PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| اختصاصی **** مدعیان اصلی قهرمانی جام جهانی *****

sasan cr7
03-29-2014, 11:59 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

به نام خدا

سلام

همان طور که می دانید کمتر از 80 روز دیگه مهم ترین رویداد
فوتبالی جهان برگزار خوهد شد . این رویداد ورزشی
هر چهار سال یک بار برگزار می شود . امسال نیز
در کشور برزیل برگزار خواهد شد .
تیم ملی ما نیز در این جام جهانی حضور دارد و با نیجریه بوسنی و ارژانتین هم
هم گروه است . در همه ی محافل ورزشی نقل بر این است کدام تیم قهرمان این جام می شود
در این مقاله می خواهیم به مدعیان اصلی کسب این جام بپردازیم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

1- برزیل

قهرمان پنج دوره ی این رقابت ها و پر افتخار ترین تیم ملی جهان در عرصه ی جهانی .
انان در دو دوره ی گذشته نتایج قابل قبولی نگرفتند و در مقابل فرانسه و هلند در مرحله یک چهارم نهایی حذف شده اند .
اما ان ها امسال از شرایط ویژه ای برخوردار اند گویا همه چیز دست به دست هم داده تا ان ها یک بار دیگر قهرمان
این مسابقات شوند . مهم ترین ان ها این است که انان در زمین خود بازی می کنند و از امتیاز میزبانی برخوردار اند .
نقطه قوت این تیم را می توان خط حمله ی انان دانست
تیاگو سیلوا ، داوید لویز ، مارسلو و دنی الوز یک خط دفاع محکم و غیر قابل مهار
ساخته است . اما نباید از ستاره ان ها هم غافل شد
نیمار جونیور برزیلی که واقعا در تیم ملی زیبا و چشم نواز بازی می کند امید اصلی برزیل محسوب می شود .
برزیل در سال های 1958 .1962 .1970 . 1994.2002 قهرمان این مسابقات شده است
برزیل با مکزیک کرواسی و کامرون هم گروه است
مربی ان ها فیلیپ اسکو.لاری است .که برزیل را قهرمان جام جهانی 2002 کرد
و ان ها را چندی پیش قهرمان جام کنفدراسیون
ها نیز نمود

2- اسپانیا

نسل طلایی فوتبال برزیل از سال 2008 شروع به کار کرد
ان ها ابتدا جام ملت های اروپا را فتح کردند سپس جام جهانی 2010 و پس از ان
مقتدارانه جام ملت های 2012 و حالا می توانند با یک قهرمانی دیگر
رکوردی جاودانه رقم بزنند .
هر چند که ان ها شادابی و طراوت گذشته را ندارند و در جام کنفدراسیوان ها
مقابل برزیل شکست خورده اند اما هنوز هم به عنوان بخت اصلی قهرمانی محسوب میشوند
ان ها در خط دفاع و هافبک بی نظیر هستند و با امدن دیگو کاستا به این تیم
تیمی بدون نقص ساخته میشود .
هدایت این تیم به عهئه دل بوسکه است که ان ها را یک بار
قهرمان جام جهانی و دو بار جام ملت های اروپا کرده است .

3- آلمان

پس از حذف ناباورانه ان ها در مرحله گروهی یورو 2000 ان ها دست به تغییرات اساسی در تیم خود زده اند
در این سال ها المان همیشه در جزو 4 تیم پایانی بوده و ان ها همیشه جزو 4 تیم برتر جهان بوده اند
ان ها در جام جهانی 2006 و 2010 سوم شدند و در جام ملت های 2008 نایب قهرمان و در جام ملت های 2012 هم سوم شدند .
و حالا المان فقط به دنبال قهرمانی است . ان ها تنها این جام را کم دارند .
سه قهرمانی ان ها در سال های 1954.1974.1990 و چهار نایب قهرمانی ان ها
را پر افتخار کرده است
هر چند که از اخرین قهرمانی ان ها 24 سال میگذرد .
ان ها در 19 دوره این مسابقات که شرکت کرده اند 12 بار در نیمه نهایی بودند و از این حیث رکورد دار هستند .
ان ها به همراه پرتغال غنا و امریکا در یک گروه می باشند
یواخیم لو سرمربی ان هاست که ان ها را یک بار نایب قهرمان اروپا یک بار سوم و یک بار هم سوم جهان کرده است

4- ارژانتین

تیم همیشه مدعی . تیمی که میشه دارای بازیکنانی خوش تکنیک بوده است .
پس از مارادونا که یک تنه ان ها را قهرمان این مسابقات کرد
دیگر بازیکنی پیدا نشد که این کار را انجام دهد . و حالا فقط مسی میتواند این کار
را انجام دهد
مسی در این سال ها افتخارات زیادی را کسب کرده و فقط یک جام جهانی برای او مانده است
بی شک با کسب این جام او به عنوان بهترین بازیکن تاریخ اعلام خواهد شد
مسی اگرو در خط حمله و دی ماریا پشت ان ها خط حمله ای استثنایی تشکیل داده است
ان ها دو دوره قهرمان این جام شده اند

خوب مقاله تموم شد هر چند که میتونست ایتالیا و انگلستان و هلند و فرانسه هم جای داد اما این چهار تیم
مدعی اصلی هستند

امیدوارم لذت برده باشید
نویسنده : sasan msr

نظر یادتون نره

EmInEm
03-29-2014, 12:08 PM
ایران فراموشت شد :504:

King Of Darkness
03-29-2014, 02:06 PM
مرسی از ساسان
انگلیس که از گروهش بیاد بالا خیلی کار کرده :ی
ما تو عرصه ی ملی طرفدار سه تیم هستیم . آمریکا - پرتغال ( چون بازیکنای رئالی زیادی توشن و بارسایی نداره :ی ) - فرانسه و بازی های اسپانیا هم برام مهم که خدایی نکرده رئال ها مصدوم نشن :)

Dash.Ali
03-29-2014, 02:16 PM
آلمان الان از نظر فنی بعد از اسپانیا بهترین وضعیت رو داره اما آلمان با توجه به جوون بودن ستاره ها و بی تجربه بودن کسایی مثل رویس و گوتزه

بعیده بتونه قهرمان شه اما شک نکنید مثل چند دوره اخیر بین 4 تیم نهایی هستن

پرتقال هم که متکی به رونالدو اومد بالا و نهایت تا 8 تیم بیاد بالا و نمیتونه مدعی باشه

آرژانتین وضعیتش خوبه اگه دیماریا و مسی همونطور که واس رئال و بارسا بازی میکنن واس تیم ملی هم بازی کنن در کنار توز و هیگواین واقعا تیم آماده ای میشن

اما برزیل به نظر من قدرت فنی کمتری نسبت به بقیه مدعی ها داره اما هر چی باشه برزیله و میزبان هم هست پس از نظر من امیدهی قهرمانی به ترتیب

1. برزیل 2.اسپانیا 3.آرژانتین

АЯЭF
03-29-2014, 02:29 PM
من که خيلی دوست دارم قهرمان شه ولی 2006تنها شانسشون بود نشدن الان باوجود هاجسون بعيد ميدونم بعد انگلیس دوست دارم فرانسه قهرمان شه اين ريبری بدبختم توپ طلا ببره ارگوئه رو بخاطر وجود سوارز دوست دارم:-d

Hamid
03-29-2014, 04:34 PM
من نمی دونم چرا هی تو مغزم خطور می کنه که اتفاقات جام جهانی 1950 برای برزیل دوباره تکرار میشه!
آخ چی میشه که فورلان جام رو ببره بالای سر
ولی اگه هیچ اتفاقی نیفته باید همین چهار تا تیم عناوین اول تا چهارم رو به خودشون اختصاص بدن

The Phenom
03-29-2014, 08:38 PM
آلمان الان از نظر فنی بعد از اسپانیا بهترین وضعیت رو داره اما آلمان با توجه به جوون بودن ستاره ها و بی تجربه بودن کسایی مثل رویس و گوتزه

بعیده بتونه قهرمان شه اما شک نکنید مثل چند دوره اخیر بین 4 تیم نهایی هستن

پرتقال هم که متکی به رونالدو اومد بالا و نهایت تا 8 تیم بیاد بالا و نمیتونه مدعی باشه

آرژانتین وضعیتش خوبه اگه دیماریا و مسی همونطور که واس رئال و بارسا بازی میکنن واس تیم ملی هم بازی کنن در کنار توز و هیگواین واقعا تیم آماده ای میشن

اما برزیل به نظر من قدرت فنی کمتری نسبت به بقیه مدعی ها داره اما هر چی باشه برزیله و میزبان هم هست پس از نظر من امیدهی قهرمانی به ترتیب

1. برزیل 2.اسپانیا 3.آرژانتین

سابیا توز رو دعوت نکرده :504:

Scofield
03-29-2014, 08:52 PM
خودم دوست دارم که ژرمن ها (:ی) قهرمان بشن , کلاً سبکِ بازی آلمانُ خـعــلی دوووست دارم !

ولی عقل میگه که برزیل قهرمان میشه و به نظرم اینطور هم خواهد شد ..

اسپانیا هم که خــیــلـــی اُفت کرده ,, آرژانتین هم با اینکه مهره های خیلی خوبی داره ولی به نظر من کبریت بی خطر ـــه ! :ی

ولی بازم نمیشه دست کم گرفت ــش ..

ایران هم که جایِ خود دارد ,, اگه هاشم رو فـــُــرم باشه , تهدید جدی برای تیم ها هستیم :ی

The Buzzards
03-29-2014, 10:59 PM
فقط برزیل

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بعدش آلمان

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

El Niño
03-29-2014, 11:49 PM
پرتغال قهرمانه :ی

Junior
03-30-2014, 07:03 AM
جرارد و رونی جام بالا سر میبرن :ی

r v d
03-30-2014, 10:15 AM
بین مدعیان من شانس اسپانیا و برزیل رو از همه بیشتر میدونم ؛ آلمان هم همیشه خوب بوده و هست ؛

آرزانتین اون شخصیت لازم رو نداره واسه قهرمانی ؛ من سه مدعی اصلی رو همین سه تیم میدونم ؛

انگلستان هم با اینکه تیم مورد علاقمه ؛ بعید میدونم کاره خاصی انجام بده و شاید خیلی سخت از گروهش صعود کنه ؛

بلژیک هم خیلی دوست دارم ببینم چه سبکی بازی میکنه ؛ بازیکن های فوق العاده ایی داره ؛ پدیده ایی هست واسه خودش به نظره من .

MrHOF
03-30-2014, 10:18 AM
من تو کل این تیمها شانس برزیل و آلمان رو بیشتر می بینم :d

آلمان و انگلیس تیم مورد علاقه ام هستن حیف ـه قهرمان نشن خوووووو :(

BROCK LESNAR
03-30-2014, 02:57 PM
بی شک مدعی اصلی قهرمانی المان می باشد که ترکیب خوبی دارد و همچنین مربی خوبی دارد

sasan cr7
03-31-2014, 09:20 AM
به نظر خودم هم با این که طرفدار فرانسه ام بخت اصلی اول برزیل بعد اسپانیا است. المان هم تیم خوبیه اما شخصیت قهرمانی نداره

дře̶ ƒ҆
03-31-2014, 10:54 AM
نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن انگلیس از گروهش صعود میکنه !
مدعیان اصلی قهرمانی : برزیل،اسپانیا،ایتالیا،آلم ان

King Of Darkness
03-31-2014, 11:25 AM
آلمان و انگلیس تیم مورد علاقه ام هستن حیف ـه قهرمان نشن خوووووو :(

درست دو تا تیم که با هم ضد هستند رو تو دوست داری =((