PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| دنیل برایان:من با شاون مایکلز شباهت دارم | برنامه ریزی های کمپانی wwe

☂ ALONE ☂
04-12-2014, 06:10 PM
شباهت دنیل برایان با شاون مایکلز:

دنیل برایان سوپراستار آماده این روزها با سایت Bost Herald صحبتهایی درمورد رسلمنیا 30 و شباهتش
با شاون مایکلز میگوید"بهترین رسلمنیا موردعلاقه ام بود و در خاطرم میماند.در رسلمنیا 12 شاون مایکلز
و برت {هیتمن} هارت مسابقه ای به صورت Iron Man برگزار کردنند این مسابقه شباهت خیلی زیادی به
وضعیت حال حاظر من در کمپانی wwe دارد.شاون مایکلز به حالت یک رویا درآمده بود و همه او را ستایش میکرنند
او ستاره پی پر ویو بود,رویایی که شاون مایکلز در شصت دقیقه موفق شد قهرمان wwe شود این
مسابقه ای است که هرگز فراموش نخواهم کرد"

همچنین درمورد شخصیت او در بازی WWE 2K14 گفت"این واقعا عالی است چون در جلوی تلویزیون مینشینیم
و مسابقات را احساس میکنیم شخصیتها به خوبی به کار گرفته شده است نکته جالب توجه این است که شخصیتهای
قدیمی هم در این بازی مشاهده میشود.من فکر میکنم در قسمت داستانی Years of WrestleMania 30 قسمتهای
هیجان انگیزی خواهد بود.به خصوص به عنوان کسی که در این داستانها حضور دارند.کودکان و نوجوانان
میتوانند دوباره بازی Andre و Hogan را بازی کنند و این عالی است."

نظر سنجی جدید wwe network:

به تازگی شبکه کمپانی درحال بازپخش رسلمنیا 30 است و در کنارش نظر سنجی ای درباره چه کسی
از شکسته شدن استریک آندرتیکر راضی است؟که فقط Brock Lesnar, Hulk Hogan, Triple H, Roman Reigns, Shawn Michaels
, Steve Austin, Daniel Bryan, John Cena, Damien Sandow دیده و راضی هستنند.

پیوستن Shawne Merriman به wwe:

به گزارش سایت tmz,ستاره سابق ان اف ال Shawne Merriman با wwe در حال یک قرارداد جدید
است.او به عنوان یک گوینده ابتدا آموزش میبیند و بعد از آن به عنوان یک رسلر از او استفاده میشود.

آمار رسلمنیا 30:

در تازه ترین مقاله کمپانی آمار رسلمنیا 30 به نمایش گذاشته
شده است که در ادامه میبینید.

1.در بازی دنیل برایان و تریپل اچ,برایان برروی تریپل اچ 11 سابمیشن انجام داد.

2.بری وایت 5 پین ناموفق برابر سینا داشت.

3.ورودی آندرتیکر 7 دقیقه طول کشید.تریپل اچ 4:11 دقیقه طول کشید و بری وایت هم 4:10 دقیقه طول کشید.

4.آندرتیکر 6بار از حرکت turnbuckle استفاده کرد.

و برنامه کامل شبکه کمپانی برای روز شنبه:

1am EST - SmackDown Backstage Pass replay
1:30am EST - ECW Hardcore TV - 3/28/1994
2am EST - Legends of Wrestling - Most Important Moments
3am EST - RAW Flashback - 10/31/1993
4am EST - RAW Flashback - 11/7/1993
5am EST - ECW Hardcore TV - 1/25/1994
6am EST - Old School - 11/1/1986 Boston event
8am EST - WWE Superstars replay
9am EST - WWE Main Event replay
10am EST - WWE NXT replay
11am EST - WWE Countdown - Infamous Gimmicks
12pm EST - Legends of Wrestling - Great Duos
1pm EST - Best of SmackDown - 5/10/2007
2:30pm EST - This Week In WWE
3pm EST - Best of RAW - 1/10/1993
4pm EST - WrestleMania XXX
8pm EST - Beyond The Ring - John Cena
10pm EST - Journey to WrestleMania XXX: Daniel Bryan
11pm EST - Beyond The Ring - John Cena

deadking
04-12-2014, 06:14 PM
شباهت دنیل برایان با شاون مایکلز:

دنیل برایان سوپراستار آماده این روزها با سایت Bost Herald صحبتهایی درمورد رسلمنیا 30 و شباهتش
با شاون مایکلز میگوید"بهترین رسلمنیا موردعلاقه ام بود و در خاطرم میماند.در رسلمنیا 12 شاون مایکلز
و برت {هیتمن} هارت مسابقه ای به صورت Iron Man برگزار کردنند این مسابقه شباهت خیلی زیادی به
وضعیت حال حاظر من در کمپانی wwe دارد.شاون مایکلز به حالت یک رویا درآمده بود و همه او را ستایش میکرنند
او ستاره پی پر ویو بود,رویایی که شاون مایکلز در شصت دقیقه موفق شد قهرمان wwe شود این
مسابقه ای است که هرگز فراموش نخواهم کرد"

:o::o::o:

ABOLFAZL_HUNTER
04-12-2014, 07:25 PM
صد سال دیگه هم نمیتونه مثل مایکل افسانه ای باشه
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد ** دانه دانه :winking:

bruce le
04-12-2014, 08:26 PM
تا اونجايى كه يادم مياد برت هارت برنده اصلى تو اون مسابقه بود(تو وقت اصلى)، بعدم شان تو دوران اوج رسلينگ شد شان نه پى جى پس خودت رو باهاش مقايسه نكن

BMW
04-13-2014, 12:29 AM
شاون مایکلز در دوره خودش معروف و بزرگ شد دنیل برایان هم در دوره خودش معروف شده . شاید اگر برایان و مایکلز با هم همدوره بودند مایکلز به جایی نمیرسید چون زمانی که برایان تو رینگه و یا حتی زمانی هم که خودش حضور نداره ولی صحبت درباره برایانه از یس یس گفتن مردم میشه فهمید که مردم کدومشونو بیشتر دوست دارن و تشویقش میکنن . در مسابقه اورتن و برایان که داورش شاون مایکلز بود و سویچین میوزیک به برایان زد و باعث باختش شد در ماندی نایت راو فرداش برایان و مایکلز با هم رو در رو شدن و همه دیدن که برایان دهها بار بیشتر از مایکلز تشویق شد . خب از همین میشه فهمید که اگه این دو با هم همدوره بودن شاید شاون مایکلز به جایی نمیرسید و یا حداقل به جایگاهی که الان داره نمرسید

deadking
04-13-2014, 05:40 AM
شاون مایکلز در دوره خودش معروف و بزرگ شد دنیل برایان هم در دوره خودش معروف شده . شاید اگر برایان و مایکلز با هم همدوره بودند مایکلز به جایی نمیرسید چون زمانی که برایان تو رینگه و یا حتی زمانی هم که خودش حضور نداره ولی صحبت درباره برایانه از یس یس گفتن مردم میشه فهمید که مردم کدومشونو بیشتر دوست دارن و تشویقش میکنن . در مسابقه اورتن و برایان که داورش شاون مایکلز بود و سویچین میوزیک به برایان زد و باعث باختش شد در ماندی نایت راو فرداش برایان و مایکلز با هم رو در رو شدن و همه دیدن که برایان دهها بار بیشتر از مایکلز تشویق شد . خب از همین میشه فهمید که اگه این دو با هم همدوره بودن شاید شاون مایکلز به جایی نمیرسید و یا حداقل به جایگاهی که الان داره نمرسید

یعنی به نظر تو همه چیز در محبوبیت خلاصه شده که میگی اگه برایان در زمان شان مایکلز بود، شان مایکلز به جایی نمیرسید ؟

یعنی چون فقط طرفدارهای برایان بیشتره پس باید بیشتر به برایان بها میدادن ؟

حداقل سطح مسابقات و استعداد و توانایی شان مایکلز رو هم نگاه کن ... ببین برایان تا 100 سال دیگه هم به مایکلز میرسه ؟

ABOLFAZL_HUNTER
04-13-2014, 06:04 AM

خیلی احساسی نظر دادی دوست عزیز،، برایان نه فنهاش نه کار با میکروفونش نه فینرش هچیکدوم محبوب نیست گذشته از اون فک
میکنی چرا هر سال حداقل یک یا دو ppv شان مایکل حضور داره یا ب عنوان داور یا کنار رینگ حضور داره چون یه یه **** استار ب تمام معناست گذشته از دورانی ک کشتی میگرفت همیشه تماشاگرها رو ب وجد میاورد ومیاره حتی تو این سن با این که هال اف فیم هم شده / بریان حالا حالا باید بدو تا برسه یه استار واقعی هیچ وقت یه مسابقه اون سر کمربند تو 12 ثانیه نمیبازه اصلا خجالت اوره یادت که هست مسابقش با شیمس میگم رسل 28 بود اگه اشتباه نکنم

ahossein
04-13-2014, 10:31 AM

عزیزمن...نمیدونم چند سالته اما نظرهات عمقی نداره..

شان بیست سال محبوب ترین کشتی گیر و فنی ترین بوده و هنوز هم سلطان قلبهاست...دنیل برایان نیم ساله محبوب شده

Persian Gulf
04-13-2014, 10:38 AM
جک سااااال دنیل از مایکل محبوب تر میشد تو اتیتود ارا؟؟؟؟؟؟؟من دیگه حرفی ندارم:)دنیل اگه اون دوران بود با یه کلوز لاین بم بم بیگلو نابود میشد اصلا در حد دوران اتیتود نیست واقعا نظرات طرفداران دنیل برایان و جان سینا خیلی بچگانه و تعصبی هست

KingOfTheKing
04-13-2014, 11:23 AM
بیا فقط همین یکی رو کم داشتیم . اول داشت خودش رو با استون کلد مقایسه می کرد حالا هم شاون مایکل .
لابد فردا هم برمی گرده می ** من آندره جاینتم .:v6n95k:

AREF TAKER
04-13-2014, 01:46 PM
ﺣﺮﻓﺎﺵ ﻣﻨﻮ ﻳﺎﺩ ﺣﺮﻓﺎ و ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺟﺎﺳﺘﻴﻦ ﺑﻴﺒﺮ ﻣﻴﻨﺪاﺯﻩ

as32
04-13-2014, 04:10 PM
آقا با bmw کاری نداشته باشید. این جزء همون آدمایی که وقتی دنیل برایان وارد رینگ میشه، دستاشو بلند میکنه و ژنگولک بازی در میاره وقتی هم که باتیستا وارد میشه میگه :"بوتیستا".

A.R.D.A.L
04-13-2014, 04:56 PM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(لطفآ پاک نشود. توش کلی حرفه)

Persian Dragon
04-13-2014, 05:00 PM
تا اونجايى كه يادم مياد برت هارت برنده اصلى تو اون مسابقه بود(تو وقت اصلى)، بعدم شان تو دوران اوج رسلينگ شد شان نه پى جى پس خودت رو باهاش مقايسه نكن
شما اشتباه یادتون میاد تو یه ساعت مساوی کردند و هیچ ی نتونست امتیازی کسب کنه که باعث شد رئیس تلویزیونی وقت wwe گوریلا مانسون بیاد و هارت و مایکل ادامه ی بازی رو ادامه بدند که برت هارت گذاشت مایکل ببره (و بعد از بردن مایکل یه حرف خیلی زشت به هارت گفت که مضمونش این بود که برت هارتو بندازین بیرونو و الان لحظه ی قهرمانی منه برت هارتم بدش اومد با اینکه خودش می خواست بره بیرون.)

Persian Dragon
04-13-2014, 05:02 PM
ﺣﺮﻓﺎﺵ ﻣﻨﻮ ﻳﺎﺩ ﺣﺮﻓﺎ و ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺟﺎﺳﺘﻴﻦ ﺑﻴﺒﺮ ﻣﻴﻨﺪاﺯﻩ

برایان زیر دست مایکل سه چهار سال اول بزرگ شده مث مایکل مسابقه های دیدنی هر لحظه درست کرده شما بس نفرت جلو چشاتونو گرفته نمی تونید ببینید که متاسفم براتون سرزنشتون نمی کنم از رسلینگ لذت نمی برید

Naser
04-13-2014, 05:06 PM
برایان زیر دست مایکل سه چهار سال اول بزرگ شده مث مایکل مسابقه های دیدنی هر لحظه درست کرده شما بس نفرت جلو چشاتونو گرفته نمی تونید ببینید که متاسفم براتون سرزنشتون نمی کنم از رسلینگ لذت نمی برید

رستلینگ با برایان ارزشی نداره...برایان استعدادی توی رستلینگ نداره و نباید توی سطح اول کمپانی بازی بکنه

Persian Dragon
04-13-2014, 09:06 PM
رستلینگ با برایان ارزشی نداره...برایان استعدادی توی رستلینگ نداره و نباید توی سطح اول کمپانی بازی بکنه
شما هم استعدادي در نگاه كردن رسلينگ نداريد وگرنه به ٧ سال بهترين تكنيكال رسلر جهان نميگفتيد استعداد نداره بريد همون مسابقه هاي دو ديقه اي گلدبرگتونو ببينيد لذت ببريد.شما رسلينگ نمي خوايد ببينيد مي خوايد مردان آهنين ببينيد و از رسلينگ مفهوم پشت بازو برداشت كرديد.

Naser
04-13-2014, 09:08 PM
شما هم استعدادي در نگاه كردن رسلينگ نداريد وگرنه به ٧ سال بهترين تكنيكال رسلر جهان نميگفتيد استعداد نداره بريد همون مسابقه هاي دو ديقه اي گلدبرگتونو ببينيد لذت ببريد.شما رسلينگ نمي خوايد ببينيد مي خوايد مردان آهنين ببينيد و از رسلينگ مفهوم پشت بازو برداشت كرديد.

اتفاقا گلدبرگ ستاره روزگاران نچندان دور رستلینگ بود ، توانایی زدن فن های متفاوت و قدرت بدنی بی نظیر که ذاتی درش وجود داشت و به نظرم کسانی که در رده ی وزن گلدبرگ هستند نصف زورش رو ندارند...و اسپیری که تابحال جهان به خودش ندیده بی نظیره...دنیل برایان رو با گلدبرگ مقایسه نکن بخدا زشته :d
برایان چهارتا حرکت بلده فقط...قد و قیافه هم نداره که...

The Evil Dead
04-13-2014, 09:11 PM
دنیل براین استار بدی نیست ولی در حد مایکلز و تیکر نیست که خودشو در سطح اونا میدونه.تیکر-استین-راک-گلدبرگ-شان مایکلز اینا خیلی سر تر از براین و امثال این هستن

bruce le
04-13-2014, 09:29 PM
شما اشتباه یادتون میاد تو یه ساعت مساوی کردند و هیچ ی نتونست امتیازی کسب کنه که باعث شد رئیس تلویزیونی وقت wwe گوریلا مانسون بیاد و هارت و مایکل ادامه ی بازی رو ادامه بدند که برت هارت گذاشت مایکل ببره (و بعد از بردن مایکل یه حرف خیلی زشت به هارت گفت که مضمونش این بود که برت هارتو بندازین بیرونو و الان لحظه ی قهرمانی منه برت هارتم بدش اومد با اینکه خودش می خواست بره بیرون.)
اگه تكواندو كه امتياز كسب كنن يا مساوى وقت طلايى داشته باشه، تو لحظات آخر اگه يادتون باشه برت هارت شارپ شوتر رو اجرا كرده بود( شارپ شوترى كه استون كلد رو تسليم كرد)، مايكل تو وقت قانونى نتونسته بود ببره و برت هارت بايد قهرمان ميموند، خلاصه اينكه هرجا حق برت هارت خورده شد تو تاريخ پاى مايكل هم وسط بود، در مورد اختلاف اين دو نفرم كه صحبت زياده مثل ادعايى كه هارت در مورد اينكه ايده لدرمچ برا اون بود و مايكل دزديده ازش و ٠٠٠ كه بي خيالش، ما نمايش رو نگاه ميكرديم لذتش رو ميبرديم گور باباى حواشى

Persian Dragon
04-13-2014, 10:23 PM
دنیل براین استار بدی نیست ولی در حد مایکلز و تیکر نیست که خودشو در سطح اونا میدونه.تیکر-استین-راک-گلدبرگ-شان مایکلز اینا خیلی سر تر از براین و امثال این هستن
اينايي هم كه نام ميبري حداقل ده سال تو كمپاني بودند يه چند سال ديگه مهلت بده قبول دارم هنوز برايان يه هال آف فيمر نيست ولي فقط سه سال از اومدنش به مين راستر مي گذره

Persian Dragon
04-13-2014, 10:27 PM
اگه تكواندو كه امتياز كسب كنن يا مساوى وقت طلايى داشته باشه، تو لحظات آخر اگه يادتون باشه برت هارت شارپ شوتر رو اجرا كرده بود( شارپ شوترى كه استون كلد رو تسليم كرد)، مايكل تو وقت قانونى نتونسته بود ببره و برت هارت بايد قهرمان ميموند، خلاصه اينكه هرجا حق برت هارت خورده شد تو تاريخ پاى مايكل هم وسط بود، در مورد اختلاف اين دو نفرم كه صحبت زياده مثل ادعايى كه هارت در مورد اينكه ايده لدرمچ برا اون بود و مايكل دزديده ازش و ٠٠٠ كه بي خيالش، ما نمايش رو نگاه ميكرديم لذتش رو ميبرديم گور باباى حواشى

بله در اصل اول مساوي شد و مونسون اومد گفت ريمچ برگزار ميشه،بالاخره از قبل مشخص شده بوده،برت هارت فقط ادعا نكرده اسكات هال هم قبلا اين موضوع كه لدر مچ فكر برت بوده رو تاييد كرده

Sgt.Wollek
04-13-2014, 11:58 PM
با اینکه چند ساله دیگه کچ نمیبینم ولی ایشون یه چیزی واسه خودش گفته. شان مایکلز با مسابقاتش و با شخصیتش محبوب دل خیلی ها از جمله من شد. دنیل براین با 4 تا یس یس کردن شده سوپـ رمن کمپانی. اگه شان مایکلز و دنیل براین تو یه دوره بودن دنیل براین همون روز اول بساتشو جمع میکرد میرفت خونش و دیگه هم برنمیگشت.

دوره شان مایکلز کسایی رسلینگ میدیدن که از به کشتی علاقه داشتن به خاطر کشتی گرفتن و توانایی و شخصیت یک استار طرفدارش میشدن. ولی ماشالله این دوره کودکان زیر 15 سال شدن طرفدار و دوست دارن یکی بیاد تو رینگ و مثل اسپایدر من اینور اونور تار بندازه که خوششون بیاد.

زمان شان مایکلز رسلینگ معنیش کشتی گرفتن بود ولی زمان الان که بشه زمان دنیل براین رسلینگ معنیش میشه مسخره بازی و یس یس کردن ادای سوپـ ر من در اوردن !!!!!

زمان شان مایکلز ، یک کشتی گیر از رو توانایی هاش به یک سوپـ راستار گُنده تبدیل میشد. ولی زمان دنیل براین یک کشتی گیر هر چی بیشتر وسط رینگ قر بده و دلقک بازی در بیاره میشه استارِ شماره یک کمپانی !!!!!!

......

THE VAIPER
04-14-2014, 12:39 AM

دادش . این نتیجه گرفتنت منو نابود کرد. چند وقته شک دارم سنت پایین باشه. ولی وقتی این پستتو خوندم. مطمئنا شدم با این استدلال سنت پایینه.اقا خودتو عقلت تو رستلینگ کسی بالاتر تیکر هست ایا. نه نیست. حالا جان سینا که پیچ فیس بوقش 20 میلیون بازدید داره. و پرطرفدارترین ورزشکار تو امریکا هست. را میشه بگی بالاتر از تیکره. بنده خدا جان سینا طرفدار درست و درمون هم نداره. برایان هم فکر کنم. 3 طرفدار داشته باشه تو انجمن. امروز عکس های اسمکدون را می دیدم و می خندیدم. اون قسمت که با هوگان حرف می زنه بعد حرکاتشو تکرار می کنه. خیلی خنده داره. بعد یه عکس دیگه دیدم به خودم گفتم وای بر من که یه همچین رستلینگی را دنبال می کردم. برایان سنگین وزن دور کمرش و دبلیو دبلیو ایی روی شونه اش. گلدبرگ و تریپل اچ با چه عظمتی دو کمربند را می گرفتند. گرفتن 2 کمربند کار هر کسی نبود. حالا از اب خوردن راحتر شده

bomb5
04-14-2014, 12:49 AM
والا این مسابقات دیدنی رو هیشکی ندیده نمیدونم شما چطور دیدید... برایان انگشت کوچیکه کریس بنوا هم نمیشه. خوب شد شما در دوره کریس نبودید وگرنه اونو خدای کشتی کج میپنداشتید..برایان اومده 3-4 تا فن اصلی کریس خدابیامرز رو دزدیده. یه لگد هم خودش ساخته شده استار. شما فکر می کنید اگه مردم یس یس نکنن یا حتی این آقا ریش بز مانندش رو بزنه دیگه چمپ مییشه و کمپانی بهش بها میده؟ ایشون استار کشتی کج نیستن. بازیگر کارتون هستن... :ی
یکم هم سعی کن از ادبیات تهاجمی و توهین آمیز دست ورداری. هرکی اومد از برایان انتقاد کرد شما خود طرف رو مورد خطاب قرار دادی... شما بحث رو سریع از استارهای کمپانی به کاربر انجمن میکشی... به نظر اشتباهه...

AREF TAKER
04-14-2014, 01:16 AM

دیگه آدم نباید چشماشو مقابل حقیقت ببنده. عمویی از این حرفا خیلی ها قبلا اومدن زدن و بعدش هم سرشون به سنگ خورده و برگشتن.

بعدش هم که میگی از رستلینگ لذت نمیبری کاملا درسته و واقعا نفرت جلو چشمامو گرفته. چونکه به خاطر امثال سینا و برایان اصلا دیگه

رستلینگی وجود نداره که ازش لذت ببرم. خیلی خوشم میاد که با 17 سال سن هم بهم میای میگی رستلینگ چیه. جالبه.

خدا رو شکر نمردیم و از زبون تو فهمیدیم که رستلینگ یعنی چی :504:

فعلا...

deadking
04-14-2014, 02:06 AM

خب این دیگه سلیقه ای است دوست من

شاید به نظر خیلی ها مسابقات 2 دقیقه ای گلدبرگ از مسابقات یک ساعته ی برایان خیلی جذاب تر باشه

واضح است براولر طرفدارهای خیلی خیلی بیشتری نسبت به تکنیکال رسلنیگ داره

mulove
04-14-2014, 07:58 AM
دوستان من نه قصد جنگ و دعوا دارم نه قصد توهين ولي اين دوستمون خواهشا بياد اينجا و بگه برايان استار بهتريه يا كريس بنوا ؟ برايان استار بهتريه يا دين مالنكو ؟ برايان استار بهتريه يا ادي گررو ؟؟
اين استاران در زمان خودشون و در دوره اوجشون زير سايه سنگين امثال شان مايكلز و استون كلد و استينگ و ... بودند من بر عكس همه شما چندين مسابقه از برايان دنيلسون roh ديدم انصافا خوب كشتي مي گيره ولي خدايي هزاران فرسنگ با شان فاصله داره خوب كشتي گرفتن كه فقط اهميت نداره مسابقه خوب بايد درام داشته باشه و مردم احساسش كنند نكته اي كه برايان در مسابقاتش فاقد اونه يه مثال براتون مي زنم مسابقه تيكر و تريپل اچ رو در رسلمنيا 28 ببينيد انگار داري يك فيلم درام مي بيني در تك تك صحنه هاي مسابقه حس وجود داره يا مسابقه شان و برت هارت در رسلمنيا 12 از اين دست مثال ها زياده شايد يه كسي اصلا رينگ اسكيلز خوبي نداشته باشه ولي همين نكته احساس كه مي تونه به تماشاگران منتقل كنه خودش اون شخص رو از بقيه متمايز مي كنه مثال بارزش هم هالك هوگانه هوگان رينگ اسكيلز ضعيفي داره ولي اون هوادار رو مي فهمه وقتي چهره فيسه همه براش سر و دست مي شكنند و وقتي هيله همه ازش متنفرند
خواهشا يس موومند رو هم مثال نزن چون فعلا اين حركت يه جور نماد شده براي طرفداران

deadking
04-14-2014, 09:36 AM
دوستان من نه قصد جنگ و دعوا دارم نه قصد توهين ولي اين دوستمون خواهشا بياد اينجا و بگه برايان استار بهتريه يا كريس بنوا ؟ برايان استار بهتريه يا دين مالنكو ؟ برايان استار بهتريه يا ادي گررو ؟؟
اين استاران در زمان خودشون و در دوره اوجشون زير سايه سنگين امثال شان مايكلز و استون كلد و استينگ و ... بودند من بر عكس همه شما چندين مسابقه از برايان دنيلسون roh ديدم انصافا خوب كشتي مي گيره ولي خدايي هزاران فرسنگ با شان فاصله داره خوب كشتي گرفتن كه فقط اهميت نداره مسابقه خوب بايد درام داشته باشه و مردم احساسش كنند نكته اي كه برايان در مسابقاتش فاقد اونه يه مثال براتون مي زنم مسابقه تيكر و تريپل اچ رو در رسلمنيا 28 ببينيد انگار داري يك فيلم درام مي بيني در تك تك صحنه هاي مسابقه حس وجود داره يا مسابقه شان و برت هارت در رسلمنيا 12 از اين دست مثال ها زياده شايد يه كسي اصلا رينگ اسكيلز خوبي نداشته باشه ولي همين نكته احساس كه مي تونه به تماشاگران منتقل كنه خودش اون شخص رو از بقيه متمايز مي كنه مثال بارزش هم هالك هوگانه هوگان رينگ اسكيلز ضعيفي داره ولي اون هوادار رو مي فهمه وقتي چهره فيسه همه براش سر و دست مي شكنند و وقتي هيله همه ازش متنفرند
خواهشا يس موومند رو هم مثال نزن چون فعلا اين حركت يه جور نماد شده براي طرفداران

همین دیگه

کسانی مثل کریس بنوا و دین مالینکو که میلیارد ها درجه بالاتر از برایان بودند در برابر امثال اندرتیکر، شان و تریپل اچ حرفی برای گفتن نداشتند

دیگه چه برسه به کسی مثل برایان ... که به نظرم برایان حتی از فینلای هم کمتره، حداقل فینلای شخصیت کاریزماتیکی داشت و مسابقاتش باحال و خنده دار بود

as32
04-14-2014, 02:52 PM
:|
شما چند ساله شروع به دیدن کشتی کج کردید؟؟؟ اصلا به سال میرسه؟؟؟عزیزم همون مبارزه های دو دقیقه ای گلدبرگ ، کل دنیل برایان و جان سینا و صد تا رسلنر دیگه رو زیر سوال میبره.
تا وقتی از چیزی علم نداری ، درموردش حرف نزن ;)

KingOfTheKing
04-14-2014, 04:26 PM
آقای poirot ، حرفای شما منو یاده حرفای داداش کوچیکم میندازه .
باهام نشسته بود المیشن چمبر 2014 رو دیده بود جو گیر شده بود ، شما تو اون مسابقه دنیل رو در نظر بگیر ، خیلی خنده داره ، 2 تا ارکی او ، یه چوکسلم ، دو سه تا فینیشر دیگه خورد تا بزور پین شد من مونده بودم چی بگم ، آندرتیکر با اون عظمتش یه ار کی او خورد پین شد ! . حالا این دنیل ...
خلاصه داداشه تا چند وقتی عشقه دنیل بود تا رفتم واسش دو سه تا مسابقه درست حسابی مثله : تریپله در مقابل ریک فلیر تو سوروایور 2005، براک مقابل اندرتیکر تو قفس براش گزاشتم .
فرداش اومد گفت : چرا اینقدر مسابقات الان پشمکی و بی مزه شده .
حالا حکایت داداش ما حکایت شماست ، بهت پیشنهاد می کنم یه چندتا مسابقه درست حسابی ببینی بعد بیای اینجا دنیل رو با لجندها مقایسه کنی .

BigRed
04-15-2014, 04:12 AM
من تو هیچ فروم یا سایتی انقدر طرفدارهای سنتی و تعصبی WWE ندیدم و نظر هایی هم که علیه Bryan داده شده اکثر جوک های سطح پایین بوده برای همین فایده ای برای گفتگو در این باره نمیبینم.
در رابطه با نظر Bryan در شباهتش به Shawn شکی ندارم, نیازی به مقایسه کردن نیست چون هیچ چیز اشتباه تر از مقایسه کردن دو کشتی گیر از دو دوره خیلی مختلف نیست و Bryan هم مقایسه ای نکرده, اتفاقا من WMرو با یکی دیدم که خیلی وقت هست WWE رو نگاه نکرده و برام خیلی جالب بود که گفتش Bryan شباهت به Shawn داره در صورتی که هیج اطلاعی در رابطه با تاریخچه بین Shawn و Bryan نداشت.

deadking
04-15-2014, 08:13 AM
من تو هیچ فروم یا سایتی انقدر طرفدارهای سنتی و تعصبی WWE ندیدم و نظر هایی هم که علیه Bryan داده شده اکثر جوک های سطح پایین بوده برای همین فایده ای برای گفتگو در این باره نمیبینم.
در رابطه با نظر Bryan در شباهتش به Shawn شکی ندارم, نیازی به مقایسه کردن نیست چون هیچ چیز اشتباه تر از مقایسه کردن دو کشتی گیر از دو دوره خیلی مختلف نیست و Bryan هم مقایسه ای نکرده, اتفاقا من WMرو با یکی دیدم که خیلی وقت هست WWE رو نگاه نکرده و برام خیلی جالب بود که گفتش Bryan شباهت به Shawn داره در صورتی که هیج اطلاعی در رابطه با تاریخچه بین Shawn و Bryan نداشت.

شما برو همون طرفداری برایانت رو بکن به نظر دیگران کاری نداشته باشه

شما با PG Era بزرگ شدی و معلومه که از برایان خوشت میاد

ولی ما با WWF بزرگ شدیم و از برایان حالمون بهم میخوره

BigRed
04-15-2014, 01:29 PM
شما برو همون طرفداری برایانت رو بکن به نظر دیگران کاری نداشته باشه

شما با PG Era بزرگ شدی و معلومه که از برایان خوشت میاد

ولی ما با WWF بزرگ شدیم و از برایان حالمون بهم میخوره

pffff... این دیگه چه رفتار بچگونه ای هست ؟ برای من مهم نیست که دسته بندی هایی مثل "شما ولی ما" چه تاثیری رو اعتماد به نفس داره اما اینکه فقط PG Era ایی ها طرفدار Bryan هستن فقط یه نظر مزحک هست.
هیچ مشکلی هم با سنتی موندن در رابطه با WWE نیست, این داستان طرفدار های کشتی کج هست که یک سری به Attitude Era بیشتر علاقه پیدا کردن تا خود کشتی کج و یک عده بیشتر به خود کشتی کج, اکثر گروه اول هم دیگه شاید العان کشتی کج رو دنبال نکنن, و یک گروه هم هست که بجای انتقادهای منطقی فقط ناله میکنه و واقعا این ناله های "قدیما" خسته کننده شده چون هیچ منطقی در ناله کردن نیست و حتی نمیشه در موردش یک بحث در انجمن کشتی کج کرد !
من واقعا استقبال میکنم از نظر یا یک مقاله علیه Bryan که درش از منطق استفاده شده تا جوک های درجه سه یا ناله قدیما....

as32
04-15-2014, 01:40 PM
pffff... این دیگه چه رفتار بچگونه ای هست ؟ برای من مهم نیست که دسته بندی هایی مثل "شما ولی ما" چه تاثیری رو اعتماد به نفس داره اما اینکه فقط PG Era ایی ها طرفدار Bryan هستن فقط یه نظر مزحک هست.
هیچ مشکلی هم با سنتی موندن در رابطه با WWE نیست, این داستان طرفدار های کشتی کج هست که یک سری به Attitude Era بیشتر علاقه پیدا کردن تا خود کشتی کج و یک عده بیشتر به خود کشتی کج, اکثر گروه اول هم دیگه شاید العان کشتی کج رو دنبال نکنن, و یک گروه هم هست که بجای انتقادهای منطقی فقط ناله میکنه و واقعا این ناله های "قدیما" خسته کننده شده چون هیچ منطقی در ناله کردن نیست و حتی نمیشه در موردش یک بحث در انجمن کشتی کج کرد !
من واقعا استقبال میکنم از نظر یا یک مقاله علیه Bryan که درش از منطق استفاده شده تا جوک های درجه سه یا ناله قدیما....
عزیزم. اینجا دوستان با WWF بزرگ شدند،ولی من با WCW بزرگ شدم. پس بهتره بشینی خونه و YEs,YEs کنی تا اینکه بیایی و نظرات بقیه رو نقد کنی...

DEAD MAN
04-15-2014, 02:09 PM
دوستان محترم دقت کنید که تو بحث ها توهینی به کاربران دیگه انجام ندید و نظراتتون رو با منطق بیان کنید. هیچ دلیلی وجود نداره که ما به خاطر تفاوت علاقه مندی هامون نسب به دیگران ، با اون افراد با زبان اهانت و بی منطق صحبت کنیم.

در صورت مشاهده ی مجدد برخورد خواهد شد.

navid_m1
04-21-2014, 04:28 PM
دنیل برایان بهترین و پرطرفدارترین کشتی کج کار دنیاس...
تو جهان اوله تو آسیا دوم:d0s69thbefhiffti: