PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| :» صحبت های D.Bryan در مورد مقایسه با استون کلد , مین اونـت WrestleMania , دیدار با هوگن «:

Scofield
04-01-2014, 02:06 PM
:» صحبت های D.Bryan در مورد مقایسه با استون کلد , مین اونـت WrestleMania , دیدار با هوگن «:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دنیل براین به تازگی مصاحبه ای با DirectTV انجام داده است و در آن در مورد رسلمنیا , هوگن و چیز های دیگر صحبت کرده است

که هایلایت هایی از انرا در زیر مشاهده می کنید :

بازگشت هالک هوگن :

اولین روزی که او بازگشت , من به دیدار او رفتم . او به سمت من آمد و من گفتم " سلام آقا . من دنیل براین هستم . " و او گفت :

" آره ! من می دانم تو کی هستی . یــِـس گفتن تو فوق العاده است . الان کودک درون تو میگه که ' ایول ! هالک هوگن به من گفت تو فوق العاده ای ! "

واقعاً فوق العاده بود اما نشد که با او زیاد صحبت کنم . اگر می توانستم بیشتر با او وقت بگذرونم , دوست داشتم به داستان هایش گوش دهم .

او در اکثر لحظات فوق العاده رسلینگ حضور داشته . من دوست داشتم در مورد رسلمنیا 3 از او سوال کنم . در مورد راکی 3 سوال کنم و از این دسته سوالات .

چیز های کوچیکی هست که شما دوست دارید همیشه بدانید اما حیف که وقت نشد .

مقایسه شدن با استون کلد :

اصلاً مقایسه درستی نیست . شاید شباهت هایی داشته باشد اما کاملاً فرق دارد . من فکر میکنم که نگرش ما با یکدیگر کاملاً فرق دارد .

زمانی که استون کلد با وینس مکمن درگیر بود کاملاً با زمان حال فرق دارد . شاید شباهت های بسیار کمی داشته باشد اما به نظر من

این دو کاملاً متفاوت است .

احتمال حضور در مین اونــت رسلمنیا :

این چیزی هست که هر رسـلــر آرزوش را دارد . جالب است , 3 سال پیش من مصاحبه های رادیویی انجام می دادم و مردم از من می پرسیدند که

هدف تو چیست و من می گفتم که حضور در مین اونت رسلمنیا . مردم در جواب می گفتند : " رویای جالبی است ! " . اما الان این موضوع داره به

حقیقت تبدیل میشه . من وقتی بچه 15 ساله بودم , آرزو داشتم که رسلر شوم و در مین اونــت رسلمنیا حاضر باشم . واقعاً عالیه !

حضور در بزرگترین مسابقه بزرگترین شوء سال , جلوی 70000 نفر . این همان چیزی است که هر کس می خواهد .

مسابقه براک لــسنر Vs آندرتیکر :

پیش بینی سخت است . آندرتیکر در رسلمنیا یک فرد افسانه ای است و استریک او هم افسانه ای است . اگر کسی قادر به شکستن استریک باشه ,

به نظر من او بــراک لــسنر ــه . او یک هیولا است . به سر ــش نگاه کنید .. اگر سر او را روی یک بدن معمولی بذاریم , ترسناک است ! چه برسه این سر

را روی بدن خوش فــُــرم خودش قرار دهیم . واقعاً دیدنی است ! او وحشی است و باز هم میگم اگه کسی بتونه تیکر رو شکست بده , اون لسنر ــه !

THE VAIPER
04-01-2014, 02:19 PM
عاقل نیست کسی که دنیل برایان را مقایسه می کنه با استون کلد. استون کلد کجا و برایان کجا. این بشر به غیر از یس یس کردن چیز دیگه ای بلده

deadking
04-01-2014, 03:30 PM
کسی که برایان رو با استون کولد مقایسه کنه بعید میدونم سلامت روحی روانی درستی داشته باشه

Mr. Movie
04-01-2014, 05:40 PM
ممنون از علی جان بابت مقاله زیباش.مثل همیشه لذت بردم از خوندنش.
اول از همه مقایسه برایان و استون کلد شاید در زمان حاضر زیاد مناسب نباشه...در واقع مثل مقایسه راک با هوگان یا در واقع هوگان و راک با سینا باشه...
در زمان های مختلف فرهنگ و نگرش مردم متفاوت بوده.یه زمان همین هوگان یه فیگور میگرفت همه ی آرنا تشویق و جیغ و اینا...در حالی که الان فیگور گرفتن جواب نمیده.یا همه مسائل دیگه...
دنیل برایان در واقع استعدادی هست که میشه خیـــــــــلی بهتر ازش استفاده بشه...میشد به روش فوق العاده بهتری بوک میشد که الان تمام این فروم همونطور که رومن رینز رو قبول دارن برایان هم قبول داشتن.
ولی خب الان بازار دلقک بازی و بچـ ـه بازی در واقع داغ شده و الان میبینیم برایان تو یه مصاحبه یا پرومو هم اگه خودش هم نخواد یس یس کنه مردم اینکارو میکنن...و این نشونه ی محبوبیتش هست...
نمیشه این موضوع رو زیرسوال برد...برایان واقعا کشتی گیر خوبیه من تعجب میکنم یه سری دوستان میگن خوب نیست...حتی Move-Set که داره هم از خیلی از استارای الان بیشتره...خیلی بیشتر...
فقط مشکل شکل ظاهری برایان هست...یکی مثل راک و استون کلد کجا...و یکی مثل برایان...با این قد و هیکل و چهره...اینجا کاریزما میاد وسط و متوجه میشیم یکی مثل ادج هم که نه هیکل داشت و نه چهره ی خشمگین و اینا تونست این همه محبوب شه حتی زمانی که هیل بود...و متاسفانه به نظرم برایان نتونسته این فاکتور رو انجام بده واسه همین الان منفور شده...
ببخشید طولانی شد.
نظر شخصی + یه توضیح کلی راجع به این مقایسه و کارکتر برایان بود.

The Buzzards
04-01-2014, 05:48 PM
من یه کلمه میگم اونم اینه

?what

Persian Dragon
04-01-2014, 11:17 PM
اینجا کاریزما میاد وسط و متوجه میشیم یکی مثل ادج هم که نه هیکل داشت و نه چهره ی خشمگین و اینا تونست این همه محبوب شه حتی زمانی که هیل بود...و متاسفانه به نظرم برایان نتونسته این فاکتور رو انجام بده واسه همین الان منفور شده...

برایان به این شدت که تو این فروم منفور هست هیچ جای دیگه منفور نیست که واقعا دلیلشو نمی فهمم شما میتونستید بگید برایان کاریزما نداره در صورتی که محبوبیت نداشت ولی کاریزما و محبوبیت همیشه با هم هستند

deadking
04-01-2014, 11:39 PM
برایان به این شدت که تو این فروم منفور هست هیچ جای دیگه منفور نیست که واقعا دلیلشو نمی فهمم شما میتونستید بگید برایان کاریزما نداره در صورتی که محبوبیت نداشت ولی کاریزما و محبوبیت همیشه با هم هستند

کاریزما و محبوبیت ربط چندانی به همدیگه ندارن

کاریزما یعنی شخصیت جذاب و داشتن جذابیت

که مثلا گلدبرگ کاریزمای بالایی داشت یعنی شخصیت جذابی داشت

اما محبوبیت خیلی فرق داره ... یک نفر میتونه با دلقک بازی هم محبوب بشه

مثلا سانتینو مارلا شخصیت جذاب و کاریزماتیکی داشت؟ ... اما همین سانتینو یک زمانی از برایان هم محبوب تر بود

در ضمن خیلی ها وجود دارن که کاریزماتیک هستن اما محبوب نیستن نمونه اش همین گروه های متال

Persian Dragon
04-01-2014, 11:41 PM
کاریزما و محبوبیت ربط چندانی به همدیگه ندارن

کاریزما یعنی شخصیت جذاب و داشتن جذابیت

که مثلا گلدبرگ کاریزمای بالایی داشت یعنی شخصیت جذابی داشت

اما محبوبیت خیلی فرق داره ... یک نفر میتونه با دلقک بازی هم محبوب بشه

مثلا سانتینو مارلا شخصیت جذاب و کاریزماتیکی داشت؟ ... اما همین سانتینو یک زمانی از برایان هم محبوب تر بود

در ضمن خیلی ها وجود دارن که کاریزماتیک هستن اما محبوب نیستن نمونه اش همین گروه های متال
چرا ربط دارند جفتشون همیشه در کناریکیدیگر هستند و نمیشه یکی باشه و اون یکی کنارش نباشه.

deadking
04-02-2014, 06:03 AM
چرا ربط دارند جفتشون همیشه در کناریکیدیگر هستند و نمیشه یکی باشه و اون یکی کنارش نباشه.

من مخالفم

مثلا فینلای 1000 برابر بیشتر از برایان کاریزماتیک بود اما طرفدارهای کمی داشت

هایدنرایک و مستر اندرسون هم کاریزماتیک بودن اما طرفدار نداشتن

یکی مثل جان سینا هم خیلی طرفدار داره در حالی که اصلا کاریزماتیک نیس

Persian Dragon
04-02-2014, 09:32 AM
من مخالفم

مثلا فینلای 1000 برابر بیشتر از برایان کاریزماتیک بود اما طرفدارهای کمی داشت

هایدنرایک و مستر اندرسون هم کاریزماتیک بودن اما طرفدار نداشتن

یکی مثل جان سینا هم خیلی طرفدار داره در حالی که اصلا کاریزماتیک نیس

خوب نظر من اینه که برایان شخصیت جالبی داره حالا شما نمی خوای قبول نکن
بعد هم اینایی که اسم بردی همه پرطرفدار بودن کمپانی به سبک خودش یه راهی پیدا کرد و محبوبیتشونو از بین برد مستر کندی که واسه دروغای اورتن اخراج شد.
جان سینا هم اصلا شخصیت و گیممیک نداره یه سوپرمن خوبه که هیچ بدی ازش سر نمیزنه من اینو شخصیت نمی دونم

BigRed
04-02-2014, 09:21 PM
من دلیل هایی که مخالف های Bryan میارن رو قبول ندارم, بقول Triple H مردم این روزا سلیقشون هر هفته عوض میشه اما خوشبختانه تماشاچی ها فعلا به Bryan واکنش نشون میدن.

KingOfTheKing
04-02-2014, 10:51 PM
صحبت های دنیل برایان درباره مقایسه شدن با استون کلد :

اصلاً مقایسه درستی نیست .(یعنی من کجا ، استون کلد کجا !!!!! :flabbergasted:) شاید شباهت هایی داشته باشد اما کاملاً فرق دارد .(یعنی من سوپرمن اوله کمپانیم ، روی جان سینا رو هم کم کردم ، دیگه چه برسه به استون کلد ) من فکر میکنم که نگرش ما با یکدیگر کاملاً فرق دارد . ( یعنی آره دیگه من با یس یس کردنام دل بچه های کوچولوموچولو رو شاد می کنم اما استون با F**k دادناش بچه ها رو فراری میداد . در کل عزمم رو جزم کردم تا ایشالله تا دو ، سه سال دیگه یه مهده کودک تو wwe باز کنم ):1607652123288849368

زمانی که استون کلد با وینس مکمن درگیر بود کاملاً با زمان حال فرق دارد . شاید شباهت های بسیار کمی داشته باشد اما به نظر من

این دو کاملاً متفاوت است( در این جا باید به دنیل گفت : بزبزقندی چرا نمی خندی :choir-smiley:(دیگه فک نکنم پوشه دیگه ای مونده باشه که به این بشر نداده باشند )) .
در کل به نظرم همون کمربند بین قاره ای از سرش هم زیاد بود .:504:

Persian Dragon
04-03-2014, 01:33 PM
صلاً مقایسه درستی نیست .(یعنی من کجا ، استون کلد کجا !!!!! :flabbergasted:
) شاید شباهت هایی داشته باشد اما کاملاً فرق دارد .(یعنی من سوپرمن اوله کمپانیم ، روی جان سینا رو هم کم کردم ، دیگه چه برسه به استون کلد ) من فکر میکنم که نگرش ما با یکدیگر کاملاً فرق دارد . ( یعنی آره دیگه من با یس یس کردنام دل بچه های کوچولوموچولو رو شاد می کنم اما استون با F**k دادناش بچه ها رو فراری میداد . در کل عزمم رو جزم کردم تا ایشالله تا دو ، سه سال دیگه یه مهده کودک تو wwe باز کنم ):1607652123288849368

این دو کاملاً متفاوت است(
در این جا باید به دنیل گفت : بزبزقندی چرا نمی خندی
:choir-smiley:
(دیگه فک نکنم پوشه دیگه ای مونده باشه که به این بشر نداده باشند )) .
در کل به نظرم همون کمربند بین قاره ای از سرش هم زیاد بود .
حالت خیلی بده! :504:

Scofield
04-03-2014, 01:36 PM
دوستان لطفاً به استاری توهین نکنید .

از این به بعد بــد برخورد میشه .

KingOfTheKing
04-03-2014, 11:04 PM
همین که تو خوبی ، برامون کافیه داداش .
شما واقعا برید مسابقان دهه 90 رو نگاه کنید و با این سال ها مقایسه کنید .
-این هفته راو رو دیدی ؟؟
من تا حالا ندیده بودم تریپله اچ کبیر اینطور مسخره و واقعا خجالت آور کتک بخوره ، حالا کاش فقط هانتر بود ، باتیستا و رندی هم از دست این بشر ، ضربه خوردند :flabbergasted:
تریپله اچ کسی بود که تو سورایور 2005 ، بلایی سره ریک فلیر اورد که حتی تو خوابش هم نمی تونست ببینه .
طوری از دسته دنیل برایان فرار می کرد که انگار ... .
آدم واقعا می مونه چی بگه :504: