PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات جدید و اعلام بازنشستگی ..

amir-aghaei
04-23-2014, 11:08 PM
با عرض سلام و درود خدمته کاربران فهیم انجمن تخصصی کشتی کچ ایران...

بی مقدمه بریم :

3 کاربر ممتاز انجمن که عملکرد خوب .مثبت و قابل رشدی طی این مدتها داشتن بنا بر نیازهای سایت برای چند بخش مدیر آزمایشی شدن.

کاربر The Enforcer (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به بخش کشتی کج اضافه شد تا در کنار آرش 666 عزیز بخش کج رو سرپاتر کنن.

کاربرR.V.D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به بخش موزیک و دانلود ویدئو ورزشها اضافه شد تا در کنار شاهین عزیزE M I N Ǝ M (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) که از بخش سینما منتقل شده به موزیک هدایت این بخش رو داشته باشند..

کاربر The Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به بخش سینما و دانلود اضافه شد تا در کنار مهرزاد عزیز که از قبل عهده دار این بخش بود بخشو اپدیت نگه دارن

مدیر ازمایشی بخش گیم Hunter Man (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به مدیر دائم این بخش انتصاب شد...

طبق مشورت های انجام گرفته با مدیران بخش و سایر اعضا چند کاربر ترفیعاتی گرفتن که بدین ذیل است:

کاربران Heisenberg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>), The hossein (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) . Hala Madrid (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) .∑ Λ Ł Ǿ ŋ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) البته این رو اضافه کنم کاربر حسین رو خودم انتخاب کردم...تو این چند ماه بعضی وقتا خیلی تصادفی ارسالاشو میدیدیم و از اینکه بیشتر از سنش پیرامون دور و اطرافش میدونست و بعضی وقتا حرفای جالبی مینوشت فهمیدم این بچه یه استعداد بالقوه ترشح نشده درونش داره ! حتمان که نباید برای ترفیع فعالیت کرد میشه بزرگ حرف زد و همه جای انجمن حضور مثبت داشت...

همچنین کیوان عزیز نوک طلا Keyvan (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و عبد نوک سیاه Sgt.Wollek (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز که از مدیران بازنشسته قدیمیه فروم هستن نیز به باشگاه باسابقه ها پیوستن! امیدوارم در لباس جدیدشون که به نظر شخصی من بهترین لباس انجمن هست مثل سایر اعضای محترم این باشگاه هوای کاربران و انجمن رو داشته باشند..

میمونه دسترسی ها که انشالا پجمان جان زحمتشو خواهد کشید...

برسیم به حرف پایانی ..

چند روز پیش تو قسمت مدیران اعلام بازنشستگی خودم رو اعلام کردم...

خواستم از همین تریبون خدمته کاربران گرامی انجمن هم عرض کنم که به علت تشدید وضعیت بیماری التهاب دیسک کمر اینجانب بنا بر دستور دکتر تا چند وقت باید ورزشهای مخصوص این درد رو انجام بدم...نشستن پشت سیستم هم ممنوعه واسم ...البته این حرف به معنای خداحافظی نیست هستم اما کمتر شاید خیلی کمتر .هر ازگاهی برسم یه راستانی خواهم نوشت یا اسراری سر خواهم زد..
.

البته با "تشکیلات خودگردان جبهه حماس هیئت و ارشدیت انجمن خیالمون راحته که بتونیم به زندگی شخصی برسیم....اما دوس داشتم بخشهای مختلف انجمن هم سروسامونتر بگیرن که برای تابستان یک تیم قوی با کادری مجرب از مدیران با استعداد و پدیده های ممتاز و طلایی در انجمن حضور داشته باشن.....هر چقدر یه انجمن پربارتر باشه محصولات بهتری ارائه میده!. ....

در نبود من انشالا قطار انجمن به روند رو به رشد خودش ادامه خواهد داد..

اینهم اخرین کار اجرایی از بنده بود بعد از 28 ماه کار مدیریتی و از فردا تمامی مسائل مدیریتی به تیم هیئت و ادمین ختم میشه.و بنده هم یک کاربر عادیم در کنار شما.خوشحالم در روزی که کنار میرم انجمن رو در آرامش و رفاه کاربرانش میبینم و کاربران با استعدادی مثل Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) وو... رو تحویل این انجمن دادم..اگه اسم علی رو اوردم بخاطر اینه که همیشه ادم اولین ها یادش میمونه...علی اولین محصول کارخونه من بود که ارتقا بش دادم و تشویقش کردم که امروز شده این! ....

حق علی نگهدار همه پشتیبانان این فروم و کلبه مجازی 8 ساله باشه...

حق نگهدارتان....

bomb5
04-23-2014, 11:37 PM
به شخصه از زحمات داش ابوالفضل تشکر میکنم. اگه نبود شاید انجمن تا الان نبود...
برای خودش یه وزنه است و نبودنش و حتی کم بودنش تو انجمن احساس خواهد شد...
ما هم خیلی با مافیای بزرگ شوخی کردیم که امیدوارم ناراحت نشده باشه...:ی

به عبدی و کیوان هم بازنشستگی رو تبریک میگم...
به بقیه دوستان هم تبریک میگم. امیدوارم همینجوری ادامه بدن و موفق باشند...

AƦAƾH
04-23-2014, 11:41 PM
به همه تبریک میگم .

چون زیادن و نصف شب ـه حس تایپ نیست دیگه , شرمنده .

تبریک دوستان :8:

Sgt.Wollek
04-23-2014, 11:43 PM
تبریک به همه دوستانِ گل و خسته نباشید به همشون.

ممنون به خاطر عضویتِ ما. رنگ قشنگیه دوسش میداریم :)

DEAD MAN
04-23-2014, 11:44 PM
اصلاً دلم نمیاد که حضورت بین کاربرا از این کمرنگ تر بشه ولی خب مسئله سلامتی بزرگتر
از این چیزاســت و نمیشه جدی نگرفتش. امیدوارم هر چه زودتر این مــشکل دیسک کمر از
بین بره و سریعتر دوباره شاهد حضور پررنگت بین دوستان باشیم.

به دوستانی که به کادر مدیریت اضافه شدن تبریک میگم و امیدوارم تو این سمت هم کمک کار انجمن و باعث پیشرفت انجمن باشن.

دوستان طلایی هم همشون خیلی خوب تو این چند مدت تو انجمن حاضر بودن و ماه پیش هم تو
لیست برترین کاربرا قرار داشتن. ضمن تبریک امیدوارم به فعالیت خوبشون همین طور ادامه بدن.

کیوان و عبدی عزیز هم واسه انجمن تلاش های فراوانی داشتند که امیدوارم همیشه پیروز و موفق باشن.

SHAHIN
04-23-2014, 11:46 PM
اول از همه یه تشکر بزرگ از ابولفضل میکنم که اگه نبود شاید الان خیلی ها هم هم نبودن و یا به راه راست هدایت

نمیشدن که یک نمونش خود من هستم. مرسی حاجی خیلی زحمت کشیدی این مدت انشالله وقتی برگشتی حسابی

اسرار بترکونی.

به بقیه دوستانی هم که رنگی شدن تبریک میگم و امیدوارم با قوای بیشتر به فعالیتشون ادامه بدن و حتما لیاقشتو داشتن که به اینجا رسیدن.

r v d
04-23-2014, 11:49 PM
کاربرایی که تغییر رنگ دادن همشون لایق این ترفیع بودند

ابوالفضل عزیز ؛ انشا ا... موفق باشی همیشه

Danial
04-23-2014, 11:54 PM
اقا من هیئت بودم اومدم پشت سیستم تو چت باکس یه پیام دادم به خودم اومدم:no: دیدم طلایی شدم چشام داشت میزد بیرون :flabbergasted: انگار به خر تیتاپ داده بودن:ی
خیلی ممنون از رفقا که تبریک گفتن اگ شماها نبودید من هیچ انگیزه ای واسه فعالیت نداشتم
واقعا از همتون ممنونم
عجب روزی بود امروز خیلی باحال بود
از پوریا و داش علی دوستان خوبم تشکر میکنم بخواطر کمک هایی که بهم کردن

امروز تولدمه 4 اردیبهشت چه کادوی تولدی خوشمان آمد:ی

Mr. Movie
04-24-2014, 12:33 AM
من هم به همه دوستان تبریک میگم و بهشون میگم که تغییر رنگ هم باید با تغییر شخصیت همراه باشه.یادتون باشه که الگوی بچه های تازه وارد باشید هم اخلاقی هم در فعالیت مفید.
قصد سخنرانی ندارم.تبریک میگم به همه و بازنشست شدن ابوالفضل خان رو هم نمیدونم باید تبریک گفت یا تسلیت...امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشه.خودش میدونه چقد بهش ارادت دارم.

El Niño
04-24-2014, 01:57 AM
تبریک به همه دوستان و تشکر از حاجی بابت زحمات...

Dash.Ali
04-24-2014, 06:14 AM
به همه دوستان تبریک میگم

به ابولفضل هم یه خسته نباشید میگم و دعا میکنم زودتر سلامتیش رو به دست بیاره و به جمع ما برگرده

Вαңгαмi
04-24-2014, 07:31 AM
تـ ـبـریک به همه

واقعا این انجمن دوباره داره اوج می گیره و ما انارو مدیون این نو نهالان انجمن که واقعا نقش موثری در انجمن داشتند ، هستیم ، دیگه فکر نکنم جای من خالی باشه چون کاربران زیادی
تو انجمن هستند ، قربون تک تک شا .

Scofield
04-24-2014, 09:12 AM
تبریک به همگی
تشکر از حاجی

Dash.Hossein
04-24-2014, 09:15 AM
سلام
به همه ی دوستانی که رنگشون عوض شد تبریک میگم.
از همه ی دوستانی که تبریک گفتن هم تشکر میکنم
وتشکر ویژه میکنم از اقا ابوالفضل رییش سفید ما وکسی که من مریدشم.ایشالله زودتر سلامتیشونو به دست بیارن.واز همه ی تلاش هایی که کردند تشکر میکنم.
اصلا تصور نمیکردم که روزی طلایی بشم.تو این فشار ها ی درس نزدیک امتحانات این بهترین خبر برای التیام روح و جسم من بود
دوباره از اقا ابوالفضل تشکر میکنم که منو لایق دونستن.امیدوارم روسیاهش نکنم
سپاس

The Wollek
04-24-2014, 09:29 AM
تبریک به همه دوستانی که ترفیع گرفتند و تشکر از زحمات عبدل سیاه خودم و کیوان :dd:
حاجی اینا خوبه دوم کاربراست ایشالله به زودی برمیگردی

تشکر از دوستانی که تو پروفایل و اینجا تبریک گفتند

Hamid
04-24-2014, 09:47 AM
تبریک به همه دوستانی که ترفیع گرفتند و تبریک به دوستانی که سابقه دار شدند!!:دی
در آخر هم از ابولفضل یه تشکر اساسی میکنم ، اگه نبود و اگه پیامی رو که بهم داد و گفت کم پیدایی رو نداده بود شاید الان در جمع شما حضور نداشتم! این عظمت این مرد رو نشون میده که همیشه به فکر همه هست
امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه و اول از همه سایش بالا سر خانوادش باشه و بعد هم سایش بالای سر فروم

Hunter Man
04-24-2014, 09:50 AM
اولا از همه ی دوستانی که تبریک گفتند و تبریک خواهند گفت کمال سپاس و تشکر دارم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوم به تمام دوستانی که ترفیع گرفتند تبریک ویژه عرض می کنم و انشالا به روند موفقیت ادامه بدند .

سوم از تمامی کسانی که ( مخصوصا پژمان, آرمان, محمد حسین و علی و ... ) همواره از بنده حقیر حمایت و پشتیبانی کردند سپاس بی کران دارم .

و در آخر هم از ابولفضل بابت زحماتی که برای این انجمن کشید تشکر می کنم و امیدوارم سلامتیشون را هرچی زودتر بدست بیارند و به جمع ما بازگردند.

PICCASSO
04-24-2014, 09:57 AM
اول از همه از زحمات های ابولفصل عزیز تشکر میکنم که واقعا یه ستون استوار برای انجمن بود و همیشه با تمام قدرت حضور داشت !

به همه دوستان که ترفیع گرفتن تبریک میگم .

انشالله پیشرفت هرچی بیشتر انجمن !

TRIPLE H
04-24-2014, 10:42 AM
منم به نویه خودم به همه دوستان خوبی که ترفیع گرفتن تبریک میگم و امیدوارم با تلاش همه بچه ها این انجمن روز به روز پیشرفت کنه و بهتر بشه .
در مورد داش ابولفضلم بگم که ایشالله درد و بلات بخوره تو کمر دشمنات و همیشه سالم و سرحال باشی و هیچوقتم این انجمن و ول نکنی چون به نظر من حضور افرادی مثل شما توی هر جایی که باشی باعث پیشرفت اونجا میشه .

AREF TAKER
04-24-2014, 10:45 AM
چقدر دلم گرفت که این پست ابولفضل رو دیدم. واقعا بدون ابولفضل اینجا یعنی هیچ به نظر من.امیدوارم که زود برگرده.

به دوستان جدید هم تبریک میگم و امیدوارم که همیشه موفق باشن

The Shadow
04-24-2014, 11:08 AM
خب اول از همه میخوام تشکر کنم از ابوالفضل عزیز که واقعاً بدون شک دلسوز ترین و عاشق ترین عضو این انجمن هست

یه دوره ای شده بود که انجمن بزرگ و قدیمیمون به جایی رسیده بود که واقعاً حتی اگه بگم آخر کارش بود لفظ کمی رو به کار بردم، بهتره بگم نابود شده بود. درست موقعی بود که هیچکس چه کاربران اون دوره و چه قدیمی تر هاش هیچ امیدی به انجمن نداشتند و بیخیالش شده بودن اما این ابوالفضل بود که اون دوره ریسک کرد و هزینه کرد و اون انجمن نابود شده رو خرید و شد مالکش. با اینکه وضع جامعه رو میدونیم چقدر خراب هست و به قول معروف صنّاری زیر پای فیله !!! خودش که زن و بچه دار ( ایشالا ) و غیر از خرج خانم و خانواده ی خودش من فکر میکنم فرق بین انجمن و زندگی واقعی خودش نذاشت به خاطر علاقه ای که به این انجمن داره و یک سری از دوستان رو واقعاً مثل خانوادش میمونه و تمام محیط اینجا براش توی چندین ساله خاطره بوده و خرج های مربوط به سایت رو هم خودش تقبل میکرده.

یعنی باید توی یک جمله خلاصه کنم واسه کسایی که نمیدونند. انجمن رو هامون ساخت سال 2005 تا 2010 به اوجش رسید اما با رفتنش انجمنش هم نابود شد ! این انجمنی که الان توش هستیم به خاطر ابولفضل هستش که پا بر جاس. درسته که با زمان اوج دوره ی هامون فاصله داره اما با سرعت خیلی زیادی داره پیشرفت میکنه و امیدوارم یک روز ببینیم که از اون زمان قدیم هم پیشرفته تر و پر بازدید تر و رو پا تر شده. اگه ابولفضل نبود الان هم چیزی به نام ایران دبلیو دبلیو ای نبود.

این همه حرف زدم چاپلوسی حساب نشه ! دوستان از این قضایا خبر ندارن اما من ادمین چون بیشتر از همه در جریان مخارج و زحمات ابوالفضل واسه سایت هستم واسه همین هست که این حرفها رو میزنم چون به طور مستقیم میبینم. ایشالا که هر چی زودتر شفا پیدا کنی و کمرت از روز اول هم بهتر بشه، حیف جوونیت هم هست که انقدر زود از پا در بیای. امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی و باز بیشتر از همیشه توی انجمن ببینیمت حاجی.

همچنین به ترفیع گرفتگان هم تبریک میگم از طلایی ها گرفته تا مدیر های آزمایشی ! امیدوارم مفید واقع شوند.

تبریک ویژه به هومن عزیز که خودم طرفدار پر و پا قرص مقاله هاش هستم و خوشحالم از اینکه مدیر شد و حالا بیشتر و موثر تر از قبل خواهد بود.

موفق باشید

===============================

ماشالا کل انجمن طلایی شدن :4: البته خوشحالم از این بابت که بچه های با استعداد دارن زیاد میشن.

از بین کسایی که طلایی شدن یک نفر رو یادمون رفته بود که من تا دیدم یوزرش رو یادم افتاد.

کاربر Mohammad (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)هم طلایی شدند به خاطر فعالیت خوبی که داشتند.

King MahDi
04-24-2014, 12:12 PM
منم به همه کسايي که ترفيع گرفتن و بازنشسته شدن تبريک ميگم . :25a44zs:

براي ابوالفضل هم آرزوي سلامتي دارم و اميدوارم که موفق باشه و ديسک کمرشم خوب شه .

The Fury
04-24-2014, 12:14 PM
ابولفضل عزیز ممنون بابت همه چی . :heart_mini:

تبریک به تمام دوستان مبارکتون باشه :heart_mini:

Danial
04-24-2014, 12:26 PM
از همه دوستان که چه تو پروفایل چه تو تاپیک تشکر کردن تشکر میکنم ممنون:heart_mini:

انشاا... ابوالفضلم هر چی زودتر برگرده بودن ابوالفضل تو انجمن واجبه. انشاا... از درد هم رهایی یابی. ممنونم ازت:heart_mini:

Warrior
04-24-2014, 12:27 PM
تبریک میگم
برای مدیر ها ارزوی موفقیت برای کاندیدها ارزوی مدیریت
و برای طلایی ها ارزوی ممتاز شدن رو میکنم

Batista666
04-24-2014, 12:34 PM
ابولفضل گریه ـمونو در آوردی با این متن ـت :دی

از شوخی گذشته
به بچه هایی که رنگی شدن و بقیه هم که تغییر رنگ دادن تبریک میگم
همین تغییرات کاربری میتونه قوتِ قلبی و تشویقی باشه برای فعالیت های بیشتر
در آخر هم که همش به پیشرفتِ انجمن کمک خواهد کرد .

بازم تبریک

BROCK LESNAR
04-24-2014, 01:56 PM
به ما هم یه چیزی بدید دیگه :504::504: ما هم یه چیزی می خایم
تبریک به دوستان

H H H
04-24-2014, 02:13 PM
سلام

اول از همه به دوستانی که ارتقا مقام پیدا کردن تبریک میگم و براشون ارزوی موفقیت میکنم .

هم چنین به بازنشسته ها و باسابقه شدنشون رو بهشون خسته نباشد میگم و امیدوارم تو انجمن باز هم ببینیمشون ، این دوستان الگوی بقیه مدیر ها و کاربران هستند ، با خاطر تمام زحماتتون ازتون تشکر میکنیم.

امـــــــــــــــــا اقا ابولفضل

وظیفه دونستم بیام و الان که اعلام بازنشستگی کردی خسته نباشید بگم

وقعا خسته نباشی ، حالت رو کامل میفهمم ، یه بار سنگینی از رو دوشت برداشته شد.

واقعا انجمن رو به بهترین جاها رسوندی به کمک دوستان ، گرافیکی ، بخش ها ، پرسنل ، نظم ، قوانین ، واقعا عالیه

28 ماه از روزی که اون فروم "ضعیف" رو به دست گرفتی گذشته ، خیلی اتفاق ها افتاد از اون موقع ولی باز هم انجمن رو با همه مشکلا نگه داشتی و داشتیم تا اینکه امروز به بهترین حالت خودش رسیده.

بابت تمام زحماتی که برای فروم کشیدی مثل بیخوابی ، پیگی های مکرر ، هزینه ها ، زیر نظر گرفتن کاربر ها و ... به عنوان " کوچکترین عوض فروم " ازت تشکر میکنم و بهت خسته نباشید میگم داداش.

ایشالا زودتر بهبودی کامل رو بدست بیاری ، خدا شاهده وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم.

چقدر زود گذشت !

یه زمان تو این انجمن چند نفر بیشتر نبودیم که هر روز سر میزدیم.

بار ها گفتم باز هم میگم ، تو تاپیک های شب شیشه ای و صندلی داغ و ... موجوده ، ابولفضل ، امیر و میر علی واقعا مثل برادر بزرگم بودن و هستن و دوسشون دارم

درسته اختلاف نظر هایی بوده ولی بحث رفاقت فرق داره و به قول خودت گوشته هموم بخوریم استخون همه دور نمیریزیم.

الان داشتم تو ارشیو عکسام از انجمن میگشتم که چند تا عکس بزارم از قدیما ، خداشاهده ناخداگاه بغضم گرفت ! عکسی نذاشتم گفتم شاید کسی مثل خودم یاد خاطرات بیفته.

شاید اگه تا امروز خیلی از قدیمی ها بودن با دیدن این تاپیک واقعا ناراحت میشدن.

فعلا ...

Вαңгαмi
04-24-2014, 03:27 PM
ابوالفضل واقعا ناراحت شدم ، این مسئله را نمی دونستم

انشاالله خوب شی و درضمن ارادت کامله

Capt. Flint
04-24-2014, 09:05 PM
از همه دوستان که تبریک گفتن صمیمانه تشکر میکنم
به دوستانی هم که ارتقا پیدا کردن تبریک جانانه میگم
اخویی هامون هم که بازنشست شدن خصوصا آقا ابولفضل که ارادت خاصی بهشون دارم بهشون تبریک میگم انشاالله که بازم شاهد حضورشون در بینمون باشیم

Seraph
04-24-2014, 09:10 PM
تبریک میگم به دوستان ♥ .

Sgt.Wollek
04-24-2014, 10:03 PM
آغا باور نکنید همش فیلمه. این آغای ریش سفید حقوق بازنشستگی ما رو هنوز نداده میخواد با بهونه مصدومیت از زیرش در بره. مرگ بر منافق مرگ بر منافق :504:

جدا از شوخی انشالله زود تر خوب شی

New World Order
04-26-2014, 12:43 AM
به نام خدا

و اما بعد . . .

با عرض تبریک خدمت عزیزانی که مدیر شدند و طلایی شدند و به انچه استحقاقش رو داشتن رسیدن امیدوارم قدر این دوره شیرین فعالیت و خدمت به کاربران این انجمن رو بدونید و سعی کنید جوری رفتار کنید که اگر چند سال بعد از شما در خاطرات بچه های انجمن یاد شد از خوبی ها مرام و معرفت تان یاد شود و نه چیزه دیگه و فراموش نکنید برای ما که اکثر وقت خود را پای اینترنت گذرانده و میگذرانیم همین معاشرت ها و برخورد ها و رفتارهای ما در انجمن هست که طرز فکر مارو میسازه و طرز فکرمون شخصیتمون رو درست میکنه این مقدمه رو گفتم تا به این نتیجه برسم که تقاوتی که این انجمن با دیگر جاها داره این هست که در اینجا رفاقت ها بر هر چیز دیگه ای ارجعیت داره و این نکته ای بود که ابوالفضل برای نهادینه کردنش تو این هشت سال تلاش کرد و از هنر قلم خودش بهترین استفاده رو کرد تا فرهنگ دوستی و رفاقت رو در این انجمن جا بندازه و نتیجه شد این جمع صمیمی که هیچ وقت همدیگر رو فراموش نمی کنن و هر چقدر هم که از این محیط دور بشن باز دلشون هوای اینجا رو میکنه و هر طور شده میان یه سر به تاپیک ها پروفایل هم میزنن.یک مورد دیگه که دوست دارم به مدیران و کاربرای طلایی انجمن بگم اینه که این انجمن زمانی پیشرفت میکنه که شما در کنار اخلاق و منش خوبی که از خودتون نشون میدین نسبت به انجمنتون تعصب داشته باشین و با غیرت در این جا کار کنید و سعی کنید تو کارتون بهترین باشین.
یادش بخیر شب بازی هلند و روسیه تو جام ملت های اروپا سال ۲۰۰۸ بود که اومدم دیدم هامون مدیرم کرده از استرس اینکه مبادا تو کارم واسه بچه ها کم بذارم اعصابم به هم ریخته بود.اون موقع انجمن تو اوج خودش قرار داشت و علتش هم یک چیز بیشتر نبود هم دلی و وحدت بچه ها و اینکه همه شبانه روزشون به یک چیز فکر میکردن و اون هم نامبر وان شدن انجمن تو ایران بود و همه برای رسیدن به این هدف خالصانه تلاش میکردن و نهایتا هم بهش رسیدن وباز تو اون شرایط ابوالفضل مثل یه ریش سفید و بزرگتر بالا سر کار بود و واقعا دلگرمی واسه بچه ها بود و انجمن رو از خیلی از انحرافات و درگیری ها دور نگه داشت و به نوعی اون شور و حرارت و خامی بجه ها رو کنترل می کرد.

یادمه اولین بار حاج ابوالفضل رو تو باغ وحش دیدم اون زمان یه دوست بابلی به اسم معین داشتم که خیلی پلشت بود دم هر قفس میرفتیم حیوونای زبون بسته رو با سنگ میزد که یه دفعه ابوالفضل اومد و گفت پسرم ان سنگ در دستت را به من بده تا تو را جایزه ای نیکو دهم معین هم سنگ رو به ابولفضل داد و ابوالفضل هم دو تا گردو به معین داد که یادمه تا صبح با اون گردوها سرگرم شد.

یک بار هم ارمان اف او شب کنکور پزشکی بود و هیچ چی درس نخونده بود که یه دفعه فهمید ای دل غافل فردا کنکور دارم هیچی نخوندم بدبخت شدم.خلاصه اومد این موضوع رو تو چت روم انجمن مطرح کرد اما هیچ کس کمکش نکرد غیر از حاجی که قبول کرد ارمان رو کمک کنه پس به همین منظور ارمان رو به انباری خونشون که بسیار دنج بود برد و تا پاسی از شب بخش های کاربردی از دکتری به ویژه درس تزریقات را به او تدریس گرد.

بگذریم … سخن پایانی رو با حاجی دارم البته من میدونم حاجی کاری رو بدون اینکه عواقبش فکر کنه انجام نمیده اما من نبود حاجی رو در بقای انجمن خیلی موثر میدونم و به نظرم صلاح نیست انجمن بدون بزرگتر رها بشه و فکر میکنم هر جمعی بدون رهبر به انحلال کشیده میشه و برای این منظور پیشنهاد میکنم حاجی طی مدتی که غیبت داره یا یک نماینده تام الاختیار از جانب خود در انجمن داشته باشد و یا یک جانشین به عنوان ریش سفید در سایت تعیین کند که البته در هیت مدیره هم باشد البته شخصی که مورد تایید اکثریت هم باشد مثل میر علی دام الظله

خدا شوهر عمه صلوات فرست هم بیامرزه

والسلام علیکم

sasan cr7
04-26-2014, 08:58 PM
ببخشید دیر شد . تبریک میگم به بچه ها

عبدی وولک ;)