توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و گفتگو>>>>>با ارزش ترین نعمت دنیا
Dash.Ali
04-10-2014, 05:51 AM
به نام خدا
دوستان باز هم سلام
در این تاپیک به هدف آشنا شدن بچه ها با سلایق و طرز فکر هم قصد داریم تا در مورد یه موضوع کاملا شخصی و سلیقه ای بحث سبکی داشته باشیم
از اسم تاپیک هم معلومه و شما در صورتی که دوست داشتید شرکت کنید تشریف میارید و 3 تا از مهمترین داشته های زندگی یا نداشته هایی که دوست
دارید داشته باشید رو نام میبرید و در مورد هر کدوم یک حط توضیح میدید و میتونید در مورد نظرات دیگران هم نظر بدید :ی ببینیم با این ایده هایی که تک
و توک به سر من میزنه بچه ها چطور استقبال میکنن که مسیر بحث ها رو به مرور پیدا کنیم :ی
منتظر حضورتون هستیم
Dash.Hossein
04-10-2014, 11:03 AM
1-خانواده ی خوب با سلامتی کامل:خیلی مهمه.خانواده خوب وسالمی دارم خداروشاکرم ایشالله همین طوری بمونه
2- هوش خدادادی:ازین که خدا منو باهوش افریده و از پس درسام برمیام خدارو شاکرم ولی همیشه دوست دارم ابرمخ باشم:w:
3-این یکی واسه ما زوده
:thgigdog - Copy::171:
Scofield
04-10-2014, 11:33 AM
قبل از همه چیز ســلامــتــی ,,
تا مریض نشی قدرِ این نعمتُ نمیدونی !
MAMAD
04-10-2014, 11:37 AM
پــدر و مادر: تا داریم عین خیالمون نیست....
سلامتی: تا داریم عین خیالمون نیست....
ارامش و سعادت : یعنی کسی این نعمت رو داشته باشه یعنی تمام کار های گذشتش درست اتجام داده و فرصت هاش رو از دست نداده....دلش همیشه خوش و به اینده امیدوار...
AƦAƾH
04-10-2014, 11:41 AM
1- مادر
2- سلامتی , واقعا راسته که تا نباشه قدر نمیدونی .
3- پــــــــول ، دُلـــار ، اسکناس ، تومن ، یورو ، پوند و ... :ی
متاسفانه دو تای آخری رو ندارم . و خوشبختانه سایه مادر رو سرمون هست
SASAN
04-10-2014, 11:51 AM
sasan
:d
EmInEm
04-10-2014, 12:19 PM
اوناییکه دارم:1.سلامتی 2. خانواده 3.خصوصیه :ی
اوناییم که ندارم:1.پول 2.پولللللل 3.قد بلند :ی
Вαңгαмi
04-10-2014, 12:41 PM
1 - بزرگترین نعمت دنیا ، واقعا مادره ، مادر کسی است که هر چه قدر بدجنس باشه ، نسبت به فرزندش بسیار مهربان است و قلبش پر از عشق فرزند است ،
ترک فرزند توسط مادر نیز از روی علاقه ی شدید مادر است ، مثلا در مواقعی که باید او را رها کند تا جانش نجات یابد ، از عشقش دست می کشد ، تا
بتواند جان آن را سالم نگه دارد ، واقعا مادر اصلا نعمتی است که همتا ندارد .
2 - بعد مادر ، بزرگترین نعمت دنیا خانواده ی کامل است ، خانواده ی کامل آن است که یم پدر و یک مادر و یک برادر یا خواهر داشته باشی
این نعمت ، نعمتی است بسیار بزرگ ولی ما در کودکی و جوانی قدر ان را نمی دانید و بعد از ازهم دور شدن اعضای خانواده ( مرگ پدر یا مادر )
و ازدواج فرزندان تازه می فهمیم که چه نعمتی را از دست داده ایم ، واقعا خانواده بسیار نعمتی علی است .
3 - سومین نعمت بزرگ ، سلامتی است ، به قول علی ، تا زمانی که بیمار نمی شویم قدر آن را نمی دانیم ، فکر کردن به درس ، استرس کشیدن
کار و مشغله همگی سلامتی را به خطر می اندازد ولی کسانی که پول دار هستند ، سالم هستند و این یک رابطه با درس است یا با پدر
کسانی مثل کاگران کل زندگی خود را تباه کرده اند و همیشه کار می کنند و کار نمی دهند و این از اثرات درس نخواندن است و یا کسانی که درس
نمی خوانند ولی جدشان پول دار بوده نیز در آرامش هستن و از ارث خود لذت می برند که البته خدا نیز این ارث بر اساس لیاقت به کسی عطا میکند .
Danial
04-10-2014, 01:22 PM
سلامتی: واقعا مهمه
پدر و مادر: متاسفانه پدر ندارم
پول:بازم ندارم
The Buzzards
04-10-2014, 01:27 PM
1 - خانواده از همه مهم تره
2 - سلامتی اصلا یه چیزیه
3 - استقلال :8::8::8::8:
:h::514::SoMuchWin:
r v d
04-10-2014, 03:14 PM
اول سلامتی و تن سالم : خیلی فاکتور ارزشمند و مهمیه تو زندگی هر کس ؛ نعمت سلامتی با اینکه خیلی کلیشه ایی شده تو صحبت ها ولی واقعاٌ مسئله ایی که نمیشه ازش گذشت .
دوم آرامــــش روحی و روانی : بعد از سلامتی آدم تنها چیزی که دوست داره داشته باشه و از خدا میخواد ؛ زندگیه آروم و بدون هیچ اِسترس و تَنشی هستش ؛ آرامش خیلی خیلی میتونه تو زندگی فرد و تصمیم گیریهاش تاثیر مثبت داشته باشه .
سوم سابه پدر و مادر درمجموع خانوادست : که نیازی که توضیح نداره ، یک مسئله بدیهی ...
Danial
04-10-2014, 03:25 PM
بنظر من از همشون مهم تر پدره که اگه باشه میدونی یکی هست بهش تکیه کنی و اگه جایی گیر کنی میاد درت میاره وگرنه هیچ کس جز پدر دلش واس بچش نمیسوزه حتی پدر بزرگ آدم تنها چیزی که من میدونم اینه که پدر واقعا نعمت بزرگیه که من چند ساله از داشتنش محرومم
MrHOF
04-10-2014, 04:50 PM
سلامتی و خانواده رو که داریم و ایشالا موندگار باشه برامون ...
چیزایی یا بهتره بگم چیزی که ندارم رو نمیتونم بگم و توضیح بدم :d فقط خدا هیچکسو درگیرش نکنه همین :d
MαмαđRezα
04-10-2014, 04:54 PM
پـــــــــــــــدر و مـــــــــــــادر و دیگـــــــــر هــــــــیچ.......
☂ ALONE ☂
04-10-2014, 04:57 PM
راستی هرچیزی که خدا داده باارزشه و ماهم باید مراقبت کنیم...
Dash.Ali
04-10-2014, 05:40 PM
چیزی که خیلی کم بهش اشاره شد و من ارزششون رو حتی از سلامتی بیشتر میدونم
1.آبرو
2.آرامش
3.امنیت
The Enforcer
04-10-2014, 05:42 PM
بزرگترین نعمت اینه که به هیچ کس محتاج نباشی
بعد سلامت و پدر و مادر
AƦAƾH
04-10-2014, 05:43 PM
چیزی که خیلی کم بهش اشاره شد و من ارزششون رو حتی از سلامتی بیشتر میدونم
1.آبرو
2.آرامش
3.امنیت
همه اینا که گفتی با همون پول و دلاری که من اشاره کردم به دست میان ! متاسفانه ... پول نباشه تو این دوره زمونه کلات پس معرکس :501:
SHAHIN
04-10-2014, 05:45 PM
اول از همه پدر مهمه. یعنی هیچ چیزی با ارزش تر از داشتن پدر نیست. کلا خوبه پدر داشتن
دلیلش اینکه وقتی پدر داری همیشه کسی هست باهاش راحت باشی دردو دل کنی. همیشه
پدر هست که از تجربه هاش استفاده کنی. فکر نکنم کسی به اندازه پدر تو دنیا به فکر ادم باشه.
در مرحله دوم هم خوشبختی خیلی مهمه یعین حتی اگه میلیونر هم باشی ولی خوشبخت نباشی
جزء بدبخت ترین ادم های دنیای از نظر من
و سوم سلامتی که مهم ترین جزء زندگی ادم هست
Danial
04-11-2014, 01:26 AM
باز هم میگم پدر نباشه کسی نیست که از آدمو نظارت کنه نزاره گیر کنیم. وگرن آدمی که پدر نداره بلا نسبت دوستان میره سمت خلاف که خدارو شکر ما اینطوری نشدیم. بعد اون مادره که من خیلی باهاش راحتم. من فقط تکیم به مادره مادرم نباشه سلامتیرم نمیخوام. پس نتیجه میگیریم اول پدر بعد مادر بعد سلامتی در وجود این و گرنه سلامتی آنچنان مهم نیست برام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.