PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| [ معرفی آدرس جدید انجمن ▬ Www.iWE.Ir ]

SASAN
03-11-2014, 03:44 PM
با سلام ....

بعد از فیلتـرینگ زیاد در آدرس فعلی انجمن .
صحبتی که اعضای هئیت مدیره با هم داشتیم ، علاوه بر محدود کردن بخش ها این بود که آدرس فعلی انجمن رو تغییر بدیم !
IWE مخفف اسم IRANWWE که الان چندین سال است بین بچه ها جا افتاده ، یعنی دیگه همه IWE رو همنیجا میشناسن .
تصمیم بر این شد آدرس جدید مخفف آدرس فعلی فروم باشه .
امیدواریم فیــلترینگ در این آدرس کمتر و حالا حالا ها رخ نده .

آدرس جدید انجمن کارهاش رو به پایان است و از آخر همین هفته دوستان میتوننن از آدرس زیر وارد انجمن بشن :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فعلا ;) .

Scofield
03-11-2014, 03:57 PM
اون ســوپرایز که توی تایپک " نوروز " گفتم همین بود .. :ی

تشکر از تمام زحمت کشانِ سایت بخصوص هیئت مدیره و ادمین گرامی !

SHAHIN
03-11-2014, 04:01 PM
تشکر از دوستان و اعضایه هیئت مدیره.

به قول شاعر مرسی کلی

Вαңгαмi
03-11-2014, 04:05 PM
تــشـَـکـر از تـمـام زحــمـت کـشـان iWE

و بـا تشـکـر از تـیـم هیـت مـدیـره و ادمــیـن سـایـت !!!

:rose_mini:

PICCASSO
03-11-2014, 04:07 PM
اول از تشکر ویژه میکنم از مدیران زحمت کش سایت.

یه نکته بگم اونم اینکه دامین ای ار چون مشخصات ادمو میخواد یه کم درد سر داره و چون برای این فرومم هست ممکنه به درد سر بندازه کسی که این دامین رو گرفته چون دامین ملی هست .

Warrior
03-11-2014, 04:43 PM
تشکر ویژه و خسته نباشید به مدیران و اعضای هیئت مدیره:flowerysmile:

Danial
03-11-2014, 05:31 PM
:3dexp:تشکر

Dash.Ali
03-11-2014, 06:33 PM
من هر موقع خودم پا سیستم نبودم به داداشم میگفتم امیر یه سر به آی دبلیو ای بزن ببینیم چه خبره

اونم که منظور من رو کامل نمیفهمید مینوشت iwe میدید تو لیست بوکمارک ها هیچی نیست کلی بهش میخندیدم :ی

حالا فهمیده وقتی میگیم iwe مینویسه iranwwe که از این به بعد باید متوجهش کنم آدرس سایت شده همون که قبلا اشتباهی میزد :136:

از دوستان ممنونم

MrHOF
03-11-2014, 09:43 PM
اتفاقآ خیلی بهترم شد :D

هر چی ادرس کوتاه تر باشه بهتره :D

Thank You Very Much :D

amir-aghaei
03-11-2014, 10:00 PM
یه نکته بگم اونم اینکه دامین ای ار چون مشخصات ادمو میخواد یه کم درد سر داره و چون برای این فرومم هست ممکنه به درد سر بندازه کسی که این دامین رو گرفته چون دامین ملی هست .

با تشکر از نظر امیر ار وی دی عزیز..بله همونطور که دوستمون اشاره کرد ای ار دامین رسمی جمهوری اسلامی ایرانه و در واقع الان ما جزو ثبت شده های ارشاد هستیم پس حواستون باشه یوقت چیزی ننویسید میان بابای منو در میارن ...تازه ادمین ها رو هم میگیرن میبرن با شیشه نوشابه آشنا میکنن :f_aggsbserm_8de6: !!

از سایر دوستان بابت الطاف کل الیوم تشکر میکنیم!

The Shadow
03-11-2014, 10:13 PM
با تشکر از نظر امیر ار وی دی عزیز..بله همونطور که دوستمون اشاره کرد ای ار دامین رسمی جمهوری اسلامی ایرانه و در واقع الان ما جزو ثبت شده های ارشاد هستیم پس حواستون باشه یوقت چیزی ننویسید میان بابای منو در میارن ...تازه ادمین ها رو هم میگیرن میبرن با شیشه نوشابه آشنا میکنن :f_aggsbserm_8de6: !!

از سایر دوستان بابت الطاف کل الیوم تشکر میکنیم!

حالا میفهمم چرا هر کی ادمین میشه از فروم نا پدید میشه ! خودتونم ادمین نمیشید که پاتون گیر نباشه. انالله و انا الیه راجعون

SASAN
03-11-2014, 10:23 PM
حالا میفهمم چرا هر کی ادمین میشه از فروم نا پدید میشه ! خودتونم ادمین نمیشید که پاتون گیر نباشه. انالله و انا الیه راجعون

نگران نباش برگزیده :d ، بچه های سایت قول دادن که قوانین رو رعایت کرده و بحث 30 یا 30 نکنن ، اگر شیطونی کردن که ........ ;) :d