PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × خبري در مورد سجنت دنيل برايان در شو راو + تويـيت جديد باتيستا و ... ×

King MahDi
03-11-2014, 08:19 PM
× خبري در مورد سجنت دنيل برايان در شو راو ×

در شو راو ديشب هنگامي که دنيل برايان از تماشاگران خواست تا درون رينگ بيايند و او را همراهي کنند

تعداد کمي از آنها جزو تماشاگران بودند و اکثر آنها از خدمه wwe و کارکنان و ... بودند .

× تغيير مسابقه جان سينا در شو راو ×

در شو راو ، ابتدا قرار بود که جان سينا در مقابل لوک ارپر مسابقه دهد اما برنامه تغيير کرد و او به مصاف

اريک روان رفت .

× ثبت دو مسابقه براي شو هاي آينده wwe ×

براي شو آينده wwe به تاريخ 22 مارچ که در شهر نيويورک و در آرناي the Nassau Coliseum برگزار خواهد شد

مسابقه استيل کيج John Cena vs. Randy Orton و مسابقه سينگل Sheamus vs. Alberto Del Rio تبليغ شده است .

× تويـيت جديد باتيستا ×

به نظر مي رسد که باتيستا از بازگشت به wwe راضي است . او امروز تويـيت زير را پس از شو راو

ارسال کرد :

" يک هفته عالي . تماشاگران از وقتي که من برگشته ام بيشتر شده اند . جمعيت باور نکردني . مسابقات

بزرگ . خيلي خوب شد که من برگشتم "

Naser
03-11-2014, 08:24 PM
× تويـيت جديد باتيستا ×

به نظر مي رسد که باتيستا از بازگشت به wwe راضي است . او امروز تويـيت زير را پس از شو راو

ارسال کرد :

" يک هفته عالي . تماشاگران از وقتي که من برگشته ام بيشتر شده اند . جمعيت باور نکردني . مسابقات

بزرگ . خيلي خوب شد که من برگشتم "

درود بر دوستان

خب راست میگه چه هفته ای بهتر از این هفته ، چی بهتر از اینکه مقابل دل ریو و دنیل برایان ببازه... عجب هفته ای :no::flabbergasted:

Вαңгαмi
03-11-2014, 08:44 PM
» پـیـش نــَـمـایش اسـمکدان «

طبق اخبار سایت های معتبر رستلینگ پیش نمایش اسمکدان امشب این است

که مارک هنری در مقابل دین آمـبـروز سر تـایـتـل ایـالـات مـتـحـده مسـابقه دهند و

ای جی لی نیز در مقابل ناتالیا سر کمربند دیواز مسابقه دهند و همچنین بیگ شو

نیز در مقابل کین قرار گیرد و دارک مچ نیز این است که گروه شیلد در مقابل وایت فامیلی

قرار گیرند " این بود پیش نمایش اسمکدان امشب " .

MrHOF
03-11-2014, 09:45 PM
جدآ از وقتی باتیستا برگشته ریتینگ ها یکم بالا هم اومده

دیروز داشتم خبر ها رو میخوندم نوشته بود ریتینگ اسمکدان شده 2.0 (البته بالاتر از 2.0 بود)

جای شکرش باقیه که باز ریتینگ ها یه کوچولو اومد بالا :22:

ریتینگ راء هم که رسید دوباره به 3.0

البته شاید اینم به خاطر اولش باشه و به خاطر تیکر هم شاید باشه !!!

در کل عقده ای نشدیم دیدیم ریتینگ ها همش پایینی بره :d