PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| .: برنامه کمپانی برای دنیل برایان بعد از رسلمنیا ، فیود تیکر و لزنر و... :.

El Niño
04-03-2014, 09:53 AM
»» فیود تیکر و لزنر ««

تعدادی از افراد در دبلیو دبلیو ای بر این باورند که براک لزنر باید طوری برای مسابقه با آندرتیکر بوک می شد

که تهدید بیشتری برای تیکر محسوب شود زیرا تنها کار مفیدی که لزنر در طول هفته های اخیر در مقابل

ددمن انجام داد ؛ زدن اف فایو به او در راء قبل از رسلمنیا بود که آن هم به صورت درتی و به وسیله پرت کردن

حواس تیکر انجام شد ، به طوری که گزارشگران هم او را ترسو خطاب کردند. فیود اصلی بین تیکر و لزنر در سال

2010 مورد بحث قرار گرفت و هدف آن شکسته شدن استریک تیکر به دست لزنر بود اما این ایده هیچوقت به طور

جدی در نظر گرفته نشد و به نظر میرسه این اتفاق برای بیزینس مناسب بوده است زیرا از آن زمان تا کنون نگرش ها

به طور کلی نسبت به استریک بسیار تغییر کرده است. اما این تصمیم وینس مکمن بود که در این فیود لزنر هیچوقت

موفق به زدن تیکر نشود اما او انقدر باهوش بود که این تصمیم را برای آخرین اپیزود راء قبل از رسلمنیا تغییر دهد.

»» فیود دل ریو و بیگ ای ««

دلیل این که آلبرتو دل ریو برای بار دوم در هفته های اخیر در مسابقه نان تایل به صورت کلین موفق به شکست بیگ ای

شد این بوده است که مقامات کمپانی قصد دارند فیود این دو برای تایتل اینترکانتیننتال را بعد از رسلمنیا آغاز کنند.

مسابقه ی این دو برای تایتل اینترکانتیننتال در پی پی وی اکستریم رولز در ماه می قطعی به نظر می رسد.

»» برنامه کمپانی برای دنیل برایان بعد از رسلمنیا ««

مسابقه دنیل برایان در مقابل رندی اورتن برای لایو ایونت های بعد از رسلمنیا برنامه ریزی شده است. همچنین

مسابقه برایان و جان سینا در مقابل رندی اورتن و بری وایت برای دارک مچ چند اپیزود راء از جمله راء 21 آپریل

در بالتیمور و راء 26 می در ناکسویل تبلیغ شده است.

MrHOF
04-03-2014, 09:56 AM
کمپانی رسمآ داره برعکس کار میکنه :22:

قدیمآ اول تایتل های درجه دو مثل اینترکانتیننتال و یو اس رو میگرفتن بعدآ تایتل های درجه 1 رو

الان اول درجه 1 میگیرن بعدآ درجه 2 :22:

خــــــاس بـــر کـــرشــون :d

Cna3zar
04-03-2014, 10:00 AM
چیزی که مشخصه اینه که آندر تیکر برنده مسابقه میشه . حداقل اگه یکم لزنر رو جلوش گنده تر نشون میدادن جذابیت رو اضافه میکرد

و خیلی بهتر بود .

Dash.Hossein
04-03-2014, 10:25 AM
خب اینا نظرشون این بود که اگه درگیری اینا زیاد باشه تیکر مصدوم میشه حالا به فرض که اینطور باشه میتونستند لزنر رو پیش کسای دیگه گنده کنند چه میدونم مثلا همین هایی که الکی تو این کمپانی هستن مثل3mbدرن یانگ تایتیس اونیل یا اصلا
کسای قویتری مثل شیمس زیگلر....اینا رو مینداختن جلوی لزنر تا لهشون کنه تا قدرتش رونشون بده تا یک کوچولو خطر استریک احساس بشه.پارسال درگیری پانک و تیکر خیلی قشنگ بود پانک خیلی تیکر رو زد.یا سالهای قبلم همین بود ولی امثال لزنر فقط یه اف5زد.درصورتی که اندرتیکر اول یه چوکسلم زد دوهفته بعد بازم اینو زد.
در واقع میشه گفت دیر شروع کردن.وقتی لزنر کلی بیگ شو رو با صندلی زد من گفتم حتما میخوان این طوری ادامه بدن و گندش کنن ولی مثل اینکه این روند رو متوقف کردن

YumMoon
04-03-2014, 11:36 AM
جلوی تیکر هیچ کس نمیتونه بزرگی کنه به جز تریپل اچ که از پس هرکسی بر میاد چون از هر روشی برای برنده شدن استفاده میکنه یا در واقع بهاره بگیم میکرد

AREF TAKER
04-03-2014, 11:38 AM
خب من فکر کنم که بعد از رسلمینیا باتیستا با تریپل ایچ فیود داشته باشه. احتمالا تریپل ایچ برنده بازی بشه

Dash.Hossein
04-03-2014, 11:43 AM
خب من فکر کنم که بعد از رسلمینیا باتیستا با تریپل ایچ فیود داشته باشه. احتمالا تریپل ایچ برنده بازی بشه

چرا؟یعنی باتیستا و هانتر هردوتو رسل میبازن؟اینم میتونه فیود خوبی بشه مثلا هانتر وقتی به برایان باخت خودشو داور ویژه مین اونت کنه بعد با باتیستا مشکل پیداکنه تو اکستریم رولز باهم مسابقه بدن

THE VAIPER
04-03-2014, 01:40 PM
خب من فکر کنم که بعد از رسلمینیا باتیستا با تریپل ایچ فیود داشته باشه. احتمالا تریپل ایچ برنده بازی بشه من هم با نظرت کاملا موافقم. بعد از رسلمنیا احتمالا یا هانتر یا اورتون قهرمان میشن. و وارد یه استوری جدید میشن. تو اخبار هم خوندم استفانی مکمن بعد از 12 سال تو یه استوری لاین دخالت می کنه که می تونی استوری هانتر بعد منیا با یکی از 3 استار باشه

ahossein
04-03-2014, 02:32 PM

یعنی به نظرت هانتر قهرمان میشه؟

AREF TAKER
04-03-2014, 03:24 PM
چرا؟یعنی باتیستا و هانتر هردوتو رسل میبازن؟اینم میتونه فیود خوبی بشه مثلا هانتر وقتی به برایان باخت خودشو داور ویژه مین اونت کنه بعد با باتیستا مشکل پیداکنه تو اکستریم رولز باهم مسابقه بدن

من نگفتم که هانتر یا باتیستا بازنده میشن. منظورم این بود که یکی از این دوتا برنده میشه و استوری کمربند بین این دو نفر ادامه پیدا میکنه.

باتیستا تو هفته های گذشته همش سرکوفت بردهایی رو که مقابل هانتر داشت رو بهش میزد. احتمالا هانتر بازی رو ببره و استوریشو با بایتیستا در راو

هفته بعد رسلمینیا شروع کنه

ahossein
04-03-2014, 03:27 PM
من نگفتم که هانتر یا باتیستا بازنده میشن. منظورم این بود که یکی از این دوتا برنده میشه و استوری کمربند بین این دو نفر ادامه پیدا میکنه.

باتیستا تو هفته های گذشته همش سرکوفت بردهایی رو که مقابل هانتر داشت رو بهش میزد. احتمالا هانتر بازی رو ببره و استوریشو با بایتیستا در راو

هفته بعد رسلمینیا شروع کنه

خدا از دهنت بشنوه برادر ، عالی میشه ...

Dash.Hossein
04-03-2014, 05:09 PM
نه اینطوری جالب نمیشه.هانتر تعداد تایتل هاش میشه 15.
بعدش صحیح نیست کسی که تو طول سال زحمتی نکشیده یهو بیاد قهرمان بشه.افراد زیادی مثل همین دنیل برایان( حداقل نسبت به هانترمستحق تره و معقول تر به نظر میرسه بردش)البته به نظرمن متاسفانه برد برایان مقابل هانتر قطعیه.یا این طوری بگم اضافه شدن برایان به مین اونت قطعیه.من دوست دارم واسه اینکه کریر هانتر زیر سوال نره هردو به مین اونت راه پیدا کنند.در غیر این صورت نمیشه تماشاچیا رو ساکت نگه داشت.هانتر تو این سن وسال واسه مین اونت خوب نیست باید به جوونا بها بدن.میشه فیود هانترو باتیستا بدون کمربندو دور از مین اونت باشه این طوری بهتره.سیلی استفنی به باتیستا هم میتونه استفنی رو وارد ماجرا کنه

THE VAIPER
04-03-2014, 09:48 PM
هانتر اصلا عقل تو سرش نیست. چطوری حاضر به استوری با برایان شد. زنده باد مستر رسلمنیا شاون مایکلز بزرگ. که بعد باخت به تیکر افسانه ای کشتی کج بوسید و در اوج خدا حافظی کرد. هانتر هم باید پارسال خداحافظی می کرد به عنوان چهره ی فیس. نه اینکه بیاد خودشو جلوی برایان تحقیر کنه. قطعا استوریش با باتیستا هم زیاد جالب نمیشه شما مین اونت 2005 که بین باتیستا و هانتر بود یادتونه. استوری جدید بینشون اصلا نمی تونه مثل اون باشه. 9 سال پیش باتیستا 36 ساله بود وهانتر هم 36-37 ساله تو اوج بودن. الان هر دو پیر شدن. مخصوصا باتیستا که بعد مین اونت منیا معلوم میشه چقدر نسبت به قبل ضعیف شده. بعد اگر این دوتا وارد استوری بشن. باز باید استوری تکراری و ملال اور اورتون- برایان را سر کمربند ببینیم. استوری که از سامر اسلم 2013 شروع شد و تا حالا ادامه داره. واقعا حال بهم زن میشه اون طوری. تو خبرها که گفتن قرار بعد منیا تو چند لایو اونت مقابل هم قرار بگیرن همینو تایید می کنه

Persian Dragon
04-03-2014, 09:53 PM
هانتر اصلا عقل تو سرش نیست. چطوری حاضر به استوری با برایان شد. زنده باد مستر رسلمنیا شاون مایکلز بزرگ. که بعد باخت به تیکر افسانه ای کشتی کج بوسید و در اوج خدا حافظی کرد. هانتر هم باید پارسال خداحافظی می کرد به عنوان چهره ی فیس. نه اینکه بیاد خودشو جلوی برایان تحقیر کنه. قطعا استوریش با باتیستا هم زیاد جالب نمیشه شما مین اونت 2005 که بین باتیستا و هانتر بود یادتونه. استوری جدید بینشون اصلا نمی تونه مثل اون باشه. 9 سال پیش باتیستا 36 ساله بود وهانتر هم 36-37 ساله تو اوج بودن. الان هر دو پیر شدن. مخصوصا باتیستا که بعد مین اونت منیا معلوم میشه چقدر نسبت به قبل ضعیف شده. بعد اگر این دوتا وارد استوری بشن. باز باید استوری تکراری و ملال اور اورتون- برایان را سر کمربند ببینیم. استوری که از سامر اسلم 2013 شروع شد و تا حالا ادامه داره. واقعا حال بهم زن میشه اون طوری. تو خبرها که گفتن قرار بعد منیا تو چند لایو اونت مقابل هم قرار بگیرن همینو تایید می کنه
دوست من مشکلت چیه که به یه استار تازه تریپل ایچ بخواد کمک کنه؟ :22: چرا موقعی که تریپل ایچ از شیمس تو رسل منیا باخت اعتراض نکردی؟

ahossein
04-03-2014, 10:08 PM
دوست من مشکلت چیه که به یه استار تازه تریپل ایچ بخواد کمک کنه؟ :22: چرا موقعی که تریپل ایچ از شیمس تو رسل منیا باخت اعتراض نکردی؟

شیمس ویژگی های یک استار خیلی خوب و تاپ رو داره ، چیزی که توی برایان اصلا دیده نمیشه ...درضمن تریپل اچ که با پدگیری شیمس رو توی رسلمنیا پین کرد و برنده شد.

YumMoon
04-03-2014, 10:23 PM
قهرمانی پی جی ارا برای تریپل اچ کبیر کسر شان هست برای همینه که الان4سال و نیمه که سر تایتل مسابقه نمیده

ahossein
04-03-2014, 10:27 PM
قهرمانی پی جی ارا برای تریپل اچ کبیر کسر شان هست برای همینه که الان4سال و نیمه که سر تایتل مسابقه نمیده

درسته موافقم ، تریپل اچ اونقدر بزرگ هست که قهرمانی هردو تا تایتل در پی جی ارا براش کسرشانه ، اما اگر برایان رو داغون کنه و مین اونت رو هم ببره بازم بهتره نسبت به اینکه به برایان ببازه.

Persian Dragon
04-03-2014, 10:32 PM
مسخره است شیمس 0/1 توانایی های برایان رو نداره با اینکه استار خوبیه و همچنین 25 درصد محبوبیت برایانو نداشت و نداره حتی قبل از قهرمانی برایان تو سامراسلم و زمان ورلد چمپ بودن شیمس

ahossein
04-03-2014, 10:48 PM
مسخره است شیمس 0/1 توانایی های برایان رو نداره با اینکه استار خوبیه و همچنین 25 درصد محبوبیت برایانو نداشت و نداره حتی قبل از قهرمانی برایان تو سامراسلم و زمان ورلد چمپ بودن شیمس

هیجده ثانیه معروف رو بچسب که شیمس برایان رو کتلت کرد :d

Dash.Hossein
04-04-2014, 10:37 AM
. چطوری حاضر به استوری با برایان شد. زنده باد مستر رسلمنیا شاون مایکلز بزرگ. که بعد باخت به تیکر افسانه ای کشتی کج بوسید و در اوج خدا حافظی کرد.نه
البته اگه چند ماه پیش یادت باشه.شان مایکل این اسطوره بزرگ حاظر شد داخل رینگ به سابمیسن برایان تمپ اوت کنه.پس هانتر ومایکل هردو در جهت پیشرفت برایان گام برداشتن.هردوسر وته یه کرباسن.

mr10
04-05-2014, 05:23 PM
خب مثل اینکه کاملا مشخص شد که برایان راسلمنیا رو میبره و بعدش رندی برای اکستریم رولز برایان رو چلنج میکنه خاک تو سرشون :504: