PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| الکساندر روسف , در رسلمنیا ؟ | همبازی دِ راکـــ در فیلم San Andreas و ...

Scofield
03-14-2014, 08:08 PM
» الکساندر روسف , در رسلمنیا ؟ «

قبلاً اعلام شد که روســف اولین مسابقه خودش در Wwe را پس از WrestleMania 30 خواهد داشت .

اما به تازگی منابع معتبر رسـلینگ اعلام کردند که او احتمالاً مسابقه ای در رسلـمنیا یا راء پس از آن خواهد داشت .

احتمال اینکه او در رسلمنیا مسابقه دهد بسیار زیاد است .

» حضور بیـگ ای در تپینگ بعدی NxT «

اپیزودِ بعدی NxT پس از رسـلمنیا و در تاریخ 24 آپریل در Full Sail University برگزار خواهد شد .

مهمان ویژه این شوء قهرمان کمربند I.C یعنی " بیگ ای " خواهد بود .

» همبازی دویــن " دِ راکــ " جــانســِـن در فیلم San Andreas «

به تازگی اعلام شد که Carla Gugino همبازیِ دویـــن " دِ راکـــ " جـانســِـن در فیلم " San Andreas " خواهد بود .

این اولین باری نیســت که دِ راکـــ و Gugino همبازی می شوند . آنها قبلاً در " Race To Witch Mountain " همبازی بودند .

» تــولـــد هــا «

برایـــن کـِــلـِـرک ( 50 ) , بــیولا ( 45 ) , سانتینو مارلا ( 35 )

The Buzzards
03-14-2014, 08:14 PM
Carla Gugino توی Man of Steel بازی کرده البته صدای کلور هست بازی نکرده D:

deadking
03-14-2014, 08:42 PM
روسوف کی هست اصلا ؟؟؟

Dash.Ali
03-14-2014, 08:46 PM
روزف هم مثل اون مردک فاندامبو :ی فاندانهو؟ فاندادودیدو؟ دودو؟ یاد جریکو بخیر :ی

بگذریم :a:

این روزف هم مثل فاندانگو یه جرقه بیشتر نیست که تو رسلمنیا بیاد یه مسابقه خسته کننده بده و بره پی کارش

AhrimanM
03-14-2014, 09:18 PM
روزف هم مثل اون مردک فاندامبو :ی فاندانهو؟ فاندادودیدو؟ دودو؟ یاد جریکو بخیر :ی

بگذریم :a:

این روزف هم مثل فاندانگو یه جرقه بیشتر نیست که تو رسلمنیا بیاد یه مسابقه خسته کننده بده و بره پی کارش

مخالفم ، اتفاقاً روزف استار خیلی خوبیه ، هم فیزیک خوبی داره هم بازیهای قشنگی انجام میده ، به نظر من آینده ی کمپانی تو امثال همین روزفه .

Dash.Ali
03-14-2014, 09:24 PM
آره اگر بهش بها بدن

همون فاندامبو خوراکش بود با اون هیکل و چهره و استیل یه شخصیت جدی و فنی بگیره و جای امثال ادج رو پر کنه

اما چی شد؟ کردنش یه رقاص

روزف هم تو این کمپانی بهتر از این نمیشه

The Enforcer
03-14-2014, 09:26 PM
روسف فیزیک بدنی خوبی داره . در کل روس ها و کشور های همسابه ی روسیه و اروپای شرقی مثل بلغارستان که زادگاه روسف هست کشتی گیران خوبی هستن مثل خیلی از روس ها مثل نیکیتا کلف یا (مطمئن نیستم روسه یا نه ) کیلر کووالسکی یا ایوان کلف و ... بر خلاف اروپای غربی با کسانی مثل سانتینو مارلا یا اگه بریم عقب تر رنه داپری .

AhrimanM
03-14-2014, 09:34 PM
آره اگر بهش بها بدن

همون فاندامبو خوراکش بود با اون هیکل و چهره و استیل یه شخصیت جدی و فنی بگیره و جای امثال ادج رو پر کنه

اما چی شد؟ کردنش یه رقاص

روزف هم تو این کمپانی بهتر از این نمیشه

فاندانگو اونقدرا کشتی گرفتن بلد نیست که بتونه مثل ادج بشه که . همون رقاص هم از سرش زیاده . ولی روزف رو از اول هیل میارنش ، امیدوارم یه هیل خفن بشه !

Dash.Ali
03-14-2014, 09:40 PM
اتفاقا فیزیک بدنی فاندانگو واس مسابقات جذاب و هــاردکـــور مناسبه

شما تصور کن تو یه مسابقه روی عضلات بدن این آدم فقط خون ببینی محشر میشه :ی

اما روزف میتونه شخصیت مفیدی باشه اما از این کمپانی قهرمان پرور بعیده این کار

Naser
03-14-2014, 09:43 PM
اتفاقا فیزیک بدنی فاندانگو واس مسابقات جذاب و هــاردکـــور مناسبه

شما تصور کن تو یه مسابقه روی عضلات بدن این آدم فقط خون ببینی محشر میشه :ی

اما روزف میتونه شخصیت مفیدی باشه اما از این کمپانی قهرمان پرور بعیده این کار

کشتی گرفتن که فقط به هیکل و قیافه نیست باید استعداد داشته باشند و تلاش بکنند ، بعنوان مثال شما هرکاری بکنید سانتینو نمیتونه یه سوپلکس زن خوب بشه...
اما روسف میتونه یه کشتی گیر خوب و هیل بشه...

Dash.Ali
03-14-2014, 09:45 PM
آخه سانتینو هیکل هم نداره :ی

فاندانگو شاید ازش رسلینگ درنیاد اما هـاردکـور ، رسلینگ نمیخواد دیونه بازی میخواد که حس میکنم از پسش بر بیاد

ضمن اینکه اگه کمپانی یه کم دست از بچه بازی در بیاره میتونه از فاندانگو واس بکستیج استفاده کنه خوراکش اسکول

کردن دیـــوا ها و استوری های اونطوریه

Naser
03-14-2014, 09:47 PM
آخه سانتینو هیکل هم نداره :ی

فاندانگو شاید ازش رسلینگ درنیاد اما هـاردکـور ، رسلینگ نمیخواد دیونه بازی میخواد که حس میکنم از پسش بر بیاد

ضمن اینکه اگه کمپانی یه کم دست از بچه بازی در بیاره میتونه از فاندانگو واس بکستیج استفاده کنه خوراکش اسکول

کردن دیـــوا ها و استوری های اونطوریه

آخه مسئله اینه که هاردکور تی پی جی ارا معنی و مفهوم درستی و کاربرد نداره...میتونه جنرال منیجر بشه بجای مدوکس..

Dash.Ali
03-14-2014, 09:49 PM
منیجر باید جذبه داشته باشه اتفاقا مدوکس هم باید بپیچه به بازی

Naser
03-14-2014, 10:07 PM
دررابطه با هاردکورم یه مختصر توضیحی میدم ، یکی از دلایل ضعف فعلی دابلیو دابلیو ایی بدون شک میشه به نبود مسابقات هاردکور و خونین اشاره کرد که چنین مسابقاتی میتونن مخاطبین زیادی مخصوصا در سنین بالا داشته باشند ، درحال حاضر کمپانی استارهای خوبی در زمینه هاردکور داره مثلا دین امبروز یا رندی اورتن ، باتیستا میتونن مسابقات خوبی در این زمینه برگزار کنند و یا حتی عاملی باشه برای فول تایم شدن شخصی مثل براک لزنر. همونطورکه میدونید کمپانی سی زد دابلیو در ایالات متحده معروفترین شرکت مسابقات رستلینگ در زمینه هاردکور هستش و دین امبروز مدتی قهرمان سنگین وزن چنین کمپانی بود و کاملا واضحه که استعداد چنین استاران جوانی در بخش هاردکور داره به هدر میره.

deadking
03-15-2014, 01:41 AM
این روسف کیه میگم ؟

یک عکسی ازش بذارید

راستی اونقدر از گیمیک آدم رقاص نفرت دارم که حد نداره

فانداگو هم تا حالا حتی یک مسابقه هم ازش ندیدم ولی چون گیمک رقاص داره قطعا نفرت انگیزه

Dash.Ali
03-15-2014, 08:10 AM
این روسف کیه میگم ؟

یک عکسی ازش بذارید

راستی اونقدر از گیمیک آدم رقاص نفرت دارم که حد نداره

فانداگو هم تا حالا حتی یک مسابقه هم ازش ندیدم ولی چون گیمک رقاص داره قطعا نفرت انگیزه

عذر میخوام اگر خشن صحبت میکنم اما انصافا شما دیگه حرص آدم رو تو بحث رسلینگی در میاری

روسف در برند ان ایکس تی فعال ـه و در رویال رامبل امسال هم حضور داشته اتفاقا اگه همون ها که

سنگین وزنهای دلقکی مثل برودوس کلی رو یه مدت گنده کردن که مورد توجه شما قرار گرفت به

روسف هم فرصت بدن میتونه خیلی بهتر از سنگین وزنهای مورد علاقه شما بشه

اینم عکسش در رامبل امسال

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Dash.Hossein
03-15-2014, 09:10 AM
لا مصب ده تایی نمیتونستن اینو بیرون بندازن .من احتمال میدم بتل رویال wm30رو این ببره.

deadking
03-15-2014, 09:48 AM
عذر میخوام اگر خشن صحبت میکنم اما انصافا شما دیگه حرص آدم رو تو بحث رسلینگی در میاری

روسف در برند ان ایکس تی فعال ـه و در رویال رامبل امسال هم حضور داشته اتفاقا اگه همون ها که

سنگین وزنهای دلقکی مثل برودوس کلی رو یه مدت گنده کردن که مورد توجه شما قرار گرفت به

روسف هم فرصت بدن میتونه خیلی بهتر از سنگین وزنهای مورد علاقه شما بشه

اینم عکسش در رامبل امسال

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

من گفتم برادس کلی مورد توجه ام است ؟؟؟

شما هنوز فرق " سنگین وزن" و "فوق سنگین وزن" رو نمیدونی بعد میای از من ایراد میگیری

قابل توجه که استارهایی مثل استون کولد ... راک ... ادج ... آلبرتو ... شیمس ... این ها سنگین وزن هستن

برادس کلی ... بیگ شو ... کین ... فوق سنگین وزن

وقتی میگم استارهای سنگین وزن بهتر از سبک وزنا هستن منظورم کسانی مثل برادس کلی نیس بلکه منظورم کسانی مثل استون کولد ... راک و غیره هست