توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد کاربران >>>>> با حضور r v d
Dash.Ali
04-06-2014, 08:31 PM
به نام خدا و با سلام
خوب دوستان از امشب مهمون برنامه نقد کاربری یکی از مدیران سایت هست که خودش با پیشنهاد من
خیلی قشنگ و مهربون برخورد کرد و قبول کرد مهمون نقد باشه :ی
مدیر ورزش پوریا عزیز از امشب نقد میشه تا به مدت یه هفته
البته در بخش های گپ و گفت تالار گوناگون به زودی یه مهمون ویژه داریم واستون :ی
بگذریم
نقد کنیم پوریا رو ببینیم اشکالات پوریا که دوستان دیدن چیه
خواهش میکنم کسی اینجا سوال نپرسه با درخواست من از امیر جی بی ال عزیز به دوستانی که اینجا سوال میپرسن یه اخطار جدی داده میشه
این هم یوزر پوریا
r v d (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Shadow
04-06-2014, 09:42 PM
تنها مشکلش اینه که اصلاً هیچ حسی به RVD نداره اما یوزر نیمش r v d ـه :4:
همینو بس :d0s69thbefhiffti:
r v d
04-06-2014, 11:35 PM
اقا من گفتم من رو نزارید نقد :ی بچه ها میختدن گوش نکردید :ی
یه چند نفر دیگه هم بخندن ، ( نقد شم :ی ) جواب تک تکتون رو میدم :ی مخصوصاً شروین :ی
El Niño
04-06-2014, 11:51 PM
مهترین نکته ای که پوریا جان از نظر من توی انجمن داره برخورد خوبش با کاربرای تازه وارد از جمله خود من در زمان ورودم به انجمن هستش :ی
اون اوایل که تاپیک تشخیص چهره فوتبال بود باهاش آشنا شدم ، یادمه یه بار رفتم سایت گل اسم کل بازیکنای آرسنال رو کپی کردم بعد پوریا شاکی شده بود که آقا چه خبره :136:
اما تو محیط بیرون انجمن نقدی ندارم خیلی خوب و خوش برخورد و... خلاصه هر چی بگم کم گفتم :ی
تنها نقد هم فعالیت نکردن تو بخشه ورزشه که فک کنم اونم با توجه به شرایطی که داره عذرش موجهه :ی
J B L
04-07-2014, 12:46 AM
تا الان توی این انجمن که بخشی از بهترین دوران زندگیم بوده 1460 تا پست دادم ولی در حال حاظر عزیزترین پستم این پست شماره ی 1461 هست که الان دارم تایپش میکنم.
هم پوریا هم دوستای مشترکمون می دونند که پوریا خیلی برام عزیزه ولی من بازم بهشون میگم هنوز که هنوزه نمیدونند که خاطر پوریا چقدر برام عزیزه ! من فقط یک برادر دارم و خواهری هم ندارم ولی به خداوندی خدا قسم پوریا رو به اندازه ی همون یک دونه داداشم دوستش دارم .
به پوریا طوری وابسته هستم که هر دفعه ای که می بینمش دلم می خواد سه بار روی ماهشو ببوسم ! بعد از اون دلم میخواد محکم بگیرمش توی بغلم و مثل کسی که داداشش بعد چند سال از خارج برگشته محکم توی آغوشم فشارش بدم ! بعد از اون دوست دارم یکی از دوست های مشترکمون سرم فریاد بزنه امیر چی کار می کنی ولش کن دیگه !
اونموقع هست که من با صدای بلند طوری که همه بشنون از ته دلم فریاد میزنم :
چطوری ولش کنم آخه ؟
داداشمه .............
پاره ی تنمه ..........
هر باری که پوریا رو میبینمش یا قراره ازش جدا بشم و خداحافظی بکنیم سعی میکنم جلوی خودم و احساسات خودم رو بگیرم در حالی که از درون دارم منفجر میشم ! ولی میدونم اگه جلوی احساساتی که شرح دادم رو نگیرم دوستام خدای نکرده زبونم لال میگن : امیر نسبت به پوریا نیَت شرم آور همجنسخواهانه داره ! :دی ای کاش دوستام خوب درکم می کردند که داداش غیر خونی رو باید جونت رو هم واسش بدی .
حاظر بودم پوریا یک آدم مهمی بود تا منم میشدم بادیگارد شماره ی یکش اینطوری بیشتر وقتا پیشش بودم ، از طرفی جونم رو برای حفظ جونش میذاشتم . من به طور میانگین پوریا رو هفته ای یک بار میبینم ولی شاید اگه بگم این یک هفته دوری برای من مثل یک ماه میگذره کسی باور نکنه ! اینم به خاطر وابستگی افراطی به کسیه که مثل داداشمه ....
یادمه اولین باری که عکس پوریا رو دیدم فکر کردم پوریا 14 سالشه ! در حالی که فکر کنم پوریا 20 رو هم رد کرده بود ! این اشتباه من به خاطر چهره ی بی بی فیس پوریا بود ! با صحبت هایی که با پوریا توی انجمن و یاهو داشتم در کمال ناباوری متوجه این شدم که پوریا مثل دوستای چندین ساله ام برام ارزش داره ! این درحالی بود که پوریا رو حتی یک بار هم ندیده بودم !
چند سال قبل هر جمعی که من توش بودم پوریا توش نبود و هر جمعی که پوریا توش بود من نبودم ! بالاخره بعد مدَت ها همدیگه رو دیدیم توی یک سالن ورزشی همدیگه رو دیدیم ، این دیدن یکی از بهترین لحظه های زندگیم بود خود پوریا هم میدونه چرا !
من دفترچه خاطرات ندارم ولی خاطرات آدمای عزیز زندگیم به ندرت از خاطرم میره ! یادمه بعد از این که با پوریا فوتبال سالنی دسته جمعی بازی کردیم پوریا آخر تایم بازی از خستگی مفرط سمت دروازه ی سمت چپ ولو شد ! اونجا بود که پوریا منو یاد یک نفر به نام ((جیک جیکو )) انداخت !
من بچه بودم که یه جوجه ماشینیه زرد خوشگل داشتم که همدم دوران کودکی من بود ! اونموقع دوربین مثل الان فراوان نبود در نتیجه من عکسی از جیک جیکو ام ندارم ولی چون جوجه ماشینی ها همگی با هم هزارقلو هستن !! شما این عکس رو در نظر بگیرید ::d0s69thbefhiffti:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یادمه یه بار من و جیک جیکو داشتیم باهم بازی میکردیم که جیک جیکو دنده عقب گرفت !! عقبکی راه رفت و از راه پله ی خونه ی ما به شکل وحشتناکی پرت شد پایین ! اومدم جلوش رو بگیرم ولی دیگه خیلی دیر شده بود ! جیک جیکو یک جیغ وحشتناک موقعی که زیرپاش خالی شد زد و پرت شد پایین ! رفتم پایین تا ببینم آیا جیک جیکو سِقط شده یا نه !! ولی در کمال تعجب دیدم جیک جیکو با اون چشم های مشکی ، ریز و نازش زندس فقط انگار بدنش کوفته شده ! نمی دونم شاید جیک جیکو قبلاً ژیمناستیکی چیزی کار کرده بود ! چون اگه انسان از اون ارتفاع میپرید حداقل پاش میشکست !
بگذریم ... اون لحظه ای که پوریای من از خستگی توی سالن غش کرده بود معصومیت و نگاهش و خستگی اش مثل جیک جیکو شده بود ! اینم بگم که چند روز بعد این حادثه ای که برای جیک جیکو اتفاق افتاد من از خواب پاشدم تا برم با جیک جیکو بازی کنم ! ولی اون روز جیک جیکو هیچ وقت از خواب پا نشد !!! جیک جیکوی من انگار ساعت ها بود که به خواب ابدی فرو رفته بود .....
همیشه صدای پوریا به من یک آرامش قلبی میده ، صدای پوریا برام مثل این صدا شیرینه :
دانلود صدای آرامش دهنده با حجم 2 مگابایت :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)18_Sou ndEffects_6003_04.mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پوریا یک فرد دلسوز و با محبت ، خونگرم و کمی شوخ (با شوخی های بی مزه !<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ) با احساس ، با تعصب به چیزهایی که بهشون علاقه داره ، خوش صحبت و خاکی هست و خیلی از صفات خوبه دیگه رو هم داره .
امثال پوریا برای انجمن نعمتن ! پوریا توی مدیریتش هم با کاربرهای تازه وارد خوبه و هم ثبات اخلاقی داره ...
انتقادات من از پوریا (بدون هیچ تعارفی ! )
خیلی از این حرفا رو جلوی جمع نباید زد ولی چون حرف های جلوی جمع تلنگر خوبیه من جلوی جمع حرفام رو میزنم !
اول از همه یکی از چیزهایی که از داداشم دیدم و منو خیلی دلخور کرد رو میگم :
پوریا حرمت آدم مو سفید رو نداره ! پوریا خیلی وقتا برای یک آدم مو سفید که جای پدربزرگش حساب میشه احترامی قائل نبوده !
چندین بار با تمسخر حرف زدنش رو با پیرمردها دیدم : مثل اون راننده تاکسی و سید که خودش بهتر میدونه !
داداشم ! من و تو طاقت داریم کسی با تمسخر با آقامون صحبت بکنه ؟؟ اگه طاقت نداریم چرا باید خودمون این طوری رفتار کنیم ؟؟
پوریا بی تعارف خیلی توی انجمن اسپم میده اصلاً زیبنده نیست یک کاربر قدیمی اسپم های الکی و بی محتوا توی انجمن بده !
پوریا بعضی وقتا اگه یک ماه سراغی ازش نگیری اونم ازت سراغی نمیگیره چند بار امتحانش کردم !
پوریا واسه ی ارزش های دیگران خیلی وقتا احترامی قائل نیست ! چون آدم ریلکس و گاهی بی تفاوتی میشه ! یک مثال : یک بار منو و پوریا قرار بود ساعت یک و نیم همدیگه رو ببینیم ! پوریا به من گفته بود زود باید بره منم چون میدونستم وقت کم میاریم گفتم 12:30 همدیگه رو ببینیم ! پوریا به گفته ی خودش فردا ظهر پاشده بود و اس منو ندیده بود ! سوال من اینه داداش ما میگیم اصلاً تو اس منو ندیدی قبول ! چطور دلت میاد خیلی ریلکس و خونسرد سه ربع در تایم ظهر توی همین انجمن خودمون چرخ بزنی و پای کامپیوترت باشی ؟؟؟
تویی که میدونی از مسیر مبدا تا مقصدت چقدر راه و زمانه ! چطور تا نزدیکی های ساعت یک توی انجمن چرخ میزنی و یکی رو منتظر خودت میذاری ؟؟؟؟؟؟ در حالی که میدونی باید زود بری ! نکته ی جالب اینجاست وقتی که نزدیکی ساعت 2 میرسی با خنده میگی که من 2 نرسیدم !(ساعت 1:55) داداش تو که برای حرف طرف مقابلت کوچک ترین ارزشی قائل نیستی حداقل واسه ی حرف خودت ارزش قائل باش !
پوریا در گذشته یه اس ام اسی بهم داده بود که خیلی خوشحالم کرد ولی الان که یاد اون اس می افتم ازش عصبانی میشم !
پوریا بعضی وقتا تصمیمات احساسی و بچه گانه و صدالبته عجولانه ای در مواقع بحرانی میگره ! امیدوارم خدا نه فقط به پوریا بلکه به خودم هم کمی صبر و حوصله بده !
تنها مشکلش اینه وسط بازی زر زیاد میزنه...
با زن هم تیمیشم میخوابه!
اقا پوریا دیکتاتوره تو بخش ورزش :d
همین, تایم برنامه رو هم زیاد کنید :d
بهمن جان ! شروین جان ! علی جان ! شما که دوست صمیمی پوریا هستید محض رضای خدا بیاد به جای این حرفا نقد کنید ... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
TeZAR
04-07-2014, 06:46 AM
پست منو کی پاک کرد؟
به خدا نقد بود اصلا قصد مسخره بازی نداشتم!! شما پوریا رو تو سالن ندیدیدن :no:
Dash.Ali
04-07-2014, 07:31 AM
مشکلش رو آرمان گفت
تو بخش ورزش حکم یه ناظم داره :ی و از وقتی مدیر ورزش شده خوراکش شده اسپم :ی
قصد توهین ندارم اما بعضی موقع ها اسم این پسر رو در تاپیک های ورزشی دیدم گفتم برم ببینم چی میگه
میری با ذوق و شوق ببینی چی نوشته؟ :
دوستان ادب رو رعایت کنید :ی
تاپیک کاملی بود آفرین ادامه بدید بحث رو :ی
دوستان مودب باشن :ی
همین دیگه
Вαңгαмi
04-07-2014, 01:47 PM
پوریا واقعا از وقتی من اومدم منو خیلی هدایت کرد و واقعا کاربری سنگین اخلاق و در عین حال شوخ تب و مهربان است ،
وقتی من اومدم از اون یک سوالی پرسیدم که جوابمو داد ولی چنین جواب داد گفتم ای کاش معلمم باشه ، با لطافت و مفصل جواب داد
از وقتی مدیر شده واقعا خیلی خوب تونسته بخش ورزش را سرپا نگه داره و واقعا کاربری بسیار خوب فقط یک مشکل کوچول موچولو داره
دقیقا حرف داش علی است :
میری با ذوق و شوق ببینی چی نوشته؟ :
دوستان ادب رو رعایت کنید :ی
تاپیک کاملی بود آفرین ادامه بدید بحث رو :ی
دوستان مودب باشن :ی
همین دیگه
Danial
04-07-2014, 02:36 PM
اصلا این داش علی حرف حق رو زد
اصلا پست نمیده هر وقت هم پست میده:
تاپیک خوبی بود خیلی مفید بود:ی
دوستان با ادب باشید وگرنه مجبورم پست رو پاک کنم:ی
خوراکش ایستگاه گرفتنو اسپمه که یه بارم ساعت یک تا سه شب منو ایستگاه خودش کرده بود:ی
دروغ میگم بگو دروغ میگه:dy4twz:
r v d
04-07-2014, 04:31 PM
خُب چون محتوای نقد دوستان اکثراً یکی بود دیگه نقل قول نمیکنم و یکجا جواب های لازم رو میدم .
من با نقد هیچ مشکلی ندارم و موافقم ولی با " نقض " مشکل دارم و لازم باشه برخورد جدی هم میکنم !!!
داشتم نظرات دوستان رو میخوندم بعضی جاها خیلی مغرضانه صحبت کردند و هیچ قسمتش شبیه " نقد " نبود !!!
اول تشکر میکنم از دوستانی که لطف داشتند و تعریف تمجید کردند ؛ ممنونم ازتون :)
درمورد اینکه یکسری از دوستان بحث " اسپم " رو کشیدن وسط بگم ؛ باید خدمت دوستانی که " اسپم " مطرح کردند بگم که واقعاً معتی و مفهوم واژه اسپم رو درست درک نکردند و اطلاعی ندارند از معنیه درستش !!! من حدود هشت ساله تو فروم های کج هستم و هیچ فرومی غیر از فرومهایی که مربوط به کج نبوده ؛ نبودم !!! از اولین فروم کج بگیر تا الان که اینجا هستم !!! دیگه تو این مدت فرق بین پست اسپم و غیر اسپم رو میدونم و میفهمم کجا باید چه پستی بدم !!! پس خواهشاً مغرضانه صحبت نکنید !!!
ببینید تالار ورزش و کلاً تو اکثر فروم هایی که مربوط به ورزش هست ؛ همین مشکل رو دارند ؛ ببینید در طول روز 100 تا خبر ورزشی ( فوتبالی ) داخلی و خارجی توسط خبرگزاری ها و سایت های ورزشی منتشر میشه ؛ نمیشه واسه هر خبر تاپیک زد ؛ یا تو تاپیک های مربوطه هر خبری که منتشر میشه ؛ سریع ورداشت پست زد !!! ( این کار معنیه درسته همون اسپم هستش ) که بیشتر هم به کپی منجر میشه !!! اینکه من وردارم راه به راه تو تاپیک های مربوطه خبر بزارم کاره راحتی ــه ؛ شاید هم خیلی تو چشم بیاد ولی من این سبک مدیریت رو دوست ندارم و نمیپسندم !!!
بخش های دیگه ورزش که شامل دانلود هایلایت ها و مسابقات و .. میشه هم با صحبتی که با امیر rvd عزیز داشتم ؛ مسئولیت این کارو به ایشون سپردم و ایشون هم با کمال میل قبول کردند . یه مقاله و تاپیک های مناسبتی میمونه که مقاله رو به دلیل عدم تسلط کامل به زبان از توان من خارجه و تاپیک های مناسبتی هم به وقتش زده شده و زده خواهد شد !!!
درمورد این هم بگم که من همینجوری راه به راه دارم تذکر میدم و اخطار میدم و گوش زد میکنم ؛ باز بچه ها کاره خودشون رو انجام میدن و تقریباً هر چند روز یه بار یه بحث و جدلی شکل میگیره !!! حالا شما تصور کن اگه هی بطور مداوم گوش زد نکنم ، سنگ رو سنگ دیگه بند نمیه !!!!
04-07-2014, 04:39 PM
پوریا هم مثل آرمان من یکی تا حالا مشکلی ازش ندیدم که بخوام نقدش کنم. یکی از بچه های باحال و بامرام این انجمن. و اینکه از وقتی مدیر ورزش شده نظم و جو خوبی رو تو این بخش بر قرار کرد.
و اینم یادم نره که ایشون چلسی فن میباشند :61::dd:
The Buzzards
04-07-2014, 04:45 PM
منم که تازه فعالیتمو شروع کردم ولی طی چندین برخوردی که با پوریا داشتم خدایی چیز بدی ندیدم
:lmekjvqxkkqvu6by8nz:lmekjvqxkkqvu6by8nz:lmekjvqxk kqvu6by8nz
:61:
در نتیجه نقدی نیست
JUST THE BLUES
r v d
04-07-2014, 04:52 PM
اول از همه یکی از چیزهایی که از داداشم دیدم و منو خیلی دلخور کرد رو میگم :
پوریا حرمت آدم مو سفید رو نداره ! پوریا خیلی وقتا برای یک آدم مو سفید که جای پدربزرگش حساب میشه احترامی قائل نبوده !
چندین بار با تمسخر حرف زدنش رو با پیرمردها دیدم : مثل اون راننده تاکسی و سید که خودش بهتر میدونه !
داداشم ! من و تو طاقت داریم کسی با تمسخر با آقامون صحبت بکنه ؟؟ اگه طاقت نداریم چرا باید خودمون این طوری رفتار کنیم ؟؟
پوریا واسه ی ارزش های دیگران خیلی وقتا احترامی قائل نیست ! چون آدم ریلکس و گاهی بی تفاوتی میشه ! یک مثال : یک بار منو و پوریا قرار بود ساعت یک و نیم همدیگه رو ببینیم ! پوریا به من گفته بود زود باید بره منم چون میدونستم وقت کم میاریم گفتم 12:30 همدیگه رو ببینیم ! پوریا به گفته ی خودش فردا ظهر پاشده بود و اس منو ندیده بود ! سوال من اینه داداش ما میگیم اصلاً تو اس منو ندیدی قبول ! چطور دلت میاد خیلی ریلکس و خونسرد سه ربع در تایم ظهر توی همین انجمن خودمون چرخ بزنی و پای کامپیوترت باشی ؟؟؟
تویی که میدونی از مسیر مبدا تا مقصدت چقدر راه و زمانه ! چطور تا نزدیکی های ساعت یک توی انجمن چرخ میزنی و یکی رو منتظر خودت میذاری ؟؟؟؟؟؟ در حالی که میدونی باید زود بری ! نکته ی جالب اینجاست وقتی که نزدیکی ساعت 2 میرسی با خنده میگی که من 2 نرسیدم !(ساعت 1:55) داداش تو که برای حرف طرف مقابلت کوچک ترین ارزشی قائل نیستی حداقل واسه ی حرف خودت ارزش قائل باش !
پوریا در گذشته یه اس ام اسی بهم داده بود که خیلی خوشحالم کرد ولی الان که یاد اون اس می افتم ازش عصبانی میشم !
پوریا بعضی وقتا تصمیمات احساسی و بچه گانه و صدالبته عجولانه ای در مواقع بحرانی میگره ! امیدوارم خدا نه فقط به پوریا بلکه به خودم هم کمی صبر و حوصله بده !
راجع به پست امیر خواستم جدا پست بدم
امیر داداشم اینجا تاپیک نقد ( فعالیت من در انجمن ) هستش !! نه چیزه دیگه !!! شاید من دلم نخواد اتفاقاتی که بیرون رخ میده کسی تو فروم ازشون اطلاعی داشته باشه ؛ یا مسائلی که خارج از فروم اتفاق میوفته کسی مطلع بشه !!! من نمیدونم مسائلی اخلاقیه من چه ربطی به فروم داره که تحت شعاع قرار داده شده !!!
من خارج از فروم خیلی کارها میکنم که شاید هیچکدومتون به ذهنون هم خطور نکنه !!! و دوست هم ندارم کشی از کارهای من سر در بیاره تو فروم و غیر از اینجا !!!
اینکه واسه دیگران ارزش قائل نیستم ؛ اینطوری نیست !!! ریلکس و بی تفاوت هستم ولی به این شکل نیست که اینجا جای صحبت کردن این مسائل نیست !!!
تصمیمات احساسی و عجولانه ایی که گفتی ؛ اگه اون بلاهایی که سر من اومد سر شما ها هم اومده بود ؛ شاید به همین شکل رفتار میکردید !!! :) ادم تا تو موقعیت قرار نگیره نمیتونه قضاوت کنه !!!
همه خوب بلدن حرف بزنن !! اما کی خوبه این وسط !!!!
Dash.Hossein
04-07-2014, 05:11 PM
خوب من چون فقط تو تاپیکای رسلینگ هستم از ایشون اطلاعاتی ندارم
ولی اینو که میخوام بگم امیدوارم ناراحت نشه
با این جواب هایی که دادی فهمیدم زیاد انتقاد پذیر نیستی و باعصبانیت جواب دادی والکی اسمشو میزاری مقرضانه
Seraph
04-07-2014, 06:06 PM
راستش من زیاد با ایشون هم صحبت نشدم
اما در مورد تالار ورزش
خُب همین که نمیزاره بحث ِ بچه ها از یه حدی خارج بشه که باعث ناراحتی ِ فرد یا افرادی بشه خیلی خوبه
اما فقط یه انتقاد کوچیک دارم که شاید هم بجا نباشه
به عنوان ی مدیر تالار ِ ورزش از ایشون انتظار دارم به بخش های دیگر ِ تالار هم یه رسیدگی بکنه
همه چیز محدود شده به تاپیک ِ فوتبال
بعضی از دوستان لطف میکنن و مقاله مینویسند و انصافا هم کارشون عالیه
ولی فکر کنم اگر نظرسنجی های بیشتری گذاشته بشه توسط ِ مدیر ِ تالار ، تالار ورزش ( که فکر کنم الان بیشتر از سایر تالارها بازدید کننده داره ) باز هم فعال تر از اینی که الان هست میشه
یه نکته ای رو هم بگم ، شاید این جور تاپیک ها در تالار ورزش زده میشه و خُب من کم دقتی میکنم و نمیبینمشون
اگر انتقاد بجا نبود من عذر خواهی میکنم .
موفق باشی داداش.
J B L
04-07-2014, 06:37 PM
راجع به پست امیر خواستم جدا پست بدم
امیر داداشم اینجا تاپیک نقد ( فعالیت من در انجمن ) هستش !! نه چیزه دیگه !!! شاید من دلم نخواد اتفاقاتی که بیرون رخ میده کسی تو فروم ازشون اطلاعی داشته باشه ؛ یا مسائلی که خارج از فروم اتفاق میوفته کسی مطلع بشه !!! من نمیدونم مسائلی اخلاقیه من چه ربطی به فروم داره که تحت شعاع قرار داده شده !!!
اول از همه لطف کن از خودت قانون در نیار ! من فکر میکردم تو یکی از معدود آدمایی باشی که تحمل نقد شدن رو داشته باشی ولی متاسفانه اشتباه فکر می کردم ! من دوست دارم حرفم رو جلوی دوستم بزنم نه پشت سرش تا اگه شد خودش رو اصلاح بکنه ! تو که دوست نداری نقد بشی قبل اینکه اسمت توی تاپیک میومد بهتر بود از تاپیک انصراف میدادی ! همون طوری که قبل صحبت هام گفتم بعضی تلنگرا توی جمع بهتر جواب میده ! اگر با حرفام ناراحتت کردم معذرت می خوام ...
اول راجع به اون حرمت مسِن ها بگم که ؛ شما برخورد من رو با چند تا مو سفید تا حالا دیدی که راحت نظر میدی ؟ !!! با یک نفر واسه خودت قضاوت میکنی !!!
من بلدم و میدونم کجا و با چه افرادی به چه نحوی برخورد کنم !! اگه جایی چیزی گفتم ، رفتارم شاید از نظر برخی ها غلط بوده و قطعاً ازطرف خودم به جا و سنجیده بود !!!
داداشم این که مثلاً توی تاکسی حرف های راننده تاکسیه مو سفید رو مسخره میکنی و یا قسمت مردونه ی خودت رو پشت سر اون سید پیرمرد به صورت لفظی تقدیم میکنی و آخرش الان داری میگی من از نظرم حرفام کاملاً سنجیده است این دیگه اوج خودخواهی و متکبّر بودنت رو نشون می ده !
داداشم شاید تو رفتارت با موسفیدهای آشنا و فامیل حتی از من و امثال من هم بهتر باشه ولی با مو سفیدهای غریبه ای که من دیدم اصلاً درست نبوده .
تصمیمات احساسی و عجولانه ایی که گفتی ؛ اگه اون بلاهایی که سر من اومد سر شما ها هم اومده بود ؛ شاید به همین شکل رفتار میکردید !!!
این که همچین حرف سنگینی رو به من میزنی مقصرش خودمم ! ای کاش تا الان قصه ی زندگیم رو کامل بهت میگفتم که همچین حرفی بهم نمیزدی ...........
درمورد اینکه یکسری از دوستان بحث " اسپم " رو کشیدن وسط بگم ؛ باید خدمت دوستانی که " اسپم " مطرح کردند بگم که واقعاً معتی و مفهوم واژه اسپم رو درست درک نکردند و اطلاعی ندارند از معنیه درستش !!! من حدود هشت ساله تو فروم های کج هستم و هیچ فرومی غیر از فرومهایی که مربوط به کج نبوده ؛ نبودم !!! از اولین فروم کج بگیر تا الان که اینجا هستم !!! دیگه تو این مدت فرق بین پست اسپم و غیر اسپم رو میدونم و میفهمم کجا باید چه پستی بدم !!! پس خواهشاً مغرضانه صحبت نکنید !!!
منم منم رو بذار کنار ! اگه کاربرای جدید بهت گفتن اسپم میدی رفیق خودت که من باشم هم دارم بهت میگم اسپم میدی .
دفعه ی قبل رو یادت رفته که به خاطر اینکه یکی از مدیرای ارشد پستت رو پاک کرد چقدر دلخور شدی ؟؟ یادته دیگه رغبتی برای انجمن اومدن نداشتی ؟؟؟ یادته یا نه ؟ اگه کسی پست تو رو توی این انجمن پاک کنه انگار منو آتیش زده انگار پست منو پاک کرده .. به خاطر همینه که دارم میگم هر پستی رو نده ..
بازم اگه ناراحتت کردم عذر میخوام داداشم ..
r v d
04-07-2014, 07:40 PM
امیر جان خواهشاً وارد معقولات نشو عزیزم :)
چرا وارد معقولات میشی :) من اگه تحمل نقد رو نداشتم نمیومدم تو تاپیک ؛
فقط حرفم همینه که یه بارم گفتم ؛ اینجا تاپیک نقد درمورد مسولیت و اخلاق رفتاره من تو انجمنه نه چیزه دیگه !!! من شاید دوست نداشته باشم کسی چیزی از اخلاق رفتار من بدونه و مسائل شخصیه من به کسی تو فروم مربوط نمیشه !!!! :) فکر هم میکنم منطقیه حرفم :)
در مورد اسپم هم ؛ حق با شماست :)
I Am Legend
04-07-2014, 08:28 PM
خیلی عذر میخوام این وسط پست میدم ، شاید هم اصلا به من ربطی نداشته باشه ولی آقا چرا فیلم هندی راه انداختید؟ بنظرم انتقادهای امیر نسبت به اخلاق خارج از فروم پوریا واقعا جاش اینجا نیست. اگر امیر میخواست این مسائل رو مطرح کنه چه بهتر که رو در رو با خود فرد مطرح بشه. امیر جان ، خودت می دونی احترام زیادی برات قائلم و بزرگتر ما هستی و به گردنمون خیلی حق داری ولی نمیدونم چرا همه حرفای دلشون رو اینترنتی منتقل می کنند.حداقل وقتی امکان دیدن همدیگه هست ، اونم تقریبا هر هفته ، بنظرم بهتر بود حضوری این نکات رو به بعنوان یه دوست بهش میگفتی که خدایی نکرده الان دلخوری ای پیش نیاد!
r v d
04-07-2014, 08:47 PM
قربونت دهنت حامد
به خدا همه حرفه منم همینه :) نمیدونم چرا اسمش رو میزارند قانون دراوردند ؛ من همون اول گفتم نقد رو قبول دارم اینکه جلو این همه کاربر بخوای به قول معروف تلنگر بزنی خیای کاره بی معنیه به نظره من !!!
همه آدما ؛ همین بچه های خودمون هزار بار با هم صحبت کردیم ؛ 1000 ایراد مختلف دارند ؛ یا بار من اومدم حرفی بزنم چه به خودشون چه پشت سرشون !!! اصلاً خودم رو در حدی نمیدونم بخوام وارد معقولات کسی بشم :)
من رکم جایی که ببینم از حد میگذره ؛ برخورد میکنم ، حالا چه میخواد بابام باشه چه کسه دیگه !!!
Dash.Ali
04-07-2014, 08:53 PM
من نظر خاص خودم راجع به مسائل شخصی دارم که با توجه به تازه وارد بودن ترجیه میدم در کار بزرگان دخالت نکنم
یه عذر خواهی هم میکنم که شاید استارت این صحبت ها (که البته با درایت دوستان میتونه نتایج فوق العاده ای هم داشته باشه) به خاطر راه اندازی این تاپیک بود
در کل من یه موضوعی که یادم رفت بگم رو میگم راجع به تالار ورزش
پوریا جان پیشنهاد من واس رونق بیشتر به بخش اینه که شما از بین بچه های سایت از کاربرای معمولی و طلایی و ممتاز کمک بگیری واس تخصصی تر شدن اخبار
تو جواب من گفتی واس فوتبال روزانه خبرهای زیادی منتشر میشه که پیدا کردن و ترجمه و تشخیص حقیقی بودن خبر سخته
خوب همونجور که از rvd عزیز برای ویدیو ورزشی استفاده میکنی میتونی از بچه های مستعد و داوطلب واس اخبار تو هر زمینه ای کمک بگیری و بهشون وظایفی بدی
تالار گوناگون و ورزش اصلا با هم قابل مقایسه نیستن اما مثلا من اگه روزی مدیریت گوناگون رو به دست بگیرم دوست دارم مثلا واس مسابقات امضا از چند تا کاربر دیگه
کمک بگیرم و بهشون نظارت کنم یا مثلا شب شیشه ای رو هر چند وقت یه بار بدم یکی دیگه بزنه تاپیکش رو
شما بد نیست یه نفر رو مثلا بذاری واس اخبار رشته های ورزشی غیر فوتبالی و چند نفر رو مامور اخبار دقیق فوتبال کنی از منابع معتبر که رونق خبری تالار ورزش بیشتر هم بشه :ی
Scofield
04-07-2014, 08:55 PM
قبل از اینکه یکم باهم تو چت باکس صحبت کنیم و بعدش تو ســالـــن روی ماهشُ ببینم اصلاً نسبت بش آشنایی نداشتم ..
ولی بعدش کمی با اخلاقش آشنا شدم ! اخلاق خاص و منحصر به فردی داره ..
با کاربران تازه کار خــیلی خــــوووب برخورد میکنه که این خودش خیلی خوبی ــه ..
یه چیز بد که من ازش فهمیدم اینِِ که موقع بازی خعلی عصبی میشه , :ی
همین دیگه , نقدی ندارم :ی
r v d
04-07-2014, 09:23 PM
من نظر خاص خودم راجع به مسائل شخصی دارم که با توجه به تازه وارد بودن ترجیه میدم در کار بزرگان دخالت نکنم
یه عذر خواهی هم میکنم که شاید استارت این صحبت ها (که البته با درایت دوستان میتونه نتایج فوق العاده ای هم داشته باشه) به خاطر راه اندازی این تاپیک بود
در کل من یه موضوعی که یادم رفت بگم رو میگم راجع به تالار ورزش
پوریا جان پیشنهاد من واس رونق بیشتر به بخش اینه که شما از بین بچه های سایت از کاربرای معمولی و طلایی و ممتاز کمک بگیری واس تخصصی تر شدن اخبار
تو جواب من گفتی واس فوتبال روزانه خبرهای زیادی منتشر میشه که پیدا کردن و ترجمه و تشخیص حقیقی بودن خبر سخته
خوب همونجور که از rvd عزیز برای ویدیو ورزشی استفاده میکنی میتونی از بچه های مستعد و داوطلب واس اخبار تو هر زمینه ای کمک بگیری و بهشون وظایفی بدی
تالار گوناگون و ورزش اصلا با هم قابل مقایسه نیستن اما مثلا من اگه روزی مدیریت گوناگون رو به دست بگیرم دوست دارم مثلا واس مسابقات امضا از چند تا کاربر دیگه
کمک بگیرم و بهشون نظارت کنم یا مثلا شب شیشه ای رو هر چند وقت یه بار بدم یکی دیگه بزنه تاپیکش رو
شما بد نیست یه نفر رو مثلا بذاری واس اخبار رشته های ورزشی غیر فوتبالی و چند نفر رو مامور اخبار دقیق فوتبال کنی از منابع معتبر که رونق خبری تالار ورزش بیشتر هم بشه :ی
بله خیلی منطقیه و خوبه ؛ تو فکره خودم بود ؛ یه دو نفر هستند :) که باید یکم بیشتر دقت به خرج بدم
حتماً :)
J B L
04-07-2014, 10:08 PM
خیلی عذر میخوام این وسط پست میدم ، شاید هم اصلا به من ربطی نداشته باشه ولی آقا چرا فیلم هندی راه انداختید؟ بنظرم انتقادهای امیر نسبت به اخلاق خارج از فروم پوریا واقعا جاش اینجا نیست. اگر امیر میخواست این مسائل رو مطرح کنه چه بهتر که رو در رو با خود فرد مطرح بشه. امیر جان ، خودت می دونی احترام زیادی برات قائلم و بزرگتر ما هستی و به گردنمون خیلی حق داری ولی نمیدونم چرا همه حرفای دلشون رو اینترنتی منتقل می کنند.حداقل وقتی امکان دیدن همدیگه هست ، اونم تقریبا هر هفته ، بنظرم بهتر بود حضوری این نکات رو به بعنوان یه دوست بهش میگفتی که خدایی نکرده الان دلخوری ای پیش نیاد!
البته حامد جان من تعجب نمی کنم که همچین صحبتی میکنی . متاسفانه خیلی از ماها با کلمه ای به اسم آزادی بیان بیگانه هستیم . نه فقط خودت بلکه من و خیلی های دیگه . حرفمون رو خیلی جاها که باید بزنیم نمیزنیم .. یعنی نمیتونیم بزنیم میدونی چرا ؟ چون به مذاق خیلی ها خوش نمیاد ! حالا که من حرف دلم رو زدم باید اینطوری کوبیده بشم ..
این مسائل ریشه در جامعه ی حقیقی داره که لزومی نداره راجع بهش صحبت کنم .. فکر نمیکنم این که یکی بخواد هم توی جامعه ی حقیقی هم مجازی حرف دلش رو بزنه لزومی داشته باشه که فردی مثل شما بهش برچسب بزنه !
چون شما صحبت های زندگی شخصی ات رو توی این انجمن یا جای دیگه نمیگی دلیل نمیشه همه مثل شما رفتار کنن !
این حرفی که به پوریا توی انجمن در مورد نگه نداشتن حرمت آدم مو سفید زدم رو مثال میزنم . مطمئنم زدن این حرف توی انجمن تاثیرش خیلی بیشتر از اونی بود که حضوری بهش میگفتم ! شاید پوریا صحبت حضوری ام رو راحت فراموش میکرد !
ولی الان تا مدّت ها حرفم رو فراموش نمیکنه !
امیر جان خواهشاً وارد معقولات نشو عزیزم :)
چرا وارد معقولات میشی :) من اگه تحمل نقد رو نداشتم نمیومدم تو تاپیک ؛
فقط حرفم همینه که یه بارم گفتم ؛ اینجا تاپیک نقد درمورد مسولیت و اخلاق رفتاره من تو انجمنه نه چیزه دیگه !!! من شاید دوست نداشته باشم کسی چیزی از اخلاق رفتار من بدونه و مسائل شخصیه من به کسی تو فروم مربوط نمیشه !!!! :) فکر هم میکنم منطقیه حرفم :)
اینکه تو تحمل نقد رو داری یا نداری رو باید از آدمای بی طرف پرسید !
مشکلی نیست قانون ها رو اون طوری مینویسیم که تو دوست داری ! هر چی تو بگی !
داداشم برای اون پستم نزدیک دو ساعت وقت گذاشتم ، چون برام اهمیت داشتی
ولی بازم اگه ناراحتت کردم جلوی جمع میگم عذر می خوام ......
r v d
04-07-2014, 11:24 PM
نه این مسائل باعث ناراحتی من نمیشه به هیچ وجه ؛ تو که جای خود داری اگه کسه دیگه هم مبگفت ناراحت نمیشدم :) نیاز به عذر خواهی نیست عزیزم
فقط یه نکته بگم و بحث رو جمع کنم ؛ آزادی بیان خیلی خوبه شرط لازمه ولی کافی نیست ؛ قبلش فکر کردن و مزه مزه کردن حرف هم خیلی مهمه ؛
من قصد بی احترامی به شخص خاصی نداشتم ؛ فقط سعی کردم جواب پستها رو بدم .
یا علی
MrHOF
04-08-2014, 07:17 AM
پست منم پاک کردید :(
ولی انتقاد بود :d پوریا دیـ ـکتاتور بخش ورزش :d
در کل تو این مدت که من توی این فروم بودم کلآ هیچ بدی ای از پوریا ندیدم !!!
فقط خیلی بی ادب ـه :d
I Am Legend
04-08-2014, 08:36 AM
فکر نمیکنم این که یکی بخواد هم توی جامعه ی حقیقی هم مجازی حرف دلش رو بزنه لزومی داشته باشه که فردی مثل شما بهش برچسب بزنه !
چون شما صحبت های زندگی شخصی ات رو توی این انجمن یا جای دیگه نمیگی دلیل نمیشه همه مثل شما رفتار کنن !
امیر جان ، میگن هر چی تو جامعه ما میاد چپکی میاد مصداقش همینجاست. این آزادی بیان هم بساطی شده برای ما! خودت داری میگی زندگی "شخصی"! شما اگر میخوای زندگی شخصی کسی رو تو دایره بریزی ادب حکم میکنه اول ازش اجازه بگیری. اون بازیگرها یا خواننده هایی هم که می بینی همه در موردشون حرف میزنند در اصطلاح سلبریتی هستند و اقتضای زندگیشونه که در تمام محافل حتی صحبت لباس زیرشونم وسطه نه یه شهروند معمولی! اون آزادی بیانی هم که شما ازش اسم می بری تو قانون اساسی تمام کشورها حد و مرزی براش مشخص شده. شاید امثال شما آقا امیر و آقا ابوالفضل و آقا بهمن حتی تو تاپیک اسرار زننده ترین شوخی ها رو هم جلوی جمع در قالب پست با هم بکنید و 5 خط لایک هم بگیرید ولی دلگیر نشید. تمام آدمها یکی نیستن و نباید همچین انتظاری از همه داشت. در مورد اون احترام به بزرگترها هم ببخشید من خودمو انداختم وسط ولی واقعا تو کتم نمیره طرف به اقتضای سن بالاترش هر غلطی خواست بکنه ولی من جلوش دولا راست بشم. اینم به نظر خودم یکی از اون فرهنگ های غلط جامعه ماست.
من شاید با تمام حرکات پوریا موافق نباشم ولی حضوری بهش گفتم فلانی من با این حرکت موافق نیستم ولی جرات اینکه دستور تغییر سبک زندگیش رو بدم ندارم چون در جایگاهی نیستم که بخوام همچین کاری کنم و نه افسار زندگیش دست منه و نه بزرگترشم!
طرف چون خودشو آدم ضعیف و بدبختی نشون میده و چون اسمش سیده میگه نیم ساعت بیشتر بازی کنید و پولشم نمیگیرم. بعد که پای حساب میاد پول همون نیم ساعت رو هم میگیره. چنین آدم "پستی" رو باید چطوری باهاش حرف زد؟
در ضمن امیرجان شما تمام حرفاتو در قالب لفافه میگی بعدش هم میگی ببخشید اگر به کسی توهین کردم یا رنجوندمش.
TORNADO
04-08-2014, 08:51 AM
اصولا میگن باید عملکرد طرف رو نقد کرد و نه شخصیتش رو ! چون اگه شخصیت طرف نقد بشه مسلما قبول نمی کنه و نقد رو مغرضانه می دونه ، که کاملا حق داره و درسته اما نقد عمکلرد هم منطقی تر و هم اخلاقی تره .
نسبت به این عزیز یه چند مورد هست که بیشتر شبیه سواله تا نقد که واسم پیش اومده ازش می پرسم .
اینکه تاپیک فوتبال بسته شد و تاپیک جدیدی با همین نام جایگزینش بود ! معقول و منطقی به نظر می رسه اما بهتر نبود که این جابجایی توسط خود زننده تاپیک اول (حسین) و زیر نظر شما به عنوان مدیر بخش ورزش صورت می گرفت ؟! زیرا به نظر می رسه خود حسین به عنوان طراح و مغز متفکر، زده شدن این تاپیک که کمک زیادی هم در متمرکز شدن اخبار و حواشی فوتبالی در فروم داشت حق بسیار بیشتری نسبت به قید چند جمله از تاپیک اول در دخل و تصرف در این تاپیک داشته باشه| حداقل تا برگشتش به انجمن کمی صبر بهتر نبود؟
اگر هم که هماهنگی و جلب رضایتی هم از ایشون صورت گرفته اگه ذکر کنید ممنون میشم.
دوم اینکه شما به عنوان مدیر بخش ورزش تصمیمی مبنی بر جدا شدن لالیگا و بحث های مربوط به اون از تاپیک فوتبال شدید! که البته خود این کار با اسم تاپیک و واژه فوتبال در تضاده ، به یاد بیاریم که این تاپیک چرا ایجاد شد ؟ در مسابقات یورو بودیم که بحث مقایسه رونالدو و مسی در تاپیک یورو پیش اومد و یکی از عواملی که حسین مجبور شد این تاپیک رو ایجاد کنه همین مسی و رونالدویی بودن که در لالیگا بازی می کردن ! حالا راه ندادن بحث های مقایسه این دو و تیم هاشون و اخبار مربوط بهشون به نظر می رسه این تاپیک از اصل خودش دور کرده یعنی جایی که قرار بر این بوده تا به صورت متمرکز و یکپارچه به بحث آزادانه و البته اخلاقی درباره فوتبال دنیا بشه حالا چه بارسا و رئال و یا چلسی و یونایتد و ... حالا توسط خود مدیر بخش چند پاره شده !دراین باره هم توضیح بدید ممنون میشم.
پیشاپیش از توجه و عنایتی که می نمایید سپاسگذارم.
r v d
04-08-2014, 10:52 AM
اصولا میگن باید عملکرد طرف رو نقد کرد و نه شخصیتش رو ! چون اگه شخصیت طرف نقد بشه مسلما قبول نمی کنه و نقد رو مغرضانه می دونه ، که کاملا حق داره و درسته اما نقد عمکلرد هم منطقی تر و هم اخلاقی تره .
نسبت به این عزیز یه چند مورد هست که بیشتر شبیه سواله تا نقد که واسم پیش اومده ازش می پرسم .
اینکه تاپیک فوتبال بسته شد و تاپیک جدیدی با همین نام جایگزینش بود ! معقول و منطقی به نظر می رسه اما بهتر نبود که این جابجایی توسط خود زننده تاپیک اول (حسین) و زیر نظر شما به عنوان مدیر بخش ورزش صورت می گرفت ؟! زیرا به نظر می رسه خود حسین به عنوان طراح و مغز متفکر، زده شدن این تاپیک که کمک زیادی هم در متمرکز شدن اخبار و حواشی فوتبالی در فروم داشت حق بسیار بیشتری نسبت به قید چند جمله از تاپیک اول در دخل و تصرف در این تاپیک داشته باشه| حداقل تا برگشتش به انجمن کمی صبر بهتر نبود؟
اگر هم که هماهنگی و جلب رضایتی هم از ایشون صورت گرفته اگه ذکر کنید ممنون میشم.
دوم اینکه شما به عنوان مدیر بخش ورزش تصمیمی مبنی بر جدا شدن لالیگا و بحث های مربوط به اون از تاپیک فوتبال شدید! که البته خود این کار با اسم تاپیک و واژه فوتبال در تضاده ، به یاد بیاریم که این تاپیک چرا ایجاد شد ؟ در مسابقات یورو بودیم که بحث مقایسه رونالدو و مسی در تاپیک یورو پیش اومد و یکی از عواملی که حسین مجبور شد این تاپیک رو ایجاد کنه همین مسی و رونالدویی بودن که در لالیگا بازی می کردن ! حالا راه ندادن بحث های مقایسه این دو و تیم هاشون و اخبار مربوط بهشون به نظر می رسه این تاپیک از اصل خودش دور کرده یعنی جایی که قرار بر این بوده تا به صورت متمرکز و یکپارچه به بحث آزادانه و البته اخلاقی درباره فوتبال دنیا بشه حالا چه بارسا و رئال و یا چلسی و یونایتد و ... حالا توسط خود مدیر بخش چند پاره شده !دراین باره هم توضیح بدید ممنون میشم.
پیشاپیش از توجه و عنایتی که می نمایید سپاسگذارم.
سلام عزیزم
در مورد سوال اولت بگم که ؛ بله من جمعه ایی با خوده حسین هماهنگ کردم ؛ و خودش گفت که خودم میخواستم این کارو انجام بدم که نشد !!
نکته دیگه ای هم که گفتید راجع به تاپیک لالیگا ؛ اینجوری من به صلاح دیدم ؛ لالیگا و طرفداران رئال بارسا انقدر زیاد هستد تو فروم که بشه واسشون یه تاپیک مجزا زد , این تاپیک هم قبلاً توسط مدیریت قبلی زده شده بود ؛ ارسلان عزیز . یه نکته دیگه هم راجع به این موضوع خواسته یکی از مدیران ارشد بود که دیدم منطقی و بجاست.
SHAHIN
04-10-2014, 05:38 PM
پوریا یکی از بهترین مدیران حال حاضر هست
درسته که سابقه مدیریت نداشته و همینطور کاندید مدیریت یا طلایی ممتاز بودن ولی همین که انقدر پخته و فهمیده هست
که از عضو با سابقه میشه مدیر بخش ورزش نشون دهنده فهمیده بودنش هست. به قول معروف ادم اگه عکس پوریا ندیده باشه فکر میکنه
داره با یه ادم 30 ساله با تجریه صحبت میکنه.
تنها ایرادش همونکه همه دوستان گفتن اونم فعالیت نکردنش هست ولی خیلی رو نظم بخشش حساسه که خوبه و نشون داده با کسی شوخی
نداره در این مورد. اگه هر چند وقت یبار مقاله های فوتبالی هم بزنه عالی میشه
همین دیگه , , , , ,
Dash.Ali
04-10-2014, 05:45 PM
این رو هم بگم پوریا با کاری که کرد در گوناگون نشون داد واقعا آدم با حوصله و با اعصابیه که
همزمان هم در نقد و هم در شب شیشه ای اون هم به انتخاب خودش نشون میده که دوست
داره اعضای سایت مدیر بخش ورزش رو بشناسن و این نشون میده با آدمایی که سر و کار داره
میتونه خوب کنار بیاد و بسازه که هر چند نقد نبود اما دلم نیمد به این موضوع اشاره نکنم
deadking
04-10-2014, 08:09 PM
خب من چون تا حالا با این دوستمون آشنایی چندانی نداشتم و در بخش ورزش فعالیت ندارم، پس نظر خاصی ندارم
اما معلومه ایشون مدیر خوش اخلاقی هست که زیاد سخت گیری نمیکنه، که این یک ویژگی مثبته
همین شوخ طبع بودن هم یک ویژگی کاملا مثبته که ایشون داره و خیلی ها از جمله خود من ندارن
انتقاد هم راستش ... فکر کنم ایشون مثل من زیاد انتقاد پذیر نیست
که خب این نقطه ضعف نیست و کاملا بستگی به روحیه ی اشخاص داره ... چیزی نیس که دست خودم آدم باشه ... به همین دلیل از خودم مثال زدم چون خود من هم انتقاد پذیر نیستم
موفق باشید
r v d
04-11-2014, 12:00 AM
پوریا یکی از بهترین مدیران حال حاضر هست
درسته که سابقه مدیریت نداشته و همینطور کاندید مدیریت یا طلایی ممتاز بودن ولی همین که انقدر پخته و فهمیده هست
که از عضو با سابقه میشه مدیر بخش ورزش نشون دهنده فهمیده بودنش هست. به قول معروف ادم اگه عکس پوریا ندیده باشه فکر میکنه
داره با یه ادم 30 ساله با تجریه صحبت میکنه.
تنها ایرادش همونکه همه دوستان گفتن اونم فعالیت نکردنش هست ولی خیلی رو نظم بخشش حساسه که خوبه و نشون داده با کسی شوخی
نداره در این مورد. اگه هر چند وقت یبار مقاله های فوتبالی هم بزنه عالی میشه
همین دیگه , , , , ,
در جواب شاهین عزیز
ممنون داداش از این لطفی که به من داری :)
در مورد مقاله هم توضیح دادم ؛ نیاز به ترجمه داره که در توان من نیست ولی ایشا ا... با تیمی که میخوام تشکیل بدم این نقیصه هم برطرف میشه به امید خدا .
------------------------------
در جواب علی عزیز
لطف داری داداشم ؛ دیگه کاری بود که از دستمون بر میومد :ی
amir-aghaei
04-11-2014, 01:41 AM
پوریا رو چند ساله میشناسم! هم دیدمش از نزدیک هم باش در تماسم...به قول شاهین هر کی عکسشو نبینه فکر میکنه سنش خیلی بالاست...اما ذات پوریا و امثال پوریا نشون میده که سن هیچ وقت ملاک سنجش نیست...با اینکه فعالیت خاصی قبل باسابقه شدنش نداشت اما فقط همون اصل اخلاق و منش بزرگ اندیشیش باعث شد بیاریمش تو باشگاه باسابقه ها...و وقتی هم دستمون تو بخش ورزش خالی بود به ندای ما لبیک گفت و لخت شد !
بچه پختیه! بخش ورزشمون بعد از ااستعفای ارسلان بعد از وقفه ای با اومدن پوریا جون گرفت! نظم و انظباط خوبی میده به بخش و هوای کسایی که بخوان تو بخشش فعالیت کنن رو خوب داره و راهنماییشون میکنه...چیزی که باید همیشه هر مدیر سرلوحه کارش باشه اینه که بخششو گسترش بده .چون گسترش بخشش کمک به فرومه!
با اینکه با یکی از دوستان من رابطه خوبی نداره اما من به قلم قرمز کشیدن روی کاربران اعتقاد ندارم! که مثلان اون دوست خودم رو راضی کنم...هر چند میدونم دوستان بزرگ من خیلی فهمیده تر از این حرفان که بخوان طوری دیگه باشن. حتی دیدید که حتی با کسانی که تو این چند سال گهگدایی مشاجره داشتم اما خصومت شخصیمو فدای انجمن نکردم و گذاشتم هر کسی ازادنه و بر پایه عقاید خودش در صورتی که برای فروم داره تلاش میکنه بیاد رو دور...
و ثمره اش رو امروز تو اعضای باسابقه ای میبینید که بدون چشمداشتی یکیشون خبر میزاره. یکیشون مقاله . یکیشون دلگرمی میده به کاربرا..ووو...
پوریا جان :
تا تو قدر مه بدونی دیره ابو ... تا بیای پهلوم بمونی دیره ابو.... زندگی مثل نسیمن زو داره.. تا بفهمی بی جوونی دیره ابو...
من نقد منفی به دآش پوریا ندارم فقط یکم با امیر زومبه کمتر بگرد میترسم خرابت کنه رو دسوم بمونی ابو!!
r v d
04-11-2014, 09:15 AM
پوریا رو چند ساله میشناسم! هم دیدمش از نزدیک هم باش در تماسم...به قول شاهین هر کی عکسشو نبینه فکر میکنه سنش خیلی بالاست...اما ذات پوریا و امثال پوریا نشون میده که سن هیچ وقت ملاک سنجش نیست...با اینکه فعالیت خاصی قبل باسابقه شدنش نداشت اما فقط همون اصل اخلاق و منش بزرگ اندیشیش باعث شد بیاریمش تو باشگاه باسابقه ها...و وقتی هم دستمون تو بخش ورزش خالی بود به ندای ما لبیک گفت و لخت شد !
بچه پختیه! بخش ورزشمون بعد از ااستعفای ارسلان بعد از وقفه ای با اومدن پوریا جون گرفت! نظم و انظباط خوبی میده به بخش و هوای کسایی که بخوان تو بخشش فعالیت کنن رو خوب داره و راهنماییشون میکنه...چیزی که باید همیشه هر مدیر سرلوحه کارش باشه اینه که بخششو گسترش بده .چون گسترش بخشش کمک به فرومه!
با اینکه با یکی از دوستان من رابطه خوبی نداره اما من به قلم قرمز کشیدن روی کاربران اعتقاد ندارم! که مثلان اون دوست خودم رو راضی کنم...هر چند میدونم دوستان بزرگ من خیلی فهمیده تر از این حرفان که بخوان طوری دیگه باشن. حتی دیدید که حتی با کسانی که تو این چند سال گهگدایی مشاجره داشتم اما خصومت شخصیمو فدای انجمن نکردم و گذاشتم هر کسی ازادنه و بر پایه عقاید خودش در صورتی که برای فروم داره تلاش میکنه بیاد رو دور...
و ثمره اش رو امروز تو اعضای باسابقه ای میبینید که بدون چشمداشتی یکیشون خبر میزاره. یکیشون مقاله . یکیشون دلگرمی میده به کاربرا..ووو...
پوریا جان :
تا تو قدر مه بدونی دیره ابو ... تا بیای پهلوم بمونی دیره ابو.... زندگی مثل نسیمن زو داره.. تا بفهمی بی جوونی دیره ابو...
من نقد منفی به دآش پوریا ندارم فقط یکم با امیر زومبه کمتر بگرد میترسم خرابت کنه رو دسوم بمونی ابو!!
ممنون از لطفی که به من داری ابوالفضل جان ؛ نظر لطفته داداش
Dash.Ali
04-14-2014, 06:53 AM
ممنون از دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن و پوریای عزیز که خیلی به ما لطف کردن
باز هم میخوام از فرصت استفاده کنم و به پوریای عزیز غم وارده رو تسلیت بگم از طرف همه بچه های انجمن
امشب با نفر بعدی نقد خدمت میرسیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.