توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد کاربران >>>>> با حضور Scofield
Dash.Ali
04-20-2014, 06:51 PM
به نام خدا
دوستان سلام
از امروز مهمون برنامه نقد کاربری کسی نیست جز مدیر سابق رسلینگ
علی اسکوفیلد
Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
خواهشا" حدود رو رعایت کنید
.................................................. .................................................
پرسیدن هر سوالی منجر به دریافت اخطار میشه
Dash.Ali
04-20-2014, 07:03 PM
خوب طبق معمول چراغ اول رو خودم روشن میکنم
اول امتیازات مثبت
1.بدون شک از بهترین مدیرهای سایت بود (البته همه خوب هستن) اما علی واقعا تو انجام وظیفه عالی بود و بخش رسلینگ مثل موم تو دستش بود
2.به شدت اخبار رو چک میکرد و در زمان مدیریتش اخبار اشتباه خیلی کم در سایت میومد و دووم نمیوردن و زود پاک میشدن
3.چیزی که خیلی باهاش حال کردم این بود که در زمان امتحانات تنها اولویتش درسش بود
.................................................. ..........................
اما امتیازات منفی
1.علی در زمان مدیریتش با کاربران عادی که اخبار میذاشت در صورت دیدن اشتباه خیلی زود و تند و بد برخورد میکرد
2.خیلی کار ها رو مثل تاپیک مخصوص پی پی وی ها رو انحصاری کرده بود و نمیداد تا بچه ها در اون فعالیت کنن
3.در صورت دیدن بعضی بحث های بیهوده خیلی سنگین برخورد میکرد و بچه ها رو یه کم دل سرد میکرد
4.و اینکه در رابطه با بعضی مسائل زود تصمیم میگیره (دقیقا مثل من) و بعد از اون پشیمون میشه که چندان جالب نیست
5.گاهی اوقات خودش رو دست بالا میگیره :ی البته خوبه که آدم به دانسته های خودش بنازه اما اگه در عین داشتن اطــلــاعاتت جوری باشی که خودت رو بالاتر از بقیه نبینی (همیشه اینجور نیستی ها سوء تفاهم نشه)خیلی به موفقیتت بیشتر کمک میکنه
.................................................. ........
همین :ی
The Wollek
04-20-2014, 07:12 PM
ایشون یه زمانی مانع پیشرفت کاربران جدید در بخش مقاله و خبر رسلینگ میشد :136: ( شوخی میکنم )
در کل این سوسیس ما کارش درسته :dd:
AƦAƾH
04-20-2014, 07:48 PM
اون اولا که اومد خیلی موشچل داشت :ی یه تاپیکایی میداد که اعصاب منو داغون میکرد ( نه رسلینگی :ی ) میدونه کدوم تاپیکو میگم . یعنی قشنگ دست گذاشته بود رو نقطه جوش من :a:
بعد تو رسلینگ که وارد شد خبرا رو درست نمیزاشت شده بود اعصاب خوردی ما , در همون حال یوزر نیمش هم اشکال دستوری داشت که ما گفتیم این آقا بلد نیس اسم یوزرشو درست بنویسه میخواد خبر بزاره :ی
بعد دیدیم نه بابا کم کم درست شد :ی شد یکی از بهترین ها , خود من مدیر بودم پیشنهاد دادم تو تاپیک مدیرا که مدیرش کنن کارش خیلی خوب شد ـه و اخلاقشم خیلی خوب شده بود دیگه :ی
در مورد برخورد با کاربرا که تاپیک درست نمیزدن هم به نظرم سرد رفتار میکرد و جدیت نداشت مدیریتش , یعنی من بودم طرفو شهید میکردم :a: نمیدونم این نکتش مثبت ـه یا نه :ی ولی به نظرم شاید همین باعث شد بی نظمی عجیبی پیش بیاد که من تعجب کرده بودم ! البته خودشو از وضعیت راضی نبود . ( میدونم مقصر هم نبود و چیزی دستش نبود واقعا ! )
یه چیز دیگه هم اضافه کنم که کارش خیلی درسته , یه مشکلی واسه من پیش اومد تا آخر و همین الان هم یادش نرفت ـه و معرفتشو نشوند داد . برعکس خیلیا :ی
در کل پسر خوبیه , فقط بدیش اینه بارسایی ـه :ی
r v d
04-20-2014, 10:58 PM
والا من اصلاً wwe رو دنبال نمیکنم و نمیکردم ؛ تاپیک های رسلینگ رو هم اصلاً واز نمیکردم که بخوام نظری بدم راجع به مدیریت علی ؛ چون هیچ حضور ذهنی ندارم از تالار کج !
فقط راجع به شخصیت و رفتار علی میخوام نظر بدم
خیلی با شخصیت ؛ آروم ؛ مثبت ؛ با ادب و مهربون هستش ؛ مثل اکثر بچه های فروم رفتارش اصلاً به سن و سالش نمیخوره ؛ کسایی امثال علی رو اصلاً نباید به سنشون توجه کرد و اون اندازه ازشون توقع داشت که سنشون همون قدره ؛ رفتار و منش کاملاً مشخصه و ملاک سنجش هم همین شخصیت هست .
استقلالی هم هست که دیگه ... :ی
انتقادی هم اگه به ذهنم میرسید حتماً میگفتم
deadking
04-21-2014, 04:07 AM
این هم انتقاد
بیخودی خودش رو بازنشسته کرد و بخش اخبار رسلینگ به فنا رفت ....
Dash.Hossein
04-21-2014, 11:49 AM
علی اقا حرف نداره.ولی نمیخوام تعریف کنم اینجا جاش نیست
یه کاری این علی اقای ما انجام داد که از نظر من کاردرستی نبود ولی از نظر خودش و دیگران کار درستی بود
قضیه ازین قراره که یه تاپیکی بود به نام بحث و گفتگو در مورد رسلینگ که مامیرفتیم توش بحث میکردیم و بحث ازاد بود و همش این تاپیک بالا بود که یهو بحث خیلی داغ شد و ایشون بحث و تک منظوره کردن ینی هر دفعه باید درمورد اون موضوع صحبت میکردم.که الان این تاپیک حتی جزو صدتاهم نیست.خیلی رفته پایین.
دلیل پایداری تاپیک فوتبال هم همینه چون بحث توش ازاده
وقتی جایی واسه بحث نداشته باشیم مجبوریم پایین تاپیک های خبری بحث کنیم که هم نظم تاپیک به هم میخوره هم الکی تاپیکش میاد بالا.یه تاپیک بیاد بالا بهتر ازین هست که چند تاتاپیک هی بیاد بالا.
قبل عید اینو بهش گفتم گفت بعد عید رسیدگی میکنم بعد عید گفتم گفت روش فک نکردم من دارم بازنشسته میشم ونوبت مدیران جدیده که همچین کاری کنن
نقد بعدی اینه که زیادی استقلالیه و نامرد زد خودشو بازنشسته کرد
mulove
04-21-2014, 12:05 PM
اينجا همه تقريبا با هم هم سن هستيم و البته همگي بچه هاي خوبي هستند و هيچ بدي از هيچ كدومشون نديدم اگه هم بعضي اوقات با هم درگير ميشيم كلا عادته كه در ايراني جماعت وجود داره پس به دل نگيريم
اين علي آقا هم پسر خيلي خوبيه فقط تنها مشكلش استقلالي بودنش وگرنه اگه استقلالي بودنش رو فاكتور بگيريم موشكلي نداره:wassat[1]:
Scofield
04-21-2014, 01:52 PM
پــُـست جهتِ قرار گرفتن پاسخ نقد ها در صفحه جدید .
Scofield
04-21-2014, 01:56 PM
خوب طبق معمول چراغ اول رو خودم روشن میکنم
اول امتیازات مثبت
1.بدون شک از بهترین مدیرهای سایت بود (البته همه خوب هستن) اما علی واقعا تو انجام وظیفه عالی بود و بخش رسلینگ مثل موم تو دستش بود
2.به شدت اخبار رو چک میکرد و در زمان مدیریتش اخبار اشتباه خیلی کم در سایت میومد و دووم نمیوردن و زود پاک میشدن
3.چیزی که خیلی باهاش حال کردم این بود که در زمان امتحانات تنها اولویتش درسش بود
.................................................. ..........................
نظر لطف ــتِ .
اما امتیازات منفی
1.علی در زمان مدیریتش با کاربران عادی که اخبار میذاشت در صورت دیدن اشتباه خیلی زود و تند و بد برخورد میکرد
2.خیلی کار ها رو مثل تاپیک مخصوص پی پی وی ها رو انحصاری کرده بود و نمیداد تا بچه ها در اون فعالیت کنن
3.در صورت دیدن بعضی بحث های بیهوده خیلی سنگین برخورد میکرد و بچه ها رو یه کم دل سرد میکرد
4.و اینکه در رابطه با بعضی مسائل زود تصمیم میگیره (دقیقا مثل من) و بعد از اون پشیمون میشه که چندان جالب نیست
5.گاهی اوقات خودش رو دست بالا میگیره :ی البته خوبه که آدم به دانسته های خودش بنازه اما اگه در عین داشتن اطــلــاعاتت جوری باشی که خودت رو بالاتر از بقیه نبینی (همیشه اینجور نیستی ها سوء تفاهم نشه)خیلی به موفقیتت بیشتر کمک میکنه
.................................................. ........
همین :ی
1. نمیخوام بهونه بتراشم ولی واقعاً خودت جای من بودی بدتر با یه سریا ( نه با همه ) برخورد می کردی . ولی چشم دفعه بعد آروم تر برخورد میکنم :ی
2. این رو کاملاً مخالفم بات ! :ی همین تاپیک مخصوص رو چندین بار دوستان دیگه زدن . بعضی اوقات هم که می دیدی سرِ یه سری تاپیک ها سخت می گرفتم به این دلیل بود
که می دونستم اون کاربر از پَسِ اون تاپیک بر نمیاد !
3. تا جایی که تونستم خوب برخورد کردم , ولی اگه برخورد سنگین بوده , معذرت !
4. نه تنها تو دنیای مجازی بلکه از این نکته توی زندگی واقعی هم خیلی ضرر دیدم ! خیلی سعی میکنم که این اخلاق بد رو ویرایش کنم :ی
5. به خدا من خیلی سعی میکنم که کاربران باهام احساس راحتی کنن ( فک کنم اینجوری هم بوده :ی ) و فک نکنن که من یه تافته جدا بافته هستم ! حالا بعضی اوقات اینجوری به نظر میاد که خودمُ دستِ بالا میگیرم ولی اصلاً اینـطور نیست .
ایشون یه زمانی مانع پیشرفت کاربران جدید در بخش مقاله و خبر رسلینگ میشد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ( شوخی میکنم )
در کل این سوسیس ما کارش درسته :dd:
لطفـــ داری ! :)
اون اولا که اومد خیلی موشچل داشت :ی یه تاپیکایی میداد که اعصاب منو داغون میکرد ( نه رسلینگی :ی ) میدونه کدوم تاپیکو میگم . یعنی قشنگ دست گذاشته بود رو نقطه جوش من :a:
بعد تو رسلینگ که وارد شد خبرا رو درست نمیزاشت شده بود اعصاب خوردی ما , در همون حال یوزر نیمش هم اشکال دستوری داشت که ما گفتیم این آقا بلد نیس اسم یوزرشو درست بنویسه میخواد خبر بزاره :ی
بعد دیدیم نه بابا کم کم درست شد :ی شد یکی از بهترین ها , خود من مدیر بودم پیشنهاد دادم تو تاپیک مدیرا که مدیرش کنن کارش خیلی خوب شد ـه و اخلاقشم خیلی خوب شده بود دیگه :ی
در مورد اون تاپیک و زمان جاهلیت تو شــب شیشه ای مفصل توضیح دادم , اینجا دیگه بحث ــش رو نمیکنم ! :ی
تو که همیشه نســبت به من لطف داشتی ! :8: یه دونه ای .
در مورد برخورد با کاربرا که تاپیک درست نمیزدن هم به نظرم سرد رفتار میکرد و جدیت نداشت مدیریتش , یعنی من بودم طرفو شهید میکردم :a: نمیدونم این نکتش مثبت ـه یا نه :ی ولی به نظرم شاید همین باعث شد بی نظمی عجیبی پیش بیاد که من تعجب کرده بودم ! البته خودشو از وضعیت راضی نبود . ( میدونم مقصر هم نبود و چیزی دستش نبود واقعا ! )
یه چیز دیگه هم اضافه کنم که کارش خیلی درسته , یه مشکلی واسه من پیش اومد تا آخر و همین الان هم یادش نرفت ـه و معرفتشو نشوند داد . برعکس خیلیا :ی
در کل پسر خوبیه , فقط بدیش اینه بارسایی ـه :ی
دیگه در اون حد زیاده روی هم خوب نیست :ی من خودم بعضی اوقات از این بی نظمی ها خیلی عصبی می شدم اما کاری از دستم بَر نمی اومد ! هر چی تذکر , اخطار و ... فایده ای نداشت !
در مورد اون نکته دوم هم که ما چکرتیم ! :ی
اتفاقاً بارسایی بودن خودش نکته مثبت ــه !!
آشنایی زیاد ندارم باهاش ولی از اون آدمای آرومه که بیشتر سرش تو کار خودشه مدیریتش هم خوب بود. در کل ایرادی نیست
نظر لطف ــت عزیز .
والا من اصلاً wwe رو دنبال نمیکنم و نمیکردم ؛ تاپیک های رسلینگ رو هم اصلاً واز نمیکردم که بخوام نظری بدم راجع به مدیریت علی ؛ چون هیچ حضور ذهنی ندارم از تالار کج !
فقط راجع به شخصیت و رفتار علی میخوام نظر بدم
خیلی با شخصیت ؛ آروم ؛ مثبت ؛ با ادب و مهربون هستش ؛ مثل اکثر بچه های فروم رفتارش اصلاً به سن و سالش نمیخوره ؛ کسایی امثال علی رو اصلاً نباید به سنشون توجه کرد و اون اندازه ازشون توقع داشت که سنشون همون قدره ؛ رفتار و منش کاملاً مشخصه و ملاک سنجش هم همین شخصیت هست .
استقلالی هم هست که دیگه ... :ی
انتقادی هم اگه به ذهنم میرسید حتماً میگفتم
شما نسبت به من لطف داری پوریا جون . :8: :)
پــَـ چی ؟ :ی تیم بهتر از استقلال هست مگه ؟ :ی
Scofield
04-21-2014, 02:04 PM
این هم انتقاد
بیخودی خودش رو بازنشسته کرد و بخش اخبار رسلینگ به فنا رفت ....
دیگه نمی شد تا ابد مدیر باشم که ! :ی اگه موقعــیت پیش اومد , دوباره مـدیر میشم .
علی اقا حرف نداره.ولی نمیخوام تعریف کنم اینجا جاش نیست
ممنون . :)
یه کاری این علی اقای ما انجام داد که از نظر من کاردرستی نبود ولی از نظر خودش و دیگران کار درستی بود
قضیه ازین قراره که یه تاپیکی بود به نام بحث و گفتگو در مورد رسلینگ که مامیرفتیم توش بحث میکردیم و بحث ازاد بود و همش این تاپیک بالا بود که یهو بحث خیلی داغ شد و ایشون بحث و تک منظوره کردن ینی هر دفعه باید درمورد اون موضوع صحبت میکردم.که الان این تاپیک حتی جزو صدتاهم نیست.خیلی رفته پایین.
دلیل پایداری تاپیک فوتبال هم همینه چون بحث توش ازاده
وقتی جایی واسه بحث نداشته باشیم مجبوریم پایین تاپیک های خبری بحث کنیم که هم نظم تاپیک به هم میخوره هم الکی تاپیکش میاد بالا.یه تاپیک بیاد بالا بهتر ازین هست که چند تاتاپیک هی بیاد بالا.
قبل عید اینو بهش گفتم گفت بعد عید رسیدگی میکنم بعد عید گفتم گفت روش فک نکردم من دارم بازنشسته میشم ونوبت مدیران جدیده که همچین کاری کنن
والا زمانی که این تاپیــک آزاد بــود , خیلی اسپم توش بود و اصلاً تاپیک پویا و فعالی نبود . بنابراین تصمیم گرفتم که روند تاپیک رو جوری پیش ببریم که محوریــت اصلی تاپیک یک بحث واحد باشه تا کمتر در اون اسپم داده باشه و تاپیک هم فعال تر باشه ( که تا حدودی اینطور هم شد ) !
نقد بعدی اینه که زیادی استقلالیه و نامرد زد خودشو بازنشسته کرد
استقلال عشقِ ! :8:
در مورد بازنشستگی هم که قبلاً توضیح دادم .
به هر حال مــمـنــون
اين علي آقا هم پسر خيلي خوبيه فقط تنها مشكلش استقلالي بودنش وگرنه اگه استقلالي بودنش رو فاكتور بگيريم موشكلي نداره
نظر لطف ــتِ عزیز . استقلالی بودن که نکته مثبتِ اتفاقاً .. :)
AƦAƾH
04-21-2014, 02:11 PM
بابا نقدش کنید :22: :ی چرا فقط میگین پسر خوبیه , اگه چیز بدی ازش دیدین بگین خو , نترسین :a:
بی شوخی , اسم تاپیک نقد ـه . من هرچی میبینم به جز خودمو داش علی کسی نقد نکرده واقعا :22: :ی
منم میدونم پسر خوبیه ... این چه نقدیه دیگه :ی
☂ ALONE ☂
04-21-2014, 02:17 PM
سلام علی جان امیدوارم که خوب باشی
والا ما همچین بگی نگی این علی آقا رو میشناسیم تو انجمن البته من که تازه عضو شدم بیشترین
ارتباطم با ایشون بود در کل پسر گلیه خوش اخلاق,فعال و... همین.
..............................................
خُب از همون اولشم علی از تایپکهای من خوشش نمیومد نمیدونم چرا ولی فکر کنم پیش خودش میگفت این کیه بابا؟:v6n95k:
آهان بعد از یکی دو هفته که خبر رسلینگ میذاشتم شک کرد به خبرام واسه همین گفت منابعتو بفرست(شاید یکی دوست نداشته باشه بفرسته اونوقت چی میشه؟:wink2:)
در آخرهم اینکه چرا بر علیه تازه عضوشدگانه؟:wink2:
Dash.Ali
04-21-2014, 04:47 PM
دوستان یکی از پست ها حذف و دو تا از پست ها ادغام شد
...........................................
تعریف کردن مشکلی نداره اما در کنار *نقد*
هدف این تاپیک فهموندن امتیازات منفی به دوستان هست در عین حال حفظ احترام
من خودم در پستی که دادم هم تعریف کردم هم نقد کردم از دوستانی هم که هم تعریف کنن و هم نقد کنن به شدت ممنونیم
اما تعریف خالی رو اسپم میدونم چون اگه در مورد کسی اطلاعی نداشته باشیم میتونیم واس اظهار وجود بی دلیل بگیم بچه خوبیه و ...
نقد دارید بفرمایید و در کنار نقد در صورتی که دوست داشتید تعریف هم کنید
از همتون ممنونم
J B L
04-21-2014, 08:09 PM
اول از همه یه تشکر میکنم بابت زحمت هایی که علی توی این چند وقته برای انجمن کشید . علی یکی از کاربرای غیر قابل پیش بینی بود که من به شخصه هیچ وقت فکر نمی کردم روزی مدیر بخش کلیدی رسلینگ بشه . ولی همون سالی که یکی از برترین پدیده های انجمن شد بهم ثابت شد که اشتباه میکنم و حق علی بالاتر از این صحبت هاست ... بخش رسلینگ یه جورایی قلب انجمن محسوب میشه و مدیرانش هم کارهای سختی رو مثل اخبار لایو و ترجمه و ..... دارن . علی با مدیر شدنش ثابت کرد از پس این موضوع برمیاد . امیدوارم بعد از اینکه به زندگی روزمره ی خودش و درسش رسیدگی کرد بار دیگه توی لباس مدیریت ببینیمش ..
علی پسر با اخلاق و متعصبیه .
شاید تنها مشکل علی زود دلخور شدنش سر مسائل جزئی توی انجمن باشه ، به نظرم توی دوران مدیریتش آدم جدی و با نظمی بود که این یک امتیاز عالی برای یک مدیره و البته میتونست با کاربران نرمش بیشتری داشته باشه ...
در هر صورت من بابت همه ی زحمت هایی که کشید ازش ممنونم ....
MrHOF
04-21-2014, 09:02 PM
فکر میکنه خیلی بارشه !!
من هنوز اون قضیه رو یادم نرفته ... وقتی بهش مسئولیتی میدن فکر میکنه مدیر و رئیس همه است !! :22:
خودخواه هم هست !!
این چیزایی هست که برای من رُخ داده و منم ادم رُکی هستم !!!!
با عرض معذرت :22:
Danial
04-21-2014, 09:31 PM
من اولا که عضو شده بودم اخبار رسلینگ میزاشتم این علی آقا هم با یوزر the freak گیر داده بود به منبع دو پار پ پ داد منبع خبریت کجاست؟ منم جوابشو نمیدادم چون اخبارم کپی بود. کلا با تاززه واردا شکاره بد جور گیره نمیدونم. حقیقت ناراحت نشه شاید منو نشناسه ولی خیلی خودشو میگیره.تاپیک بحث رسلینگ همک خیلی بی نظم بود وسط حث رسلینگ یه دفعه دعوا میشد. ولی از اونایی هست که سرش تو کار خودشه. ایرادشو گفتم وگرنه بچه خوبیه ما که بدی ندیدیم نه از ایشون بلکه از هیچکس.:)
Scofield
04-21-2014, 09:45 PM
سلام علی جان امیدوارم که خوب باشی
والا ما همچین بگی نگی این علی آقا رو میشناسیم تو انجمن البته من که تازه عضو شدم بیشترین
ارتباطم با ایشون بود در کل پسر گلیه خوش اخلاق,فعال و... همین.
..............................................
خُب از همون اولشم علی از تایپکهای من خوشش نمیومد نمیدونم چرا ولی فکر کنم پیش خودش میگفت این کیه بابا؟:v6n95k:
آهان بعد از یکی دو هفته که خبر رسلینگ میذاشتم شک کرد به خبرام واسه همین گفت منابعتو بفرست(شاید یکی دوست نداشته باشه بفرسته اونوقت چی میشه؟:wink2:)
در آخرهم اینکه چرا بر علیه تازه عضوشدگانه؟:wink2:
چرا اینجوری فکر میکنی ؟ چرا من نباید از تاپیک شما خوشم بیاد ؟ :ی
خــُب این مورد دوم که گفتی وظیفه مدیر بخشِ که چــِک کنه ببینه که اخبار کپی گذاشته نشه . فک نکنم کار اشتباه بوده باشه .
نمیدونم چرا اینجوری فکر می کنید ؟ اصلاً اینطور نیــست :ی اتفاقاً من دوست دارم یه کاربر تازه کار کارش رو خوب انجام بده و پیشرفت کنه ولی بی قانونی نکنه .
به هر حال ممنون .
اول از همه یه تشکر میکنم بابت زحمت هایی که علی توی این چند وقته برای انجمن کشید . علی یکی از کاربرای غیر قابل پیش بینی بود که من به شخصه هیچ وقت فکر نمی کردم روزی مدیر بخش کلیدی رسلینگ بشه . ولی همون سالی که یکی از برترین پدیده های انجمن شد بهم ثابت شد که اشتباه میکنم و حق علی بالاتر از این صحبت هاست ... بخش رسلینگ یه جورایی قلب انجمن محسوب میشه و مدیرانش هم کارهای سختی رو مثل اخبار لایو و ترجمه و ..... دارن . علی با مدیر شدنش ثابت کرد از پس این موضوع برمیاد . امیدوارم بعد از اینکه به زندگی روزمره ی خودش و درسش رسیدگی کرد بار دیگه توی لباس مدیریت ببینیمش ..
علی پسر با اخلاق و متعصبیه .
شاید تنها مشکل علی زود دلخور شدنش سر مسائل جزئی توی انجمن باشه ، به نظرم توی دوران مدیریتش آدم جدی و با نظمی بود که این یک امتیاز عالی برای یک مدیره و البته میتونست با کاربران نرمش بیشتری داشته باشه ...
در هر صورت من بابت همه ی زحمت هایی که کشید ازش ممنونم ....
لطف داری امـیــر جان .
کاملاً درست میگی , سعی میکنم این اخلاق رو در خودم از بین ببرم ;)
فکر میکنه خیلی بارشه !!
من هنوز اون قضیه رو یادم نرفته ... وقتی بهش مسئولیتی میدن فکر میکنه مدیر و رئیس همه است !! :22:
خودخواه هم هست !!
این چیزایی هست که برای من رُخ داده و منم ادم رُکی هستم !!!!
با عرض معذرت :22:
ممنون از اینکه رُک گفتی .
و ممنون از نقدت . اگر این اخلاق رو دارم که سعی میکنم برطرفش کنم اما اگه ندارم که خدا رو شکر .
من اولا که عضو شده بودم اخبار رسلینگ میزاشتم این علی آقا هم با یوزر the freak گیر داده بود به منبع دو پار پ پ داد منبع خبریت کجاست؟ منم جوابشو نمیدادم چون اخبارم کپی بود. کلا با تاززه واردا شکاره بد جور گیره نمیدونم. حقیقت ناراحت نشه شاید منو نشناسه ولی خیلی خودشو میگیره.تاپیک بحث رسلینگ همک خیلی بی نظم بود وسط حث رسلینگ یه دفعه دعوا میشد. ولی از اونایی هست که سرش تو کار خودشه. ایرادشو گفتم وگرنه بچه خوبیه ما که بدی ندیدیم نه از ایشون بلکه از هیچکس
خودتون هم گفتید دیگه که خبر کپی میذاشتید ! :ی اگه من پیگیری نمی کردم شاید به گذاشتن خبر کپی ادامه می دادید :ی بنابراین کار اشتباهی نکردم فک کنم که منبع خواستم ! :ی
اوایل همین پست گفتم که دوست دارم کاربر تازه وارد پیشرفت کنه :) :ی
در مورد تاپیــک بحث رسلینگ هم , خدا شاهده n بار تذکر و اخطار و ... دادم اما افاقه نکرده و هر چی تلاش کردم که نظــم بدم اما کاربران همکاری نمی کردند !! مثلاً همین الان هم دوستان هر بحثی رو به برایــن ربط میدن و یه ماجرایی درست می کنند .
باز هم ممنون
Danial
04-21-2014, 09:55 PM
یه نقد دیگه از دو طرف ضد منی. هم ضد رئال هم ضد پرسپولیس:ی استقلالی
MrHOF
04-22-2014, 06:23 AM
ممنون از اینکه رُک گفتی .
و ممنون از نقدت . اگر این اخلاق رو دارم که سعی میکنم برطرفش کنم اما اگه ندارم که خدا رو شکر .
اوایل همین پست گفتم که دوست دارم کاربر تازه وارد پیشرفت کنه :) :ی
البته این اخلاقت فکر کنم بیشتر با کسایی باشه که رابطه بیشتر از یک سال یا دوسال داشته باشی :d
---
راجب اون پیشرفت کاربرا هم که گفتی, یادم اومد, همش میخوای خودت اول باشی که البته تو پست قبلی گفتم خود خواهی ـه و نمیخوای کسی پیشرفت کنه
البته الان میگی میخوای هااااا ولی با کارایی که میکردی معلوم بود نمیخواستی !!!
این حرف رو همینجوری از نظر خودم نمیزنم , وقته وقتش از 5 6 نفر پرسیدم :22: :d
Dash.Ali
04-22-2014, 06:58 AM
یه چی جا مونده بود :ی
اون مواقع که من اخبار رسلینگ میزدم علی تذکر داد که هر تاپیک حداقل 3 خبر داشته باشه
اکثر تاپیک های 2 خبری رو ادغام میکرد در صورتی که بعضی هاشون هم آمار بازدید بالایی داشت
...................................
خیلی از مواقع (برای من شاید 3 یا 4 بار) میومد گیر میداد اخبار تکراری هست و یا ادغام میکرد و یا پاک میکرد
که من چک میکردم مثلا از 2 تا خبر یکیش تکراری بود و الکی کل تاپیک به فنا میرفت :ی و یک بار هم یادمه اون
موقع که عادی بودم یه تاپیک زدم که 10 دیقه بعد افشین اومد همون اخبار رو زد و علی به جای تاپیک افشین
که بعد من زده بود تاپیک من رو پاک کرد :ی
......................................
البته این اشتباهاهت که پیش میومد به خاطر خستگی علی بود انصافا مدیریت رسلینگ بدجور انرژی میگیره
در کل از 20 به علی نمره 14 میدم که به خاطر وظیفه شناسیش با ارفاق میشه 16
AƦAƾH
04-22-2014, 10:30 AM
اون مواقع که من اخبار رسلینگ میزدم علی تذکر داد که هر تاپیک حداقل 3 خبر داشته باشه
اکثر تاپیک های 2 خبری رو ادغام میکرد در صورتی که بعضی هاشون هم آمار بازدید بالایی داشت
اینجا بزارین ازش دفاع کنم , کاملا حق با اون بوده در این مورد :ی
اصول کاری همین بود از زمان ما ! :) چه معنی داره روزی 60 تا تاپیک زده بشه 2تا خبرتوش باشه ؟ :ی بعد معمولا همون طرف بعد از تاپیک 2خبریش میاد 20 دقیقه بعد یه تاپیک دیگه میده !
فقط در صورت آس بودن خبر میشه یه تاپیک جدا زد :ی
علی اسکوفیلد من تاییدت میکنم ، خیالت راحت :ی
من 18 رو بش میدم
Scofield
04-22-2014, 03:18 PM
یه نقد دیگه از دو طرف ضد منی. هم ضد رئال هم ضد پرسپولیس:ی استقلالی
هر کی یه سلیقه ای داره :d
راجب اون پیشرفت کاربرا هم که گفتی, یادم اومد, همش میخوای خودت اول باشی که البته تو پست قبلی گفتم خود خواهی ـه و نمیخوای کسی پیشرفت کنه
البته الان میگی میخوای هااااا ولی با کارایی که میکردی معلوم بود نمیخواستی !!!
این حرف رو همینجوری از نظر خودم نمیزنم , وقته وقتش از 5 6 نفر پرسیدم :22: :d
من خودم دوست دارم کاربرا پیشرفت کنن ( قبلاً هم اینو گفتم ! ) . شاید کارام طوری به نظر میومده که من مخالــف پیشرفت کاربران هستم اما اینطور نیست .
دوباره ممنون :ی
...................................
خیلی از مواقع (برای من شاید 3 یا 4 بار) میومد گیر میداد اخبار تکراری هست و یا ادغام میکرد و یا پاک میکرد
که من چک میکردم مثلا از 2 تا خبر یکیش تکراری بود و الکی کل تاپیک به فنا میرفت :ی و یک بار هم یادمه اون
موقع که عادی بودم یه تاپیک زدم که 10 دیقه بعد افشین اومد همون اخبار رو زد و علی به جای تاپیک افشین
که بعد من زده بود تاپیک من رو پاک کرد :ی
البته این اشتباهاهت که پیش میومد به خاطر خستگی علی بود انصافا مدیریت رسلینگ بدجور انرژی میگیره
در کل از 20 به علی نمره 14 میدم که به خاطر وظیفه شناسیش با ارفاق میشه 16
داش علی تو هر کاری رو که کردی و اشتباه بوده رو به پایِ من ننویس دیگه ! :ی
خــُـب قانون اینِ که 3 تا خبر باشه حداقل که آرش هم گــفت ..
من خبر های تکراری رو پـاک می کردم و خبر هایی که تکراری یا اشتباه نبــود رو ادغام می کردم , فک کنم کار درستی می کردم :ی
در مورد اون مورد دوم هم بگــم که به هر حال اشتباه پیــش میاد دیگه , از روی عـمــد نبوده که !
خوبه تجدید نشدم :ی
تــشکــر از آرش :ی
Dash.Ali
04-24-2014, 05:33 PM
اسپم دادن رو برای بالا اوردن یه تاپیک دوست ندارم اما با توجه به اینکه تقریبا نیمی از زمان نقد علی جان گذشته بالا اوردمش تا دوستانی که جا موندن شرکت کنن
Scofield
04-26-2014, 02:00 PM
شرکت کنید :ی
Warrior
04-26-2014, 04:23 PM
ایشون در دوران مدریتشون واقعا سنگ تموم گذاشتن.ولی وقتی یک نفر چیزی میخواست ازشون یا اجازه ای میخواست ایشون زیاد باهاشون معمولی رفتار نمیکردن.میشه گفت نفر یکم دلخور میشد.بقیه رو این تنها چیزی بود که بنده تو 6-7 ماه از ایشون دیدم.
Scofield
04-28-2014, 02:30 PM
ایشون در دوران مدریتشون واقعا سنگ تموم گذاشتن.ولی وقتی یک نفر چیزی میخواست ازشون یا اجازه ای میخواست ایشون زیاد باهاشون معمولی رفتار نمیکردن.میشه گفت نفر یکم دلخور میشد.بقیه رو این تنها چیزی بود که بنده تو 6-7 ماه از ایشون دیدم.
نظر لطف ــتِ !
قبلاً هم گفتم :ی سعی می کردم تا حد ممکن با کاربران خیلی راه بیــام ولی یه سری از کاربران دیگه از حد می گذراندن ! :ی
The Buzzards
04-28-2014, 02:32 PM
آدم خیلی ... هستی :دی :دی :دی
Вαңгαмi
04-28-2014, 02:39 PM
واقعا مدیریت بسیار خوب و جدی بر روی بخششون داشتند و یکی از کاربران مورد علاقه ی بنده است با اینکه چند بار با اینشون حرفم شده ولی
وقاعا شخصا خیلی بهشون احترام قائلم ، کاربری نمونه در تاریخ انجمن !!!
Dash.Ali
04-28-2014, 05:00 PM
ممنون از همه دوستان و عزیزانی که در نقد علی عزیز شرکت کردن
و تشکر مخصوصی هم میکنیم از علی جان که دعوت ما رو قبول کردن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.