توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × اخبار Wwe Raw امشب ، اولین شوء بعد از رسلمنیا... ×
El Niño
04-07-2014, 05:54 PM
× اخبار Wwe Raw امشب ، اولین شوء بعد از رسلمنیا... ×
ماندی نایت راء امشب در شهر نیو اورلئان و در آرنای Smoothie King Center برگزار خواهد شد . این شوء اولین
شوء بعد از رسلمنیا می باشد و دبلیو دبلیو ای حضور تیکر و لزنر را برای این شوء تبلیغ نکرده است.
Wwe برای راء امشب بر روی نکات زیر تمرکز می کند :
- دنیل برایان چگونه دبلیو دبلیو ای یونیورس را مورد خطاب قرار می دهد ؟
- آیا پاول هیمن و براک لزنر قصد صحبت بعد از شکسته شدن استریک را دارند ؟
- آیا یک پیروزی برای خلاص شدن جان سینا از شر وایت فمیلی کافی است ؟
- سرنوشت سزارو در آینده به چه صورت خواهد بود ؟
- چه چیزی در انتطار شیلد خواهد بود ؟
bomb5
04-07-2014, 07:54 PM
یعنی چی که آندر در شو نیست. کمپانی اومده استریک 23 سالش رو نابود کرده و هنوز که هنوزه استوری ای نداره. 3 ساعت شو دارن 2 ساعتش با دلقک بازی و یس یس کردن پر می کردن و بقیه ش رو هم با چرت پرت.
Cna3zar
04-07-2014, 08:05 PM
یعنی چی که آندر در شو نیست. کمپانی اومده استریک 23 سالش رو نابود کرده و هنوز که هنوزه استوری ای نداره. 3 ساعت شو دارن 2 ساعتش با دلقک بازی و یس یس کردن پر می کردن و بقیه ش رو هم با چرت پرت.
ولی فک کنم آندر باشه . :46:
El Niño
04-07-2014, 08:08 PM
عدم حضور تیکر اعلام نشده ، ولی تبلیغی هم بابت حضورش صورت نگرفته ، پس احتمال داره تو شوء حضور داشته باشه.
Mamadoo
04-07-2014, 08:11 PM
به احتمال زیاد تیکر بیاد و صحبت هم بکنه و یه جورایی خداحافظی کنه بره تا سال دیگه که Hall Of Fame بشه شایدم این جریان مسابقه با استینگ واقعی بشه و با اون فیس تو فیس بشه
ABOLFAZL_HUNTER
04-07-2014, 08:17 PM
اگه نیست پس براچی سه ساعتش کردن همون یک ساعت هم برا دلقک بازی ... بسه ، مین اونتش هم حتما یا شیلد یا وایت فمیلی دیگه شورشو دراوردن عادتشون شده مردمو ب تمسخر بگیرن ک/ث/ا/ف/ت/ا
قبلا یه خبر زدن که شو بعد از رسل استینگ میاد و تیکر رو چلنج میکنه باید دید چی میشه
Mr. Movie
04-07-2014, 11:02 PM
حالا اگه قضیه استینگ واقعی باشه که دیگه بازی خداحافظی حاجی میشه...
واسه همین هم شاید نگفتن تیکر هست که سورپرایز شن ملت :504::5183599525802216245 :f_Khodam_c8d6ac2:
KingOfTheKing
04-08-2014, 12:27 AM
بی شک تیکر بزرگترین استار کل تاربخ WWE هست ، که واقعا تو تمام مسابقاتش از جون مایه میزاشت .
واقعا ظلمه اگه تو راو نیاد و یه دو سه کلمه حرف نزنه .
از بابت قهرمان شدن دنیل برایان هم واقعا متاسفم ، موندم چه فشی بهش بکشم که دلم خنک شه .
:f_Khodam_c8d6ac2::f_Khodam_c8d6ac2:
afshin88
04-08-2014, 09:28 PM
من به شخصه با raw این هفته خیلی حال کردم.به جز قسمتی که دنیل برایان بود,همه چیزش عالی بود.مخصوصا که بعد از مدت ها تماشاگرا فقط هیل ها رو تشویق می کردند.به خصوص مسابقه سینا که به کل هووو شد.
اگه اول شو که برایان اومد و یس یس کردنه مسخرش رو حذف کنیم بقیه شو خوب بود.
A.R.D.A.L
04-08-2014, 09:31 PM
یعنی حاضرم رایولری سانتینــو با هورنگسواگول با داوری فنلی رو ببینم اونم تو شوی nxt ولی رایولری سینا و ویت فمیلی رو حتی با کیفیت 720 هم نبینم!
ahossein
04-08-2014, 10:04 PM
من به شخصه با raw این هفته خیلی حال کردم.به جز قسمتی که دنیل برایان بود,همه چیزش عالی بود.مخصوصا که بعد از مدت ها تماشاگرا فقط هیل ها رو تشویق می کردند.به خصوص مسابقه سینا که به کل هووو شد.
اگه اول شو که برایان اومد و یس یس کردنه مسخرش رو حذف کنیم بقیه شو خوب بود.
اره انصافا خیلی این قسمتش جذاب بود ، آدم خوب ها و فیس ها بوو شدند و هیل ها تشویق شدند ، مخصوصا بری وایات و برت که باوجود هیل بودند حسابی تشویق شدند.
afshin88
04-08-2014, 10:20 PM
اره انصافا خیلی این قسمتش جذاب بود ، آدم خوب ها و فیس ها بوو شدند و هیل ها تشویق شدند ، مخصوصا بری وایات و برت که باوجود هیل بودند حسابی تشویق شدند.
به نظرم این عکس العمل تماشاگرا نسبت به رسلمنیاست چون با کاری که با تیکر کردن بیشتر مردم مخالف استوری های کمپانی شدن...
E.H.S.A.N
04-09-2014, 10:01 AM
دوستان پرچم حاج تیکر بالاست..استریکشم نشکسته
هرکی تونست 21 بار توو رسلمنیا بدون باخت باشه استریک رو شکشته.
نه یکی بیاد با یه برد لقب استریک بریکر بش بدن....
ویوا د فینام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.