PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| صحبت های CM Punk در یک مصاحبه درباره ی رسلمنیا | حضـور Shawne Merriman در تلویزیون ...

Вαңгαмi
04-11-2014, 10:40 AM
» صـ ـحـبـت های سـی ام پـانـک «

سی ام پانک در سخنان جدید خود حرف های زیادی از رسلمنیا و کشتی گیران زده است
که می توانید این سخنان را از زبان خود در زیر مشاهده نمایید :

» برایان :

من واقعا به برایان افتخار میکنم ، او لیاقت کمربند هارا داشت و واقعا یک عملکرد عالی در رسلمنیا
از خود نشان داد ، امیدوارم در آینده نیز قهرمان Wwe بماند و یک فرد عالی باشد ، او توانست
در اول ترپیل اچ را شکست دهد و بسیار مرا در حیرت فرو برد و از آن بیشتر اینکه توانست دو تا از
اسطوره های دهه ی اخیر را شکست دهد و صاحب دو کمربند قهرمانی Wwe شود .

» آلتیمـت واریـور :

من واقعا خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم که آلتیمت واریور فوت کرد ، واقعا او الگوی خوبی برای من بود
و من چند باری از او یاد کردم در حین مسابقات و من همیشه اورا دوست خواهم داشت ، دل من همیشه
با همسر او و همچنین با فرزندان او خواهد بود ، به فرزندان و همسر گرامی او تسلیت عرض میکنم .

» استون کلد :

من واقعا از حضور استون کلد در رسلمنیا خوشحال شدم ، حضور قهرمان دو دهه ی اخیر واقعا مرا
خوشحال کرد و من می خواستم که با او در همین شب مسابقه دهم تا برایم افتخاری باشد .

» براک لسنار :

من واقعا برای او خوشحالم که توانست افتخاری بزرگ در کریرش کسب کند ، من از اول یعنی البته بعد
از رسلمنیا 29 ، اعتقاد پیدا کرده که تنها کسی که می تواند آندرتیکر را شکست دهد ، لسنار است .
من فکر می کردم توانایی شکست تیکر در من وجود دارد ولی دیدم که من نیز هنوز پتانسیل کافی را
برای شکست تیکر را نداشتم ، ولی معتقد بودم که لسنار می تواند آندرتیکر را شکست دهد .

» حـ ـضـور هـ ـوگـان در اسمـکـدان «

طبق اخـبـار سایت های معتبر ، در » فرایـدی نـایت اسمکدان « روز 20 می ، هوگان حضور خواهد داشت .
این حضر هوگان در شهر لندن و در آرنا 02 لندن خواهد بود ، خود او در حرف های خود نیز گفته است که در
آن شب حضور خواهد داشت .

در این شب نیز طبق اخبار رستلینگ ، مسابقات خوبی انجام خواهد شد و همچنین حضور وایت فامیلی
در این شب قطعی شده است و درضمن شاید حریفان او د شیلد یا لوس ماتادورس و یا د نیو ایج اوتلو و کین باشد .
طبق پیش بینی های انجام شده ، شاید ریتینگ این شوء نسبت به شوء قبلی بیشتر باشد .

» حضـور Shawne Merriman در تلویزیون «

Wwe قصد دارد تا با استفاده از Shawne Merriman یک شبکه ی تلویزیونی مانند WCW راه بندازد .
Wwe و رییسان در حرف ها و سخنان خود با خبرنگاران حرف هایی ذکر کرده اند که در پایین قابل
مشاهده می باشد ، ( از زبان خود آن ها نوشته شده است . )

به نظر من ایده ی خوبی است که Shawne Merriman در تلویزیون به عنوان گزارشگر کار کند ، درست که
او در حال تمرین کشتی گیری است ولی چون او به عنوان گزارشگر بهتر خواهد بود تا یک کشتی گیر
ما تصمیم داریم که در تلویزیون کار کند .

THE VAIPER
04-11-2014, 11:42 AM
سی ام پانک جان تو دیگه چرا تو که می دونی همش استوری هست. اصلا پانک ول کرد رفت چون تو مین اونت نبود حالا افتخار می کنه به برایان. بعد یه طرفداری که 2 ماه رستلینگو دنبال می کرد هم می دونست برایان هانتر را می بره. تو نمی دونستی.

MrHOF
04-11-2014, 11:48 AM
این نشون میده Wwe هنوز یه برنامه هایی داره با این Cm Punk :D

ahossein
04-11-2014, 04:28 PM
خب پانک از همه خوب گفتش دیگه :d

THE VAIPER
04-11-2014, 04:54 PM
خیلی خنده داره. گفته اسطوره های دهه اخیر. اخه اورتون و باتیستا اسطوره بودن از برایان نیم متری می باختن. بعد بدتر از همه با تیستا تپ اوت شد و تسلیم شد این خیلی بده.من به نظرم با این تپ اوت همه کریر گذشته خودشو از بین برد.الان برای من یه استار مثل شیمس و دلریو هست ونه بیشتر. حالا باز برای اورتون یه امیدی هست در اینده این فضاحت را جبران کنه. سنش این اجازه را می ده.

Persian Dragon
04-11-2014, 04:58 PM
خیلی خنده داره. گفته اسطوره های دهه اخیر. اخه اورتون و باتیستا اسطوره بودن از برایان نیم متری می باختن. بعد بدتر از همه با تیستا تپ اوت شد و تسلیم شد این خیلی بده.من به نظرم با این تپ اوت همه کریر گذشته خودشو از بین برد.الان برای من یه استار مثل شیمس و دلریو هست ونه بیشتر. حالا باز برای اورتون یه امیدی هست در اینده این فضاحت را جبران کنه. سنش این اجازه را می ده.
واقعا من مشکلتو نمی فهمم معمولا رسلر ها به بالای سن 40 سالگی می رسند به کمک استار های جوون میان و اون ها رو بالا میبرند یکی مثل جریکو ون دام تیکر کین تریپل ایچ این چیز بدیه؟؟؟
اسطوره بودن که فقط به بردن نیست مثلا واسه من جریکو یه اسطورست با این که کلی هم این اواخر باخته ولی این نشون از بزرگیش میده

bruce le
04-11-2014, 05:53 PM
برايان زيادم جوون نيستا، يكى دو سال از اورتن كرچيتره، اين پوشم خيلى زيادى بود براش، به مرحوم بنوا هم انقدر پوش ندادن كه به كپى دسته چندمش دارن پوش ميدن

mulove
04-11-2014, 06:34 PM
آخه 35 سال كه سني نيست :p در حال حاضر همه استاران wwe و حتي پروموشن هاي ديگه بايد مقابل برايان جاب كنند تا اين استار جوون كريرش بالا بره:p

ahossein
04-11-2014, 06:38 PM
استار جوون به رندی میگن که با بیست و چهار سالگی قهرمان جهان شد نه دنیل برایان که هزار سال سن داره :D:p

Persian Dragon
04-11-2014, 08:40 PM
کامنتاتون خنده داره تهه تروله .
من واسه مشکلاتم تا یه یکی دو ماهی میرم از این سایت ولی یه خورده از شدت ترولتون کم کنید و با منطق و عقل صحبت کنید

deadking
04-11-2014, 09:42 PM
» برایان :

من واقعا به برایان افتخار میکنم ، او لیاقت کمربند هارا داشت و واقعا یک عملکرد عالی در رسلمنیا
از خود نشان داد ، امیدوارم در آینده نیز قهرمان Wwe بماند و یک فرد عالی باشد ، او توانست
در اول ترپیل اچ را شکست دهد و بسیار مرا در حیرت فرو برد و از آن بیشتر اینکه توانست دو تا از
اسطوره های دهه ی اخیر را شکست دهد و صاحب دو کمربند قهرمانی Wwe شود .

اگه باتیستا و رندی ارتن اسطوره بودن از برایان نمیباختن

از این به بعد باتیستا و رندی ارتن برای من از مت هاردی هم کمتر خواهند بود

BMW
04-12-2014, 01:07 AM
واقعا من مشکلتو نمی فهمم معمولا رسلر ها به بالای سن 40 سالگی می رسند به کمک استار های جوون میان و اون ها رو بالا میبرند یکی مثل جریکو ون دام تیکر کین تریپل ایچ این چیز بدیه؟؟؟
اسطوره بودن که فقط به بردن نیست مثلا واسه من جریکو یه اسطورست با این که کلی هم این اواخر باخته ولی این نشون از بزرگیش میده

کاملا در این مورد باهات موافقم . بعضیا نمیتونن ببینن که یه کشتی گیر با استعدادی مثل برایان بیاد و در یک شب و دو مسابقه سه تا از اسطوره ها و قدیمیای کمپانیو ببره و قهرمان هر دو کمربند بشه در صورتی که برایان داخل رینگ هم تنوع فن داره و هم سرعت و همچنین هیجان فوق العاده ای به مسابقه میده بخاطر همین مسابقاتش دیدنی میشه