توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| خبر مهمِ آندرتیکر در ماندی نایت راء | شعار های سی ام پانک در لاک دَون و ...
Scofield
03-10-2014, 05:56 PM
» خبر مهمِ آندرتیکر در ماندی نایت راء «
همانطور که می دانید قبلاً اعلام شد که در راء امشــب هالک هوگن خبرِ مهمی را در رابطه با رسلمنیا
اعلام خواهد کرد . به تازگی Wwe اعلام کــرد که آندرتیکر نیز خبر مهمی در رابطه با رسلمنیا در راء امشب
اعلام خواهد کرد . آنها در وبسایت رسمی ــشان نوشتند :
" رود تو رسلمنیا با اخبار مهمِ هالک هوگن و آندرتیکر به اوجِ خود خواهد رسید ! "
» شعار های سی ام پانک در لاک دَون «
به گزارش از منابع معتبر رسلینگ , در پی پر ویو لاک دَون Tna که دیشـب برگزار شد شعار های
" CM Punk , CM Punk " سر داده شده است که در نوع خود جالب است !
» تـغـیــیر در تایتل NxT «
پس از اینکه آدریــَـن نــِـویل تایتل NxT را بدست آورد , تغییری در این تایتل بوجود آمد . این تغــییر
این بود که لوگو Wwe Network جایگزین لـوگو Wwe شد !
Naser
03-10-2014, 06:00 PM
سی ام پانک اینجا و هرکجا ...محبوب قلبها :d
"G0ldberG"
03-10-2014, 06:08 PM
احتمالاً آندرتیکر میگه که این آخرین حضورش در رسلمنیا هست که امیدوارم اینجوری نباشه!:v6n95k:
فقط خداکنه دوباره یه حالی به این براک بده و آرنا رو بترکونه...:doden-smiley:
Naser
03-10-2014, 06:12 PM
من امیدوارم اندرتیکر یه خبر عادی بده مثلا اینکه بگه مسابقه هل این ا سل باید باشه و یه چیزی توی همین مایه ها ، ولی واقعا امکانش هست بگه آخرین رسلمنیا من هستش که امیدوارم اینطور نباشه ، امیدوارم هوگان بگه که سی ام پانک به مسابقه مین اونت اضافه میشه...بخاطر اینکه باتیستا رو آماده نیمدونه و پانک رو مستحق قهرمانی رامبل میدونه...
Dash.Ali
03-10-2014, 06:12 PM
همین شعار ها بهترین جواب به مخالفان پانک ـه
همه جا سر داشتن پانک دعوا شده همه میخوان پانک به رسلینگ برگرده اونوقت دبلیو دبلیو ای خاک بر سر داره مفت از دستش میده
The Evil Dead
03-10-2014, 09:58 PM
من هم فکر میکنم تیکر میخواد بگه رسلمینیا آخرشه.خیلی بد میشه.رسلمینیا ها فقط بخاطر تیکر و پانک و یکی دو نفر دیگه جذابه که پانکش رفت و ممکنه تیکر هم آخرین رسلش باشه و باید از اون به بعد فقط ریش بزی یس یس یس گو رو ببینیم:504:
Cna3zar
03-10-2014, 11:13 PM
هیچ وقت آندر قبل رسل نمیاد بگه این آخرین رسلشه . حداقل برنده میشه بعدش اعلام میکنه آخریش بوده .
به احتمال زیاد نوع مسابقه رو آندر تعیین میکنه
The Evil Dead
03-10-2014, 11:57 PM
ممکنه همچین چیزی هم بشه که تیکر هم مسابقه رو هل این اس ال مچ اعلام کنه و هم هرکسی ببازه باید از کمپانی بره.
rahman24
03-11-2014, 12:13 AM
پی پی وی لاکدون رو لایو دیدم. تماشاچیا یه مقدار یس یس کردن بعدش فریاد CM Punk CM Punk سر دادند که البته تداوم نداشت. این شعار منو یاد شعار علیییییییه داییی هواداران پرسپولیس مینداخت که شده بود نماد اعتراض که توی سالن والیبال هم شنیده شد.
deadking
03-11-2014, 12:46 AM
این هالک هوگان وقتی در wwe نبود هرکاری از دستش برمیومد برای پایین اوردن wwe انجام میداد حالا که اومده wwe داره خودشو علاقه مند به wwe نشون میده !!!
پانک هم هرچقدر میخوان اسمشو صدا بزنن ... وقتی خودش بخاطر یک مسابقه قهر کرده فایده ای نداره صداش بزنن
THE VAIPER
03-11-2014, 02:49 AM
پانک پدیده دوران پی جی ارا بود و هیچ کس منکر این نیست. امیدورام دوباره با یه استوری عالی به کمپانی برگرده و تیکر هم اخرین منیاش سال بعد در مقابل استینگ باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.