PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| .:: 8 پيش بيني براي رسلمنيا 31 ::.

King MahDi
04-21-2014, 12:36 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

.:: 8 پيش بيني براي رسلمنيا 31 ::.

wwe در جديد ترين مقاله اش " 8 پيش بيني براي رسلمنيا 31 " انجام داده است که به شرح زير مي باشد :

8 - " پيوستن جان سينا به گروه وايات فميلي "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××

7 - " برنده شدن رومن رينز در 2015 Royal Rumble Match "

6 - " کمربند WWE World Heavyweight Champion به دو کمربند تقسيم خواهد شد "

5 - " استفني مک ماون قهرمان کمربند ديواز خواهد شد "

4 - " زب کولتر ، يک Real Americans باثبات را تشکيل خواهد داد "

3 - " کودي رودز برنده MITB خواهد شد . ( و آن را کش ميکند ) "

2 - " سزارو با پاول هيمن به مشکل برمي خورد و براک لسنر را چلنچ مي کند "

1 - " آندرتيکر بازنشسته خواهد شد "

نظر شما چيست ؟

به نظر شما کدام پيش بيني به واقعيت مي پيوندد ؟

Naser
04-21-2014, 01:35 PM
درود

1 - " آندرتيکر بازنشسته خواهد شد "

3 - " کودي رودز برنده MITB خواهد شد . ( و آن را کش ميکند ) "

7 - " برنده شدن رومن رينز در 2015 Royal Rumble Match "

شدیدا پایه اینها هستم و عالی میشه که استاران با استعدادی مثل رومن رینز و یا کودری رودز پوش بگیرند.

Persian Dragon
04-21-2014, 02:49 PM
من اطلاع دقیق ندارم اینا پیشبینیه تخیلیه چیه!ولی ذره ای بویی از واقعیت نبرده مگر شاید بازنشستگی تیکر

8 - " پيوستن جان سينا به گروه وايات فميلي "
احتمالش 1 درصده شاید اگه ویات فمیلی فیس شند احتمالش به 15 درصد افزایش پیدا کنه!

6 - " کمربند WWE World Heavyweight Champion به دو کمربند تقسيم خواهد شد "
یه سال نمیشه که ادغامش کردند دوباره می خوان جداش کنن؟؟؟

No Way!

YumMoon
04-21-2014, 05:22 PM
هرچقدر که تیکر تو رسلینگ استعداد داره از نظر مغزی بی استعداد هست چطور روش میشه بعد اون تحقیر بیاد و مسابقه بده

A.R.D.A.L
04-21-2014, 05:41 PM
متشکرم از کمپانی wwe که منو قانع کرد که تا رسلمانیا 31 اصلآ این رشته رو دنبال نکنم.
کمپانی ای که تو بهترین ایونتش چنین بچه بازیهایی داره کلش از رو هارد پاک شه بهتره.
این استوری ها رو جلوی سگ بندازی پرچمت میکنه

Naser
04-21-2014, 05:44 PM
درودی دوباره در ادامه صحبتهام هم عرض کنم که البته بنده ایمان و اعتقاد فوق العاده زیادی به ست رالینز دارم ، بدون شک یکی از دونفر برتر استعداد های چندین سال اخیر هستش که قدرت رینگ اسکیلز فوق العاده ای داره ، وقتی به مسابقاتش نگاه میکنم قدرت شبیه سازی که این استار جوان انجام میده بدون شک صد برابر بهتر از کسی مثل باتیستا یا اسطوره های کشتی هستش و هزاران برابر بهتر از رومن رینز یا دنیل برایان کارمیکنه... کلا بی نظیره و سطحش خیلی بالاتر از شیلد هست و فقط به نظرم با توجه به توانایی بی نظیر از استار در اجرای فنون باید فینیشرش که ظاهرا فیمیسر هستش رو تغییر بده و یه فن بهتر رو جایگزین کنه.

YumMoon
04-21-2014, 06:23 PM
فقط و فقط زنده باد بیل گلدبرگ مردی که از کمپانی رفت و قید همه چیز رو زد تا طرفداراش شکستش رو نبینن
یه حرف گلدبرگ همیشه تو ذهنم هست من در هیچ رینگی قرار نمیگیرم مگر اینکه پیروز اون مسابقه باشم
واقعا که افسوس داره که این همه سال طرفدار تیکری بودم که حاضر نشد به یه نحوی زیر بار این استوری خفت بار نره تا طرفداراش شکستش رو نبینن

The Evil Dead
04-21-2014, 06:42 PM
فقط و فقط زنده باد بیل گلدبرگ مردی که از کمپانی رفت و قید همه چیز رو زد تا طرفداراش شکستش رو نبینن
یه حرف گلدبرگ همیشه تو ذهنم هست من در هیچ رینگی قرار نمیگیرم مگر اینکه پیروز اون مسابقه باشم
واقعا که افسوس داره که این همه سال طرفدار تیکری بودم که حاضر نشد به یه نحوی زیر بار این استوری خفت بار نره تا طرفداراش شکستش رو نبینن

عزیزم چرا شما دوست داری همیشه استارت ببره؟؟؟همه میبازن.بعدشم شما اگه طرفدار تیکر بودی ولش نمیکردی.شما فقط بخاطر برد طرفدارش بودی

اینا به نظرم اتفاق میوفته:

بازنشسته شدن تیکر

سینا بره وایت فامیلی

رومن رینز قهرمان رویال شه

جدا کردن دو کمربند

و مسابقه سزارو و لزنر

دیواز برسه به استفانی

Dash.Ali
04-21-2014, 06:50 PM
وقتی کمپانی گفت برنده برایان و هانتر میره مین اونت تقریبا کمتر از 10% ملت رسلینگ ببین امید داشتن برایان ببره

و قهرمان شه و یس یس کنن دور هم اما همون شد ، با توجه به این موضوع من احتمال میدم تو کمپانی ـی که تو

رسلمنیا یه استار مثل برایان میاد و همه کاری میکنه ، همه این موارد امکانش هست که رخ بده اما من شخصا به شدت

دوست دارم استفنی به رینگ برای مسابقه بیاد و میتونیم اینجوری امید داشته باشیم که شاید دوباره شین هم به

تی وی برگرده ، پیوستن سینا به وایات ها هم فایده نداره چون کمپانی به هیچ وجه قید پول فروش محصولات سینا رو

نمیزنه و بیاد هیلشون کنه و اگه به وایات ها بپیونده جوری استوری مینویسن که وایات ها هم فیس شن :ی

در مورد رومن رینز هم به نظرم واقعا برای برد در رامبل و یه پوش اساسی لیاقت داره

مابقی هم ول معطل

YumMoon
04-21-2014, 11:47 PM
خب معلومه که تیکر بخاطر بردهاش طرفدا داشت و البته کارکتر بی نظیرش فکرمیکنی سینا و گلدبرگ و راک و استین برای چی طرفدار دارن و داشتن بخاطر برنده بودنشون ولی از تیکر توقع میرفت کار گلدبرگ رو انجام بده و حاضر به شکست نشه

Dash.Hossein
04-22-2014, 02:02 PM
یه سال نمیشه که ادغامش کردند دوباره می خوان جداش کنن؟؟؟

No Way!
البته من فک کنم اگه قراره دوتا مانی این دبانک برگزار شه مجبورن جداش کنن.وگرنه خر تو خر میشه
بهترین راه برای جداسازی همینه وگرنه من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه برای جداسازی
اگرهم یه مانی این دبانک قراره برگزار شه پس اون قضیش جداست.والان وقتش نیست چون دوبارهwhcمیشه مثل سابقش

spite
04-22-2014, 03:15 PM
من تو یکی از سایت های خبری خوندم که احتمال مسابقه بین " استینگ و راک " هم برای رسلمنیای سال اینده مطرح است.

البته تحقق تمام این پیشبینی ها بستگی به زمان داره ! در طول سال ممکنه استار مورد نظر مصدوم شه ، استوری لو بره ، پایین بودن رضایت فَن ها و ...با وجود این اتفاقات کمپانی برای تمام این 8 پیشبینی ( یا بیشتر) برنامه ریزی کرده از الان.

Recycle Bin
04-22-2014, 04:23 PM
با تشکر بابت این پیش بینیاتون :D

رومن رینز که رامبل گذشته یه رکورد جدید بدست اورد و میتونه زمینه شایستگیش برای بردن رامبل امسال باشه .
کودی هم که رستلر مورد علاقمه از خدامه برنده MITB بشه .
سینا هم اگه با کرکتر هیل وارد وایت فمیلی بشه که اصلا قابل وصف نیست ! هیل شدن سینا از یه طرف یه گیمیک متفاوت و عالی گرفتنش هم یه طرف ! واقعا عالیه
از اونجایی که براک پارت تایمه و شاید امسال فقط تو سامر اسلم و survivor ببینیمش ، بعید میدونم استریک بریکر رو بذارن با سزارو (حالا هرچقدر هم که میخواد تلنت داشته باشه) مبارزه کنه یه جور توهینه ... فکر میکنم براک وارد ماجرای تایتل ها میشه
بازنشستگی تیکر هم که اصلا نیازی به پیش بینین داره :| همین الانشم اگه به زور سایت WWE و حظور اسمش تو راستر نبود رسما بازنشسته حساب میشد !

Iman
04-24-2014, 03:11 PM
در مورد سینا بگم درگیریش با بری زود تموم میشه نهایتا میشه مثل دنیل یکی دو هفته میشه عضو وایت فمیلی خیلی سخت بگیریم میشه مثل نکسس!!!
رینز هم احتمال قوی پیروز رامبله مگه اینکه رامبلو برنده نشه تا یه عنوان دیگه بهش بدن.
در مورد کمربند دو حالت وجود داره تا رسلمنیا کمربندها دوباره جدا میشن یا اینکه کلا یکی میشن و ما فقط یه کمربند میبینیم
از اونجایی که تو اخبار خوندیم استنفانی میخواد دوباره بیاد رو کار پس یا قضیه مدیریتی یا قهرمانی دیـ واز
رئال امریکن هم یه چیز معمولی شده اگه بتونن یه عضو خوب گیر بیارن و فیسشون کنن میتونن یه تیم عالی و فوق محبوب رو تشکیل بدن
کودی دیگه وقتشه پوش مورد نیاز رو دریافت کنه البته با توجه به راو به نظرم هیل بشه و کیف رو ببره ولی احتمالا تا اون موقع کمربندها جدا میشن چون نمیان یه کیف رو در اختیار کشتی گیری مثل کودی بذارن تا جفت کمربندهارو ببره!!!
در مورد سزارو به نظرم تا آخر سال با هیمن به هم بزنه و یه مسابقه با براک داشته باشه و رسلمنیا نه!
آندر هم همینجوریش هم بازنشستس!!

omid_lesnar
04-25-2014, 01:51 PM
با سلام خدمت دوستان! من امیدم و این اولین پست منه! امیدوارم حضورم مفید باشه!
خب اول ممنون بابت پیشبینیا!
منم فکر کنم رینز رامبل رو ببره! البته امثال سزارو هم هستن.
تایتلها بعیده جدا بشن و فکر کنم براک چلنجر بعدی قهرمانی باشه!
استفانی هم موافقم! یعنی تقریبا مطمئنم!
اندر تیکر هم اسطوره جاودان wwe بازنشسته میشه!

KingRed
04-25-2014, 07:12 PM
خیلی بد میشه اگه جان سینا به وایت فملی بپیوندد

BMW
04-26-2014, 12:52 AM
وقتی کمپانی گفت برنده برایان و هانتر میره مین اونت تقریبا کمتر از 10% ملت رسلینگ ببین امید داشتن برایان ببره

و قهرمان شه و یس یس کنن دور هم اما همون شد ، با توجه به این موضوع من احتمال میدم تو کمپانی ـی که تو

رسلمنیا یه استار مثل برایان میاد و همه کاری میکنه ، همه این موارد امکانش هست که رخ بده اما من شخصا به شدت

دوست دارم استفنی به رینگ برای مسابقه بیاد و میتونیم اینجوری امید داشته باشیم که شاید دوباره شین هم به

تی وی برگرده ، پیوستن سینا به وایات ها هم فایده نداره چون کمپانی به هیچ وجه قید پول فروش محصولات سینا رو

نمیزنه و بیاد هیلشون کنه و اگه به وایات ها بپیونده جوری استوری مینویسن که وایات ها هم فیس شن :ی

در مورد رومن رینز هم به نظرم واقعا برای برد در رامبل و یه پوش اساسی لیاقت داره

مابقی هم ول معطل

اتفاقا بر عکس وقتی قرار مسابقه بین برایان و تریپل اچ گذاشته شد که برنده اجازه شرکت در مسابقه مین ایونت رو داشته باشه تقریبا همه متوجه شدن که دنیل برایان برنده مسابقه میشه و به مسابقه مین ایونت سر هر دو کمربند راه پیدا میکنه و حتی امید اول برنده شدن و قهرمان کمربندهای کمپانی بود و تقریبا این برای اکثریت مسجل بود . و اما نظر من درباره پیشبینی کمپانی 6: امکان تقسیم کمربند قهرمانی به دو کمربند مجزا 3: امکان تصاحب چمدان mitb توسط کودی رودز و کش کردن آن 2: امکان نساختن سزارو با پول هیمن و مبارزه با براک لزنر اما محتملترین پیش بینی که امکان به واقعیت تبدیل شدنش بیشتره شماره 1: بازنشستگی آندرتیکر و برنگشتنش به رینگه چون دیگه واقعا برای مسابقه دادن در رینگ پیر شده و نمیتونه درست کار کنه و زود خسته و مصدوم میشه .