PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × پلیس های Raw که بودند ؟ | بازی سینا در یک فیلم | مصاحبه ری میستریو ×

Tyler Black
03-19-2014, 11:48 AM
× مصاحبه ری میستریو ×

ری میستریو با یک سایت خبری مصاحبه ای داشته است که در قسمت زیر بخش هایی از این مصاحبه را

می توانید ببینید :

- آیا هم اکنون قصد بازنشسته شدن و پیوستن به هال آو فیمر ها را داری ؟
در این زمان , من هیچ فکری برای بازنشسته شدن ندارم . من می خواهم کماکان کشتی بگیرم و می
خواهم زمانی که بازنشسته شدم , به هال آو فیم بپیوندم .

- قرارداد شما با دبلیو دبلیو ای در حال پایان است , آیا این حقیقت دارد که می خواهی به AAA بپیوندی ؟
من هیچ مشکلی با AAA ندارم ولی هم اکنون نمی خواهم بروم , من میخواهم در دبلیو دبلیو ای بمانم
زیرا اینجا خانه ی نخست ِ من است و می خواهم کریر خود را اینجا به پایان برسانم .

- آیا شما در رسلمنیا 30 خواهید بود ؟
هنوز مشخص نیست ولی فکر میکنم در مسابقه ی بتل رویال برای یادبودِ آندره د جاینت حضور داشته
باشم .

- به نظر شما چه استاری آینده ی دبلیو دبلیو ای است ؟
رومن رینز , سث رالینز و تایسون کید آیندگان هستند . من درباره ی سث رالینز واقعاً فکر می کنم او
CM Punk آینده ی دبلیو دبلیو ای می باشد .

× سینا در حال مذاکره برای ورود به فیلم Judd Apatow ×

هم اکنون جان سینا در حال مذاکره برای ورود و نقش آفرینی در فیلمی به نام Trainwreck اثری از جاد آپاتاو

می باشد . در صورتی که سینا به این فیلم بپیوندد , او هم بازی با Brie Larson , Bill Hader , و دوست دختر

پیشین دولف زیگلر Amy Schumer خواهد بود .

× پلیس های در راو چه کسانی بودند ؟ ×

پلیس های قلابی که در راو حضور یافتند و دیده شدند , آن ها کشتی گیرانی بودند که از باشگاه Booker T

به نام Reality of Wrestling حاضر شده بودند .