توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آسیب دیدگی رومن رینز | تغیر نوع مسابقه ای در پی بک و ...
Lord MosT@fa
05-15-2014, 01:43 PM
آسیب دیدگی رومن رینز
همان طور که اشاره شد زیر ابروی رومن رینز در طول بازیش با رندی اورتون در لایو اونت گلاسکو ضرب دیده است.
جریان این بوده که رومن رینز خواست اسپیر بزنه رندی جاخالی داد و رومن خورد به گوشه رینگ ، در برگشت رندی اومد تبدیل کنه به پاوراسلم مخصوصش که شاخ به شاخ شدن روی اشتباه و هماهنگ نبودن ! سرشون خورد به همدیگه و رومن خونریزی شدید کرد . تا آخر مسابقه هم گیج میزد !!
رینز این عکس را در توییترش گذاشت:
>برای بزرگتر شدن عکس روی آن کلیک کنید.<
3568
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
مصاحبه جان موریسون
ستاره سابق WWE جان موریسون به تازگی با برنامه The Roman Show مصاحبه ای داشته است.
در این مصاحبه از موریسون درباره ی کار مستقل او در پروموشن های کوچیک ( پروموشن هایی به غیر از TNA و WWE که اندکی از اونا پخش تلویزیونی داره) واین که آیا کار او سرگرم کننده تر از کشتی گیری در WWE است ؟سوال شده است.
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
تغیر نوع مسابقه اولوشن در مقابل د شیلد
به گفته سایت F4WOnline.com (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) مسابقه ریمچ بین این دو گروه در پی بک به صورت الیمنیشن مچ صورت می گیرد.
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
کودی رودز و همسرش در پارک سگ ها
ویدئوی جدیدی از کودی رودز و همسرش Brandi در پارک سگ ها منتشر شده است.
که این ویدئو را خود کودی رودز در کانال WWE در یوتیوب آپلود کرده است.
او نام ویدئو را (گذراندن یک روز در پارک سگ ها) گذاشته است.
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
Persian Dragon
05-15-2014, 04:20 PM
در این مصاحبه از موریسون درباره ی کار مستقل او در هند واین که آیا کار او سرگرم کننده تر از کشتی گیری در WWE است ؟سوال شده است.
هند چیه دیگه؟:504:
indies به معنای هند نیست به معنای پروموشن های کوچیکی هستند( پروموشن هایی به غیر از TNA و WWE که اندکی از اونا پخش تلویزیونی داره) :d
H H H
05-15-2014, 04:27 PM
اخراج بابی رود از TNA
روز سه شنبه سایت رسمی TNA گذارش داد که ام وی پی از طریق تـ.ویـ.تـ.ر خود اعلام کرده است که بابی رود برای مدت نا محدودی به خاطر " رفتار غیر قابل قبولش " در هنگام برگذاری ایمپکت هفته قبل اخراج شده.
عکسی با کیفیت از مصدومیت رومن
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
فعلا ...
Lord MosT@fa
05-15-2014, 04:41 PM
اشتباه شد دیگه
اخه خیلی شبه به هند بود
منم دیگه خیلی دقت نکردم
AƦAƾH
05-15-2014, 06:07 PM
رندی اورتون با PowerSlam این بلا را به سر رینز اورده است.
حرکت پاوراسلم که روی کمر پیاده میشه ، ربطی دقیق به اون نداره به طور مستقیم .
جریان این بوده که رومن رینز خواست اسپیر بزنه رندی جاخالی داد و رومن خورد به گوشه رینگ ، در برگشت رندی اومد تبدیل کنه به پاوراسلم مخصوصش که شاخ به شاخ شدن روی اشتباه و هماهنگ نبودن ! سرشون خورد به همدیگه و رومن خونریزی شدید کرد . تا آخر مسابقه هم گیج میزد !!
ZESKA
05-15-2014, 07:46 PM
اینم عکسه بعد بخیشه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Naser
05-15-2014, 10:46 PM
حرکت پاوراسلم که روی کمر پیاده میشه ، ربطی دقیق به اون نداره به طور مستقیم .
درود
کسی اگه ویدیو این صحنه یا کل مسابقه رو داره لطفا قرار بده.
H H H
05-16-2014, 01:41 AM
درود
کسی اگه ویدیو این صحنه یا کل مسابقه رو داره لطفا قرار بده.
فقط تونستم این ویدئو رو پیدا کنم ، کیفیتش زیاد جالب نیست
دانــــــــــــــــلـــــ ــــــــــــود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
فعلا ...
Lord MosT@fa
05-16-2014, 10:30 AM
این اشتباها به خاطر اینه که ترجمه ی اولم بود
وخیلی وارد نبودم
سعی میکنم تو ترجمه های بعدی اشکال نداشته باشم
:5226427607155777205" class="inlineimg" />
H H H
05-16-2014, 10:49 AM
دوستان بعد از گشتن فراوان این ویدئو رو پیدا کردم
فقط همون لحظه برخورد هست که باعث مصدومیت شه
کیفیتش هم خوبه ، حجمش هم فقط 1 مگ هست.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
فعلا ...
jessi
05-17-2014, 03:26 PM
واو ، تو فیلم ها که درست معلوم نبود
ولی ببینم اینا لایو اونت ها رو فیلم برداری نمیکنن ؟؟؟؟
رومن خیلی بد اسیب دیده ، اصلا دلم ریش شد به خدا
این رومن اخر این چشم هاشو به فنا میده ، تو همین چند وقت ، چند بار چشمش اسیب دیده
این سومین باره
واو ، تو فیلم ها که درست معلوم نبود
ولی ببینم اینا لایو اونت ها رو فیلم برداری نمیکنن ؟؟؟؟
رومن خیلی بد اسیب دیده ، اصلا دلم ریش شد به خدا
این رومن اخر این چشم هاشو به فنا میده ، تو همین چند وقت ، چند بار چشمش اسیب دیده
این سومین باره
از بس ناشیه ولی میخواد خودشو خیلی حرفه ای نشون بده
mulove
05-18-2014, 08:59 AM
مي دونم الان اعدامم مي كنيد ولي اين رومن رينز هيچي نداره درست كه حركات حريفاش رو sell نمي كنه اون چهار تا حركتش رو هم درست و حسابي اجرا نمي كنه كه هم به خودش و حريفش آسيب كمتري بزنه و هم واقعي تر جلوه كنه الان بار دومه به خاطر اين اسپير هاش چشمش آسيب ديده
كمپاني هم حسابي بزرگش كرده والا به خدا اين پوشي كه به اين دادند حقش نبوده ويد برت عاليه ولي بعد چهار سال هنوز دنبال اينتركنتيننتاله و در ميدكارد كشتي مي گيره ولي ايشون بعد از يكسال از ديبوتش همه ركورد ها به پاش ريخته شده به تنهايي ايوولوشن و وايت فاميلي رو هم كه مقابلش تحقير كردند
Persian Dragon
05-18-2014, 10:33 AM
مي دونم الان اعدامم مي كنيد ولي اين رومن رينز هيچي نداره درست كه حركات حريفاش رو sell نمي كنه اون چهار تا حركتش رو هم درست و حسابي اجرا نمي كنه كه هم به خودش و حريفش آسيب كمتري بزنه و هم واقعي تر جلوه كنه الان بار دومه به خاطر اين اسپير هاش چشمش آسيب ديده
كمپاني هم حسابي بزرگش كرده والا به خدا اين پوشي كه به اين دادند حقش نبوده ويد برت عاليه ولي بعد چهار سال هنوز دنبال اينتركنتيننتاله و در ميدكارد كشتي مي گيره ولي ايشون بعد از يكسال از ديبوتش همه ركورد ها به پاش ريخته شده به تنهايي ايوولوشن و وايت فاميلي رو هم كه مقابلش تحقير كردند
موافقم ولی نیاز به زمان داره الان تو این مدت کوتاهی(یکی سال و نیم) که با شیلد بوده پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده یک سال دیگه باید بهش فرصت داد دید چی میشه باتیستا هم که اول بهش تو گروه اوولوشن پوش دادند اولش همین طور بود
Naser
05-18-2014, 11:58 AM
منم باهات موافقم یک سوم ست رالینز توانایی نداره ، اما به نظرم بهرحال باید کار کنن روش
jessi
05-19-2014, 11:51 AM
قبول دارم که رومن یه چیز هاییش ضعیفه ، مثل مایک اسکیلش
و مطمئنا از سث و دین ، تو دوران قبل از wwe کم افتخار تر بوده ولی
از لحاظ بدنی قابلیت رشد بیشتر رو داره ، همین رندی اورتن اون اولا که اومده بود
همین طور بود ، هی راه به راه اسیب میدید و مرخصی بود ، چند بار شونه هاش در رفت
ولی جایگاه رشد رو داشت ، دیدیم که چی ازش در اومد البته به استثنای یکی دو سال اخیر
رومن از دو تا عضو دیگه قوی هیکل تره و با این هیکل گنده که نمی تونه مثل سث، های فلایر باشه که اخه
یه کم انصاف داشته باشید اخه ، ولی پتانسیل قوی بودن رو داره
Naser
05-19-2014, 12:18 PM
قبول دارم که رومن یه چیز هاییش ضعیفه ، مثل مایک اسکیلش
و مطمئنا از سث و دین ، تو دوران قبل از wwe کم افتخار تر بوده ولی
از لحاظ بدنی قابلیت رشد بیشتر رو داره ، همین رندی اورتن اون اولا که اومده بود
همین طور بود ، هی راه به راه اسیب میدید و مرخصی بود ، چند بار شونه هاش در رفت
ولی جایگاه رشد رو داشت ، دیدیم که چی ازش در اومد البته به استثنای یکی دو سال اخیر
رومن از دو تا عضو دیگه قوی هیکل تره و با این هیکل گنده که نمی تونه مثل سث، های فلایر باشه که اخه
یه کم انصاف داشته باشید اخه ، ولی پتانسیل قوی بودن رو داره
اقا کاری به های فلایرش ندارم که ست توانایی بالایی در این کار داره ، اما Sell های ست رو دیدی؟ مقایسه بکن با رینز ، هر بار که ست باتیستا بمب میخوره من فکر میکنم گردنش شکسته ، همین الان به جرات میتونم بگم ست یکی از سه نفری هست که بهترین Sell ها رو انجام میده ، تواناییش توی اجرای فنون هم از رینز بیشتره... اصلا همین بری وایت خیلی از رینز تواناتره... هم میک اسکیلزش خیلی خیلی عالیه و هم یک بازیگر تمام عیاره بعلاوه اینها اجرای فنون و رینگ اسکیلز خوبی داره و اگر سینا رو نبره کریرش نابود میشه اما رینز میاد کل اوولوشن رو نابود میکنه واقعا مسخره ست.
jessi
05-19-2014, 12:37 PM
توانایی وایت که حرفی درش نیست ، واقعا از کاراش لذت میبرم به شخصه
دارن پوش خوبی هم بهشون میدن و کار به اونا نداریم
ولی نحوه ای sell کردن سث خیلی با حاله
اما خودت فکر کن رومن با این هیکل اگه این طور sell کنه واقعا گردنش می شکنه شک نکن
یه فرقی بین چوب و سنگ هست یا نه ،
مثل این میمونه که بگی چرا سنگ رو میندازی زمین چرا بالا پایین نمیشه ولی چوب میوفته دو سه بار بالا پایین میشه تا ثابت شه
اون سبک وزن تره و بدنش از رومن منعطف تر مطمئنا بهتر sell میکنه
ولی قبول کن جای کار داره یعنی میشه رشدش داد
قبول کن
Naser
05-19-2014, 05:48 PM
توانایی وایت که حرفی درش نیست ، واقعا از کاراش لذت میبرم به شخصه
دارن پوش خوبی هم بهشون میدن و کار به اونا نداریم
ولی نحوه ای sell کردن سث خیلی با حاله
اما خودت فکر کن رومن با این هیکل اگه این طور sell کنه واقعا گردنش می شکنه شک نکن
یه فرقی بین چوب و سنگ هست یا نه ،
مثل این میمونه که بگی چرا سنگ رو میندازی زمین چرا بالا پایین نمیشه ولی چوب میوفته دو سه بار بالا پایین میشه تا ثابت شه
اون سبک وزن تره و بدنش از رومن منعطف تر مطمئنا بهتر sell میکنه
ولی قبول کن جای کار داره یعنی میشه رشدش داد
قبول کن
همه اینها اصلا قبول ، نظرت درباری بری وایت چیه؟ خدایی یکی از بهترین استعدادهای سالهای اخیره و به قول میک فولی میتونه فولی بهتر از فولی بشه...اما بعیده مقابل سینا پیروزش کنن و به عقیده من حتما باید پیروز بشه و سینا رو ببره.
Lord MosT@fa
05-19-2014, 06:22 PM
همه اینها اصلا قبول ، نظرت درباری بری وایت چیه؟ خدایی یکی از بهترین استعدادهای سالهای اخیره و به قول میک فولی میتونه فولی بهتر از فولی بشه...اما بعیده مقابل سینا پیروزش کنن و به عقیده من حتما باید پیروز بشه و سینا رو ببره.
مثلا براچی باید سینا رو ببره؟؟؟
اخه سینای بدبخت چه گناهی کرده که همش باید با نامردی ببازه
از tlc 2013 که سینا میتونست قهرمان بشه گیر وایات فمیلی افتاده تا همین اکستریم رولز
هنوز که هنوزه از شر 3 نفرشون راحت نشده
Naser
05-19-2014, 06:33 PM
مثلا براچی باید سینا رو ببره؟؟؟
اخه سینای بدبخت چه گناهی کرده که همش باید با نامردی ببازه
از tlc 2013 که سینا میتونست قهرمان بشه گیر وایات فمیلی افتاده تا همین اکستریم رولز
هنوز که هنوزه از شر 3 نفرشون راحت نشده
تو کشتی هرکسی که با نامردی ببازه یعنی پوش بیشتری داره و باید خوشحال باشه که با نامردی میبازه و دغدغه ما هم همینه که سینای عزیز دل مکمن همیشه باید یا با دخالت ببازه یا ببره...واقعا مسخره ست حالا گذشته به کنار اما بری وایت واقعا تواناییش هم توی رینگ و هم میکرفون از سینا بیشتره و حقشه که کلین ببره تا یه تاپ استار آینده کمپانی رو شاهد باشیم.
mulove
05-19-2014, 07:27 PM
در مورد رومن رينز بايد بگم من قبول دارم استعداد بالايي داره و بايد پوش بگيره ولي اين پوشي هم كه بهش دادند خيلي زياد بود تمام ركورد هاي تاريخي كمپاني رو به پاش ريختند ركورد هايي كه ارزششون بيشتر قهرماني جهانيه مثلا ركورد تعداد حذف از رويال كه يه ركورد يه جورايي افسانه اي بود ولي خيلي راحت اين ركورد رو به رينز دادند يا تعداد حذف از مسابقات سوروايور سريس
تحقير كردن ايوولوشن و وايت ها هم كه جاي خود داره
من ميگم اين پوش واقعا براي رينز زياده
Lord MosT@fa
05-19-2014, 08:10 PM
در مورد رومن رينز بايد بگم من قبول دارم استعداد بالايي داره و بايد پوش بگيره ولي اين پوشي هم كه بهش دادند خيلي زياد بود تمام ركورد هاي تاريخي كمپاني رو به پاش ريختند ركورد هايي كه ارزششون بيشتر قهرماني جهانيه مثلا ركورد تعداد حذف از رويال كه يه ركورد يه جورايي افسانه اي بود ولي خيلي راحت اين ركورد رو به رينز دادند يا تعداد حذف از مسابقات سوروايور سريس
تحقير كردن ايوولوشن و وايت ها هم كه جاي خود داره
من ميگم اين پوش واقعا براي رينز زياده
اره دقیقا
Attitude-Era
05-19-2014, 08:13 PM
توانای ها و کاریزمای رومن رینز تو سال اولش خیلی بیشتراز رندی,سینا,باتیستا و حتی راک تو سال اولشون هستش بنده دیبوت همه این افراد رو تو همون سال دیبوتشون دیدم ولی کاریزمای رومن یه چیز دیگست اینکه نمیشه تمامیه رسلرها های فلایر باشن فیس کمپانی همیشه کسی بودی که هیکل درشت وعضلانی داشته فلا سینا فیس کمپانی هستش بعد سینا کسی نیست جزء همین رومن رینز براهمین کمپانی داره از حالا روش کار میکنه و این پوش هارو بهش تو ابتدای کریرش داد تا تو نزد رسلینگ فن شخصی بزرگ جلوه داده بشه اینو تو آرناها هم میشه حس کرد به زودی رومن هم مثل راک پرطرفدار میشه کار با میکرفنشم روز به روز بهتر میشه.
تاقبل از سروایور سریس 2013 اصلا علاقه ایی به رومن نداشتم ولی بعد اون شب واقعا شیفتش شدم خیلی عالی کارکرد,بلعکس دوستان به نظرم فنون زیبا و خاصی داره هنوز رومن خیلی خیلی جا برا پیشرفت داره و باید بهش ایمان داشت تاحالا کمپانی تو انتخاب فیس خودش اشتباهی نکرد اگه براک سال 2004 نمیرفت الان هیچ وقت سینا فیس کمپانی نبود انتخاب کمپانی تو فیساش عالیه همین سینا که بیشتر شماها قبولش ندارین بیشترین سود رو به کمپانی میده و پرچم دار پی جی ارا هستش پس کارشو خوب انجام داد که کمپانی سود زیادی ازش درمیاره خلاصه رومن به زودی شخص بزرگی تو کمپانی میشه پس بهتره به جای تنفراز او ازش لذت ببریم.
jessi
05-20-2014, 12:02 PM
ای قربونه دهنت ، جا داشت ازت سه چهار تا تشکر میکردم
jessi
05-20-2014, 12:13 PM
بلا شک بدون که خیلی بری رو قبول دارم ، گیمیک خوبی داره ، مایک اسکیلش معرکه است
داخل رینگ هم کارش خوبه ، عاشق خنده هاشم
ولی مطمئن باش اگه به سینا ببازه هم می تونه خودش رو نجات بده
پوش خوبی داره و می تونه خودش رو بالا بکشه
بری حرف نداره ، ختم کلام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.