین نفریه تو انجمن که من بیشتر از همه دوسش دارم و بهش احترام میزارم
اگه قسمت شد تهرون بیوفتیم یه سفر حتما یه دیدار با آرمان خواهیم زد :5:
کلا تا اینجا که خوندم کسی نقد نکرده همش شده خوبی ایشون
یه چیز دیگه نمیدونم ایشون هنوز هم مشاوره میده به ملت یا نه :w:
ممنون سامان جان والا جوابی به حرفات نمیشه داد فقط لطفت نسبت به من رو می رسونه در ضمن اون دو نفر دیگه کین شیطون :ی (یکیش رو می دونم عبدیه :ی)؟
حتما بیا خوشحال میشم.
بچه ها لطف دارن دیگه :ی
مشاوره هم میدیم شما میخوای؟ :ی
Rampage (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
هی بش میگم موشکچلی نداری میگه بیا فحش بده :ی
بابا پسر به این خوبی چرا نقد کنم الکی آخه :ی
حالا واسه اینکه ناراحت نشه , یوزنیمش حس بدی بم میده . هرچی زودتر تغییر بده :ی تو بعضی موردا خیلی شول و ول میگیره داستان رو ولی یهو جو میگیرش :ی
همین .
کلا خیلی دوسش دارم , مشکلی نداره ، زورـه مگه :ی
فحش؟ ای بی ادب :ی
یوزر اولاش اینجوریه کم کم عادت میکنی :ی کاش او بعضی مواردو یکم میشکافتی :ی
ممنون که اومدی :8:
Blood Raven (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
جیگر خودمه:4:
به به باد آمد و بوی عنبر آورد :8: (طبع شعرو حال کردی؟ :ی )
والا کیوان نقدت انقدر کوبنده بود من موندم چجوزی جوابتو بدم :ی
MٍoٌHًaٍMٌaٍD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
.یک مدیر با اخلاق و خوب هستن.
.احترام دیگران رو نگه میدارن و کسی رو از خودشون ناراحت نکردن تا جایی که من دیدم.
فقط یه اشکالی هست
Spoiler: Hide (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Spoiler: Hide (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ممنون محمد جان لطف داری :winking:
والا من تا جایی که میدونم قدیما طهران بوده بعد شده تهران حالا شاید هم اشتباه می کنم :ی
Mahdi CR7 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
واقعا آرمان يکي از مدير هاي نمونه هست چه تو بخش گالري عکس چه تو بخش اخبار رسلينگ
کارش حرف نداره . :heartsmile:
مرسی مهدی جان لطف داری :heartsmile:
MrHOF
03-08-2014, 09:37 PM
یه انتقاد جدید ...
تو چرا پست اخر من جواب ندادی ؟! :50: :d
Capt. Flint
03-08-2014, 09:54 PM
معذرت اگه دیر کردیم
والا با شناختی که من دارم در کل میشه گفت یه اخوی گل و با معرفت. یه مدیر کوشا و لایق.عاشق امضای زیدانش هم هستم
در کل هرچی بگیم کم گفتیم
J B L
03-08-2014, 11:06 PM
آرمان یکی از دوستای عزیزم توی بیرون از انجمن هم هست . آرمان واقعا یکی از با اخلاق ترین آدم هایی هست که توی عمرم دیدم . واقعا
گذشت داشتن و صبور بودن از جمله خصلت های کتمان ناپذیر آرمانه . انقدر ساده و خاکی صحبت میکنه که من دوست ندارم صداش کنم
آرمان ! دوست دارم بهش بگم آرمانم ! البته همیشه یه سوالی برام پیش اومده که آیا آرمان در جمع ما این اخلاقشه ؟ یا اینکه در جمع
های دیگه هم اخلاقش همینه ؟ چون آدما به طور معمول در جمع های مختلف ، اخلاق های متنوعی دارن . اگه آرمان جاهای دیگه هم
انقدر مهربون و خوش اخلاق باشه باید گفت خوش به حال همه ی آدمای دور و اطرافش . توی انجمن هم خدا رو شکر یکی از افراد
سرنوشت ساز و با ارزشه ، آرمان طلایی شدن و ممتازی و مدیر شدنش بعد از فعال شدنش با سرعت بالایی صورت گرفت دلیلش هم
فقط و فقط شایسته بودن و سعی و تلاشش توی انجمن بود . بخش گالری این روزا با وجود آرمان بیمه شده ، فعالیت آرمان توی بخش
کشتی کج قابل ستایشه .
انتقاد : آرمان توی این چند وقته خیلی نام کاربری عوض کرده به نظرم زیبنده نیست که یک مدیر انقدر نام کاربریش رو عوض کنه !
آرمان یه چیزه دیگه ! یکم توی فضای بیرون از انجمن با ما شوخی کن ! :دی حالا که همسن نیستیم دلیل نمیشه که از نعمت شوخی
کردنت محروم بشیم ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> من همیشه باید پیشت حرف بزنم خودم بگم خودمم بخندم تو هم فقط لبخندهای برادرانه ات رو به من تحویل
بدی ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
در کل من به شخصیت آرمان از بیست نمره ، نمره ی بیست رو میدم ......
El Niño
03-09-2014, 01:18 PM
r v d (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
خُب بریم سره نقد
نقد که آخه نمیشه درست حسابی انجام داد تو فضای نت و انجمن ؛ باید طرف و بشونی جلوت بزاریش لای منگنه دهنش رو ســـ رویس کنی :ی
آرمان از نظر اخلاقی و رفتاری ؛ تو بیرون از نت و برخورد رو در رو خیلی فرق داره تا تو نت :ی البته این فرق که میگم جنبه منفی نداره ؛ آرمان و من خب زیاد دیدم ؛ خیلی مودب خیلی آروم ؛ خیلی نسبت به سنش پخته هستش ؛ خیلی سنجیده حرف میزنه و کلاً هرکی از نزدیک ببینتش احساس راحتی میکنه ؛ خوبه در کل
تو نت هم ؛ تقریباً اینجوریه ولی بعضی وقتا که میبینم تو چتباکس حرف میزنه یا تو تاپیک فوتبال حرف میزنه ؛ تعجب میکنم این همون آرمانه خودمونه یا نه :ی یکم زبون در میاره :ی که خوبه اینم البته :ی کلاً ساکته بچمون :ی
مدیریتش هم تو زمینه گالری که تا اینجا خیلی خوب بوده آچار فرانسه بخش رسلینگ هم هست ؛ فبل از اینکه من ارمان و از نردیک ببینم ؛ یادمه یه بار ساسان بنش کرده بود :ی با اینکه ندیده بودمش تا حالا تو یاهو به ساسان گفتم این هم بچه خوبیه هم کاربر فوق العاده ایی تو نت و انجمن ؛ برشگردون که ساسان هم یه چیزایی گفت که قابل پخش نیست :ی :ی
در کل یکی از دوستای خیلی خوبمه که بیرون از نت هم میبینمش ؛ تنها نقدی که دارم اینه که ( از خود راضی بودنش رو عوض کنه تو تنظیمات شخصیش ) چون اصلاً همچین آدمی نیست .
همین
خوب فک میکنم 99% افراد همینجورین پوریا جان چون کلا فضای مجازی با زندگی واقعی متفاوته به همین خاطر هم قطعا نوع رفتار و حتی حرف زدن هم تو این دو محیط متفاوته حداقل واسه من که اینجوریه :ی
اون قضیه چت باکس وتاپیک فوتبال هم دقیقا باز همون بحث تفاوتیه که بالا توضیح دادم :ی
اما قضیه بن شدن هام :ی ساسان کلا دوبار منو بن کرد که دفعه اول یکی(کاربر بیگ رد ماشین معروف :ی) اومد فک کنم درباره رئال چرت وپرت گفت منم مثل خودش جوابشو دادم :ی بعد ساسان هم منو 3 روز بن کرد منم که یاهوشو نداشتم یه یوزر دیگه ساختم اومدم بش گفتم برا چی الکی بن می کنی که زد 1 ماه دیگه بن کرد :136: (البته بعد یکه هفته از بن در اومدم :ی)
اینم توضیحش :ی
SASAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
کاربر cr7 دیشب به دلیل توهین به لیونل مسی 2 روز بن شدن !
اما امروز به دلیل اینکه دوباره یوزر جدید ساختن و با توجه به اینکه ساخت یزور جدید برخلاف قوانین سایت است .
کلا مثل اینکه ایشون حالت نرمال نداره و عادت داره به ساختن یوزرهای جدید تر !
زمان بن شدنشون به 30 روز افزایش یافت ، همچنین یوزر های جدیدشون مسدود شد .
فعلا ...
اینم بار دومشه که یادم نیست واسه چی بن کرد :ی
SASAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دو کاربر Se7eN | Doom هم در اسرار.... دلیل اخراجشون که سه روز بود گفته شده بود که 1 روز مانده !
اون حالت من هم واسه قدیم بود پوری جان :ی ولی به دستور شما عوضش کردم :ی
Dani Alves (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
یه مدیر کاملا بی نقص این آواتاراش جیلی تو چشه از کجا پیدا میکنه خدا میدونه. عیبی نمیبینم که نقد کنم فقط نمیدونم اون ریپورت منو داد تو چت باکس بن شدم یا کس دیگه:4:
آواتار رو که گفتم دانیال جان درباره چت باکس هم نه والا من تاحالا راپورت کسی به خاطر چت باکس رو ندادم :ی
sasanmsr (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اینجا باید نقد کنیم یا تعریف کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا پسر چرا سرت تو کار خودت نیست مدیر کدوم بخشی ؟؟ یه بار عکس میزاره یه بار اخبار کج یه بار مسابقه امضا یه بار تاپیک فوتبالی:3669973684562034669
تو کار همه دخالت میکنی ؟؟؟
اما همه زحمات ما به دوش ارمانه از امضا اواتار گرفته تا عکس مقالات . کارش درسته
باید نقد کنی :ی
والا چه کار کنم دیگه حوصلم سر میره میرم تو کار بقیه دخالت می کنم :ی
The hossein (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دوستان همه راست میگن.چیزی واسه نقد نداریم.اما دوساعت فک کردم یه چیزی به ذهنم رسید.
این استاتوس چی میگه داداش؟
استاتوسم یه تیکه از یکی از آهنگهای تهمه (خواننده رپ :ی) ؛ دیدم جالبه گزاشتم استاتوس حالا به زودی عوض خواهد شد :ی
Sgt.Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان رو والا من یکی نمیتونم نقدش کنم چون مشکلی ازش ندیدم تا حالا.
یکی از با اخلاق ترین و بهترین کاربرای سایت و یکی از بهترین دوستان ما از هر نظر :6joq4o:
ویرایش : البته این بشر یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که نقد نداره. بمیری ایشالله :504::dd:
مردک فقط اومدی هندونه بارمون کردی که :ی جدا از شوخی ممنون از لطفت :heart_mini:
Batista666 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چون نمیشه ازش نقدی کرد ، باید تیتر تاپیک میزدید قدردانی نه نقد :504:
این قبول نیس ، چرا یه جور رفتار نمیکنی ما ازت ایراد بگیریم ؟ :132d5a68025c8cd6:
والا لطف دوستانه دیگه آرش جان چیزی جز تشکر کردن نمیشه گفت.
فکر خوبیه باید از این به بعد یه تجدید نظر کلی تو رفتارم بکنم :ی
Holy Diver (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان علاوه بر اینکه خوب بچه ایه، بچه ی خوبیم هست <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مدیر خوبیه، فقط یکم باید رو علایقش کار کنه، خیلی افت داره یکی به خوبی آرمان طرفدار تورس و استقلال باشه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
به به چه نقد سنگینی کردی گفتی بچه یاد خودت افتادم :ی
درباره تورس هم که خودت قبل اینکه درخواست خروج بده کشته مردش بودی :ی
amir-aghaei
03-09-2014, 02:33 PM
آرمان بچه کاردرستیه! از اون دسته بچه هاست که وقتی کاری بش میدن به نحو احسن سعی میکنه انجام بده! رفتار و برخوردش تو انجمن همونطور که تو نقدهای بچه ها مشخصه مورد قبول اکثر کاربران هست.میبینید که حتی کاربری که ازش اخطار گرفته تعریفشو میکنه!
هر چند خود من نسبت به اینکه زود اخطار بده انتقاد دارم! چون تو سیسم پنل نشون میده که آرمان جزو مدیران پراخطار دهنده بوده! البته مطمئنم هستم که بچه ای نیست بیخودی به کسی کارت زرد بده ولی در کل ازش میخوام تا جایی که میتونه با اخلاقیات کاربران کم سن و سالتر خودش کنار بیاد ...
از اون تیریپ کاربراست که باید تو آب نمک هیئت مدیره بخوابه برای آینده انجمن و پستهای مهم...چون کاربری که فکرش منافع و رشد انجمن باشه همیشه تو چارت ما حضور داره...
خیلی خوبه که تاپیک نقد بجای گفتن اشکالات بشه تعاریف و تمجید این نشون از سالم بودن کاربر بوده! همین که بچه هایی که از نزدیک دیدنش تعریفشو میکنن مشخصه که بچه روبه راهیه! تازه با محسنی بای جاروکش (رو شو پاک کن) هم رفیقه!!
یجورایی منو یاد اوایل معین خدابیامرز میندازه (و الان علی تومبستون) .اون موقع معین هم سن و سال ارمان بود ولی اینقدر پخته عمل کرد که زود به درجات بالا رسید و مکملی بود برای رشد انجمن...آرمان هم یجورایی اچار فرانسه بخش کجه! فقط حواست باشه طرف تالار علی تومسبتون نری :blowcandle:
کلن ادمایی که پر امید و خلوص نیتشون صاف باشه همیشه تو زندگی و جامعه خوشبخت ترن و همه از اینکه کنار این ادمها باشن لذت میبرن...
بنده که ادمی همیشه منتقدی هستم هیچ نقد منفی از ارمان بجز اون مورد خیلی کوچیک ندیدم!
انشالا که همیشه شاهد حضور امثال آرمان ها ..... باشیم... واناشالا بزودی چند تا شبیه آرمان بازم تو انجمن تولید بشه! چون انجمن فقط با آرامش و بروز بودن مدیراش پیشرفت میکنه وگرنه منه در آستانه 30 سالگی بجز نظارت و تشویق کاربرانمون چیزی ازم برنمیاد!
جا داره یه تشکر هم از داش علی عزیز داشته باشم که خیلی زود راه و چاهه گوناگونو یاد گرفت و بخوبی داره برنامه های سایت رو برای تقویت کاربرا جلو میبره!
یا علی
I Am Legend
03-10-2014, 09:54 PM
قبلا تعاریفم رو تو مسنجر به خود آرمان گفتم ولی بخاطر ثبت در تاریخ اینجا هم می نویسم!
چیزی ندارم بگم جزء اینکه فعالیتش در فروم کاملا شکیل و روی قاعده و اصوله و می تونه برای بقیه سرمشقی باشه که بجای پرداختن به حواشی و جاده خاکی زدن بیشتر در قالب فعالیت مفید خودشونو ثابت کنند!
در خارج فروم هم کاملا پسر مودب و متشخصی هست. من که به شخصه هیچ حرکت خارج از عرف یا بی ادبی تا به حال ازش ندیدم و این نشون از تربیت والای خانوادگیشون داره!
امیدوارم همچنان با قدرت به کارش ادامه و تو تمام مراحل زندگیش موفق باشه!
SHAHIN
03-12-2014, 05:51 PM
سام علیکم
خب در مورد آرمان اول بگم که یکی از بهترین مدیراست کلا این پسر مثل روبات هست. سره ساعت تاپیکشو میزنه اخبارو میزاره و میره , میاد.
کارش رو نظم هست که خیلی خوبه همینطور تاپیک هاش که شیک هست.
اما انتقاد!!
اول اینکه خیلی از شکلک:22:استفاده میکنه که رسما حالم بهم میخوره از این شکلک و این کارش(امیدوارم ناراحت نشه چون رک گفتم)
یبار هم برای من یه جنجال درست کرد تو چت باگس بخاطر همین شکلک که همون موقع تو فیس بوک بهش گفتم نمیدونم یادش هست یا نه:d
دوم اینکه تو کلکل خیلی تعصبی گاهی وقت ها بحث میکنه نمونش بحث های که سره استقلال و پرسپولیس هست فکر کنم خودش هم قبول داره
و البته سعی کنه این کلمه لنگ از زبونش بندازه یا کمتر بگه بهتره. چون همش داره میگه لنگ که شاید باعث دلخوری بشه. مگه چی میشه بگه پرسپولیس؟
ارمان جان شما که فوتبال اروپا خوب دنبال میکنی به من بگو روی تیم ها اسم میذارن همیشه همه جا بگم اون اسمو؟(مثلا برای رئال یا بارسا چه اسم یا لقبی گذاشتن؟)
البته نمیگم از کلمه لنگ استفاده نکنه. بکنه ولی کم و به موقعه بکنه
و البته نکته اخر اینکه نمیدونم چرا چند ماه هست نظرشو در مورد عوض شده انگار:dقبلا با هم خیلی کلکل و شوخی میکردیم ولی از وقتی که من گفتم حصین با دیس کردن اون اول بالا
امد کلا نظرت نسبت به من انگار عوض شد و نه شوخی میکنه و نه خیلی حرف میزنه , تو چت باگس بحث رپی هم نمیکنه:dالبته پای پست هام هم تنکس نمیده:22::d
اها یه نکته اگه تو بعضی از تاپیک های دیگه هم پست بده خوبه به جز کشتی کن و فوتبال.
ناراحت نشی آرمان جان که رک گفتم اگر هم شدی میخواستی تو این تاپیک شرکت نکنی:d
El Niño
03-13-2014, 06:51 PM
King Of Darkness (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان :145fs63704: این مردک فقط شده تو یاهو به من تیکه بندازه :blushdown: تازه دروغگو هم هست . با حسینی های که صحبت میکرد میگفت " شک نکنید رتبه یک کنکور همینجاست " ( زرتینا :ی ) ولی 1000 هم نشد :ی
حالا بی شوخی آرمان بچه خوبیه :ی علاقه زیادی بهش دارم و باهم یه کارایی داریم می کنیم :ی ولی روی یه چیز کلید کنه باید حتما اون کارش انجام بشه وگرنه دهن آدم رو سرویس می کنه .
من کی تیکه انداختم مردک؟ :ی من رتبه 1 شدم ولی تقلب کردن تو نتایج :50:
یعنی چی داریم با هم یه کارایی میکنم؟ :ی البته اگه کاریم کنیم من فاعلم تو مفعول :ی
Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دوستان لــُـنگی تشریف بیارن تایپک " فوتبال " از خجالت همگی در میام ( اینجا جای کل کل نیس ! :ی )
اما میریم سراغِ آرمان ..
من کــُـلــُـهــُـم یه انتقاد از آرمان دارم ; اونم اینِ که چرا هــِـی تو چت باکس " :22: " میذاری ؟ چرااااا ؟ ,, خیلی رو مخِ این حرکت ! :ی همین :ی
آرمان نکات مثــبت زیاد داره که اصلی ترین ــش استقلالی بودن ــشِ ! استقلالی بودن یه افتخارِ که پرسپولیسی ها از این افتخار بی بهره ــند ! :ی
آرمان اخلاق ــش هم خوبِ , فعالیت ــش هم حرف نداره ..
یه موضوع هم که همین الان یادم افتاد گذاشتن لقب " سوسیس " بود :-L مگه آزار داری لقب میذاری ؟ :z:
صرفاً جهت شوخی ..
راستی یوزرنیم ــت هم عوض کن , از این سبک یوزرنیما خوشم نمیاد ( آرش در جریانِ ! :ی )
اون نکته درست بشو نیست قبلا گفتم باید بباهاش کنار بیاین :ی
اما لقب ؛ خوب اون موقع من واسه شوخی گفتم ولی بعده اینکه بعده 1 سال برگشتم دیدم همه بت میگن سوسیس :ی
اما در کل قبول دارم کار خوبی نیست این کار :ی
The Enforcer (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان :w:
صرف نظر از کیسه ایــتش و این که همش به من می ** دوست عزیز و همش :22: میزاره ... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
هم پسر گلیه هم مدیر نمونه :8:
مرسی دوست عزیز :8: :ی
R.V.D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
واقعا یکی از مدیران نمونه فرومه
استقلالی هم هست که دیگه از همه چی بهتره و استقلالی ها 20هستن
واقعا توی بخش گالری داره میترکونه و امیدوارم همین جور ادامه بده !
مرسی عزیز لطف داری :winking:
MrHOF (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اقا تو چرا هی یوزر عوض میکنی ؟!! :50:
Psycho بود گفتم بذار El NINO گذاشتی ، دیگه چرا عوض کردی باز ؟! :50:
یه انتقاد جدید ...
تو چرا پست اخر من جواب ندادی ؟! :50: :d
باز تو اومدی؟ :ی
دیگه عوض نمیکنم قول میدم این آخریشه دیگه :ی
خو مردک دارم به ترتیب جواب می دم دیگه :50: :ی
Mr.Bahrami (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان جان را از زمــانـی که آمـده ام بـهـ انـجـمـن نـقـد مـی کـنـم !
آرمـان پـسـر خـوبـیـه و بـسـیـار در کــارهـایـش بـا نـظـم و انـضـبـاط اســت :wink2:
آرمان از نظر رفاقت خوب با معرفته و دست رفاقت نتی که میده تا تهش است یعنی من اینطوری فهمیدم از اخلاقش
در تاپیک هاش با نظم زیادی کار میکنه و از جون و دل برای انجمن مایه میزاره ، آرمان پسری است که هیچ وقت کارهای حاشیه
را به رفاقت برتری نمیده :3dexp: کاری که کم تر مدیری انجام میده ، بعد از مدیریت بی جنبگی نشون نمیده و ادای بزرگارو درنمیاره
و همیشه صادق بوده و به نظم در انجمن حساس بوده ، همیشه با لحن خوب با انسان صحبت میکنه و اهل دلبازی است .
آرمان واقعا خیلی سریع است در کارهاش ، از جون و دل برای انجمن کار میکنه و هیچ منتی از فعالیتش نمیزاره .
در یک کلام ، آرمان خیلی با معرفتی و واقعا مدیر نمونه ای برای کل انجمن هستی :d0s69thbefhiffti:
:svartpuss[1]:
مرسی امیر جان حرفات لطفت نسبت به من رو میرسونه :winking:
Heisenberg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
معذرت اگه دیر کردیم
والا با شناختی که من دارم در کل میشه گفت یه اخوی گل و با معرفت. یه مدیر کوشا و لایق.عاشق امضای زیدانش هم هستم
در کل هرچی بگیم کم گفتیم
نه اتفاقا به موقع رسیدی :ی
ممنون از لطفت :winking:
Dash.Ali
03-14-2014, 03:06 PM
با اجازه بزرگتر ها تاپیک رو بالا اوردم به دو دلیل
اول اینکه دیده بشه :ی
دوم اینکه بگم امروز روز آخر مهلت دوستان برای نقد آرمان عزیز هست و شب این تاپیک بسته میشه و طبق لیست
نفر بعدی که نقد میشه خودم هستم :ی خودم رو اول لیست گذاشتم تا اول از همه نقد شم تا بچه ها برای شرکت
در نقد کاربران پا پیش بذارن
البته نقد بعدی میره واس دومین شنبه سال نو :ی
El Niño
03-15-2014, 09:24 PM
J B L (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان یکی از دوستای عزیزم توی بیرون از انجمن هم هست . آرمان واقعا یکی از با اخلاق ترین آدم هایی هست که توی عمرم دیدم . واقعا
گذشت داشتن و صبور بودن از جمله خصلت های کتمان ناپذیر آرمانه . انقدر ساده و خاکی صحبت میکنه که من دوست ندارم صداش کنم
آرمان ! دوست دارم بهش بگم آرمانم ! البته همیشه یه سوالی برام پیش اومده که آیا آرمان در جمع ما این اخلاقشه ؟ یا اینکه در جمع
های دیگه هم اخلاقش همینه ؟ چون آدما به طور معمول در جمع های مختلف ، اخلاق های متنوعی دارن . اگه آرمان جاهای دیگه هم
انقدر مهربون و خوش اخلاق باشه باید گفت خوش به حال همه ی آدمای دور و اطرافش . توی انجمن هم خدا رو شکر یکی از افراد
سرنوشت ساز و با ارزشه ، آرمان طلایی شدن و ممتازی و مدیر شدنش بعد از فعال شدنش با سرعت بالایی صورت گرفت دلیلش هم
فقط و فقط شایسته بودن و سعی و تلاشش توی انجمن بود . بخش گالری این روزا با وجود آرمان بیمه شده ، فعالیت آرمان توی بخش
کشتی کج قابل ستایشه .
انتقاد : آرمان توی این چند وقته خیلی نام کاربری عوض کرده به نظرم زیبنده نیست که یک مدیر انقدر نام کاربریش رو عوض کنه !
آرمان یه چیزه دیگه ! یکم توی فضای بیرون از انجمن با ما شوخی کن ! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> حالا که همسن نیستیم دلیل نمیشه که از نعمت شوخی
کردنت محروم بشیم ! :4: من همیشه باید پیشت حرف بزنم خودم بگم خودمم بخندم تو هم فقط لبخندهای برادرانه ات رو به من تحویل
بدی ! :4:
در کل من به شخصیت آرمان از بیست نمره ، نمره ی بیست رو میدم ......
خوب امیر جون اول ممنون از لطفت :8:
راستش اخلاقم بیشتر وقت ها همونجوریه مگه اینکهه دیگه خیلی جمع خودمونی باشه :ی
درباره نام کاربری دیگه قول میدم عوض نکنم امیر جان این آخریشه :ی
اما درباره شوخی خوب قطعا اون تفاوت سنی ایجاب میکنه بیشتر شنونده باشم اما سعی کردم تا جایی که بی احترامی نشه همیشه با همه دوستان به وقتش شوخی هم کنم.
ABOLFAZL (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آرمان بچه کاردرستیه! از اون دسته بچه هاست که وقتی کاری بش میدن به نحو احسن سعی میکنه انجام بده! رفتار و برخوردش تو انجمن همونطور که تو نقدهای بچه ها مشخصه مورد قبول اکثر کاربران هست.میبینید که حتی کاربری که ازش اخطار گرفته تعریفشو میکنه!
هر چند خود من نسبت به اینکه زود اخطار بده انتقاد دارم! چون تو سیسم پنل نشون میده که آرمان جزو مدیران پراخطار دهنده بوده! البته مطمئنم هستم که بچه ای نیست بیخودی به کسی کارت زرد بده ولی در کل ازش میخوام تا جایی که میتونه با اخلاقیات کاربران کم سن و سالتر خودش کنار بیاد ...
از اون تیریپ کاربراست که باید تو آب نمک هیئت مدیره بخوابه برای آینده انجمن و پستهای مهم...چون کاربری که فکرش منافع و رشد انجمن باشه همیشه تو چارت ما حضور داره...
خیلی خوبه که تاپیک نقد بجای گفتن اشکالات بشه تعاریف و تمجید این نشون از سالم بودن کاربر بوده! همین که بچه هایی که از نزدیک دیدنش تعریفشو میکنن مشخصه که بچه روبه راهیه! تازه با محسنی بای جاروکش (رو شو پاک کن) هم رفیقه!!
یجورایی منو یاد اوایل معین خدابیامرز میندازه (و الان علی تومبستون) .اون موقع معین هم سن و سال ارمان بود ولی اینقدر پخته عمل کرد که زود به درجات بالا رسید و مکملی بود برای رشد انجمن...آرمان هم یجورایی اچار فرانسه بخش کجه! فقط حواست باشه طرف تالار علی تومسبتون نری :blowcandle:
کلن ادمایی که پر امید و خلوص نیتشون صاف باشه همیشه تو زندگی و جامعه خوشبخت ترن و همه از اینکه کنار این ادمها باشن لذت میبرن...
بنده که ادمی همیشه منتقدی هستم هیچ نقد منفی از ارمان بجز اون مورد خیلی کوچیک ندیدم!
انشالا که همیشه شاهد حضور امثال آرمان ها ..... باشیم... واناشالا بزودی چند تا شبیه آرمان بازم تو انجمن تولید بشه! چون انجمن فقط با آرامش و بروز بودن مدیراش پیشرفت میکنه وگرنه منه در آستانه 30 سالگی بجز نظارت و تشویق کاربرانمون چیزی ازم برنمیاد!
جا داره یه تشکر هم از داش علی عزیز داشته باشم که خیلی زود راه و چاهه گوناگونو یاد گرفت و بخوبی داره برنامه های سایت رو برای تقویت کاربرا جلو میبره!
یا علی
ممنون حاجی جان :heartsmile:
والا همیشه سعی کردم اخطار آخرین راه حل باشه ولی چشم بازم از این به بعد بیشتر تذکر میدم تا اخطار :ی
حاجی آخر اسم این بدبختو درست نگفتی ؛ حسینیه بای آقا حسینی :ی
I Am Legend (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قبلا تعاریفم رو تو مسنجر به خود آرمان گفتم ولی بخاطر ثبت در تاریخ اینجا هم می نویسم!
چیزی ندارم بگم جزء اینکه فعالیتش در فروم کاملا شکیل و روی قاعده و اصوله و می تونه برای بقیه سرمشقی باشه که بجای پرداختن به حواشی و جاده خاکی زدن بیشتر در قالب فعالیت مفید خودشونو ثابت کنند!
در خارج فروم هم کاملا پسر مودب و متشخصی هست. من که به شخصه هیچ حرکت خارج از عرف یا بی ادبی تا به حال ازش ندیدم و این نشون از تربیت والای خانوادگیشون داره!
امیدوارم همچنان با قدرت به کارش ادامه و تو تمام مراحل زندگیش موفق باشه!
حامد جان :8:
والا چیزی جز تشکر نمیتونم بگم لطف کردی اومدی :d0s69thbefhiffti:
E M I N Ǝ M (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سام علیکم
خب در مورد آرمان اول بگم که یکی از بهترین مدیراست کلا این پسر مثل روبات هست. سره ساعت تاپیکشو میزنه اخبارو میزاره و میره , میاد.
کارش رو نظم هست که خیلی خوبه همینطور تاپیک هاش که شیک هست.
اما انتقاد!!
اول اینکه خیلی از شکلک:22:استفاده میکنه که رسما حالم بهم میخوره از این شکلک و این کارش(امیدوارم ناراحت نشه چون رک گفتم)
یبار هم برای من یه جنجال درست کرد تو چت باگس بخاطر همین شکلک که همون موقع تو فیس بوک بهش گفتم نمیدونم یادش هست یا نه:d
دوم اینکه تو کلکل خیلی تعصبی گاهی وقت ها بحث میکنه نمونش بحث های که سره استقلال و پرسپولیس هست فکر کنم خودش هم قبول داره
و البته سعی کنه این کلمه لنگ از زبونش بندازه یا کمتر بگه بهتره. چون همش داره میگه لنگ که شاید باعث دلخوری بشه. مگه چی میشه بگه پرسپولیس؟
ارمان جان شما که فوتبال اروپا خوب دنبال میکنی به من بگو روی تیم ها اسم میذارن همیشه همه جا بگم اون اسمو؟(مثلا برای رئال یا بارسا چه اسم یا لقبی گذاشتن؟)
البته نمیگم از کلمه لنگ استفاده نکنه. بکنه ولی کم و به موقعه بکنه
و البته نکته اخر اینکه نمیدونم چرا چند ماه هست نظرشو در مورد عوض شده انگار:dقبلا با هم خیلی کلکل و شوخی میکردیم ولی از وقتی که من گفتم حصین با دیس کردن اون اول بالا
امد کلا نظرت نسبت به من انگار عوض شد و نه شوخی میکنه و نه خیلی حرف میزنه , تو چت باگس بحث رپی هم نمیکنه:dالبته پای پست هام هم تنکس نمیده:22::d
اها یه نکته اگه تو بعضی از تاپیک های دیگه هم پست بده خوبه به جز کشتی کن و فوتبال.
ناراحت نشی آرمان جان که رک گفتم اگر هم شدی میخواستی تو این تاپیک شرکت نکنی:d
خوب اول مرسی که اومدی شاهین جان :3dexp:
درباره شکلک توضیح دادم باید کنار بیاین :ی
نه به خدا جنجال رو یادم نیست ، اونم به خاطر شکلک :ی
آره قبول دارم اما گفتم سعی کردم کمتر بحث کنم و تعصبی نظر بدم ، کلمه "لنگ" هم خودم از چند وقت پیش تصمیم گرفتم دیگه نگم پس حله :ی
ولی درباره اون فوتبال خارجی آره میگن مثلا به بارسا میگن غارسا یا به رئال میگن رئال مالدیو :22:
نه آقا نطرتو گفتی دیگه نظر من عوض نشده هنوز مثل قبله :ی
تو تنکس دادن همیشه سعی کردم خصاصت نداشته باشم ولی خوب من از همون سایتی که فیلمارو ازش میگیرم از همون جا اخبار رو هم میخونم واسه همین دیگه به اکثر تاپیکای اخبار وارد نمیشم.
نه باو ناراحتی چیه بازم ممنون که اومدی ;)
---------------------------------
در آخر از همه دوستایی که لطف کردن اومدن و از داش علی هم که تاپیکو زد تشکر میکنم.
Dash.Ali
03-15-2014, 09:29 PM
در آخر از همه دوستایی که لطف کردن اومدن و از داش علی هم که تاپیکو زد تشکر میکنم.
قابل نداشت :ی
ممنون از همه عزیزان که شرکت کردن و ممنون از آرمان به خاطر حضور شجاعانه که داشت و البته با حوصله جواب دوستان رو داد
نفر بعدی که نقد میشه خودم هستم :ی
انشالله دومین شنبه سال 93
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.