توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| ××× | [ تغییرات اساسی در Wwe و شروع دوره ای جدید ] | ×××
The Enforcer
04-09-2014, 05:14 AM
30 اُمین رسلمنیای Wwe یکی از عجیب ترین ها بود ؛ عجیب تر از آن شوی راو پس از آن بود . با دقت در این دو شو مشخص می شود داخل Wwe تغییرات اساسی انجام شده است . در ادامه این تغییرات را بررسی می کنیم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
10. Undertaker Is Dead ؟
1 - 21 . استریک آندرتیکر شکسته شد . او یکی از قدیمی ترین رستلر های این دوره ی کمپانی بود و با وجود این که در چند سال اخیر در کمتر از 5 - 6 مسابقه حضور داشت
که اکثرا در رسلمنیا بود ، اما باز مردم امید داشتند هر سال او در رسلمنیا باشد و شاهد بالاتر رفتن عدد استریک باشند : 22 - 23 - ... . اما استریک شکست ؛ تنها دلیلی که
آندرتیکر با این سن هنوز کشتی می گرفت از بین رفت . با این وجود احتمال حضور آندرتیکر در رسلمنیای 31 و مبارزه ی احتمالی با استینگ هم لغو می شود . Wwe از این
پس بدون او راهش را ادامه می دهد .
9. The NxT Generation Arrives
راو بعد از رسلمنیا شب خاصی است . اما کسی فکر نمی کرد که استار های برند NxT نقش مهمی در این شو داشته باشند . الکساندر روسف ، رستلر بزرگ اندام بلغار
، پس از انتظار زیاد بالاخره دبیوت خودش را در راو انجام داد و دبیوت مچش مقابل زک رایدر بود . چیزی که کمتر انتظارش می رفت دبیوت پـ ـیج ، دیـ ـوای توانای NxT بود که
مدت ها قبل همه منتظرش بودند اما به دلیل سن پایینش نتوانست به راو بیاید ؛ اما او آمد و به قهرمانی 295 روزه ی ای جـی لی پایان داد . همچنین دو پرومو از دو سوپراستار
جوان دیگر NxT ، بو دالاس ( The Un - Bo - Liveable ! ) و راک استار این برند ، آدام روز پخش شد . حضور 4 استار جدید در این شو ، نسل جدید و آینده ی Wwe را به ما
معرفی می کند .
8. The Perfect Match
پاول هیمن بهترین 48 ساعت کریرش به عنوان منیجر را داشت ! اول ، حضور در کنار براک لزنر که به استریک 0 - 21 آندرتیکر خاتمه داد . سپس حضور در راو و معرفی کردن
" King Of Swing " ، سزارو به عنوان Paul Heyman Guy جدیدش . کسی انتظار نداشت که سزارو که ظاهرا بیبی فیس شده بود تبدیل به یکی از Guy های یکی از هیل ترین
شخصیت های کمپانی شود . این دو نفر یک مَچ فوق العاده در رستلینگ خواهند بود ؛ توانایی بی نظیر سزارو در رینگ و پاول هیمن به عنوان منیجر و هایپ اسکیلز عالی او
، کابوسی برای کل استار های Wwe خواهند بود .
7. Punk Is Past
پیش بینی می شد که سی ام پانک در رسلمنیا بازگردد ، تقریبا همه مطمئن بودند استینگ در راو به Wwe می آید اما ... هیچ کدام از این اتفاق های نیفتاد . به جز بازگشت
راب ون دم به عنوان یک استار در آپر کارد ، شاهد دبیوت هیچ رستلر شاخصی در راو نبودیم و استار های NxT جای آن ها آمدند . با این که بازگشت سی ام پانک همیشه
جذاب و دیدنی خواهد بود ، اما به نظر می رسد Wwe دیگر تمایلی نه تنها برای جذب او ، بلکه برای ذب هیچ استار قدیمی خود ندارد و علاقه ی کمپانی برای پرورش رستلر
های جوان NxT بیشتر از آن هاست . در واقع Wwe به آینده نگاه می کند .
6. The Unpredictable Era
در تاریخ Wwe هیچ گاه مثل رسلمنیای 30 و ماندی نایت راو بعد از آن ، این همه اتفاق غیر منتظره پشت سر هم نمی بینیم ؛ عروج سوپراستار ها و سقوط برخی لجند ها ،
شروع کار روکی ها و ... . The Unpredictable Era ( به معنی دوره ی غیر قابل پیش بینی ها ) شروع شد . رسلمنیا با راک ، آستین و هوگن شروع شد ، بلند کردن بیگشو
توسط سزارو ، شکسته شدن استریک و قهرمانی دنیل برایان . و در راو ادامه اش : سزارو به عنوان پاول هیمن گای جدید ، قهرمانی پـ ـیج ، کمک شیلد به دنیل برایان و ...
. همه ی این اتفاقات نشان می دهد Wwe تغییر یافته و وارد دوره ای شده که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست .
5. The D!va Of Tomorrow
پـ ـیج در راو موفق به انجام کاری شد که خیلی از دیـ ــ وا ها در رسلمنیا موفق به انجامش نشدند : پین کردن ای جـ ـی و به دست آوردن کمربند دیـ ـواز .
علاوه بر آن پیـ ـج اکنون کمربند زنان NxT را هم در دست دارد . سخت می شود باور کرد که او تنها 21 سال دارد ! یکی از شکه کننده ترین لحظات راو بود
وقتی که او برای تبریک گفتن به سمت ای جـ ـی رفت ... ای جـ ـی قبول نکرد و او را دعوت به مسابقه کرد و در کمال ناباوری پیـ ـج برد ؛ و با این برد جوان
ترین رستلر تاریخ Wwe شد که یک کمربند سینگلز را در اختیار دارد .
4. Power Shift
در آخر شوی راو بعد از رسلمنیا ، استعداد ها و تلنت های جدیدی در رینگ مانده بودند . اوج گرفتن سوپراستار ها در این موقع سال عادی است و این چهار
نفر امسال به معنای واقعی اوج گرفته اند و همچنان خواهند گرفت . باتیستا ، تریپل اچ ، رندی اورتن ، جان سینا ، شیمس ، ری میستریو و ... همگی استار
هایی بودند که طعم شکسته را چشیده بودند و یا راو را با نگاه کردن به این تلنت های مدعی به پایان بردند . د شیلد و دنیل برایان در رینگ راو قدرتنمایی
کردند و به نظر می رسد قهرمانان بعدی کمپانی باشند .
3. Young And Golden
نسل جدید NxT از راه رسید و شاید باور نکنیم که در حال حاضر هر چهار تایتل سینگل Wwe در دست آن هاست . وقتی باتیستا در رویال رامبل پیروز شد
تماشاچیان اعتراض کردند که چرا او باید مانع پیشرفت استار های جوان بشود ؛ اما کمتر از چند ماه بعد این دنیل برایان از سیزن 1 NxT بود که قهرمانی سنگین
وزن Wwe را به دست آورد . این پیـ ـج بود که قهرمان 295 روزه ی کمربند دیـ ـواز را شکست داد . سزارو را هم باید اضافه کنیم که برنده ی مجسمه ی آندره
د جاینت شد و او هم معرفی شده توسط NxT بود . قهرمانان کمربند های Secondary ( یو اس و اینترکانتیننتال ) هم از جوان های با استعداد کمپانی هستند .
و البته تایتل های تگ تیم را هم فراموش نکنیم که در دستان پسران یک لجند Wwe ، ریگیشی ، هستند . نسل جوان Wwe بر همه ی کمپانی سلطنت می کند .
2. The Man Of 1,000 Nightmares
با وجود شکست خوردن در رسلمنیا ، " خورنده ی جهان ها " توانست به جایگاه و کاراکتری برسد که ظاهرا Wwe سال ها به دنبالش بوده است . در راو
و رسلمنیا بری وایت بهترین نمایشش را مقابل قهرمان 14 دوره ی کمربند جهانی ، جان سینا ، به اجرا گذاشت . به نظر می رسد " مرد مرده " بار آخر در
رسلمنیا مرد و حالا Wwe در حال آماده کردن یک جایگزین ( تا حدی ) برای اوست ، " مرد هزاران کابوس " . چیزی که مشخص است این است : بری وایت
یک مبارز واقعی است .
1. The One
یک لحظه فرض کنید قبل از رسلمنیا هستیم . آیا می توانستید تصور کنید راو بعد از آن ، براک لزنر در رینگ سخنرانی می کند و تیکر در بیمارستان خواهد بود ؟
اگر 1000 قهرمانی دیگر هم به دست بیاورد ، باز هم شکستن استریک آندرتیکر بزرگترین هایلایت کریر براک لزنر خواهد بود . در راو بعد از رسلمنیا ، پاول
هیمن لقب جدیدی به او داد ؛ او دیگر The Next Big Thing نیست ، او The One است . احتمالا او مدتی استراحت داشته باشد ، اما وقتی برگردد مطمئنا
به سمت کمربند سنگین وزن Wwe می رود . قهرمان آن زمان این کمربند - خواه دنیل برایان باشد یا هر کس دیگری - باید به چلنج او پاسخ دهد . به چلنج
براک لزنر که از این به بعد یک " افسانه " است .
Tyler Black
04-09-2014, 03:20 PM
مرسی بابت مقاله
شاید هم همونطوری که اشاره شده بود پیش از این دلیل باخت آندرتیکر از براک لسنر برای این بوده باشه
که سال دیگه مسابقه ی غیر قابل پیش بینی ای رو بین آندرتیکر و استینگ ببینیم . ولی خب خودم هم احتمال
کمی میددم به این پیش بینی چون که هیجان ِ مسابقه به خاطر سر ِ استریک بودن بود .
استاران خوبی رو از ان ایکس تی به این برند اوردند . بو دالاس که کمربند ان ایکس تی رو در فبریه باخت
میدونستم به خاطر نزدیک شدن به دبلیو دبلیو ای هست و در دبلیو دبلیو ای آغاز به کار می کنه . والا این هم
مثل برادرش Bray Wyatt کشتی گیر خوبیه ! البته به خوبی ِ بری وایت نیست ولی خوبه . هر چی باشه هر دو
پسر ِ Irwin R. Schyster هستند دیگه .
اون وضعیت سزارو و سواگر اصلا نفهمیدم چی شد :| فکر کنم برای اولین باری باشه که یک گروه متلاشی میشه و
هر دو کشتی گیر از این گروه هیل اومدن بیرون ! توی پروموی براک لسنر همه پول هیمن رو بوو میکنند و بعدش برای
سزارو همه YES YES میکنن که پول هیمن گای شده !! واقعاً جالبه !
در پایان هم این تغییرات دبلیو دبلیو ای خوب بوده و این دو روز چیزای جالبی دیدیم ولی من 2 چیز رو اصلا دوست ندارم چون
دومی مهم تره , دومی رو اول میگم و اون هم قهرمانی دنیل برایان هست و برای این هیچ چاره ای نبود چون دبلیو دبلیو ای universe
این رو میخواستن و حتی میتونستن دبلیو دبلیو ای رو ورشکست کنن اگه برایان قهرمان نمیشد , ولی فکر میکنم حقش نبود بره تو مین اونت
رسلمنیا و قهرمان بشه و شو رو برایان به پایان برسونه . اولین مورد هم این هست که این چه کاریه که شیلد رو فیس کردن و این چه کاریه
که دارن از دنیل برایان حمایت میکنن :| عجب :|
hamid5324
04-09-2014, 04:58 PM
سلام خیلی معذرت اینجا جاش نیست ولی من الان عضو شدم و آشنایی با انجمن ندارم
از کدوم قسمت انجمن میتونم مسابقات شوو ها رو دانلود کنم ؟
Persian Dragon
04-09-2014, 06:30 PM
مرسی بابت مقاله
شاید هم همونطوری که اشاره شده بود پیش از این دلیل باخت آندرتیکر از براک لسنر برای این بوده باشه
که سال دیگه مسابقه ی غیر قابل پیش بینی ای رو بین آندرتیکر و استینگ ببینیم . ولی خب خودم هم احتمال
کمی میددم به این پیش بینی چون که هیجان ِ مسابقه به خاطر سر ِ استریک بودن بود .
استاران خوبی رو از ان ایکس تی به این برند اوردند . بو دالاس که کمربند ان ایکس تی رو در فبریه باخت
میدونستم به خاطر نزدیک شدن به دبلیو دبلیو ای هست و در دبلیو دبلیو ای آغاز به کار می کنه . والا این هم
مثل برادرش Bray Wyatt کشتی گیر خوبیه ! البته به خوبی ِ بری وایت نیست ولی خوبه . هر چی باشه هر دو
پسر ِ Irwin R. Schyster هستند دیگه .
اون وضعیت سزارو و سواگر اصلا نفهمیدم چی شد :| فکر کنم برای اولین باری باشه که یک گروه متلاشی میشه و
هر دو کشتی گیر از این گروه هیل اومدن بیرون ! توی پروموی براک لسنر همه پول هیمن رو بوو میکنند و بعدش برای
سزارو همه YES YES میکنن که پول هیمن گای شده !! واقعاً جالبه !
در پایان هم این تغییرات دبلیو دبلیو ای خوب بوده و این دو روز چیزای جالبی دیدیم ولی من 2 چیز رو اصلا دوست ندارم چون
دومی مهم تره , دومی رو اول میگم و اون هم قهرمانی دنیل برایان هست و برای این هیچ چاره ای نبود چون دبلیو دبلیو ای universe
این رو میخواستن و حتی میتونستن دبلیو دبلیو ای رو ورشکست کنن اگه برایان قهرمان نمیشد , ولی فکر میکنم حقش نبود بره تو مین اونت
رسلمنیا و قهرمان بشه و شو رو برایان به پایان برسونه . اولین مورد هم این هست که این چه کاریه که شیلد رو فیس کردن و این چه کاریه
که دارن از دنیل برایان حمایت میکنن :| عجب :|
من حوصله ي بحث كردن رو ندارم جدا فك كنم تا يه هفته دپرسم و تايپ كردنم زياد نمياد ولي ١-بودالاس تو رينگ مضخرفه اميدوار بودم سه چهار سال ديگه نگهش دارند بتونه پيشرفت كنه و چيزاي بيشتري تو رينگ ياد بگيره و بعد به مين روستر منتقل بشه٢-دابليو دابليو اي هيچ وقت ورشكست نميشه چه برايان قهرمان باشه چه اورتن چه يكي ديگه ،كمپاني اين توانايي رو ديده تو برايان كه ميزاره قهرمان باشه و اورتن و باتيستا رو شكست بده وگرنه اين طور نميشد من واقعا دارم به اطلاعات شما تو رينگ شك مي كنم واقعا بازي فوق العاده تريپل و برايانو نديدي؟اون همه مسابقات فوق العاده اي كه از نظر منتقد ها تو اين تنها دو سال فعاليت برايان مورد نقد وتمجيد قرار گرفته بود ونديديد؟ و باز هم اصرار داريد برايان لياقت قهرماني رو نداره؟راء بعد رسلمنيا اينترنشنال بود و از همه كشورا حدود ٤٧ ٤٨ تا كشور اومده بودند و اين طرفدادرا طرفداراي كشته ومرده رسلينگ بودند كه هنوز خودشونو جدا از رسلينگ نميدونن و بعضي از كاربراي اينجا اصرار دارند كه طرفداراي برايان يك سري زير ١٨ ساله ي آمريكايي احمقند.من واقعا نميدونم چي بگم به قول معروف كسيو كه خودشو به خواب زده نميشه از خواب بيدار كرد من انشالا بعدا ميام و در مورد رسلمنيا و راء بيشتر صحبت مي كنم حرف واسه گفتن زياده ولي امتياز من به رسل منيا هفت ، هفت و نيم از ده بود راستي شيلد و برايان ميتونن ٤ horseman خوبي تشكيل بدند :d ترجيح ميدم ديگه تو اين تاپيك در مورد برايان تا چند روز بحث نكنم وگرنه بيشتر اعصابم خورد ميشه
MrHOF
04-09-2014, 07:24 PM
WWE از یه دوره مزخرف در اومد رفت تو یه دوره مزخرف تر
دوره ای که نفر اولش برایان ـه
تگ تیم اولش شیلد
و قُلدُرش براک لزنر :f:
البته رسلمنیا 31 احتمالآ جای استینگ و تیکر با هم مسابقه میدن اونم برای پایان کار هر دوتاشون :22:
البته من رسلمنیا رو ندیدم ، راء هم ندیدم :D
AƦAƾH
04-09-2014, 07:31 PM
تگ تیم اولش شیلد
مشکل این دو تا چیه ؟ :ی مخصوصا دومی !؟ خیلیم انتخابای خوبی هستن که :ی
مخصوصا لسنر , الان وقتش بره ریپ کنه براین و یه سری جوجه رسلر که گزاشتنشون واسه قهرمان اصلی :|
Capt. Flint
04-09-2014, 09:58 PM
رستلینگ بدون آندرتیکر هیچ معنایی برام نداره. اصلا دیگه امیدی برای نگاه کردن رستلینگ ندارم
WWE از یه دوره مزخرف در اومد رفت تو یه دوره مزخرف تر
دوره ای که نفر اولش برایان ـه
تگ تیم اولش شیلد
البته رسلمنیا 31 احتمالآ جای استینگ و تیکر با هم مسابقه میدن اونم برای پایان کار هر دوتاشون :22:
البته من رسلمنیا رو ندیدم ، راء هم ندیدم :D
دقیقا. کاملا موافقم
Y . 2 . J
04-09-2014, 10:14 PM
مثله اینکه دوستان کلا تحت تاثیر جو هستند !
دیگه دنیل براین چکار باید بکنه ؟! دو مسابقه در بزرگترین ایونت تاریخ ! ( که فقط برت هارت قبلا اینکار کرده بود )
اجرای دو نمایش فوق العاده مقابل سه تا از بهترین رسلر های تاریخ !
بعضی از دوستان عادت دارند ، طرف هوادار باتیستا هستش ، رسلر مورد علاقش دو روز بعد از بازگشتش
بدون هیچ زحمتی میاد مین ایونتر WM می شه درحالی که یه متر راه می ره 6 دقیقه نفس می گیره ! بعد همون فرد
وقتی می بینند هوادارا باتیستا رو بووو می کنند ، بهش می گن " یو کنت رسل " سری می ** این هوادارا همه بچه اند ،
رسلینگ نابود شده ! دنیل براین هم شد استار ؟
دنیل براین تنها استاریه که چه از نسل قدیم و چه از نسل جدید بشدت حمایت می شه . همین امثال براین ، پانک ، شیلد
وایت ، سزارو ، وید برت و ... هستند که دوباره امید رو به سکو ها برگردوندند . و با وجود اونها می شه Wwe را تا 10-20
سال دیگه تضمین کرد !
چیزی که مشخصه ، سطح فکری یه هوادار , نسبت به 7 سال پیش عوض شده ، دانششون بالا رفته اینطوری نیست
که هرکی فیسه چیر بشه و هرکی هیله بووو بشه . امروزه کسی تشویق می شه که لیاقت و استعدادشو داشته باشه .
من از شروع این دوره جدید در Wwe خوشحالم . امیدوارم این وضع ادامه پیدا کنه و هرکس لیاقتشو داره به حقش برسه .
بابت مقاله هم ممونم .
اینم بگم که روی صحبتم با هیچ کدوم از کاربرایی که تو این تاپیک نظر دادند نیست . کلی گفتم .
AhrimanM
04-09-2014, 11:09 PM
همین کارایی که دنیل برایان میکنه رو اگه به زیگلر و اوسو و ست رالینز و حتی راب ون دم پا به سن گذاشته و سین کارا و خیلی های دیگه بها میدادن هزار برابر بهتر میتونستن بکنن ، همشون هم پتانسیلشون بالاتر بود . من فقط نگران تریپل ایچم . حیفه که کلاً کریر هانتر اینجوری بشه . البته دنیل برایان رسلر خوبیه ولی نه واقعاً در این حد !!! ببینین چند ماهه دارن رو این استوریش کار میکنن ، از قبل از سامراسلم و مبارزه با سینا شروع شد تا الان!!! حدود 11-10 ماهی میشه . واقعاً این استوری حق کسایی خیلی بزرگتر از برایان بود.
استریک تیکر هم اگه واقعاً خواست خودش بوده واسه من سوال شده که چرا ؟
اگرم خواست خودش نبوده و خواست کمپانی بوده که هوشمندانه ترین حرکت رو واسه نجات این بیزینس زدن !! چون الان تیتر همه روزنامه ها و وب سایتا و ... شدن !! خیلی وقت بود اصلاً کسی حواسش آنچنان به wwe نبود. حیفه تیکر ولی . واقعاً بی نظیر بود ...
THE VAIPER
04-09-2014, 11:28 PM
درسته باید به استارهای جوان توجه کرد. ولی نباید استارهای باسابقه و قدیمی را هم جلشون خراب کرد. مثلا برای بزرگ کردن برایان یه هانتر کافی بود. حالا شما بیا بشمار از سامراسلم تا حالا چندتا استار جلوش قربانی کردن. 1- جان سینا 2- اورتون 3- کین 4-هانتر 5- باتیستا. وجدانن افرادی مثل سینا و اورتون هم که بزرگ شدن مثلا چند نفر کمک کردن به بزرگ شدنشون .بعد لازمه یه استار را اینقدر بزرگ جلوه بدن. بچه های دیگه را نمی دونم. ولی من با اندام برایان مشکل ندارم. چون اندام خیلی ها مثل شاون مایکلز بزرگ و جریکو و ری مستریو هم مثل برایان هست. چرا اونا را دوست داریم. مسئله ما با برایان اینه که بیش از اندازه پوش گرفته . مطمئن باشید همه این پوش ها و استوری ها برای درامد زایی بیشتر. وگرنه نه برایان بلکه یه استار 10 برابر کمتر برایان اگر همچین ری اکشنی می گرفت دبلیو دبلیو ایی مثل برایان همه چی بهش می داد. بعد ارزش این کمربندها را همین اول کاری اوردن پایین. اول که دست اورتون بودن از ترس نمی تونست مسابقه بده. و حالا هم دست برایان. اگر اول می دادن دست جان سینا و بعد تو رسلمنیا به دست براک لسنار کمربندها خیلی بیشتر ارزش پیدا می کردن. استوری جدید اولویشن با دشیلد و برایان هم به نظرم نمی تونه جذاب باشه. استوری های تکراری 10 سال پیش نمی تونه جذابیتی داشته باشه. اگر گروه شیلد را جدا می کردن خیلی بهتر میشد. رومن رینز که اینده کمپانی و یه پاور هویس فوق العاده است. ست رولینز همه خیلی ویژگی شبیه سی ام پانک داره. حرکات فوق العاده اش و کار با میکروفونش . به نظرم سی ام پانک جدید هست. دین امبروز هم می تونه مثل میک فولی مسابقات خونی شرکت کنه. و اینده خوبی در انتظارش هست. بعد دیگه چقدر می خوان اورتون و باتیستا و کین و هانتر را تحقیر کنن. جلوی برایان بس نبود. حالا هر هفته بیان بشن کتک خور د شیلد. اورتون به تنهایی اوایل 2013 حریفشون بود. یا کین با برایان راحت شکستشون می دادن. یا پانک به تنهایی سال 2013 شکستشون داد. حالا این 3 نفر گذاشتند جلوی 4 نفر. خیلی مسخره است.
Attitude-Era
04-10-2014, 01:11 AM
خوب دوستان بحث قهرمانی برایان بی مورده طرفداراش میگن حقش بود آنتی هاش میگن حقش نبود ولی باس قبول کرد برایان کسیه که تو این دوره مردم قبولش دارن اگه واقعا بدتون میاد ازش مبارزاتشو نگاه نکنید ولی به طرفداراش باس احترام گزاشت من خودم جز سی ام پانگ,شیمس,رومن رینز,رایبک کسی رو ازاین نسل قبول ندارم اصلا مسابقاتشونم نگاه نمیکنم نمونش رسلمنیا فقط پرومو هوگن-آستین-راک و بازی شیلد و براک-آندرو دیدم بقیرو کات کردم انداختم دور,درسته قابل درک نیست کسی به قد و هیکل برایان بیاد تو یه شب هم تریپلچ و هم باتیستا و رندی رو ببره حالا چجوری ندیدمو نمیدونم ولی شک ندارم تو رسلمنیا از برایان یه ابرهیرو ساختن این چیزی بود که یونیورس میخواستن کسانی که از دیدن رسلینگ شادیو سرگرمی میخوان نه هیجان.
دررابطه با دوستمون که گفتن افرادی مثل راب ون دام جریکو وامسال اونها اگه چنین پوشی میگرفتن خیلی بهتر عمل میکردن,واقعا در این حرفتون هیچ شکی نیست من هم دبیوت جریکو و هم دبیوت ون دام رو تو همون دورانی که اومدن دیدم با یه ماه تاخیر ولی دلیله اینکه اونا پوشی همچون برایان نگرفتن این هستش که اونا Attitude Era Guy هستن دوره ایی که امسال برایان اگه بودن در حد استاران درجه 5 بودن اون موقع مردم یس-نو یا وروجک بازی نمیخواستن مردم رسلر واقعی و سنگین با کاراکتر خشمگین و جدی میخواستن ولی با گذشته زمان و بعد مین اونت رسلمنیا 2004 داستان عوض شد و کم کم رسید به جایی که برایان پرچم داره کمپانی شد که افرادی همچون هوگن-آستین-راک باعث بزرگیش شدن و این برای کسانی که رسلینگو از بچگی و از دورانی که همون نفراتی که نام بردم توش آقایی میکردن قابل درک نیست.
من خودم آخرین مبارزه ایی که از برایان دیدم سال 2012 بود که با پانک بازی داشت و اصلا ازبازیش هیچ لذتی نبردم و فقط بخاطر پانک بزرگ اون مسابقرو دیدم ولی به طرفدارای برایان تبریک میگم و بهشون احترام میزارم چون باتوجه به شرایت و نسل و دوران کنونی افرادی چون برایان کسانی هستن که پوش میگیرن نه یکی مثل رایبک با اون عضله و قدرتش پس برایان استار مناسبی بود برای این دوره که کمپانی چنین ابرپوشی بهش داد.
MrHOF
04-10-2014, 01:32 AM
مشکل این دو تا چیه ؟ :ی مخصوصا دومی !؟ خیلیم انتخابای خوبی هستن که :ی
مخصوصا لسنر , الان وقتش بره ریپ کنه براین و یه سری جوجه رسلر که گزاشتنشون واسه قهرمان اصلی :|
شیلد که دیگه اینطوری بیهوده اس از نظر من :22: باید از هم جداشون کنن
براک لزنر هم که پارت تایم ـه و بدرد همین مسابقاتی مثل شکوندن استریک یا درگیری با تریپل اچ و اینا میخوره !!
اصن از نسل قدیم نباید بیارن قُلدُر کمپانی کنن ...
اما باز من با این دوتا مشکل ندارم :d مشکلم همون گزینه اول ـه لامصب خیلی رو مُخه :d
عرفان م
04-10-2014, 07:20 AM
رسلمنیا خیلی مسخره بود از شکسته شدن استریک تاا بردن کمربندها توسط برایان شو راء هم خیلی مسخره تر از رسل بود فقط تنها مورد خوب این بود که سزارو پول هیمن گای شود
Persian Dragon
04-10-2014, 07:43 AM
بعد دیگه چقدر می خوان اورتون و باتیستا و کین و هانتر را تحقیر کنن.
من بعدا بیشتر در مورد مسائل بحث خواهم کرد ولی Wwe میتونست بهتر مسابقه ها و استوری ها رو بوک کنه که casual fans ها(البته نه همشون بلکه اونایی که از برایان خوششون نمیاد) دلزده نشن.
اینکه برایان تو یه مسابقه نفس گیر با شونه ی داغون تریپل ایچ رو شکست بده و بعد بره تو مین اونت و دوتا از تاپ ها رو شکست بده.
اگه سی ام پانک با تریپل می رفت مسابقه میداد و برایان هم تو مین اونت بهانه هم واسه برایان درست نمی کردند که شونه اش آسیب دیده به نظرم خیلی بهتر و منطقی تر و casual fans (عامه پسند تر)(البته عامه پسند بیشتر توی IWE) به نظر میومد میتونستن بعدا هم فیود تریپل و برایان ایجاد کنن تو سامراسلم.
ولی هنوز هیچ شکی در لیاقت قهرمان بودن برایان نیست.
The Enforcer
04-11-2014, 07:22 AM
قسمت دوم
5. The D!va Of Tomorrow
پـ ـیج در راو موفق به انجام کاری شد که خیلی از دیـ ــ وا ها در رسلمنیا موفق به انجامش نشدند : پین کردن ای جـ ـی و به دست آوردن کمربند دیـ ـواز .
علاوه بر آن پیـ ـج اکنون کمربند زنان NxT را هم در دست دارد . سخت می شود باور کرد که او تنها 21 سال دارد ! یکی از شکه کننده ترین لحظات راو بود
وقتی که او برای تبریک گفتن به سمت ای جـ ـی رفت ... ای جـ ـی قبول نکرد و او را دعوت به مسابقه کرد و در کمال ناباوری پیـ ـج برد ؛ و با این برد جوان
ترین رستلر تاریخ Wwe شد که یک کمربند سینگلز را در اختیار دارد .
4. Power Shift
در آخر شوی راو بعد از رسلمنیا ، استعداد ها و تلنت های جدیدی در رینگ مانده بودند . اوج گرفتن سوپراستار ها در این موقع سال عادی است و این چهار
نفر امسال به معنای واقعی اوج گرفته اند و همچنان خواهند گرفت . باتیستا ، تریپل اچ ، رندی اورتن ، جان سینا ، شیمس ، ری میستریو و ... همگی استار
هایی بودند که طعم شکسته را چشیده بودند و یا راو را با نگاه کردن به این تلنت های مدعی به پایان بردند . د شیلد و دنیل برایان در رینگ راو قدرتنمایی
کردند و به نظر می رسد قهرمانان بعدی کمپانی باشند .
3. Young And Golden
نسل جدید NxT از راه رسید و شاید باور نکنیم که در حال حاضر هر چهار تایتل سینگل Wwe در دست آن هاست . وقتی باتیستا در رویال رامبل پیروز شد
تماشاچیان اعتراض کردند که چرا او باید مانع پیشرفت استار های جوان بشود ؛ اما کمتر از چند ماه بعد این دنیل برایان از سیزن 1 NxT بود که قهرمانی سنگین
وزن Wwe را به دست آورد . این پیـ ـج بود که قهرمان 295 روزه ی کمربند دیـ ـواز را شکست داد . سزارو را هم باید اضافه کنیم که برنده ی مجسمه ی آندره
د جاینت شد و او هم معرفی شده توسط NxT بود . قهرمانان کمربند های Secondary ( یو اس و اینترکانتیننتال ) هم از جوان های با استعداد کمپانی هستند .
و البته تایتل های تگ تیم را هم فراموش نکنیم که در دستان پسران یک لجند Wwe ، ریگیشی ، هستند . نسل جوان Wwe بر همه ی کمپانی سلطنت می کند .
2. The Man Of 1,000 Nightmares
با وجود شکست خوردن در رسلمنیا ، " خورنده ی جهان ها " توانست به جایگاه و کاراکتری برسد که ظاهرا Wwe سال ها به دنبالش بوده است . در راو
و رسلمنیا بری وایت بهترین نمایشش را مقابل قهرمان 14 دوره ی کمربند جهانی ، جان سینا ، به اجرا گذاشت . به نظر می رسد " مرد مرده " بار آخر در
رسلمنیا مرد و حالا Wwe در حال آماده کردن یک جایگزین ( تا حدی ) برای اوست ، " مرد هزاران کابوس " . چیزی که مشخص است این است : بری وایت
یک مبارز واقعی است .
1. The One
یک لحظه فرض کنید قبل از رسلمنیا هستیم . آیا می توانستید تصور کنید راو بعد از آن ، براک لزنر در رینگ سخنرانی می کند و تیکر در بیمارستان خواهد بود ؟
اگر 1000 قهرمانی دیگر هم به دست بیاورد ، باز هم شکستن استریک آندرتیکر بزرگترین هایلایت کریر براک لزنر خواهد بود . در راو بعد از رسلمنیا ، پاول
هیمن لقب جدیدی به او داد ؛ او دیگر The Next Big Thing نیست ، او The One است . احتمالا او مدتی استراحت داشته باشد ، اما وقتی برگردد مطمئنا
به سمت کمربند سنگین وزن Wwe می رود . قهرمان آن زمان این کمربند - خواه دنیل برایان باشد یا هر کس دیگری - باید به چلنج او پاسخ دهد . به چلنج
براک لزنر که از این به بعد یک " افسانه " است .
Persian Dragon
04-11-2014, 07:39 AM
به پیج خیلی امیدوارم می تونه با emma و ناتالیا و AJ سامرری و naomi و دختر فلیر که بعد ها میاد دیویژن زن ها رو متحول کنن و ما هر قسمت شاهد مسابقات با کیفیت تر از زنان باشیم.تا چند وقت پیش تنها کسایی که میتونستن به بخش زنان معنی بدند نتی بوده و AJ بعضی اوقات هم naomi اگه مسابقه ی ناتالیا و ای جی رو تو مین اونت دیده باشید هیچ وقت فراموش نمی کنید فکر کنم این مسابقه یه چیزی حدود 3.5 3.75 استار داشت که توی مسابقه ی زنان غیر معموله اگه ندیدید حتماپیشنهاد می کنم ببینید لینکش هم از تو یوتوب اگه گیرم بیاد میزارم.خلاصه اینکه من به نسل بعدی زنان امیدوارم الان مربیشون توی performance center یکی از بهترین زن ها هست Sara Del Rey یکی از 20 15 زن برتر در تمام دوران که از ROH اوردنش واسه مربی گری رسلر های زن شایان ذکره که دنیل برایان مربی سارا دل ری بوده همین می رسونه که چه زن تواناییه مسابقاتش هم اگه گیرتون بیاد ببینید ضرر نمی کنید.
بعدا ادامه ی پستم رو خواهم داد ...
تشکر بابت مقاله
steve austin
04-11-2014, 10:03 AM
بعضی ها خیلی اظهار نظرای جالبی میکنن
دوست داشتید تیکر تا اخر عمرش بیاد و سر استریک بجنگه؟این انتخاب خودش بوده که استریک بشکنه اون تو مسابقه اصن نتونست تیکر همیشگی باشه اونوقت رسلمنیا 31 میشد پیر مرد در برابر پیرمرد یه بازی خیلی کند و آروم
نکنه دوست دارید برایان چون شما ازش خوشتون نمیاد بره از کمپانی(خودمم ازش خوشم نمیاد ولی میدونم که برایان بره دیگه شوی راو 10 دقیقه ای میشه)
نکنه میخواید لزنر چون استریکو شکست بره از کمپانی
نکنه میخواید شیلد که اونقد محبوب بود هیل بمونه و کمپانی یه همچین ریسکی کنه؟
و...
THE VAIPER
04-11-2014, 12:14 PM
به پیج خیلی امیدوارم می تونه با emma و ناتالیا و AJ سامرری و naomi و دختر فلیر که بعد ها میاد دیویژن زن ها رو متحول کنن و ما هر قسمت شاهد مسابقات با کیفیت تر از زنان باشیم.تا چند وقت پیش تنها کسایی که میتونستن به بخش زنان معنی بدند نتی بوده و AJ بعضی اوقات هم naomi اگه مسابقه ی ناتالیا و ای جی رو تو مین اونت دیده باشید هیچ وقت فراموش نمی کنید فکر کنم این مسابقه یه چیزی حدود 3.5 3.75 استار داشت که توی مسابقه ی زنان غیر معموله اگه ندیدید حتماپیشنهاد می کنم ببینید لینکش هم از تو یوتوب اگه گیرم بیاد میزارم.خلاصه اینکه من به نسل بعدی زنان امیدوارم الان مربیشون توی performance center یکی از بهترین زن ها هست Sara Del Rey یکی از 20 15 زن برتر در تمام دوران که از ROH اوردنش واسه مربی گری رسلر های زن شایان ذکره که دنیل برایان مربی سارا دل ری بوده همین می رسونه که چه زن تواناییه مسابقاتش هم اگه گیرتون بیاد ببینید ضرر نمی کنید.
بعدا ادامه ی پستم رو خواهم داد ...
تشکر بابت مقاله
خلاصه حرف شما اینه که برایان خدای رستلینگه و هرکی هم زیر دستش باشه بهترین هست. د میز هم مربی برایان بود حالا چرا اینطوریه.
Persian Dragon
04-11-2014, 12:55 PM
خلاصه حرف شما اینه که برایان خدای رستلینگه و هرکی هم زیر دستش باشه بهترین هست. د میز هم مربی برایان بود حالا چرا اینطوریه.
شما اينجور از حرفاي من برداشت كرديد ولي من منظور كليم اين بود كه ميشه اميد زيادي به رسلر هاي زن آينده داشت،بعد چطور د ميز رو مربي برايان ميدونيد اون يه استوري بود و در اصل تو استوري ميز منيجر برايان بود
Black Hawk
04-12-2014, 12:59 PM
بعضی ها خیلی اظهار نظرای جالبی میکنن
نکنه دوست دارید برایان چون شما ازش خوشتون نمیاد بره از کمپانی(خودمم ازش خوشم نمیاد ولی میدونم که برایان بره دیگه شوی راو 10 دقیقه ای میشه) و...
مگه برایان کیه که دیگه انقدر الکی بزرگش میکنی. آستین و راک و سویج و هوگن و خیلی ها که رفتن شوهای راو 10 دقیقه ای شد مگه؟ برایان که دیگه انگشت کوچیکه ی اینا هم نیس.
هیچکس با پوش دادن و پیشرفت استار های جوون مشکلی نداره. چون در آینده همین استار ها هستن که کمپانی رو میچرخونن. ولی برایان خیلی جوونه که بخواد این پوش بی حسابو بگیره؟؟؟؟
Persian Dragon
04-12-2014, 02:03 PM
مگه برایان کیه که دیگه انقدر الکی بزرگش میکنی. آستین و راک و سویج و هوگن و خیلی ها که رفتن شوهای راو 10 دقیقه ای شد مگه؟ برایان که دیگه انگشت کوچیکه ی اینا هم نیس.
هیچکس با پوش دادن و پیشرفت استار های جوون مشکلی نداره. چون در آینده همین استار ها هستن که کمپانی رو میچرخونن. ولی برایان خیلی جوونه که بخواد این پوش بی حسابو بگیره؟؟؟؟
32 سال جوونه مرد حسابي ؟. باتيستا موقعي كه تو كار رسلينگ وارد شد ٣١ سالش بود و وقتي ٣٦ سالش شد وارد مين اونت شد ddp ٣٤ سالگي رسلينگو تو wcw شروع كرد اونوقت برايان كه از ١٨ سالگي رسلينگو با شان مايكل شروع كرده و كل دنيارو گشته و الان ٣٢ سالشه جوون نيست! رو منطق صحبت كنوين خواهشا:504:
deadking
04-12-2014, 04:35 PM
من که دیگه کلاء WWE رو کنار گذاشتم
کمپانی ای که نقش اولش برایان باشه به درد من نمیخوره و برام جذابیتی نداره
کمپانی ای که عین فیلم هندی همه ی استوری هاش به خوبی و خوشی تموم بشه برام جذابیتی نداره
کمپانی ای که نقش اولش قد و هیکل مناسب و کاریزما نداره و همش میپره هوا Yes Yes میکنه برام جذابیتی نداره
الان چند وقته که فقط مسابقات کمپانی های دیگه رو نگاه میکنم، به شما هم پیشنهاد میکنم طرف کمپانی های دیگه برید
البته میتونید هم مسابقات قدیمی مثل WWF و WCW نگاه کنید
به هرحال هرکاری کردین مسابقات حال حاظر و اینده رو دنبال نکنید
واضح است کمپانی از دوره ای که سینا نقش اولش بود وارد دوره ی جدیدی شده که برایان نقش اولشه
Black Hawk
04-12-2014, 07:32 PM
32 سال جوونه مرد حسابي ؟. باتيستا موقعي كه تو كار رسلينگ وارد شد ٣١ سالش بود و وقتي ٣٦ سالش شد وارد مين اونت شد ddp ٣٤ سالگي رسلينگو تو wcw شروع كرد اونوقت برايان كه از ١٨ سالگي رسلينگو با شان مايكل شروع كرده و كل دنيارو گشته و الان ٣٢ سالشه جوون نيست! رو منطق صحبت كنوين خواهشا:504:
بابا خدای اطلاعات رسلینگ. رسلپدیا. من کاری با باتیستا یا دایموند ندارم. البته بگم که اونا حداقل ی استعدادی داشتن و همچنین کاریزما و فاکتور های منحصر به خودشون. ولی اندازه برایان هم پوش نگرفتن. منطق اینو میگه که برایان نسبت به اونا هیچی نداره.
Persian Dragon
04-12-2014, 08:51 PM
بابا خدای اطلاعات رسلینگ. رسلپدیا. من کاری با باتیستا یا دایموند ندارم. البته بگم که اونا حداقل ی استعدادی داشتن و همچنین کاریزما و فاکتور های منحصر به خودشون. ولی اندازه برایان هم پوش نگرفتن. منطق اینو میگه که برایان نسبت به اونا هیچی نداره.
پوش گرفتند ولیی پوششون با استفاده از شرایط و گیممیکشون فرق داشت.باز شما حرف خودتو بزن
Y . 2 . J
04-13-2014, 01:29 PM
می شه راجب استعداد یکم بیشتر توضیح بدید !
دو ویژگی که یک رسلر باهاش مورد ارزیابی قرار می گیره ، کار درون رینگ و پشت میک ـش هستش .
دنیل براین هم سخنگو خوبیه ، هم تکنیک بازی درون رینگ رو داره . high fly بالایی داره و به همون اندازه تو بازی زمینی
خوب کار می کنه . علاوه بر این اینها استار نو آوری هستش ! وسط مسابقه یهو لاک هایی رو اجرا می کنه
که گزارشگر مسابقه می مونه اسمشونو چی بذاره ! تمام حرکاتش high risk move هستند و کسی در راستر Wwe مثل
اونها رو انجام نمی ده ! تازه نصف کارایی که تو ROH می کرد رو الان انجام نمی ده ...
اما درمورد باتیستا ! ! !
کار با میکروفن ضعیفی داره ، یه پرومو رو بدون تپق تموم نمی کنه ! بنظرم باید مثل براک یه منیجر واسش می گرفتند
که بجاش صحبت کنه !
برد رویال رامبل ـش هم که به اندازه کافی نامعقول بود ، تازه می خواستند کمربند WWE World Heavyweight رو هم
بخاطر رفاقتش با تریپل ایچ بهش بدند !
حالا من نمی دونم راجب چه استعدادی صحبت می کنی !
این بنده خدا دو قدم نمی دو ـه که نفسش نگیره : ))
Rey Mysterio 619
04-13-2014, 09:43 PM
دوستان بیایید با هم روراست باشیم خداییش دیگه استار های نسل قدیم توانایی کشتی گرفتن ندارند
باتیستا دو تا مشت میخوره میره تو کما آندر یه تومبستون میزنه سه ساعت فقط نفس میگیره
دیگه باید با این نسل خداحافظی کرد با وجود اینکه طرفدارشونیم
این رو موقعی فهمیدم که مسابقه آندره د جاینت رو دیدم
ری فقط بالا نشسته بود به اونهایی که با هم درگیر مشت و لگد میزد و مفت خوری میکرد چرا ؟ چون توان سابق رو نداره
فعلا تنها امیدم به سی ام پانک بود که از بین رفت خداییش تریپل اچ تمام زحمتشو کشید مگر نه همین باتیستا رو هم نداشتیم
ولی خداییش آدم اعصابش خورد میشه یه لاغر مردنی شده صاحب دو کمربند که اهمیت زیادی دارن و خون زیادی براشون ریخته شده
و دلیل دوم اعصاب خورد شدن اینه که شخصیت تریپل اچ و باتیستا و رندی اورتون خورد میشه
ولی تنها من هنوز به یک چیز امید دارم : چمپ شدن براک لزنر و بازگشت سی ام پانک همین ...
و تا اون موقع دیگه کشتی نگاه نمیکنم و فقط اخبار میخونم
Persian Dragon
04-13-2014, 10:33 PM
دوستان بیایید با هم روراست باشیم خداییش دیگه استار های نسل قدیم توانایی کشتی گرفتن ندارند
باتیستا دو تا مشت میخوره میره تو کما آندر یه تومبستون میزنه سه ساعت فقط نفس میگیره
دیگه باید با این نسل خداحافظی کرد با وجود اینکه طرفدارشونیم
این رو موقعی فهمیدم که مسابقه آندره د جاینت رو دیدم
ری فقط بالا نشسته بود به اونهایی که با هم درگیر مشت و لگد میزد و مفت خوری میکرد چرا ؟ چون توان سابق رو نداره
فعلا تنها امیدم به سی ام پانک بود که از بین رفت خداییش تریپل اچ تمام زحمتشو کشید مگر نه همین باتیستا رو هم نداشتیم
ولی خداییش آدم اعصابش خورد میشه یه لاغر مردنی شده صاحب دو کمربند که اهمیت زیادی دارن و خون زیادی براشون ریخته شده
و دلیل دوم اعصاب خورد شدن اینه که شخصیت تریپل اچ و باتیستا و رندی اورتون خورد میشه
ولی تنها من هنوز به یک چیز امید دارم : چمپ شدن براک لزنر و بازگشت سی ام پانک همین ...
و تا اون موقع دیگه کشتی نگاه نمیکنم و فقط اخبار میخونم
خب پس ما از حرفاي شما مي فهميم١-مستريو اندازش كوچيك نبوده٢-مستريو تا بحال صاحب كمربند قهرماني نشده٣-مستريو تا بحال اورتن را شكست نداده.ممنون
Tyler Black
04-13-2014, 10:47 PM
اگه بحث به سن و ساله جف هاردی 16 سالگی رستلینگ رو شروع کرد !
من شخصا با پوش دنیل برایان زیاد مخالف نیستم , ولی خب این رو هم باید
پذیرفت درصد بسیار زیادی از طرفدارانش به خاطر Yes طرفدارش هستند . من میدونم
استعداد داره , ولی خب کمپانی زیاد از حدش بهش پوش داده !! ببینید توی اون ویدیو هایی از
ROH هم که توی پروموی خود برایان نشون می داد شاید در حد همون کمربند یونایتد استیت بود که
سال 2010 سرش بازی کرد و اگه سر کمربند یونایتد استیت بازی داشت اون پرومو به درد می خورد نه
کمربند سنگین وزن !!
Naser
04-13-2014, 11:07 PM
اقایون اصلا قبول و برایان چمیدونم رستلر با استعدادی است ولی واقعا نحوه پوش گرفتنش در طول تاریخ بی نظیر و مسخره هستش ، مگه میشه ایشون بیان و تریپل اچ و با دست مصدوم ببره و با شدت مصدومیتش بیاد تو مین اونت و از پس باتیستا و اورتن اونهم با دخالت هانتر و استفانی و همچنین تپ اوت دادن باتیستا بخواد دوتا از معتبرترین کمربندهای تاریخ رستلینگ رو همزمان صاحب بشه اونهم در مهمترین رویداد سال! و این یعنی مرگ رستلینگ و فاجعه
Persian Dragon
04-13-2014, 11:08 PM
اگه بحث به سن و ساله جف هاردی 16 سالگی رستلینگ رو شروع کرد !
من شخصا با پوش دنیل برایان زیاد مخالف نیستم , ولی خب این رو هم باید
پذیرفت درصد بسیار زیادی از طرفدارانش به خاطر Yes طرفدارش هستند . من میدونم
استعداد داره , ولی خب کمپانی زیاد از حدش بهش پوش داده !! ببینید توی اون ویدیو هایی از
ROH هم که توی پروموی خود برایان نشون می داد شاید در حد همون کمربند یونایتد استیت بود که
سال 2010 سرش بازی کرد و اگه سر کمربند یونایتد استیت بازی داشت اون پرومو به درد می خورد نه
کمربند سنگین وزن !!
من يه اشاره ي فقط خيلي كوچيك به سن برايان كردم قصد خاصي نداشتم و مي خواستم بگم تجربه داره جف هاردي از ١٦ سالگي شروع كرده مستريو از ١٤ سالگي شروع كرده برت هارت ١٧ سالگيش قهرمان كشتي آماتور شد پس من به سن كار ندارم.ايني كه ميگيد به خاطر يس طرفدارشند يه خورده غير معقوله چطور متوجه نميشيد محبوبيت برايانو وقتي بهش اينقدر قوي ميگيند you deserve it يا اسمشو صدا ميزنند اين توهين به شعور طرفداراست اگه كسي فقط از يس يس كردن برايان خوشش بياد كه نميشه طرفدار ،چون رسلر مورد علاقه ي شما نيست ميگيد زيادي بهش پوش داده اگه الان رسلر مورد علاقه شما هم اين پوشو ميگرفت همچين حرفي نميزديد البته من منكر خطاهاي بوكينگ wwe نيستم و همچنين رفتن بي موقع سي ام پانك كه هم باعث شد برايان تو ٢ تا مسابقه حضور داشته باشهو همين احساس كنن برايان **** من بازي در مياره،شما چطور از روي پرومو كرير يه نفرو مقايسه. مي كنيد وقتي چهار پنج تا مسابقهازش ديديد ميتونيد بيايم با هم صحبت كنيم گرچه همون طور كه من بار ها گفتم برايان تو اين دو سال از همه مسابقات دسته اول بيشتر داشته اينم حرف من نيست حرف منتقداست ديگه شما از سبكش خوشتون نمياد حرفي جدا
Persian Dragon
04-13-2014, 11:11 PM
اقایون اصلا قبول و برایان چمیدونم رستلر با استعدادی است ولی واقعا نحوه پوش گرفتنش در طول تاریخ بی نظیر و مسخره هستش ، مگه میشه ایشون بیان و تریپل اچ و با دست مصدوم ببره و با شدت مصدومیتش بیاد تو مین اونت و از پس باتیستا و اورتن اونهم با دخالت هانتر و استفانی و همچنین تپ اوت دادن باتیستا بخواد دوتا از معتبرترین کمربندهای تاریخ رستلینگ رو همزمان صاحب بشه اونهم در مهمترین رویداد سال! و این یعنی مرگ رستلینگ و فاجعه
اگه كمپاني يه شخص درستو واسه برنده رامبل انتخاب ميكرد و سي ام پانك قهر نمي كرد( كار به درستي و غلطيش ندارم) همچين اتفاقي نميفتاد ولي از اينكه استوريش نامعقوله يه خورده قبول دارم
Rey Mysterio 619
04-14-2014, 05:05 AM
خب پس ما از حرفاي شما مي فهميم١-مستريو اندازش كوچيك نبوده٢-مستريو تا بحال صاحب كمربند قهرماني نشده٣-مستريو تا بحال اورتن را شكست نداده.ممنون
دوست عزیز این یک مثال بود و اگر شما نمی تونی درکش کنی بی سوادی خودتو میروسونه و اگر بخواهی دفعه بعد با برت هارت که شما دوستش داری مثال میزنم :504:
deadking
04-14-2014, 06:05 AM
می شه راجب استعداد یکم بیشتر توضیح بدید !
دو ویژگی که یک رسلر باهاش مورد ارزیابی قرار می گیره ، کار درون رینگ و پشت میک ـش هستش .
دنیل براین هم سخنگو خوبیه ، هم تکنیک بازی درون رینگ رو داره . high fly بالایی داره و به همون اندازه تو بازی زمینی
خوب کار می کنه . علاوه بر این اینها استار نو آوری هستش ! وسط مسابقه یهو لاک هایی رو اجرا می کنه
که گزارشگر مسابقه می مونه اسمشونو چی بذاره ! تمام حرکاتش high risk move هستند و کسی در راستر Wwe مثل
اونها رو انجام نمی ده ! تازه نصف کارایی که تو ROH می کرد رو الان انجام نمی ده ...
اما درمورد باتیستا ! ! !
کار با میکروفن ضعیفی داره ، یه پرومو رو بدون تپق تموم نمی کنه ! بنظرم باید مثل براک یه منیجر واسش می گرفتند
که بجاش صحبت کنه !
برد رویال رامبل ـش هم که به اندازه کافی نامعقول بود ، تازه می خواستند کمربند WWE World Heavyweight رو هم
بخاطر رفاقتش با تریپل ایچ بهش بدند !
حالا من نمی دونم راجب چه استعدادی صحبت می کنی !
این بنده خدا دو قدم نمی دو ـه که نفسش نگیره : ))
این حرف هارو جایی نزن بهت میخندن
از برایان خوشت میاد دلیل نمیشه فکر کنی خدای رسلینگه
به نظرم حتی از فینلای هم کمتره
triple_h
04-14-2014, 12:51 PM
مزخرف تمام بودبه معنای واقعی یه اشغالی مثل برایان رو گندش کردن حیف ار اندر و هانتر
Dash.Hossein
04-14-2014, 02:29 PM
دوستان
دوست عزیزمون بیژن زحمت کشیده مقاله ی به این قشنگی نوشته باید در مورد موضوع مقاله صحبت کنیم نه در مورد مسایل متفرقه
اما در مورد دوره جدید
در این که دوره ی جدیدی قراره اغاز بشه شکی نیست
درمورد اینکه کمپانی میخواد استعداد پرورش بده هم شکی نیست دلایلش تو مقاله هست
اما اینکه تو دوره جدید قراره اتفاقات غیر منتظره بیفته فعلا باید زمان بگذره تا ببینیم این رویه ادامه پیدا میکنه یا نه وقتی از باخت تیکر قهرمانی پیج پول هیمن گای شدن سزارو همه تعجب کردن و در هیچ اخباری قبل اون اطلاع داده نشده بود ینی بیرون درز نکرده بود
این رو میرسونه که اگه بخوان میتونن کاری کنن که اخبار و سورپرایزها درز نکنه که امیدوارم اینطور بشه
ممنون ازمقاله زیبا
Persian Dragon
04-15-2014, 02:45 PM
دوست عزیز این یک مثال بود و اگر شما نمی تونی درکش کنی بی سوادی خودتو میروسونه و اگر بخواهی دفعه بعد با برت هارت که شما دوستش داری مثال میزنم :504:
شما لفظ لاغر مردنی به کار بردید در صورتی که اگه منطق داشته باشید باید برگردید و به استار خودتون هم گیر بدید.با این که من احترام بسیار بسیار ویژه ای واسه میستریو قائلم و یکی از استار های مورد علاقمه به خاطر بالابردن سطح و کیفیت رسلینگ های آمریکایی در زمینه های فلایینگ و لوچا لیبره ولی شما اومدید به برایان از لحاظ وزن گیر دادید خیلیای دیگه هم هستند با شکست خوردن بیگ شو مقابل ری میستریو مشکل دارند پس بهتره با خودمون بگیم این حرفی که من می زنم آیا همین حرف در مورد استار مورد علاقه ی خودم که اینقد واسش ارزش قائلم صدق می کنه یا نه. ممنون میشم دفعه ی بعد در ادبیاتتون تجدیده نظر کنید.
با تشکر
این حرف هارو جایی نزن بهت میخندن
از برایان خوشت میاد دلیل نمیشه فکر کنی خدای رسلینگه
به نظرم حتی از فینلای هم کمتره
والا حرفای شما که به هر دری می زنید برایانو بد جلوه بدید خیلی خنده دار تره.
بستیگی البته داره منظور شما از رسلینگ چی باشه!!!اگه منظورت اجرای درون رینگ باشه برایان جزو معدود افرادیه که این چند ساله حرفای زیادی واسه گفتن داشته .اگه منظورتون گیممیکه یا سابقه و ایناست که جای بحث داره.(رسلینگ در هر کشوری در چند تا چیز خلاصه میشه و هدف همه ی اینا اینه که سرگرم کنی طرف مقابلته)
من شاید یک و نیم ماه دیگه بیام در مورد تمامی بحث ها اعم از رسل منیا راء و تاپیک های نقد توضیح بدم پس منتضر باشید .فک نکنید من غیر از دفاع کردن از برایان بلد نیستم کامنت دیگه ای بزارم. وقتش نیست.
من یه بار دیگه از ایجاد کننده ی این تاپیک تشکر می کنم انشاا... در آینده بتونم بیام و کامل تر بحث کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.