PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × معرفی مدیران جدید و قدردانی از مدیر سابق ×

The Shadow
04-07-2014, 10:14 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام خدمت دوستان عزیز .

مدیر زحمت کش و کوشای بخش رسلینگ به عنوان آخرین تاپیکشون در لباس مدیریت، پوشش کامل رسلمنیا 30 را به خوبی هر چه تمام تر ارسال کردند و همان طور که قرار بود از قدیم بعد از این تاپیک بازنشسته بشوند، سرانجام وقتش فرا رسید.

علی Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز خسته نباشید جانانه بهت میگیم و امیدواریم همیشه موفق باشی. از حضورت حتی به عنوان مدیر بازنشسته نیز استفاده کنیم و همچنین باعث کمک و پیشرفت کسایی که در آینده جات رو توی بخش رسلینگ میگیرن بشی.

همچنین به خاطر بازنشسته شدن علی آقا

دوست عزیزمون Batista666 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) جای ایشون رو توی بخش رسلینگ امیدوارم پر کنند. ایشون مدیر بخش رسلینگ شدند و همان طور که دیگه همه تاپیک های خوب ایشون رو دیدید میدونیم که صد در صد باعث پیشرفت این بخش خواهند شد و جای علی جان را پر خواهند کرد.

همچنین داش علی Dash Ali (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز هم پس از مدت ها، بالاخره مدیر بخش گوناگون شدند که بهشون تبریک میگم.

تغییراتی نیز باز انجام خواهد گرفت در مورد کاربران دیگر و ترفیعات دیگر که به خاطر اینکه الان مشکل دارم فردا معرفی میشون ( در صورتی که کسی ترفیع بگیره البته، فعلاً یادم نیست :4: )

تشکر و آرزوی موفقیت برای دوستان خوبمون.

=========================================

آپدیت

معمولاً تغییرات نظیر کاندید مدیریت و مدیریت رو توی هیئت مدیره مشورت انجام میگیره و طبق نظرات اعضای هیئت مدیره تصمیم گرفته میشه که چه کسی کاندید یا مدیر بشه.

اینبار به عنوان ادمین سایت حرکت خودجوشی رو میخوام انجام بدم.

چون خودم سابقه ی گیمری و مدیریت بخش گیم رو از قدیم الایام داشتم و یعنی یه طورایی هنوز توی تخصص من به حساب میاد تصمیم دارم با توجه به اینکه تنها مدیر بخش گیم یعنی محمد حسین DEAD MAN که حالا ناظم شده و وقت کمتری برای بخش گیم داره، برای آپدیت موندن بخش یکی از کاربرایی که توی این بخش فعالیت خوبی داره و به شخصه فعالیتش رو قبول دارم و بازم گفته بودم سریع قبل که میخواست کاربر ممتاز بشه، گفتم کاربر مورد علاقه ی من هست چه از نظر اخلاق چه از نظر فعالیت و اطلاعات، یاد قدیم و دوران جوونی خودم توی گیم میندازه منو :4:

به همین منظور به خاطر ارادتی که به بخش قدیم خود دارم هومن خان رو کاندید مدیریت بخش گیم میکنم.

تبریک جناب هومن Hunter Man (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>). امیدوارم با برنامه ریزی بهتر و فعالیت مصمم تر و بیشتر مدیر بخش بشی در آینده.

El Niño
04-07-2014, 10:18 PM
تشکر از علی جان به خاطر زحمات و تبریک به آرش و داش علی عزیز

AƦAƾH
04-07-2014, 10:24 PM
تبریک میگم به علی اسکوفیلد که سرانجام آزاد شد :ی واقعا سخته و باید از خیلی کارای روزانه خودت بزنی تا زمانی که مدیر بخش اخبار رسلینگ هستی فول تایم به عنوان مدیر حضور داشته باشی . درکت میکنم خلاصه و به همین خاطر خسته نباشید اساسی بت میگم . آفرین !

به داش علی هم مدیریتش رو تبریک میگم . ببینم چی میکنی , در اولین اقدام باید یه عکسی رو واسه بعضی بچه ها چاپ کنی ... You know what i mean :ی

به باتیستا 666 هم تبریک میگم ( مثل اینکه اسم ایشون هم آرش ـه :ی ) موفق باشی .

AREF TAKER
04-07-2014, 10:25 PM
سپاس از علی عزیز که همیشه بهترین بوده و شادباش عرض میکنم به دو دوست دیگه. امیدوارم که همیشه موفق باشن

DEAD MAN
04-07-2014, 10:47 PM
از علی جان به خاطر تمام زحماتی که برای بخش رسلیتگ کشید و تو این سمتش موفق عمل کرد تشکر میکنم.

به آرش و داش علی هم تبریک میگم و آرزومندم تو سمت جدیدشون موفق عمل کنند و باعث پیشرفت انجمن باشن.

Danial
04-07-2014, 10:48 PM
به دوستان تبریک میگم مخصوصا داش علی جونم:heart_mini:

Mr. Movie
04-07-2014, 10:53 PM
اول از همه یه ایولــــــــــای حســـــابی به علی اسکوفیلد بگم...میدونم این اواخر چقد با وجود کارا و گرفتاری هاش حضور داشت و فعالیت کرد.داداش رنگ آبی لایت بهت میاد :) 3>

بعد از اون به داش علی و آرش باتیستا :دی تبریک میگم . امیدوارم بتونن به درجات بالاتر هم تو اینترنت هم زندگی برسند...

با تشکر :)

Hamid
04-07-2014, 10:57 PM
تبریک به داش علی و آرش عزیز!
و خسته نباشید به علی عزیز

r v d
04-07-2014, 11:32 PM
تبریک میگم به بچه ها ؛ مبارکتون باشه

The Buzzards
04-07-2014, 11:38 PM
از علی اسکوفیلد تشکر می کنم بابت زحمت های بسیاری که کشید دمت گرم الحق که یک استقلالی اصیل هستی ;)
بعدشم به دوتا عزیزانمون یعنی داش علی و آرش جان تبریک میگم
موفق باشید

АЯЭF
04-07-2014, 11:47 PM
تبريک به دو مدير جديد ايشالا به پيشرفت انجمن کمک کن و يه خسته نباشيد به علی به خاطر زحماتش دمت جيز علی:8:

Batista666
04-08-2014, 02:34 AM
تشکر از همۀ دوستان
انشالله پیشرفتِ انجمن ...

Dash.Ali
04-08-2014, 06:40 AM
در مرحله اول از همه عزیزان که تبریک گفتن تشکر دارم :d0s69thbefhiffti: ممنونتونم :heartsmile: و به کمکتون برای رسیدن به برنامه هایی که دارم نیاز دارم :blondhair:

بعد از اون از تیم ارشد سایت تشکر دارم که این لیاقت رو در من دیدن شاید از نظر خیلی ها مدیریت در اینترنت موضوع مهمی نباشه اما من واقعا از ته ته ته دلم خوشحالم که

در خانواده بزرگ iwe به این موضوع دست پیدا کردم :2r5gfb4:

بعد از اون به آرش تبریک میگم میدونم با تلاشش که در حدود 2 ماه تونست همه رو مجاب کنه که توانایی مدیر شدن رو داره پس در لباس مدیریت هم به این تلاش ادامه میده

بعد از اون هم میخوام از علی اسکوفیلد تشکر کنم از وقتی اومدم اینجا فعالیت دارم علی تنها کسی بود که مدیر بود و موند و بازنشست نشده بود

واقعا دیشب تعجب کردم این رنگی دیدمش با اینکه علی فقط 16 سالشه اما بدون هیچ تعارفی میگم یکی از بهترین مدیرانی بود که تو این مدت دیدم

از زحماتت ممنونیم :ی

© The Phantom Pain
04-08-2014, 10:25 AM
اول از همه به علی و آرش عزیز تبریک میگم ... امیدوارم همواره مسیر موفقیت خودشون توی انجمن رو ادامه بدن .

اون یکی علی هم که خودش میدونه چقدر دوسش دارم و ازش ممنونم ... :ی

به خاطر بازنشستگیش بهش تبریک نمیگم و منتظرم تا بعد از رد شدن از پیچ کنکور دوباره تو لباس قبلیش ببینمش ;)

ممنون .

PICCASSO
04-08-2014, 11:55 AM
به داش علی و باتیستا تبریک میگم .

علی عزیز نیز یکی از بهترین مدیر ها بود و امیدوارم همیشه موفق باشه !

☂ ALONE ☂
04-08-2014, 12:24 PM
سلام و خسته نباشید به تمامی مدیران.منم به نوبه خودم به همشون تبریک
میگم واقعا هرکدومشون لیاقت این عنوانو داشتن امیدوارم همیشه موفق باشند

King Of Darkness
04-08-2014, 12:52 PM
تبریک به داش علی و آرش .
خسته نباشید به اسکوفیلد.

Ghost OF Sparta
04-08-2014, 02:35 PM
تشکر از علی عزیز...تبریک به دو گل نو شکفته ی جدید:4:ان شاالله که هر سه تون همیشه موفق باشید

Вαңгαмi
04-08-2014, 02:51 PM
از زحـ ـمـات فـراوان عـ ـلـی تـشـکر مـی کـنـم ! :wink2:

هـمـچـنـیـن بـ ـه عـلـی و آرش عـ ـزیز تـبـریـ ـک میـگم . :d0s69thbefhiffti:

Seraph
04-08-2014, 03:06 PM
تبریک میگم ، ایشالله موفق باشید .

Dash.Hossein
04-08-2014, 03:13 PM
اول از علی اسکوفیلد عزیز تشکر میکنم بابت زحماتش.دوما به مدیران جدید تبریک میگم
من به شوخی به داش علی میگفتم کاندید مدیریت حکم مدیر فنی فوتبالو داره مدیر فنی هم ینی کشک ولی الان دابل خیت زدم:136:

Scofield
04-08-2014, 05:30 PM
اول یه تشکر میکنم از هیئت مدیره , ادمین , ناظم و مدیر ارشد انجمن که همیشه پشت من بودند و هوای منُ داشتند !

سپس از لطفِ دوستان تشکر می کنم .

به داش علی و آرش عزیز تبریک میگم , ایشالا بتونید در لباس مدیریت پرچمِ iWE رو بالا نگه دارید و همچنین موفق باشید .

در آخر هم از تمام کسانی که باعث پیشرفت من شدند و باعث شدند که من از هیچ به اینجا برسم تشکر میکنم .

مـمــنــون

The Shadow
04-08-2014, 06:12 PM
آپدیتی در ترفیع کاربران ایجاد شد. یک کاندید مدیریت دیگر

در پست اول میتوانید مشاهده کنید این آپدیت رو

☂ ALONE ☂
04-08-2014, 06:18 PM
آقای هومن امیدوارم در عنوان جدیدت موفق باشیانشالله مدیریتت.ممنون از اعضای
هیت مدیره بابت این همه انتخابهای خوبشون همچنین پژمان عزیز

Dash.Ali
04-08-2014, 06:54 PM
به هومن عزیز هم تبریک میگم امیدوارم همینطور با تلاش ادامه بده

Django
04-08-2014, 07:41 PM
تبریک و تسلیت :ی

Вαңгαмi
04-08-2014, 07:44 PM
هومن جان تبریک

Hamid
04-08-2014, 08:07 PM
تبریک به هومن جان!

Hunter Man
04-09-2014, 09:41 AM
اول از تمامی عزیزانی که تبریک گفتند و تبریک خواهند گفت کمال سپاس و تشکر دارم.

جا داره از کسانی که همواره از من حمایت کردند و هوای ما را داشتند تشکر ویژه کنم.

و در آخر نیز به مدیران جدید تبریک میگم و یه خسته نباشید هم به علی جون.

Dash.Hossein
04-09-2014, 02:13 PM
هومن جون تبریک میگم این چن وقت زیاد اذیتت کردم ازین به بعد بیشتر میخوام اذیتت کنم
:136::136:

SHAHIN
04-21-2014, 07:01 PM
بالا آوردن چنین تاپیک های که مشکل نداره?:d

زمانی که این تاپیک زده شد من نبودم بعدشم کلا نبودم تا چند روز پیش که برگشتم:d پس شرمنده اگه حالا دارم پست میدم تبریک میگم

اول از علی جان تشکر میکنم بابت زحماتی که برای بخش کشید تو این مدت. دوم هم به آرش جان تبریک میگم که یکی زاخار دو آتیشست:8:

همچنین به داش علی هم که جایگزین عالی برای بابک هست هم تبریک میگم. هومن خان هم که حرف نداره کارش انشالله مدیریتش ثابت شه

همین دیگه . . . . .