PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × تويـيت باتيستا در مورد پاره شدن شلوارش + مسابقه ي بزرگ ديواها براي رسلمنيا 30 و ... ×

King MahDi
03-25-2014, 06:31 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× تويـيت باتيستا در مورد پاره شدن شلوارش ×

در يکي از سگمنت هاي شو راو ، باتيستا با رندي اورتن روبرو شد و به او يک اسپير زد و هنگاميکه قصد داشت

رينگ را ترک کند ، شلوار جينش پاره شد و او امروز در همين مورد تويـيت زير را فرستاد :

" خدا را شکر که لباس زير من امشب خوب بود . اين حتي شلوار تنگ من نبود !!! سايه از شماست ... "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× مسابقه شيلد در رسلمنيا 30 ×

در شو راو معلوم شد که گروه شيلد در رسلمنيا به مصاف گروه The New Age Outlaws و کين مي روند .

× مسابقه ي بزرگ ديواها براي رسلمنيا 30 ×

در شو راو امشب ويکي گوئررو اعلام کرد که در رسلمنيا ، اي جي بايد از کمربندش در برابر ديواهاي زير

دفاع کند :

Naomi, Cameron, Brie Bella, Nikki Bella, Natalya, Eva Marie, Emma, Aksana, Alicia Fox, Summer Rae,
.Rosa Mendes, Layla and Tamina Snuka

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

× تــولــد ها ×

امروز تولد آندرتيکر مي باشد . او امروز 49 ساله شد .

× تيشرت جديد براک لسنر ×

wwe تيشرت جديدي را براي براک لسنر طراحي کرده است که مي بينيد :

King MahDi
03-25-2014, 08:05 AM
× نظرسنجي جديد wwe ×

wwe با توجه به اتفاقات رخ داده در شو راو امروز ، از مردم پرسيده که چه کسي از حضور در رسلمنيا بيشتر مي ترسد

که تا به اين لحظه که بيش از 800 نفر راي داده اند گزينه اول يعني براک لسنر بيشتر راي آورده است .

اين هم تصويري از اين نظرسنجي :

نظر شما چيست ؟

به نظر شما کداميک از استاران از حضور در رسلمنيا بيشتر مي ترسد ؟ (نظر خود من = AJ LEE)

THE VAIPER
03-25-2014, 09:02 AM
میگم. این سگمنت ودرگیری بین باتیستا و اورتون چرا اینطوریه. حتی 1 هفته نذاشتند. اورتون کاری انجام بده. و همش این باتیستا هست که داره حمله می کنه.تجربه هم نشون داده هر کی قبل مسابقه بیش تر کتک بخوره برنده است. مثل درگیری بین سینا و اورتون. احتمال زیاد هم باتیستا دیگه قهرمان نمیشه در منیا 30. یا برایان و یا اورتون برنده هستند.

sasan cr7
03-25-2014, 03:48 PM
تولد حاج تیکر رو تبریک میگیم
چ
پی شد

BMW
03-25-2014, 05:45 PM
اصلا گزینه ها اشتباهه و باید کسای دیگه ای رو میزاشتن چون نه لزنر کسیه که ترس تو وجودش باشه بخاطر قدرت و خشن بودنش اونم جلو آندرتیکر که دیگه سن و سالی ازش گذشته و نمیتونه مثل جوونیاش کار کنه و نه جان سینا که ثابت کرده با هر کس با هر قد و هیکلی مبارزه میکنه و شکستش میده حالا میخواد مارک هنری و بیگ شو بزرگ جثه باشه یا براک لزنر قدرتی سرعتی باشه چه برسه به بری وایت چاق و دنبه ای . به نظر من از این لیست اشتباه میشه ( ای جی لی ) رو انتخاب کرد ولی از کل مسابقه دهندگان رسلمنیا میشه اول به تریپل اچ اشاره کرد که از مسابقه دادن با دنیل برایان کوچک جثه ترس و واهمه زیادی داره و هر کاری کرد که باهاش مسابقه نده که نتونس و مجبور به این کار شد . دوما میشه به رندی اورتن اشاره کرد که از روبرو شدن با باتیستا میترسید تازه ترسش زیادتر هم شد چون 99/9 دنیل برایان هم اضافه میشه

Dash.Hossein
03-26-2014, 04:59 PM

× تويـيت باتيستا در مورد پاره شدن شلوارش ×

در يکي از سگمنت هاي شو راو ، باتيستا با رندي اورتن روبرو شد و به او يک اسپير زد و هنگاميکه قصد داشت

رينگ را ترک کند ، شلوار جينش پاره شد و او امروز در همين مورد تويـيت زير را فرستاد :

" خدا را شکر که لباس زير من امشب خوب بود . اين حتي شلوار تنگ من نبود !!! سايه از شماست ... "

این هم از یه نمای دیگه<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

King MahDi
03-26-2014, 06:18 PM
عکس جديد سي ام پانک :

The Buzzards
03-26-2014, 07:13 PM
عکس جديد سي ام پانک :

توی یکی از راء های ساله قبل هم با این لباس اومد و اینم عکسش