PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| ✖ اما واتسون و جان تراولتا در فیلم هندی | بازگشت فیلم ترسناک Saw و... ✖

SHAHIN
05-17-2014, 10:30 AM
اما واتسون و جان تراولتا در فیلم هندی ×

فیلم سینمایی Paani پروژه جدید بالیوود یعنی سینمای هند است. در این فیلم اما واتسون بازیگر زن

نقش اول فیلم است و نقش مقابل او سوشانت سينگ راجپوت بازیگر مطرح هندی است. شكهار كاپور

نویسنده و کارگردان این فیلم است و اعلام کرد جان تراولتا هم در این فیلم یک نقش کوتاهی دارد. تاریخ

اکران این فیلم اواخر امسال اعلام شده است.

بازگشت فیلم ترسناک Saw ×

فیلم خُف ناک و ترسناک Saw یا همان اره قرار است با قسمت 8 دوباره به سینما برگرده. هنوز هیچ اطلاعات

خاصی از این فیلم اعلام نشده جز اینکه نام این فیلم Saw VIII است و ستاره دوست داشتی آن یعنی Tobin Bell

در این فیلم هم حضور دارد همچنین تایید شده Costas Mandylor هم در نقش Mark Hoffman در این قسمت حضور دارد.

چانینگ تاتوم در نقش Gambit ×

لورن شولر دانر تهیه کننده فیلم X-Men Days of Future Past در جدیدترین صحبت هایش اعلام کرده قرار است فیلم مختص Gambit

تولید شود و بازیگر آن کسی نیست جزء چانینگ تاتوم. لازم به ذکر است تیلور کیچ در فیلم X-Men Origins: Wolverine نقش کارکتر

Gambit را بازی کرد که گویا از نظر منتقدین این بازی دلچسب نبوده. گفتنی است چندی پیش هیوجکمن بازیگر کارکتر Wolverine در

یک مصاحبه گفت: اگر قرار باشد روزی از نقش Wolverine کنار گذاشته بشم دوست دارم چانینگ تاتوم جای من این نفش را بازی کند.

YumMoon
05-17-2014, 04:03 PM
باورم نمیشه فیلم اره میخواد برگرده اره بهتیرن فیلمیه که من تابحال دیدم بی نظیر بود فیلمش قرار بود اره 3 آخریش باشه که جیگساو رو کشتن ولی تا7ادامه دادن چون خیلی پرفروش بود با اینکه بعد مرگ جیگساو فیلمش زیاد قشنگ نبود و فقط خشونت داشت و داستان خوبی نداشت ولی بازهم فیلمش رویایی بود اگه خبری شد بگو چه سالی قراره بسازنش البته از2010تا الان همش شایعه ساختش میاد امیدوارم این دفعه شایعه نباشه

Th3
05-17-2014, 04:31 PM
فیلم خُف ناک و ترسناک Saw یا همان اره قرار است با قسمت 8 دوباره به سینما برگرده.

خوفناک.

Batista666
05-17-2014, 04:35 PM
بی صبرانه منتظر ارّه هستم ...

Drew
05-17-2014, 05:08 PM
آخه اره دیگه فکر نکنم بطوره اونطور که باید و شاید فروش کنه چون بلد 7 قسمت و حدود 4 سال غیبت دوباره میخاد برگرده:ی من که چشم آب نمیخوره خوب در بیاد!
بعد اقایون مگه پیچ اشتباه رو ندیدیدن اون هم قشنگه و زیبا،و خشونت خوبیم داره :ی

YumMoon
05-17-2014, 05:41 PM
دیوانه این فیلم هستم ولی ای کاش جیگساو تو اره3نمیمرد بعد مرگ جیگساو اره دیگه به اندازه سابق حال نمیدادعین رسلمنیای بعد مرگ تیکر میمونه خندم میگیره چطور تیکر روش میشه بعد اون تحقیر دوباره مسابقه بده اصلا چطور روش میشه با کسی به جز لزنر مسابقه بده اونم درحالیکه ما تیکر رو با انتقام هاش میشناخیتم

The Shadow
05-17-2014, 10:08 PM
خوفناک.

حتماً یادم باشه یه گروه کاربری جدید به نام " غلط گیر سایت " به رنگ سفید ایجاد کنم تا به املای دوستان کمک شایانی بشه. ممنون از تلاشتون

YumMoon
05-18-2014, 11:21 AM
کارکتر جان کرامر جیگساو از کارکتر آندرتیکر(قبل مرگ تیکر) هم افسانه ای تر بود

AREF TAKER
05-18-2014, 11:50 AM
ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﻪ ﺭﺑﻄ ... ﺑﻪ ﺷﻘﻴﻘﻪ ﭼﻴﻪ? ﺁﻧﺪﺭﺗﻴﻜﺮ ﭼﻪ ﺭﺑﻂي ﺒﻪ ﻓﻴﻠﻢ اﺭﻩ ﺩاﺭﻩ ﻛﻪ ﻣﻴﺎﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰﻭ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻗﺎﻃﻲ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ. ﺑﻌﻀﻲ ﻫﺎ ﻛﻲ ﻣﻴﺨﻮاﻥ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺸﻦ ﻣﺎ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻴﻢ

YumMoon
05-18-2014, 12:07 PM
درسته ولی تیکر مرده طرفداراش هم مردن خود تیکر طرفداراش رو کشت ورگنه نباید تو اون مسابقه شرکت میکرد بخاطر هواداراش کسیکه به هواداراش اهمیت نمیده لایق دوست داشتن نیست

AREF TAKER
05-19-2014, 01:13 PM
درسته ولی تیکر مرده طرفداراش هم مردن خود تیکر طرفداراش رو کشت ورگنه نباید تو اون مسابقه شرکت میکرد بخاطر هواداراش کسیکه به هواداراش اهمیت نمیده لایق دوست داشتن نیست

من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم

:a: :n::o: :AddEmoticons00510::AddEmoticons0051::1cc:11141123 :7hh:

YumMoon
05-19-2014, 04:44 PM
چون حرف حق جواب نداره من خودم از طرفدارهای سه آتیشه تیکر بودم از وقتی طرفداراش رو سرافکنده کرد و به هواداراش اهمیت نداد ازش متنفر شدم یعنی سعی میکنم ازش متنفر شم هرچندکه بازم21-1 شب و روز تو ذهنمه

Naser
05-19-2014, 06:06 PM
چون حرف حق جواب نداره من خودم از طرفدارهای سه آتیشه تیکر بودم از وقتی طرفداراش رو سرافکنده کرد و به هواداراش اهمیت نداد ازش متنفر شدم یعنی سعی میکنم ازش متنفر شم هرچندکه بازم21-1 شب و روز تو ذهنمه

برو اقا ، چی چی میگی آخه؟ هیچ کس بالاتر از تیکر نبوده و نخواهد بود والسلام ف ول کن نیستی... بزار بزرگتر شو بعدا درباره تیکر که سی سال مسابقه داده صحبت بکن... درضمن توی تالار موزیک درباره کشتی چرا حرفی میزنین اخه...ای بابا

DIONYSUS
05-19-2014, 06:22 PM
ای جااااان اره بر میگرده ... فکر کنم تو آخرین قسمت یعنی 7 ام بود که تو صحنه های اول چستر بینگتون بیچاره رو عذاب دادن
ای کاش این دفه هم سلبرتی محبوب بیارن تو سریال ... زجر کشیدن عمو بیبر دیدنی میتونه باشه :3214332768429986099

این بحث اندرتیکر هم نمیدونم چیه ولی صداهای توی مغزم کمی پیش کفتن که رندی اورتن یه rko قراره نصیب جان سینا بکنه تو این فیلم :d

YumMoon
05-19-2014, 06:57 PM
اگه نمیباخت اره ولی حالا دیگه تیکر و استون کلد و جان سینا و ... همشون یکی هستن تیکر نباید تو این مسابقه شرکت میکرد میموند خونش تا همیشه محبوب و تکرارنشدنی و افسانه بمونه

SHAHIN
05-20-2014, 09:14 AM
YumMoon عزیز این تاپیک در مورد اخبار سینما هست نه آندرتیکر و استریک چیز دیگه

پس لطفا بحث هایی که به تاپیک مربوط نمیشه در آن نکنید.

در مورد آندرتیکر و استریکش میتونید در تاپیک های که مربوط به کشتی کج هست بحث کنید

موفق باشید

YumMoon
05-20-2014, 10:08 AM
یه سوال سینمایی چند وقت پیش گفتین راک پردرامدترین بازیگر سال2013 شد با1.3 میلیارد دلار درامد مطمئنین درست بوده اخه مگه سالی چندتا فیلم بازی میکنن برای هرفیلمی مگه چقدر میگیرن که شده1.3میلیارد دلار

SHAHIN
05-20-2014, 10:15 AM
یه سوال سینمایی چند وقت پیش گفتین راک پردرامدترین بازیگر سال2013 شد با1.3 میلیارد دلار درامد مطمئنین درست بوده اخه مگه سالی چندتا فیلم بازی میکنن برای هرفیلمی مگه چقدر میگیرن که شده1.3میلیارد دلار

بله درسته یادمه اوایل سال 2014 خودم تاپیک 10 بازیگر پر درامد سال 2013 زدم که Dwayne Johnson اول بود در این لیست.

در اون سال از Dwayne Johnson قکر کنم 7 فیلم منتشر شد که عبارتند از: Snitch - G.I. Joe: Retaliation - Empire State

(Fast & Furious 6 - America's Book of Secrets (TV Series) - WWE 2k14 (Video Game

البته راک کار های تبلیغاتی هم میکنه که از اون راه هم پول دراورده