توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| نقد مهمترین اتفاق رسلمنیا 30 (مقاله حاوی اسپویلر رسلمنیا میباشد)
Capt. Flint
04-07-2014, 07:54 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
1 - 21
چیزی که هنوز خودم هم باورم نشده. مطمئنا این یکی از تلخترین باخت های فینام برای خودش و طرفدارانشه
اما سوالاتی این وسط پیش میاد که مهمترینشون اینه
چرا و به چه دلیل ؟
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چرا براک لسنر ؟
برام خیلی جالب بود که لسنر این استریک رو پایان داد.اما چرا تیکر بین این همه حریف لسنر رو انتخاب کرد ؟
مدت زیادی میشد که تیکر گاهی از لسنر حرف میزد و به اون پیشنهاد مسابقه دوباره ای میداد.
مشخصه که تیکر خودش میخواسته استریک رو براک لسنر پایان بده. چیزی که همون اول که لسنر رو چلنج کرد میشد فهمید
با توجه به باخت سنگین تیکر در چند سال پیش میشد حدس زد که برنده این بازی ممکنه تیکر نباشه
سن بالا
تیکر امسال وارد 49 سالگی شد. ادامه این استریک یعنی صدمه زدن به خودش و همینطور نداشتن توانایی سابق
اگه قرار بود استریک پا برجا بمونه سال گذشته با سی ام پانک مسابقه نمیداد. یا نزدیک هر رستلمنیا برنمیگشت
دلیل دیگه ای که میتونست دال بر این باشه که استریک باید پایان پیدا کنه سن تیکر بوده
چیزی که حتی استون کلد هم تاکید کرد : استریک نباید شکسته بشه ولی تیکر باید بازنشسته بشه
مسابقه بزرگ
خیلی از طرفداران این دو اسطوره منتظر مسابقه این دو هستند.مسابقه بی نظیری که برای اولین بار در تاریخ رستلینگ رخ میده
استینگ به احتمال زیاد امشب در راو حاضر میشه و جرقه این مسابقه خواهد خورد
اما یه سوالی که برای من پیش اومد و تا قبل از شکست خوردن تیکر ادامه داشت این بود
اگه استریک نشکنه پس برنده کی میتونه باشه و چطوری ؟
چرا ؟
مسلما هیچکس نمیخواست باخت استینگ رو ببینه. اونم بر سر استریک
اما هیچکس هم نمیخواد باخت تیکر رو به استینگ بخاطر استریک ببینه
این چیزیه که مطمئنم تیکر بخاطرش تصمیم گرفت و خواست استریک شکسته بشه تا یه بازی بدون پیشبینی بوجود بیاد
در مجموع تمام اتفاقات این مسابقه تصمیم کمپانی نبود. بلکه تصمیم فینام بوده
اون تصمیم گرفته که استریک به این شکل شکسته بشه تا مسابقه بعدی شبه ای رو بوجود نیاره
همینطور یه امتیاز به یک سوپراستار. که به نظر من شخصیت بدی رو هم انتخاب نکرد
و همچنین روی دادن به بازنشستگی. اتفاقی که هیچکس راضی به اون نیست اما بالاخره باید قبولش کرد
شما چی فکر میکنین ؟ منتظر نظرات دوستان هستم
Cna3zar
04-07-2014, 08:01 PM
مرسی از مقاله . مسابقه امروز آندر و براک مسابقه ی جالبی به نظر من از آب در نیمد . اگه پای حساسیت و استیریک وسط نبود شاید یه سریا خمیازه هم میکشیدن
چون واقعا مسابقه از افت سرعت رنج میبرد .
اما برسیم به شکسته شدن استیریک . چیزی که همرو تو شوک برد . به نظر من اگه استیریک شکسته نمیشد بهتر بود چون آندر رو به یک اسطوره ی واقعی و یک شکست ناپذیر در رسل منیا تبدیل میکرد .
میتونست آندر این بازی رو ببره و 4 گوشه زمین رو بوس کنه و به کار خودش پایان بده چون من مسابقه اندر با استینگ رو بعید میدونم .
Mamadoo
04-07-2014, 08:08 PM
به نظرم نباید استریک شکسته میشد.حتی اگه خود تیکر هم گفته بود کمپانی نباید قبول میکرد چون رسلمنیا با استریک معنا داره به نظر من
باید تیکر این مسابقه رو هم میبرد و به کریر خودش پایان میداد و با دنیای رسلینگ خداحافظی میکرد.
مسابقه هم زیاد جالب نبود و مثل سالهای قبل که جذابیت داشت این مسابقه اصلا جذاب نبود.
حداقل تیکر کسی رو انتخاب میکرد (اگه خودش انتخاب کرده باشه) که به صورت فول تایم تو کمپانی باشه و بتونه دوباره تو کمپانی مثل خود تیکر مسابقات عالی اجرا کنه نه کسی مثل لسنر که فقط برای رسلمنیا و سامراسلم میاد و حتی احتمالش هست که بره ufc!!
ahossein
04-07-2014, 08:14 PM
سلام بر دوستان
بابا اینقدر فکرنکنین دبلیو دابلیو ایی برنامه ریزی میکنه و چیزی حالیشه... اصلا نمیدونه فردا میخواد چیکار کنه ، حالا شما حرف از مسابقه پیش بینی شده بعد از استریک میزنین؟ امکانش هست که خود تیکر نبوغ به خرج داده باشه ولی نه وینس...وینس رستلینگ رو نابود کرده ...
YumMoon
04-07-2014, 08:29 PM
مقالت کاملا اشتباه بود اینکه تیکر خودش لزنر رو انتخاب کرد درسته ولی اینکه خودش خواست ببازه کاملا اشتباهه تمام اسطوره ها باشکست میرن و امشب تیکر خداحافظی میکنه برای همیشه و مسابقش با استینگ وجود نداره
El Niño
04-07-2014, 08:32 PM
مقالت کاملا اشتباه بود اینکه تیکر خودش لزنر رو انتخاب کرد درسته ولی اینکه خودش خواست ببازه کاملا اشتباهه تمام اسطوره ها باشکست میرن و امشب تیکر خداحافظی میکنه برای همیشه و مسابقش با استینگ وجود نداره
اتفاقا تیکر خودش خواستار باخت به لزنر شده ، این درخواستو سال 2010 هم کرده بود.
YumMoon
04-07-2014, 08:36 PM
خب منم گفتم دیگه چون تیکر میدونسته که یه روزی باید با شکست بره خودش لزنر رو انتخاب کرد
حرف من این بود که تیکر دوست نداشت ببازه راستی دیشب میشل مک کول هم تو آرنا بود عکسش رو دیدم داشت گریه میکرد
Danial
04-07-2014, 10:55 PM
آخه چرا باید استریک شکسته میشد؟ میتونست با استریک جاودانش بازنشسته شه. آخه چرا؟:7::SoMuchWin:
worldblue
04-08-2014, 01:46 PM
چرت ترین رستلمنیا تارخ بود شایدم بدترین ppv تاریخ اون از بازی مزخرف تریپل اچ ! اونم از بازی بد اندرتیکر و شکست استریک !!!
فقط حرکت باتیستا و رندی اورتون رو دنیل برایان رو میز گزارشگزر خیلی زیبا بود ... و دیگر هیچ :f_Khodam_c8d6ac2:
Rey Mysterio 619
04-08-2014, 05:37 PM
فقط از رسلمنیا دیروز اینو میتونم بگم : مزخرف
اول ppv داشتم از باخت تریپل اچ دیوونه میشدم وسط ppv از برنده کردن الکی سیزارو دیوونه شدم آخرشم شکسته شدن الکی استریک
مسابقه به این آشغالی ندیده بودم اون براکی که اول مسابقه از آتیش گرفتن قبرش ترسیده بود اصلا آندر تو اون مسابقه فقط 1 چوکسلم و 1 لست راید و 1 تومب استون زد
ولی براک 3 تا f-5 زد دیگه قویترین مرد جهان هم جلوی 3 تا f-5 دووم نمیاره
من دیگه کشتی کج نگاه نمیکنم دلمون به همین استریک آندر خوش بود که تموم شد
YumMoon
04-08-2014, 05:48 PM
حرف خنده داری زدی سه تا اف 5 برای تیکر چیزی نیست مسابقات 19-0 و 20-0 رو دیده باشی متوجه حرفم میشی
اتناقا تیکر رو به عمد به این سادگی بازوندن که بیشتز تحقیر شه
علتش هم فقط وفقط 1-آندرتیکر از خود کمپانی بزرگتر شده بود و فرارتر از رسلینگ شده بود
2- تمامی اسطوره های کج با شکست و تحقیر رفتن تاکید میکنم اسطوره ها
چیزی که درک نمیکنم اینه که چرا تیکر برای دیشب نیومد چون مصدومیت استوریه
یعنی نمیخوان برای ارباب افسانه ای رسلینگ مراسم خداحافظی بگیرن
THE VAIPER
04-08-2014, 08:55 PM
به نظر من هم چرت ترین مسابقه استریک تیکر بود. رسلمنیا امسال هم جز بدترین ها بود. اینقدر اعصابم خورد شد از باخت تیکر که حوصله رفتن به دانشگاه نداشتم. اصلا یه حالی بهم دست داد. تو این دوران پی جی ارا فقط به امید تیکر نگاه می کردم رستلینگو. بعد تیکر دیگه بهانه ای برای دیدن رستلینگ ندارم. دبلیو دبلیو ایی بدترین اشتباه تاریخ خودشو را انجام داد. امیدورام اب خوش از گلوی ونیس پایین نره.
razme2
04-08-2014, 11:24 PM
من به خاطر این مسابقه تا صبح بیدار بودم یعنی واقعااا شوکه شدم گریه ام گرفت که برای چی....... به نظر مسابقه هم خیلی خسته کننده و کند بود
ولی واقعااا از باخت اندرتیکری که تو این وضع شوکه کننده بود من مطمنم شکست از قصد بوده
razme2
04-08-2014, 11:26 PM
اما در مورد رسلمنیا امسال بگم مزخرف ترین رسلمنیا رو امسال دیدم واقعاا داره رفته رفته از کیفیت مسابقه ها کم میشه
از وقتی سی ام پانک رفته جذابیتی ندیدم مسابقات پارسال کجا الان کجااا
E.H.S.A.N
04-09-2014, 10:10 AM
دوستان پرچم حاج تیکر بالاست..استریکشم نشکسته
هرکی تونست 21 بار توو رسلمنیا بدون باخت باشه استریک رو شکشته.
نه یکی بیاد با یه برد لقب استریک بریکر بش بدن....
YumMoon
04-09-2014, 12:45 PM
حالا اگه یکی از من بپرسه ارباب رسلینگ کیه هیچ جوابی ندارم که بهش بدم چون استون کلد که کریرکوتاهی داشت و با تحقیر رفت و هیچی گلدبرگ که کریرش خیلی خیلی کوتاه بود و هیچی جان سینا که با این مسابقات آبکی و ترس همیشگیش از تیکر هیچی افسانه مرده (آندرتیکر) هم که با شکسته شدن استریکش دیگه افسانه نیست پس اینم هیچی وقتی تیکر باخت تمام پوسترهای افسانه مرده رو از اتاقم پاره کردم این حقیقته که آندرتیکر هم مثل بقیه اسطوره ها با مرگ از کمپانی رفت حقیقت تلخ پس بهتره باورش کنیم و خرده نگیریم اگه من جای تیکر بودم شب قبل رسلمنیا خودکشی میکردم ای کاش مثل پاول واکر میمرد تا ما این روز رو نمیدیدیم اندرتیکر رو دوست داشتم چون شکست ناپذیر بود حالا با مرگ تیکر دیگه هیچ شکست ناپذیری نمیشناسم حالا با شنیدن اسم تیکر فقط افسوس میخورم که چرا این همه سال طرفدار تیکر بودم باید شب قبل رسلمنیا خودکشی میکرد تا به عنوان یه افسانه بمیره نه به عنوان یه شکست خورده
Dash.Hossein
04-09-2014, 02:00 PM
حالا اگه یکی از من بپرسه ارباب رسلینگ کیه هیچ جوابی ندارم که بهش بدم چون استون کلد که کریرکوتاهی داشت و با تحقیر رفت و هیچی گلدبرگ که کریرش خیلی خیلی کوتاه بود و هیچی جان سینا که با این مسابقات آبکی و ترس همیشگیش از تیکر هیچی افسانه مرده (آندرتیکر) هم که با شکسته شدن استریکش دیگه افسانه نیست پس اینم هیچی وقتی تیکر باخت تمام پوسترهای افسانه مرده رو از اتاقم پاره کردم این حقیقته که آندرتیکر هم مثل بقیه اسطوره ها با مرگ از کمپانی رفت حقیقت تلخ پس بهتره باورش کنیم و خرده نگیریم اگه من جای تیکر بودم شب قبل رسلمنیا خودکشی میکردم ای کاش مثل پاول واکر میمرد تا ما این روز رو نمیدیدیم اندرتیکر رو دوست داشتم چون شکست ناپذیر بود حالا با مرگ تیکر دیگه هیچ شکست ناپذیری نمیشناسم حالا با شنیدن اسم تیکر فقط افسوس میخورم که چرا این همه سال طرفدار تیکر بودم باید شب قبل رسلمنیا خودکشی میکرد تا به عنوان یه افسانه بمیره نه به عنوان یه شکست خورده
عزیزم تو الان داغی قبول.ولی باخت تیکر چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه.من تیکر وستایش میکنم چون حاظرشده به فردی ببازه که هم از افراد قدیمیه هم بیرون از رینگ قدرتش ثابت شده است.
THE VAIPER
04-09-2014, 02:01 PM
دادش من. شما هم ایراد بنی اسرایئلی می گیری. استغفرالله مگه تیکر خداست تا شکست نخوره. اصلا ادمی را دیدی تا حالا شکست نخورده باشه. پیامبر ما با اون همه علم و کمک الهی در چند جنگ پیروز شد و در یک جنگ شکست خورد. تیکر 49 ساله اش چه توقعی داری.من شوهر عمه ام الان دقیقا 49 ساله است. اصلا بیا ببین مو های سر ریخته کمر درد و نمی دونم پا درد و هزار تا درد دیگه دارن. بعد تیکر اومده به خاطر دل طرفدارا تا سن 49 سالگی مسابقه می ده. انصافا تو 10 مسابقه برتر تاریخ تو چند مسابقه حضور داره 5-6 تا. شاون مایکلز که سال 2012 به عنوان بهترین استار تاریخ انتخاب شد. گفت هیچ کس در تاریخ مانند تیکر نیست و نخواهد بود. و از من بالاتر هست تیکر. طرفداری که 21 پیروزی را ببینه و به به و چه چه بکنه بعد با یک شکست زده بشه از استارش. طرفدار نیست .طرفدار نماست. تازه این تصمیم شخصی خودش بوده که مثل بزرگان تاریخ برت هارت و شاون مایکلز و هالک هوگان و د راک و ... با شکست به کریر خودش خاتمه بده. جان سینا و اورتون و هانتر و بایستا هم چند سال دیگه توسط استارهای جوان کریرشون به پایان می رسه. این یه قاعده رستلینگ هست.
THE VAIPER
04-09-2014, 05:07 PM
این خبر را رو یک از سایت های ایرانی دیدم. گفتم بذارم.
آندرتیکر و وینس مکمن در بیمارستان :
آندرتیکر که در رسلمنیا امسال سرانجام شکست خورد و رکوردش توسط براک لسنر شکسته شد ، پس از مسابقه اش به یک بیمارستان محلی در همان شهر رفت. گفته شده که این کار آندرتیکر به این دلیل بوده که وی ترسیده است که آسیب دیدگی شدیدی داشته باشد اما بعد از معاینه هایی که شده ، وضعیت آندرتیکر بد نیست ولی در اوایل بازی که آندرتیکر با پای خود روی زمین از ارتفاعی افتاد باعث شد که کمی روی او فشار آید. اما نکته جالب این بود که وینس مکمن مسابقه مین اونت رسلمنیا را از دست داد زیرا همراه با آندرتیکر به بیمارستان رفت و واقعا باید به هر دو به خصوص مکمن تبریک گفت و می توان گفت حرف های این دو در بین راه و بعد از آن خاطره انگیز بوده !
این نشون می ده که اندر تیکر چقدر مهمه هم برای ونیس و هم کمپانی. ونیس هم حاضر شده بازی مین اونت مهم ترین مسابقه سال را ول کنه. اگر واقعا اهمیت نمی داده. می رفته باهاش
ahossein
04-09-2014, 05:46 PM
نمیشه کسی رو سرزنش کرد ، وینس و تیکر سالهای ساله که باهم دوستن و تیکر با کمک وینس هست که بزرگترین سوپراستار تاریخ رستلینگ هستش و با افتخارات و رکوردها و شخصیت دیدنی و فراموش نشدنی ... در اخر هم به خواسته خودش باخت...اونهم بعد بیست و یک سال در رسلمنیا...هنوزهم تیکر فوق العاده ست و بهترین استار تاریخه...و حتی ذره ای از ارزشش کم نشده و نخواهد شد.
بزرگترین لحظه تاریخ رسلمینا
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
bomb5
04-09-2014, 07:36 PM
کمپانی از اول هم میخاست آندر در رستلمنیا ببازه. همون طور که تو اخبار اومده بود قرار بود 2 سال پیش اینکار توسط براک انجام بشه ولی براک کمپانی نیومد و کمپانی 2 سال ادامه داد این استریک رو. همون طور که شایعه شده آندر قرار بود با استینگ مسابقه بده ولی به نظر من نه آندر و کمپانی دوست نداشتن استریک آندر ادامه پیدا کنه و البته پایانش به دست استینگ باشه. بخاطر همین براک دوست دیرین آندر برای پایان دادن این استریک انتخاب شد. هنوز هم احتمال میدم که با توجه به عدم حضور آندر در راو بعد از رستلمنیا و عدم کناره گیری از کمپانی بازیش با استینگ در سال بعد برگزار بشه. البته در 2 سال گذشته 2 بازی آندر برابر براک و سی ام پانک به هیچ وجه آندر توانایی مسابقه رو مثل سالهای قبل نداشت و معلومه که نمیتونه مسابقه بده. بهترین استوری اینکه بازی آندر و استینگ اگه قراه برگزار بشه در سامراسلم یا survivor برگزار بشه و آندر در رستلمنیای بعد HOF بشه...
Capt. Flint
04-09-2014, 07:56 PM
چندساله که زمزمه شکست استریک بلند شده. خصوصا بعد از بازنشستگی شاون مایکلز. ولی از همون سال شک من به شکست تیکر مدام کم و کمتر شد و به صفر رسید. تا شبی که لسنر حریفش شد
من حدس میزدم تیکر میبازه چون چیزیه که خودش میخواست. اما نمیدونم چرا نذاشت رکورد بمونه. مثلا استون کلد رکورد دار 3 برد تو رویال رامبله و با اینکه استریک خیلی مهمی نیست ولی هنوز شکسته نشده
پیشبینی ها هم انگار غلط از آب در اومد و خبری از استینگ نمیشه. با این همه تیکر باز مثل یه قهرمان داره بازنشست میشه و هنوزم همه دوستش دارن. مثل این رستلر هیچوقت پیدا نمیشه
Dash.Hossein
04-10-2014, 10:48 AM
یه نکته ای که هست نمیدونم چرا امسال تیکر گفت سه چیز هرگز ازبین نمیرود مرگ تگزاس استریک چرا سالهای پیش به این قطعیت صحبت نکرد
نکته ی دیگه اینکه کمپانی که میدونست استریک قراره به دست لزنر پایان پیداکنه چرا کاری کرد که لزنر به سینا و هانتر ببازه همین طور بردش در برابر پانک کلین نبود.به نظر من باید هرسه اینارو باقدرت میبرد
نکته ی مهم تر اینه که سالهای خیلی قبل تیکر خواهان باخت به کرت انگل بود و الان لزنر
لزنر و انگل یه ویژگی مشترک دارند هردو خارج از ورزش نمایشی افتخار کسب کرده اند
واین نکته باعث ستایش تیکر از طرف من میشه که حاظرشده رکوردش توسط یه فرد ی که قابلیت هاش خارج مسابقات اثبات شده ان هم باخت به صورت کلین است
mohsenf5
04-10-2014, 12:40 PM
با سلام و عرض تبریک برد براک لسنرررررررررر:tatice_05:-من خودم یکی از طرفدارای تیکرم ولی نمیدونم چرا همه فکر میکنن کل مسابقات طرای شده است این که دیگه اصلا اینجوری نبود سه تا اف فایو این که دیگه فینیشر شان مایکز نیست تانگم باشه نمیتونه دووم بیاره
AhrimanM
04-10-2014, 01:38 PM
با سلام و عرض تبریک برد براک لسنرررررررررر:tatice_05:-من خودم یکی از طرفدارای تیکرم ولی نمیدونم چرا همه فکر میکنن کل مسابقات طرای شده است این که دیگه اصلا اینجوری نبود سه تا اف فایو این که دیگه فینیشر شان مایکز نیست تانگم باشه نمیتونه دووم بیاره
داداش نزن این حرفو هیچ وقت . تو یه مبارزه واقعی وقتی طرفت میخوره زمین بلندش نمیکنی که دوباره بزنیش زمین . میوفتی روش و با دو تا مشت تو قسمت کناری سرش ناک اوتش میکنی . کشتی کج صرفاً یک نمایشه . مشخصه تمام کسایی که استار کشتی کج هستن افراد بسیار قوی با توانایی های فوق العاده ن ولی اگه مسابقات واقعی باشه هیچوقت انقدر جذاب از آب در نمیاد. یه دو سه تا ufc نگاه کنی متوجه میشی چی میگم . کشتی کج مثل یه فیلم اکشنه ! نمایشه ، نمیدونی آخرش چی میشه ولی از نگاه کردنش لذت میبری و با شخصیت هاش خو میگیری ;)
mohsenf5
04-10-2014, 02:08 PM
داداش حرفتو قبول دارم ولی ufc هم نگاه کردم اگه واقعی واقعی بود که تیگر تو دقایق اول ناک اوت میشد
خبر بیمارستان اندرتیکر و همراهی مکمن با اوم کاملا درست هستش و حتی منبع خبری BBC هم بهش پرداخته...وقتی خبر رو در منبع دیگه ای میخوندم گرد اورنده مقاله به خوبی به این موضوع اشاره کرده بود که وقتی مکمن main event راسل مانیا رو به خاطر نگرانی بابت حال اندرتیکر از دست میده نشون از جایگاه بسیار بسیار ویژه تیکر در کمپانی و خاصه نزد مکمن داره...
به نظرم بسیاری از کامنت های انجمن و خیلی از انجمن های فارسی زبان دیگه در مورد فحش و بد و بیره گفتن به کمپانی و شخص مکمن بی دلیل و از سر هیجان هستش!! WWE یک بیزنس هستش و سالهاست درامد و سود حاصله در درجه اول اهمیت برای کمپانی قرار داره...
اینکه اندر تیکر می بازه قطعا و قطعا به میل 100 % خودش بوده چرا که اندرتیکر برای کمپانی نقش کریس رونالدو در رئال! یا مسی در بارسا یا مایکل جردن در بسکتبال رو...داره!! ما فکر میکنیم همه چیز توهین و اسطوره کشی و فلان بوده در حالیکه در پشت پرده همه چیز توافقی صورت میگیره!حالا اگر کریر استاری مثل اندرتیکر در میون باشه که چیزی فراتر از توافق رو باید مد نظر گرفت...
این منبع خبری در مورد همراهی مکمن با اندرتیکر جهت رفتن به بیمارستان:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یک نکته ای رو در مورد برایان بگم که مدتیه ما ایرانی ها با انچنان نفرتی اسمش رو به زبون میاریم که گویا تمام بدبختی ها دهه های گذشته حاکم بر کشور ما هم زیر سر این بنده خداست!!
اینکه شعار یس یس در کل استادیوم توسط تماشاگرا یک صدا فریاد زده میشه..اینکه باصدیا بلند اسمش رو به زبون میارند به این دلیل نیست که مثلا تماشاگر امریکایی شعور دیدن کشتی کج رو نداره! یا نمیدونه طرفدار کدوم استار باشه! یا کدوم استار قدرتمند تره...
کشتی کج و فوتبال و هر رقابت ورزشی و غیر ورزشی دیگه ای اینها در همه جای دنیا برای بیننده و تماشاگری که از نزدیک میره مسابقات رو بلیط میخره و میبینه در درجه اول جنبه فان وسرگرمی و لذت بردنش مطرح هستش..و براش این مهمِ که لحظات خوبی سپری کنه حالا این لذتبردن میتونه با فریاد یس یس باشه یا نام هر استار دیگه در هر دوره ای...یا فریاد زدن بر سر کشتی کج کار دیگه! که در حالت طبیعی نه از سر نفرت که اون هم با چاشنی سرگرمی
مسائلی که درکشور خود ما به دلیل فشار عصبی و ریشه های فکری دشمن تراشی و دشمن سازی و همراه توهم توطئه از کودکی همراهمون بوده....کافیه یک بازی فوتبال رو بری استادیوم های ایران! خشم و نفرت و فریاد و فحش و دعوا و..هر چیزی رو در طول بازی میبینی جزء لذت! ارامش و سرگرمی..جنبه سرگرمی و فان رقابت های که برند "سرگرمی" دارند حلقه گمشده فضای غم الود و خشمناک جوانان ایرانی و خاصه مردم ایران هستش...
ناراحت بودن از تموم شدن استریک استار جاودانه این رشته یک موضوع هستش! خشم و نفرت و یاس و نا امیدی و ری اکشن های غیر طبیعی مسئله دیگریست..
در اخر عذر میخوام که مقداری تند رفتم یا صریح مطلب رو ارائه دادم...از یاد نبریم کشتی کج با برند Entertainment داره به دنیا عرضه و ارائه میشه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.