PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| پدر دنــیـل بــرایـن درگذشت | آپدیت استوریلاین دنیل براین ، او چه مدت از رینگ دور خواهد بود ؟ و ...

AƦAƾH
04-22-2014, 05:32 PM
پدر دنــیـل بــرایـن درگذشت

WWE مطلب زیر رو امروز صبح منتشر کرد :

" پدر قهرمان سنگین وزن کمپانی دنیل براین (Bryan Danielson's) فــوت کرد . براین از این اتفاق زمانی با خبر شد که همراه همسرش بری بلا از ماه عسل برگشته بود .
با وجود این اتفاق و خبر داشتن براین او تصمیم گرفت در راو حضور پیدا کنه و برای هوادارا اجرا داشته باشه . Wwe دعاهاش همراه براین و خانواده ی او هست .

آپدیت استوریلاین دنیل براین ، او چه مدت از رینگ دور خواهد بود ؟

در رابطه با مصدومیت دنیل براین که حمله ی کــین باعثش شد ، باید گفت که این اتفاق کاملا استوریلاین هست .
استوریلاین اینگونه بود ـه که براین به نزدیکترین بیمارستان محلی برای چک شدن وضعیتش برده شده و مشخص شده که مشکلی جدی ای نداره .
انتظار میره که براین تا زمان پی پی وی اکستریم رولز از رینگ دور بمونه .

مصدومیت ویــد بــرت

ویــد بــرت پس از راو عکسی رو تـــویت کرد که در اون شاهد مصدومیت و خراشهای بزرگی رو کمرش هستیم , این اتفاق در طی بازی با شیموس رخ داده .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

اشاره ی پاول هیمن به ســی ام پــانک

همونطور که در راو دیدین قبل از استارت مسابقه ی راب ون دم Vs سیزارو , وسط پروموی پاول هیمن به کامرشال رفتیم .
در میان تبلیغات پاول هیمن به ســی ام پــانک اشاره کرد و یاداور شد که پــانک یکی دیگه از Paul Heyman guy ها بوده ، که نتونست استریک آندرتیکر رو بشکونه .
سپس هیمن دوباره شروع کرد به گفتن جمله ی براک لسنر استریک تیکر رو شکوند تا وقتی که ما به آرنا برگشتیم و شاهد شو بودیم .

MαмαđRezα
04-22-2014, 05:36 PM
پدر دنــیـل بــرایـن درگذشت

WWE مطلب زیر رو امروز صبح منتشر کرد :

" پدر قهرمان سنگین وزن کمپانی دنیل براین (Bryan Danielson's) فــوت کرد . براین از این اتفاق زمانی با خبر شد که همراه همسرش بری بلا از ماه عسل برگشته بود .
با وجود این اتفاق و خبر داشتن براین او تصمیم گرفت در راو حضور پیدا کنه و برای هوادارا اجرا داشته باشه . Wwe دعاهاش همراه براین و خانواده ی او هست .

عزراییل زده تو کار رستلینگ :| :|

MrHOF
04-22-2014, 06:34 PM
خدا بیامرزتش !!! :22:

دیگه خیلی ناجوره, ادم وسط ماه عسل باشه, داره خوش میگذرونه یهویی عزیزشو از دست بده !!! :22:

نمیدونم این چه وضعی ـه , توی یه دوره یهو توی یک سری رشته ها مرگ و میر زیاد میشه :22:

huntsman
04-22-2014, 06:38 PM
برایان کلا بدشانس هست خدا پدرش رو بیامرزه . آیا بالاخره میشه که سی ام پانک برگرده:6168154326427106949. خدایی بنظرتون از وقتی که رفته شوءها مزخرف نشده؟ من که خودم میگم مزخرف شده

Atlantic_P
04-22-2014, 06:43 PM
بهتر

AƦAƾH
04-22-2014, 07:37 PM
ببخشید میپرسم ، چی بهتر ؟

Dash.Hossein
04-22-2014, 07:58 PM
خدابیامرزدش بد موقع مرد دلم برای برایان سوخت

Dash.Ali
04-22-2014, 08:03 PM
مردن پدر برایان و اومدنش به مسابقات و مرخصی نگرفتنش من رو شدیدا یاد سال 2006 و

جام جهانی میندازه که دروازه بان مکزیک اگه اشتباه نکنم اسمش اسوالدو بود باباش مرد

همه خوشحال شدن که دروازه بان اول مکزیک نیست و به نفع ایران میشه و طرف اومد و

وایساد تو دروازه :ی

THE VAIPER
04-22-2014, 09:02 PM
خدا رحمتش کنه. با اینکه بدم میاد از برایان ولی خیلی بدشانسی اورده تو این وقت که بهترین روز های زندگیش را بعد از قهرمان شدن در مین اونت منیا و ازدواج با بلا داشته پدرش فوت کرد.

spite
04-22-2014, 11:39 PM
عکس از دنیل برایان و پدرش :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Persian Dragon
04-23-2014, 05:33 AM
خدا رحمتش کنه.قبلنا اینقد آدما زود به زود نمی مردند حالا هر روز میشنوی یکی که دور و برت ازش خبر داری مرده ...

joe orten
04-23-2014, 09:09 AM
خدارحمتش کنه...
فکنم دنیل برایان کم کم داره بد شانسی میاره ...
یعنی شروع بد بختی ها برای دنیل برایان:sam:
راستی این رو هم بگم که دنیل برایان ارزش دلسوزی رو نداره..

MrHOF
04-23-2014, 09:18 AM
واقعآ از پست بعضی از کاربرا متعجب میشم ! :22:

ادم هر چقدر از یک نفر هم بدش بیاد دیگه انسانیت و آدمیت اجازه نمیده که طرف که پدرش رو از دست داده (حالا میخواد هر کی باشه, ایرانی باشه یا خارجی)

اینطوری برخورد بشه , یکی میاد میگه بهتر, یکی میگه ارزش دلسوزی نداره :22:

برادر من, درسته اون طرف اصن تو رو نمیبینه و حرفات هم نمیبینه و شاید یه جاش هم حسابت نکنه ولی انسانیت خودت کجاست ؟! :22:

منظورم کاربر خاصی نبود کلی دارم میگم چون انتی برایان ها زیادن یکیش خودم !!!

بیخیال شید :d

joe orten
04-23-2014, 09:35 AM
یکی میاد میگه بهتر, یکی میگه ارزش دلسوزی نداره :22:

منظورم کاربر خاصی نبود کلی دارم میگم چون انتی برایان ها زیادن یکیش خودم !!!

بیخیال شید :d

یعنی منظورت من نیستم....
داش مهم نیست ازم انتقاد کنی
فقط به خودم بگو
پدرش مرده درست منم ناراحتم:دی..
ولی نباید تا این حد بزرگش کرد

AƦAƾH
04-23-2014, 11:10 AM
باز شما به خودت گرفتی . اقا صفحه قبل هم نگاه کن یه نفر دیگ هم گفت بهتر !

نگفتیم بزرگش کن سینه بزنی براش ، ولی نیازی به رقصیدن هم نیست واقعا !

باعث تاسفه بعضی رفتار ها ... پدر طرف فوت کرده :22:

Cna3zar
04-23-2014, 07:20 PM
..خدا رحمتش کنه .. امیدوارم بتونه با این موضوع کنار بیادو تاثیری تو مسابقاتش تو کمپانی نزاره

BMW
04-23-2014, 10:57 PM
خدا رحمتش کنه واقعا برای برایان سخته که در اوج خوشحالی بخاطر بردن و قهرمانی در مین ایونت رسلمنیا و همچنین ازدواجش با بری بلا و در بازگشت از ماه عسل با خبر فوت پدرش روبرو بشه ولی میخوام بگم حقش نیست برایان الارغم غم از دست دادن پدرش میاد بخاطر مردم تو شو راو شرکت میکنه اونوقت بعضیا میان میگن بهتر یا ارزش دلسوزی نداره و عکس رقص میزارن . به نظرم آدم باید بعضی وقتا خودشو جای طرف بزاره تا بفهمه چه حسی داره به قول دوستمون انسانیت هم خوب چیزیه . حالا احساس همدردی باهاش نمیکنی نمک به زخمش نریز