PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آپدیت وضعیت نگران کننده ی دنــیل بــراین | خواستار دیدن چه کسی در سامراسلم هستید !؟ و ...

AƦAƾH
05-14-2014, 01:32 PM
آپدیت وضعیت نگران کننده ی دنــیل بــراین

در شو مین ایونت اعلام شد که با توجه به وضعیت دنـیل برایـن و مصدومیت گردنش ، دوشنبه شب بعدی در ماندی نایت راو
که در لندن ضبط میشه اخباری اعلام و تصمیماتی گرفته خواهد شد .

باید اینم اضافه کنم که در این چند روز خبرهای بسیاری از وضعیت براین اعلام شد ، که به طور کلی باید بگم علت این مصدومیت وی سالها
کار در رینگ هست و نه تنها به خاطر یه حرکت . هرچند شایعاتی هست که پرش و دایوینگ هد بات براین از روی ماشین بالابر در اکستریم رولز این مصدومیت رو تشدید کرده .

در خبرهایی دیگه اعلام شده که احتمال گرفتن کمربند از براین وجود داره ! اما اول باید دید نتیجه جراحی چی هست . اگر نیاز به دور بودن وی کمتر از 1 یا 2 ماه باشد احتمال
گرفتن تاتیل از او کم هست ، اما مثل همیشه میدونیم که ممکن هست تصمیم مسئولان Wwe هر لحضه تغییر کنه .

(`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’)

هال او فیمر اصلی سال 2015

مدتهاست که صحبت هایی مبنی بر حضور دِ راکـــ در هال او فیم سال 2015 شنیده میشه . ( به عنوان هال او فیمر اصلی مراسم )
در حال حاضر دیگر نامهایی که برای هال او فیم سال بعد در نظر گرفته شده میــکـی جـیـمز و ریــکیــشـی هستند .

تغییر برنامه برای بو دالاس

اعلام شده بود که بو دالاس در اسمکدان این هفته به راستر اصلی کمپانی برمیگرده , اما این ایده به تعویق افتاد .
حالا بازگشت بــو دالاس برای اسمکدان به تاریخ 23 می تایید شده .

هوادارا خواهان دیدن چه کسی در سامراسلم هستند ؟

Wwe در قالب یک موضوع از هوادارا پرسید که دوست دارن چه کسی رو در پی پی وی امسال سامراسلم ببینند .

انتخاب ها عبارت بودند از :

- ای جی لی

- جــان ســینا

- بـــراک لــسنر

- ســـیزارو

- رومــن ریــنر

- بــــاتیستا

برنامه ی Wwe Network

برنامه ی امروز شبکه کمپانی :

12am EST - WrestleMania Rewind: WrestleMania 18
1am EST - WWE Countdown: Craziest Ladder Matches
2am EST - Legends House replay
3am EST - RAW Flashback: 4/25/1994
4am EST - RAW Flashback: 5/2/1994
5am EST - ECW Hardcore TV: 10/11/1994
6am EST - Old School: 12/22/1991 MSG event
8am EST - WWE Countdown: Craziest Ladder Matches
9am EST - RAW Flashback: 5/2/1994
10am EST - RAW Flashback: 5/9/1994
11am EST - Legends of Wrestling: Andre the Giant and Iron Sheik
12pm EST - Extreme Rules 2014
3pm EST - Old School: 3/16/1997 MSG event
5pm EST - WWE NXT replay
6pm EST - WWE Main Event replay
7pm EST - Beyond The Ring: Big Show
8pm EST - Best of RAW: 4/8/2013
10:30pm EST - Best of SmackDown: 4/12/2001

ZESKA
05-14-2014, 03:27 PM
من که خودم به شخصه خیلی دوست دارم سزارو رو توی سامراسلم ببینم چون واقعن این چند پی پر ویو اخیر عملکرد عالی ای داشته
امیدوارم براین هم جراحی خوبی داشته باشه و به پی بک برسه چون بدون اون پی بک بی معنی خواهد شد دقیقا

AƦAƾH
05-14-2014, 03:28 PM
من که خودم به شخصه خیلی دوست دارم سزارو رو روی سامراسلم ببینم چون واقعن این چند پی پر ویو اخیر عملکرد عالی ای داشته

اقا منظور پوستر نبود ـه . منظور نقش پررنگ داشتن در خود پی پی وی هست !

ff5
05-14-2014, 03:52 PM
اگه میشه لینک اون نظر سنجیرو تو سایت wwe.com رو بدید

AƦAƾH
05-14-2014, 04:06 PM
نظرسنجی در سایت Wwe نبوده . یک نظرخواهی بود ـه از طریق Wwe Network

The Evil Dead
05-14-2014, 05:09 PM
من دوست دارم تیکر تو سامر اسلم برگرده و همرو سورپرایز کنه و نقش خوبی داشته باشه.لزنر و سزارو هم همینطور.اگه این شکلی بشه یک پی پی وی جذاب خواهد شد

H H H
05-14-2014, 07:46 PM
اپدیت وضعیت برایان

در حالی که در بک استیج نشون دادن که برایان از ناحیه گردن مصدوم شده ، مصدومیت او زیاد جدی نیست و به زودی بهبود پیدا میکنه

اما مردم و طرفداران واقعا نگران این هستند که دکتر ها در عمل جراحی پنج شنبه چه چیزی تشخیص خواهند داد.

فعلا ...

Naser
05-14-2014, 08:01 PM
اپدیت وضعیت برایان

در حالی که در بک استیج نشون دادن که برایان از ناحیه گردن مصدوم شده ، مصدومیت او زیاد جدی نیست و به زودی بهبود پیدا میکنه

اما مردم و طرفداران واقعا نگران این هستند که دکتر ها در عمل جراحی پنج شنبه چه چیزی تشخیص خواهند داد.

فعلا ...

درود بر شما

خب اگه جراحی گردن داشته باشه فقط عوارض و دوران نقاهت جراحی شش ماه طول میکشه...چون گردن یکی از حساسترین قسمتهای بدن محسوب میشه.

Persian Dragon
05-15-2014, 10:49 AM
امیدوارم اتفاق خاصی پیش نیاد من زیاد از عمل و اینا سر در نمیارم ولی فک کنم باید یه خورده ریشاشو بزنه واسه عمل :22:

Dash.Hossein
05-15-2014, 10:51 AM
امیدوارم اتفاق خاصی پیش نیاد من زیاد از عمل و اینا سر در نمیارم ولی فک کنم باید یه خورده ریشاشو بزنه واسه عمل :22:
اگه بشه که عالی میشه.ریشاشو بزنه.
ولی من فک کنم اگه ریشاشم بزنن دوسه ماهی از رقابت ها دورش نگه میدارن تا دوباره ریشاش در بیاد
:136: