توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ×» دنـیـل برایــن , جان سینا دیگر برای رسـلـینگ ؟ «×
Scofield
03-13-2014, 01:30 PM
سلام
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
شاید این روز ها یکی از دغدغه های رسلــینگ فــَـن ها پوش گرفتنِ بیش از حد دنـیــل برایــن و بها دادنِ بیش از حد تیم کریتیو
به او می باشد . دنـیـــل برایــن این روز ها در دبلـیو دبلـیو ای یکه تازی می کند و به نوعی تبدیل شده است به سـوپرمن جدیدِ
دبلـیو دبلیـو ای ! کار های امروز دنیـل برایــن و بها دادنِ زیاد کمپانی Wwe به او برای عده ی زیادی از رسلـینگ فــَـن ها [ از جمله خودم ]
تنها می تواند یک معنی داشته باشد , آن هم این که دنـیـــل برایـــن در آینده ای نه چندان دور جایِ فرد شماره ی 1 فعلی کمپانی
یعنی جان سینا را می گیرد و خود را بعنوان فردِ شماره ی 1 در دبلـیو دبلـیو ای مطرح می کند که با وجود اتفاقاتی که در حال حاضر
می افــتد حقیقت یافتن این اَمــر زیاد دور از انتظار نیست .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
زمانی که دنیل برایـــن با بــُـردن کیفِ MiTB و کــَـش کردن آن تایتل WHC را بدست آورد و خود را در دبلـیو دبلـیو ای مطرح کرد , هواداران
خوشحال شدند و امیدوار شدند که ستاره ای جدید و با استعداد قرار است آن ها را از دستِ کار های خسته کننده و تـکــراریِ جان سینا
نجات دهد و خود را بعنوان ستاره نسل جدید مطرح کند . این رویا برای هواداران تا چندین ماهِ قبل هم امکان پـذیــر بــود اما با فردین بازی های
براین در استوری با " گروه مدیریتی " این رویا برای هواداران غیرقابلِ تحقق شد . آنها انتظار داشتند فردی فوق العاده جایگزین سینا شود اما
نه تنها این موضوع تحقق نیافت بـلـــکه فردی بدتر از سینا [ به گفته ی عده ی زیادی ] قرار است ســوپرمــَـن بعدی کمپانی دبلیو دبلیو ای باشد .
شاید خـیـلی ها این موضوع را مطرح کنند که : " نه ! براین مثل سینا نیست .. " اما کاملاً در اشتباه هستند !
خیلی ها در مورد جان سینا هم در اوایل مطرح شدن ــش همین حرف را می زدند اما خودِ این افراد بعد از گذشت چندین سال به هــیتر های
دو آتیشه این استار تبدیل شده اند . نکته دیگر در مورد برایـــن این است که او از قوای بــدنی خوبی برخوردار نیست و به قولی هیکلی نیست !
این موضوع درست است که رســلینــگ ربطی به هیکل ندارد اما به هر حال هواداران دوست ندارند که استاری ضعیف جثه قهرمانِ آنها باشد ...
نظر شما چیست ؟
آیا برایــن نیز همانند سینا خسته کننده خواهد شد ؟
آیا براین , سینا دیگر برای رسلینگــ است ؟
نــویــســنـــده : Scofield
Tyler Black
03-13-2014, 01:42 PM
من که از روزی که مانی این د بنک رو روی بیگشو کش کرد ازش بدم اومد :d البته اون رو ولش کنید .
خُب جاهایی هم طرفدارش بودم مثل سامراسلم در برابر جان سینا , ولی به نظر من همون پیروزی در برابر
سینا در سامراسلم برای قهرمانی دبلیو دبلیو ای براش کافی بود و دیگه نیازی نبود پوش های دیگری بگیره
و نفر اول کمپانی بشه :| جان سینا درسته هر چقدر هم بد باشه حداقل از برایان بهتر هست . برایان روی
هم رفته 4 تا فن بیشتر نداره که بر پایه لَگد هست و 2 تا پَرش که خیلی جو میگیره ـش و کار خاصی هم
نمیکنه عوضش همه هم توی سالُن تشویقش میکنن !
رندی اورتون , کشتی گیری که اون هم سابقه ی خوبی رو داشته یعنی حتی نباید "آن کلین" هم برایان رو
شکست بده ؟! چه دلیلی داره قهرمان کمربند سنگین وزن جهانِ دبلیو دبلیو ای یه بار نتونه کلین برایان رو
شکست بده و حتی توی راو ها توسط برایان کاور بشه و آن کلین هم نتونه پیروز بشه ؟! یا Kane هم که
نیازی به گفتن نداره روی هم رفته فکر نکنم 1 بار تونسته باشه عادی برایان رو شکست بده !
ری میستریو هم که یکی از پرطرفدار ترین استار های دبلیو دبلیو ای هست باید به خاطر نبودن دنیل برایان
توی رویال رامبل مچ بوو بشه و از حذف شدنش خوشحالی کنن ! (حداقل خودم برای این که سث رولینز
حذفش کرد و طرفدار سث رولینز بودم خوشحال شدم :d)
خیلی هم نمیگم کشتی گیر بدی ـه , بلکه از این چیزی که دبلیو دبلیو ای ازش ساخته خیلی بدتر هست .
میتونیم به بازی های خوب او هم اشاره کنیم , مانی این د بنک 2012 با سی ام پانک , رویال رامبل 2014 با
بری وایت بازیهای زیبای برایان بودند .
واقعاً قلبم درد می گیره باتیستا با اون سابقه درخشان بخاطر کارهای اشتباه دبلیو دبلیو ای باید بوو بشه
اونوقت برایان که اینقدر پوش اضافه گرفته چیر بشه ...
×× و متاسفانه باید این رو بپذیریم که روزی برایان جای جان سینا رو خواهد گرفت ××
DEAD MAN
03-13-2014, 01:52 PM
خود هوادارا خواستـــــن که براین به این جایــگاهی که الآن داره برسه . مطمئن باشید اگه تیم کریتیو در مورد استوری
برایــــن با سَد ( مقاومت ) تمـــــاشاگرا و هوادارا مواجه نبود الآن در مورد براین این مقـــاله نوشته نمی شــــد و تو ذهن
رسلینگ فن ها به وجود اومدن سینای جدید نقش نمی بست . بنده احساسم اینه که جاهایی تیم کریتیو می خواستن
برایــن رو از این حالت خارج کنن ( مثل پیوستــــن به وایت فمیلی ) که با بازخورد منفی و مخالف تماشــــاگرا مواجه شدن .
در کل بنده از براین خوشم میاد و از همون سامراسلمی که مقابل نکسوس قرار گرفت دونستم که به جایگاه خیلی بالایی
تو کمپانی می رسه ولی متاسفانه الآن دست تیم کریتیو در مورد براین بسته هستش و نمی تونه از این شرایط
و کاراکتر براین به درستی استفاده کنه .
مرد شماره يک کمپانی شدن يه سری فاکتورا ميخواد اگه به دوتا فيس اخير کمپانی نگاه کنيد الانجان سينا قبل اون راک
اگه شما رسلينگ فن نباشيد به ظاهر اين دونفر نگاه کنه تيپ و قيافه و هيکلشون به چشم مياد کمپانی استاريو فيس خودش قرار ميده که اين مشخصه هارو داشته باشه تا بتونه مردمو جرذب رسلينگ کنه
جان سينا راک با ظاهری که داشتن تو فيلم ها نقش آفرينی کردن نقش قهرمان برازندشون بود شما تصور کن برايان بخواد نقش قهرمان فيلميو ايفا کنه
يه ديگه از مشخصه ها که مختص رسلينگ فنهاست ميک اسکيلز که برايان يک دهومه ميک اسکيلز اونا رو نداره
برای فيس کمپانی شدن فقط طرفداره زياد تو رينگ داشتن مهم نيست بايد شخصيتی داشته باشی بيرون رسلينگم حرفی برای گفتن داشته باشی
YumMoon
03-13-2014, 02:03 PM
هوگان استین سینا 3سوپرمن تاریخ هستنسینا تا50سالگی تو کج میمونه درنتیجه دنیل سوپرمن بعدی نیست سوپرمن بعدی 10سال دیگه تازه وارد کج میشه تا جانشین سینا شه
The Enforcer
03-13-2014, 02:05 PM
احتمالا برایان در آینده ای نزدیک فیس جدید کمپانی باشه ولی با سینا فرق می کنه . حداقل حرکات و فنون برایان از سینا بهتره ، مسابقاتش مثل مسابقات سینا خسته کننده نیست ، 14 ساله داره کشتی می گیره و تجربش زیاده و اگر الآن خیلی از طرفداران رستلینگ ازش بدشون میاد به خاطر بوکینگ کمپانی . البته کاری ندارم به این که برنامه ریزی کمپانی به خاطر تماشاچیان بوده یا نه ولی به هر حال اشتباه کرد که با حرکات ساده و تکراری و نسبتا لوس اونو به مین ایونت آورد .
هوگان استین سینا 3سوپرمن تاریخ هستنسینا تا50سالگی تو کج میمونه درنتیجه دنیل سوپرمن بعدی نیست سوپرمن بعدی 10سال دیگه تازه وارد کج میشه تا جانشین سینا شه
:22:
Naser
03-13-2014, 02:22 PM
سینا استار خوبی هستش و میک اسکیلز و هیکل خیلی خوبیم داره اما دنیل برایان هیچکدوم اینها رو نداره به کنار ، تنها و تنها چهار یا پنج تا حرکت بچگونه داره ، مثلا لگد زدن هاش و یا هد باد و یا کیکی که توی سرعت به شکم حریف میزنه ، و بعدیشم رانینگ نی هستش ...آدم خجالت میکشه به این بگه استار..امیدوارم هرگز جایگزین سینا نشه...
AREF TAKER
03-13-2014, 03:32 PM
امکان نداره که برایان فیس جدید کمپانی بشه. به نظر من فیس بعدی کسی نیست جز رومن رینز. همه فاکتورهای یک فیس جدیدو داره
The Buzzards
03-13-2014, 05:17 PM
میدونید که یکی از دلایلی که این فینیشر دنیل برایان رو عوض کردن جان سینا هستش، آقای سینا چون جملش این هست NEVER GIVE UP توجه کردین که تا حالا با سابمیشن تسلیم نشده ، از اونجایی هم که فینیشر دنیل YES lock بودش ، عوضش کردن شد Running Knee ، ولی در مورد فیس جدید کمپانی باید بگم که با این شدتی که تماشاگران دنیل رو تشویق می کنن فکر کنم کمپانی هم نظرش روی دنیل باشه ولی از لحاظ من الان رومن رینز فوق العاده ست ولی از یه چیز برایان خوشم اومد تنها کسی بوده که جان سینا رو بدون کمک کسی یا اینکه اتفاق خاصی توی مسابقه بیوفته تونست شکست بده دیگه داشت حالم به هم می خورد از بسکه این بشر توی یک استوری همیشه سربلند بیرون میومد یا اگه خارج میشد با دخالت کسی بود
bomb5
03-13-2014, 05:23 PM
باز سینا یه هیکل و قد و قواره داشت ولی برایان هیچی نداره. ریش گوسفندی داره و یس یس دیگه هیچی نداره....:501:
[/LEFT]
احتمالا برایان در آینده ای نزدیک فیس جدید کمپانی باشه ولی با سینا فرق می کنه . حداقل حرکات و فنون برایان از سینا بهتره ، مسابقاتش مثل مسابقات سینا خسته کننده نیست ، 14 ساله داره کشتی می گیره و تجربش زیاده و اگر الآن خیلی از طرفداران رستلینگ ازش بدشون میاد به خاطر بوکینگ کمپانی . البته کاری ندارم به این که برنامه ریزی کمپانی به خاطر تماشاچیان بوده یا نه ولی به هر حال اشتباه کرد که با حرکات ساده و تکراری و نسبتا لوس اونو به مین ایونت آورد .
[/b][/font][/color][/right]
:22:
کسی که مقاله مینویسه نباید تخیلاتشو دخیل در مقالش کنه . اگه مردم از جان سینا بدشون میومد این همه طرفدار از کجا اومدن . عزیزم تخیلاتتو به عنوان مقاله ننویس نمیگم برایان استاربدیه ولی تا سینا شدن راه زیادی در پیش داره . سینا از رسلمنیا 29 به این طرف یه مقدار داره شل وا میده که اونم بخاطر اینه که میخواد از شهرت فوق العادش برای یه سری از رستلرها که مایشو دارن خرج میکنه تا اونا رو به جاهای بالا برسونه و معروف کنه . به هر حال مثل جان سینا در تاریخ کشتی کج زیاد نیستن مثل راک _ هالک هوگان و ... پس باید قدرشونو بدونیم
Black Hawk
03-13-2014, 06:06 PM
شما دوست عزیز،bmw جان. چطوری سینا رو با اسطوره هایی مثل راک،هوگن مقایسه میکنی؟؟؟
والا سینا تا جایی که من یادم میاد هیچ وقت سکوی پرتاب کسی نبوده... شما چند نمونه بگو ما هم بدونیم.
AmirScofield
03-13-2014, 06:19 PM
به نظر منم دنیل از سینا بدتر خواهد شد.
الان جان سینا من با اینکه طرفدارشم ولی اعتراف میکنم که واقعا خسته کننده شده.
حالا فکر کن یکی بدتر از اون بیاد.
تصور کنید کسی که فقط یک ساله سر زبونا افتاده تو بزرگترین رویداد سال تریپل اچو شکست بده.
واقعا زور داره
بابت مقاله ممنون]
AmirScofield
03-13-2014, 06:23 PM
داداش یکم زیادی تند نرفتی.
من کشته مرده سینا هستم ولی خدایی هیچ وقت باعث بالا رفتن کسی نشده
[/left]
کسی که مقاله مینویسه نباید تخیلاتشو دخیل در مقالش کنه . اگه مردم از جان سینا بدشون میومد این همه طرفدار از کجا اومدن . عزیزم تخیلاتتو به عنوان مقاله ننویس نمیگم برایان استاربدیه ولی تا سینا شدن راه زیادی در پیش داره . سینا از رسلمنیا 29 به این طرف یه مقدار داره شل وا میده که اونم بخاطر اینه که میخواد از شهرت فوق العادش برای یه سری از رستلرها که مایشو دارن خرج میکنه تا اونا رو به جاهای بالا برسونه و معروف کنه . به هر حال مثل جان سینا در تاریخ کشتی کج زیاد نیستن مثل راک _ هالک هوگان و ... پس باید قدرشونو بدونیم
The Enforcer
03-13-2014, 06:37 PM
از علی ( Scofield ) عذر خواهی می کنم که یه قسمت رو دارم به جاش جواب می دم .
عزیز اولا تو مقاله نوشته نشده بود مردم از سینا بدشون میاد ، نوشته بود " خسته کننده " که کاملا هم درست بود و خیلی از سینا فن ها هم این رو قبول دارن . سینا از اول ورودش به شو های اصلی Wwe تا همین امروز از یک سری حرکت استفاده می کنه . حرکات معمولی رو کاری ندارم اما Five Moves Of Doom و FU/Attitude Adjustment و همچنین STFU/STF الآن 12 ساله داره اجرا میشه . به علاوه ی حرکاتی که 5-6 ساله استفاده می کنه مثل دایوینگ لگ دراپ / ورتیکال سوپلکس و ... .
من خوشم نمیاد این جمله رو به کار ببرم ولی اکثر طرفداران سینا یا بچه هایی هستند که به سن بلوغ نرسیدن ، یا پدر و مادر اون بچه ها هستن که به اصرار بچشون سینا رو تشویق می کنند ، یا از رستلینگ چیزی نمی دونن و میگن سینا همرو میبره پس بهترین و اون درصد کم هم افرادی هستند که بچه نیستن ، وابسته ی بچه ای نیستن ، از رستلینگ هم خوب اطلاعات دارن و احتمالا به خاطر اون 12 سال گذشته که با گیمیک نسبتا خوب World Life مسابقه می داد ، هنوز طرفدارشن .
رایتر ها اراده کنن می تونن یک شبه از دنیل برایان یک سینای دوم و بهتر از سینای قبلی بسازن ؛ این که چرا نساختن جای حرف زیادی داره . اگر شما این حرفو به خاطر " هیکل " جان سینا زدید ، درست نیست چون اگر به این دلیل بوده باشه شما طرفدار پرو رستلینگی هستید که در اون همه ی رستلر ها باید قدرتی کار کنن ولی خیلی ها طرفدار رستلینگ تکنیکی و سرعتی هستن و برایان رو در این زمینه برتر می دونن . اگر از روی تعصب زدید ( که امیدوارم نباشه ) جای بحثی نمی مونه .
لطفا بنویسید سینا چه کسانی رو بالا کشونده و یا داره می کشونه . امیدوارم منظورتون بری وایت نباشه .
والا جان سینا ، راک و هوگن از یه لحاظ درست ، به ترتیب نماد پی جی ارا ، یکی از نماد های اتیتود ارا و نماد گلدن ارای Wwe بودن اما من یادم نمیاد که راک یا سینا کسی رو معروف کرده باشن بازم می گم امیدوارم منظورتون به ترتیب جاناتان کوچمن و بری وایت نباشه . هوگن قضیش جداست .
جان سینا#
03-13-2014, 07:01 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
استون کلد راک جان سینا را با برایان مقایسه کنید!!!!!! رومن تنها کسی هست در استارهای فعلی میتونه نفر اول بشه
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Naser
03-13-2014, 07:01 PM
چقدر جالب کسانی سینا رو با هوگن و یا راک مقایسه میکنن ، فقط اگر به ارزش این دو فرد بزرگ پی میبردند هرگز این جملات را تکرار نمیکردند هوگن کسی بود که باعث رشد و مطرح شدن آندرتیکر اسطوره ی کشتی کج شد ... اونوقت سینا رو به این ایشون مقایسه میکنین؟؟:d درضمن فقط مسابقه ی راک و استیو آستین که اونهمه خون از سرو صورت راک رفت یا مسابقه شش نفره ش در هل این ا سل (همون که ریکیشی پرت شد پایین و انگل از تایتلش دفاع کرد) به کل کریر سینا می ارزه... تمام شد و رفت:d
The Last Outlaw
03-13-2014, 09:34 PM
دنيل برايان يك فرق بزرگ با سينا داره:
This guy can wrestle
ولي متاسفانه هيكل كوچيك و قد كوتاهش خيلي تو ذوق ميزنه!
Dash.Hossein
03-13-2014, 10:06 PM
، آقای سینا چون جملش این هست NEVER GIVE UP توجه کردین که تا حالا با سابمیشن تسلیم نشده ، د
دوست عزیز سینا چهاربار سابمیت شده دوبار انگل یه بار بنوا و جریکو .چون این بحث تکراری هست دیگه لطفا درموردش صحبت نکن.لطفا.ببخشید فضولی کردما
homer
03-13-2014, 10:26 PM
من واقعا از این موضوع نا راحتم که چرا wwe داره این کار ها رو میکنه به نظر من الان wwe مانند یه سزیال کمدی شده که هر هفته چند تا دلقک مسخره مانند دنیل برایان و جان سینا میان و کمی مسخره بازی در میارن و مردم هم عشق میکنن برای مثال kane که یکی از بزرگان تاریخ wwe هست و خیلی تو این سال ها به wwe خدمت کرده باید بیاد به دنیل برایان ببازه کین کشتی کج کاری با این قدرت یا این که باتیستا با این همه سابقه در کشتی کج بیاد توسط یه سری انسان های نفهم booow بهشه واقعا ناراحت کنندس wwe در دهه 90 تا 2004 فوق العاده بود ولی الان خیلی مسخره شده .
:3229:
The Buzzards
03-13-2014, 10:55 PM
دوست عزیز من این چیزی رو که گفتم بعد از این جمله ای بود که گفتم( یعنی بعد از چمپ شدنش نه زمانی که هنوز جوش بود) ، این چیزی که شما میگی فکر کنم ماله زمانی هست که سینا نی نی بود فک کنم البته
deadking
03-14-2014, 01:33 AM
من هم میگم دنیل برایان خیلی از جان سینا بدتره
100 رحمت به سینا ....
حداقل سینا هیکل مناسبی داره و ضرباتش طبیعی تره
میدونید که یکی از دلایلی که این فینیشر دنیل برایان رو عوض کردن جان سینا هستش، آقای سینا چون جملش این هست NEVER GIVE UP توجه کردین که تا حالا با سابمیشن تسلیم نشده ، از اونجایی هم که فینیشر دنیل YES lock بودش ، عوضش کردن شد Running Knee ، ولی در مورد فیس جدید کمپانی باید بگم که با این شدتی که تماشاگران دنیل رو تشویق می کنن فکر کنم کمپانی هم نظرش روی دنیل باشه ولی از لحاظ من الان رومن رینز فوق العاده ست ولی از یه چیز برایان خوشم اومد تنها کسی بوده که جان سینا رو بدون کمک کسی یا اینکه اتفاق خاصی توی مسابقه بیوفته تونست شکست بده دیگه داشت حالم به هم می خورد از بسکه این بشر توی یک استوری همیشه سربلند بیرون میومد یا اگه خارج میشد با دخالت کسی بود
سینا در اون مسابقه خودش خواست که ببازه چون آرنجش مسدوم بود وباید عمل میکرد و چند ماهی از wwe دور بود پس نمیتونست کمربند قهرمانی wwe رو نگهداره پس چون برایان باجناقش بود خودش برایانو برای مسابقه دادن باهاش انتخاب کرد تا بهش ببازه و برایانو قهرمان کنه که تریپل اچ نگذاشت . نشونشم اینه که اصلا ریمچش با برایانو تقاضا نکرد .
عزیز اولا تو مقاله نوشته نشده بود مردم از سینا بدشون میاد ، نوشته بود " خسته کننده " که کاملا هم درست بود و خیلی از سینا فن ها هم این رو قبول دارن . سینا از اول ورودش به شو های اصلی Wwe تا همین امروز از یک سری حرکت استفاده می کنه .
من خوشم نمیاد این جمله رو به کار ببرم ولی اکثر طرفداران سینا یا بچه هایی هستند که به سن بلوغ نرسیدن ، یا پدر و مادر اون بچه ها هستن که به اصرار بچشون سینا رو تشویق می کنند ، یا از رستلینگ چیزی نمی دونن و میگن سینا همرو میبره
Scofield
. آنها انتظار داشتند فردی فوق العاده جایگزین سینا شود اما
نه تنها این موضوع تحقق نیافت بـلـــکه فردی بدتر از سینا [ به گفته ی عده ی زیادی ] قرار است ســوپرمــَـن بعدی کمپانی دبلیو دبلیو ای باشد .
شاید خـیـلی ها این موضوع را مطرح کنند که : " نه ! براین مثل سینا نیست .. " اما کاملاً در اشتباه هستند !
خیلی ها در مورد جان سینا هم در اوایل مطرح شدن ــش همین حرف را می زدند اما خودِ این افراد بعد از گذشت چندین سال به هــیتر های
دو آتیشه این استار تبدیل شده اند .
در مقاله غیر از خسته کننده نوشته شده ( فردی بدتر از سینا ) . اگه سینا در این حد کشتی کج کار بدی بوده پس همین طوری شماره یک بزرگترین کمپانی کشتی کج شده . در ضمن پس به نظر شما همیشه هنگام فروش بلیط میگن ( به افراد بالای 10 سال بلیط فروخته نمشود ) . مطمئنم که زمان نوشتن این قسمت حس بدی داشتی که چرا سینا اینقدر طرفدار داره وگر نه این نظر بچه گانه رو نمینوشتی .یه چیز دیگه که قبلا هم در جای دیگه ای گفتم مگه هر کشتی گیر باید هر سال حرکات و فن ها و فینیشرشو عوض کنه . کدوم کشتی گیر تا حالا این کارو کرده . مگه مثلا کدوم رستلری از زمانی که معروف شد حرکاتشو عوض کرده که میگی سینا از اول حرکاتش یه جوره . در آخر سینا اونقدر تاثیرگذار هست در کشتی کج که همیشه در بارش حرف میزنن و چه خوشتون بیاد یا نه جان سینا هم پرطرفدارترین و محبوبترینه و هم تاثیرگذارترین . ولی اینم گفتم که از مدتی پیش به این طرف داره تو مسابقاتش شل وا میده و سینای مثلا یکی دو سال قبل نیست
Black Hawk
03-14-2014, 03:47 AM
سینا در اون مسابقه خودش خواست که ببازه چون آرنجش مسدوم بود وباید عمل میکرد و چند ماهی از wwe دور بود پس نمیتونست کمربند قهرمانی wwe رو نگهداره پس چون برایان باجناقش بود خودش برایانو برای مسابقه دادن باهاش انتخاب کرد تا بهش ببازه و برایانو قهرمان کنه که تریپل اچ نگذاشت . نشونشم اینه که اصلا ریمچش با برایانو تقاضا نکرد .
عزیز من مگه به انتخاب استاره که بیاد بگه باجناق منو بیارین تا کمربند بگیره؟؟همه اینا زیر نظر تیم کریتیوه.
شما داری میگی بخاطر مصدومیتش تو سامراسلم کمربندو داد و بعدش ریمچ نخواست. وقتی مصدومه چطور ریمچ بخواد؟؟؟
بعضی مواقع فراموش میشه که استوری این وسط در کاره.
در ضمن من هنوز منتظر اون استارهایی هستم که سینا شده سکوی اونها.
The Buzzards
03-14-2014, 09:58 AM
اقای BMW یه جوری صحبت می کنی مشخصه انگار کل رسلینگ واسه تو فقط جان سینا ، عزیز من من نه طرفدار جان سینا هستم نه ازش بدم میاد ، فکرم نکنم تو همه ی مسابقات جان سینا رو دیده باشی مثلا مسابقه ی Eddie Guerrero Vs John Cena in a Latino Heat Parking Lot Brawl رو دیدی؟ ، چون من کالکشنر هستم و تقریبا از سال 97 به این ور رو جمع کردم خیلی استارها رو میشناسم با خیلی هاشون زندگی کردم ، وقتی در مورد یک استار صحبت میشه یه ذره منطق به خرج بده
YumMoon
03-14-2014, 11:12 AM
سینا رو باید با برایان و رندی ارتن و شیمس و پانک مقایسه کنید نه استین و راک و تریپل اچسینا محصول پی جی اراست مقایسه یه پی جی ارایی با کسی مثل راک و استین درست نیستسرور همشون آندرتیکر رو ببینید و لذت ببرید22-0
johncena78
03-14-2014, 04:02 PM
دنیل برایان در حدی نیست که جایگزین جان سینا بشه و نفره اول کمپانی بشه !!!
من خودم دوست دارم شیموس جایگزین جان باشه !!
sasan cr7
03-14-2014, 07:05 PM
من که شخصا با این کار موافقم.برایان در نقش سینا باعث میشه که دیگه کمپانی نگران فروش وسایل اسباب بازی نباشه و جان سینا ازاد باشه و هیل بشه . اما اگه دو جان سینا داشته باشیم که هیچ
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.